Zou jij een oudere vrouw neuken?

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Een lul zo hard als staal!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Zou je een Moeder neuken?

Veilig een keiharde erectie

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Wil je met me neuken?

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Snel sexcontact met mij!

Vader neukt zijn dochter met zijn vrienden DEEL4
Categorie: incest | vrijdag 28 februari 2014 05:02

Geile afspraakjes

DEEL 4 - Ze liet haar dochter gebruiksklaar achter bij haar man, en zijn drie vrienden. ‘’Lekkere slet, ik steek jou zo vast op mijn lul, huis hoertje!’’ ‘’Papa’s privι lust sletje, hahahaha!’’, lachte Jaap, die bezig was zich geheel te ontkleden, zijn lul stond kei en keihard omhoog voor dat teefje, het voorvocht parelde al rijkelijk op de glimmende eikel. Terwijl Arnold nu zijn vingers verving door zijn harde neukpaal, die diep bij Petra naar binnen drong, trok Jaap haar aan een van haar staartjes naar beneden, hij greep haar achter het hoofd en stuurde het naar zijn trillende pik. Petra voelde een lul tegen haar lippen en opende haar mond voor de naar binnen dringende paal.

Terwijl Petra een lul naar binnen kreeg ging de bel, ‘’hι?, verwacht je nog iemand!’’, riep Arnold. ‘’Nee?’’, zei Peter, die opstond, de hele toestand stond hem tegen, en nu stond er ook nog is iemand zo laat nog de bel bijna door de deur te duwen. Peter liep de gang in en opende de deur, tot zijn verbazing stond daar Elsje de zestien jarige langharige blondine van schuin tegen over, ‘’buurman?’’, zei ze. ‘’Ik zag nog licht branden bij jullie, kan ik Petra even spreken, of ligt die al in bed?’’ ‘’Dat komt ons nu niet zo goed uit, ja Petra ligt al een tijdje in bed!’’ Peter wilde de deur alweer dicht duwen, maar op dat moment hoorden ze vanuit de kamer, ‘’dieper zuigen Petra, DIEPER!!’’ ‘’Wat gebeurd er hier buurman?’’, Elsje stapte snel naar binnen, ‘’Nee Elsje, je komt echt ongelegen?’’ De pik gleed Petra net uit de mond, ‘’aaaaaaaggh gg oooohh hoohh niet zo hard Arnold, nn niet zzz o hard oooooohhhhhh!’’ Elsje keek Peter met een vreemde blik aan, ‘’dat is Petra, die ik hoor schreeuwen?’’, Elsje duwde de deur nu dicht, en probeerde langs Peter heen te komen.

De kamer deur ging open en Klaas kwam in zijn blote reet de gang op, zijn pik stond hard omhoog, ‘’Hee Peter?, wat is dat dan voor een lekker ding?, die kunnen we ook wel als neuk en zuig meisje er bij gebruiken, hoor!!’’ Elsje zag voor het eerst een man met een enorme erectie, haar ogen werden groot, ze keek Peter weer aan, ‘’jullie, jj jullie zijn met Petra bezig??’’

‘’Waar is Mirna??’’

Klaas begon aan Elsjes kleding te sjorren, ‘’uit, uit, lekker zuig sletje!’’ ‘’Peter?, zeg tegen hem dat hij van me af blijft??’’, piepte ze. Peter zag nu Klaas haar blouse deels had open geknoopt een paar behoorlijk grote stevige tieten lagen in een beugel BH, Jezus, dacht hij, dat mokkel heeft voor d’r leeftijd een paar flinke meloenen staan, nu schoot bij hem het bloed ook razend snel in zijn lul en schokte omhoog. Elsje zag nu de geile blik in de ogen van Peter, ‘’Peter???’’, reageerde ze met een nog hoger piep stemmetje. ‘’Je bent een lekker blondje, Elsje!’’, reageerde hij met hese stem. ‘’Je zou best heel goed voor ons een neuk en zuig meisje kunnen zijn, kom maar mee naar binnen!’’ Elsje werd de kamer in geduwd en ze zag Petra die hard en diep geneukt werd en een tweede pik gleed net weer opnieuw haar mond in. Petra zag Elsje geflankeerd door Klaas en haar vader binnen komen. ‘’Je slipje uit, Elsje, we willen je neuk gleufje zien!’’ Elsje bleef verbouwereerd staan, Klaas opende de laatste knoopjes van haar blouse en hielp haar uit het kleding stuk, hij maakte de haakjes van haar BH op haar rug los, ‘’kom jij ook nog in Aktie Peter?, of hoe zit dat!’’ Peter begon onder haar rokje het slipje naar beneden te trekken, Elsje probeerde het tegen te gaan, maar ja de een was bezig haar tieten vrij te maken en de ander sjorde aan haar slipje? Met veel moeite kon Peter het slipje over haar kontje pellen en naar beneden krijgen, Klaas wipte de flinke memmen van het wicht uit de beugel BH, het waren stevige staanders.

Mmmm wat een geile tieten heeft ze, kreunde Klaas.

Elsje moest uit haar slipje stappen, Peter rook er aan, ‘’mmmmm lekkerrrrr..!’’, hij tilde haar rokje op, ze had geen kaal kutje, maar netjes bijgewerkte korte blonde haartjes. Peter zijn pik was nu op oorlogssterkte omhoog gekomen, Elsje zag dat hij zijn broek begon uit te trekken, de bobbel in zijn slip verried zijn hardheid.

Peter, Peter, nee niet doen, He, ik ben nog maagd weet je!!

Peter zijn slip ging uit, voorvocht parelde rijkelijk op zijn glimmende eikel. Peter zat met zijn gedachten gelijk in Cambodja, daar had hij een maagd met haar lange zwarte haren en grote bruine kijkers ontmaagd, en thuis was zijn dochter Petra de tweede geweest die hij mocht ontmaagden. Elsje zou de derde worden, of ze nou wilde of niet, maakte al niet meer uit. ‘’Jij bent gewoon een neuk en zuig meisje!!’’, gromde hij bronstig. De twee mannen voelde en grepen overal waar ze maar konden, Elsje kon moeilijk vier handen van zich afhouden, ze knepen in haar stevige tienervlees, Geil lichaam heb jij, gromde Klaas, die haar nu tussen de benen taste. Elsje probeerde haar benen tegen elkaar te houden, maar hij wrikte zijn hand er tussen.

Peter kneep in haar billen, Elsje voelde zijn harde pik ook tegen haar billen, een geil slijmspoor liet zijn pik achter, door het vele voorvocht wat er uit borrelde. Elsje probeerde de hand van Klaas weg te krijgen, ze kreeg een klap in haar gezicht, ‘’laat dat sletje??’’, gromde hij haar toe. ‘’Ik ben geen SLET!!’’, reageerde ze, op zijn opmerking. ‘’Als wij vannacht met jou klaar zijn, ben je een van de geilste sletjes van deze straat!!’’ ‘’Als jullie niet ogenblikkelijk van me af blijven en me pa hoort wat er gebeurd is dan hebben jullie een probleem!!’’, reageerde ze heftig. Peter lachte, ‘’als je vader weet hoe lekker jij bent, omdat jij dat verteld hebt, wil hij jou ook!!’’ ‘’Mijn pa is niet zoals jullie, HANDEN THUIS, VIEZERIK!’’, schreeuwde ze, toen Klaas probeerde een vinger tussen haar kut lipjes te krijgen. ‘’Hoe harder je schreeuwt, hoe geiler ik wordt!! ‘’Van mij mogen er traantjes komen als jij de harde pikken naar binnen krijgt, ik wordt echt geil van huilende meisjes!’’, zei Klaas lachend. Elsje voelde zijn harde lul, tegen haar hand, die probeerde om zijn hand tussen haar benen weg te krijgen. Klaas liet zijn lul in haar hand glijden, ‘’mmmmm houd ,m maar vast, trek er maar aan!!’’ Geschrokken haalde ze haar hand weg, waardoor ze nu zijn vinger op haar klitje voelde drukken.

Petra kon zien dat Elsje langzaam tegen spartelend het ging verliezen, wat kon ze ook doen tegen twee grote kerels, Petra kon ook niets voor haar doen want ze werd stevig gebruikt door twee andere kerels. Petra wist dat de vader van Elsje nog niet zolang geleden bokskampioen was geweest!

Nee, neeeee, niet met je vinger in mijn vagina, dat doet pijn, ben nog maagd!!

Schreeuwde ze opnieuw, bang als ze was dat de mannen haar niet begrepen. Maar ja mannen, mannen vinden een maagd juist extra lekker! ‘’Pijn is fijn!’’, grinnikte Klaas. Ze werd opeens ruw over een tafel gedrukt door Peter, terwijl Klaas haar aan de haren trok, nu hing zijn gezwollen kloppende lul voor haar mond. Ze voelde een andere pik tussen haar benen, ‘’NEE, NEEE..!!’’, schreeuwde ze nog, daar maakte Klaas gebruik van om zijn harde lul haar mond in te werken, het geschreeuw verstomde gelijk.

Peter zette zijn naar een maagd hunkerende lul op haar kutje en werkte de eikel alvast naar binnen, ‘’mmmmmm ik.. Ik ga je vast spietsen mmm, oooooohh lekker strak zijn jullie mmmmm!!’’, hij boorde snel dieper naar binnen, hij voelde haar lichaam verstrakken toen hij haar doorboorde. Elsje voelde haar krappe kutje flink oprekken, gevolgd door een heftige pijnscheut, ze wilde omhoog komen, maar Klaas hield haar aan de haren vast en zijn lul zat diep in haar mond, kokkend probeerde ze er aan te zuigen. Ze had dat nog nooit gedaan, tranen druppelde op de tafel. Ze begonnen flink hun harde pikken zo diep mogelijk in haar te stoten, ‘’aaagggggg ww wat sstrak is ze mmmmm ooohhhh!!’’, kreunde Peter, die het kut vlees goed strak over zijn gezwollen pik voelde schuren. Dat ging zo maar door, de beide meisjes totaal uitgewoond, de mannen ook niet meer tot iets in staat, het begon al licht te worden.

Elsje kon eindelijk naar huis, dit was wel een heel drastische wending in haar leventje, ze opende de voordeur en liep naar binnen. Haar vader zat in de keuken te ontbijten, hij moest zo dadelijk weer naar zijn werk, ‘’waar kom jij dan vandaan?, ik dacht dat je in je bed lag!’’ ‘’Papa!!’’, snikte ze, en de tranen biggelden over haar wangen. Hij zag wel dat ze er niet uitzag, kleding zat slordig, ze had haar BH in haar handen, ‘’Papa, ze hebben verschrikkelijke dingen met mij gedaan!’’, ze begon nog harder te huilen.

Ben keek op zijn horloge, hij moest weg, ‘’ga jij maar eerst lekker douchen en dan slapen, als ik weer thuis kom praten we er wel over!’’ Hij gaf haar een kus op de wang, ze kromp ineen van de aanraking, hij proefde sperma toen hij haar een kus gaf, wie het dan ook waren, ze hebben haar aardig te pakken gehad, maar hij had echt geen tijd meer anders kwam hij te laat. Elsje ging naar boven, ze trok haar onder de sperma zittende kleding uit, gooide dat in de wasmachine en zette het apparaat aan, snel ging ze daarna de douche in, bleef een half uur onder de warme water stralen staan en schrobben en poetsen om de viezigheid van zich af te krijgen. Ze voelde zich vies, ze voelde zich schuldig dat de mannen zo geil op haar waren geworden!

Peter werkte de mannen naar buiten, hij kwam langzaam tot bezinning, wat was er gisteravond allemaal gebeurd, zijn vrouw was plotseling vertrokken, maar had eerst Petra haar dochter gebruiksklaar de kamer in geduwd, waarom had ze dat gedaan?, vroeg hij zich nu pas af? Petra lag oververmoeid op de bank, ze was te moe om de geile smurrie van zich af te halen. ‘’Waarom heeft je moeder dat eigenlijk gedaan?’’, vroeg hij nu pas. ‘’Vraag je dat nu pas?, kijk eens hoe ik er uit zie?, ben als een lustobject gebruikt!!’’ ‘’Je bent nou eenmaal een geile slet, maar dat was mijn vraag niet!’’ ‘’Mirna heeft de foto’s en de filmpjes op JOU computer ontdekt, jij moest dat zonodig bewaren en dan ook net met een stom wachtwoord!!’’ ‘’Bedoel je dat ze ook de foto’s en filmpjes uit Cambodja heeft gezien?’’ ‘’Ja die ook, viezerik, en ook dat ze mijn dagboek heeft gelezen, waarin ik had geschreven, dat jij vond dat ik lekkerder neukte dan haar!’’ ‘’Nou je bent ook lekkerder dan haar, hoor!, jij pijpt tenminste ook!’’ ‘’Ja, lekker is dat, nu is mama weg, en wat nu??’’ ‘’Nu kan je gewoon elke avond gewoon bij mij in bed liggen, mijn privι lust sletje zijn!!’’, antwoordde hij, ‘’wie kookt er?, wie doet de was, de afwas?, wie stofzuigt, wie haalt de boodschappen, jij denkt alleen maar aan je pik!!’’

Peter had duidelijk zijn hoofd er nog niet bij, alles nog niet op een rijtje, zijn hoofd bonkte door de drank, ‘’ik ga slapen, we praten later wel verder!’’ Moeizaam liep hij de trap op, trok zijn schoenen uit en liet zich zo op bed vallen! Petra bleef beneden en viel pas veel later in slaap, ze dacht aan Elsje, wat voor een verschrikkingen moest dat voor haar zijn geweest.

Uren later kwam Peter met nog een bonkend hoofd weer naar beneden, ‘’ik, ik He, ik denk dat ik maar een tijdje naar het buitenland ga!’’, mompelde hij. ‘’O?, en ik dan?’’ ‘’Ik weet het even niet meer!’’, zei hij, en zat met zijn hoofd in zijn handen, wat een rotzooi had hij er van gemaakt, Mirna kwam nooit meer terug, dat was wel duidelijk. Petra lag er wel erg geil bij op de bank, ze stonk ook naar urenlange seks, Peter voelde beweging in zijn lul, hij stond op, ging naast zijn dochter zitten, zijn hand gleed ongecontroleerd onder haar rokje, en hij greep haar tussen de benen. De lust om haar nogmaals te bezitten trok door zijn lichaam, het geile gevoel om dat lustobject zoals ze zichzelf genoemd had beestachtig te voorzien van zijn alweer bijna harde pik! ‘’Nog niet genoeg gehad?’’, mopperde Petra. Nu kreeg dat geile sletje ook nog een grote mond, Peter ritste zijn broek los, trok zijn harde pik er uit, hij trok het rokje van zijn dochter omhoog, een korte worsteling en zijn pik drong weer bij haar naar binnen.

Jij bent zo geil, ik kan niet zonder jou, murmelde hij schor van geilheid.

‘’Je bent mijn neuk en zuig meisje!’’, ze probeerde hem nog van zich af te duwen, maar na een paar harde diepe stoten voelde ze de geilheid in haar eigen lichaam weer toe nemen. Ze wilde dat dan wel niet, maar ja, dit is een lichamelijke reactie. Ze beet op haar tong om het kreunen in te houden, de pik trok deels haar klitje mee naar binnen, ze begon toch zachtjes te kreunen.

Elsje lag nog steeds in bed toen ze de deur beneden hoorde opengaan, haar vader kwam thuis van zijn werk, hij liep gelijk door naar boven en klopte op haar deur. ‘’Els ben je al wakker?’’ ‘’Ja, kom maar binnen!’’, riep ze zachtjes. Ben ging op het randje van haar bed zitten, ‘’zo je ziet er tenminste alweer fris uit!’’ ‘’Nou vertel mij maar is waar je vannacht geweest bent en wat er gebeurd is?’’ ‘’Nou ik was even naar Petra, haar vader deed open, hij beweerde dat Petra er niet was of al sliep, ik wilde weer weg gaan, maar ik hoorde Petra schreeuwen!!’’

‘’Ja?, en verder?’’ ‘’Nou ik wilde naar haar toe en liep haar vader voorbij, toen stond er opeens een vreemde naakte man voor mij in de gang, en en ……!’’ Ze begon weer te snikken, ‘’het was zo gruwelijk allemaal papa, echt waar!’’ ‘’Vertel maar rustig verder, ik moet het wel weten anders kan ik niets voor jou doen?’’ ‘’Nou die man riep die kan er ook nog wel bij als neuk en zuig meisje, en Peter duwde mij de kamer in en en…PP ..PP Petra werd al door twee mannen geneukt, en Peter en die andere man hebben mij, ik ik heb nog geroepen dat ik maagd was..!’’ ‘’Maar ze ze hebben mij gewoon…!’’, verder kwam ze niet, het werd haar te veel, ze sloeg haar armen om de nek van haar vader. Hij wilde haar troosten maar voelde haar volle borsten tegen zijn lichaam aan drukken, ze had behoorlijke tieten, dat wist hij wel!, hij had zijn ogen ook niet in de zak.

Lelijke vrouwen zoeken een Sexdate!  Oude wijven zoeken een Sexdate!  Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm