Snel sexcontact met mij!

Zou je een Moeder neuken?

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Wil je met me neuken?

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Een lul zo hard als staal!

Veilig een keiharde erectie

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Vader neukt zijn dochter met zijn vrienden DEEL3
Categorie: incest | vrijdag 28 februari 2014 04:52

Geile afspraakjes

DEEL 3 - Over een paar maanden zouden Peter, Klaas, Arnold en Jaap terug gaan naar Cambodja, ditmaal bleven ze er zes weken. Maar eerst wat er nog gebeurde na hun eerste kennismaking met de fuck and suck girls! Nadat Peter zijn eigen gekweekte zuig en neuk meisje onder de ogen van Arnold had ontmaagd, kon Petra er van uit gaan dat ze nu veel vaker door haar eigen vader als neuk en zuig meisje zou worden gebruikt. Vriend Arnold kwam ook af en toe om zijn pik in haar geile strakke kutje of diep in haar mond te legen, altijd natuurlijk als haar moeder er niet was. Maar Arnold wilde meer, hij wilde dat ook Klaas en Jaap van de dochter van Peter gebruik konden maken, ze was immers heel gemakkelijk te neuken! Hij zette Peter enorm onderdruk, zo van jij hebt wel een lekker neuk en zuig meisje waar je elke dag op kan, maar je andere vrienden hebben dat niet. Peter wilde in eerste instantie zijn dochter niet als lustobject neer zetten, maar kreeg dan de opmerking dat hij alleen aan zichzelf dacht. Arnold zei ook dat hij dan maar niet meer als vriend mee moest gaan naar Cambodja, omdat hij niet de vriend was, die ze dachten dat hij was. Peter zat daar erg over in, hij wist dat hij al te ver gegaan was omdat zijn vrienden wel wisten dat hij zijn eigen dochter neukte, dat was eigenlijk de schuld van Arnold vond hij, maar ja daar had hij nu niets aan, ze konden als ze het zouden willen hem kapot maken.

Maar alles zou een verrassende wending krijgen!

Peter was naar zijn werk, en Petra naar school. Mirna de vrouw van Peter en dus moeder van Petra had een poets bui, ze was bezig om de kamer van Petra te stofzuigen . Petra had in haar haast vanmorgen, toen ze zich bijna verslapen had haar dagboek niet opgeruimd. Normaal zou haar moeder het niet in haar hoofd halen om in het dagboek van haar dochter te kijken, maar nu lag het ding open en bloot op haar bureau. Mirna wilde het verplaatsen om het bureau te kunnen afstoffen, een paar bladzijden sloegen toen om, en of het nou zo moest zijn! De bladzijden die nu zichtbaar waren, daarop kon ze in een blik wel heel vaak de naam van haar man zien staan?, dat wekte haar nieuwsgierigheid. Waarom schreef ze zoveel over Peter en niet over haar. Mirna liet het poetsen even voor wat het was, ze ging op haar dochters bed zitten. Met stijgende verbazing, boosheid en verdriet las ze nu een aantal bladzijden, enige details die ze las (papa en Arnold vinden mij erg geil en lekker, papa kan met zijn dikke pik erg goed neuken en ik kom heerlijk klaar op zijn diepe stoten, ik ben nu papa’s geile neuk en zuig meisje, mama wil hem niet eens pijpen en zijn sperma slikken!

Hahaha ik ben veel beter in bed dan mama, mama is oud!

Elke keer als mama weg is neukt hij mij heel erg hard en diep, en ik zuig zijn harde lul helemaal tot in me keel, Arnold komt dan ook vaak om zijn pik in me de stoten. Krijg riant zakgeld van papa, mama krijgt nou veel minder omdat ze geen geile slet voor papa wil zijn.

Ik ben nu papa’'s sletje!

Ze moest het tot haar door laten dringen, toen zij haar vader hielp nadat moeder was overleden heeft haar man Peter, hun dochter Petra ontmaagd, en nu werd zij door beiden in de maling genomen, nu snapte ze ook waarom Peter haar de laatste maanden helemaal niet meer neukte. Hij had die rooie langharige strakke dochter van hem als slet in bed en op het toilet, in de schuur, in het bos, op zolder en weet ik waar nog meer. Petra had zelfs het lef om haar moeder in haar dagboek af te kraken!

Petra wilde nu meer weten en beende de trap op naar de zolder waar Peter zijn pc had staan waar hij vaak voor zijn werk nog tot in de late uurtjes bezig was. Ze had dat altijd gelooft, hij verdiende behoorlijk dus dat had ook wel kunnen kloppen, maar nu twijfelde ze ernstig. Op de zolder zocht ze eerst in zijn bureau sleuteltjes van de kasten die hier stonden, hij was gelukkig niet zo slim om die mee te nemen of echt te verstoppen. Een opslag stick pakte ze er gelijk maar uit, dat wilde ze nu ook wel eens zien waar hij die dingen voor gebruikte. Mirna opende een grote kleding kast, ze sloeg haar hand voor haar mond, daar hingen allerlei zeg maar seks stoeipakjes, die had zij nog nooit gezien, laat staan aangehad, die had ze beslist ook nooit aangetrokken!! School uniformpjes, je kent dat wel met die korte geblokte rokjes en jasjes, een politie uniform, wel meteen zeer kort rokje waar je de echte politie nooit in zou zien, er lag van alles nylon kousen in allerlei kleuren, jarretels eens enz. Ze sloot de kast weer.

Mirna moest even diep ademhalen, het was duidelijk dat haar dochter zich in die stoeipakjes hees als zij niet thuis was, en de rest zag ze in een soort film voorbij komen in haar gedachten. Nu liep ze naar de computer, startte die op, ze drukte de stick er in, OW! het apparaat vroeg om een wachtwoord, ze kreeg een ingeving, waarom wist ze niet maar ze typte Cambodja in. Ze kreeg gelijk een scherm met een aantal mappen, de namen van de mappen lieten niets te raden over, het mapje met de naam schoolmeisje klikte ze aan omdat ze net nog een paar school uniformpjes in de kast had zien hangen. Ze verstarde, er verscheen wat ze eigenlijk al wel verwacht had, alleen nu het in beeld kwam was het toch wel heftiger, hun dochter in die school uniformpjes met die verduveld korte rokjes, ze was in verschillende houdingen gefotografeerd, soms met haar benen wel erg ver uit elkaar, staand met het slipje op haar knieλn, terwijl ze het rokje op tilde met een duim in haar mond alsof ze de onschuld zelve was. Ze was glad geschoren, haar kutje stond soms nog ver open en het geil liep er uit langs haar dijen, ze klikte een ander mapje aan. Hier kreeg Petra een harde beurt, het was een filmpje van vijftien minuten waarop ze zeer hard geneukt werd. Mirna klikte het mapje Cambodja aan, ze zag Peter en zijn vrienden met heel veel verschillende van die meisjes met zwart lang haar en grote bruine ogen en hun mooie licht getinte bruine huid, met niet meer dan een versleten kort rokje of soms zelfs geheel naakt bezig met de harde pikken van de mannen.

De pikken verdwenen overal zeer diep in, op een filmpje waarop Peter zij lul zo diep in de mond van een van de meisjes werkte dat Mirna haar kon horen kokken, zo diep boorde hij in haar keel, later spoot hij het meisje midden in haar gezicht. Ze had hem nog nooit zo heftig zien en horen klaar komen en hij spoot erg veel ook, het droop van haar mooie gezicht. Mirna zette alles weer op de juiste plaats, haar poets en schoonmaak woede, was nu omgeslagen in totale verbijstering! Al gauw was duidelijk dat ze dit niet op zich zou laten zitten, daar zouden Peter maar vooral Petra erg veel spijt van krijgen.

Tijdens het avond diner liet ze niets blijken, ‘’en hoe was je werk dag?’’, vroeg ze aan haar man, en later ook aan haar dochter, inwendig kookte ze, maar ze had haar plan al getrokken en dus moest ze kalm blijven, kalm blijven terwijl ze eigenlijk wel van alles kapot wilde gooien, hun de huid vol schelden!

‘’Ga nog even de stad in!’’, zei ze na het eten. Ze bezocht een seks shop, waarom?, dat zou later wel blijken. Thuis gekomen verborg ze het, Peter vroeg nieuwsgierig, ‘’wat heb je gekocht?’’. ‘’Gaat je niets aan, ik heb sinterklaas aankopen gedaan, en dat krijgt niemand te zien!’’ ‘’Mam?, sinterklaas is niet heilig, sinterklaas slacht ons af, ik ga beslist naar de film De Sint!’’ ‘’O, die wil ik ook wel zien, lijkt me wel leuk dat hij kindertjes door de schoorteen naar beneden kiepert en zo!’’, grapte Peter. Volgens mij wordt die film een hit!! ‘Nou ff wat anders!’’, zei Mirna, ‘’jij en je vrienden gaan over een maand of wat weer naar Cambodja!’’ ‘’Ja, deels voor ons werk, ja, de plicht roept!!’’

‘’Dan ben je een tijd weg, ik heb zin in het weekend een afscheidsfeestje te organiseren met je vrienden er bij!’’ Peter vond dat wel een goed idee, zo kreeg hij zijn vrienden misschien wel weer een beetje zijn kant op. Natuurlijk bedoelde Mirna met afscheid heel wat anders dan Peter en Petra dachten, maar dat zouden ze dan vanzelf wel merken. Peter belde zelf zijn vrienden, Arnold reageerde nog van,’’mmmmm, gaan we Petra met ze allen gebruiken?’’, maar toen Peter zei dat het een idee van zijn vrouw was, begreep hij al dat dat er niet in zat.

Nog twee dagen voordat het weekend was, er gebeurde eigenlijk niks noemenswaardig, zodat we die maar overslaan. Mirna was vast van plan om er een gedenkwaardige avond van te maken.

Al vrij vroeg arriveerde Arnold, hij gaf Mirna een kus en begroette Peter en Petra, een half uur later kwamen Klaas en Jaap met een taxi, ze hebben dus al rekening gehouden dat er geslempt zou worden wat drank betreft. De avond begon met koffie en een appeltaart punt met slagroom. ‘’Zo mannen, binnen kort maar liefst zes weken voor de zaak naar Cambodja, zes weken van huis!’’, zei Mirna lachend, inwendig dacht ze (Viezeriken zes weken daar naar de hoeren toe)!

Al vroeg ging de drank rond, Mirna zette ook een biertje bij Petra neer, ze keek even verbaasd naar haar moeder, maar zocht er toch niets achter. Ze had al wel een kort rokje aan, waardoor de mannen haar regelmatig in het kruis keken, en haar tietjes BH loos priemde in haar strakke T-shirt. Mirna dacht, wacht maar meisje jou tijd komt eerder dan je denkt, vieze slet!! Het was reuze gezellig, de mannen hadden het grootste woord. Arnold tapte schuine moppen, Mirna lachte mee, maar inwendig kookte ze. Petra werkte haar zevende flesje bier naar binnen en liep al een beetje onvast, altijd als het gezellig is vliegt de tijd. Tegen enen waggelde Petra naar het toilet, ze liep de kamer uit, even later gevolgd door Mirna, ‘’ben zo terug!’’, zei ze nog.

Petra kwam weer van het toilet af en trof haar moeder in de hal, ‘’jij gaat NU even met mij mee naar boven!!’’, commandeerde ze. Petra keek haar aan, maar liep toch voor haar moeder uit de trap op, boven bleef ze besluiteloos staan, ‘’Hup de zolder op!!’’ ‘’WA.. Wat moet ik op de zolder??’’, vroeg Petra. ‘’Doorlopen, dat merk je zo dadelijk vanzelf wel!’’ Op de zolder pakte Mirna het dagboek van Petra, ‘’HEE, wat moet je met mijn dagboek??’’ Mirna sloeg het open, op de juiste pagina en liet het haar dochter zien.

Ben ik te oud, neuk jij papa beter, pijp je hem zo goed!!

Vieze slet!!, vuile hoer, teefje, alles gooide ze er uit. Petra stond er maar wat bedremmeld bij.

