Wil je met me neuken?

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Snel sexcontact met mij!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Zou je een Moeder neuken?

Veilig een keiharde erectie

Een lul zo hard als staal!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Verloren zoon word mijn minnaar
Categorie: incest | maandag 7 oktober 2013 03:23

Geile afspraakjes

Ik was een jaartje of 18 toen ik mijn eerste vriendjes kreeg. Voor mij destijds niet zo moeilijk om een vriendje te krijgen als blondine zijnde. Blondines waren in die tijd erg populair en dus ik ook. Ooit tot ergernis bij mijn vriendinnen die dan jaloers toe moesten kijken. Een echt vast vriendje had ik niet want ik wisselde zo nu en dan nog wel eens. Mijn eerste ‘echte’ liefde was een jongen die 2 jaartjes ouder was dan ik. Van hem heb ik heel veel geleerd destijds. Bij de vorige vriendjes bleef het alleen bij zoenen en zo nu en dan een klein beetje voelen, en daar bleef het dan ook bij. Paul, mijn eerste zogenaamde echte vriendje, was heel teder met me. Ik was net 18 en stapel dol op hem en heel verliefd. Hij was degene waarmee ik voor de eerste keer seks had. Nou ja, ‘seks’ is misschien niet direct het juiste woord, want we hadden geen gemeenschap die eerste keer.

Ik was met mijn vriendinnen op stap naar de disco en ook Paul was natuurlijk daar. We hadden al de hele avond gedanst en Paul pakte me regelmatig beet en dan drukte hij zijn onderlijf tegen het mijne. Ik voelde ineens een dikke bobbel tegen me aandrukken. Door de tongzoenen die daar nog bij kreeg werd ik best opgewonden. Mijn tepels werden hard en mijn kutje begon te gloeien.

Paul nam me mee naar buiten en we zochten ergens een stil plekje op waar niemand ons kon zien of horen. Op dat plekje begon Paul me weer intens te zoenen en weer met zijn onderlichaam tegen dat van mij aan te wrijven. Het was een zomerse avond dus we waren allebei luchtig gekleed. Paul droeg een shirt en een short en ik een witte broek en een luchtig bloesje. Het was goed voelbaar hoe zijn pik tegen mijn onderbuik aanwreef. Ik werd er toch behoorlijk geil van en mijn kutje begon steeds vochtiger te worden. Opeens pakte Paul mijn hand en duwde die in zijn short. Voor ik er goed en wel erg in had drukte hij mijn hand op zijn harde pik. Door het dunne stof heen van zijn onderbroek voelde ik dat harde ding. Nu drukte hij zijn broek omlaag en kwam zijn pik tevoorschijn. Ik wist niet goed wat ik hier mee aan moest maar Paul dirigeerde me dat ik zijn pik vast moest pakken. Het was de eerste keer in mijn jonge leven dat ik een ‘echte’ pik in mijn handen had. Mijn god, wat een groot ding had hij. Ik omsloot met mijn hand zijn pik en begon wild de voorhuid op en neer te bewegen. Ik wilde niet overkomen als iemand die geen ervaring had met dit. Gelukkig had ik wel eens een pornofilm gezien zodat ik toch een beetje wist wat ik moest doen. Maar Paul gebaarde me dat ik rustiger aan moest doen.

Toen ik eenmaal het goede ritme te pakken had zag ik hoe Paul ervan genoot. Ook ik genoot ervan. Het bracht een heel raar, maar wel een lekker, gevoel in me boven. De zenuwen gierden door mijn hele lichaam. En dat kreeg z’n uitwerking op mijn kutje, dat nu steeds natter en natter werd. Door mijn onervarenheid wist ik Paul té vlug klaar te laten komen. Ik voelde de adertjes van zijn pik opzwellen en voelde ook z’n pik kloppen in mijn hand, en ineens begon hij zwaarder te ademen. Ik keek hem aan, want had niet in de gaten wat er ging gebeuren, en zag hoe zijn gezicht vertrok. Ik keek naar zijn pik en juist op dat moment spoot het sperma eruit. Klodders sperma kwamen op mijn bloesje terecht. Wat een geil gezicht was dit zeg, hoe die witte slierten uit zijn pisgaatje kwamen gespoten en op mijn bloesje gekwakt werden. De eerste keer in mijn leven dat ik een jongen in het echt zag, en voelde, klaar komen. Ik had het niet meer zo geil was dit. Ik drukte mijn benen heen en weer en voelde hoe nat mijn schaamlipjes waren en zo dus soepel over elkaar heen wreven.

Nadat Paul weer tot zichzelf was gekomen stak hij een hand uit en begon mijn jeans los te knopen en daarna omlaag te stropen. Daar stond ik in mijn kleine slipje. En ook dat werd met een vloeiende beweging omlaag getrokken. Mijn kutje was nu bloot. Ik had al wat donkere schaamhaartjes op mijn venusheuveltje waar de vingers van Paul nu doorheen woelden. Een tel later gleed zijn hand tussen mijn benen over mijn natte kutje. Wat een hemels gevoel was dat. Heel zacht liet hij zijn hand over mijn kutje glijden. Geweldig gewoon en het leek alsof mijn kutje in vuur en vlam stond. Daar drukte hij een vinger tussen mijn schaamlipjes door regelrecht mijn natte grotje in. Mijn adem stokte in mijn keel toen ik zijn vinger in mijn kutje voelde glijden. Heel zacht en teder gleed zijn vinger heen en weer. Maar het lekkerste gevoel moest nog komen, iets wat ik nog nooit had meegemaakt laat staan ooit te hebben gevoeld. Ineens voelde ik zijn vinger over mijn klitje glijden. Ik schokte met heel mijn lichaam bij die eerste aanraking. Wow, wat een lekker gevoel was dat zeg. Paul keek me aan en vroeg of ik het lekker vond. Volmondig zei ik ja. En weer glipte de vinger over mijn klitje. Ik kreeg het warm en koud tegelijk. Nadat hij zo even met zijn vinger mijn klitje had bewerkt voelde ik me ineens heel slap worden in de benen. Ik wist niet wat er met me gebeurde maar het voelde toch heel lekker. Met beide handen om zijn nek geklemd hield ik me vast om niet te vallen. Er gebeurde iets met me, en er gebeurde iets in me, en ik wist niet wat het was.

Ik trilde helemaal en dat bleek ik niet te kunnen stoppen. Oncontroleerbaar trilde mijn hele lichaam. Zelfs mijn ademhaling had ik niet meer onder controle. En het geil stroomde nu uit mijn natte gleufje over de vinger van Paul. Even leek het alsof ik mijn bewustzijn verloor, want het werd zwart voor mijn ogen. Maar daarna was er een heerlijk ontspannend gevoel dat alles overheerste. Ik had dit nog nooit meegemaakt en vragend keek ik intussen Paul aan. En doordat hij opeens riep, Toe maar Femke kom maar lekker klaar, wist ik dat ik ging klaar komen. Trillend en schokkend hield ik me krampachtig vast aan Paul. Dit had ik nog nooit van mijn leven meegemaakt, zoiets heerlijks, en tegelijk ook onbeschrijfelijk. Was dit nou klaar komen? Wouw, te gek was dit zeg. De eerste keer in mijn leven dat ik klaar gevingerd werd. Had nooit kunnen denken, of zelfs niet durven dromen, dat dit zo fantastisch zou zijn en dat dit zo’n lekker gevoel in me teweeg zou brengen. Met dit gevoel en met deze ervaring rijker nam ik afscheid van Paul.

Het was ook Paul met wie ik als eerste naar bed ging. Ook nu was hij weer heel teder en zacht met me. Steeds vroeg hij of ik het lekker vond en of hij door moest gaan. We waren bij hem thuis omdat zijn ouders weg waren en we dus alle vrijheid hadden om lekker te sekeen met elkaar. We lagen naakt op zijn bed. En voor het eerst in mijn leven werd er een harde lul bij me naar binnen geduwd. Ik had wel eens wat geëxperimenteerd thuis met een dildo, maar dit was toch anders. Dit voelde ook anders. Het was een apart maar heerlijk gevoel die pik zo diep in mijn kutje. Deze middag voelde ik me echt ‘vrouw’ worden. Ik gebruikte de pil al dus waren we veilig bezig. Steeds weer gleed zijn harde neukstaaf diep in mijn hete natte kutje en klotsten zijn ballen daarbij steeds tegen mijn schaamlipjes. Tot wel 3 maal toe liet Paul me klaar komen. Het voelde alsof ik in de 7de hemel was aanbeland. En eindelijk kwam dan ook Paul klaar. Heel zijn lichaam schokte en trilde en ik voelde zijn pik in mijn kutje kloppen. Nog een diepe stoot en daar voelde ik zijn hete zaad uit zijn pik spuiten, diep in mijn kutje. Ik had nooit geweten dat seks zo lekker kon zijn. Dikke klodders hete sperma werden diep in mijn kutje gespoten. En ik onderging alles heel gelaten. Ik genoot met volle teugen van deze neukpartij. Moe lagen we even later naast elkaar op bed. Ik voelde me de koning te rijk dat ik dit had mogen meemaken. Het geil droop nog uit mijn kutje over mijn billen op de lakens van zijn bed. Dit was de dag van mijn leven en dat zou niemand me meer afpakken.

Ook leerde Paul me hoe ik hem lekker kon pijpen. Het was eerst even schrikken toen ik die glibberige staaf tussen mijn lippen had. Ik omklemde ‘m met mijn lippen en bewoog deze over zijn hele schacht. Steeds gaf Paul me aanwijzingen hoe ik het moest doen of hoe het niet moest. Maar toen ik eenmaal het ritme te pakken had bleek ik een natuurtalent te zijn. Ik gebruikte mijn tong en lippen om hem optimaal te laten genieten. Dan weer gebruikte ik mijn hand om de voorhuid op en neer te bewegen en dan liet ik mijn lippen weer het werk doen. Nu deze dag toch al zo perfect was voor mij wilde ik ook proeven hoe sperma smaakte. Van vriendinnen had ik wel eens gehoord dat het vies was, bitter ook. Maar de meningen waren verdeeld. Er waren ook meiden die het lekker vonden en er geen genoeg van konden krijgen. Dus ik was benieuwd en omdat ik zo geil was maakte het me niets uit hoe het zou smaken.

En opeens was het dan zover. Paul waarschuwde me dat hij ging komen maar toch hield ik mijn lippen strak om zijn pik gespannen. En ja hoor, daar voelde ik de eerste klodder in mijn mond gespoten worden. Ik schrok er toch nog van ondanks dat ik er op was voorbereid en verslikte me dan ook bijna. Het warme witte goedje kwakte op mijn tong. Gulzig slikte ik het door. Wow, dit smaakte echt zalig. Een beetje zoetig zelfs. Behendig ving ik ook de rest op met mijn tong. Ik zoog aan zijn staaf tot ik de laatste druppel in mijn mondje had gekregen. En nu wist ik het zeker, voor mij maakte het niet uit of ik nu sperma in mijn kutje of in mijn mondje kreeg gespoten, ik vond het allebei heerlijk. Na deze dag voelde ik me eigenlijk best wel een beetje sletterig. Ik was nog zo jong en nu al zaad verslaafd. Ik was gewoon een ordinair sletje.

Ondanks de ervaringen, die ik leerde van Paul, bleef onze relatie niet in stand. Later bleek dat hij het ook nog deed met andere meisjes van school. Maar hoe dan ook, ik was een aantal ervaringen rijker. Hierna kreeg ik nog paar vriendjes. Ik wilde ervaringen opdoen en vergelijkingen maken. En toen ik 22 was kreeg ik verkering met een jongen van 18. Ik vond het fijn om zo’n knul het één en ander te kunnen leren op seksgebied. De onervarenheid van zo’n knul samen met mijn, al kleine beetje, ‘ervarenheid’. Als ik er al aan dacht dan werd ik al geil. Ik voelde me een sletje en ik was ook een sletje in die jaren. Had in die tijd al heel wat sperma te verwerken gehad. Of mijn kutje werd volgespoten of ik kreeg een lading in mijn mondje wat ik daarna gulzig doorslikte.

Vanaf toen wist ik het zeker, er ging niets boven seks met een jongere knul. Ze moesten duidelijk een stuk jonger zijn dan ik. De onervarenheid van die jongens dat had gewoon iets, vond ik, dat voelde gewoon heerlijk. Helaas was het steeds van korte duur. Meestal braken de jongens met me. Ze gaven dan toch de voorkeur aan iemand van hun eigen leeftijd. De ene relatie duurde dan toch weer wat langer dan de andere. Maar ik ben nooit gaan twijfelen aan mezelf of ik dan toch moest gaan voor iemand van mijn leeftijd. Ik voelde me gewoon opperbest als ik seks had met een jongere knul.

Toch probeerde ik ook van dat ‘slet’ imago af te komen.

Ik begon ook aan de toekomst te denken. Ik wilde eigenlijk wel een vaste relatie en ging denken aan kinderen en zo. Ik was 23 toen ik een relatie kreeg met Richard. Een jongen uit Amerika afkomstig, die ik leerde kennen via mijn werk maar die al enkele jaren in Nederland woonde. Hij was nog maar net 18. Ik voelde me meteen erg aangetrokken tot hem. En hij gelukkig ook tot mij. We kregen al gauw een relatie. En we hadden hele goeie sex met elkaar. Hij had ook al wat relaties gehad maar nog niet met iemand die ouder was als hij. Het werd een relatie met ups en downs. Maar we hielden vreselijk veel van elkaar. Ik had de tijd van mijn leven en ik was zijn prinsesje. Hij was teder en schonk alle aandacht aan mij. Ik kwam niks tekort bij hem zeker niet op seksgebied. We trouwden dan ook al na een jaartje in 1986. Ik was toen 24 en hij net 19. Het werd een trouwfeest met alles erop en eraan en heel gezellig was het. Een feest om nooit te vergeten met een spetterende hete huwelijksnacht waarbij niet alleen de alcohol rijkelijk vloeide maar ook het sperma. En dat resulteerde erin dat ik zwanger raakte.

We kregen een wolk van een baby en niets stond ons geluk nog in de weg. Dolblij met onze zoon Joey en een leuk huisje waar we het goed naar onze zin hadden.

Toch bleek het geluk maar van korte duur. Toen ik op een dag in juni 1989 (2 jaar later) thuis kwam en alles weg bleek te zijn. Richard had bijna heel het huis leeggehaald en was, samen met onze zoon Joey, vertrokken. In de afscheidsbrief, die hij had achter gelaten, schreef hij dat hij was vertrokken naar Amerika, naar zijn familie, en dat hij daar een nieuw leven ging beginnen met onze zoon. Ik dacht dat mijn wereld instortte en dat ik gek werd. Richard was zonder iets te zeggen vertrokken naar zijn geboorteland en had onze zoon meegenomen. Ik wist niet wat me overkwam en ik barstte in huilen uit. Het enige wat ik nog kon doen was om te proberen contact te krijgen met Richard. Maar dat lukte niet. Na een paar dagen lukte het me om contact te krijgen. Maar ik werd van dat gesprek niet veel wijzer. Het kwam er op neer dat hij geen toekomst zag voor zichzelf en voor Joey in Nederland. Hij kon onze zoon daar een beter leven geven dan hier in Nederland. Ik dacht dat de grond onder me vandaan zakte en ik helemaal wegzonk in de grond. Maar wat ik ook probeerde ik kon hem niet op andere gedachten brengen.

Wat ik ook hier in Nederland probeerde, het lukte maar niet om Joey terug naar Nederland te halen. Het enige contact wat ik met mijn zoon nog had was eens in de 2 weken een 5 tal minuutjes bellen met elkaar. Wat natuurlijk steeds zeer emotioneel was. Helaas werd ook dat steeds minder en op een gegeven moment kreeg ik Joey helemaal niet meer aan de telefoon. Richard had als excuus dat ik een slechte invloed op Joey uitoefende. Wat als contact nog bleef was zo nu en dan een briefje of een leuke tekening van Joey en heel soms dan stuurde Richard me een fotootje van Joey. Ik was zeer ongelukkig in die tijd maar ik probeerde wel, met behulp van vrienden en vooral van mijn beste vriendin Carla, om door te gaan met mijn leven.

Ik ging weer werken maar mijn zoon bleef steeds in mijn gedachten. Geen dag ging voorbij of ik moest wel aan hem denken. Hoe zou het met hem gaan? En hoe ging het op zijn school? Had hij al vriendjes en zo? Vragen waar ik maar geen antwoorden op kreeg. Het contact verwaterde. Of dat nou aan Richard lag of aan zijn familie dat wist ik niet.

Zo gingen jaren voorbij. Ik probeerde zo goed en zo kwaad als ik kon mijn leven weer op de rails te krijgen. Contact met Richard en Joey was er nog nauwelijks. Inmiddels was het alweer 2003, een kleine 16 jaar verder. Ik was intussen alweer 42 en had alweer een paar relaties gehad. Steeds weer met jongere mannen, dat zat nou eenmaal in me. Mijn laatste relatie was een half jaartje terug. Ik had een relatie met een jongen van 25, een kleine 17 jaar jonger dan ik. Een fantastische knul die heel lief voor me was. Ook de seks was niet te versmaden, zo heerlijk. Hij liet me inzien dat ik er ondanks mijn 42 jaar nog heel goed uitzag. Ik zorgde ook goed voor mezelf. Had nu korte blonde haren en een lekker strak figuur met een strak kontje en een paar stevige tieten. Mijn kutje scheer ik al enkele jaren helemaal glad en verder draag ik leuke en soms pikante lingerie. En om met de tijd mee te gaan draag ik mooie leuke en soms gewaagde kleding, leuke rokjes met een bloesje of een leuke jurk of zo. Maar helaas kwam ook aan deze relatie een einde. Toen ik hem vertelde dat ik een zoon had (die inmiddels bijna 18 is) haakte hij plots af. Had hier veel verdriet van en het zat me dus weer niet echt mee.

Op een dag kwam ik thuis van werk toen er een brief in de bus zat. Mijn hart sloeg over toen ik zag dat deze uit Amerika verstuurd was. Met trillende vingers maakte ik de brief open. Was het weer iets van Richard? Wilde hij me nog verder kleineren? Ik nam plaats op de bank en begon de brief te lezen. Tot mijn grote verbazing bleek deze van mijn zoon Joey afkomstig te zijn. Met een brok in mijn keel en tranen in de ogen las ik zijn verhaal. Hij wilde middels deze brief aan me laten weten hoe het met hem ging. Hij vertelde dat hij wel weer contact met mij wilde. Hij was nu 18 en mocht zelf beslissen of hij weer contact zou willen met mij of niet. Hij had een foto bijgesloten waarop hij bij zijn auto stond. Echt een stoere knappe bink met een sportief en gespierd lichaam. Korte stekelharen en mooie grijs/groene ogen, net zoals ik. Hij wilde best om de zoveel tijd met me schrijven als ik dat ook wilde. En als dat goed zou gaan dan wilde hij me ook een keer bellen. Ik was de koning te rijk. Wat was ik blij met deze brief en nog blijer dat Joey weer contact met me wilde. Wat voelde dit goed en wat voelde ik me gelukkig. Ik kreeg het gewoon warm en kon het nog niet geloven. Keer op keer las ik de brief en bekeek ik zijn foto waarop hij lachend naar mij leek te kijken. Ik had hem zo gemist. Bijna 16 jaar niks meer van hem gehoord of gezien en ineens is daar die brief. Alleen aan zijn mooie ogen kon ik zien dat hij Joey was, zoveel was hij veranderd in die tijd. Als 2 jarig kind bij me weggehaald.

De week die hier op volgde schreef ik hem een brief terug. Ik vertelde hem over mijn leven en wat ik had meegemaakt al die jaren. Maar ook dat ik altijd aan hem was blijven denken. Natuurlijk deed ik ook een foto van mezelf meesturen. Had mijn vriendin Carla een leuke foto laten maken waarop ik stond gehuld in een kort strak rokje met een truitje, pumps met hoge hakjes en me helemaal opgetut voor hem. Ik wilde er op mijn best uitzien voor Joey. Ik liet hem weten hoe blij ik was dat hij contact met me had gezocht en dat ik hem erg miste. Ik vertelde dat ik zijn foto op mijn nachtkastje had gezet en er elke avond, voor het slapen gaan, naar keek en hem dan een kus gaf. Ik schreef met deze eerste brief wel 3 kantjes vol, zoveel had ik te vertellen.

De correspondentie verliep goed tussen Joey en mij. We schreven elkaar nu wekelijks. Elke week voelde ik me warm worden als er weer een brief in de bus zat. We stuurden elkaar leuke foto’s en vertelden elkaar alles. Hij liet me weten dat hij nu een relatie had met een oudere vrouw. Die bleek 30 te zijn, zo’n 12 jaar ouder als hij. Zijn voorkeuren bleken ook uit te gaan naar oudere vrouwen. Misschien zocht hij bij oudere vrouwen wel het moedergevoel wat hij nooit had gehad. Zijn vader, Richard dus, was tegen die relaties die hij had. Hij vond het maar niks dat zijn zoon een relatie had met een vrouw die bijna zo oud was als zijn vader. Ik schreef Joey terug dat ik relaties had gehad met jongere mannen en dat mijn laatste relatie met iemand was die 17 jaar jonger was dan ik. Maar ik vertelde ook dat ik dat zo heerlijk vond en me daar zo prettig bij voelde. Ik probeerde Joey duidelijk te maken dat als hij zich lekker voelde in die relatie dat hij daarmee gewoon door moest gaan. We hadden elkaar zoveel te zeggen. Toen kwam het moment dat Joey schreef dat hij me graag wilde bellen om mijn stem te horen. Ik gaf hem mijn gsm nummer zodat hij me eerst kon sms-en om daarna te bellen. Hij zou me op woensdag bellen, in de avond als ik thuis was van mijn werk.

Heel de dag was ik vreselijk nerveus. De hele dag maalde het in mijn hoofd dat ik eindelijk vanavond Joey’s stem te horen zou krijgen. Ik was bang dat ik zou dichtklappen en dat ik niet meer uit mijn woorden zou kunnen komen. Heel de dag kreeg ik geen hap eten meer door mijn keel. En eindelijk was het dan zover. Toen mijn gsm over ging durfde ik bijna niet op te nemen. Maar gelukkig deed ik het toch. Een zachte ietwat hees stemgeluid klonk aan de andere kant van de lijn. Het deed me zo goed toen ik zijn woorden hoorde: “Hoi mam hoe gaat het met je?” Hoorde ik met ietwat Amerikaans accent. Ik weet niet hoe het kwam maar ik was meteen rustig. Het leek alsof zijn stem me zo rustig maakte. Een gesprek van bijna 2 uur volgde. Hij klonk zo lief door de telefoon. We lachten samen en huilden zelfs samen. We waren beiden blij dat we deze stap hadden gezet. Ik had nu een totaal beeld van Joey met zijn foto en zijn zachte hese stem. Die nacht sliep ik niet. Steeds hoorde ik zijn hese stem in mijn hoofd en als ik dan weer naar zijn foto keek dan kreeg ik het weer warm van binnen.

De weken die hier op volgden spraken Joey en ik elkaar minimaal 1 maal per week over de telefoon en daarbij schreven we elkaar ook nog steeds. En elke dag kreeg ik wel een paar sms'jes van hem, dat hij me miste en dat hij er naar uitkeek om mij een keertje te zien. Nou, ik wilde ook niets liever dan hem een keertje zien. Hem lekker in mijn armen sluiten. Hem voelen en strelen en zoenen. En hoe meer we dat aan elkaar kenbaar maakten, hoe meer we er naar gingen verlangen. En als hij complimentjes maakte over mij, dan smolt ik helemaal. Hij was een echte romanticus. Hij zei zelfs een keertje dat als hij naar mijn foto keek dat hij die mooie vrouw wel eens in het echt wilde zien. Ik vond het leuk om uit zijn mond te horen dat hij me mooi vond. En elke keer zei hij dat tegen me. Ik kreeg het dan warm en mijn kutje begon er zelfs van te gloeien en vochtig te worden. Maar eindelijk was de definitieve afspraak daar. In de zomervakantie zou hij voor een paar weekjes naar Nederland komen. Ik was zo blij en zo opgelucht.

Wat zou ik hem gaan verwennen als hij bij me was.

Eindelijk zomervakantie. Ik was deze dag vroeg opgestaan want ik zou Joey op gaan halen op Schiphol. Hij zo om ongeveer 10 uur landen. Het was warm deze dag en ik had een leuk kort jurkje aangetrokken met een laag uitgesneden decolleté. Mijn tieten verpakt in een wit behaatje ook droeg ik een bijpassend wit stringetje. Ik had me opgemaakt met wat rouge,oogschaduw en lipgloss en mijn eigen favoriete parfum op, grote oorbellen in en verders hoge pumps aan, en zo toog ik naar het vliegveld wachtend op de komst van mijn zoon Joey. Ik was weer ontzettend zenuwachtig toen ik bij de gate stond te wachten. Een brok in mijn keel en trillend op mijn benen.

Achter elkaar kwamen mensen vanuit het vliegtuig de hal binnen en het bleef maar duren voordat ik Joey zag. En ja hoor, daar kwam hij al lachend tevoorschijn en vanaf een afstand zwaaiend naar me. Hij vloog me rond mijn nek toen we bij elkaar waren. Ik zoende hem en hij zoende mij. We streelden elkaar en lachten. Er werden zelfs wat traantjes weggepinkt. Mijn god wat was ik blij om mijn zoon na zoveel jaren eindelijk weer eens in de armen te sluiten. Arm in arm liepen we naar de parking naar mijn auto. Onderweg naar elkaar lachend en kijkend en wat hadden we elkaar veel te vertellen. Hij vertelde honderduit over zijn vliegreis naar hier. Onderweg naar de auto kon ik hem eens goed bekijken. Wat een prachtige mooie zoon had ik toch. Zo mooi gespierd en met zo’n prachtig lijf en dat leuke koppie van hem. Zijn mooie lieve ogen en zijn guitige lach. Een man waar vele vrouwen over zouden dromen. Wat moest zijn vriendin toch een gelukkige vrouw zijn.

Eenmaal in de auto, onderweg naar huis, merkte ik hoe hij mij steeds bekeek. “Wat een sukkel is mijn vader toch.” Zei hij opeens. Vragend keek ik hem aan. “Om zo’n mooie vrouw als jij in de steek te laten.” Blozend keek ik hem aan waarop hij lachend naar me keek en plots zijn hand op mijn blote knie legde. De aanraking van zijn hand met mijn blote huid deed me een rilling geven. Een rare maar toch aangename rilling. Ik vond het fijn dat hij me aanraakte. Dat deed iets met me. En vooral toen hij zijn hand over mijn been liet glijden. Vanaf mijn knie naar boven. Soms dan raakte hij net de onderkant van mijn jurkje en drukte dat dan ietsje verder omhoog. Ik keek naar omlaag en zag hoe mijn jurkje ver omhoog werd geschoven maar dat nog net niet mijn slipje zichtbaar werd. Mijn lichaam reageerde hier op. Ik voelde mijn tepels hard worden en mijn kutje gloeien. Waarom vond ik dit zo fijn? En steeds keek hij me aan en dan smolt ik helemaal bij het zien van zijn mooie ogen. Er gebeurde iets met me en ik wist niet wat.

Tot aan thuis toe lag zijn hand op mijn been en steeds had hij ermee op en neer gewreven en mij een fijn gevoel bezorgd. Ik liet hem het huis zien waarin ik woonde. Hij vond het knus en gezellig ingericht. Ik hoopte dat hij zich echt thuis zou gaan voelen hier. Maar dat ging vast goed komen. We gingen in de tuin op het terras zitten met een koel glas drinken erbij. We hadden elkaar nog zoveel te vertellen. Het was zo gezellig en het voelde al zo vertrouwd aan. Hij schoof nu zijn stoel naar mij toe zodat hij recht tegenover me kwam zitten. Nu legde hij zijn beiden handen op mijn benen en weer streelde hij me. Weer ging er die vreemde rilling door me heen. Hij keek me glimlachend aan toen hij zijn handen een stuk onder mijn jurkje liet verdwijnen en hij de binnenkant van mijn benen streelde. Hij kwam steeds vervaarlijk dicht bij mijn kruisje. Ik kreeg het er gewoon warm van en weer gloeide mijn kutje en begon al behoorlijk vochtig te worden. Ineens kwam hij naar voren met zijn hoofd en kuste me vol op de mond. Het begon licht te draaien in mijn hoofd toen ik zijn lippen op de mijne voelde. Het was maar eventjes maar lang genoeg om me van mijn stuk te brengen. Misschien was het in Amerika heel normaal om je moeder op de mond te zoenen? Ik zocht er dus ook niet zoveel achter en genoot er daarom ook van. Tot laat in de avond zaten we buiten met elkaar te praten. Soms dan zoenden we elkaar en dan weer was er een lange heerlijke knuffel. Het stond vast dat we beiden genoten van elkaar en dat we blij waren dat we nu bij elkaar waren.

De dagen die hierop volgden waren we elke minuut bij elkaar. We leerden zo elkaar weer helemaal opnieuw kennen. We overlaadden elkaar met knuffels en zoenen op de mond. Soms duurde een zoen lekker lang. En steeds overlaadde hij me met lieve complimentjes, dat hij me zo lief en mooi vond. Hij was een echte charmeur en romanticus. In de avonden lagen we elke keer lekker tegen elkaar aan gekropen op mijn grote loungebank en keken we naar leuke films. Hij maakte het romantisch met kaarsjes en een wijntje erbij. En hij streelde me over mijn lichaam. Over mijn benen of mijn billen of armen en gezicht. Dat maakte allemaal meer in me los dan ik erg in had. Vaak voelde ik in gedachten zijn handen onder mijn rokje verdwijnen of onder mijn jurkje, en dat hij dan over mijn slipje zou strijken. Soms, als we tegen elkaar op de bank lagen, dan werd ik zo geil als boter en voelde ik mijn tepels hard worden en mijn kutje vreselijk nat. Ik trok hem dan nog dichter tegen me aan om zijn warme lijf maar tegen het mijne te kunnen voelen. Ik wist niet wat er met me gebeurde. Was dit normaal? Ik liep ook de hele dag met mijn hoofd in de wolken zo gelukkig voelde ik me. Het voelde alsof ik verliefd was, zo’n fijn gevoel dat zich meester maakte over me. Ik genoot van zijn strelingen, van zijn lichaam tegen het mijne gedrukt, en van zijn lieve zachte zoentjes op mijn mond. Ik kon niet meer zonder dit. Ik hunkerde elke dag weer opnieuw naar zijn zoenen en zijn heerlijke knuffels.

Deze ochtend wist ik dat ik alles zou doen om hem gelukkig te maken en hem al mijn liefde zou geven. Toen hij deze ochtend uit bed kwam omhelsde hij me liefdevol en een golf van warmte stroomde door heel mijn lichaam. Zijn hoofd op mijn schouder gedrukt en ik geef hem zachte zoentjes in zijn nek. We zoenen elkaar weer op de mond. Dan kijken we elkaar weer aan en weten we wat we al die jaren gemist hebben. Heel de dag geniet ik van zijn aandacht, de aandacht die ik zolang heb moeten missen in mijn leven.

Deze avond liggen we weer tegen elkaar aan op de grote loungebank. Wel fijn zo’n grote bank, lekker veel ruimte. Dicht tegen elkaar aan gekropen kijken we tv. Ik weet niet eens wat voor film erop is, ik kan alleen maar genieten van zijn warme lijf tegen me aangedrukt. Ik lig in zijn armen, de ene arm is onder mij doorgeschoven en om mijn middel heen geslagen. Als hij me aankijkt glimlacht hij weer en als hij me zoent dan zoen ik hem terug, zijn warme lippen op de mijne. Als zijn andere arm langs de voorkant om mijn middel glijd voel ik mijn hele lichaam tintelen en warm worden. Hij trekt me nog dichter tegen zich aan en ik bedek zijn gezicht met zachte zoentjes terwijl mijn hand zijn borstkas en buik streelt. En met de minuut wordt dit gevoel alleen maar sterker. Mijn hele lichaam staat in vuur en vlam en ik voel mijn tepels hard en gevoelig worden als zijn vingers over mijn bloes glijden, als hij me weer zo liefdevol streelt en als hij zachtjes in mijn oor fluistert hoeveel hij van me houd.

Toen werd het me teveel deze avond. Ik kon er niet meer tegen en voor het eerst stopte ik met denken en liet ik me gaan. Op het moment dat Joey me weer wilde zoenen opende ik mijn mond en voor ik het in de gaten had drong mijn tong langs de zijne zijn mond binnen. Meteen voelde ik hoe hij zijn tong in mijn mond drukte en ik proefde zijn warme speeksel. Ik weet niet meer precies of hij het was of dat ik hem over me heen trok, maar we lagen al zoenend en tongend bovenop elkaar op de bank met de geluiden van de tv op de achtergrond. Wat voelde dit heerlijk, zijn tong in mijn mond vurig cirkelend over mijn tong. We gingen helemaal in elkaar op. Zijn ene hand gleed over mijn borst en toen ik dat voelde stond ik in vuur en vlam. Ik trok hem nog steviger tegen me aan. Ik spreidde mijn benen ietsjes zodat ik zijn kruis goed tegen het mijne kon voelen. En de bobbel die ik voelde liet niets te wensen over, lekker hard en dik. Het deed hem dus ook wat. Door met beiden handen op zijn billen te drukken, kon ik met mijn bekken tegen zijn onderlijf schuren.

Joey reageerde hier heel heftig op en zijn tongzoenen werden heter en wilder en onze monden waren vochtig van elkaars speeksel. Met zijn onderlijf wreef hij krachtig tegen mijn kruis. Ik beefde van genot toen ik zijn beiden handen over mijn tieten voelde wrijven. Mijn tepels werden hierdoor zo hard dat ze door het stof van mijn behaatje en bloesje naar buiten wilden prikken. Ik was een beetje verbaasd hoe behendig hij de knoopjes van mijn bloesje had los gemaakt, ik had het amper in de gaten, zo snel. En toen ik omlaag keek drukte hij zijn lippen tegen het dunne stof van mijn behaatje en speelde hij met mijn harde tepels. Toen hij ook nog mijn behaatje omlaag trok nam hij mijn harde tepels één voor één tussen zijn lippen en werd ik overmand door wellust.

Ik begon nu aan de sluiting van zijn broek te rommelen en deed die open. Joey hielp me door even omhoog te komen zodat ik zijn broek volledig omlaag kon trekken. Haastig ontdeden we ons zelf van onze kleding en zoenend en strelend gooiden we onze kleding op de grond. En eindelijk had ik een sensationeel uitzicht op zijn naakte gespierde lichaam. Zo atletisch en zo gaaf, wat een prachtige jongen had ik toch. Zijn pik was hard en dik en toornde schuin omhoog. Ook zag ik hem verlekkerd naar mijn geschoren kutje kijken.

Het knuffelen was voorbij en we waren nu in opperste staat van opwinding. Zonder enige schaamte gleed Joey weer bovenop me. Hij hijgde luid en zijn lichaam schokte toen ik zijn harde pik in mijn hand nam en die al knedend naar mijn kutje toe leidde. Het was zo’n onbeschrijfelijk lekker gevoel om mijn jongen zo boven me te zien hangen. Zijn kloppende eikel tegen mijn drijfnatte schaamlippen gedrukt. Gewillig spreidde ik mijn benen voor hem, en schoof hierbij ietwat naar onderen. Even keken we elkaar aan, alsof we een bevestiging wilden van elkaar. Maar de wellust in zijn ogen zal bij mij niet veel anders geweest zijn, vermoed ik. Nog nooit had ik dit gevoeld. Ik kwam al snel klaar toen ik zijn pik in me voelde glijden, zo geil en heet was ik. Hij drukte hem diep in me en ik voelde hierbij mijn trillende schaamlippen om zijn hete stam sluiten en schokkend kwam ik klaar met de pik van mijn zoon diep in me en zijn jonge lichaam in mijn armen. Dit was echt een hemels gevoel. Mijn orgasme bleef maar aanhouden terwijl Joey me lekker begon te neuken. Ik omklemde stevig zijn lijf en drukte mijn schokkende bekken naar hem toe, elke keer als hij diep bij me binnen drong. Dan weer trok hij zijn pik helemaal uit me om vervolgens weer lekker diep in me te stootten.

Hij wist verdomde goed hoe hij een vrouw moet verwennen.

Ik was drijf en drijfnat en voelde hoe mijn sappen zijn pik overspoelden. Dit was nou wat ik al die jaren had gemist. Het was duidelijk dat we dit allebei wilden. We konden ons ook niet meer inhouden, we namen er geeneens de tijd voor. Joey neukte me echt als een jonge hond. Soms ietwat gehaast en wat wild, maar dat nam niet weg dat het niet lekker was. Ik perste mijn bevende onderlichaam tegen het zijne om elke centimeter in me te voelen. Ik was echt de tel kwijt maar ik vermoed dat ik wel een keertje of 4-5 ben klaar gekomen met zijn heerlijke dikke pik in me. En bij mijn laatste orgasme leek alle energie uit mijn lichaam te vloeien en voelde ik mijn lichaam alleen nog maar oncontroleerbaar naschokken. Joey spande nog eenmaal zijn gespierde lijf en drong hij nog eenmaal diep met zijn pik in mijn hete knijpende kutje. En daar voelde ik dat hij klaar kwam. Zijn warme zaad diep in mijn kutje spuitend. Golf na golf hete sperma dreef diep in mijn kutje en buikje. Ik perste als een bezetene mijn onderlichaam tegen zijn spuitende pik en drukte daarbij zijn billen hard naar beneden net zolang tot Joey moe op me viel en zich kreunend ontspande. Het ongelofelijke was gebeurd. Ik had dit nooit durven dromen, maar dit gebeurde in het echt en was geen droom. En terwijl we elkaar weer innig tongden genoot ik van het gevoel van zijn slinkende pik in mijn kutje. Zijn hete zaad vermengd met mijn geile sappen stroomden langs mijn schaamlippen naar buiten. Ik sloot mijn ogen en kon alleen nog maar genieten, genieten van mijn eigen jongen die me zojuist lekker had geneukt en in me was klaar gekomen.

Glimlachend keken we elkaar aan, moe maar voldaan. Ik zag aan zijn ogen dat hij net zo genoten had als ik. We hadden zeker een uurtje nodig om weer bij te komen, daar op de bank naast elkaar liggend, gedachteloos, bevredigend en vooral ook liefdevol. Was ik nu een slechte moeder? Ik mocht daar niet aan denken. We hadden toch allebei ervan genoten? Hoe slecht kon dit zijn dan? Nog nooit had ik zo genoten van een neukbeurt dan nu met mijn zoon Joey. Dit voelde speciaal, dit was speciaal.

Met een wijntje ingeschonken kwamen we bij, naast elkaar zittend op de bank. We wisten geen van beiden goed wat we moesten zeggen of doen. Ik hoopte dat hier nog een lange hete nacht op zou gaan volgen. Na een poosje pakte ik zijn hand en trok hem mee naar de badkamer. Even daarna stonden we samen onder de warme straal van de douche. Elkaar weer strelend, zoenend, tongend, inzepend en afspoelend en daarna elkaar afdrogend. Ik hoefde hem niet te vragen of hij bij me in bed wilde komen liggen want als vanzelf volgde hij me naar mijn slaapkamer. Daar deden we dunnetjes nog eens alles over. Hij zoende mijn hele lichaam en belande al snel met zijn hoofd tussen mijn benen. Zachtjes gleed zijn tong over mijn gladde schaamlipjes. Ik werd weer heet en ontzettend nat en Joey deed zich tegoed aan mijn sapjes. Al snel kreeg ik weer een overweldigend orgasme, telkens als hij met zijn tong mijn gezwollen klitje raakte. Ik raakte helemaal in extase. Daarna draaide ik me zo om dat ik met mijn mond bij zijn pik kon, die inmiddels ook alweer hard en dik was. Waar ik zo goed in was deed ik nu bij mijn eigen zoon, ik gaf hem een pijpbeurt die hij niet meer zou vergeten. Ik gebruikte daarbij mijn lippen en tong tot het moment dat ik zijn pik tussen mijn lippen voelde schokken. Ik hoorde hem zwaar kreunen en hijgen en op dat moment voelde ik de eerste klodder sperma in mijn mond gespoten worden. Behendig ving ik die op waarna er nog meer volgden. De ene golf sperma na de andere spoot hij in mijn mondje en ik slikte alles gulzig door.

Het smaakte heerlijk, zonder twijfel.

We waren echt doodop toen we naast elkaar lagen. Ik ging in zijn armen liggen waarna hij me strak tegen zich aandrukte. Het voelde heerlijk om in zijn stevige armen te liggen. Nu merkte ik pas echt wat ik al die jaren mis had gelopen. Was hij maar een paar jaar eerder naar me terug gekomen. Ik hoopte daarom dat deze vakantie lang zou duren en dat ik nog vaak mocht genieten van zijn lichaam, zijn zoenen, zijn strelingen en van zijn heerlijke zaad in mijn kutje of mond. Als iemand me ooit zou vertellen dat seks met je eigen kind zo lekker was dan zou ik die iemand niet geloofd hebben, maar nu heb ik dit aan den lijve ondervonden.

Seks met je eigen zoon is lekker, heel lekker.

Moe vielen we in slaap.

Het voelde raar om wakker te worden in de armen van Joey, mijn zoon. De liefde die ik nu kreeg, nu voelde, daar kon niets tegenop. Toch wisten we aan elkaar geen houding te geven. Wat te doen met deze situatie. Ik zag de onzekerheid op zijn gezicht. Schaamde hij zich? Had hij misschien spijt? Ik in geen geval. Om die onzekerheid bij hem weg te nemen begon ik hem te zoenen en te strelen. Ik moest hem laten merken en voelen dat er niets verkeerds aan was wat wij hadden gedaan. Al snel verdween die twijfeling uit zijn ogen en begon hij mij ook te strelen. Een kutje werd weer nat, een pik werd weer hard. Wat volgde was weer een fantastische neukbeurt waarbij zijn sperma weer diep in mijn kutje werd gespoten. Dit was echt hemels. Wat voelde dit lekker, echt een onbeschrijfelijk gevoel. Tintelingen over heel mijn lichaam, warme golven en vlinders in mijn buik. Ik wist het zeker, ik was verliefd, intens verliefd op mijn eigen jongen Joey.

Bij het ontbijt spraken we over onze toekomst. Ik vertelde hem over mijn gevoelens voor hem en dat ik dol verliefd was op hem. Gelukkig bleek hij ook die gevoelens voor mij te hebben. Ik vertelde hem dat ik dolgraag zou willen dat hij bij me kwam wonen, zodat we elke dag van elkaar zouden kunnen genieten. Gelukkig had hij daar ook wel oren naar. Deze dag besloten we alles te gaan regelen wat nodig was om hem hier bij me te houden. Natuurlijk was zijn vader het er niet mee eens, maar omdat Joey al 18 is kon hij er niks tegen doen. Met een lang telefoongesprek naar zijn vriendin, maakte hij een einde aan die relatie. Ook hier in Nederland, in mijn dorp, moest er het één en ander geregeld worden. Maar ook dat was na een paar dagen in orde gemaakt. Toen alles in kannen en kruiken was vierden we het met een geile neukpartij met alles erop en eraan. Ik had me voorgenomen dat ik Joey nooit meer zou laten gaan en dat ik goed voor hem zou gaan zorgen. Mijn leven zou vanaf nu drastisch gaan veranderen, maar daar stond tegenover dat de man waarop ik verliefd was geworden, voor altijd bij me zou blijven. En onze liefde voor elkaar zou alleen nog maar toenemen.

Het is zo fijn om elke dag wakker te worden naast je eigen zoon, je eigen minnaar, je eigen lover. En om thuis lekker te doen wat je wilt doen met elkaar. Geen stiekem gedoe maar gewoon oprechte liefde voor elkaar. Oprechte seks hebben met elkaar en alles delen met elkaar. Heerlijk gewoon, dat pakt niemand me meer af. En dit gevoel zou nog jaren voortduren, dat stond vast.

keiharde erectie door erectiecapsules veilig online kopen  Lelijke vrouwen zoeken een Sexdate!  Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  
Ik doe wat jij wil!