Rijpe Dames Zoeken Seks!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Wil je met me neuken?

Snel sexcontact met mij!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Zou je een Moeder neuken?

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Veilig een keiharde erectie

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Hoe mijn stiefzoon mijn minnaar wordt DEEL1
Categorie: incest | zondag 15 februari 2015

Geile afspraakjes

DEEL 1 - Het "voorval" waar ik u hier deelgenoot van maak speelde zich af augustus vorig jaar, gewoon hier thuis. Daar erotiek en seks een belangrijke plaats in mij en in mijn relatie inneemt, wordt er bij ons thuis redelijk openlijk over gepraat, maar het is makkelijker als ik eerst even vermeld wie we zijn.

Mijn naam is Mirjam, 38 jaar ben ik, zie er goed uit, redelijk slank, door de zon een mooi bruin kleurtje, half lang zwart krullend haar, lekkere stevige tietjes , maat C, en een best wel vrolijke uitstraling. Part time werk ik hier in de plaatselijke bibliotheek. Na mijn scheiding ben ik nu zes jaar samen met Anton. Deze is tien jaar ouder dan ik, uit een eerder huwelijk heeft hij een zoon, Mike, die is 21 jaar en woont nog hier thuis.

Anton werkt bij een Duits bedrijf, elke 4 a 6 weken moet hij daar heen, en is dan twee of drie dagen van huis. Mike werkt in de horeca, draait onregelmatige diensten, ook vaak natuurlijk in het weekend. Het seksleven tussen Anton en mij is prima, we genieten er vaak en langdurig van, mede door lingerie en speeltjes maken we het leuk, spannend en afwisselend. Er zijn erg weinig momenten, als Anton toenadering zoekt dat ik geen zin heb, zoals hij zegt ben ik een "gewillig" type. Daar ik ook regelmatig op diverse sites zoek naar spannende en geile lingerie, en ook graag verhalen hier lees, heb ik na lang overdenken besloten om mijn belevenissen toch ook maar hier te plaatsen.

Het was de derde week van augustus, Anton was op maandagmorgen vertrokken naar Duitsland, hij zou woensdagmiddag of uiterlijk donderdag rond de middag weer thuis zijn.Nadat hij was vertrokken, ging ik douchen, kleedde mij aan en ging naar de bibliotheek, de hele dag daar gewerkt, afgesproken dat ik woensdagmorgen er weer zou zijn. Thuisgekomen, eten gemaakt, en samen met Mike gegeten, de avond gaat normaal voorbij, rond elf uur besluit ik naar bed te gaan, wens Mike welterusten en ga naar boven. Hij informeert nog of ik morgen moet werken, vertel dat ik vrij ben. Hij vraagt of ik hem eventueel wil wekken, hij moet om twaalf uur beginnen, "komt goed" zeg ik. Douche nog even snel en ga mijn bed in, zoals gewoonlijk slaap ik naakt, stel de wekker, doe het licht uit en ben vertrokken.

De volgende morgen wordt ik wakker van het geluid dat er iemand de gordijnen op mijn slaapkamer open doet, wakker worden met toegeknepen ogen zie ik Mike staan. Slaperig nog vraag ik : "Wat doe jij hier zo vroeg?" waarop hij antwoord : "Ik was vroeg wakker en wilde je verrassen met een ontbijt op bed", dit moet ik even op mij in laten werken, dan antwoord ik : "Waar heb ik dat aan te danken, wat een leuke en lieve verrassing"...

Mike gaat naar beneden, natuurlijk zak ik weer een beetje in slaap, wordt weer wakker als hij naast mijn bed staat met een dienblad en zegt : "schuif eens een beetje op, dan kom ik naast je liggen", enigszins verschrikt kijk ik hem aan en zeg : "dat gaat niet ik ben helemaal naakt", Mike heeft een boxer short aan zie ik. "Niet zo moeilijk doen, dan trek je het dekbed maar over je heen" zegt hij en komt naast me liggen, "nou voorruit dan maar" zeg ik "maar wel je handen thuis houden". Het is wel leuk en gezellig, op het dienblad staat koffie, broodjes, eitjes, jam en dat soort dingen, hij heeft echt zijn best gedaan. We eten wat kletsen lekker over van alles en nog wat, het is gewoon erg leuk en gezellig. Schijnbaar is er een tepel boven het dekbed uit gekomen per ongeluk, onverwacht roept hij "betrapt" en met zijn mes doet hij wat jam op mijn tepel. enigszins geschrokken en lachend zeg ik "hι viezerik laat dat, en nu?"

Hij kijkt me aan en zegt lachend : "zal ik het oplikken?"

Hier ging ik in de fout en had nee moeten zeggen.

Het dekbed doe ik wat omlaag en zeg : "jij hebt het vies gemaakt dus maak het ook maar schoon" met zijn mond gaat hij naar mijn tepel en likt hem schoon, maar zuigt ook even erg lekker op mijn tepel. Even geniet ik er van, maar herstel me snel en duw zijn hoofd weg, hij kijkt me weer aan en zegt vervolgens : "nu is die andere jaloers, die moet ik ook even kussen". "Nou heel even dan, daarna gedraag je je weer" zeg ik, hij doet het dekbed een stuk omlaag, waardoor ik tot mijn middel bloot lig, hij buigt over mij heen en steunt met een hand op mijn buik en neemt de tepel in zijn mond. Heerlijk zuigt hij er op en bijt er zacht in, gelijk voel ik mijn tepel hard worden, ik laat hem even begaan omdat het gewoon lekker is, en geniet er van. Ongemerkt gaat zijn hand naar beneden en voel dat zijn hand nu net boven mijn altijd helemaal kale kut ligt.

Enerzijds vind ik dit wel spannend, anderzijds door zijn aandacht voor mijn tepels ben ik ook een beetje geil aan het worden. Zijn hand bereikt nu mijn kut, en onbewust doe ik mijn benen wat uit elkaar, geef hem zo alle ruimte. Met een hese stem, en zeker niet overtuigend zeg ik : "Mike stop hiermee, dit kan en mag niet". Terwijl hij nog steeds op mijn tepels zuigt en inmiddels met een vinger in mijn kut zit, geef ik mij steeds meer over aan hem... "Zet het dienblad even weg" zeg ik, als hij dat gedaan heeft slaat hij het dekbed helemaal weg en lig ik naakt voor hem, heerlijk vingert hij mijn inmiddels natte kut, ik heb zijn stijve paal in mijn hand en trek hem langzaam af. Heerlijk lig ik te genieten en te kreunen, : "Mike even doorgaan ik kom bijna" roep ik, zo geil ben ik ondertussen.

Als hij meerdere vingers in mijn kut duwt kom ik schokkend en kreunend klaar, "Mike dit mag niet, maar neuk me alsjeblieft nu" roep ik in al mijn geilheid. Al snel ligt hij op mij, mijn benen heb ik zo ver mogelijk uit elkaar en voel zijn eikel tegen mijn natte kut drukken, heel langzaam voel ik hem in mij komen, dat is zo'n heerlijk gevoel als er een harde paal in mijn kut komt, ik weet dat ik fout bezig ben, heb het veel te ver laten komen, dan er maar van genieten...

"Neuk me Mike, neuk me hard en diep Mike" roep ik!

Ooohhh wat lekker ben jij wat wil ik dit al lang, vreselijk ga ik je neuken nu" roept hij. Het maakt me alleen maar geiler en geiler, "wil je me al zo lang, neuk me dan nu, spuit mijn kut vol, doe alles met me"roep ik, met mijn voeten druk ik op zijn kont om hem zo diep mogelijk in mij te voelen, met lange stevige stoten neukt hij mij. Mijn orgasme voel ik weer naderen, en aan zijn bewegingen merk ik dat hij ook op weg is....... dan roep ik naar hem : "Neuk me klaar, harder en dieper, geef het me spuit in mijn kut, spuit me vol" helemaal los ga ik. Dan is daar het daverend orgasme, en spuit hij met krachtige stralen mijn kut vol, wat geweldig is dit, fantastisch kom ik klaar op zijn paal. Mijn armen sla ik om hem heen, zo liggen we heerlijk bij te komen van ons gezamenlijk orgasme.

Als hij van me afgaat, blijf ik met mijn benen wijd liggen, zijn zaad druipt uit mijn kut. kijk hem aan en zeg : "dit had nooit mogen gebeuren, maar het was geweldig", hij streelt mijn buik en tieten en zegt : "vind je al erg lang een lekker geil wijf, maar dit was niet mijn bedoeling vandaag". "Het is gebeurt, en we hebben ervan genoten, maar niemand mag dit weten natuurlijk" zeg ik tegen hem. Mike gaat nog even koffie voor ons halen, ik lig het te overdenken, maar vond het echt heerlijk met hem, hij heeft mij super lekker genaaid. Als hij weer, ook naakt naast mij ligt, pak ik zijn half slappe pik beet, met mijn hoofd ga ik er naar toe en neem hem in mijn mond, heel snel ik hij weer kei hard door mijn pijpen. Als ik weer omhoog kom kijkt hij me aan en zegt : "nu maak je hem stijf, nu moet je mij er ook vanaf helpen".

Zonder iets te zeggen drink ik mijn koffie, koortsachtig werken mijn gedachten....en denk : "WTF"...en vraag aan hem : "tot hoe laat moet je werken vandaag ?", dat blijkt tot 20.00 uur te zijn. "Dan zal ik je vanavond er vanaf helpen, hou maar rekening met een lange en zware avond" zeg ik, met open mond kijkt hij me aan. Als hij naar zijn werk is loop ik de hele middag met een natte kut, mijn hele lichaam voelt geil, door wat mij vanavond te wachten staat...

Aan het einde van de middag ga ik mijzelf douchen en mijn kut helemaal kaal scheren, alle haartjes overal weg, smeer me heerlijk in, maak me stevig op ook. Neem een open slip, zijn niet meer dan een paar touwtjes, doe een licht doorschijnend jurkje aan, erg kort, mijn kut is net niet zichtbaar, doe geen BH aan, mijn tepels kan je zien, en mijn cup C tieten bewegen heen en weer als ik loop. Een paar hold-up kousen en een paar zwarte laarsjes maken het compleet, buiten het feit dat ik er als een hoertje uit zie, ben ik inmiddels bloed geil, dat is door de voorbereidingen alleen maar erger geworden.

Als Mike thuiskomt zit ik op de bank televisie te kijken, omdat ik mijn benen over elkaar heb, is er een stuk bloot been zichtbaar tussen mijn kous en het erg korte jurkje."Jij ziet er lekker spannend uit" is zijn eerste reactie, als ik opsta en naar hem toe loop, kijkt hij lachend naar mij, als ik mijn armen om zijn nek sla en hem een zoen geeft, gaat gelijk zijn hand onder mijn jurkje en voelt mijn blote kut.

"Lekkere geile slet, ga jou vreselijk te pakken nemen vanavond" zegt hij, terwijl hij een vinger in mijn natte kut duwt.

"Eerst krijg je koffie, dan ga je douchen, dan mag je voor ιιn keer alles met me doen, morgen ben ik weer de vrouw van je vader" deel ik hem mee, maar vanavond wil ik vreselijk lang door hem gebruikt worden...... Helemaal naakt komt hij na het douchen de kamer ingelopen, het valt me gelijk op dat hij nu ook helemaal kaal geschoren is, geef daar een compliment voor.

Gelijk wil ik dat hij op zijn rug op de bank gaat liggen en ga hem heerlijk pijpen, masseer zijn ballen, met mijn mond en tanden bewerk ik zijn best wel flinke keiharde paal. Hij maakt me voor alles wat geil is uit, vandaag mag dat, voel me echt wel hoerig en geil, door op deze verboden manier met mijn stiefzoon bezig te zijn. Af en toe haal ik zijn paal uit mijn mond, en zeg dan dat ik vandaag zijn hoertje zal zijn en dat hij in mijn mond moet spuiten, zwaar ligt Mike te hijgen en te kreunen.

Dan begint hij met zijn onderlichaam te schokken en roept : "lekker hoertje van me geile slet ik ga komen, doorgaan" dan met een harde kreet krijg ik straal na straal zaad in mijn mond, zoveel mogelijk probeer ik door te slikken van het heerlijke sap. Zijn overgevoelige paal lik ik heerlijk schoon, hijgend en zwetend ligt hij bij te komen, ga naast hem zitten en vraag : "en kan je stiefmoeder een beetje lekker pijpen ?", met gesloten ogen antwoord hij : "beetje pijpen ? Jij bent de beste pijpslet die ik ken, dit mag je vaker doen"...

Einde Deel 1


Oude wijven zoeken een Sexdate!  Getrouwde vrouwen laten zich neuken door andere mannen!  Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm