Zou jij een oudere vrouw neuken?

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Wil je met me neuken?

Zou je een Moeder neuken?

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Snel sexcontact met mij!

Een lul zo hard als staal!

Veilig een keiharde erectie

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Met mijn moeder op vakantie
Categorie: incest | maandag 7 oktober 2013 02:04

Geile afspraakjes

Eigenlijk wilde ik de laatste keer dat we op vakantie gingen met mijn vrienden naar Spanje. We hadden alle plannen al helemaal klaar en hadden er vreselijk veel zin in. Op het laatste moment begon mijn moeder aan mijn hoofd te zeuren. Ze wilde dat ik met haar meeging naar een klein eilandje in de buurt van Griekenland. Ik zei haar, "Mam, ik ben al 16 en dan ga je niet meer met je moeder op vakantie." Maar ze gaf niet op en bleef maar vragen. "Toe nou, Steven, voor de laatste keer, anders moet ik alleen en daar vind ik helemaal niks aan." Ik ben dus Steven, de enige zoon en enige man in huis. Mijn vader is er een paar jaar geleden met een ander vandoor gegaan en nu woon ik samen met mijn moeder. Begrijp me niet verkeerd, mijn moeder is een tof wijf hoor. Ik kan het heel best met haar vinden. Dus op het eind zei ik haar, "Ok, ma, we gaan samen naar Griekenland, maar volgend jaar ga ik echt met mijn vrienden , dus dit wordt de laatste keer. We maken er wat leuks van." Mijn moeder gaf een gil van blijheid. Ze trok me naar zich toe en gaf me zomaar een zoen op mijn mond. Dat doet ze nooit, maar eerlijk gezegd was het wel een lekker gevoel. Ik voelde haar tieten tegen me aandrukken en ik realiseerde me dat ze nog steeds een mooie meid was, halflang donker haar, misschien een paar pondjes te dik, maar toch nog steeds een lekker figuur. Eigenlijk begrijp ik niet dat ze nog nooit een ander had gehad. Ik moest haar dat toch eens vragen.

Een paar dagen later kwam ze thuis met alle reispapieren. Het zag er leuk uit in de folder. Alleen leek het me een beetje te rustig daar. Nou ja, ik zou wel zien. Op zijn minst kon ik lekker bruin worden en misschien kwam ik wel een leuke meid tegen. Ik was niet zo erg ervaren nog op vrouwengebied, maar het leek me geil om eens een lekker op het strand te neuken. Dat zou dan mijn eerste keer worden. Ik had het nog nooit gedaan. Bij de gedachte alleen al voelde ik mijn pik omhoog kruipen. Ik werd zo geil bij de gedachte dat ik naar mijn kamer ging en mezelf heerlijk afrukte. In een paar minuten spoot mijn sperma tegen de spiegel. Ik trek vaak voor de spiegel af, lekker om naar je zelf te kijken. Ik maakte de rotzooi een beetje schoon en liep naar mijn moeders kamer. Ze was de koffers aan het pakken. Ik keek naar wat ze allemaal inpakte. "Je neemt weinig mee, ma," zei ik haar. "Nou ja," zei ze, "Veel hebben we niet nodig. Overdag lekker op het strand. Een broekje is genoeg, ik ga natuurlijk wel heerlijk bloot van boven. 's Avonds iets luchtigs."

Toen keek ze me een beetje verschrikt aan. "Je vindt het toch niet erg als ik met blote tieten loop. iedereen doet dat toch en mijn borsten zien er nog goed uit of niet?" Ik begon te lachen. "Ja ma, je tieten zijn prima, voor zover ik dat kan zien." "En nog iets," zei mijn moeder, "we slapen in een kamer, dat was een heel stuk goedkoper. Ook niet erg toch, er zijn twee bedden, dus dat is geen probleem. " "Ok, hoor, mam, komt allemaal goed, ik ga vanavond vroeg naar bed, morgenochtend vertrekken we al vroeg toch?" We moesten al om 6 uur op Schiphol zijn en moesten om 8 uur vliegen. We konden misschien in de middag al op het strand liggen.

De vliegreis verliep goed, geen vertraging en van het vliegveld naar ons hotel was maar een klein uurtje met de bus. Het was een leuk hotel, niet zo groot, maar erg gezellig. Onze kamer was op de hoogste etage en de kamer was ruim en schoon. Maar, toen zag ik het. Maar een bed!! "He, ma, we zouden toch twee bedden krijgen. Ik zie er maar een, hebben we de verkeerde kamer gekregen?" Ma liep naar de telefoon en belde naar de balie. Na wat moeizaam gesprek in allerlei talen kwamen we erachter dat het de enige beschikbare kamer was. Ze waren heel vriendelijk, maar helaas, we moesten het er maar mee doen.

Ik plofte op het bed en klopte naast me. "Haha, hier lig jij vannacht, naast je zoontje. Leuk toch?" "Steven, mij maakt het niks uit of eigenlijk, ik vind het wel een leuk idee, voor het eerst weer met een man in bed. En voor jou de eerste keer met een vrouw, of niet? Maar kom , laten we eerst even naar het strand gaan kijken. Kleed je om, dan gaan we, drinken we een drankje aan de beach bar. Ma stond op en begon naar de badkamer te lopen, tot ze zich omdraaide en aan me vroeg, "Moeten we ieder keer als we ons aan of uitkleden naar de badkamer. of doen we dat gewoon hier. Moet kunnen denk ik, wat vind jij?" Ik deed of ik nadacht, maar ik vond het gelijk een geil idee mijn moeder naakt te zien. "Kan ik hier je tieten zien, kan ik vast wennen. We kleden ons gewoon hier uit, Geen probleem , ma." Mijn moeder keek me aan en trok toen met een ruk haar bloes over haar hoofe en liet haar spijkerbroek zakken. Daar stond ze in slip en bh. Ze keek me weer aan, knikte en maakte haar bh los en stapte uit haar slip. Ik lag nog op bed en voelde hoe ik een kleur had en een verschrikkelijke stijve pik. Ze zag er goed uit, mijn moedertje, ze had een helemaal kaal geschoren lekkere kut. Ik zag haar even niet als mijn moeder, meer als een ja, hoe zeg je dat, lekker wijf. Haar tieten hingen nauwelijks en ze had behoorlijke grote met lekker lange bruine tepels. "Kleed jij je dan ook om in je zwembroek ." Ik schrok op en stond op. Mijn t-shirt uit, geen probleem, mijn spijkerbroek en sokken ook geen probleem. Nu stond ik in mijn onderbroek en een stijve paal . Ik treuzelde even en dacht toen dat het toch een keer moest gebeuren. Ik deed mijn onderbroek uit en daar stond ik voor mijn moeder met een rood hoofd en een stijve lul.

Mijn moeder bleef stil en keek naar me. Toen begon ze te lachen. "Geeft niet hoor, Steven, eigenlijk is dat een compliment voor me. Dat ik jou een erectie kan bezorgen betekent dat ik er nog lekker voor een man uitzie. Enne, je hebt een hele mooie en al flinke lul voor je leeftijd. Niks om je voor te schamen. Ik ging weer op bed liggen en vroeg mijn ma om naast me te komen liggen. Ik zei haar dat ik even wilde bijkomen of wennen, hoe je het ook wilde noemen. Ze lag naast me en we rolden naar elkaar toe. Ik legde mijn hand op haar tieten . "Mag dat, " vroeg ik schor. Ze zei niks, maar ik voelde haar hand naar beneden gaan en mijn lul vastpakken. "Mag dat, " vroeg ze zacht. We zeiden niets meer, en ik begon met haar tepels te spelen. Zij speelde met mijn lul. Zette haar nagels erin. Trok me een beetje af , stopte weer, begon weer. Het was heerlijk. Ik kroop dichter tegen haar aan. "Trek me af, ma, ik ben zo geil, trek me lekker af, laat me lekker klaarkomen. Ik ben al bijna zo ver." Ik voelde hoe ze mijn pik in haar vuist nam en me begon af te rukken. Ik hoorde hoe ik kreunde en hoe zij hijgde. "Zo lekker, Steven? Vind je het lekker als je moeder je aftrekt. Ik vind het zo geil om mijn jongen klaar te maken. geniet maar. Ik ga je heerlijk afrukken. Kom maar, kreun maar, zeg maar, mam, ik wil spuiten, waar wil je me volspuiten, lieve jongen. Op mijn tieten, in mijn mond? Ze bleef zacht tegen me praten en ik voelde dat ik ging komen. "Ik ga komen, ma, kreunde ik, ooohhh, ma, ik kom, ooohhh, ja ma, oooohh, "

Ma liet mijn lul los en toen voelde ik hoe ze mijn pik in haar mond nam. Precies op tijd om mijn geil in haar mond te spuiten. Ik lag te schokken en voelde straal na straal in haar mond spuiten. Ik was nooit eerder zo lekker klaargekomen. "Oh, ma, dat was lekker, hou hem nog even in je mond. Heb je al mijn sperma geslikt?", vroeg ik wat later. Ze liet mijn lul uit haar mond glijden en steunde op haar arm, zodat haar gezicht dicht boven me was. Toen deed zij haar mond open en ik zag mijn sperma in haar mond, met haar tong bewoog ze het door haar mond, deed hem toen wijd open, en slikte in een keer alles door. Door dat te zien werd ik opnieuw supergeil. Ik wilde haar weer vastpakken. Maar ze sprong lachend van bed. "We gaan eerst naar het strand, dit was niet echt de bedoeling, maar ik vond het wel heerlijk jou zo te verwennen. We gaan wat zwemmen, wat drinken, wat eten en dan vanavond gaat het pas echt beginnen. Als je dan nog zin hebt tenminste. In ieder geval ben je nu aan mijn tieten gewend, kom mijn lieve jongen. Dit wordt vast een hele fijne vakantie."

Wat later zaten we op het strandje dat bij het hotel hoorde. Het was niet erg druk en we gingen aan het verst afgelegen tafeltje zitten. Het begon al te schemeren en een tijdje zaten we stil met onze rum cola's van de omgeving te genieten. Af en toe keek ik op en zag mijn moeders grote borsten. Ik kon mijn ogen er maar niet van af houden. Ze had verder alleen een kort shortje aan en slippers en ik zat in mijn zwembroek. Ik voelde mijn lul kloppen, hij was keihard, ondanks het feit dat ik een half uurtje geleden mijn zaad in mijn moeders mond had gespoten.

Ik was geil op mijn moeder en zij op mij, wist ik.

"We lijken net twee verliefde mensen," zei ik , "ik zie je eigenlijk niet als mijn moeder, maar meer als mijn vriendin. Ik wil je zo graag neuken, ma, denk je dat normaal is allemaal, wat we doen?" Ze lachte lief naar me en knikte alleen maar. Toen zei ze, "Nee, normaal mag je het niet noemen, zoons gaan niet met hun moeders naar bed. Zeker niet als ze pas 16 zijn. We hoeven niet verder te gaan. Dan laten we het hierbij." We waren weer even stil, totdat ik zei. "Maar het kan me niet schelen, ma, of het normaal is of niet. Ik wil het, ik wil met je vrijen en neuken, zoenen, alles, ik wil dat je me alles leert. Dus, ik wil graag, en je moet me nu eerlijk zeggen wat jij wil. Ok?"

Ma werd rood en fluisterde, zodat ik me voorover moest buigen om haar te verstaan. "Wat ik wil? Ik wil dat je neukt en alles wat je wil doen met me, mag je doen. Ik ben geil op je, ik wil door mijn zoon worden geneukt zo vaak als hij dat maar wil. Dat wil ik!"

Mijn pik barstte bijna uit mijn broek en dat vertelde ik haar. "Laten we gaan, ma, kom naar de kamer." We lieten onze drankjes staan en verdwenen naar onze kamer. Ik schopte mijn zwembroek uit en zag dat mijn moeder hetzelfde deed. Ze liet zich achterover op bed vallen en deed haar benen van elkaar. Ik zag dat haar kut glinsterde van natte geiligheid,. Ze keek op, "Kom in me, schatje, neuk me, neuk je ma, kom maar lekker in je moeders kut klaar. "

Ik liet me op haar zakken en ze leidde mijn lul in haar. Ohhh, als ik nog aan denk, het gevoel wanneer je pik zo'n warme, natte kut in glijdt. Je moeders kut. Ik begon haar te neuken en voelde ook gelijk dat ik het lang zou houden. "Ik ga al heel vlug komen, ma, ik ben zo geil, ik hou het niet lang meer," steunde ik. "Geeft niet, Steeffie, geeft niks, de volgende keer doen we het rustiger, neuk me maar hard en kom maar, spuit maar in mijn doos. Dat vind ik ook lekker, kom maar , jongen, laat maar gaan, harder, harder, je hebt zo'n heerlijke pik, vul me, spuit me vol, " moedigde ze me aan. Ik naaide haar nu hard en wild en ze kronkelde onder me, haar kut omhoog duwend, om me zo diep mogelijk in haar te krijgen. Ik beukte mijn lul nog een paar keer hard in haar glibberige kut en voelde toen een orgasme opkomen, zoals ik nooit eerder had gevoeld. Ma voelde het ook en kneep haar kutspieren samen toen ze voelde dat ik spoot. Jezus, wat een goddeloos geil gevoel was dat. Ik voelde golf na golf sperma in mijn moeders kut spuiten en bleef , rustiger nu, doorneuken. Mijn moeder trok me dicht op haar. Ik lag nu stil op haar, mijn pik nog steeds keihard diep in haar. Onze monden vonden elkaar en onze tongen speelden met elkaar. Na een tijdje rolde ik van haar af, we waren allebei bezweet, maar ik had er nog lang niet genoeg van.

Ik keek op zij en zei. "Nog een keer ma? Wat was dat lekker, he, maar jij wil toch ook wel klaarkomen of hoe werkt dat bij vrouwen?" Ze keek me geil aan en drukte me plat op mijn rug. Ze kwam op me zitten en liet haar kletsnatte kut over mijn lul zakken. "Ooooooo,' kreunde ze, " ja, ik wil ook komen en ja hoor , vrouwen kunnen dat ook. Ze had mijn lul nu diep in haar en begon langzaam op en neer te bewegen. Ze boog zich voorover zodat haar tieten in mijn gezicht hingen. "Zuig op mijn tepels, Steeffie, nu ga ik jou heerlijk laten komen en mezelf ook, rustig aan, dit is zo heerlijk. Langzaam, heel langzaam en als ik voel dat ik ga komen, zeg ik je en dan kunnen we proberen samen te komen. Goed?" Tergend langzaam ging ze op en neer. Omhoog tot mijn lul er bijna uitschoot en dan liet ze zich weer zakken zodat mijn ballen tegen mijn moeders kut zaten. Dan hield ze even op en begon weer overnieuw. Iedere keer als ze zich liet zakken , liet ze een diepe geile zucht, en iedere keer een beetje harder.

Een hele tijd neukten we zo, ik masseerde ma's tieten en beet zacht in haar tepels. Ik voelde mijn moeder na een tijdje versnellen en ze kreunde nu hard. "Ga je komen ,ma, ga je komen?" schreeuwde ik. "Ooooooo, bijna, Steeffie, bijna, nog heel even, oooohhh, ja, jongen, neuk met me mee, naai je moedertje, laten we samen komen, kan je?" Ik plofte bijna, "Ja, ma, ik kan, wanneer jij komt, o, ma, laat me in je geile kut spuiten, ja ma, kom je?" Mijn moeder neukte nu hard, ze was kletsnat van het zweet, en ik zag aan haar gezicht, dat ze er bijna was. Haar tong likte langs haar lippen en haar tieten sprongen op en neer. Toen gingen haar ogen wijd open en gilde ze. "Jaaaaaaaaaa, nu, Steven, nuuuuuuu, ik kommmmmmmmm, o, god, het is zo geil, jajajajaja." Toen ging haar gepraat over in een hard gekreun en een seconde later kwam ik. Mijn pik schokte in haar kut. Ik spoot stralen geile sperma diep in mijn moeder. We kreunden allebei nu en ik trok ma hard naar beneden om diep in haar te blijven. Onze orgasmes waren tegelijk gekomen en leken wel uren te duren. Langzaam werd het wat minder hefig en liet mijn ma zich op me zakken. Haar tieten drukten hard tegen mijn borst. Uiteindelijk gleed ik uit haar. Voor het eerst in uren was mijn lul niet stijf meer. Ma liet zich naast me zakken en we lagen stil naast elkaar. "Dat was zo heerlijk, Steven, dat was lang geleden, dat je vader me zo neukte. Nu heb ik mijn zoon die het net zo lekker doet. Ik zou net als van je vader best een kindje van je willen hebben. Zou je niet de vader van een broertje of zusje willen worden.?" Ik lachte, "Ma toch, een kind van je zoon? Mmmm, daar moet ik wel over denken. Maar lekker was het ma, heel lekker en dan te bedenken dat dit mijn eerste keer was.

De vakantie was voorbij gevlogen. Ik had allang geen spijt meer dat ik, in plaats van met mijn vrienden, met mijn moeder op vakantie was gegaan. Het was de eerste avond dat we weer in ons eigen bed zouden slapen. Tenminste, ik zat me af te vragen in welk bed ik zou gaan slapen. Was mijn moeders bed nu ook mijn bed of zou het na de vakantie weer gewoon als ervoor worden. Moeder en zoon in plaats van Steven en Marijke. Ik had geloof ik nog niet verteld dat mijn moeder zo heette. Tijdens onze vakantie was ik haar bij haar voornaam gaan noemen. Ik had een beetje het idee gekregen dat ze mijn meisje was. De eerste keer dat ik haar neukte was ik me er nog zo van bewust dat ik het met mijn moeder deed, maar dat was geleidelijk aan veranderd. In ieder geval zouden we wel gewoon doorgaan met neuken, bedacht ik, maar echt als man en vrouw leven. Nou ja, we zouden het straks wel merken.

Even later kwam mijn ma binnen. "Zo, ik heb even koffie gezet. Jij wil toch wel een bakkie?" "Lekker ma, graag," zei ik. Mijn moeder draaide zich om,"Zijn we terug naar ma en mam, geen Marijke meer?"

Ik vertelde haar waar ik net over had zitten denken. Gingen we gewoon door als in de vakantie of was het nu weer anders. "Wat wil jij?" vroeg ze. Ik dacht na en zei toen," Het liefste ga ik gewoon door. Slapen we samen, neuken we heerlijk door en leven dus als man en vrouw, maar ik wil toch ook misschien wel eens een vriendinnetje hebben en met haar dan ook natuurlijk neuken." Mijn moeder lachte. "Natuurlijk, je mag doen en laten wat je wil, Steven, ik zal echt niet jaloers worden, maar ik hoopte dat we, wanneer het kan, zouden doorgaan met wat we de laatste twee weken hebben gedaan. Enne, nog steeds wil ik graag een kindje van je krijgen. Niemand zal het ooit te weten komen. Als je ooit besluit dat je mij zwanger wil maken, stop ik gelijk met de pil. Oke?"

Ik had over dat verzoek van mijn moeder al die tijd , vanaf het moment dat ze het mij de eerste keer vroeg, lopen nadenken. Ik vond het een vreemd, beetje angstig idee dat ik op mijn zeventiende vader zou kunnen worden van een kindje van mijn moeder. Toen kreeg ik een helder idee. Als mijn ma nou eens een nieuwe man zou krijgen, zou ze van mij zwanger kunnen raken en de man zou denken dat het van hem was. Het zou altijd een geheim blijven tussen mijn moeder en mij. Ik vertelde het haar toen we 's avonds in bed kropen. "Tja, Steeffie, dat zou ideaal zijn, ik een man en wij een kindje. Jeetje, ik word helemaal geil bij de gedachte alleen, misschien toch een keertje zwanger van mijn zoon. "

Ze trok me op zich, maar bedacht zich toen. Ze duwde me van zich af en ging op haar knieen zitten. Ik zag haar tieten naar beneden hangen. altijd een geil gezicht. Ze had haar hoofd op het kussen en haar kont stak omhoog. Ik kreeg een instant erectie. Ik ging achter haar zitten. Maar stak mijn pik nog niet in haar. "Ben je geil, Marijke, wil je dat ik je ga neuken?" "Oooo, Steven, kom in me, neuk me. Naai je teef, ik wil je teef zijn, steek je lul in me en neuk me hard." Ik kon aan haar stem horen dat ze verschrikkelijk geil was en dat wond me nog meer op. Ik zag dat haar kut al kletsnat was. Ik pakte mijn harde paal en sloeg ermee op haar kut. Marijke kreunde en smeekte me haar te neuken.

"Toe nou, Steven, Kom in me, ik wil je lul in mijn kut voelen. Alsjeblieft, doe het nu, je hebt je moeder zo geil gemaakt, nu moet je me helpen."

Ik wachtte nog even, zette toen mijn pik voor haar kut en stootte in een keer hard naar binnen. Mijn moeder gaf een schreeuw en duwde haar kont hard naar achter zodat ik diep in haar zat. Ik neukte haar hard en snel. Met iedere stoot gilde mijn moeder. "jaaaaaaaaaaaaaaa, jaaaaaaaaaaaaaaaa, jaaaaaaaaa, jaaaaaaa"

Ik voelde dat ik al bijna kwam, maar wilde niet zo vlug. Ik had echt wel wat geleerd tijdens onze vakantie. Ik trok mijn pik uit mijn moeders kut, die teleurgesteld kreunde. "Ga nou door , Steven, neuk me nou, kom nou weer in me." Ze huilde van geiligheid. Ik pakte haar beet en dwong haar op haar rug te gaan liggen. "Maak jezelf klaar, teef, vinger je zelf, ik wil kijken hoe je dat doet."

Ze keek me aan en lachte door haar tranen. Ze begon zich te vingeren en kronkelde met haar heupen. Soms stopte ze twee vingers in haar kut en neukte zichzelf hard. Omdat ze geil en nat was, hoorde je haar vingers een echt soppend geluid maken. Dan weer cirkelde ze razendsnel rond haar klit, Ik keek naar haar gezicht. Ze had haar ogen dicht en haar tong flitste in en uit haar mond. Ondertussen kreunde ze steeds harder. "Ik ga zo komen, Steeffie, ik hou van je, ik wil je kind."

Ik zag haar heupen omhoogkomen en wist dat ze bijna zover was. "Ja, Marijke, ga door, ik ga ook komen en we gaan een kindje maken, maar niet nu." Ik trok nu ook aan mijn pik en we kwamen bijna tegelijk. Marijke lag te trillen en bleef maar komen, de ene golf na de andere. Klodders sperma van mij spoten door de lucht en kwamen op Marijkes gezicht terecht. Ik zag haar tong zoveel mogelijk oplikken. Tot slot viel ik naast haar neer en kroop dicht tegen haar aan. Mijn hoofd tussen haar tieten. Ik voelde me weer haar kleine jongen. De toekomstig vader van haar kind. Dat wel.

Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  Getrouwde vrouwen laten zich neuken door andere mannen!  
Ik doe wat jij wil!