Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Snel sexcontact met mij!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Veilig een keiharde erectie

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Zou je een Moeder neuken?

Een lul zo hard als staal!

Wil je met me neuken?

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Cindy word het hoertje van haar vader
Categorie: incest | zaterdag 10 mei 2014 02:48

Geile afspraakjes

Cindy slaapt, haar slaapkamer deur gaat zachtjes open, haar vader sluipt naar binnen, een flinke dikke bult in zijn slip, meer heeft hij niet aan, verraad min of meer zijn bedoelingen. Cindy is zestien jaar en is een leuke meid met lang donkerblond haar, hij had van haar al wel wat foto’s gemaakt, die je met wat nadenken toch eigenlijk best wel porno zou kunnen noemen, ze zit bijvoorbeeld, wel aangekleed hoor op de grond en heeft een erg kort rokje aan en een topje, het rokje is net iets te ver opgekropen, zodat je bewust?, of onbewust een heel klein beetje van haar onderbroekje laat zien. Een tweede foto, daar zit ze op haar knieën in alleen ondergoed en een derde foto, daar kijkt ze op haar knieën liggend recht in de camera, met een blik dat je zondemeer zaadvragende oogjes zou kunnen noemen. Je kan er dan vanuit gaan dat er meer gaat gebeuren, of zij dat wel besefte toen de foto’s werden gemaakt, ik denk het niet.

Pa zijn harde lul lekt, dat is te zien door de steeds groter wordende donkere (natte plek) in zijn lichtblauwe slip, zijn blik is wazig, zijn gedachten als van een man die wil bezitten, wil nemen, zijn dochter, die daar lag, zestien jaar en o..o, wat is hij verschrikkelijk GEIL, op haar. Ze is zo lekker, die zaadvragende oogjes, die heerlijke volle dijen, zijn zelf opgekweekte geile lust opwekkende dochter en ze is zo mooi, dat lange haar, die verrekte geile korte rokjes die ze draagt. God heeft haar zo gemaakt, God had er een bedoeling mee, zij zou zijn lustobject zijn, daarvoor was ze bedoeld, daar was ze voor op de wereld gezet. Zijn pik deed gewoon pijn, zo hard en gezwollen was het, zo dik en groot was ie nog nooit geweest, Cindy sliep, ze ademde zachtjes, blijkbaar had ze een leuke droom, aan de glimlach te zien.

Hij trok voorzichtig de dekens van haar af, ze had een blauw babydolletje aan, je weet wel zo een lekker kort nacht kleedje, het ding was ook nog ietwat doorzichtig, hadden de fabrikanten daar een bedoeling mee? Cindy voelde wel een koude luchtstroom toen de dekens werden verwijderd, maar bedacht dat haar droom wel heel echt leek zo. Pa bekeek haar in zijn ogen geile lichaam, ze zag er nu nog geiler uit door dat nacht kleedje en zijn lul sproeide voorvocht uit. Hij trok zijn slip uit, voorvocht spetterde op haar gezicht, in haar droom ging het plotseling regenen en dat leek zo echt, in haar droom rende ze naar een boom om te schuilen, maar die boom lekte al vrij snel door, meer voorvocht spetterde op haar, ook op haar lippen. Hij zag, dat haar tongetje langs haar lippen gleed, zijn pik schokte hevig, ze kreeg zijn eerste geil onbewust naar binnen.

Hij trok aan haar arm, ‘’Cindy….Cindy…,’’ fluisterde hij. Cindy opende langzaam haar ogen, ze zag haar vader staan, het duurde even voordat ze besefte dat hij naakt was, ‘’huh…papa?’’ ‘’Sssssttttttt..meisje,’’ reageerde hij, met een vinger voor zijn mond, ‘’kom je bed uit schatje,’’ nu zag Cindy ook pas zijn enorme grote dikke piemel, ze had het weleens eerder gezien per ongeluk, toen ze de douche in liep en dacht alleen te zijn, maar toen was het een klein hangend ding geweest, waar papa heel gauw een baddoek voorhield. Ze was het ook snel weer vergeten en dacht er nu pas weer aan, bij het zien, van het enorme monster, tja voor een meisje van zestien jaar, nog zo onwetend als de pest, geen voorlichting gehad, was het ook iets enorms, een centimeter of achttien en behoorlijk dik ook, met van die opgezwollen aderen er overheen.

‘’Wat…wat..doe je papa?’’

‘’Kom je bedje uit, lekker ding,’’ fluisterde hij en weer sproeide er voorgeil op zijn dochters gezicht, zijn ballen waren zwaar van het vele opgeslagen sperma. Hij had al maanden geen sex meer gehad met zijn vrouw, het was trouwens al jaren niet meer wat het geweest was, zijn vrouw was vroeger een mooie meid, tja vroeger!

Cindy stond op. Hij ging zitten en spreidde zijn benen, ‘’kom op je knieën tussen mijn benen, schatje,’’ fluisterde hij hees. ‘’Waarom?, papa.’’ ‘’Doe nou maar, He, jij bent papa’s grote meid,’’ zei hij, nu wat geïrriteerd. Cindy knielde en schoof zich vasthoudend aan zijn dijen naar voren, nu zag ze het ding schokkend wel heel dichtbij haar gezicht, de dikke paarsblauwe eikel was al geheel ontbloot, het vel zat er achter, het glom en ze zag dat er nattigheid uit een klein gaatje sproeide, wat midden in een soort sneetje zat, een soort van paddenstoel leek het wel. ‘’Lik het er maar af,’’ zei hij grommend, van geilheid. ‘’WAT??’’ ‘’Ssssstttttttt,’’ reageerde hij, geschrokken, ‘’je hoorde mij wel, doe nou niet zo moeilijk, gewoon doen wat papa zegt!!’’ Tja, naar papa moest je altijd luisteren, dat had ze wel geleerd. Cindy likte voorzichtig wat voorvocht er af, echt lekker was het niet, maar haar papa kreunde, dus blijkbaar was het fijn voor hem, dat ze het deed en ze likte nu al wat brutaler.

‘’Pak hem maar vast.’’

‘’Oooooohhh..Jaaaaaaa…ggggggg,’’ kreunde hij nu hevig, haar hand kon zijn pik niet eens kon omvatten, dat voelde zo lekker. Cindy voelde het ding kloppen, het voelde ook warm,’’neem hem maar in jou mondje en je lippen er stevig omheen,’’ zei hij opeens. Ze nam hem in haar mond, nog niet meer dan de dikke paddenstoel, ‘’zuigen…zuigen…oooohh ja..ja..zuigen.’’ Cindy kende zuigen wel van een lolly of een ijsje, dus ze deed maar wat. Hij legde zijn handen achter haar hoofdje en hield het stevig vast en begon haar over zijn pik te trekken en dat ging vrij ruw, zo geil was hij, ‘’kl…kl…klllll..ulkkk,’’ hoorde hij haar kokken, toen zijn dikke pik er bijna tot aan de ballen, naar binnen gleed. Cindy kreeg het benauwd, haar hele mondje werd gevuld met hard mannen vlees en drong af en toe haar keeltje binnen. ‘’Geile slet……aaaaaaaagghhhhhhhhh….,’’ kreunde hij hevig. Ze voelde wel dat het ding haar mondje nog meer vulde, het werd nog wat dikker en ze werd verrast, Cindy’s first cum, met dikke krachtige stralen, kreeg ze het glibberige goedje naar binnen gepompt. Cindy proeste en slikte wat door, de harde pik bleef een tijd diep in haar mondje zitten, terwijl straal na straal sperma, haar mondje nog meer vulde en ze wel gedwongen het moest door slikken, deels perste het zich naar buiten, langs de dikke lul en liep langs haar kin af en lekte op haar dijen. Hij liet na vijf minuten haar hoofdje los, wat in haar beleving wel een uur leek, proestend haalde ze piepend adem en de drellen dik sperma hingen aan haar kin en af en toe droop het eraf.

Zijn pik verslapte zich nu, de eikel verstopte zich weer. Pa hijgde enorm, jeetje wat was hij geil klaar gekomen, dat smaakte naar meer, ‘’wij….wij gaan dit vaker doen, mama hoeft dat niet te weten, He…schatje….lekker geil ding.’’ Hij veegde met zijn slip, de klodders van haar mond en ook de sperma van haar dijen, ‘’zo mondje dicht, He!’’

Cindy dacht aan een eenmalig iets omdat er dagen daarna niets meer gebeurde……maar…opeens!

Ze kwam op een Zondag naar beneden, papa zat aan het ontbijt, ‘’ligt mama nog in bed?,’’ vroeg ze. ‘’Nee, die is met wat vriendinnen gaan wandelen en komt voorlopig niet thuis.’’ Hij had al gezien, dat ze weer een van haar kortste rokjes aanhad en een mouwloos topje, waardoor ook haar buikje ontbloot was, haar tietjes uitnodigend omhoog gedrukt, door een beugel bhtje. Hij voelde dat zijn lul in opstand kwam en omhoog schokte in zijn broek, zijn vrouw zou zeker de eerste acht uur niet thuis komen, dat wist hij zeker, ze liep immers een veertig kilometer wandeltocht. Hij smeerde nog een boterham en zei plotseling, ‘’schatje, trek je slipje eens op je knieën.’’ Ze keek hem verbaasd aan, want ze zat net en had een beschuitje op haar bord gelegd, ‘’HUH….??’’ ‘’Kom op, opstaan en doen wat ik zeg!’’ Cindy stond op en trok haar onderbroek onder haar rokje vandaan, tot op haar knieën, zoals papa had bevolen, want tja, naar papa moest je luisteren, had ze geleerd. Papa maakte er een foto van, ‘’nu je rokje optillen,’’ en weer een foto, haar heerlijke bolle kaal geschoren kutje, god wat heeft ze lekkere dikke kut lipjes.

Ze was zestien dus hoefde hij zich ook geen zorgen te maken vond hij en kon hij de condooms in de kast laten liggen, in zijn dromen van de afgelopen dagen was hij al een paar maal in haar klaar gekomen en nu was de gelegenheid er. Hij stond op en begon zijn broek uit te trekken, zijn overhemd, gevolgd door zijn slip, de dikke harde pik stuiterde omhoog. Cindy stond nog steeds, verbaasd en afwachtend, met haar onderbroekje op haar knieën en zag nu voor de 2e x, de enorme harde vleeshomp, zou ze die nu weer in haar mondje krijgen?, zag je haar denken.

‘’Trek je onderbroekje maar helemaal uit, schatje.’’

Hij keek verlekkerd, hoe ze zijn opdracht uitvoerde, pakte haar bij de arm en liep naar de salontafel, normaal stond er van alles op, maar nu was die ontruimd. Hij tilde haar op en zette haar op de salontafel neer, nu kon hij beter overal bij, was de achterliggende gedachten. Hij greep haar ruw tussen haar dijen, ze schrok, hij zat aan haar kutje?, ‘’mmmmm..lekker bol kutje heb jij, schatje.’’ Hij kneedt het stevige vlees en trok de dikke lipjes wat uit elkaar en bewonderde het roze binnenste, zag er vochtig uit en een kleine opening waar zijn pink strak in paste, dat zal lekker strak om mijn pik heen zitten, spookte het in zijn hoofd. ‘’Op je knieën sletje.’’ Hij kneedt nu ruw haar stevige geile dijvlees en kreeg opeens een geil idee. Ze moest nu nog wel op haar knieën blijven, maar omhoog komen, zijn harde pik kwam nu op de juist hoogte, haar volle dijen zaten stevig tegen elkaar, hij drukte zijn pik naar beneden en Cindy voelde, dat de paal tussen haar dijen schoof, onderlangs haar kutje en hij begon haar zo te neuken, tussen haar dijen, snel flitste de lul op en neer en binnen drie minuten kwam hij klaar en spoot tussen haar dijen en ook bewust over haar kutje waarvan hij de lipjes wat uit elkaar hield, het geil droop langs haar dijen.

Ze moest het laten zitten en hoefde ook haar onderbroekje nog niet aan te trekken, een kleine anderhalf uur later, kwam hij weer in de kamer en zag ze dat zijn piemel weer hard was.

‘’Zo, nu moet het maar gebeuren,’’ zei hij en wat dat zou ze vanzelf wel merken, eerst nam hij foto’s van haar in allerlei porno standjes en de opgedroogde sperma was goed zichtbaar. ‘’Ik ga jou nu keihard neuken,’’ zei hij, hees van geilheid en opkomende lust, zijn zelf opgekweekte lust meisje (lust object) dat was ze. Cindy moest op de grond liggen en voelde haar vaders lichaam, op haar plaats nemen, een negentig kilo was hij zeker, ‘’benen uit elkaar, sletje,’’ gromde hij en taste naar zijn harde lul en plaatste die op haar iets openstaande kutje. Ze voelde haar kut lipjes uiteen splijten, toen de dikke eikel er in geperst werd, ‘’papaaaaaaa…je doet mij pijn,’’ schreeuwde ze, maar hij was allang over de grens heen, hij wilde haar al een tijdje verkrachten en nu ging het dus gebeuren. Hij perste door en won centimeter na centimeter terrein, terwijl zijn lust object onder hem lag te snikken, tranen biggelden over haar wangen. Hij voelde weerstand, het vliesje, haalde iets terug en met veel kracht de verwoestende stoot, ze gilde het uit, ze was ontmaagd en hij nam haar gelijk met harde diepe stoten, daar was ze immers voor, steeds dieper drong hij door, terwijl het huilen verstomde. Ze was heel even van de wereld, maar het neuken ging door, dieper en dieper, tot aan de wortel en hij kwam vanuit zijn tenen, diep kreunend klaar.

Twee uur later, ging hij er weer overheen, weer gilde ze, maar bleef bij, harde diepe stoten, de 2e verkrachting, hij hield het nu langer vol en voelde dat ze vocht aan maakte, het begon te soppen, haar gegil verstomde weer, maar nu hoorde hij, dat ze zachtjes begon te hijgen, ‘’huh..papa??, .. Wat..wat..is dit?’’ Cindy kwam zachtjes kreunend klaar, het lekkere gevoel trok door haar lichaam en ze lag onder hem te trillen en te kreunen van genot op de harde diepe stoten en voor de 2e keer kwam hij gierend klaar in zijn lust sletje.

Cindy zag dat hij een briefje van vijftig euro in haar spaarpot stopte. ‘’Zo, vanaf nu ben je een hoertje, jij bent van mij en ik doe wat ik met jou wil, snap je dat, HOERTJE?’’ ‘’Ja, papa.’’, en zo hoort het ook, want ze had geleerd, dat je naar je vader moest luisteren.

Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  Wil jij een Negerin neuken?  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm