Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Snel sexcontact met mij!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Wil je met me neuken?

Veilig een keiharde erectie

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Een lul zo hard als staal!

Zou je een Moeder neuken?

Het nichtje van mijn vrouw in huis
Categorie: incest | vrijdag 7 maart 2014 04:03

Geile afspraakjes

Eefje was helemaal opgewonden. Vandaag ging ze verhuizen naar de stad. Ze mocht bij haar Oom en Tante gaan wonen. Eefje en haar ouders woonden in een dorp op een boerderij. De afstand naar haar nieuwe school was van dien aard dat ze bijna elke dag twee uur in de trein moest zitten. Tante en Oom die kinderloos waren kwamen met een voorstel. In plaats van een kamer te zoeken voor Eefje mocht ze wel zolang als het duurde bij hun komen wonen. Ze hadden een groot huis, dus plaats zat. Eefje kende haar Oom en Tante nauwelijks. Het waren bijna onbekende voor haar. Ze had ze lang geleden eens gezien op een verjaardag, maar daar was het dan ook bij gebleven.

"Zo wat ben jij gegroeid zeg" had Tante gezegd toen ze haar koffers bij hun naar binnen sleepte. Anja bekeek haar nichtje. Ze was onder de indruk van die boerenmeid. Eefje was dan ook uitzonderlijk lang voor haar leeftijd. Haar rode krullen danste op haar schouders als ze liep. En het viel haar op dat haar nichtje al best een paar stevig borsten verborg in haar trui. En zo te zien kon die stevige kont wel tegen een stootje. Je kon wel zien dat ze een meisje was die van wanten wist, gewend aan het zware boerenleven. Altijd in de weer met de beesten op de boerderij. " Nou meid" zei Tante. "Als je, je spullen hebt uitgepakt dan kom je maar naar beneden. Ik denk dat Oom Max zo wel thuis komt van zijn werk."

"Is ze er al" vroeg Max, toen hij zijn schoenen onder de tafel schopte. Hij liep naar de keuken en haalde een fles bier uit de koelkast, en liet zich op de bank neer ploffen. Hij had er een zware dag opzitten. "Ze is bezig om haar spullen uit te pakken" zei Anja. "En ga er eens fatsoenlijk bijzitten, wat moet dat kind wel niet van je denken?" "Dus je pijpt me niet even, je weet hoe lekker ik dat vind, na een dag hard werken." Hij greep Anja speels naar haar borsten die hem afweerde. "Hou op man! doe een beetje normaal z้g!" Anja keek naar haar man. "Je zal moeten wachten tot vanavond. Nu Eefje er is word er niet meer op de bank geneukt. Dat kun je wel vergeten!" Teleurgesteld liet Max zijn vrouw los en nam een slok van zijn bier.

Anja en Max waren een stel van rond de dertig. Max bouwvakker en Anja had een baan als directie secretaresse. Een vreemde combinatie dat wel, maar het kon Max niks schelen dat z'n vriendin meer geld binnen bracht dan hij. Ze hielden zielsveel van elkaar. Toen ze nog een stuk jonger waren hadden ze elkaar ontmoet op een vakantie baantje. Ze hadden in het begin niet zo makkelijk gehad. Het grootste probleem waren de ouders van Anja geweest. Die vonden Max vanwege zijn afkomst niet geschikt voor hun dochter. Kan je begrijpen. Hun dochter met de zoon van een arbeider. Het resultaat was dat ze in het begin alles stiekem deden. Anja kwam wel bij Max zijn ouders thuis, waar altijd iedereen welkom was, maar andersom was een ander verhaal. Uiteindelijk moesten haar ouders toch de keuze van hun dochter accepteren, hoewel ze er veel moeite mee hadden. Vanaf het begin had het stel al een opwindende verhouding gehad. Ze neukten eigenlijk overal waar ze maar konden. Dat ze later toen ze samen gingen wonen de zelfde hobby kregen was dus niet zo verwonderlijk. Anja en Max waren een paar fanatieke naturisten. Ze vonden het heerlijk om naakt te lopen. De liefde bedrijven in de vrije natuur met het risico om betrapt te worden. Een afwijking, als je het zo mag noemen, die ze hadden over gehouden uit de tijd dat ze nog verkering hadden. Vooral Anja kreeg hier een extra kick van. Ze wisten natuurlijk ook wel dat de echte naaktloper niet met die bedoeling uit de kleren ging.

Ze woonden in een prachtig vrijstaand huis, Het huis was van alle gemakken voorzien. Max had het zelf verbouwd. De ligging van het huis was gunstig. Ze konden net zoveel herrie maken als ze wilden. De buren hadden daar toch geen last van. En naakt lopen zonder dat ze gezien werden was geen probleem.

Toen Eefje klaar was met het opruimen van haar spullen liep ze naar beneden. Oom en Tante zaten al op haar te wachten. Ze begroette haar Oom. "Hallo Eefje" zei Max. "Ben je al een beetje ge๏nstalleerd?" "Ja hoor, het is een hele mooie kamer, lekker ruim." Max bekeek zijn roodharige nichtje. Ook hij was best wel onder de indruk van de tiener. 'Een mooie meid' dacht hij. "Kom we gaan eten" zei Anja. Toen ze aan tafel zaten, zei ze "we moeten het nu nog wel over de huisregels hebben. Om te beginnen noem jij ons maar gewoon bij de naam. Laat dat Oom en Tante gedoe maar achterwege. Nu je hier gratis woont, verwachten Max en ik dat je ons af en toe ook helpt in de huishouding." "Goed hoor" zei Eefje. "Geen probleem, dat deed ik thuis tenslotte ook." "En geen rommel in je kamer maken h้, en liefst geen vrienden over de vloer" voegde Anja er aan toe. Eefje knikte. Ze waren klaar met eten. Eefje wilde al afruimen maar Anja hield haar tegen. "Ga maar even naar je kamer om te leren. Deze keer ruimen Max en ik nog wel even op." Eefje ging weg. "Waarom stuur je haar nou weg" vroeg Max. "Nou, dat doe ik expres. Ik zie je zo naar haar kijken, het lijkt wel of je dat kind met je ogen uit staat te kleden!" Anja greep Max vol in zijn kruis. Ze voelde zijn half slappe lul in zijn broek. "Geil je soms op je nichtje? Eerlijk zeggen!" " Mmmm, als je het weten wil. Ze zit er best mooi uit!" Max kreunde. De hand van zijn vriendin begon een knedende beweging te maken. Anja ritste zijn gulp open en trok zijn lul uit z'n broek. Ze gaf een kusje op het puntje van zijn inmiddels keiharde lul. "Wil je haar neuken" vroeg Anja. Ze nam zijn lul nu in haar mond en begon hem af te zuigen. "Ooo ja," kreunde Max. "En ik dan" vroeg Anja met volle mond." "Volgens mij denk jij er ook zo over, ben je wel eens door een meisje aan je kut gelikt?" hijgde Max. Anja maakte een gorgelend geluid. Ze nam zijn lul nu zo ver mogelijk in haar mond. "Kom" zei Max. "Ik wil je kut vol spuiten, draai je om." Hij had wel in de gaten dat z'n vriendin supergeil was geworden. Anja stond op en ging leunend op het aanrecht met haar rug naar hem toe staan. Max trok haar rok omhoog. Zoals gewoonlijk droeg ze geen slipje. Hij zag dat het geil uit haar kut langs haar benen liep. Ze duwde uitnodigend haar kont naar achter.

Max ramde in ้้n keer zijn stijve pik diep in haar natte kut.

"Ooo jaaah" kreunde Anja. "Neuk me, neuk me wild met die grote lul van je!" Max hield haar vast rond haar heupen, en gaf haar waar ze om vroeg. Snel, en vol passie, neukte hij Anja tot ze allebei luidkeels klaarkwamen. Ze waren zo druk bezig dat ze niet hoorde dat iemand de kamerdeur zachtjes dicht deed. Voorzichtig zonder geluid te maken liep Eefje weer naar boven. Ze had nog iets willen vragen aan haar Tante maar toen ze de deur open deed zag ze dat Oom Max druk bezig was met haar Tante. Dit is vast niet voor mijn ogen bestemd dacht ze. Ze kon zich niet bedwingen. Nieuwsgierig was ze even blijven staan. Ze had dit wel eens eerder gezien op de boerderij. Toen de stier op ้้n van de koeien sprong. Ze kreeg nu het zelfde kriebelende gevoel als toen maar nu veel erger. Haar kutje stond in brand bij het zien van Max en Anja. Ze kon het niet laten, om toen ze weer boven op haar kamer was om haar hand in haar broek te stoppen en over haar spleetje te wrijven. Pa en Ma hadden haar wel eens verteld dat alleen zondige mensen zoiets deden. Maar op dit moment kon haar dat niks schelen. Ze wilde van die vervelende jeuk af. Ze snapte eigenlijk niet wat er verkeerd aan was. Het was een heerlijk gevoel om met haar hand daar overheen te wrijven. Ze had dit wel eens eerder gedaan. Met haar ogen dicht stond Eefje met haar hand over haar kut te bewegen. Steeds sneller en sneller, tot ze zachtjes kreunend haar heerlijke gevoel weer kreeg. Ze liet zich voldaan, nog met haar hand in haar broek op het bed vallen.

"Hoe krijgen we Eefje uit de kleren" vroeg Max aan Anja, toen ze een beetje hersteld waren van hun vrijpartij in de keuken. "Daar vraag je zo wat. Het moet wel een verrassing zijn. Je kan haar moeilijk vragen of ze mee wil doen."Ik weet wat" zei Max. "Als we na het douchen onze badjassen aanhouden en we vragen haar of misschien onze vakantie dvd wil zien. Je weet wel die film die we in dat naturisten kamp hebben gemaakt." "Dat is een goed idee" riep Anja. "Kom dan gaan we samen onder de douche." Toen ze weer fris beneden kwamen zat Eefje naar de tv te kijken. Anja schonk wat te drinken in en ging naast Eefje zitten. Max zat al aan de andere kant van haar.. "Zo" zei Anja. "Weet je, ongeveer drie weken geleden hebben we vakantie gehad. En we hebben er een leuke dvd van gemaakt. Heb je zin om er naar te kijken?" Ze wachtte het antwoord van Eefje niet af, maar stond op en duwde de dvd in de speler. "Hij is voor boven de zestien hoor!" lachte Max. Maar die leeftijd ben jij al gepasseerd. Toch?" Eefje knikte. "Bijna zeventien Oom" zei ze. Ze keek naar haar Oom en Tante die allebei ontspannen, in hun badjas naar de tv keken. 'Ik heb maar geluk' dacht ze. 'Om bij deze moderne mensen te mogen wonen. De film startte met commentaar voorzien door Max. " Kijk" zei hij. "Hier komen we aan op het park" er kwam een bord in beeld met een Duitse tekst, waar Eefje niks van begreep. Toen kwam er een shot van een paar huisjes in een bos. Ze keek nog eens goed. Ze zag tot haar verbazing dat er alleen maar blootte mensen rond liepen. "Eey die hebben geen kleren aan" zei ze, met een rood hoofd. "Ha ha, ja dat klopt, dit was namelijk een nudistenpark!" Het volgende beeld liet het huisje zien waar Max en Anja verbleven. "Waren jullie ook bloot" vroeg Eefje. "Ja natuurlijk" zei Anja. "Iedereen die daar komt is bloot, let maar op!" Het volgende shot was van een bospaadje. Anja kwam in beeld. Ze liep voor de camera in haar blote kont. "Zie je wel?" Eefje knikte wat ongemakkelijk. Het was wel raar om haar Tante zo te zien. Anja draaide zich om. Ze kwam naar de camera toe lopen.

"Zou jij dat ook niet willen" vroeg Anja aan Eefje. Ze hield haar hand vast en legde die op haar been. Max deed het zelfde. Eefje wilde haar handen terug trekken maar ze hielden haar tegen. "Kom ontspan eens een beetje" zei Anja. Ze maakte haar badjas wat losser. Haar borsten waren nu bijna onbedekt. "Het is heerlijk om buiten te zijn zonder kleren" zei Max. "Het beeld van de camera werd een beetje naar beneden gericht. Nu zag Eefje de lul van haar Oom met de hand van Anja er omheen. Hij was keihard. "O ja" lachte Max. "Dit weet ik nog. Het was heerlijk. Wil jij hem ook even vast houden" vroeg hij aan Eefje. Hij sloeg zijn badjas open en zijn stijve lul sprong te voorschijn. Eefje slaakte een kreetje van verbazing. "Je hoeft niet te schrikken hoor meisje" zei Anja " pak hem maar even vast net als ik doe op de tv." Eefje aarzelde. " Heb je nog nooit een echte gezien" zei Max. "Nee Oom, nog nooit" Eefje keek een beetje angstig naar de kloppende lul van Max. Ze was diep onder de indruk. Hier had ze al heel lang van gedroomd. Een echte pik! Ze had zich al een hele tijd afgevraagd hoe zo'n ding eruit zou zien. En dat ze zo lang en dik zouden zijn dat had ze niet verwacht. Ze kreeg weer dat rare gevoel in haar onderbuik. Anja stond op. Ze liet haar badjas van haar schouders glijden. Eefje zag dat haar tepels stijf waren. En tot haar verbazing zag ze ook dat Tante geen haartjes meer had op haar kut. " Zo" zei Anja. "Voor we verder gaan, zouden we ons alle drie niet uitkleden?" "Ok" zei Max. Ook hij stond op en deed zijn badjas uit. "Nu jij nog, Eef! Trek je kleren uit, we willen wel eens zien hoe jij er uit ziet!" Verlegen stond Eefje op. "Kom we zullen je even helpen" zei Anja. Anja en Max hielpen de tiener uit de kleren. Eefje wist niet hoe ze het had. Ze bekeken vol interesse hun nichtje. "Hier moeten we echt wat aan doen hoor" Anja wees naar de rossige bos schaamhaar van Eefje. "Dat kan niet,

Max haal je scheerspullen eens!"

"Ga maar eens zitten" zei Max toen hij terug kwam. "Met je benen wijd." Hij ging naast haar zitten en hield haar benen uit elkaar. Anja zat op haar knie๋n en begon het kutje van Eefje te scheren. Max nam Eefje's hand. "Nu mag hem wel vasthouden hoor! Knijp er maar eens lekker in" zei hij. Eefje nam zijn pik in haar hand. Toen ze er zachtjes in kneep kwam er een beetje geil uit z'n lul. "Daar moet je je niks van aan trekken" zei Max. "Dat is normaal." Anja was klaar. "Zo dat is een stuk beter zo" zei ze. Ze deed een klein beetje olie op Eefje's kutje en wreef het uit over haar spleetje. Ze bekeek het gleufje van het meisje. Het maagdelijke spleetje zag er nog heel jong en strak uit. Haar klitje zat nog verborgen tussen de huidplooien van haar kutje. " Durf je het te likken?" vroeg Max. Het zag er wel aantrekkelijk eind vond Anja. 'waat!' dacht Eefje, ze kon het bijna niet geloven. Zou Tante aan m'n kutje gaan likken? Het leek er wel op. Ze voelde haar adem tegen haar schaamlipjes aan. Anja drukte haar tong tegen het kutje van Eefje. Het meisje trilde toen ze de warme tong tegen haar spleetje aan voelde. "Is het lekker wat ze met je doet" vroeg Max. Hij begon zacht in Eefje haar tieten te knijpen. Eefje kreunde. Nu voelde ze de tong van Anja tussen haar schaamlipjes. Anja duwde haar tong een klein stukje in het natte kutgaatje van Eefje. Eefje's lichaam schokte toen ze dat voelde. Ze gaf zich helemaal over aan haar Oom en Tante. Ze kneep nu nog harder in de stijve lul van Max. Eefje voelde dat ze klaar ging komen. Tante likte steeds sneller over haar knobbeltje. Het orgasme golfde door haar lichaam. Ze liet de stijve pik los, en nam het hoofd van Anja tussen haar handen en drukte het tegen haar kutje. Met een schreeuw spoot ze haar sappen in het gezicht van haar Tante. Anja en Max lieten hun nichtje even bijkomen.

"Let nu goed op" zei Anja. "Dan kun je dat later ook bij Max doen." Ze ging nu tussen de benen van hem zitten, en nam zijn pik in haar hand. Ze begon langzaam aan zijn penis te trekken. Eefje keek lette goed op wat Anja met de grote stijve lul aan het doen was. Anja nam de ontblote eikel van Max zijn lul in haar mond. "jaaaaaah" kreunde Max. Eefje zag hoe zijn lul steeds verder in de mond van Tante verdween. Anja nam de hand van Eefje en duwde die tegen de ballen van Max. Ze streelde zijn zak. "Ooo jaaah, dat is lekker" hijgde Max. "Ga zo door!" Hij voelde zijn zaad al omhoog stuwen. "Ooo jaaah, ik ga spuiten hoor!" riep hij luid. Anja liet zijn pik uit haar mond glippen en rukte aan zijn pik. Eefje zag een fontein van wit sperma uit z'n pik spuiten. Het zaad belande in het gezicht van Anja. "Dat gebeurt als een man klaarkomt" zei Anja, terwijl ze het sperma uit haar ogen wreef.

Anja ging naast Eefje zitten. Ze kuste haar. " Wil jij mij nu verwennen? Ik wil ook wel klaarkomen. Ik ben hartstikke geil, voel maar! Ze spreidde haar benen en duwde een hand van Eefje tegen haar kut. Eefje voelde aan de natte kut van Tante. Het was veel anders dan die van zichzelf. De zachte kut van Anja leek veel voller. Haar schaamlippen waren veel dikker dan die van haar eigen spleetje en haar klit veel groter. Ze wreef met haar vinger over de harde knobbel van Tante. Anja kreunde, toen ze dat deed. Zo te zien deed ze het goed, want Tante lag met haar ogen dicht te genieten. "Steek er maar twee vingers in" zei Max. "Dat vind ze heerlijk!" Eefje had een ander plan. Ze wilde het zelfde doen als dat Tante bij haar had gedaan. Ze liet zich van de bank glijden en ging voor haar Tante op de bank zitten. Nu kon ze de kut van Anja nog beter bekijken. Max hielp zijn geile nichtje door de schaamlippen van Anja uit elkaar te trekken. Anja werd steeds geiler. Eefje stak haar tong uit. Ze wist wel dat als ze het genotknobbeltje van Anja zou likken, ze dat heerlijk zou vinden. Met het puntje van haar tong bewerkte ze de stijve klit van haar Tante. "Je vingers, stop je vingers erin!" zei Max. Eefje duwde terwijl ze doorging met likken, twee vingers, in de natte kut van Anja. Het leek wel of er steeds meer vocht naar buiten kwam, toen ze dit deed. Anja had het niet meer. Ze genoot van de tong en de vingers in haar kut. Max kneep in haar harde tepels. "Ooooohh jaaah" kreunde Anja. "Ooooohh ik kom!! Ga doooor!! Eefje likte steeds sneller over de natte spleet van Anja. Haar hele gezicht was nat van het geil van haar Tante. Met een schreeuw kreeg Anja haar hoogtepunt. Eefje voelde de kutspiertjes van Anja rond haar vingers klemmen toen ze klaar kwam.

"Denk je dat ze er klaar voor is om geneukt te worden" vroeg Max aan Anja toen ze op bed lagen. "Ik denk dat Eefje geiler is dan je denkt" zei Anja. "Zag je hoe makkelijk ze aan m'n kut begon te likken?, het is gewoon een kwestie van opvoeding" lachte ze geil. "We gaan nog veel plezier beleven met dat geile nichtje van jouw!"

Eefje werd al op tijd wakker. Ze moest wel even wennen. Het was hier heel anders. Ze was gewend om s'morgens vroeg om 5 uur op te staan om haar vader te helpen met de koeien. Eigenlijk miste ze toch wel een beetje de geluiden en de geur van de boerderij. Maar ze had er iets heel anders voor in de plaats gekregen. Ze woonde nu sinds gisteren bij oom en tante, en er waren dingen gebeurt die ze nog niet in haar stoutste dromen had beleefd. Zo had ze zelfs aan de kut van haar tante gelikt! Wie had dat ooit gedacht dat ze dat zou doen. En dan de lul van haar oom. Wat een apparaat zeg! Wat was dat ding hard, en spuiten dat die kon! Ze was er nog steeds van onder de indruk. Als ze er aan dacht kreeg ze weer de kriebels onder in haar buik.

Eefje liep naar beneden. Ze maakte koffie en ontbijt. Dat zullen oom en tante best fijn vinden als ze op staan en als alles klaar stond in de keuken. Ze was druk bezig toen Max naar beneden kwam. Hij had niet de moeite genomen om zich aan te kleden. Hij was nu eenmaal gewend om als hij vrij was, lekker naakt door het huis te lopen. En aangezien gisteravond Eefje al met zijn trots kennis had gemaakt zou ze vast niet verschrikken als hij zo beneden kwam. "Ha Eefje" zei hij toen hij de keuken in liep. Eefje zag haar oom binnen komen. Ze bekeek zijn naakte lichaam. Het eerste wat ze zag was zijn lul die slapjes tussen zijn benen hing. Eefje lachte. " Ha oom wilt U een kopje koffie" vroeg ze. "Alleen als jij dat slaaphemd uit doet" zei hij. "Je hoeft dat mooie lichaam van je niet te verbergen, we zijn gewend om naakt te lopen als we vrij zijn." Eefje trok haar hemd en haar slipje uit. Ze zag wel aan oom dat hij haar mooi vond. Ze vond het helemaal niet erg om zich naakt aan haar oom te laten zien.ze zag dat zijn penis begon spontaan te groeien toen ze zich had uitgekleed. Max ging zitten. Hij bekeek zijn nichtje terwijl ze de koffie inschonk. "Slaapt tante Anja nog" vroeg ze. "Ja, die ligt nog op het bed. Als ze vrij is dan neemt ze het ervan. Moest jij vandaag nog naar school?" "Nee vandaag niet, het is vrijdag en dan ben ik vrij." "Hoe vond je het gisteravond" vroeg Max. Eefje keek hem aan. "Ik vond het geweldig" zei ze. Max zag de tepels van het meisje verstijven toen ze dat zei. "Vond je het niet vreemd om aan de kut van je tante te likken?" "Nee hoor, het was best wel lekker, trouwens ze deed het toch ook bij mij?" Gelukkig, dacht Max. Dit meisje zag totaal geen kwaad wat ze tot nu toe met haar gedaan hadden. In al haar onschuld deed ze gewoon wat ze aan haar gevraagd hadden. "Dus je hebt geen spijt van wat we gisteravond gedaan hebben?" vroeg Max. " Nee hoor" zei Eefje overtuigd. Max keek zijn nichtje aan. "Weet je wat nog lekkerder is?" "Hoe bedoelt U" vroeg Eefje. "Nou gisteravond ben jij toch heerlijk klaargekomen toen Anja aan jouw poesje likte. Maar, en hij wees op z'n stijve lul, als ik die in je kut steek wil je niks anders meer!" "Dat kan niet, daar is hij veel te dik voor!" Max lachte.

"Nee hoor, ik weet zeker dat hij past!"

Anja kwam naar beneden. "Goedemorgen" zei ze. Ze zag dat Max met een stijve lul aan tafel zat. "Waar hebben jullie het over" vroeg ze. "Vast niet over het weer!" "Ik vertelde net tegen Eefje dat mijn pik best wel in haar kutje zou passen." "Nou" zei Anja, "bij mij in iedergeval wel, en laat ik nou toevallig best wel zin heb om die stijve lul van jouw in me te voelen!" Ze maakte haar kut nat en ging bovenop op Max zitten. Eefje zag dat de lul van oom Max in ้้n keer in de gleuf van haar tante verdween. Anja zat met haar rug naar Max toe. Max greep naar haar tieten beet. Anja begon kreunend op en neer te wippen. "Ooooohh jaaah" kreunde Max. "Kom Eefje, speel met m'n ballen. Eefje ging tussen zijn benen zitten en hield zijn zware zak in haar hand. Nu zag ze nog beter hoe zijn lul in en uit de kut van haar tante stootte. "En wat vind je ervan" hijgde Anja. "Wil jij dat ook een keer?" "Ik weet niet hoor", zei Eefje. Zo te zien heeft ze geen pijn dacht ze. Het leek haar toch ook wel lekker. Tante hijgde zo hard als die pik van oom diep naar binnen ging. Dat moest wel een heerlijk gevoel zijn! Maar ze was toch ook wel een beetje ongerust toen ze zag hoe groot die lul van oom was. Ze voelde de ballen van oom verkrampen in haar hand. Hij gaf een schreeuw en tante maakte ook een vreemd geluid. Ze bewoog nog een paar keer op en neer en toen was het klaar. Eefje zag de lul van haar oom verslappen, en hij gleed uit haar kut.. Het witte zaad drupte uit de spleet van haar tante. "Als je dat doet, krijg je toch een kindje" zei ze. Tenminste dat had ze op school wel eens gehoord. "Ik slik elke dag een pilletje" vertelde Anja. "Als oom het bij jouw doet moet hij een condoom om, we willen geen narigheid!" Eefje begreep het. Ik denk ook niet dat mijn ouders het goed zouden vinden als ik een kindje zou krijgen van oom Max.

Eefje ruimde het ontbijt op. Oom en tante waren onder de douche. Ze keek naar buiten. Sinds ze hier was had ze nog geen gelegenheid gehad om in de tuin te kijken. Het was vandaag prachtig zomerweer. Ze stapte naar buiten. Ze was al helemaal vergeten dat ze geen kleren droeg, het wende sneller dan ze dacht om naakt te lopen. De tuin lag er keurig bij. De hoge heg er om heen zorgde ervoor dat er geen inkijk was. Er was een prachtig terras gemaakt. Eefje voelde zich bijna op vakantie toen ze dit zag. Er stonden een paar ligstoelen en mooie parasol, voor als je uit de zon wilde zitten. Eefje ging op ้้n van de ligstoelen zitten. Ze deed haar benen wijd en voelde een koele bries tegen haar kutje blazen. Ze dacht aan oom en tante en ze kreeg weer een heerlijk gevoel in haar spleetje. Als ik nou zelf eens ้้n of twee vingers in m'n kut probeer te stoppen of iets anders, dan weet ik gelijk of ik zoiets diks als de lul van oom Max er in kan krijgen. Ze keek in het rond. Een eindje verderop zag ze wat tuingereedschap liggen. Nee, dacht ze dat is niks. Toen schoot haar in gedachten dat ze binnen een haarborstel had zien liggen. Die zou ze vast wel even mogen gebruiken. Eefje haalde de borstel en bekeek hem. Die volstaat dacht ze. Er zat een stevig ronde steel aan de borstel. Eefje ging weer in de tuin liggen. Ze wreef over haar kutje. Ze kreeg weer dat warme gevoel. Zou ik het doen, dacht ze. Is het niet raar? Voorzichtig wreef ze met de steel van de borstel over haar vochtige spleetje. Ze kreunde. Haar kut werd steeds natter. Het geile gevoel in haar gleuf werd steeds erger. Eefje drukte de steel van de borstel tussen haar schaamlipjes. Oooo dacht ze. Ik wou dat oom dit zag dat ik aan het oefenen was. Wat zou hij trots op me zijn! Ze kon het niet laten om haar plan door te zetten.

Voorzichtig duwde ze de steel van de borstel in haar maagdelijke spleetje.

In het begin ging het nog goed. In gedachten voelde Eefje hoe de lange pik van oom haar spleetje binnen kwam. De borstel werd wat dikker naarmate ze hem wat verder in haar kut duwde. Even trok ze hem er bijna uit om hem daarna er weer in te duwen. Ooooohh kreunde ze. Wat een heerlijk gevoel zeg! Nu begon ze ook nog met haar andere hand over haar klit te wrijven. Steeds verder duwde ze de borstel naar binnen tot hij, er niet verder in ging. Eefje had het gevoel alsof er iets van binnen in de weg zat. Ze kreeg een beetje pijn. Maar het geile gevoel bleef. Ze ruste even en wreef over haar kutje. Ze was nog steeds niet klaargekomen ondanks dat ze heel erg geil was geworden. Ze wilde toch graag dat ding helemaal in haar spleetje hebben. Dat moet toch makkelijk kunnen? Ze had gezien wat tante erin kon krijgen, dat moest haar toch ook lukken? Eefje duwde de borstelsteel weer terug in haar spleetje. Weer dat heerlijke gevoel. Ze kon er geen genoeg van krijgen. Ze bewoog de steel nu wat sneller heen en weer. Het verlangen om het handvat van de borstel helemaal in haar gleuf te duwen werd steeds sterker. Ze bewerkte haar klitje met haar vingers, ze voelde haar hoogtepunt komen. Met een schreeuw duwde ze de borstel in ้้n keer diep in haar kut. Haar maagdenvlies werd doorboord door de steel. De pijn die ze eigenlijk had moeten hebben werd voor een groot deel weggevaagd door het zinderende orgasme dat zichzelf had bezorgd. Eefje liet de borstel die haar kutje vulde los en ze lag genietend uit te hijgen met dat ding nog in haar kutje in de ligstoel. Zo, dacht ze. Nu ben ik er helemaal klaar voor! Nog een beetje natrillend op haar benen liep ze snel naar de keuken om bij het aanrecht even snel haar kutje te wassen.

Ze hoorde oom en tante naar beneden komen. "Zeg Eefje, ga je mee naar de stad?" vroeg Anja. "Dan gaan we een paar nieuwe kleren voor je kopen. De kleren die je nu hebt kunnen echt niet als je naar school gaat!" "Goed tante" zei Eefje gehoorzaam. Ze had eigenlijk liever die grote lul van oom Max in haar kutje gehad om te kijken of hij erin zou passen. Dat moest dan maar even wachten.

Ze kreeg een kort rokje van Anja. Ze hadden toch dezelfde maat. "Een slipje hoef je niet aan" zei Anja. "Dat doe ik ook niet als ik naar de stad ga." Ze streelde de stevige borstjes van Eefje. "En een bh ook niet, die zijn stevig genoeg!"

Eefje liep met Anja door de stad. Wel een beetje een raar gevoel vond ze, zo met m'n blote kut door de stad lopen vond ze. Ik hoop maar dat niemand het ziet. Ze keek naar tante. Die droeg ook een rokje. Zelfs nog een beetje korter dan dat van haar. Die deed alsof er niks aan de hand was. Dan zal het wel goed zijn, dacht ze. Ze stopte even bij een terras. "Kom" zei Anja dan gaan we eerst even wat drinken voor we gaan winkelen. Eefje zag dat tante met haar gezicht richting de straat ging zitten. Ze deed haar benen een beetje uit elkaar. "Tante ben je nu niet bang dat de mensen kunnen zien dat je geen slipje draagt" vroeg Eefje bezorgd. Anja lachte. "Dat is nou juist de bedoeling" lachte ze. "Je moet sommige mannen eens zien kijken! En ik raak er ook heel erg opgewonden van!" Dat vond Eefje raar. Ze ging haar kutje toch niet aan vreemde mannen laten zien! Wat zou oom Max hier wel niet van vinden! Na een half uurtje etaleren vond Anja het wel genoeg. Ze liepen naar de winkelstraat en stapten een kleding boetiek in.

"Kijk daar is Fleur", ze begroette ่่n van de winkelmeisjes. "Ik ken haar van de sportschool" vertelde Anja. Ze stelde Eefje voor aan haar vriendin. "Dit is mijn nichtje" zei Anja tegen het blonde meisje. "We willen wat moderne kleren voor als ze naar school gaat." Eefje zag dat tante het meisje goed kende want ze streelde toen niemand keek haar billen. En tot haar verbazing kuste ze het meisje zelfs even op haar mond! En Fleur vond zo te zien alles best, want ze kuste haar tante zelfs terug! Fleur lachte vrolijk naar Eefje. " Goh Anja, je hebt me nooit verteld dat je zo'n knap nichtje had. Kom maar met me mee, ik heb vast nog wel wat leuks voor je hangen!" Met z'n drie๋n gingen ze aan de slag. Er waren kleren genoeg, en binnen de kortste keren hadden ze bijna een hele nieuwe collectie voor Eefje bij elkaar gezocht. "Mag ik even wat passen" vroeg Eefje. Ze nam een jeans en wilde een pashokje in stappen. Fleur hield haar tegen. "Natuurlijk lieverd. Maar voor vaste klanten hebben we een apart pashokje, kom maar mee. Fleur nam Anja en Eefje mee naar achteren. Ze bracht ze naar een kleine personeelskantine. Ze gaf Anja een knipoog en deed de deur op slot. "Zo" zei ze. "Hier kun je ongestoord je nieuwe kleren passen. Zal ik even kijken wat voor maat je hebt?" Eefje draaide zich om. Eigenlijk vond ze het nogal vreemd dat de beide vrouwen haar hadden meegenomen naar achteren. Ze had toch net zo goed die kleren in de winkel kunnen passen. Fleur stond achter Eefje en trok haar rok omhoog. "Mmmm wat heb jij een mooie billen" zei Fleur. Ze streelde zacht over haar kontje. "Kom Eefje laat die mevrouw de rest ook eens zien" zei Anja. Ze trok Eefje haar t-shirt uit. "Hou jezelf maar vast aan de tafel."Nu stond Eefje voorover. Anja en Fleur hielpen haar uit haar rokje. Eefje stond nu spiernaakt in de kantine. "En wat vind je van haar" vroeg Anja aan Fleur. "Prachtig, het is een mooie meid, z้g! Trek haar billen eens uit elkaar, ik wil haar kut wel eens goed bekijken."

Fleur ging op haar knie๋n achter Eefje zitten. Ze kuste Eefje haar billen. Eefje voelde de tong van Fleur in haar bilspleet. Dit had ze nog nooit beleeft. De warme tong ging brutaal verder naar beneden tot ze bij het kontgaatje van Eefje kwam. Eefje kreunde, wat een gek gevoel was dat, vond ze. De tong ging daarna richting haar poesje. "En hoe smaakt ze" vroeg Anja. "Heerlijk" zei Fleur. Ik vind het ook zo'n mooi gezicht om te zien hoe strak dat kutje nog is. Haar schaamlipjes verbergen haar klitje nog. Heel bijzonder!" Fleur stopte en stond op. "Kom meisje ga maar eens op de tafel zitten." Eefje deed braaf wat er van haar verwacht werd. Ze ging op tafel liggen met haar benen wijd. "Oooooh wat ziet dat kutje er geil uit" zei Fleur. Ze drukte haar gezicht tegen het gleufje van Eefje en begon haar rustig te likken. Anja zoog aan Eefje haar tepels. Eefje was inmiddels wel gewend dat er mensen aan haar zaten. Vooral haar kutje leek een ontzettende aantrekkingskracht te hebben. "Ooooohh jaaah" kreunde Eefje. Fleur omsloot met haar lippen haar klitje en ze begon eraan te zuigen. Heerlijk Eefje genoot van alles wat ze met haar deden. Die Fleur wist wel hoe het moest. Ze voelde nu ook dat Fleur een vinger diep in haar kutgaatje duwde. Eefje werd steeds geiler van dat gedoe aan haar kut. De vinger ging steeds sneller heen en weer in haar jonge natte gleuf. Eefje kwam trillend klaar, Fleur bleef maar door likken tot dat ze plotseling haar vinger uit Eefje's haar kutgaatje trok. Ze hield haar mond open om het geil dat uit Eefje haar kut spoot op te vangen. Ze dronk het vocht van het meisje. Fleur stond op. Eefje lag te hijgen op de tafel. " Blijf zo liggen" zei Fleur. Ze trok haar jeans en haar slipje naar beneden en begon zich zelf te vingeren. "Ooooohh jaaah, ooo wat een geil gezicht is dat, die mooie jonge natte kut van je!" riep ze geil.

Fleur vingerde zichzelf terwijl ze naar het openliggende kutje van Eefje keek. Kromgebogen kwam ze schokkend op haar eigen vingers klaar. Eefje kreeg haar nieuwe kleren mee naar huis. "Als je nog wilt ruilen weet je me vinden h้" zei Fleur. Na een warm afscheid gingen Anja en Eefje huiswaarts. Ze liepen naar de parkeerkelder waar ze de auto hadden neer gezet. Anja sloeg een arm om Eefje. "Wat vond je van mijn vriendin" vroeg ze. "Oo wel aardig hoor" zei Eefje. " Ze deed het lekker." Anja keek in het rond. Er was niemand te zien. Ze tilde haar rok omhoog, en zette een voet op de bumper van de auto. "Wil jij alsjeblieft even met mijn poesje spelen. Voel eens hoe nat ik ben!" "Natuurlijk tante" zei Eefje. Alsof het de gewoonste zaak van de wereld was, duwde Eefje haar hand tegen de kut van haar tante. " Goh zeg, zei Eefje U bent echt heel erg nat vanonderen. Anja's kut was zeiknat van het geil. Ze kuste Eefje op haar lippen. Ze voelde de hand van het meisje over haar kut wrijven. Ze drong met haar tong tussen de lippen van Eefje haar lippen. Eefje deed maar gewoon hetzelfde als tante. Ze duwde haar tong ook in tante's mond. Anja duwde haar hand ook onder het rokje van Eefje. Ze voelde aan het kutje van de tiener dat zowaar ook weer vochtig was geworden. Beide vrouwen vingerde elkaar snel naar een geil hoogtepunt. Toen Anja en Eefje thuiskwamen zat Max op de bank te dutten. Half slaperig begroette hij zijn vriendin en zijn nichtje. "En zijn jullie geslaagd" vroeg hij. "We zijn bij Fleur geweest" zei Anja. "Aha, dan weet ik wel hoe laat het is. Heeft ze nog met je gevree๋n?" "Nee nee, ze heeft wat plezier gemaakt met Eefje je had het moeten zien!" Max keek naar Eefje. "Was het lekker meisje?" Eefje knikte. "Ze heeft me gelikt tot ik klaar kwam. " "Mmmm, zei Max. "Als ik jouw was zou ik maar een beetje uit de buurt blijven van die pot, je kan beter met een echte lul spelen zoals de mijne." Die opmerking vond Anja niet echt geslaagd. "Dat mag je niet zeggen, Fleur is hartstikke lief. "Ze doet het alleen maar met jonge meiden!" riep Max verontwaardigd. "Nee hoor, zei Anja. "Ik heb haar het ook wel eens met een jongen zien doen. Af en toe houd ze best van een lekkere lul in haar kut! Kijk dat ze die tamp van jouw niet wil, dat is jouw probleem!" De stemming in huis zakte een beetje. Een beetje sjagerijnig zaten Anja en Max op de bank. En als Eefje ergens niet tegen kon was het wel ruzie. Ze liet zich op de grond voor de bank zakken en kroop tussen de benen van Max.

"Zal ik even" vroeg ze terwijl ze zijn slappe lul in haar hand nam. Ze kuste zijn ballen. Eefje had goed opgelet wat Anja gisteravond bij hem had gedaan. "Ik ben niet zo in de stemming" bromde Max. "Maar als je wilt, je gaat je gang maar." Eefje kneep zacht in z'n pik. Ze likte zijn lul vanaf de onderkant tot aan de top. Eefje was blij. Ze had dan wel niet zoveel ervaring maar in haar achterhoofd wist ze dat geen enkele man dit zou kunnen weerstaan. Ze ontblootte zijn eikel door de huid naar beneden te trekken en ze nam zijn pik in haar mond. Ze had tante er zo aan zien zuigen en nu deed zij het. Max begon licht te hijgen. Ze liet hem los en keek trots naar zijn harde stijve lul. "Tante wil jij ook even" vroeg ze. Die was nog steeds kwaad van de ruzie daarnet. "Je mag hem helemaal hebben" zei die nog steeds een beetje ontstemd. "Mag ik hem dan ook even in m'n kutje" vroeg ze onschuldig. "Ik wil het wel eens proberen of hij past" Door die vraag van Eefje waren Max en Anja gelijk weer scherp. "Wat zeg je" vroeg Anja. " Ik vroeg of ik misschien oom Max zijn pik even in mijn kutje mocht hebben. Gewoon even proberen." Anja zag de lul van Max nu nog verder opzwellen in de kleine tiener hand. Anja stond op en rommelde wat in haar handtas. "Niet zonder dit" zei ze. Ze gaf Max een condoom. "Doe die eerst maar eens rond je lul" zei ze. "Maakt dat veel verschil, tante. Met of zonder?" "Nee hoor schatje, oom Max houd wel van iets straks rond zijn pik." Anja deed het condoom rond zijn stijve lul. "Zo Eefje hij is er nu helemaal klaar voor." Eefje ging lang uit op de grond liggen met haar benen wijd. "Wat doe je nu?" vroeg Anja. "Nou, zei Eefje, ik ben er klaar voor." "Niet zo gekkie, je moet er bovenop gaan zitten, dat gaat veel beter" zei Anja. Anja hield de stijve lul van Max rechtop. Nu leek het net of hij nog langer was, dacht Eefje toen op stond. Hij is in ieder geval een stuk dikker dan de borstel die ik vanmorgen in mijn kutje heb gestoken.

"Kom maar meisje" zei Anja. "Ga maar boven hem hangen, ik hou z'n lul wel vast.

Niet gelijk in ้้n keer naar beneden zakken hoor," waarschuwde tante. Eefje volgde de instructies van haar tante. Zij wist tenslotte het beste hoe ze het moest doen. Ze voelde hoe de dikke eikel van Max zijn lul tegen haar kutje aan drukte. Langzaam liet ze zich zakken. De top van Max z'n lul verdween in haar nauwe kutgaatje. "Ooooohh" kreunde Eefje toen ze dat voelde. "Gaat het Eef, vroeg Anja. "Even niet bewegen. Je moet even wennen aan die dikke lul. Als je er klaar voor laat je jezelf nog een stukje zakken." Eefje voelde de pik van Max in haar kutje kloppen, zo strak was het daar van binnen. Ze liet zich nog een stukje zakken. Ze had geen pijn. Die borstel had vanmorgen goed werk gedaan. Oom's lul zat er nu al voor de helft in. "Hoe voelt het kutje van je nichtje rond je lul" vroeg Anja aan Max. Het enigste woord dat die uit kon brengen was "strak." Hij had het niet meer zo geil was hij geworden van de mooie tiener die druk bezig was om z'n stijve pik uit te proberen. "Beweeg maar wat op en neer" zei Anja tegen Eefje. "Maar niet te snel hoor!" Eefje begon langzaam op en neer te bewegen. Ze begon te hijgen. Tot nu toe was dit het lekkerste gevoel wat ze ooit in haar kut gehad had. De lul van haar oom ging steeds dieper in haar krappe kutje. Ze tilde zich zelf op tot hij er bijna uit ging om zich daarna weer te laten zakken. Nu zat hij er helemaal in. " Wauw" zei Anja verbaasd toen ze zag dat de lul van Max in het tiener kutje zat. "Heb jij geen pijn?" vroeg ze verbaasd aan Eefje.

"Die dikke lul zit er helemaal in!"

"Nee hoor " hijgde Eefje. "Het is een heerlijk gevoel dat grote ding in mijn buik. "Ze begon enthousiast te wippen. Haar borstjes bewogen wild op en neer. Eefje genoot. Ze voelde dat ze klaar ging komen. De lul van haar oom bezorgde haar een heerlijk gevoel. "Het gaat goed h่ oom. Hij past er toch helemaal in, zoals u zei. Max hield het niet meer. Het leek alsof zijn ballen borrelden. " Oooooh jaaah, lekkere geile meid. Ik ga in je spuiten" riep hij hard. " Ik krijg ook m'n gevoel" schreeuwde Eefje. Ze hield op met bewegen. Max nam het van haar over. Hij hield haar heupen vast en met een paar stevige stootten vulde hij het condoom diep in haar kutje.

Wil jij een Negerin neuken?  Lelijke vrouwen zoeken een Sexdate!  Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  
Ik doe wat jij wil!