Even beneden bij de mannen, toen de beide dames de kamer verlieten. Arnold zei, wat jammer dat je vrouw er bij is, anders hadden we jou geile sletterige dochter te pakken kunnen nemen!, ik heb me toch een harde lul! Klaas keek verbaasd, ‘’is dat echt zo een geile slet geworden dan?’’ ‘’Wij hebben haar al gepaald, of niet dan Peter!!’’, Zei Arnold lachend. Peter die ook al wat drank op had, ‘’ja, ja ze is erg lekker, ik neuk haar een paar keer in de week en ze kan goed diep pijpen!!’’ Ook Klaas en Jaap kregen nu een erectie, ze vonden het een mooie meid en hadden haar ook al goed tussen de benen gekeken.

‘’Kleed je uit!!’’, schreeuwde Mirna tegen haar dochter. ‘Mam!!, ik. Ik het ss spijt me!!’’ ‘’Uitkleden, je hoort me wel, UITKLEDEN!!’’ Petra kleed zich uit, ze had geen idee wat haar moeder met haar van plan was, ze kreeg het kortste schoolmeisjes rokje aangereikt wat Mirna gevonden had, ‘’aantrekken!!’’, lange witte kniekousen moest ze aan, ze bleef haar moeder verbaasd aan kijken, ze wist nu dat haar moeder het wist van haar en papa! ‘’ZITTEN!!’’, brieste ze. Petra ging zitten en tot haar verbazing kreeg ze van haar moeder leren enkel boeien om die ze aan elkaar klikte, haarhanden werden op de rug getrokken en ook voorzien van leren pols boeien die ook aan elkaar geklikt werden.

Petra had die spullen nog nooit bij haar vader op zolder in de kast zien liggen, dit moest haar moeder zelf gekocht hebben, ze had het dus voorbereid, maar wat was hier de bedoeling van? Haar moeder maakte in haar lange rode haren twee staartjes en deed daar een vrolijk strikje in, ‘’mam?, wat heeft dit allemaal te betekenen??’’ ‘’Houd jij je bek nu maar, je hebt papa van mij afgepakt, je bent gewoon een VIEZE HOER!!’’ ‘’Ja, maar…….”, verder kwam ze niet, haar moeder drukte een rubberbal in haar mond en sloot de riempjes achter haar hoofd. ‘’Kom we gaan weer naar beneden!’’, ze pakte haar dochter bij de arm, en had een plastic tas in haar hand. Moeizaam strompelde Petra mee, haar enkels zaten immers aan elkaar geklikt, nu stonden ze in de hal voor de deur, ze hoorden het geroezemoes van de mannen.

Petra had nu door wat haar moeder van plan was, maar ze kon geen kant op. Ze werd naar binnen geduwd, het gesprek verstomde en het werd ijzig stil, daar stond Petra dan in een kort rokje wat maar net haar billen bedekte. ‘’Hier hebben jullie je lustsletje, doe er maar mee waar je zin in hebt!!’’, ook gooide ze het tasje op tafel leeg, er rolde o.a. een flinke dildo uit, tepel klemmetjes en nog meer van dat fraais.

De mannen waren met stomheid geslagen, dit was toch wel het laatste wat ze verwacht konden hebben. Mirna draaide zich om, pakte een grote koffer die in de hal stond, ‘’veel plezier!’’, zei ze nog, en trok de deur dicht. Ze hoorden de buiten deur open gaan en weer dicht, Peter keek snel langs het gordijn en zag zijn vrouw in een taxi stappen. Hij wist dat dit het einde van zijn huwelijk was!

‘’Ze.. Ze ze is weg???’’, stamelde hij. ‘’Mooi!’’, regeerde Arnold, en trok gelijk het rokje op om te kijken of ze een slipje aan had, ‘’zo haar kutje is lekker glad geschoren, ze is voor ons mannen, ons lustobject!’’ Petra zag de bult in de broek bij Arnold, dit zou voor haar een zware tot zeer zware nacht worden. Peter had in eerste instantie nergens geen zin meer in, maar zijn vrienden bekommerde zich in het geheel niet over het vertrek van Mirna, ze hadden veel meer oog voor die geile Petra, vooral hoe ze er nu uitzag, spaarzaam gekleed en geheel klaar om goed gebruikt te worden. ‘’Zo meisje, wij zullen het er met jou maar even van nemen!’’, zei Arnold lachend. ‘’Ja, al een beetje oefenen voor als wij naar Cambodja gaan!’’, reageerde Jaap.

Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  Oude wijven zoeken een Sexdate!  
Ik doe wat jij wil!