Zou jij een oudere vrouw neuken?

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Een lul zo hard als staal!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Wil je met me neuken?

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Snel sexcontact met mij!

Veilig een keiharde erectie

Van huiswerk maken kwam die avond niet veel meer
Categorie: incest | woensdag 5 maart 2014 04:00

Geile afspraakjes

Toen ik thuiskwam zag ik de auto van mijn tante op de oprit staan. Nou ja tante het is een nicht van mij moeder die wij sinds jaar en dag met tante aanspreken. Een lekker hitsig ding van zo rond de 45 maar met een prima figuur. Vroeger was het een tante die snoepjes uitdeelde, nu is het een tante die ik wel eens mijn zuurstok zou willen aanbieden. Maar daar heeft ze nog nooit om gevraagd. Ik stalde mijn fiets en liep de woonkamer in. Hallo dames! Ze zaten naast elkaar op de bank hun kleding wat ontregelt en met rode wangen. Ik had het gevoel dat ik ze betrapte. Ze keken wat verschrikt, maar antwoorden enthousiast, iets te enthousiast, Hallo Trian. Leuk dat ik je nog even zie, zei mijn tante. Wil je thee vroeg mijn moeder, Anna. Nee ik ga studeren en neem boven wel koffie uit mijn senseo. We praatten nog wat over mijn studie en mijn examenkansen en dergelijke. Ik bukte mij over mijn tante om haar te kussen en bewonderde haar volle borsten en zag dat haar BH los hing. Bijzonder dacht ik. Ik kuste haar vol op de mond en raakte de zijkant van haar tieten aan. Succes met de studie Trian. Mam geef je een gil als we gaan eten. Ja jongen, ik bekijk nog even wat eten en hoe laat want je vader heeft late dienst en die komt tegen middernacht pas thuis. Terwijl ik de trap op liep spookte het wat in mijn hoofd. Twee verhitte dames een losse BH, wat had zich afgespeeld tussen mijn moeder en mijn tante. Afgaande op de geluiden die mijn vader en moeder bij tijd en wijlen uit de slaapkamer laten klinken, weet ik dat mijn moeder een geile, hitsige vrouw is. Mijn tante ziet er geil uit, die twee zullen toch niet . . Ik krijg die gedachte niet meer uit mijn hoofd. Een hete moeder met lesbische trekjes.

Ik moet binnenkort examen doen dus de studie gaat voor seks. Enthousiast stort ik mij op de studie, maar ik heb wel een halve stijve door de gedachte aan mijn moeder en mijn tante. Ik doe mijn spijkerbroek uit dat geeft mijn jongeheer wat ruimte. Ik hoor stemmen buiten en zie dat mijn tante vertrekt. Wat een omhelzing tussen die twee vrouwen. Ik zie hoe mijn moeder de billen van tante masseert en hoe mijn tante het zelfde doet bij mijn moeder, Anna. En volgens mij geven ze elkaar geen afscheidskus maar staan ze te tongzoenen. Door wat ik daar zie schiet mijn jongeheer onmiddellijk in de stand, erectie.

Ik vraag me af wat er tussen die twee meiden aan de hand is. Als mijn tante echt zo geil is als ze er uitziet moet ik maar een proberen haar een lekkere beurt te geven. Dat maakt mijn vriendin-loze periode ook wat dragelijker. Deze en andere geile gedachten spelen door mijn hoofd, als de deur van mijn kamer open gaat. Mijn moeder komt binnen. Ik krijg spontaan een hoofd als een biet. Ik zit enigszins van mijn bureau af, dus mijn stijve lul, die vier overeind staat, in mijn boxer, is niet te missen. Mijn moeder mist hem dan ook niet. Zo Trian, dat ziet er lekker uit. Ik wist niet dat je van huiswerk maken een stijve lul kreeg. Ik weet niet wat te zeggen, ik voel mijn hart als een razende tekeer gaan. Mijn moeder gaat achter mij staan en begint mij zacht te masseren en te strelen. Ik voel haar geweldige tieten in mijn nek. Mijn lul wordt nog een graadje stijver. Trian wat heb je een lekker lichaam, wat ziet je pik er fantastisch uit. Wat voelt hij goed zegt mijn moeder, Anna, terwijl ze haar hand in mijn boxer laat glijden.

