Veilig een keiharde erectie

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Een lul zo hard als staal!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Snel sexcontact met mij!

Zou je een Moeder neuken?

Wil je met me neuken?

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Seks met de 18 jarige zoon van mijn zus DEEL3
Categorie: incest | zaterdag 5 oktober 2013 04:06

Geile afspraakjes

DEEL 3 - Na de tweede keer weer urenlang goede seks met mijn neef Ron (18) bij mij thuis te hebben gehad, ben ik wel heel erg tegen mezelf aangelopen. Het verschil tussen goed en fout als je zoals ik getrouwd bent, een lieve zorgzame man en een prachtige dochter samen heb, hoeft niemand mij uit te leggen dat ik (heel) fout in de relationele zin bezig was. Natuurlijk ging het Ron alleen maar om de seks tussen ons, ik besefte heel goed dat het voor een 18 jarige jongen allemaal heel spannend en geil is als je een getrouwde vrouw van 37 jaar daarvoor weet te strikken, want dat had hij mij gedaan. Ron had mij volkomen verrast de eerste keer dat hij mij seksueel benaderde bij ons thuis, hij is mijn bloedeigen neef, familie,ik had hier nooit aan gedacht dat ik zoiets zou kunnen laten gebeuren, laat staan dat ik er van zou genieten. Tot mijn eigen verbazing ontdekte en ontwikkelde ik in mijn geestelijke vermogen, een fysieke aantrekkingskracht voor hem, omdat hij mij seksueel volledig voor zich wist te winnen in zijn (bijna) volwassen manier van aanpak.

Ik zeg (bijna) volwassen, omdat Ron absoluut geen prater is, hij wilde nergens over nadenken als ik dit probeerde te bespreken, o.a. door hem er op te wijzen dat het een groot risico was om dit met hem bij ons thuis te doen. De buren, er kan zo maar een bekenden of familie onverwacht langs komen, of mijn man zou er lucht van kunnen krijgen, als wij per ongeluk ergens een spoor mee zouden achter laten. Bijvoorbeeld een paar zwarte hoofdharen van Ron ergens in ons bed, douche of woonkamer, konden voor mij een groot probleem opleveren en wantrouwen bij mijn man oproepen. De grote rode boos rozen die mijn neef de tweede keer dat hij langs kwam voor mij had gekocht, was natuurlijk attent en super lief van hem, maar ik moest daar wel een leugenachtige verklaring die avond voor aan mijn man geven. Zodra Ron weg was liep ik grondig alles na of ik geen sporen van hem over het hoofd zag, maar als je billen vuurrood geslagen worden en je moet zoals ik een paar uur daarna naast je eigen man in bed stappen, wordt dit toch heel moeilijk om te verklaren!

Gelukkig heeft mijn man in de dagen hierna niet mijn lichtbeschadigde billen gezien, ik sliep naast hem met een (te) grote onderbroek, die ik anders alleen maar aan heb als ik in mijn maandelijkse periode ben, zo had ik dit ook tegen hem gezegd,gelogen dat ik ongesteld was. Dit kon ik niet wekelijks opvoeren bij mijn man, deze dingen wilde ik met Ron bespreken, maar dat wuifde hij heel simpel weg, hij zag het probleem niet! Hij woont nog bij mijn zus(42) en heeft daar zijn eigen kamer. Dan doen wij het toch ergens anders had hij lachend gezegd, doen wij het lekker buiten, in de duinen of ergens in het bos, was daar zijn creatieve oplossing voor. Dat had ik wel opgepakt, ik verkeerde nog in een heerlijke geile roes van extase die vrijdag en sprak met Ron maar gelijk onze volgende date af. Het weer bleef goed, buitenseks had ik altijd al een keer met mijn man ergens willen doen, leek mij spannend, maar het kwam er nooit van, vrijwel altijd zijn wij ergens samen met onze dochter. Ik sprak de woensdag daarop met Ron af, ergens in het bos niet ver bij ons vandaan, bij een ons beide bekenden parkeerplaats. Ik zou dan ook niet extra alert hoeven te zijn bij ons thuis en in de dagen voor ons afspraakje maakte ik een compleet picknick plan voor ons klaar in mijn gedachten.

Ik had dus mijn onzekerheden over onze seksuele relatie met mijn (jonge) neef, qua seks tussen ons konden er nog veel spannende en geile dingen gebeuren, maar het risico voor mezelf mocht geen overhand gaan nemen bij mij, of mij gaan blokkeren naar mijn man of neef. Ik kwam er in die dagen niet echt met mezelf uit, maar deze derde seks – date ging door, dat hadden wij al afgesproken en ik had mijn voorbereidingen er voor getroffen, o.a. ging onze dochter na school, naar opa en oma. Ik had drie dekens al een dag tevoren in mijn auto gelegen en op die woensdag vertrok ik met een goed gevulde picknickmand naar onze afspraak in het bos. Ik had er zin in, was bloedje geil en had ook nog wat spannende seksspeeltjes van mezelf in de mand gedaan. Als speciale verassing voor Ron was ik sliploos onder mijn korte rokje in de auto gestapt, vond ik best heel stoer, maar ook spannend om zo naar buiten te gaan. Ik moest mijn vertrouwen toch ook in Ron stellen, dat hij over deze dingen met niemand zou praten. Dat dit niet het geval bleek te zijn werd ik al snel mee geconfronteerd in het bos toen wij samen diep het bos in waren gelopen en een mooie dicht begroeid plekje hadden gevonden,waar wij ons helemaal uitkleden en op de uitgespreide dekens begon te vrijen. Met het zonnetje op onze naakte lichamen voelde alles perfect aan, om er samen een paar geile uren van te maken! Het heerlijke en opwindende tong – zoenen maakte mij nog geiler, ik begon Ron dan ook al snel te pijpen en hij mij te beffen, ik voelde mij lekker vrij in het bos en hoefde nergens op te letten, zoals ik thuis toch wel deed.

Mijn eerste orgasme kwam dan ook al snel.

Ineens meende ik wat te horen, knakkende takken, daar leek het op. Ik zat even verstijft en stil te luisteren, Ron vroeg wat er was? Ik begon tegen hem te fluisteren dat ik iets meende te horen, nee joh dat verbeeld je, je maar Femke, hij hoorde niets! Ik was er toch niet helemaal gerust op, ik hoorde wel is waar daarna ook niets meer, behalve fluitende vogels, dus besloot eerst maar een lekker broodje voor ons samen te pakken, uit de picknickmand. De broodjes en de koffie uit de thermoskan smaakte ons goed, het was apart om zo naakt met Ron te picknicken ergens midden in een (verlaten) bos, bij 22 a 23 graden. Toen mijn neef nog een broodje uit mand pakte, zag hij mijn meegenomen seksspeeltjes, dit was op dat moment nog niet de bedoeling, maar hij werd er wel heel enthousiast en nieuwsgierig van. What the fuck is dit vroeg Ron toen hij mij vragend met mijn vibrator in zijn hand verbaasd aankeek? Wat denk jezelf wat het is vroeg ik lachend? Ja, een vibrator, maar wat moeten wij er hier mee vroeg hij daarop bijna naοef aan mij? Hij keek verder in de mand en viste er toen ook mijn blinddoekje en tepelklemmen uit. Zijn verbazing werd nog groter, ik kroop een stukje dichter naar hem toe, en begon verleidelijk, heel langzaam met zijn lul en ballen te spelen. Ik had deze seksspeeltjes al jaren in de kast liggen, ooit eens in een dolle bui samen met mijn man discreet gekocht in een seksshop, ergens in Amsterdam. Dat was nog voordat onze dochter werd geboren, wij hebben deze speeltjes later amper nog gebruikt. Mijn man wilde mij geen pijn doen met gekke ijzeren tepelklemmetjes en mij ook niet blind neuken als ik deze speeltjes te voorschijn haalde, zo zei hij dan met een wegwerp gebaar. Ik wilde kijken hoe Ron daarmee om zou gaan?

Ron liet het even op zich inwerken, hij liet mij spelen en pijpen, en bekeek ondertussen aandachtig, geοnteresseerd de speeltjes. Zijn eerste actie werd het blinddoekje, of oogkleppen, hoe je het wil noemen! In ieder geval blindeerde hij er mijn ogen mee en boeide mijn handen,ik mocht weer verder pijpen, ook blindelings ging dit heel goed . Het werd nog veel opwindende toen hij ook de strakke tepelklemmen op mijn stijve tepels zetten en de vibrator zoemend in mijn kutje duwde, de trillingen alleen al...wauw, een zalig geil gevoel overspoelde mij. Ik ging Ron nog sneller pijpen. De tepelklemmen, die een heerlijke druk op mijn tepels bezorgde, en daarmee gecombineerde geile gevoelens trokken steeds sneller door mijn lichaam. Wat mij man niet zag zitten, deed Ron juist wel allemaal bij mij. Ik voelde zijn snel oplopende opwinding in mijn mond, hij neukte mij op dat moment met de heftig trillende vibrator zo diep het kon, ik lag dit genot uit te schreeuwen, wat als een echo terugkwam in mijn eigen gehoor! Maar ik hoorde nog een ander bijgeluid, een vreemde stem die zich hardop afvroeg, of het lekker was wat wij deden?? De stem was heel dichtbij, ik verkrampte van de schrik, geblinddoekt en met zijn stijve lul diep in mijn mond, bleef ik doodstil in deze houding over hem heen liggen. Het angstige voor mij was ook dat Ron niets zei, niet reageerde op de stem, maar ook de vibrator gewoon in mijn kutje liet zoenen en trillen, ik werd doodsbang. Wij zijn door iemand betrapt, mensen, de boswachter de politie flitste het in paniek door mijn hoofd. De stilte was killing!

Omdat Ron ook niets meer zei en mij van zich afduwde, wist ik dat moment wel dat er iets behoorlijk mis was, ik rolde op mijn rug over het kleed en was totaal weerloos met mijn geblindeerde ogen en beide handen geboeid op mijn rug. Er kwam een enorme paniek over mij heen, ik begon gejaagd te vragen wat er gebeurde, Ron geef antwoord riep ik en kon mijn emotie en mijn angstgevoelens niet meer onder controle houden,.) ik begon te huilen. Ik bleef vragen wat er aan de hand was, maar het bleef stil. Deze stilte duurde en duurde maar voort, ik mijn beleving minuten lang, ik begreep er niets meer van, maar voelde duidelijk de aanwezigheid van een derde persoon. Dit werd mij angstvallig duidelijk toen ik ineens meerdere handen over mijn lichaam voelde komen, mijn tieten werden stevig gekneed door twee handen en mijn gesloten, stijf door mezelf tegen elkaar gehouden benen, werden met kracht geopend. Op dat moment wist ik zeker dat er een derde bij ons was en dat Ron daar zeker iets mee te maken moest hebben,.) hij sprak niet meer tegen mij vanaf het moment dat ik even kort een andere mannenstem in onze nabijheid had gehoord, en hij had geen enkele verbale weerstand of andere reactie getoond toen deze derde persoon dichterbij ons kwam. Voor mij kwam dit allemaal uit het niets, maar voor Ron was dit zeker niet als een verrassing gekomen, hij moest hier wel iets mee te maken hebben? Zo helder werd dit wel voor mij, het waren zijn handen die mijn tieten kneden, zover herkende ik zijn handen wel inmiddels, en het waren inmiddels andere handen die tussen mijn benen begon te graaien en mij vaginaal behoorlijk zeer deden door heel ruw een paar vingers in mijn kutje te porren, letterlijk wel te verstand.

Ik werd verkracht, zo voelde het!

Deze dag, heerlijke openluchtseks samen met mijn neef, wat ik altijd al een keer had willen doen samen met mijn man, maar er nooit van kwam, begon zich volledig tegen mij te keren. In grote onzekerheid, ineen gekrompen en verstijft, werd ik plotseling overal betast, ruw gevingerd door het grote mysterie, wat wel een manspersoon moest zijn, maar ik op dat moment niet wist, wie, hoe, en waarom Ron dit liet gebeuren en daar zelf ook deel van uitmaakte? Het blokkeerde mij volkomen, de angst regeerde en al mij zinnenprikkels waren daardoor verdwenen, dit was niet opwindend voor mij, niet spannend en dus ook helemaal niet geil meer. Zo plotseling als ik gevingerd werd, zo snel stopte het ook, ik hoorde een rits van een broek open gaan, Ron had mijn tieten los gelaten en ik voelde hem bovenop mijn lichaam plaatsnemen, hij zat met zijn billen op mijn tieten en probeerde mij te dwingen door mijn hoofd op te tillen en ik voelde daarbij zijn lul tegen mijn mond komen. Om er zeker van te zijn dat hij het was, deed ik net of ik mijn verzet, voor zover dat mogelijk was,.) opgaf, en opende mijn mond. Hij was het, ik voelde dat gelijk aan zijn lul, die kende ik inmiddels ook goed genoeg. Ik had mij benen weer strak gesloten tegen elkaar gedaan toen het ruwen vingeren ophield, maar weer werden mijn benen met kracht opengedaan en kwam degene die dit deed tussen mijn benen zitten met zijn (blote) benen, daarna voelde ik het binnen dringen van een mannelijk lid, dik, hard en duidelijk van warm vlees en bloed, dit was zeker niet mijn vibrator! Hij stootte verder door.

Door de grote angst was mijn kutje droog geworden, waardoor bij de persoon die mij probeerde te neuken een verbale opmerking uit zijn mond kwam,.) tering Ron wat heeft Femke een klein, strak kutje! Als door de bliksem getroffen begon ik te gillen toen ik onmiddellijk de stem van mijn zwager Gert herkende, ga van mij af viezerik schreeuwde ik keihard galmend door de stilte van het bos, stop, stoppen, heb ik een paar keer geroepen. Niet dat het enige effect had op Ron en zijn vader, mijn zwager begon er alleen maar bij te lachen en zei, ja dat had jij niet verwacht hι geile slet. Ron zorgde er gelijk voor dat ik mij ook verbaal niet meer zou kunnen roeren, hij drukte zijn stijve lul weer diep in mijn mond en zijn vader, bleef pogingen doen om mij te neuken. Hij heeft zich toen even helemaal uit mijn (droge) kutje teruggetrokken, op mijn kutje gespuwd en zijn eigen lul van zijn speeksel voorzien,.) daar gaan weer Femke zei hij lachend alsof ik dit geil moest vinden, kwam hij weer in mij. Ik voelde daarna zijn lul weer tussen mijn schaamlippen stoten, een dikke stomp, die niet erg groot bleek te zijn en mij van binnen niet echt pijn kon doen, hoe ruw hij het ook deed. Ik heb echt even overwogen om bij Ron, uit pure frustratie dat hij mij dit aandeed, keihard in zijn lul in mijn mond te bijten. Ik heb het niet gedaan, maar was zo boos op hem geworden toen ik goed ging beseffen wat er allemaal gebeurde, dat mijn hart er op dat moment goed voor was om het te doen. Dit was zo grote vernedering voor mij, mijn zwager Gert (47), die ik nooit echt heb gemogen, lag mij te neuken.

Ik had grote angst over hoe dit zou aflopen,zolang ik geboeid en geblindeerd daar lag, kon ik weinig doen! Feitelijk kon ik maar een ding doen,.) en dat was meewerken en net doen alsof ik het ook allemaal zo geil vond. Hoe had Ron dit kunnen doen, deze vraag speelde alleen maar door mijn gedachten? Waarom had hij met zijn vader over ons en deze afspraak in het bos gesproken? Wat zat hier achter en ging er allemaal nog gebeuren? Ik moest Ron wel blijven pijpen en mijn zwager Gert toestaan dat hij mij neukte op dat moment, maar hier walgde ik dus echt van en wilde dit absoluut niet, dit kon wel eens hele grote gevolgen voor mij en ons huwelijk gaan opleveren! Ik voelde mij stom en naοef dat ik Ron mijn vertrouwen had gegeven, en ja, natuurlijk had ik er toen wel, heel veel spijt van dat ik mezelf zo had laten inpakken door Ron. Ik was er echt vanuit gegaan dat hij nooit met iemand over ons zou praten, dit was ook niet in zijn eigen belang,.) en al helemaal niet in mijn belang. Mijn zwager neukte mij heel onbeheerst, hard en ruw, ik hoopte maar een ding, dat dit snel voorbij zou zijn. Geil is ze hι pa zei Ron, ja jongen je heb niks te veel gezegd lachte mijn zwager gemeen. Je heb wel een heel klein, strak kutje Femke zei hij, ik kon met Ron zijn lul in mijn mond er niet op reageren, maar was dit ook niet van plan. Ik hield mij stil, pijpte en zoog Ron heel hard op zijn lul en gelukkig had dat als resultaat dat hij steeds onrustige bovenop mijn lichaam werd, hij begon zijn sperma in mijn mond te spuiten, nog steeds in paniek slikte ik het maar door en ging hij even later van mij af. Het nadeel was alleen dat ik toen mijn zwager helemaal over mijn lichaam kreeg.

Hij begon hard op mijn tepels te zuigen, neukte nog sneller en harder en begon te hijgen als een varken zonder conditie. Ik heb hem altijd al een onaantrekkelijke vent gevonden met zijn dikke bierbuik en vaak kwetsende opmerkingen en cynische grappen. En juist deze walgelijke kwal lag mij te neuken. Ik begon met hem mee te hijgen, alsof ik het ook allemaal heel geil vond, maar mijn doel was alleen maar, om hem zo snel mogelijk, desnoods met zijn lozing in mijn kutje, van mij af te krijgen, hier wilde ik zo snel mogelijk van verlost zijn. Wat er daarna zou komen zag ik dan wel, maar ik wilde zowel Ron als Gert, allebei in hun ogen kunnen kijken en mijn geboeide handen zo snel mogelijk weer vrij hebben. O ja wat geil Gert begon ik nog harder te kreunen, toen ik hem tegen Ron hoorde zeggen, dat mijn kutje wel heel erg strak was, had ik ook al een keer eerder van hem gehoord, en dat ik zo lekker mij mijn kutje om zijn lul lag te trekken, ja Gert hijgde ik, je neukt me goed! Dat streelde zijn walgelijke ego nog meer, en ja hoor, niet veel later begon hij nog harder te hijgen en te grommen als een beer, en neukte hij zich in mijn kutje klaar. Hij rolde van mij af, mogen alstublieft de handboeien los vroeg ik met onderdrukte woede? Gelukkig was mijn zwager heel content met zijn prestatie, dat hij op mijn verzoek inging en als eerste mijn blinddoek af deed, ik keek in zijn bezweten gezicht, hij lachte en zei dat ik het goed gedaan had! Zelf heb ik dat in ieder geval zo niet ervaren en er totaal geen genot aan beleeft, ik was verre van geil en vond het nog verheugende dat hij ook mijn handboeien af deed. Heel zelfvoldaan stond hij boven mij over zijn kleine pikkie te wrijven.

Zo van "ja Femke, ik kan neuken hoor"... Ik deed natuurlijk of ik er van had genoten.

Daar zat ik, midden in een verlaten bos met mijn neefje, waar alles mee begonnen is,.) en met de man van mijn zus, die van mijn seksdates met zijn zoon, kennis had genomen, en ook daarom maar dacht, dat ik dit met hem ook zeker wel wilde. Ik geil al jaren op jou Femke lachte hij weer heel zelfverzekerd, toen ik van Ron hoorde welke geile spelletjes jullie met elkaar speelden, wist ik zeker dat jij dit ook wel met mij er bij geil zou vinden zei hij, ja het was erg geil glimlachte ik gemaakt! Ik wist op dat moment nog niet hoe ik uit deze precaire situatie moest komen, zowel Ron als mijn zwager gaven er geen uiting aan dat het op dat moment voorbij was, maar ik wilde daar zo snel mogelijk weg. Ik was vreselijk teleurgesteld in mijn neef dat hij mij zo had laten misbruiken door zijn vader, ik wilde toch graag weten waarom hij zijn vader over onze seksdates had verteld en zelfs zover was gegaan om hem er in te betrekken en zijn vader had verteld dat wij hier waren?? Dit kon ik niet bevatten en probeerde door mezelf nog een keer geestelijk goed op te peppen en mij zogenaamd verleidelijk naar hun op te stellen ,door te zeggen dat ik nog wel zin had om lekker met zijn drieλn door te gaan. Mijn opzet hiervan was,.) in gesprek met hun te komen om aan de weet te komen wat zij verder hierna nog van mij verlangden, en hoe zij dit dan voor zich zagen? Toen ik over mijn zus begon te praten en aan mij zwager vroeg hoe zij hierop zou reageren? Als ik dit tegen haar zou vertellen, kwam er een gesprek over hun seksuele leven opgang, wat ik niet kon geloven van mijn zus. Ron had hier ook een grote rol in volgens mijn zwager.

Wil jij een Negerin neuken?  Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  Oude wijven zoeken een Sexdate!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm