Rijpe Dames Zoeken Seks!

Een lul zo hard als staal!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Wil je met me neuken?

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Zou je een Moeder neuken?

Snel sexcontact met mij!

Veilig een keiharde erectie

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Ik was mijn vaders geile sletje
Categorie: incest | zondag 7 december 2014

Geile afspraakjes

Het is al laat als ik thuiskom van mijn werk, een dag als gewoon, maar nu heb ik een hele dag lopen piekeren. Monique is binnenkort jarig en eigenlijk is het een heel tevreden meisje, ze wordt 18 maar heeft geen speciale wensen voor haar verjaardag. Juwelen, mooie kleren, scooter of rijles, dat wil ze niet of heeft ze al. Probeer daar maar een cadeau voor te verzinnen... Mijn naam is Debby, ben 50, ik heb 3 kinderen een tweeling van 20 (jongens) en een meisje bijna 18, de jongens wonen bij hun vader Frank 54, Monique woont bij mij, ik ben nog lang niet uitgeblust en altijd wel in een staat van opwinding, mijn lijfspreuk is niet voor niets: "A dirty mind is a joy for life!". Ik ben 1.75 m, goedgebouwd en een mooie 80D cup, glad geschoren op de juiste plaatsen met een mooi klein streepje op mijn kutje en ik heb kort donkerblond haar.

Op straat kijken de mannen me nog steeds na, ik geniet daar ook van, loop ook met mezelf te koop, loop graag in strakke glimmende kleding en heb altijd hoge hakken aan, loopt mooi, en mijn kontje komt mooi uit dan.

Monique is een stuk, lang blond haar, iets langer dan ik, 180 cm, en een mooie stevig B-cup, een volwassen vrouw al, ook al is ze nog geen 18. Ze windt de mannen om haar vingers, ook wat dat betreft lijkt ze op me en net als ik heeft ze een dirty mind.

En we wonen samen, we hebben het goed samen, we gaan onze eigen gang maar gaan ook samen dingen doen, we hebben eigenlijk niemand nodig bij ons gezinnetje. Samen hebben we gesprekken over alles en we vertellen elkaar alles, over vriendjes ook.

Ook voor wat ons lichaam betreft schamen we ons niet voor elkaar, we helpen elkaar regelmatig als we niemand omhanden hebben en laten elkaar heerlijk klaarkomen........maar dan mist er iets......ZAAD... Ik voornamelijk ik ben gek op zaad, op het verse sperma, het mannensap, ik wil er veel van, heet en vers van de pers, ik vind het zalig als het intens in mijn kut gespoten wordt, maar helemaal als ik onder gespoten wordt, dikke klodders in mijn gezicht, over mijn tieten en buik, maar het geilste word ik ervan, om het van het leer of latex te likken. Het spreekt voor zich dat ik het heerlijk vind en ook doorslik als ik pijp.

Monique vind het ook lekker maar heeft er niet zo'n fetisj van als ik, ik weet van onze gesprekken dat Monique het heerlijk zou lijken om dubbel gepenetreerd te worden, en dan ook nog haar mond vol lul. Als Monique of ik aan het vertellen zijn over onze wensen, eindigt het vaak in een flinke vrij partij tussen ma en haar kindje.

Monique komt vanavond niet thuis, ze is bij een vriendin en ik ben dus alleen. Ik kijk om me heen, in ons lege stille huisje en besluit dat ik dat niet wil.

Ik bel mijn vader op, die woont niet te ver hier vandaan en vraag hem of we samen zullen eten. Mijn vader is alleen en heeft mij het grootse gedeelte van mijn jeugd alleen opgevoed, een geweldige man, hij is 72 maar je zou hem zo 15 jaar jonger geven, vol levenslust.

Ik loop naar zijn huis, steek de sleutel in het slot en open de deur, lichten branden in de kamer maar pa is er niet, ik loop verder naar de keuken en zie dat het eten zover klaar staat, maar geen pa. Ik loop verder, kijk in zijn studeerkamer, daar is het donker en stil, net als zijn slaapkamer. Dan open ik zachtjes de badkamer deur, ik hoor het water van de douche lopen en ik kijk stiekem om het hoekje, ik zie mijn vader onder de douche staan, met zijn rug naar me toe, hij heeft nog steeds een goed figuur, sterke rug, stevige gespierde billen, sterke, gespierde armen, hij heeft alleen een heel klein buikje, dat vergeef ik hem, hij is 72 jaar!

Ik ga zachtjes naar binnen en ga op mijn gemak kijken wat mijn vader aan het doen is, de gedachte maakt me al geil en ik voel al dat mijn toch al natte kut, behoorlijk opzwelt. Zachtjes kleed ik me uit...leg al mijn kleren netjes op de grond, bh en slipje ook, zachtjes loop ik naar de douche, ga vlak achter hem staan en sla mijn armen om hem heen.....een hand om zijn borst en de andere om zijn heupen.......ik slik want ik voel een flinke stevige stijve lul, zeker 20 cm lang en zo dik dat ik niet mijn hand kan sluiten om zijn lul heen. Dan hoor ik mijn vader lachen en zeggen...

Dat moet mijn lieve geile kleine meisje zijn, ik had al gehoopt dat je me hier zou vinden.

Hij draaide zich om, bekeek me goedkeurend en nam mijn hoofd tussen zijn handen en gaf me een hemelse tongzoen, ik werd week in de knieλn en begreep meteen weer waarom ik zoveel van deze man houd. Ik liet mijn handen over zijn natte lijf glijden en vond zijn dikke lul, kloppend en gespannen. Ik maakte me los en ging op mijn knieλn en nam zijn gevaarte in mijn mond, sloot mijn lippen om zijn vleeslul en nam hem diep in mijn keel, vader legde zijn handen achter op mijn hoofd en begon me te neuken in mijn mond, mijn vader is de enige die dat zo mag, hij is nog dominanter dan ik, ook de enige van wie ik dat pik.

Toen ik voelde dat hij bijna ging klaarkomen, stopte hij, trok zijn lul uit mijn mond, hield met zijn linkerhand mijn kin omhoog en mond open en met zijn rechter gaf hij de laatste rukken aan zijn kloppende tamp, zijn hete dikke romige zaad, spoot in dikke stralen over mijn gezicht, in mijn mond, over mijn wangen en stroomde over mijn tieten, ik werd daar zo geil van dat ik scheuten in mijn kut kreeg en me met een paar bewegingen over mijn opgezwollen klit heftig klaarkwam.

Ik stond op veegde het zaad van mijn gezicht in mijn mond en likte mijn vingers af, smeerde wat over was heerlijk als bodylotion over me uit en omhelsde mijn vader en fluisterde in zijn oren dat ik zoveel van hen hou.

We douche af en droogde ons af terwijl we constant aan het kletsen waren over van alles en nog wat. We trokken allebei een badjas aan en liepen naar de kamer waar we gezamelijk het eten af maakte en de tafel dekte.

Toen we aan het eten waren, vertelde ik het mijn vader, dat ik geen idee had wat ik Monique moest geven voor haar verjaardag, vader luisterde het even aan en keek me door dringend aan, hij zei:" liefje, de dag dat jij 18 werd, heb ik jou ook een cadeau gegeven, iets bijzonders, iets wat je nog nooit gehad had en nooit zou vergeten, zou zoiets niets voor Monique zijn"

Mijn gedachte gingen terug naar 34 jaar geleden, het was zaterdagmorgen en ik was alleen met mijn vader, mijn moeder was het huis uitgestormt, met een klap vloog de deur dicht en mijn vader schreeuwde boven aan de trap:" vuile hoer, rot op en laat me nooit me merken dat je hier in de buurt bent, ga maar met die klootzak van je mee".

Ik schrok erg, was van slag, maar was niet verbaasd dat dit gebeurde, mijn vader was een dominante man, een leider van nature, mijn moeder kon daar niet tegen, was eigenlijk ook dominant, dat botste. Ze had dus iemand gevonden die ze in kon pakken en nu verliet ze ons, ik had geen goede band met haar, met mijn vader juist beter.

Na een paar weken, we kregen ons leven weer op orde, liep ik 's avonds naar mijn vaders slaapkamer, ik was nog een beetje bleu en had geen idee. Ik wilde wat aan hem vragen maar toen ik de deur opende zag ik dat mijn vader stond te masturberen, zijn armdikke, grote lul stond strak en zijn hand ging over zijn glimmende paarse eikel. Ik keek met grote ogen wat er gebeurde, had dit nog nooit gezien, maar raakte meteen opgewonden hiervan. Mijn vader zag me ook, keek me met een lach aan en zei: " wat sta je daar te kijken, kom je vader helpen, jij bent nu de vrouw des huizes."