Wow wat een zalige paal. Ik laat het maar over me komen ik weet niet hoe je moet reageren als je door je eigen bloedgeile moeder wordt verleid. Even later staan we innig omstrengeld. Ik voel het zalige volle lichaam van mijn moeder tegen mij aan. Mijn stijve pik staat recht op tegen haar buik aan. Ik kan mij niet meer beheersen en begin haar heftig te tongzoenen. Ze reageert enthousiast. Onze tongen spelen een intens spel. Al tongend probeer ik mijn moeder te ontkleden. Haar bloes en haar rok vallen op de grond evenals mijn kleren. Alleen mijn boxer en mijn moeders BH en slipje scheiden onze verhitte lichamen nog. Ik voel haar zachte warme huid. Ik ga met mijn handen over haar rug en masseer haar volle stevige billen. Ik laat mijn vinger over haat sterretje gaan. Ja Trian dat is lekker. Ik maak haar BH los en haar geweldige tieten sprongen naar buiten. Mam, wat een zalige tieten, wat lekker groot en zacht. Ik buig mij voorover om aan haar tepels te zuigen. Er gaat een siddering door haar lichaam. Jaahhh Trian dat is lekker, heerlijk dat zuigen, oohh daar word ik geil van, ga dooorrr.

Ik hoor mijn moeder zuchten en hijgen.

Ze pakt mijn stijve lul en gaat langzaam op en naar. Oohh Trian wat een zalig pik wat een heerlijke dikke pik. Ik blijf aan haar tepels zuigen en glijdt met mijn hand tussen haar dijen ze spreid haar benen en ik voel haar vlezige volle kut. Ik heb nog niet zoveel ervaring maar dit voelt fantastisch ik voel haar volle lippen tegen mijn hand. Mijn hand wordt warm en vochtig. Ik ga lngzaam heen en weer. Ik voel haar klitje, ik zuig aan haar tieten ik voel de tepels hard worden in mijn mond. Mijn moeder kronkelt en trilt en zucht. Ja Trian ga door dit is lekker, oohh ja dat is heerlijk maak me klaar, maak me klaar, laat me komen. Ik voel hoe de sappen uit haat kut vloeien. Ze is ontzettende nat en dat voor een vrouw van haar leeftijd. Ik dacht dat dat altijd alleen mijn jonge vriendinnen natte kutjes hadden, maar mijn moeder Anna dus ook. We staan volop van elkaar te genieten we tongzoenen. Ik zuig aan haar tepels ga met mijn vingers door haar bilnaad en masseer haar sterretje. Mijn moeder, Anna, doet het zelfde bij ze masseert mijn rug en mijn billen en duwt af en toe haar vingertop in mijn anus. Met haar andere hand bewerkt zijn mijn stijve lul. Het lijkt wel of die steeds tijger en harder wordt ze masseert mijn kloten en laat die door haar hand rollen.

Ze bukt zich en neemt mijn gezwollen paarse eikel in haar mond. Ik voel haar warme tong het is zalig mijn lul begint te steigeren. Ze gaat met haar hoofd op en neer zalig dat warme gevoel om nijn pik. Ik laat het heerlijke over mij komen terwijl ik har tepels kus en zuig. En dan plotseling voel ik dat ik ga komen volkomen onverwacht ik stoot mijn pik diep achter in Anna’s keel en schokkend spuit ik mijn zaad in mijn moeders geile bek. Ze hoest en sputtert ik blijf spuiten oohh jaaah ik komm ik kommm ik spui ik spuit.

Mijn moeder trekt haar hoofd terug en zie mijn sperma uit haar naar lucht snakkende mond lopen. Ooohhh Trian wat was dat lekker wat was val veel je warme zaad en wat was dat onverwacht. Terwijl mijn moeder praat loopt mijn zaad uit haar mond en drupt op haar geweldige tieten. Ik zeg niet veel wat moet je zeggen als je net het geile bekkie van je eigen moeder hebt volgespoten. Sorry, het kwam voor mij ook onverwachts. Geeft niets Trian dat heb je altijd bij jonge hengsten. Maar ik wil ook nog een beurt. We liepen naar de echtelijke slaapkamer, mijn moeder veegde de zaad klodders van haar lichaam en ging op bed leggen. Wijdbeens. Wat een zalige volle kut. Haar grote schaamlippen waren duidelijk zichtbaar en haar kleine lippen gezwollen door de seks hingen lekker naar buiten en daar boven haar klitje die rood en gezwollen was.

Trian neuk me, Trian neuk me, ik wil die dikke pik van je diep in mij voelen.

Ik aarzelde. Je moeder neuken al ben je nog zo geil. Kom dan jongen neuk me. Ik ben zo geil, neuk me. Maar dat kan ik toch niet tegenover pa. Trian neuk me. Je vader heeft het zo druk de laatste tijd we komen nauwelijks meer aan neuken toe en ik word steeds geiler. Ik ben heet en moet geblust worden. Wat dacht je wat ik vanmiddag met mijn nichtje zat te doen toen je thuis kwam. Ja dat vermoedde ik al zei ik terwijl ik naast haar op bed ging liggen. Mijn stijve lul als een de toren van Pisa omhoog hard stijf en een beetje scheef. Oh Trian neuk me, ik ben zo geil . . . . . Ze pakte mijn pik en ging langzaam op en neer ooohhh wat een zalig pik. Langer en dikker dan die van je vader. Trian neuk me, neuk me....

Mijn moeder spreidde haar benen, haar kutlippen openden zich ik zag haar kutsappen glinsteren. Ik richtte mij op en duwde mijn eikel in haar natte wachtende gleuf. Jaahhhhh jaahhhhhh gilde mijn moeder, kom diep in mij. Maar ik wachtte even en duwde toen mij dikke stijve pik langzaam in haar geile natte kut. Heel langzaam mijn moeder kreunde en gilde, kom diep in mij, neuk me diep. Ik wil die dikke pik van je diep in mij voelen, neuk me . . . . En toen met een laatste felle stoot duwde ik hem helemaal naar binnen.

Mijn moeder gilde auwauw je stoot tegen mijn baarmoeder auw oooohhh ja dat is lekker dat is geil wat neuk je me diep heerlijk . . . . . . . Ik bleef even liggen en trok mijn lul langzaam terug. Mijn moeder trok haar benen op en sloeg ze om mij heen. Langzaam duwde ik mij harde pik weer in haar zalige kutje. Ooohh jahh,dat is heerlijk neuk me lekker diep en langzaam. Telkens al ik neer stootte kreunde mijn moeder, ja dat is lekker. Je stoot tegen mijn baarmoeder, zaahhlig.

Ik bleef op en neer gaan ik voelde het geil uit haar kutje lopen ze klemde zich aan mij vast. Het zweet droop van onze geile lichamen. Trian, neuk me sneller, sneller, ram je pik diep in mij, ik wil je harde pik voelen stoten. Ik ging sneller op en neer en bij iedere stoot zuchte mijn moeder Anna, ja zalig kom lekker diep in mij kom diep in mij neuk, neuk me . . . . . Ma ik ga spuiten ik voel dat ik ga komen ja Triantje, kom spuit maar ik ben er klaar voor. Ik kom ook. Sneller en feller beukte ik het geile lichaam van mijn moeder, ze zuchte en gilde dat ze kwam en toen met een laatste felle stoot brulde ik, jaaaaaahhhhhh, ik kommmmm, ik kommmmm. Ooohhh Trian ik voel je zaad ik voel je spuiten wat zalig ik voel je schokkend spuiten ooohhh jaaa en schokkend en spuiten kwam ik klaar ik duwde mij harde lul diep in haar zalige kut van mijn geile moeder, Anna, ooohhh jaahhh dat was zalig ooohh jaaahhh Ik voelde hoe mij sperma in haar kut liep. . . . . . . . We bleven lekker liggen. Mijn moeder ging met haar handen over mijn rug, ze streelde zacht mijn billen. Oh jongen wat was dat lekker, wat was ik daar aan toe wat ben je lekker jong en geil en wat heb je een zalige pik, die mij helemaal vult, dit was geweldig.

Ik wist niet wat ik moest zeggen ik had mijn moeder geneukt en ik vond het heerlijk. Ma het was geweldig maar ik moet nog wel aan het idee wennen dat ik mijn moeder, Anna, geneukt heb, maar je bent wel een lekker geil ding. We zullen het vast nog wel eens weer doen als je vader avond- of nachtdienst heeft, fluisterde ze mij in het oor, terwijl mijn halfharde lul uit haat kletsnatte kutje gleed.

Van huiswerk maken kwam die avond niet veel meer.

Lelijke vrouwen zoeken een Sexdate!  Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm