Rijpe Dames Zoeken Seks!

Snel sexcontact met mij!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Zou je een Moeder neuken?

Wil je met me neuken?

Een lul zo hard als staal!

Veilig een keiharde erectie

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Een hete vakantie ervaring DEEL2
Categorie: incest | dinsdag 15 oktober 2013 02:31

Geile afspraakjes

DEEL 2 - Natuurlijk vrijden we die dag nog, een vlugge pijpbeurt toen Julie en Valerie s'middags even naar de buren waren, en nog eens s'avonds toen iedereen was gaan slapen. Toen Lucien even naar beneden was heb ik een paar Candy's uit het nachtkastje gepakt en heb nog een aantal door hem aangekruiste stukjes gelezen, overal was aangekruist waar mooie en uitdagende kleding en lingerie werd gedragen. Voor mij werd duidelijk wat ik moest doen om hem hetzelfde genot te geven dat hij in de Candy had aangekruist. Het gaf me een goed beeld van zijn intiemste verlangens en zijn erotische dromen. De dag daarop vertrokken we naar Cannes om te gaan shoppen. Ik zag zoveel mooie, maar vooral dure spulletjes, van opwindende schoenen tot schitterende kleding en super vrouwelijke lingerie. Ik was heel blij met het geld dat Lucien me had gegeven, maar was me bewust van het feit dat ik nu naar echt vrouwelijke kleding ging kijken en niet meer het meisjesachtige.

Ik moest dit wel alleen doen omdat zowel Julie als Valerie alleen belangstelling hadden voor meisjes kleding, en meer sportieve kleding. Toen ik een hele mooi winkel binnenliep zag een zwart, nogal strak ogend truitje hangen. Ik paste het aan en zag dat mijn volle borsten hierin heel duidelijk en geaccentueerd te zien waren. Het truitje had een vrij diep V-vormige decolletι, zodat als ik me een beetje voorover boog de bovenkant van mijn borsten heel goed te zien waren. Ik kocht daarbij een zwart, nogal kort plooirokje waar mijn blote benen niet echt mooi uitkwamen. Ik kwam tot de ontdekking dat ik hierbij wel nylons moest dragen, precies zoals ik had gezien in de Candy bij Lucien op de slaapkamer. Ik pakte daarom een paar mooie stay-up nylons en trok deze onder het rokje aan. Ik voelde me best wel een beetje onwennig met al deze mooie super vrouwelijke spulletjes aan en juist op dat moment kwam Valerie er even bij. Ze vroeg of ik van plan was om er zo bij te lopen. Ik gaf hier geen antwoord op, betaalde alles en liep de winkel uit. Bij een dure schoenenzaak paste ik een paar mooie zwarte pumps met een fijne hak. Ik durfde nog geen naaldhakken te kopen, deze waren op dit moment al hoog genoeg. Maar om datgene wat ik heel graag wilde doen nog even uit te stellen kocht ik toch nog een lange, strakke rok met een split aan de zijkant die tot aan mijn billen liep. Daarna liep ik bij een schoonheidssalon binnen om mijn gezicht en mijn nagels op te laten maken. Dit was voor mij de eerste keer dat ik dit deed, en het was een hele ervaring voor mij om zo verwend te worden. De schoonheidsspecialiste deed haar werk zeer goed en toen ik mezelf uiteindelijk in de spiegel bekeek, kocht ik dan ook de nodige make-up en nagellak om het voortaan zelf te doen. Dit met de nodige twijfel.

Maar toen kon ik het niet langer uitstellen en toen ik er zeker van was dat Lucien noch Valerie en Julie in de buurt waren stapte ik de lingeriewinkel binnen waarvoor ik eerder al voor de etalage had gestaan. Ik wilde absoluut mooiere lingerie dragen als Lucien mij vanavond voor het eerst zou uitkleden en misschien zelfs.... Ik raakte hier zo opgewonden van dat ik het de eerste minuten heel moeilijk had om uit te leggen wat ik precies wilde, en dat ook nog in het Frans!! Ik kreeg het best moeilijk toen de verkoopster, die eruit zag alsof ze zelf uit de etalage kwam zo mooi, mij vertelde dat de mooie en niet al te dure lingerie die ik had gezien, niet in mijnmaat verkrijgbaar was en dat ik voor mijn maat,- ik had volgens haar een 85D-, in veel duurdere merken zou moeten zoeken, die wel een mooie cup hadden. Dat wist ik niet omdat ik altijd hele gewone lingerie had gedragen. Wat moest dat moest dan maar, want ik wilde in elk geval mooie en opwindende lingerie hebben. De verkoopster pakte een aantal mooie BH tjes in mijn maat, en omdat ze veel kennis had had ze meteen ook de bijpassende slipjes erbij gepakt. Het waren allemaal hele mooie spulletjes, maar ik viel voor een lichtgrijs kanten niemendalletje met satijnen boordjes dat volgens de verkoopster "une balconet pigeonnant" heette en mijn borsten nog mooier zou laten uitkomen. De bovenkant van mijn tepels zouden net een beetje zichtbaar zijn. Dat vond ik best een goed idee en de verkoopster snapte al gauw dat ik de lingerie niet alleen voor mezelf kocht. "Votre homme sera ravi, mademoiselle..."

Die uitspraak ging nog meer op, toen ik ten slotte al mijn moed bij elkaar raapte en ook om een porte-jarretelles vroeg. Want ja, ik wilde voor Lucien heel graag nylons dragenm dus moest ik ook om een jarretellegordeltje vragen. De verkoopster kwam terug met een jarretellegordeltje met acht jarretelles, "O, mademoiselle portera des bas,monsieur sera tres ravi!" ( mevrouw wil nylons dragen, dat zal meneer zeer opwindend vinden) Ik was maar wat blij met de hulp van haar. Alles paste perfect maar het was nog niet af. De verkoopster kwam aanlopen met een paar fumι-grijze nylons met een hele dunne zwarte naad. Ze hielp mij om ze aan te trekken en vast te maken aan de jarretelles. Ze vertelde dat door die acht jarretelles de nylons op hun plaats bleven zitten en dat de naad keurig over haar been bleef zitten. Ze draaide zich om om mij te laten zien wat ze bedoelde. De verkoopster droeg zelf een paar donkerbuine nylons. Ze had direct door dat dit voor mij de eerste keer was. Voor ιιn keer was ik het volledig met haar eens toen ze zei: "Mademoiselle est ravissante, vraiment tres ravissante, monsieur sera vraiment tres ravi...."Want hoewl nog steeds onwennig, vond ik van mezelf dat ik er inderdaad buitengewoon verleidelijk en opwindend uitzag.

Mijn "balconnet pigeonnant" reikte maar tot net aan mijn tepels en mijn borsten waren er dan ook uitzonderlijk mooi in. Ik begon een beetje nat te worden tussen mijn benen van opwinding. De jarretellegordel met die acht jarretelles benadrukte mijn taille nog meer en het miniscule slipje maakte mijn ronde kontje nog ronder. Ja, ik kon Lucien misschien toch wel begrijpen.... Ik kocht nog een compleet setje van zwarte kant met een halve BH, een string in de vorm van een vlinder en een jarretelle gordeltje met opnieuw acht jarrretelles. Daarbij twee paar zwarte nylons, eveneens met een naad en twee paar huidkleurige nylons voor overdag. Daarna kreeg ik het toch wel een beetje moeilijker, toen ik, opnieuw aangekleed in mijn pas gekochte rokje en stay-up nylons de rekening moest betalen. Ik moest ruim 350 euro betalen voor twee BH tjes, twee slipjes, twee jarretelle gordeltjes en de nylons. Als Lucien dit maar goed vond. Al zijn geld en zelfs een deel van mijn zakgeld was ik nu kwijt en ik zou hem om meer moeten vragen,want ik wilde ook nog een paar lange glanzende laklaarzen kopen die tot over de knie kwamen. Deze kostten ruim 200 euro. Ik besefte dat ik nog nooit zoiets had gekocht en zeker niet van die dure dingetjes. Toch had ik veel zin om nog meer te kopen!!

Zo trof Valerie mij aan, in gedachten verzonken voor de etalage van de schoenenwinkel, niet ver van waar we hadden afgesproken. Natuurlijk schrok ze. "Jeetje","riep ze uit, "jij bent een hele mevrouw geworden! Wat ben jij eigenlijk van plan?"Ik vertelde haar rustig dat ik me gewoon even had willen verwennen en me even heel mooi had willen maken ter gelegenheid van mijn verjaardag. Deze was de volgende dag maar we zouden die avond in Cannes al een beetje vieren. Daar kon ze natuurlijk wel inkomen, hoewel ze wel vond dat ik een beetje overdreef. Ze maakte het mij even moeilijk, toen ze in mijn zakken begon te neuzen om te zien wat ik allemaal had gekocht en in een daarvan mijn nylons vond. "He!" riep ze uit. "Maar dat zijn nylons!! Ga je die dragen?""O, maar dan heb ik me vergist, je weet wel, met die stay-up nylons die ik al eerder heb gekocht"," probeerde ik het uit te leggen. Valerie keek mij nogal verbaasd aan, maar vond zelfs mijn stay-up nylons maar niks. Nattrulijk moest ook Julie vragen wat ik van plan was, maar Lucien wist het uiteraard en het was hem duidelijk aan te zien dat hij ervan genoot dat ik me zo mooi had gemaakt...voor hem! En dan wist hij niet eens allemaal wat ik nog meer had gekocht! Daarna kreeg ik het toch wel.

Toen we s'avonds uit eten gingen bleek dat Lucien een tafel in een chique restaurant had gereserveerd. Toen we binnen kwamen en ik mijn eenvoudige jasje uittrok was de split in mijn rokje duidelijk zichtbaar. En dat werd alleen nog maar duidelijker toen ik ging zitten, ik kon nog net voorkomen dat mijn rokje helemaal zou openvallen, want dat was nu net wat ik nog niet wilde. Dat wilde ik pas toen we aan tafel zaten en ik naast Lucien kwam te zitten. Tergend langzaam en ook een beetje uitdagend liet ik toen de split openvallen en kon Lucien zien wat ik hem zo graag wilde laten zien. Eigenlijk was dat vreselijk voor hem: een hele avond kon hij mijn in lichtgrijze nylons gehulde benen zien. En een beetje hoger, niet zichtbaar voor Valerie en Julie, naar de donkere rand van mijn nylonkous met daar een stel jarretelle duidelijk zichtbaar aan bevestigd. En nog wat hoger, naar een bloot stukje dijbeen... Meer dan eens trok ik uitdagend mijn splitje dicht om die dan weer tergend langzaam open te laten vallen. Af en toe lukte het Lucien om over mijn nylonbenen te strelen zondat dat Valerie en Julie dit in de gaten hadden. Kijkend naar zijn ogen moet het voor hem een echte kwelling geweest zijn om zoiets moois te zien en er niet echt aan te mogen komen. Het eten was heerlijk en de wijn smaakte ook goed, en tussendoor kreeg ik nog een flesje lekkere parfum van Valerie en Julie voor mijn verjaardag.

Lucien echter wilde zijn cadeautje zelf bewaren. En na het diner wilden Julie en Valerie nog een stukje door Cannes wandelen, niet wetend dat Lucien en ik niets liever deden dan terug te gaan om te doen wat we allebei zo graag wilden. Het was al na middernacht toen we eindelijk thuis kwamen. Valerie wilde eerst nog een glaasje champagne drinken, maar eindelijk konden we naar onze kamers. Ik kreeg de indruk dat Valierie iets vermoedde mar ze zei niets. Toen ik dacht dat alles in diepe rust was gekomenging ik naar de kamer van Lucien die vol ongeduld op me zat te wachten. Na een paar stevige knuffels begon hij mij ongeduldig en door zijn gehaastheid ook onhandig uit te kleden, want hij wilde heel graag alles zien waarvan hij de hele avond slechts een paar stukjes had mogen zien.. Hij deed mijn truitje en het korte rokje uit, daar stond ik dan voor zijn ogen. Slechts gehuld in mijn fijne lingerie, mijn dunne nylons strak over mijn benen zittend aan een mooie jarretelle gordel, en mijn hakjes. Lucien zei keer op keer dat ik er schitterend uitzag, hoe mooi ik was en hoe opgewonden hij was om me zo te zien. Hij kon maar niet van me afblijven, streelde steeds over mijn nylons terwijl daardoor de jarretelles elke keer mijn nylons op hun plaats hielden. Ik liet hem zijn gang gaan want ik werd behoorlijk opgewonden terwijl mijn kutje nat begon te worden. Omdat ik geleerd had van onze eerdere ervaringen ging ik op mijn knieen zitten om zijn mooie grote en dikke lul in mijn mondje te nemen om erop te sabbelen. Maar tot zijn grote schrik hield ik er even later mee op. Die schrik veranderde in verbazing toen ik hem zei dat ik iets veel beters wist om te doen.

Ik bleef op mijn knieen zitten en trok mijn slipje een beetje naar beneden, zodat mijn heerlijke ronde billen zichtbaar werden. "Ik heb dit nog nooit eerdere gedaan", zei ik. Hij begreep het meteen, maar twijfelde nog. "Wil je dat?"vroeg hij "Wlj dat echt?" "Ja, ik wil het,"antwoordde ik. "IK weet dat jij het heel graag wil, ik weet dat je daar heel geil van wordt, en dus wil ik het ook. Ik weet dat het de eerste keer pijn zal doen, maar ik wil het echt". Lucien zei: "Je weet dat ik het heel graag wil, maar het inderdaad de eerste keren pijn doen, zeker als je niets gebruikt om het makkelijker te laten gaan. Ik wil het maar al te graag, maar ik wil je geen pijn doen. Weet je het heel zeker? " Het deed me heel veel dat Lucien toch nog eens vroeg of ik het echt wel wilde, dus ik zei tegen hem: "ja ik weet dat het pijn zal doen, maar ik wil het nu, zonder een middeltje om het makkelijker te laten gaan. Ik wil het nu voor jou!! Toe, doe het!"Om het nog duidelijker te maken pakte ik mijn billen beet en trok ze zo ver mogelijk van elkaar om hem mijn nog maagdelijke kontgaatje aan te bieden.

"Vooruit, doe het!"zei ik.

En hij wachtte niet langer. Lucien kwam achter me zitten en begon me overal te strelen en te zoenen, steeds lager, naar mijn kontje toe. Het was een vreemde maar ook opwindende ervaring toen hij mijn kontgaatje begon te zoenen. Op een bepaald moment hield hij daarmee op om met zijn ene hand mijn billen iets uit elkaar te drukken en met zijn andere hand zijn grote keiharde dikke lul naar mijn kontgaatje te brengen. Ik voelde zijn natte eikel tegen mijn aarsje en rilde even, waarop hij me nog een keer vroeg of ik het wel wilde. Ik antwoordde enkel met een: "Mmmm!Mmmm!"want ik had mijn tanden in de lakens gezet om de pijn te verbijten. En dat was maar goed ook. Want nadat hij enkele keren zachtjes met zijn eikel tegen mijn aarsje had gedrukt, forceerde hij met ιιn krachtige stoot van zijn lul mijn sluitringetje. Wat deed het ontzettend pijn!! Het was alsof ik helemaal verscheurd werd en ik beet en beet maar in de lakens, terwijl de tranen me in de ogen sprongen. maar ik wist dat het zo goed voor hem was, en dat deze pijn daar nu eenmaal bij hoorde. Eigenlijk had ik het wel willen uitschreeuwen, maar dat zou betekenen dat Valerie en Julie wakker zouden worden. De pijn bleef voortduren toen hij steeds dieper en dieper in mijn kontje binnendrong en een nog nooi eerder gevoelde warme gloed ging door mijn lichaam, toen hij diep in mijn darmen zijn hete sperma schoot.

Hij hijgde zwaar en riep constant: "Lekker! Lekker! Lekker!"

Het was een vreemd gevoel toen hij zich terug trok en het grootste deel van zijn sperma uit mijn kontje begon te stromen en ik met mijn hand tegen mijn kontje naar de badkamer liep. Wat was hij lief toen ik enkele minuten later terug kwam en ik mijn cadeau kreeg. Een prachtig handtasje die er nogal prijzig uitzag, en waarmee ik voor hem nog een beetje meer echt vrouw zou worden. In het tasje zat nog een pakje. "Ik heb lang geaarzeld of ik dat wel voor je zou kopen,"zie Lucien. "En nu kom ik toch nog als tweede." Wat kon dat wel zijn?! In het zijden papier vond ik mooi, lieve roze lingerie, een balconnet BH tje, een slipje, maar ook een jarretellegordeltje met mooie lichte nylons. "IK wilde je vragen voor mij zulke lingerie te dragen","zei Lucien. "En nu draag ja dat al voor mij"! Wat een heerlijk meisje ben je toch!" Na een beetje geknuffeld te hebben nam ik de lul van Lucien nog eens in mijn mondje, de rode lippen heel strak er omheen, en zoog hem nog een keer af totdat hij opnieuw klaar kwam. Daarna liep ik stilletjes naar mijn kamer, maar het duurde een behoorlijke tijd voordat ik in slaap viel. Dat kwam door de opwinding van mijn ontmaagding maar ook door de pijn die ik in mijn kontje had. Toen ik wakker werd bleek dat Valerie en Julie al weg waren, maar het betekende ook dat ik allen was met Lucien. Nadat ik me opgefrist had trok ik de roze lingerie aan om het te verrassen en te verleiden. Dat was natuurlijk niet moeilijk, hij duwde me weer op mijn knieen op het bed met mijn slipje naar beneden. En daar duwde hij zijn dikke lul weer in mijn kontje. Nu kon ik het echter uitschreeuwen en dat wond hem nog meer op. Opnieuw voelde ik de warme gloed door mijn lichaam gaan, toen hij zijn sperma in mij spoot. Daarna bleven we nog even in elkaars armen liggen. Niet voor lang echter want Lucien wilde absoluut nog even naar de stad om een mooi jasje voor mij te kopen. Dus kleedde ik me gauw aan en de hele weg naar Cannes bleef zijn hand op mijn been liggen om me te strelen, en ik was heel blij dat ik nu nylons met een gordeltje droeg. Hij zou vreselijk ontgoocheld zijn geweest als dat niet het geval was geweest.

Over ons tripje naar Cannes kan ik kort zijn, want behalve kopen deden we niet veel. Ik kreeg een prachtig zwartleren jasje dat erg wijd en kort was, en waar mijn benen eindeloos lang leken, ook al omdat Lucien me had overgehaald te kiezen voor 3 paar pumps met nog fijneren en hogere hakken. Maar helaas voor hem nog niet de echte naaldhakken waar hij van droomde, al zou ik ook die hebben gekocht als hij nog even had aangedrongen. Dat deed hij wel voor nog meer mooie, maar ook uitdagende lingerie in zijde en kant. Hij koos er zelf nog een hoop nylons bij die ik thuis goed zou kunnen zien. Ook nog een prachtig strak zwart jurkje, alweer wijd en heel kort. Bij de minste beweging dwarrelde de rok uit. Hij wilde nog meer voor me kopen maar besloot dat er nog een volgende keer kwam.

Wil jij een Negerin neuken?  Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  Getrouwde vrouwen laten zich neuken door andere mannen!  
Ik doe wat jij wil!