Snel sexcontact met mij!

Veilig een keiharde erectie

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Een lul zo hard als staal!

Zou je een Moeder neuken?

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Een trio met mijn vriendin en zusje DEEL1
Categorie: incest | zondag 11 mei 2014 02:31

Geile afspraakjes

DEEL 1 - "Ooooh jaaaa, duw je lul zo diep mogelijk in me!" riep Kim tegen haar hijgende broer die bovenop haar lag. Frank neukte zijn ιιn jaar jongere zus nu al een dikke maand of zes. Hij was zelf achttien jaar oud. Dit was eigenlijk begonnen naar aanleiding van een misstap waar zijn zusje dus behoorlijk gebruik van maakte. Chantage noemen wij dat. Ze had namelijk al eens gezien dat hij geld uit zijn moeder haar portemonnee had gepikt. En hoe bizar het ook klinkt, van dat feit had ze gebruik van gemaakt om haar seksuele gevoelens mee te bevredigen.

Kim was altijd al een heel geil meisje geweest. Haar moeder die haar dochter steeds rijper zag worden, had haar met een vooruitziende blik op wat komen ging, haar op haar zestiende al de pil laten slikken. Beter voorkomen dan genezen had haar moeder gezegd. Kim had alleen een probleem, ze was heel verlegen en kon moeilijk contact maken met anderen, tenminste in de zin van een vriendje krijgen dan. Aan de andere kant, had ze wel van jongs af aan een zeer hechte band met haar oudere broer Frank, en andersom. Het enigste verschil was wel dat hij wel heel makkelijk contact kon maken met anderen. Hij had dus wel eens een vriendinnetje gehad waar hij intiem mee was geweest.

Het was dus zes maanden geleden begonnen. Op een dag toen hij thuis kwam van school, was er niemand thuis. Allebei zijn ouders waren nog aan het werk. Toen hij boven kwam zag hij de slaapkamer deur open staan van Kim's kamer. Hij hoorde haar zacht kreunen. Nieuwsgierig keek hij om de hoek van de deur, en zag zijn zusje spiernaakt op bed liggen met haar benen wijd. Ze lag zachtjes met haar ogen dicht over haar kutje te wrijven. Frank stapte haar kamer in en zei "wat ben jij dan aan het doen?" Hij vroeg natuurlijk naar de bekende weg, hij wist heus wel wat zijn zusje daar aan het doen was.

Kim hield van schrik haar hand voor haar kutje en haar tietjes. "Kan jij niet kloppen voor je mijn kamer binnenkomt," zei ze. Frank lachte. "Je hoeft het nu niet meer te verbergen hoor! Ik heb het nu toch al gezien!" Kim slikte even. "Als je het wil weten, ik was opgewonden en ik dacht weet je wat? Ik ga even lekker met mijn kut spelen. Heb je daar problemen mee?" Frank haalde zijn schouders op. "Moet jij weten," zei hij. "Maar waarom neem je eigenlijk geen vriendje? Dat is toch veel lekkerder?" "Hoe bedoel je lekkerder?" "Je kent Cindy toch uit mijn klas? Die heb ik daar wel eens gelikt, en ze vond het heeeeerlijk!! En dan overdrijf ik niet!" Kim keek haar broer aan. De manier waarop hij het vertelde overtuigde haar wel. Ze geloofde het gelijk. "Ik heb geen vriendje, niemand wil mij hebben," zei ze een beetje zielig. Dat antwoord verbaasde Frank een beetje. Zijn zusje zag er prachtig uit.

"Wil jij misschien even?" Ze spreidde haar benen en deed haar handen weg. "Ik wil dat ook wel eens voelen." "Wat?" zei Frank verbaasd. Hij zag haar mooi geschoren kutje, en het was nog steeds een beetje nat zo te zien. "Ik kan toch niet zomaar jou poesje likken?

Je bent mijn eigen zusje! Nee, broer en zus doen zulke dingen niet met elkaar."

"Ja maar ik vraag toch niet of je verkering met me wil? Gewoon ιιn keertje. Dan zeg ik niet tegen mama en papa dat jij die vijftig euro uit hun portemonnee heb gejat." "Hoe weet jij dat?" vroeg Frank geschrokken. "Dat heb ik gezien," zei Kim triomfantelijk. Ze zag wel aan het gezicht van haar broer dat ze een gevoelige snaar had geraakt. Nu stond hij in tweestrijd. Als zijn ouders daar achter zouden komen had hij een groot probleem. Hij had geen andere keus dan zijn geile zusje even een handje te helpen. "Goed, maar op een voorwaarde, ik doe het maar ιιn keer. Ιn, ik trek mezelf af als ik je kutje uit ga likken, ik ben door jou zelf ook best wel geil geworden nu ik je zo zie liggen!"

Kim haalde haar schouders op. Ze had nog nooit een lul gezien en was eigenlijk wel benieuwd. Het kon haast niet beter vond ze, dat de eerste die ze in het echt zou zien van haar broer was, want die zou geen rare dingen met haar doen. Ze wist dat ze hem wel kon vertrouwen! Frank kleedde zich uit, en ging naast haar liggen. Kim lag met haar handen langs haar lichaam te wachten op wat hij ging doen. Ze keek met grote ogen naar zijn stijve pik.

"Als jij nou met je kutje boven mijn gezicht komt zitten dan kan ik mezelf wel aftrekken." Dat vond ze een prima idee, ze wilde wel eens zien hoe hij dat ging doen. Ze nam haar positie in en voelde hoe Frank zijn tong tegen haar gleufje aanduwde. Hij proefde haar geil. Nu was het dan wel zijn eigen zus, maar ze smaakte heerlijk vond hij. Hij begon zichzelf rustig af te trekken. Kim kreunde, ze genoot van de zachte tong die tussen haar schaamlipjes heen en weer bewoog. Dat voelde een stuk beter dan haar vingers! Frank begon steeds sneller aan haar natte geile kutje te likken, en Kim zag ook dat zijn hand steeds wilder rond zijn stijve op een neer bewoog. Kim vond het zo een lekker gevoel dat ze nu zelfs een beetje over zijn gezicht begon te wrijven met haar kut. Frank zelf ook. Dat heerlijke zachte kutje van Kim liet hem ook niet onberoerd. Hij werd er zo geil van als wat, van haar geur en de sapjes die in zijn mond terecht kwamen. Hard aan zijn pik trekkend voelde hij dat hij zo ging spuiten. En Kim begon nu zelf ook steeds harder te schreeuwen. Met zijn vrije hand kneep hij in haar stevige billen. Dat was genoeg voor haar om klaar te komen. Frank spoot zelf met zijn mond vol kut, zijn zaad in dikke klodders op zijn buik.

Kim liet zich buiten adem van hem af rollen, ze keek met ontzag naar zijn stijve lul. "Wauw," zei ze. "Dat was net zoals je al zei, in ιιn woord geweldig! Zo lekker ben ik nog nooit klaar gekomen! Ik kan niet wachten tot je die mooie stijve pik in me gaat steken!" Frank stond op een maakte zich schoon.

"Nou dat kan je wel vergeten zusje, dat gaat mij te ver. We hadden afgesproken dat we het maar ιιn keer zouden doen, en daar blijft het ook bij." Hij trok zijn broek aan en liet zijn zusje achter op haar kamer. De daar opvolgende dagen bleef het nog rustig. Kim leek er in te berusten dat Frank haar niet meer zou verwennen. 'Gelukkig maar,' dacht hij. Hij had vorige week een heel leuk meisje ontmoet op het sportveld. Ze heette Marcia. Hij had haar al eens meer ontmoet en toen hij haar voor de tweede keer zag, had hij zijn kans waargenomen. Hij trok de stoute schoenen aan en vroeg of ze misschien zin had om met hem mee te gaan naar de film. Een ze had zelfs ja gezegd! Frank was helemaal in zijn nopjes. Ze hadden op vrijdagavond afgesproken.

De avond daarvoor zaten Frank, Kim en hun ouders te eten, toen hun vader vroeg wat ze dit weekend gingen doen. Toen Frank vertelde dat hij een afspraakje had, keek Kim hem jaloers aan. "Heb jij dan wel geld om dat te betalen?" vroeg ze terwijl ze ook haar ouders aan keek. Frank kreeg het een beetje benauwd toen ze hem die vraag stelde. Licht aanslagen vertelde hij dat ze zich daar niet mee hoefde te bemoeien. Kim keek hem aan. Ze legde haar hand onder de tafel op zijn been en wreef er over richting zijn kruis. "Misschien niet," zei ze zacht. Hun ouders sloegen verder geen acht op haar vraag. Alleen moeder vroeg aan haar man of hij misschien vijftig euro uit haar portemonnee had geleend. Die keek haar verbaast aan, en zei dat hij niet wist wat ze het over had.

Na het eten gingen Kim en Frank ieder naar hun kamer om nog wat schoolwerk te doen. Toen Frank en tijdje bezig was met zijn huiswerk kwam Kim zijn kamer binnen. "Wat was dat nou daarnet aan tafel," vroeg Frank kwaad. "Oo niks hoor, ik wilde alleen nog eens even voelen aan dat lekkere ding van je. Je weet wel, die stijve lul die je straks in m'n kutje gaat stoppen. Ik slik toch niet voor niks die pil elke dag?" Ze knielde bij hem neer en legde haar hand op zijn kruis. "Weet jij niet meer wat we hadden afgesproken?" "Ja hoor," zei Kim terwijl ze pogingen deed om zijn gulp open te krijgen. "We zouden het niet meer doen, maar weet je...ik ben zo bang dat ik misschien mijn mond voorbij ga praten. Jij niet?" Zonder dat Frank zijn zusje tegen hield haalde ze zijn inmiddels keiharde lul uit zijn broek, ze begon er langzaam aan te trekken. "En waarom zou je een vreemde meid neuken, als je zo'n lief zusje hebt zoal ik?"

Frank had het niet meer. Die stevige hand die ze rond zijn pik klemde voelde heerlijk geil aan. Kim stond op. "Kijk," zei ze terwijl ze haar borsten aan hem liet zien. "Ik heb toch ook twee mooie?" Ze duwde haar tietjes tegen zijn gezicht. Haar tepels waren keihard. Kim was ook hartstikke geil geworden. Hij nam een tepel in zijn mond en begon er wild op te zuigen. "Oooooh jaaah," kreunde zijn zusje. "Zie je wel dat je me wilt? Nu ben jij toch ook geil van me geworden?"

Frank wist heel goed wat hij wilde, als ze nu toch te grazen genomen wilde worden, zou ze het krijgen ook! Wat maakte die ene keer dan nog uit! Hij duwde haar op zijn bed en trok haar broek uit, geholpen door Kim die nu niks liever meer wilde dan zijn stijve pik in zich voelen. Hij was zo geil geworden dat hij niet eens de tijd nam om zijn eigen broek helemaal uit te trekken. Trek je benen op! zei hij. Hij ging tussen haar benen liggen en duwde zijn pik tegen haar kutje. Hij keek zijn zus aan en vroeg haar of ze er klaar voor was.

Kim knikte. Frank legde zijn hand op haar mond. Hij verwachte min of meer dat als hij zijn stijve lul in ιιn keer in haar zou duwen dat ze, omdat hij dacht dat ze nog maagd was, en harde schreeuw zou geven. In ιιn keer duwde hij zijn pik in haar kut. Tot zijn verbazing gleed hij bijna vanzelf makkelijk tot aan zijn ballen bij haar naar binnen. Hij wachtte even, en vroeg aan Kim hoe het kwam dat hij zo gemakkelijk zonder weerstand naar binnen kon. Kim glimlachte, "ik heb een haarborstel met een hele mooie ronde steel!, kom neuk me alsjeblieft!!" Frank begon zijn zus vol te pompen. Ze gaf kleine gilletjes toen hij haar met iedere stoot vol duwde. Frank likte terwijl hij haar neukte aan haar stijve tepels. "Oooooh," kreunde Kim. "Jaaah lekker zeg, wat is dit een geil gevoel als je diep in me stoot, doe maar wat sneller," hijgde ze. Frank verhoogd het tempo, en voelde dat hij ging klaarkomen in haar nauwe kutje. Kim zette haar voeten naast zich neer om zijn stoten nog beter om te kunnen vangen. Allebei kwamen tegelijk klaar. Kim lag te trillen onder zijn lijf, en gaf hem en kus. "Het was geweldig," ze sloeg haar benen om zijn onderlichaam, om nog even te genieten van zijn pik die langzaam in haar kut verslapte.

Frank ging van haar af en bekeek haar spleetje. Hij zag zijn sperma er langzaam uitdruppelen. "Je bent geweldig," zei hij. "Wat heb jij een lekker kutje." Hij was al vergeten dat hij haar gewaarschuwd had dat hij dit helemaal niet wilde. "Jij mag dit elke dag wel met doen," zei Kim. Frank zei niks. Hij had geen zin meer om te gaan discussiλren wat nu goed of fout was. Hij vond het wel goed zo. Hij kuste Kim op haar stevige borstjes en kleedde zich weer aan...

Het was best een spannende film. Frank zat met Marcia in de bios. Af en toe keek hij naar haar terwijl ze gespannen naar het filmdoek keek. Hij vond haar best wel een knap meisje. Hij was benieuwd wat er na de film ging gebeuren als hij haar thuis zou brengen. Marcia zat achter op zijn scooter en wees hem de weg. Ze stopte bij een verlaten speelplaats in de buurt van haar huis. Hij parkeerde zijn scooter bij een bankje en ze gingen naast elkaar zitten. "Mag ik je kussen," vroeg Frank en beetje zenuwachtig. Marcia keek hem verlegen aan. Ze knikte en Frank drukte een zachte kus op haar lippen. Hij probeerde zijn tong tussen haar lippen te duwen, maar het meisje hield haar mond stijf dicht. Frank liet haar los. "Heb je nog nooit gekust? Ik bedoel met je tong?"

Marcia schudde van nee. "Jij bent mijn eerste vriendje, ik hoop dat je het niet erg vind?" Frank sloeg zijn arm om haar heen. "Natuurlijk niet schatje, tuurlijk vind ik dat niet erg. Ik vind het juist geweldig om je eerste vriendje te zijn!" Hij kuste Marcia zachtjes in haar nek. "Zal ik je dan leren hoe je met je tong kust? Het is echt niet moeilijk hoor!" Ze duwde elkaars lippen tegen elkaar en hun tongen elkaar en raakten verstrengeld in een verliefde tongzoen. Frank zijn handen streelde haar bovenlijf. Voorzichtig bewoog hij met zijn hand naar ιιn van haar borsten. Het voelde heerlijk aan. Marcia kreunde zacht toen hij er in kneep. Haar kus werd nog intenser. Frank voelde aan haar reactie dat ze het helemaal niet erg vond dat hij aan haar tietjes zat. Na een paar minuten over haar borsten gewreven te hebben durfde hij een stapje verder. Hij liet zijn hand afdalen tussen haar benen. Marcia, hield haar benen stijf tegen elkaar, en ze maakte zich los uit hun omhelzing. "Dat wil ik nog niet," zei ze. "Nu nog niet..."

Een beetje teleurgesteld liet hij haar los. Marcia zag aan het gezicht van Frank dat hij het niet leuk vond dat hij niet aan haar kutje mocht zitten. "Ik wil het niet hier in het park, goed?" Frank knikte. Hij begreep wel dat als ze echt wat met elkaar wilde dat, dat ook wel een keer kwam. Hij kuste Marcia. "Zie ik je morgen?" vroeg hij. Marcia lachte opgelucht. Ze was eerst bang dat hij haar niet meer wilde nu ze geweigerd had om hem tussen haar benen aan te laten raken. "Dat is goed, heb je zin om morgenmiddag te gaan zwemmen?" Daar had Frank wel oren naar. Strand en zwemmen, was de perfecte combinatie om haar nog beter te leren kennen. Hij kon niet wachten om zijn nieuwe verovering in haar bikini te zien!!

De volgende morgen werd hij al vroeg wakker gemaakt door Kim. Ze kroop naakt naast hem in bed. "Kom snel," zei ze. Pa en ma zijn om boodschappen, dat duurt minstens drie uur voor ze weer terug zijn. Ze kneep hard in zijn ochtend erectie. Frank keek haar half slapend aan. Hij voelde hoe ze haar borsten tegen zijn arm aan duwde. "Kom word nou wakker man! Nu kunnen we net zo hard neuken als weer willen! We hoeven ons voor niemand in te houden!, en mijn kutje is nu al nat, voel maar." Ze nam zijn hand en duwde die tussen haar benen. Frank draaide zich om. "Toe laat me met rust," zei hij. Daar liet Kim het niet bij zitten. Ze trok de dekens van hem af, en zag dat zijn lul nog steeds spijkerhard was. "Toe nou heel even maar," zei ze. Ze nam zijn pik weer in haar hand en boog voorover naar hem toe. Ze keek hem geil aan. "Zal ik hem een kusje geven?" vroeg ze lief. Ze wachtte zijn antwoord niet af en nam de top van zijn lul in haar mond. Ze begon langzaam haar hoofd op een neer te bewegen. 'Ooooh mijn God,' dacht Frank, 'wat is mijn zusje toch geil!' Hier kon hij geen weerstand aanbieden. Hij voelde hoe ze met haar tong rondjes draaide rond zijn gezwollen eikel. Hij ging op zijn rug liggen zodat Kim er nog beter bij kon. Ze begon steeds feller aan zijn pik te zuigen. Toen Kim merkte dat hij bijna klaar kwam hield ze op. "Je mag niet in mijn mond spuiten hoor" zei ze. Ze richtte zich op en ze ging op hem zitten. Ze keek hem strak aan. "Kom laat me hem voelen," zei ze geil. Ze hield zijn lul rechtop en richtte hem op haar kutje. Ze sloot haar ogen en liet zich zakken. Frank voelde hoe ze zijn pik met haar nauwe geile kutje opslokte.

Ze boog voorover en kuste hem. "Kom neem mijn billen in je handen," zei ze geil. "Laat me je sterke handen voelen." Frank kneep in haar stevige kontje. Hij voelde hoe ze haar kut spiertjes samen trok rond zijn pik die diep in haar zat. Frank begon te bewegen. Kim lag nu bovenop hem met haar tietjes plat op zijn borst, haar keiharde tepels schuurde over zijn bovenlijf. Kim hijgde. Ze voelde hoe zijn schaambeen bij elke beweging die hij maakte over haar stijve klitje bewoog. Haar kutje werd steeds natter. Hij begon zijn geile zus steeds sneller te neuken. Kim begon schokkende bewegingen te maken. "Ooooooh jaaah, ooooh ik koooom!!" schreeuwde ze luid. Ze kneep hard in zijn armen. Frank die haar heerlijke nauwe kutje steeds harder in zijn lul voelde knijpen door het orgasme dat ze kreeg, spoot haar kut vol met een harde schreeuw. "Ooo ja ik ook, ik spuit je slettekut vooool!!" schreeuwde hij. Samen lagen ze bij te komen. Kim lag nog steeds bovenop hem. Frank streelde haar heerlijke billen. "Dit kan echt niet zo doorgaan hoor," zei hij. Ik heb sinds gisteren avond weer verkering.

Dat werd Kim toch even stil van. "Neuk je haar ook?" vroeg ze nieuwsgierig. "Nee nog niet maar met een beetje geluk, gaat dat vanmiddag gebeuren."

Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  Getrouwde vrouwen laten zich neuken door andere mannen!  
Ik doe wat jij wil!