Snel sexcontact met mij!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Wil je met me neuken?

Veilig een keiharde erectie

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Een lul zo hard als staal!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Hoe ik voor het eerst mijn zusje neukte DEEL2
Categorie: incest | maandag 27 januari 2014 04:52

Geile afspraakjes

DEEL 2 - Het was een gelukzalige sfeer. Met ons tweetjes, dicht tegen elkaar in een innige omhelzing op die heerlijke zachte mat. Ik weet niet hoelang we er al lagen maar dit mocht niet meer stoppen. Dit was onze wereld en we dulden niemand anders hier. Toch werd deze intense sfeer van liefde en onbezorgdheid abrupt omvergeblazen tot een enorme angst. Een “betrapt “ gevoel. Ik werd net gewekt door het geluid van een auto. Met mijn ogen wijd open zag ik de weerschijn van de lichten door het dakraam binnenvallen. Het was inmiddels al donker, waarschijnlijk al midden in de nacht. We waren heerlijk ingeslapen na onze prettige en emotionele ervaringen. De angst die door mij heen ging had alles te maken met het idee dat mijn ouders terug thuis waren na het bezoekje bij onze vrienden aan zee. Mijn hart klopte door mijn keel. Ik wou Suzie zachtjes wekken om haar dit angstig gevoel te besparen maar dat ging niet. Ik schoot recht en maakte haar op een brute wijze wakker; “Suzie, mama en papa zijn terug”. Ze schoot uit haar gelukzalige slaap en keek me angstig aan. Ik herhaalde nogmaals dat mama en papa terug zijn. Nu pas drong het tot haar door. We voelden op dat moment allebei hetzelfde. Dit mocht niemand weten, zeker onze ouders niet. Wat we enkele uren geleden hadden ontdekt van elkaar was totaal niet mogelijk in deze echte wereld.

Wij waren familie, we zijn broer en zus.

In allerijl stonden we recht, inmiddels was de kamer weer donker wat betekende dat onze ouders waarschijnlijk op dit eigenste moment uit de auto stapten om naar binnen te komen. Enkel het licht van de volle maan scheen nog binnen. Ik trok snel mijn boxershort aan. Suzie deed haar rokje en shirt uit om zo snel mogelijk haar slaapkleed aan te trekken. Door het maanlicht dat op haar naakte lichaam viel werd mijn angst even, heel even, aan de kant geschoven om haar te aanschouwen. Dit beeld, samen met alles wat we daarstraks hadden beleefd maakte het gevoel compleet. Nu wist ik het zeker.

Suzie, mijn lieve, lieve zus…… IK HOU VAN JOU!

Toen ze haar slaapkleed aan had keek ze mij aan, kwam nog even vlak voor mij staan en sloeg haar armen om me heen. Vlug gaf ze een kusje op mijn mond en fluisterde; “lieveling……” Ze had graag zoveel meer willen zeggen maar we hoorde net de achterdeur open gaan. Vlug gingen we elk in ons eigen bed liggen en deden alsof we sliepen.

Een aantal dagen gingen voorbij. De ouders hadden niets gemerkt van onze belevenissen. Maar voor ons was het zeker niet de laatste keer. Ik hield zo veel van haar, ik kon het soms niet verbergen. Als we in elkaars buurt kwamen schoten de vonken over. Onze ogen glunderden naar elkaar, meer was er niet nodig om te weten dat het een wederzijds verlangen was. Als het in deze wereld zou kunnen, zouden we elkaar nu heerlijk kussen en knuffelen. Iedereen mocht weten dat er een intense liefde was tussen ons…… Maar dat kon hier niet. We moeten iets verzinnen, we moeten terug kunnen afdwalen naar onze wereld, ons paradijs. YES, dat is het. We maken nog eens een dagtocht naar ons afgelegen plekje, ons paradijs. Dan zijn we nog eens heel alleen met ons twee. Het moest en zou morgen gebeuren want zondag komt Elien terug naar huis en dan zou ze absoluut willen meegaan. Niet dat ik Elien niet graag zie hoor. Integendeel, ook met Elien ben ik “close” maar op een andere manier. Bij haar heb ik niet zo’n sterke gevoelens als bij Suzie. Dat weet ik zeker. Het was ongeveer een drietal jaar geleden toen ik haar blote billen zag. We waren een wandeling aan het maken en Elien moest erg dringend plassen. Zonder pardon deed ze haar broek naar beneden en kon ik haar poesje zien. Bij haar waren de krullende haren rond haar poesje veel donkerder en veel meer dan bij Suzie. Ze had ook wel mooie billen maar ze waren iets vlakker. Haar kontje was niet zo bolrond. Ze hurkte en perste een sterke straal uit haar poesje de grond op. Je moet niet zo staren naar mij, zei ze bijna snauwend. Ik kreeg het er helemaal warm. Nee, niet van opwinding maar van schaamte. Ik werd afgestraft omdat ik naar haar intieme delen keek terwijl ik het zo niet bedoelde. Ik voelde helemaal niet die tintelingen in mijn buik zoals ik recent ervaar…. Rood kleurde mijn wangen. Suzie giechelde zachtjes. Volgens mij vond ze het een erg schattig zicht.

Ja, een dagje naar ons paradijsje, dat was een goed plan. Ik wou het zo snel mogelijk aan Suzie vertellen. Mama en papa waren in de tuin aan het werken, ik was hen aan het helpen. Ik vroeg aan mama waar Suzie was. Ze is even gaan rusten op haar bed, zei mama. Jammer, dacht ik. Maar toch zette ik door en vroeg aan mama of ik een boek mocht gaan lezen op de slaapkamer. Mama keek me aan met een vragende blik. Ok้, zei ze met enige twijfel in haar stem. Het is tenslotte vakantie en dan mag je zeker wat ontspannen, ging ze verder. Rustig maakte ik mijn werk af, om geen argwaan te wekken. Liever had ik alles laten vallen en meteen naar boven gespurt. Maar de realiteit wist mijn opwinding te bedaren. Toen ik klaar was bevestigde ik nogmaals aan mama dat ik ging lezen. Fijn dat je toch eerst je werk hebt afgemaakt, zei ze. Geniet maar van je boek. Eerst nog even de handen wassen h้. Eens in de badkamer kon het niet snel genoeg. Vlug waste ik mijn handen nog even wat water in mijn gezicht en over mijn haren. Lekker verfrissend bij deze temperaturen.

Alhoewel ik de trap wou op rennen, hield ik me toch in. Ik deed zelfs mijn schoenen uit om geen geluid te maken. Deels om haar niet te wekken mocht ze toch slapen, deels omdat ik hoopte dat ze misschien weer zat te genieten op de rand van het bed. De slaapkamerdeur stond volledig open. Schoorvoetend kwam ik dichterbij om zo weinig mogelijk geluid te maken. Daar lag ze dan, het meisje van mijn leven, het allerliefste, zachtste meisje dat ik ooit heb gekend. Ze lag op haar buik, steunend op haar ellebogen. Haar hoofd hield ze met beide handen vast. Ze was een boek aan het lezen en had mij niet horen aankomen. Daar stond ik dan, in de deuropening te staren naar haar. Ze had zo’n fris zomerkleedje aan. Haar mooie bruine schouders en een stukje van haar rug was niet bedekt door het kleedje. Ook haar benen waren slechts gedeeltelijk bedekt. Haar ronde billen, die ik ondertussen al een keer had kunnen bewonderen, waren duidelijk afgetekend door haar kleedje. Haar lichaam ging lichtjes op en neer bij het in en uitademen. Het radiootje speelde heel zachtjes een vrolijk zomerdeuntje. Plots draaide ze haar hoofd en keek me recht in de ogen. Ze schrok niet, ondanks dat ze me niet had horen aankomen. Ze wist gewoon dat ik dicht bij haar was, ze voelde mij. Van dat lieve glimlachje op haar snoetje kreeg ik een warm gevoel vanbinnen. Mijn lieveling, mijn alles. Ik stapte op haar toe en knielde naast het bed. Met mijn hand streelde ik haar wang terwijl ik haar innig aankeek. Onze hoofden kwamen naar elkaar toe, ik voelde haar lippen tegen mijn lippen drukken. Haar mond ging open en ik duwde mijn tong naar binnen. Net zoals enkele dagen geleden. Heerlijk kronkelde onze tongen over elkaar, hunkerend om ook zo met onze naakte lichamen tegen elkaar te kronkelen om zo samen te versmelten tot ้้n lichaam, ้้n ziel. Het tongen bracht ons allebei weer in onze knusse wereld. Ik was ondertussen totaal vergeten waarvoor ik tot bij haar gekomen was. Mijn ene hand wreef over haar schouders terwijl mijn tong speelde met haar lippen. Langzaam over haar zomerkleedje gleed ik verder over haar rug, richting haar kontje. Het verlangen om terug zo dicht bij elkaar te zijn, om samen dat heerlijk gevoel op te wekken kwam weer heftig opzetten. Toen mijn hand over haar billen wreef, trok ik met kleine stukjes haar kleedje omhoog. Die wrijving van haar kleedje dat over haar billen geschoven werd deed haar hunker toenemen. Ze stak haar tong diep in mijn mond en draaide rond mijn tong, likte aan mijn lippen. En jawel hoor, ook nu had Suzie haar slipje uitgedaan. Het leek wel of ze in onze slaapkamer het liefst naakt zou willen zijn. Door haar ondergoed uit te doen kwam ze het dichts bij dat gevoel zonder dat mama er iets van zou merken. Het leek zelfs of ze zat te wachten tot ik boven kwam.

We stopte even met kussen. Ik keek haar aan en zag dat ze dit ook wel fijn vond. Eindelijk waren we nog eens heel dicht bij elkaar. Ze kwam wat dichter en fluisterde wat ze de vorige keer wou vertellen; lieveling, ik hou zo erg van jou. Om gek van te worden, ik voelde me zo gelukkig. Met mijn andere hand streelde ik haar lieve snoetje terwijl ik intussen haar zachte billen masseerde. Ik wou mijn gevoelens voor haar bevestigen met woorden en fluisterde terug; was ik maar jou bloed, dat door je lichaam stroomt, dan kan ik altijd bij jou zijn. Ze werd gek van dit alles, trok me het bed op, kuste mijn hele gezicht. Tranen van geluk vloeiden over haar zachte wangen. Ik nam haar vrolijke snoetje tussen mijn beide handen en likte de tranen van haar wangen. De gedachten om samen met haar te vluchten, weg van deze wereld schoot mij te binnen. Maar werd al even snel afgeketst. Dat kon niet, niet hier. De enige manier om dicht bij haar te zijn waren de momenten dat we heel eventjes alleen konden zijn. Net als nu. Ondanks het feit dat onze ouders beneden in de tuin bezig waren, konden we heel eventjes samen zijn. Hier lagen we nu in elkaars armen, we wisten precies wat we voor elkaar voelden. De sfeer werd alsmaar vuriger. Ik keek haar aan en vroeg op een lieve toon; als jij het fijn zou vinden, wil ik graag jou billen kussen en strelen… daar heb ik jou nog niet gekust…. Suzie glimlachte lief en bevestigde door met haar kontje te wiebelen.

Ik kuste haar nog eens heerlijk, likte haar lippen, kuste haar wang, likte in haar oor waarna ze even giechelde. Dat kriebelt, zei ze. Mijn ene hand zakte af naar haar billen terwijl ik haar vroeg om op haar buik te liggen. Zachtjes draaide ze zich in deze houding, haar hoofd op het kussen. Haar benen lagen naast elkaar. Ik ging schrijlings over haar benen zitten en kon nu met beide handen over haar billen wrijven. Wat een mooi kontje had ze toch, die lieveling van mij. Mooie strakke, ronde billen. Lichtjes begon ik ze te masseren en maakte af en toe draaiende bewegingen met mijn handen. Haar billen gingen zo wat uit elkaar en tot mijn verbazing verscheen daar alweer iets wat ik nog nooit had gezien. Dat kleine, zacht roze gaatje met van die kleine plooitjes eromheen. De opwinding in mijn lijf nam toe. Met mijn handen duwde ik haar kleedje wat hoger. Meer, ik wou meer naakt zien, ik wou de puurheid van mijn lieveling zien. Suzie merkte dit op en hielp haar kleedje mee op te trekken, ineens tot aan haar schouders. Haar hoofd lag met ้้n zijde op het kussen, zo kon ik haar lieve snoetje zien, zo kon ik de vele uitdrukkingen van haar snoetje aflezen. Ik masseerde haar schouders en boog me over haar heen. Ik likte weer aan haar oor, maar deze keer geen gegiechel. Eerder een kleine glimlach. Ze vond het heerlijk nu. Ik kuste haar schouders en likte haar nek en ging zo via haar ruggengraat al likkend naar beneden.

Intussen wreef ik met mijn handen langs haar lichaam naar haar billen. Net voor de heerlijke bilspleet stopte ik met likken en begon haar kontje weer te masseren. Lichtjes trok ik haar billen weer uit elkaar om dat mooie gaatje weer te bekijken. Deze keer van heel dichtbij. Suzie merkte mijn adem in de buurt van haar poepgaatje en begin lichtjes te wiebelen met haar kontje. Ik was intussen erg opgewonden geraakt bij het aanschouwen van haar naakte lichaam, van de verlangende sfeer die als elektrisch geladen deeltjes door onze lichamen schoten . Door die heerlijke kleine schokjes in mijn piemel, dat gepaard gaat met dat kriebelende gevoel in mijn buik, groeide mijn piemel weer tot die erg hard en dik werd. Al deze gewaarwordingen maakte me zo onstuimig dat ik haar billen begon te likken. Ik wou dit lekkere kontje van mijn lieveling het liefst opeten. Suzie begon intussen weer met haar onderlichaam te bewegen. Haar kontje ging lichtjes op en neer terwijl ik haar billen aflikte tot ik zeker was dat ik elke stukje geproefd had.

Waanzinnig van haar aanmoediging gleed ik met mijn tong tussen haar billen. Dat heerlijke spleetje, daar waar beide billen tegen elkaar komen. Weer een nieuw stukje dat nog onaangeroerd was. Intussen kneedde ik met beide handen haar billen. Door het op en neer bewegen van haar kontje gleed mijn tong steeds verder tussen haar billen. Het leek wel of Suzie me de weg wou wijzen naar dat kleine gaatje dat ik daarnet goed had kunnen zien. Met mijn handen deed ik haar billen weer een beetje uit elkaar om zo bij de volgende opwaartse beweging met haar kontje hopelijk tot bij dat roze gaatje te geraken . Suzie merkte het maar al te goed op dat het nu ging gebeuren, dat ze de draaibewegingen van mijn tong, die ze net nog in haar mond had gevoeld, op haar poepgaatje ging voelen. Ze kon niet meer wachten om deze sensatie te kunnen beleven en duwde haar kontje nog hoger de lucht in. Een bittere smaak vulde mijn mond. Suzie slaakte een klein kreetje, dit vond ze erg lekker. Dat wist ik nu wel want haar ritmische bewegingen stopte. Haar kontje wat omhoog gelicht, snakkend naar mijn tong. Even liet ik haar wachten om haar verlangen een boost te geven, even kon ik dat mooie roze gaatje, dat nu een beetje schitterde door mijn speeksel, van heel dichtbij aanschouwen. Zachtjes bracht ik mijn tong om die kleine plooitjes rond haar gaatje te beroeren. Ik draaide met mijn tong een volledige cirkel. De bittere smaak nam gestaag af. Ik bleef met mijn tong rondjes draaien terwijl ik haar billen wat verder uit elkaar duwde. Suzie was nu in volle trance. Ze duwde haar kontje letterlijk tegen mijn tong op. Even likte ik weer omhoog tussen haar billen om daarna terug af te zakken naar dat bittere maar lekkere gaatje. Alles aan Suzie is lekker. Het weerom voelen van mijn tong over haar gevoelige gaatje ging simultaan met een zacht gekreun. Niet te luid, maar ik kon het goed horen en ook voelen want ze ging heftig met haar kontje op en neer. Ik voelde dat ze haar ene been wou optrekken en gaf haar de ruimte om dit te doen. Daar lag ze dan, mijn lieveling. Met haar mooie naakte lichaam te wachten op mij, te wachten op die heerlijke gevoelens die we samen konden opwekken. Met haar ene been opgetrokken kon ik nu haar strakke billen nog beter zien. Haar natte gaatje stond nu nog strakker aangespannen. Bovendien kon ik nu de volledige overgang van haar billen tot aan haar poesje in volle naaktheid in mij opnemen.

Die zachte kussentjes, die zwarte schaamhaartjes. Net toen ik haar terug wou likken op dat plekje waar ze zo heerlijk van genoot zag ik haar vingers over haar poesje bewegen. Daarom wou ze haar been wat optrekken. Zo kreeg ze de ruimte om haar poesje te beroeren terwijl ik haar poepgaatje likte. Even liet ik haar en genoot van dit beeld. Terwijl ze met haar vingers over haar spleetje draaide, ging ze nog steeds met haar kontje op en neer. Het leek wel of er af en toe een vinger toch wel zeer ver tussen dat spleetje verdween. Ik werd gek van dit alles. Dat wekte weer dat gevoel in mij op zoals enkele dagen geleden toen ik met mijn piemel tussen haar spleetje gleed. Langzaam ging ik op haar rug liggen en bracht mijn piemel tussen haar billen. Door haar bewegingen en vooral door mijn speeksel, gleed het zeer lekker tussen die malse billen. Ik zakte verder door tot ik volledig op haar lag, mijn handen langs de zijkant van haar borsten die in het matras werden gedrukt. Ik fluisterde haar toe; Suzie, liefje, laten we samen dat heerlijke gevoel opwekken... Waarop ze zei, het komt al zeer dichtbij. Ik kuste haar wang en steunend op mijn armen richtte ik mijn lichaam weer op. Zo kon ik goed zien hoe mijn piemel tussen haar warme billen gleed. Het tempo nam toe. Suzie duwde soms haar kontje zo hoog op dat ik met dat erg gevoelig topje van mijn piemel over dat gevoelige gaatje gleed. Twee gevoelige plekjes die tegen elkaar wrijven, dit hield ik ook niet veel langer. Suzie was nu wel erg ruw met haar hand aan het bewegen want ik voelde soms haar vingers tegen dat zakje onderaan mijn piemel. Ik wist dat het ook voor Suzie niet lang meer ging duren. Ik wist dat ze op de grens van dat heerlijke gevoel zat. Dit wou ik zien, dit wou ik meemaken. Ik nam afstand van haar en zat knielend tussen haar benen. Haar beweging waren zo intens, maar het leek wel of dit niet genoeg was voor haar. Ik leg mijn handen op haar kontje dat nu heel heftig op en neer ging. Ik spreidde haar billen. Suzie haar vingers bewogen nu wel erg diep tussen de lippen van haar poesje. Ik kwam dichter bij om dit in alle details te kunnen bekijken. Dit was zo opwindend om te zien hoe ze haar vinger daar in en uit bewoog.

Suzie kreunde zachtjes en vroeg op een hese, smekende manier; lik me lieveling, lik me…..

Het was zo vertederend, het was zo af. Ik kon haar niet laten wachten en begon waanzinnig haar kontje te likken. Redelijk luid slaakte ze een gil; aaahhh, ja, lekker zo. Ze duwde haar kontje erg hard tegen mijn tong op zodat het tipje ervan in haar kleine gaatje schoof. En daar was het weer…. Die heerlijke bittere smaak, alweer een plekje waar ik nog niet geweest ben. Ik spande al de spieren van mijn tong zodat deze nog dieper in het gaatje kon doordringen. Suzie kreunde en zuchtte, ze probeerde het zo stil mogelijk te doen maar het lukte haar niet. Ik trok nu haar billen zover mogelijk uit elkaar. Haar poepgaatje spande volledig op. Weer stak ik mijn tong in haar gaatje om nu nog dieper te kunnen, op zoek naar die heerlijk smaak. Suzie beleefde nu de sensatie van haar leven. Het heerlijke gevoel dat ze al wel vaker had beleefd was nu nog intenser dan ooit. Twee keer stootte ze haar kontje zo hard naar mij toe. Het leek alsof ze heel mijn tong in haar gaatje wou hebben. In de laatste stoot was ze zover, die overlading aan kriebels in haar buik en in haar poesje, de intense sensatie die nu door heel haar lichaam ging, kende ik nu ook. Ik wist precies dat nu al haar lusten via haar poesje naar buiten stroomde.

Vlug keek ik naar haar poesje om dit schouwspel niet te missen. Haar vingers zaten nu vrij diep tussen dat spleetje van haar. Het vocht gutste er weer uit, haar lichaam schokte weer heel hevig waardoor mijn gezicht af en toe tegen haar poesje kwam. Zonder enige aansporing, gedreven door de lust die nog volop aan het opbouwen is in mijn lichaam, likte ik met mijn tong langs haar spleetje. Ik wou het nog eens proeven, ik wou haar proeven, het vocht dat diep vanuit haar binnenste kwam. Door deze aanraking begon Suzie te draaien met haar kontje. Uit haar poesje liep nog steeds van dat heerlijke vocht, het schokken nam weer toe. Ze had haar hand intussen van haar poesje gedaan zodat ik meer ruimte kreeg. Mijn tong gleed nu heerlijk tussen haar lipjes. Het voelde ontzettend zacht en helemaal anders als toen met het topje van mijn piemel. Het likken van haar natte spleetje wekte opnieuw dat uitzinnige gevoel op. Met heftige schokken spoot ze haar zout zoete vocht recht in mijn mond. Het was gewoonweg zalig om deze diepe lusten van haar te mogen proeven. Nog ้้n keer likte ik van haar spleetje door tot aan haar poepgaatje en kwam naast haar liggen en keek haar aan. Ze opende terug haar ogen en pakte me heel innig vast. Ze duwde mij zo hard tegen haar aan, het liefst wou ze mij helemaal in haar trekken, dichter kan gewoon niet. Dit was de ontlading. Alweer moest ze huilen van geluk, van ontroering. Ik gaf haar een kusje op haar voorhoofd en zei; wat hou ik toch van jou Suzie. Een wondermooi moment, dat evenveel gevoelens losmaakt als wat we daarnet allemaal deden. Alleen is dit liefde, en dat andere lust. Beide zijn in harmonie.

Dit zijn momenten die ik nu nog altijd glashelder kan herinneren. Suzie vroeg zachtjes aan mij; heb jij ook dat heerlijke gevoel gehad. Ja hoor, liefje. Mag ik dan nog eens proeven van jou zoete vocht, vroeg ze, met een verlangende blik in haar ogen. Ik keek haar aan en zei dat het heerlijke gevoel deze keer niet zo fel was dan de vorige keer. Het leek wel of ze er droevig werd. Ze had me zo graag dat heerlijke gevoel willen geven. Het voelde voor haar als een zwakheid naar mij toe. Ik stelde haar gerust en zei dat ik ondanks dat toch wel ontzettend genoten had van haar. Lieve Suzie, het maakt niet uit. Als ik maar dicht bij jou kan zijn.

Toch draaide ze zich onmiddellijk om en ging op haar rug liggen met haar benen helemaal opgetrokken. Dezelfde houding als in onze eerste intense ervaringen. Daar lag ze dan, helemaal naakt met haar jurkje onder haar kin. Met haar hete, natte poesje klaar om het vocht te onttrekken uit mijn piemel die nog steeds rechtop stond. Ik streelde over haar snoetje en zei met gedempte stem; lieve Suzie, je hoeft je helemaal niet schuldig te voelen hoor. Waarop ze antwoordde; ik wil je zo graag zien genieten, ik hunker er zo naar om die momenten met jou te delen. Daar kon ik niets meer aan toe voegen. Ik kuste haar, keek haar aan en zei dat ik daarnet erg genoot van mijn piemel die tussen haar billen gleed. Haar ondeugende ogen schitterden en zo snel ze kon draaide ze weer op haar buik. Deze billen bedoel je, terwijl ze met haar kontje wiebelde. Ik knipoogde en knikte bevestigend. Ik ging terug tussen haar benen zitten die terug beide gestrekt waren maar deze keer wat meer uit elkaar. Met mijn vingers bracht ik wat van haar vocht tussen haar billen omdat ik wist dat dat zo lekker gleed. Terwijl mijn vingers haar poesje aanraakte, hoorde ik Suzie weer zachtjes hijgen. Deze keer gleed ik ook wat dieper tussen haar lipjes, zoals ik het haar daarnet had zien doen. Het leek wel of heel mijn vinger er in kon. Ooohh, lekker, lekker is dat lieveling, zei Suzie zachtjes.

Ze had tot op dit moment alleen maar haar eigen vingers in haar poesje gevoelt. Dit was toch nog net iets anders. Ik merkte dat ze weer wat opgewonden werd en deed het nog een keer. Ze antwoordde door weer haar onderlichaam in beweging te zetten. Terwijl ik wat vocht van haar natte poesje tussen haar billen deed likte ik nog een keertje over haar roze gaatje. Suzie kwam weer helemaal in extase. Nog heel even stak ik het puntje van mijn tong in haar kontje en bracht mijn piemel tussen haar billen. Met mijn ene hand deed ik nog snel het velletje dat rond het topje zit wat naar achter en begon op en neer te bewegen tussen haar billen. Deze sensatie, dat heerlijke gevoel met mijn blote piemel tussen haar billen deden mijn driften snel toenemen. Daar kwamen die heerlijke kriebels aanzetten. Suzie duwde ondertussen af en toe haar kontje omhoog zodat ik nog wat verder naar beneden tussen haar billen kon glijden. Ik steunde weer op mijn armen zodat ik alles goed kon aanschouwen. Mijn piemel gleed nu vanaf haar poepgaatje tussen haar billen. Iedere keer als ik langs haar gaatje kwam duwde Suzie haar kontje omhoog. Het leek wel of ze mijn topje er in wou duwen, net zoals het puntje van mijn tong. Met deze gedachte kon ik het niet meer aan, het borrelde erg hard daar beneden. Tot plots………..

Suzie draaide zich hevig om. Die blik in haar ogen, dat had ik eerder al gezien. Ik zag angst, en linkte het direct aan die avond toen onze ouders thuis kwamen. Ik had niets gehoord maar blijkbaar stond mama beneden aan de trap en had ze iets geroepen. Toen hoorde ik het ook. Voor een tweede maal riep ze; wat zijn jullie aan het doen daar boven. Het heerlijke gevoel dat op het punt stond om mijn lichaam en geest af te schieten naar een ander universum was volledig verdwenen. Snel ging ik van Suzie af en trok mijn short terug aan. Mijn harde piemel stond duidelijk zichtbaar in mijn short. Suzie liet snel haar kleedje zakken en riep; we zijn aan het puzzelen mama. Maar iets in haar stem was niet overtuigend genoeg. Mama kwam naar boven. Suzie legde snel haar kussen op de natte plek en ik verstopte snel het radiootje voor we samen op de mat gingen liggen. Gelukkig lag de puzzel nog op de mat want anders had dit niet meer goed gekomen. Mama kwam de kamer binnen en zag ons daar liggen. Allebei met rood aangelopen wangen. Ze keek ons een tijdje aan en zei toen, over een kwartiertje gaan we eten. Ze bleef ons onderzoekend aankijken, er klopte iets niet dat stond vast. Ok้, zei ik, we komen er aan. Mama ging weer naar beneden. Bijna waren we betrapt. Dat mocht nooit meer gebeuren. We keken elkaar aan en begrepen elkaar onmiddellijk. Ik vertelde Suzie mijn plan om een dagje naar ons plekje te gaan. Maar dan is morgen de enige kans om daar alleen te zijn, vervolgde ik. Suzie vond het een ongelooflijk goed idee, haar ogen glunderden weer. Maar ze stelde toch voor om enkele dagen te wachten zodat de gemoederen wat konden bedaren. Maar dan zou Elien terug thuis zijn, antwoordde ik. Dan zijn we niet helemaal alleen. Hej, mijn prins, we zien wel. Ze streelde over mijn hoofd en kuste me voor een laatste keer.

Wil jij een Negerin neuken?  Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  keiharde erectie door erectiecapsules veilig online kopen  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm