Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Wil je met me neuken?

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Veilig een keiharde erectie

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Zou je een Moeder neuken?

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Een lul zo hard als staal!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Pantys testen samen met mijn stiefvader
Categorie: incest | donderdag 30 januari 2014 04:30

Geile afspraakjes

Toen mij moeder weer eens een weekend dienst in het ziekenhuis moest draaien van vrijdagmiddag t/m zondagavond hadden pap en ik het rijk alleen. Schatje zei pap, ik heb een aantal nieuwe panty's binnen van Wolford. In jouw en mijn maat. Oh gaaf, antwoordde ik en voelde me geil worden. Wel een duur merk pap. Wil je dat ik je lekker ga masseren ermee? vroeg ik. Wacht nog even lieverd, we zouden panty's gaan testen samen, maar dan moeten we wel afspreken hoe we dat gaan doen. Zullen we een spreadsheet maken op de laptop? stelde ik voor. Dan kunnen we de merken en types er in zetten en hoe we ze gaan testen. Heb jij een idee pap hoe we ze kunnen testen? Ik wel, antwoordde pap. Laten we een aantal manieren bedenken. Al gauw hadden we het volgende testlijstje in de computer zodat we een cijfer op ieder onderdeel konden geven.

Pap: Aftrekken/masseren met panty
Ik: Vingeren door panty
Pap: Afgetrokken/gemasseerd worden door Margriet
Ik: Gevingerd worden door Pap
Pap: Pijpen met panty om penis door Margriet
Ik: Gebeft worden door panty door pap
Pap en ik: Het gevoel als we de panty dragen
Pap: Voetjob door Margriet
Ik: Voetjob door Pap
Pap en Ik: Intensiteit klaarkomen in de panty

Nou pap, dan krijgen we het erg druk, lachte ik. Maar ik weet er nog een, neuken met een panty over je paal pap. Ik wil wel eens een nylon pik in me voelen. Pap keek me met grote ogen aan. Maar lieverd ik dacht dat daar de grens bij ons lag. Ik dacht dat je niet wilde neuken, zei pap. Juist wel, zei ik. Ik wordt zo geil bij de gedachte. Kom we gaan naar boven en nemen de laptop mee, zei ik. Op de slaapkamer besloten we met onze favoriete panty de Orublu Geo 8 te beginnen. Pap ging naakt op bed liggen en zijn heerlijk paal stond al mooi rechtop. Zo hier is jouw panty en hier de mijne. Laten we beginnen met aftrekken en vingeren. We lagen naast elkaar op bed en begonnen met ons zelf te spelen. Wat een geil gezicht. Stop pap, niet klaarkomen nu want we moeten meer testen, zei ik. Oei, zei hij net op tijd want ik zat er weer dicht tegenaan.

Ok, cijfers invoeren en de volgende. Ik begon pappa te masseren zoals hij dat zelf ook doet. Ondertussen vingerde hij me door de panty heen en ik kreeg bijna direct een heftig orgasme waardoor hij het ook niet meer kon houden en heftig in zijn panty klaarkwam. Kom pap, schone aandoen en dan gaan we beneden eerst wat drinken. Samen liepen we alleen in onze panty's naar beneden. Pap keek naar mijn kontje en benen en zag zijn pik alweer hard worden. God pap, jij bent nog wel lekker potent, zei ik. Wat wil je, zei pap, met zo'n heerlijke meid als jij. Onder aan de trap draaide ik mij om. Dan kunnen we eerst nog wel even een van de andere testjes doen. Ik stond onderaan en zag pap zijn pik voor me en begon hem door de panty heen te pijpen. Ik proefde het geil van daarvoor en werd zo heet. Na een poosje begon pap zijn pik te schokken en ik stopte direct en kneep er in om het klaarkomen te stoppen. Ik wilde vanavond ook nog een andere panty testen. Nu ruilen pap. Ik ging op de trap zitten en pap begon me te likken. Wel een voordeel als je een vrouw bent want klaarkomen kan ik lekker vaak en ik liet me nu dan ook weer helemaal gaan.

Zo, nu wat drinken zei ik. Pap en ik stonden in de keuken en ik keek naar zijn stijve paal in zijn panty. Wat een heerlijk geil gezicht was dat. Nadat we wat gedronken hadden vroeg ik pap om te gaan liggen op de bank. Pik uit je panty, commandeerde ik. Pap lag daar met zijn stijve en ik begon hem een heerlijke voetjob te geven. Pap kreunde van genot. Nu ik sweetie, zei hij. Ik deed mijn panty uit en met mijn benen wijd lag ik op de bank. Pap ging met zijn voet tussen mijn benen en met zijn nylon bedekte tenen begon hij mijn klitje te masseren. En ja hoor al gauw droop het geil uit mijn grotje. Pap nu gaan we het doen, fluisterde ik opgewonden. Ik wil je in me voelen. Doe je panty uit. Pap deed hem uit en ik schoof een van de kousen over zijn pik tot aan het teenstukje en zorgde dat de panty strak over zijn paal zat. Hou de panty strak, zei ik en ik zakte voorzichtig over zijn paal. Een siddering ging door me heen. Ik had wel eens een panty in mijn kutje gedaan en deze er langzaam uitgehaald, maar dit was veel lekkerder. Een kloppende paal met het zachte nylon. Zachtjes maakt ik draaiende bewegingen en dat kon de lieverd niet meer aan. Met een kreet kwam hij klaar. Zo heftig en schokkend dat ik ook sterretjes zag. Ik voelde de orgasmen door me heen golven. Hoe vond je het pap? vroeg ik naar de bekende weg. Oh meid, alsof ik in de hemel was. Nou pap we hebben nog een heel weekend voor ons en de nodige panty's om te testen. We vulden de cijfers voor de eerste panty in.

Zullen we morgenvroeg de stad in om meer panty's te kopen? vroeg pap. Dan moet je er ook eentje aan onder je kleren, antwoordde ik. Pap, zullen we ook wat van die sorteerbakken kopen dan kunnen we de panty's in vakjes doen met een code die ook in het spreadsheet staat. Weten we welke het is en van welk merk. Ik kan die onder in mijn kast doen.

Inmiddels was het avond geworden en pap zat tv te kijken. Ik had de nieuwe Wolford panty's gevonden en had een dunne Individual 5 aangedaan. 30 Euro koste deze. dus wel voorzichtig aan ermee. Ook pakte ik er eentje in pap zijn maat. Wat was ik blij dat pap en mam zo goed verdienden. Want dit zat wel wat lekkerder dan zo'n Zeeman panty. Sheer-to-waiste, heerlijk. Ik kwam beneden in alleen mijn panty en gin tegenover pap in een stoel zitten en legde zijn panty op de salontafel. Ik zette mijn voeten op het tafeltje en pap kon zo tussen mijn benen kijken. Ik begon mezelf te vingeren. Oh, dat voelde heel anders dan de Orublu panty. Niet beter of slechter, maar een andere sensatie. Pap keek me glimlachend aan. Jij laat er ook geen gras over groeien, zei hij. Nee, pap we moeten het meeste uit dit weekend halen. Kom op we gaan deze nieuwe panty testen.

De Volgende ochtend
Pap en ik werden 's ochtends wakker in elkaar gestrengeld. Alle twee een Wolford Individual 5 aan. We hadden allerlei testjes ermee gedaan en waren tot de conclusie gekomen dat deze panty wel een 8.2 waard was. Ik zag zijn penis lekker stijf worden terwijl hij nog sliep. Met mijn been begon ik over zijn paal te wrijven. Daarna nam mijn hand het over. Ik masseerde zijn penis. Wat voelde dat lekker met die panty er omheen. Pap werd wakker. Oh meis, dat is lekker wakker worden, mijn dag is nu al goed, zei de lieverd. Al gauw spoot hij krachtig in zijn panty en ik likte alles op. Mmm, pap zei ik. Lekker. Kom douchen, ontbijten, een panty onder je kleren aan en we gaan naar de stad.

Na het ontbijt gingen we in de auto naar de stad. Onderweg wreef pap over mijn been. Mmmm fijne panty zei hij. Ja, antwoordde ik, ik heb een Oroblu Club 15 aan. En jij? Ik mijn favoriete Geo 8 van Orublu antwoordde hij. Nou pap, ik hoop dat je je credit card bij je hebt want we gaan op zoek naar andere merken. Laten we naar Jambelle gaan zei ik. In de stad aangekomen liepen we naar Jambelle. Een hemel voor de echte panty liefhebber. Er waren best veel vrouwen binnen en ik pakte pap bij de hand en trok hem mee. Kom pap, zei ik hardop laten we wat mooie panty's uitzoeken. Help je mee? Pap liep een beetje rood aan maar kwam mee. Ik zag die vrouwen kijken. Haha briljant. Ze wisten niet wat ze er van moesten denken. We liepen langs de schappen en pikten er een heleboel pantys uit. Ik kreeg een geil idee. Pap kun je je pik uit je broek krijgen? Dan hang je je jas ervoor dat mensen het niet zien, zei ik. Margriet, gedraag je, zei hij dat kan toch niet en bovendien heb ik een panty aan. Nou dan schuif je die even een stukje naar beneden, zei ik. Wat wil je dan? voeg pap. Nou hier hangen allemaal van die testkousjes. Aangezien jij ook nieuwe panty's wilt moet je ze toch testen? zei ik. Maar als je ons betrappen, zei pap, dan hebben we echt een probleem. Kom op, pretty please, doe het voor mij? vroeg ik. Voorzichtig deed pap zijn gulp open en wurmde zijn paal uit de panty en hield zijn jas er voor. Ik pakte een testkousje en wreef dat over zijn pik. Pap liep rood aan. Kom op Margriet, dit kan toch niet, protesteerde hij nog zwakjes. Maar hij had wel een enorme stijve. Ik bleef wrijven en ik denk dat de meisjes achter de kassa dachten dat pap ging breakdancen. Schokkend kwam hij klaar. Ik trok het natte kousje snel van de ring met kousjes af en stopte het in mijn tas.

Snel stopte pa zijn pik terug en ik zag dat hij nog steeds een flinke bobbel had.

Al gauw hadden we diverse panty's uitgezocht van Orublu, Falke,Hudson en Kunert en in onze beide maten. We liepen naar de kassa en ik legde de hele stapel neer. Zo pap, jij betaalt. Zei ik. Het meisje keek ons aan met een glimlach. Zo, zei ze, ik wou dat ik zo'n vader had. Ze begon te scannen. Ik zag pap naar haar kijken en nog steeds die bobbel. Het was een leuke meid, iets ouder als ik maar erg mooi. Ik zag pap naar haar benen kijken. Plotseling zei de caissiθre, sorry maar je hebt van alles twee verschillende maten en die grootste maten gaan jou echt niet passen. Moet ik even de goede maat halen? Nooit geschoten is altijd mis dacht ik. Nee hoor zei ik, die zijn voor mijn vader. Pap liep rood aan. Het meisje keek ons aan en glimlachte. Ik zei al dat ik wilde dat ik zo'n vader had... Je hebt geen idee, zei ik en keek haar aan met een glimlach. Draag u ze mijnheer? vroeg de verkoopster. Pap begon wat te stamelen, de lieverd. Hij was behoorlijk van zijn stuk. Ja nu ook, maar alleen mooie dunne merk panty's. Maar hij kan er veel meer mee doen, flapte ik er uit. De verkoopster kreeg een blos op haar gezicht. Dat is dan 233,00 euro alstublieft. Pap betaalde met zijn credit card.

Ze gaf mij de tas en vroeg aan pap of hij de bon wilde hebben. Goh jullie hebben me wel nieuwsgierig gemaakt, zei ze. Pap nam de bon aan en we zagen dat er onderop geschreven stond:

Lisa XXX en een mobiel nummer.

Dag Lisa, zei ik. Pap liep de deur uit en ik liep achter hem. Ik draaide me snel om en maakte het gebaar dat ik haar zou bellen. Ik kreeg een mooie glimlach terug.

We liepen naar een restaurant om te gaan lunchen. In een stil hoekje zei pap: Jezus, Margriet je liet me daar wel even zweten zeg. Eerst trek je me midden in de winkel af en dan vertel je dat verkoopstertje dat ik panty's draag en er meer mee doe. Ik wist niet waar ik moest kijken. Maar je vond het ook lekker toch? Klaarkomen in die winkel, antwoordde ik. Ja, dat wel maar wat moet dat meisje wel niet gedacht hebben? Liza bedoel je? Haha, zei vond je maar wat leuk. We hebben zelfs haar telefoonnummer. Ik ga haar straks bellen, zei ik. Ben je nou helemaal belazerd, waarom zou je dat doen? vroeg pap. Ik vond haar erg leuk en jij ook volgens mij, antwoordde ik. Maar wat wil je dan? vroeg pap. Nou ik denk dat iedere man ervan droomt ooit een trio te doen met twee leuke meiden, antwoordde ik. En ik denk dat zij ook wel ziet zitten. Bellen kan altijd toch? zei ik. Nou ik weet het niet zei pap. Het is al moeilijk genoeg alles voor je moeder verborgen te houden en dit maakt het alleen maar gecompliceerder, zei pap. Dat gaan we uitvinden dacht ik bij mezelf. Ik werd zo geil bij het idee alleen al. We bestelden wat te eten en samen keken we in de tas. Wow, zei pap, wat een hoop verschillende panty's. Dat gaat leuk worden. Koste me wel een vermogen, maar ik heb het hier graag voor over. Kan je genotsknots het nog een beetje aan? vroeg ik lachend. Echt wel, zei pap. Maar ik denk dat we zo nog wel even wat spray gaan kopen bij Christine LeDuc, zei hij. Spray? vroeg ik. Ja, delay spray. Je krijgt wel een stijve maar de stimulatie wordt wat minder heftig zodat je het langer vol kan houden. Pornosterren schijnen dat ook te gebruiken. Nou, ja zei ik, zolang je de panty's maar goed kan voelen.

De spray gehaald en nog een aantal opbergdozen met kleine vakjes waar mooi de opgerolde panty's in konden. Twee voor mij en twee voor pap. Thuis gekomen wilde pap alweer lekker samen klaar gaan komen. Kom er zo aan pap, doen we die 15 den van Kunert aan? vroeg ik. Is goed zei pap. Ik ging naar boven en deed snel de nieuwe panty aan. Ondertussen belde ik het nummer op de kassabon. Hallo, met Lisa, hoorde ik. Hoi je spreekt met Margriet. Ik was vanmorgen met mijn stiefvader bij jullie in de winkel. Ja, wat leuk, ik hoopte al op een belletje, antwoordde ze. Was dat echt jouw vader? Ik dacht dat jullie een rollenspel speelde en dat je een ouder vriendje had, zei ze. Nee, echt het is mijn stiefvader, antwoordde ik. Hoe zit dat eigenlijk met jullie dan? Ik bedoel samen panty's kopen voor jullie beiden? vroeg ze. Ik besloot direct open kaart te spelen. Ik vertelde over onze fetisj en dat we panty's aan het testen waren met allerlei lekkere geile spelletjes. Je zal ons wel freaky vinden, maar dat is zoals we zijn, zei ik.

Dit is wel heel erg geil, zei Lisa.

Ik heb me wel eens klaar gevingerd in een panty en natuurlijk wel wat erover gehoord, maar dit lijkt me ook wel erg lekker, antwoordde ze. Kom vanavond bij ons eten, zei ik, dan kun je kennis maken met ons en wie weet waar het op uit kan draaien, tenzij je mijn vader te oud vindt? Nee hoor, leek me wel een lekkere man. Maar je moeder dan? vroeg ze. Die heeft weekend dienst en is zondagavond laat pas weer thuis, antwoordde ik. Weet je, ik doe het gewoon, na het werk kom ik gezellig bij jullie eten, zei ze. Ik gaf haar het adres en legde opgewonden de telefoon neer. Ik liep alleen in mijn panty naar beneden om pap lekker klaar te gaan maken en deze panty te testen. Niets zeggen, dacht ik, het moet een verassing zijn.

Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  Oude wijven zoeken een Sexdate!  Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  
Ik doe wat jij wil!