Als in een trance liep ik op hem af, gefixeerd op zijn monsterlul, hij greep me vast, pakte mijn hand en geleide hem naar zijn hete lul, ik voelde zijn warmte, de gezwollen aders, zin kloppende eikel, ik begon hem zacht te strelen, verkende zijn hete geslacht, voelde aan zijn grote ballen, het leken wel eieren zo groot. Ik streelde hem, en langzaam werd mijn gezicht naar zijn lul toegetrokken, ik opende mijn mond alsof ik nooit anders deed, mijn kaken helemaal gespreid toen proefde ik zijn eikel op mijn tong, hij begon te grommen en heen en weer te bewegen, ik was meteen verslaafd aan zijn dikke piemel en begon harder te pijpen, zoog hem diep naar binnen.

Mijn vader trok ineens zijn lul uit mijn mond, keek me aan, lachte en neukte me verder in mijn mondje....toen voelde ik zijn pik opzwellen, ik voelde zijn zaad in mijn keel spuiten, dikke harde stralen, meer dan ik kon slikken, het liep langs mijn mond op mijn kin, en droop op mijn glimmende satijnen bloesje, ik liet hem uit mijn mond glijden maar er kwamen nog een paar stralen, over mijn gezicht en dikke klodders in mijn haar, het droop er aan alle kanten vanaf.

Tot mijn verrassing werd zijn lul niet slap!

Hij duwde me naar achteren, trok de kleren van mijn lijf, ruw en hard en ik genoot ervan. Naakt liet hij me voorover bukken en ik voelde zijn dikke snikkel tussen mijn schaamlippen, het benam mijn adem en ik voelde zijn zware lul diep in me, ik voelde mijn vliesje scheuren en genoot van het gevoel van een dikke lul in mijn lijf, ik bewoog mee op het ritme en greep onderlangs mijn vader bij zijn ballen, dat joeg hem nog meer op en ik voelde dat ik ging klaarkomen, ik begon te schokken en in zijn lul te knijpen met mijn kut, ik hoorde terwijl ik langzaam in de zevende hemel kwam, mijn vader diep grommen en hij spoot nogmaals een flinke lading heet, wit zaad met kracht tegen mijn baarmoeder spuiten.

Ik viel voorover op bed en mijn vader gleed op mijn rug mee, zijn lul werd nu wel slap en gleed langzaam uit mijn uitgewoonde ontmaagde kutje. Het zaad droop eruit en ik voelde het stromen. Vader stond op, keek me liefdevol aan hij zei:" zo, ben blij dat het gebeurd is, je zal nu zorgen dat ik me nooit meer hoef af te trekken, jij bent nu mijn vrouw hier" Ik keek vol bewondering naar zijn sterke lichaam, zijn zelfs nu grote slappe lul en knikte, en zei:" ja papa, ik ben je eigen sletje, wat was dit heerlijk, dit wil ik alle dagen"

Zo was het dus gekomen dat ik seks met mijn vader kreeg.

Hij leerde me alles op gebied van seks en wijdde me in alles in, ik vond het speciaal heel geil, als hij zaad over me heen spuit, hij spuit heel veel en zijn zaad is echt het lekkerste wat ik ooit geproefd heb.

Op de dag dat ik 18 werd, was op een zondag weer ik nog, had mijn vader wat speciaals voor me geregeld, ik werd wakker en ik vond een groot cadeau op mijn nachtkastje, ik opende het door de strik ervan af te halen, opende de doos en keek verrast toen ik het eruit haalde het was een zwart latex pakje, glimmend zwart, voelde zacht en glibberig aan, ik kreeg al kriebels toen ik het rubber door mijn vingers liet glijden, ik zag er een kaartje aanhangen en las wat er op stond:

"Lieve Debby,

We zijn nu al een paar jaar samen en je bent altijd heel lief voor me geweest en vind dat het tijd wordt dat ik wat terug doe voor je, trek dit pakje aan, roep me als je het aan hebt, dan gaat je verjaardag beginnen.

Kus papa, ik hou van je!"


Ik ging snel douchen en liep terug naar mijn kamer. Ik haalde het tevoorschijn, het was een jurkje, kort, erg kort, een rits van voren en met halve cups, ik wist niet wat me overkwam toen ik het aantrok, zo strak om mijn lijf, toen ik de rits omhoog trok, werd mijn middel ingesnoerd, mijn borsten opgeduwd, mijn tepels staken net boven de cup uit en priemden recht vooruit.

Ik voelde me super vrouwelijk en kreeg een natte spleet alleen al door mezelf te bekijken. Ik liep de gang op en riep mijn vader.

Nog geen minuut later kwam hij naar boven, nam me in zijn armen en kuste me hartstochtelijk, "gefeliciteerd met je verjaardag, vandaag ben je officieel een grote meid geworden, speciaal daarvoor heb ik wat voor je geregeld, je moet alleen de blinddoek even omdoen en mijn hand vasthouden en me vertrouwen"

"Natuurlijk pa, ik vertrouw je, je maakt me nieuwsgierig en ik voel me super geil zo, ik kan niet wachten" zei ik.

Hij blinddoekte me, ik pakte zijn hand en ik volgde hem naar de huiskamer, ik voelde en merkte dat er meer mensen aanwezig waren maar ik hoorde niks, ik voelde wel dat ik meer en meer opgewonden raakte, mijn tepels werden harder en mijn klitje en schaamlippen waren van geilheid al opgezwollen. Ik werd door mijn vader midden in de kamer gezet, ik moest de blinddoek laten zitten en vanuit het niets werd ik ineens betast door zeker 3 paar handen, ik hoorde zware ademhalingen en zacht gehijg, ik stond daar terwijl er een paar handen langs de binnenkant van mijn dijbenen naar boven gleden, ik voelde dat allebei mijn tepels betast en geknepen werden, een ander voelde ik over mijn billen aaien, ik werd hier echt knettergeil van.

Het moment dat de handen ook daadwerkelijk mijn kut aanraakte was ik in extase en beleefde mijn eerste orgasme van die dag. Ik hoorde goedkeurende geluiden om me heen en het tasten werd brutaler, heftiger en ook ik voelde om me heen, ik voelde in totaal 4 lullen, die grote, dikke van mijn vader pikte ik er zo uit, die nam ik als eerste onder handen zoog hem flink, maar liet hem nog niet klaarkomen, de volgende was kleiner, maar net zo dik, ik proefde het voorvocht uit de eikel en voelde aan zijn zak, heerlijk, ik had het nog nooit gedaan met meerdere mannen, eigenlijk alleen met mijn vader, en nu pakte ik volleerd de derde vast, deze was dunner en kleiner, wel heerlijk, en deze had de grootse kloten hangen, ik streelde ze en jongleerde ze in mijn handen. De laatste nummer 4, had een heel fijn maatje, niet zo groot en zwaar als die van papa maar lekker, een hele dikke eikel en mooie zware aders over zijn stam, een mooie stevige zak met heerlijke kloten erin.

Ik was in de zevende hemel met al die lullen om me heen en ik genoot van allemaal.

Toen werd ik achterover op tafel gelegd en met gespreide benen kwam als eerste mijn vader in me, hij neukte me hard en diep, ik had al gauw het gevoel dat ik ging klaarkomen, ik schreeuwde dat ik geen zaad in mijn kut wilde hebben, maar alles over me heen. Ik hoorde van alle vier de mannen een goedkeurende bevestiging en nummer twee met de korte dikke nam me, ik voelde hoe ik opgerekt werd door zijn dikke lul, en terwijl hij me nam wreef hij met zijn natte vingers over mijn klit, en daar was gillend orgasme nummer drie! Nummer 3 met de kleinere voelde ik minder, maar hij had een fijne techniek, hij wist me zover te krijgen dat ik spuitend klaarkwam, nummer 4 was aan de beurt, die voelde zalig....precies goed, de juiste plekjes raakte hij, mijn G-plek, mijn klitje deed mee en binnen korte tijd begon vanuit mijn buik een verschrikkelijk orgasme op te borrelen, zo heftig had ik het nog nooit gehad, zo vanuit de diepte, zo intens en ik verloor een seconde het bewustzijn, ik trok toen mijn masker af en herkende buiten mijn vader, zijn 2 jongere broers David en Steven en ik zag de buurjongen op wie ik eigenlijk al tijden een oogje had, Frank.

Ze stonden met zijn vieren om me heen, allemaal met hun stijve pikken in de aanslag, ik ging op mijn knieλn tussen hun in zitten en begon ze om en om te pijpen, waarbij ik stiekem wat meer aandacht gaf aan Frank, die moest ik binnen halen. Ik genoot van de mannenaandacht, verwende ze allemaal en zij verwende mij en toen kwam het zover dat oom David klaarkwam, hij spoot zijn zaad in mijn gezicht, het kwam in mijn oog, mijn haar en over mijn uitgestoken tong, David werd weggeduwd en oom Steven kwam met zijn lul voor me, 5 krachtige stralen dik, wit, heet en romig zaad spoot uit zijn lul, met kracht spoot hij over mijn tieten, mijn tepels druiste van het zaad, mijn latex jurkje zat onder het sperma en een paar stralen in mijn haar, toen mijn vader, ik zette me schrap. Ik wist wat er ging komen, hij bleef spuiten 5-6-7 stralen met heet sperma, alles raak, in mijn mond, mijn ogen, mijn voorhoofd en het droop uit mijn haar zo over mijn blote schouders zo over mijn tieten en tepels over mijn jurk heen.

Nu kwam Frank...die nam ik in mijn mond, ik nam hem diep in mijn keel, ik produceerde veel slijm en moest bijna kotsen maar ik ging door, ik voelde zijn mooie lekkere lul opzwellen en met geweld spoot hij het in mijn mond, ik probeerde alles te slikken maar kreeg niet alles weg, een gedeelte liep langs mijn mondhoeken op mijn kin op mijn tieten. Ik stond op, smeerde alle sperma die ik maar kon krijgen uit over mijn lijf en likte mijn vingers af. De mannen gingen zitten en we hebben het die dag nog meerdere keren gedaan, ik was dolgelukkig en zoals je begreep, heb ik Frank gehouden, gevangen in mijn web.

Dit was de mooiste ervaring van mijn leven, en ja,dit zou een mooi cadeau wezen voor Monique. We waren ondertussen klaar met eten en zaten in de kamer een kopje koffie te drinken, toen mijn vader in eens op zijn knieλn voor me ging zitten, hij spreidde mijn benen, sloeg mijn badjas opzij en begon me te beffen, hij zoog aan mijn opgezwollen klit, stak een vinger diep in me en vingerde me tot ik het niet meer hield, ik trok zijn hoofd tegen mijn opgezwollen kut en hij stak zijn tong diep in me, terwijl hij langzaam zijn vinger in mijn aars liet glijden en heen en weer bewoog, kwam ik knallend klaar, ik voelde zijn tong over mijn schaamlippen, mijn klit en diep in mijn schede en ik kwam, heftig en hard.

Ik zei mijn vader dat hij moest gaan zitten en ik kroop op hem, op zijn schoot en ik voelde zijn machtige lul binnen dringen, eerst zijn dikke eikel, daar opende hij mijn kut mee, toen de rest die gleed diep in me, stootte tegen mijn baarmoeder en ik voelde zijn heerlijke lul diep in me dringen. We bewogen in een tempo en ik kneep met elke haal met mijn kutspieren in zijn hete lul, ik voelde dat hij begon te zwellen en mijn kut begon te pulseren van genot, het kutsap stroomde langs zijn neukpaal en ik voelde hem verstarren terwijl hij zijn zaad in me spoot, het moment dat ik zijn zaad voelde knapte er iets en kwam ik klaar terwijl ik hem innig omhelsde.

Toen ik 's avonds thuis was, begon ik het plannetje uit te werken, ik maakte een lijstje met namen.

Papa
Mijn 3 broers:
Niek, Ben, Jack
Mijn tweeling:
Bert, Klaas
Frank, mijn ex!
Brian, mijn buurman uit Ghana
John, mijn collega
Dylan, een neefje

Mooi lijstje dacht ik zo, nu moet ik ook nog zorgen dat ze meedoen! Ik ga morgen zorgen voor volledige medewerking.

Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  Getrouwde vrouwen laten zich neuken door andere mannen!  Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm