Een lul zo hard als staal!

Zou je een Moeder neuken?

Snel sexcontact met mij!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Wil je met me neuken?

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Veilig een keiharde erectie

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Ik laat me neuken door mijn jonge neefje
Categorie: incest | woensdag 15 oktober 2014 01:47

Geile afspraakjes

Ik had het al een paar maanden veel te druk gehad op mijn werk, dus het was een geweldig leuk idee van mijn zus Miriam om mij uit te nodigen op hun vakantie in Zeeland, met hun gezin. Hoewel onze levens inmiddels heel anders verlopen, staan mijn zus en ik nog steeds dicht bij elkaar. Zij is al jaren getrouwd en heeft 3 kinderen van 8, 10, en 16 jaar oud, terwijl ik, haar 8 jaar jongere zusje, met 32 jaar nog steeds single ben. Nu hadden Miriam en haar man Ruud een mooie en ruime bungalow met prive zwembad gehuurd, dus een prachtige gelegenheid om eens heerlijk te ontspannen. Opgetogen reed ik dan ook op een vrijdagmiddag naar Zeeland in mijn auto, waar Miriam al een paar dagen zat. Na een uurtje rijden draaide ik de oprit op en toeterde. Mirjam en Ruud kwamen kijken, samen met de hun 16-jarige zoon Erik. Tsjonge, wat was die gegroeid sinds ik hem voor het laatst gezien had! Ik herinnerde me een puistige puber, maar nu kwam er een heerlijke jonge knul met lekker donker krulhaar naar buiten. “Hoi Maxine, heb je een goede reis gehad?”, vroeg Miriam, “Erik brengt je koffer wel even naar binnen.” Ik omhelsde Miriam en Ruud en kuste Erik op zijn wang, terwijl hij een beetje verlegen terug kuste.

“Dag tante, geef mij je koffer maar.” zei Erik. “Nou, zeg jij maar gewoon Maxine nu hoor, Erik, je bent nu zo groot.” Moedigde ik hem aan. Tevreden zag ik hoe zijn blik langs mijn goed getrainde lijf gleed. Het wond me zelfs een beetje op, de gedachte aan zo’n lekkere jonge gozer was heel plezierig. Ik stond uiteindelijk al zeker twee maanden droog en de laatste weken had ik zelfs geen tijd en fut gehad om mezelf te bevredigen.

De volgende ochtend gingen Ruud en Miriam met de twee kleine meiden naar een of ander pretpark, en ik bleef met Erik achter in het zonnetje bij het zwembad. Ik lag lekker te zonnen in mijn tangabikini. Erik kon zijn ogen bijna niet van mijn strakke billen afhouden en ik zag dat zijn Speedo te klein dreigde worden, gezien wat daar in groeide. Ik begin me steeds meer te realiseren dat ik eigenlijk heel veel behoefte had aan een stevige vrijpartij, en dat ik mijn niet meer zo kleine neefje daar best bij zou willen betrekken. Ik kletste wat met Erik over zijn school en hoe het daar ging. Al snel wist ik het gesprek op meisjes te brengen. Erik werd er een beetje verlegen van dat hij, zo moest hij bekennen, nog nooit met een meisje was geweest. Ik vertelde hem dat hij zich daar helemaal niet voor hoefde te schamen, dat seksualiteit iets persoonlijks is.

“Maar zo’n gezonde Hollandse jongen als jij fantaseert vast heel wat af, en ik wed dat je je iedere dag minstens 1 keer aftrekt!”, flapte ik eruit. Erik kreeg een rooie kop en stamelend bekende hij dat hij inderdaad maar zelden een dag miste. “Wees maar niet bang”, zei ik, “dat doet iedereen op jouw leeftijd. Toen ik zo oud was, lag ik ook iedere avond in bed mijn kutje te vingeren.”, bekende ik. Erik’s ogen werden groot en hij keek me verbijsterd aan. Zulke geile praat verwachtte hij niet van zijn tante, en ook niet dat ik er zo onbevangen over deed. “Verklap eens”, fluisterde ik, terwijl ik dichter bij hem schoof en mijn hand op zijn borst legde, “heb je net ook niet een beetje liggen fantaseren over je eigen tante?”, terwijl ik hem doordringend aankeek. Hij slikte en werd zo mogelijk nog roder, maar hij besloot zich niet te laten kennen. “Ja, dat is waar, tante, eh .. Maxine, maar je ziet er zo opwindend uit in zo’n sexy bikini. Dan moet ik bijna wel aan sex denken”, pareerde hij. Mijn hand gleed over zijn borst en buik tergend langzaam naar beneden. Ik keek naar zijn gezicht, zag hoe gespannen hij was. Hij zuchtte van de zenuwen toen mijn hand bij de onder het elastiek van zijn zwembroek gleed. Ik liet mijn hand rusten op zijn pik, die inderdaad al keihard geworden was. Hij keek me lachend aan, en zijn lach verbreedde toen ik mijn hand sloot om zijn gezwollen paal. Hij begon te begrijpen dat deze middag een stuk spannender zou worden dan verwacht.

“Hoe voelt het om je pik vast te laten pakken door een vrouw?”, vroeg ik.

Hij wist met moeite uit te brengen dat het supergeil was. “En hoe voelt het om een vrouwenlichaam tegen je aan te voelen?”, fluisterde ik. Ik liet zijn pik los, die fier uit zijn broek bleef steken, en ging dicht tegen hem aan liggen. Ik voelde zijn warme lijf tegen het mijne en de zachte druk van zijn pik tegen mijn buik. Ik legde mijn handen op zijn schouders en bracht mijn lippen naar zijn mond. Zachtjes kuste ik hem met gesloten ogen. Verlegen legde Erik zijn handen op mijn heupen en hij beantwoordde mijn kus. We zoenden langzaam en geconcentreerd, en voorzichtig liet ik mijn tong in zijn mond glijden.

Na een hele tijd lieten onze lippen elkaar los en Erik keek me stralend aan. “Wat is dat ontzettend lekker”, lachte hij. “Het wordt nog veel lekkerder, reken daar maar op”, zei ik. Ik ging overeind zitten, bovenop hem, met mijn tanga bovenop zijn gekwelde lid, ik voelde zijn eikel door de stof van de tanga tegen mijn kutje. “Vandaag ga ik je leren hoe je een vrouw moet beminnen.” Ik maakte mijn bikini-beha los en onthulde mijn borsten. Tevreden zag ik Erik verlekkerd kijken naar mijn stevige C-cups. Ik pakte zijn handen vast en legde op mijn tieten.

“Je mag niet alleen kijken, maar ook aankomen”, lachte ik.

Een beetje onhandig kneedde hij mijn tieten. Zijn vingers gleden over mijn tepels die al direct naar buiten waren gesprongen. “Je mag zelfs proeven”, zei ik en liet me langzaam voorover zakken totdat zijn mond over mijn rechterborst heen gleed. Gretig zoog hij op mijn tiet. Hmm, wat deed hij dat heerlijk, ik voelde hoe mijn poesje fors begin te kriebelen in mijn tanga. Erik verloor nu zijn schroom en ik voelde hoe hij met zijn handen in mijn billen kneep. Ik liet me van hem af glijden en kwam overeind. “En dan mag je nu het centrum van al dat verlangen aanschouwen”, zei ik terwijl ik met een snelle beweging mijn tanga uittrok. Erik bleef als gehypnotiseerd liggen kijken. Ik ging over hem heen staan en liet me op mijn knieen zakken, zodat ik wijdbeens met mijn poesje boven zijn gezicht hing. Met twee vingers spreidde ik mijn kut open. Het maakte me botergeil om me zo te laten bekijken door mijn neefje, om zijn geile blikken op mijn kutje te zien. Ik duwde mijn middelvinger in mijn kutje en vingerde mijn kutje vlak voor zijn ogen. “Kijk, zo masturberen meisjes nou als ze geil zijn”, hijgde ik, “zie je hoe mijn poesje glimt van opwinding? Dat komt omdat jij me zo geil hebt gemaakt, Erik.”

Ik ging weer staan en Erik kwam ook overeind. Zo snel hij kon trok hij zijn zwembroek uit, zodat zijn harde paal eindelijk vrijuit en trots omhoog kon staan. Hij omhelsde me stevig en zoende me, nu veel wilder dan de eerste keer. Onze handen gleden over elkaars lichaam, zijn trotse lid priemde tegen mijn buik. Even had ik de aanvechting om hem op de grond te trekken en zijn harde pik diep in mijn soppende kut te laten glijden. Maar ik wilde geen vluggertje, en ik wist dat hij zo bloedgeil was dat hij bijna direkt zou klaarkomen als we nu gingen neuken. Ik zou hem eerst een beetje moeten laten afkoelen om hem wat meer uithoudingsvermogen te geven, en ik wist precies hoe dat moest.

Ik zoende zijn nek terwijl ik met een hand zijn pik stevig vast pakte. Langzaam maar stevig kneedde ik zijn paal en Erik hijgde in mijn nek. “Jezus, wat geil“, kreunde hij. Ik liet me op mijn knieen zakken en mijn mond gleed zoenend en likkend langs zijn lijf naar beneden, tot ik bij zijn ballen kwam, die groot en gezwollen onder zijn paal hingen. Ik keek naar hem en nam een van zijn ballen in mijn mond. Even keek hij me verbaasd aan, maar zijn geilheid nam direct weer bezit van hem. Mijn tong gleed langs zijn paal omhoog, tot zijn ontblote eikel. Hijgend keek Erik toe hoe ik zijn pik als een lekkernij behandelde.

“Geniet hier maar van, laat je lekker gaan. Ik wil je verwennen en je opwinding proeven.”, zuchtte ik, “Kijk maar eens goed hoe ik die heerlijke paal van je pijp”. Ik liet mijn lippen over zijn eikel glijden, en met mijn tong likte ik wat voorvocht van zijn gaatje. “Oh, Maxine, je maakt me gek, ik ben nog nooit zo geil geweest,” kreunde hij. Hij kon zijn ogen niet afhouden van het schouwspel van zijn paal die verdween in de mond van zijn tante. Ik liet zijn pik langzaam naar binnen glijden tot ik hem helemaal in mijn mond had, zijn eikel priemde in mijn keel. Ik heb nooit veel moeite om niet te kokhalzen als ik een lekkere paal kan pijpen. Langzaam begon ik met diepe halen te pijpen, mijn handen steunend op zijn heupen, die ritmisch mee bewogen. Ik hoorde boven me hoe Erik harder begon te hijgen en kreunen, en liet zijn pik helemaal uit mijn mond glijden. Alleen het puntje van mijn tong gleed over zijn eikel.

“Oh, Maxine, maak me klaar, laat me komen, ik kan niet meer,” kreunde hij. De verlegen jongen van even geleden had nu geen moeite meer om voor zijn geilheid uit te komen.

Ik pakte zijn pik stevig vast en trok de huid ver naar beneden, zodat zijn eikel geheel bloot kwam. Met mijn lippen en tong begon ik snel over de eikel heen en weer te gaan, terwijl ik Erik onafgebroken aankeek. Ik zag zijn gezicht vertrekken in een grimas en ik spande mijn lippen nog wat strakker om zijn lul. Hij stootte een kreet uit en zijn pik begon zich in mijn pijpmondje te legen. Terwijl de stralen ziltig sperma mijn mond in schoten bleef ik doorgaan met pijpen, tot het laatste trekje van zijn klaarkomende pik. Toen liet ik mijn lippen van zijn pik glijden en kwam weer overeind. Nahijgend keek Erik me gelukzalig aan. Even opende ik mijn mond om hem zijn eigen kwak te laten zien voor ik het doorslikte en hem zoende. “Maxine, dat was heerlijk,” hijgde Erik na, “hoe kan ik je ooit bedanken?”. Nou, ik wist wel een manier, want inmiddels was ik zo supergeil dat ik niet wist wat er zou gebeuren als ik niet snel een flinke beurt zou krijgen. “Daar weet ik wel wat voor, geile beer. Nu is het jouw beurt om mij te verwennen. Wat denk je van een spoedcursus kutje likken?” Zijn ogen straalden van dit voorstel.

Ik ging op mijn rug liggen met benen wijd gespreid. Erik had geen verdere uitnodiging nodig. Hij ging tussen mijn benen liggen en boog zijn gezicht naar mijn openstaande spleetje. Voorzichtig maar onbevreesd stak hij zijn tong uit en likte langs mijn kutlipjes. Toen duwde hij zijn mond op mijn poesje en begon mijn benedenste mondje te zoenen. Dat deed hij wel een beetje onhandig dus ik duwde hem even los en spreidde met twee vingers mijn kutje open zodat mijn gezwollen klitje naar buiten kwam. “Kijk”, legde ik uit, “dit is mijn clitoris, en daar moet je een beetje omheen likken, niet direct erop, dat is te gevoelig. En verder moet je maar je intuďtie volgen.” Opnieuw begon hij op mijn poesje te zuigen, en nu likte hij heerlijk plagerig langs mijn klitje. Ik begon met mijn onderlijf te kronkelen van genot. Hij deed het nu echt heerlijk, en ik voelde mijn opwinding stijgen. Heerlijk, ik stond al weken droog en nu werd ik klaargelikt door een heerlijk geile jonge knul.

“Oh ja, lik mijn kut, lik haar. Ik heb het zo hard nodig, lik me dan toch, geile beer,” hijgde ik. Ik ben dol op geile praat en ik merkte dat Erik het ook lekker vond. Hij liet zijn tong onvermoeibaar rondjes om mijn klit draaien. Ik pakte zijn hoofd en trok hem nog dichter in mijn kruis. Ik voelde mijn orgasme aankomen en moedigde hem nu woest aan. “Ja, ja, ga door, oh, oh, niet stoppen. Ha, ha, jaaa!” Een woeste kreet kwam uit mijn keel terwijl ik kronkelend lag klaar te komen.

Langzaam kwam ik bij en ik zag Erik, die verheerlijkt naar me keek. “Tsjonge, wat kom jij heftig klaar, dat was echt supergeil,” zei hij. Dat was ik zeker met hem eens, maar ik had nog niet genoeg gehad. Tot mijn vreugde zag ik dat zijn pik alweer fier omhoog stond. “Ja, ja, jochie, en vrouwen hoeven niet eerst een hele tijd bij te komen als ze zijn klaargekomen. Mijn kutje heeft nog steeds behoefte om eens goed geneukt te worden door die lekkere pik van jou.” Ik had geen zin om nog langer te dralen, ik wilde geneukt worden en wel nu. “Oh Maxine, wat ben jij een ontzettend geil wijf. Ik kan het bijna niet geloven, ik droom.”

Ik ging op mijn knieën zitten met mijn kont naar hem toe. Ik stak mijn hand tussen mijn benen en beval hem: “Kom hier met die lekkere paal”. Gulzig kroop hij naar met toe met zijn pik in de aanslag en duwde zijn bekken tegen mijn kut en kont. Ik pakte zijn pik vast en duwde hem pardoes in mijn kut. Instinctief pakte Erik mijn kont vast en begon te pompen. Voorzichtig, omdat hij nog niet goed wist wat te doen, ging zijn paal op en neer in mijn kut. Gebiologeerd keek hij naar het schouwspel van zijn eigen pik, opgeslokt in mijn kut onder mijn geile kont. “Neuk me met die dikke paal van je, neuk je geile slet van een tante. Spuit die geile kwak van je diep in mijn kut.” Ik wilde alleen nog maar neuken, alleen nog maar die pompende jongenspaal in mijn kut voelen. “Oh ja,” hijgde Erik, “ik neuk je geile kut, wat een heerlijke kut.

Melk mijn pik leeg, jij geile teef van een tante.”

Zijn bewegingen werden sneller en heftiger en ongecontroleerd. Ik voelde zijn pik langs mijn klit glijden, zijn ballen sloegen tegen mijn kut. Ik sloot mijn ogen en voelde alleen nog de pompende pik in mijn kut. Mijn kutspieren spanden zich en voor de tweede keer rolde het orgasme door mijn lijf. Ver weg hoorde ik Erik kreunen toen mijn krampende kut zijn paal leegmelkte. Hij bleef neuken terwijl zijn sperma mijn kut vulde. Hijgend en elkaar strelend bleven we nog een tijdje liggen. “Laten we ons nu maar aankleden,” zei ik na een tijdje, zo meteen komen je ouders weer terug. Miriam en Ruud en de twee kleine kinderen kwamen inderdaad een half uurtje later aangereden. “Hebben jullie je een beetje vermaakt met zijn tweetjes?” vroeg Miriam. “Ja hoor, het was heel gezellig,” zei ik, met een knipoogje naar Erik. Het zou een leuke vakantie worden.

Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  Wil jij een Negerin neuken?  keiharde erectie door erectiecapsules veilig online kopen  
Ik doe wat jij wil!