Zou jij een oudere vrouw neuken?

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Een lul zo hard als staal!

Wil je met me neuken?

Zou je een Moeder neuken?

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Snel sexcontact met mij!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Veilig een keiharde erectie

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Stiekem Spannend en Lust
Categorie: incest | vrijdag 27 september 2013 04:30

Geile afspraakjes

Deze drie simpele woordjes deel ik nu bijna drie maanden met mijn vader, nadat mijn moeder een weekje op vakantie was met een oude jeugdvriendin in Drenthe. Weken had ik hierover nagedacht toen ik van mijn moeder hoorde dat zij in een week in juli met haar vriendin meeging naar een gehuurd vakantiehuisje. Ik zou voor het eerst met mijn vader Nick 48 een week alleen thuis zijn en wilde goed voor hem zorgen, waarom wordt duidelijk uit mijn verhaal “Stiekem, Spannend en Lust. Mijn naam is Jeannette, ik ben 19 jaar en woon sinds mijn oudere broer uit huis is de laatste 2 jaar nog alleen bij mijn ouders. Eigenlijk vanaf het moment dat mijn broer uit huis ging kreeg ik steeds meer aandacht van papa en gingen wij veel dingen samen doen. Zowel ik als papa zijn sportieve types, zo gaan wij 2 avonden per week samen naar de sportschool en lopen wij ook altijd wel op zaterdag of zondagochtend 20 tot 30 kilometer hard bij ons in de buurt. Heerlijk vind ik dit om samen te sporten en dan dicht bij mijn vader te zijn, papa is door zijn fysieke discipline zoals mijn vriendinnen regelmatig tegen mijn zeggen, nog steeds een lekker ding op zijn 48ste jaar.

Mijn moeder hou helemaal niet van sport, en al helemaal niet om het te beoefenen voor haar conditie of figuur een beetje in plooi te houden. Mama vind haar sigaretje, wijntje en ongezonde eetlust belangrijke. Helaas is dit haar ook wel aan te zien, ze is pafferig dik geworden de laatste tien jaar, ze weeg ergens in de 90 kg en meet daarbij 1.68 m. Mijn moeder is altijd moe ’s avonds van het zitten en niks doen, als ik en papa gaan sporten ’s avonds, dan lig zij meestal al op de bank televisie te kijken met een bak chips en een wijntje. Ik vind het niet gezond zoals zij leeft, zij is ook pas 47 jaar en ik ben soms weleens bang dat zij een ernstige ziekte zal krijgen, met alle gevolgen van dien.

Maar goed ik zeg er niets meer van, wij krijgen daar dan ruzie over en ik moet mij met mijn eigen zaken bemoeien zegt ze dan. Mijn vader hou ook zijn mond volgens mij alleen maar om de vrede te bewaren, maar ik zie en merk aan hem dat hij er niet gerust of happy mee is. Eigenlijk hoorde ik voor het eerst dit jaar tijdens het sporten van hem, dat mijn moeder in bed net zo futloos in bed was geworden, als daar buiten. Het voelde aan of hij aan mijn zijn ongenoegen over mama wilde spuien en daarmee zei, niet meer echt gelukkig met mama te zijn. Ik begon daarover na te denken als ik ‘s avonds alleen in mij bed lag nadat hij dat een keer had gezegd viel het mij ook op dat ik hun eigenlijk nooit elkaar een echte intieme zoen had zien geven, nooit had zien knuffelen of zo.

Ik slaap naast hun slaapkamer, maar behalve in bed met elkaar ergens over horen praten, hoorde ik nooit dat zij ook weleens met seks bezig waren. Zelf was ik 16 toen ik voor het eerst echt seks had met een jongen en ontmaagd ben, daarna heb ik geneukt met nog twee andere jongens en kon niet zeggen dat ik een ervaren meid was toen ik mijn vader op de eerste avond – nacht dat mijn moeder weg was, probeerde te verleiden op mijn manier. Mama was vertrokken, ik had schoolvakantie en had het huishouden en de boodschappen gedaan toen papa die avond uit zijn werk thuis kwam. Speciaal voor hem had ik een mini rokje aangedaan met daaronder mijn meest sexy stringetje, in mijn kleine topje kon je duidelijk zien dat ik geen BH droeg, mijn tepels waren goed aanwezig.

Helemaal toen ik papa binnen zag komen en naar mij zag kijken, wat zie jij er lekker uit lachte hij, gelukkig dacht ik, hij is niet boos en vind het mooi. Ik schonk een biertje voor hem in, papa bleef naar mijn kijken, missie voorlopig geslaagd dacht ik. Hij ging op de bank zijn biertje drinken en ik ging aan de gang in de keuken om het eten voor ons klaar te maken, een paar keer bukte in extra diep en uitdagend in onze open keuken om iets uit de keukenkastjes te pakken. Ik wist bijna zeker dat hij onder mijn rokje kon kijken. Ik had heel de dag al een spannend gevoel in mijn lichaam gehad, helemaal toen ik deze kleding een halfuurtje voor zijn thuiskomst had aangedaan, toen werd ik heel warm en geil. Maar wat als hij er geen aandacht voor had, of erger, hij boos op mij zou worden!

Die gedachte maakte mij ook weer onzeker, maar zijn eerste opmerking toen hij mij zo zag, waren positief voor mijn plan. Ik had nog iets gedaan, mijn kutje had ik die morgen al zorgvuldig glad geschoren, ik had alleen een klein streepje schaamhaar laten staan. Ineens stond papa achter mij in de keuken, hij legde zijn hand op mijn kont en vroeg,? Heb jij je zo mooi voor mijn gemaakt Jeannette, ja zei ik terwijl mijn stem stokte. Dat kan een mooie week worden lachte hij, zijn hand tilde mijn rokje verder op en ik voelde hem op mijn blote billen, geen slipje vroeg papa? Yes dacht ik gelijk toen ik zijn hand voelde, hij hapt toe. Ja ik heb wel een slipje aan pa lachte ik op van de zenuwen, met trillende handen tilde ik mijn rokje op en liet hem mijn knalrode string zien.

Een super ordinaire kleur die hoeren meestal dragen om klanten te lokken achter de ramen,ooit had ik dat ding eens gehad van een vriendje voor mijn verjaardag, ook het rokje wat ik aanhad. Ik heb het een keer voor die jongen aangedaan, daarna nooit meer. O papa wat doe je nu overdreef ik mijn zogenaamde verbazing, toen ik zijn hand over mijn schaars bedekte kutje voelde komen. De knalrode kleur werkte kennelijk ook bij mijn vader als een stier op een rode doek, het wond hem op, ik zag het gelijk in zijn ogen. Veel te snel naar mijn zin haalde hij zijn hand daar weer weg, o Jeannet wat wind je mij op zei hij en kwam tegen mijn aanstaan. Het werkte, ik voelde iets hards in mijn kruis. Hij keek mij doordringend aan, streelde door mijn lange blonde losse haren en vroeg, wil je dit ?

En of ik dit wilde, weken lang had ik hierover gefantaseerd en had ik mij voorbereid op deze dag en dit moment. Toen papa zo tegen mij aanstond in de keuken, pakte ook ik hem stevig vast en drukte hem nog strakker tegen mijn lichaam aan. Hij gaf mij een kus, ik hoopte op een tongzoen, maar dat gebeurde toen nog niet, hij liet mij weer los en zei vrij abrupt, ik ga even douchen. Ik zag mijn vader weglopen met een nog steeds verborgen erectie in zijn broek, in de badkamer of onder de douches in zowel de sportschool als thuis had ik mijn vaders lul regelmatig gezien, in slappe toestand, ik keek stiekem en nooit opvallend. Dat durfde ik niet, maar zijn slappe lul vond ik al heel spannend om te zien. De aflopen twee jaar heb ik er regelmatig over gefantaseerd hoe hij er stijf uit zou zien.

Ik zorgde er altijd wel voor dat mijn vader mijn naakt kon zien!

Dat was gewoon zo ontstaan omdat wij samen veel sporten en daarna ons douchte. Ik tegenstelling tot mijn moeder ben ik super, super slank. Ik ben ook trots op mijn lichaam en train daar veel voor, mijn lengte 1.74 m en gewicht 60 kg, zijn vind ik zelf in een goede verhouding, mijn kledingmaat 36 – 38 en cupmaat 75 C ben ik tevreden over. Als ik mijn moeder naakt zie denk ik altijd, zo wil ik nooit worden en zou ik zeker nooit meer in de spiegel mezelf durven te bekijken, ik weet niet precies hoe mijn vader daarover denkt. Hij praat daar nooit over met mij, behalve dan die keer tijdens ons hardloop partijtje. Mijn vader stond onder de douche, ik maakte het eten klaar en was vol spanning hoe hij weer naar beneden kwam om te eten, maar het zag er goed uit en mijn plan leek te slagen om mijn vader te verleiden.

Papa rook en zag er fris uit toen wij aan tafel gingen, hij sprak over de week die voor ons stond en wilde de volgende avond weer gaan hardlopen met mij. Ik kon bijna geen hap naar binnen werken en wilde iets heel anders horen, iets over seks met hem, maar hij sprak daar onder het eten niet over. Ik zat al die tijd wel met een nat kruisje en stijve tepels aan de tafel, wil hij toch niet vroeg ik mij weer af. Ja hij wilde wel, maar eerst liet hij mij de tafel afruimen, koffie zetten en samen keken wij daarna naar een film op de televisie die bijna 2,5 uur duurde op SBS 6. Ik had de hoop al een beetje opgegeven toen hij rond 23.00 uur zei naar bed te gaan! Dit kon toch niet waar zijn, gingen wij afzonderlijk ieder in zijn eigen bed slapen? Ik werd er weer heel onzeker van en vroeg nu mama er niet was of ik ben hem in bed mocht slapen ? Hij keek mij aan, glimlachte en zei met zijn zware mannelijke stem, jij denk toch niet dat ik jou vannacht alleen laat slapen, gelukkig dacht ik.

Samen in de badkamer poetste hij als eerste zijn tanden en deed zijn shirt in de wasmand, ik zie je zo zei hij en ging naar zijn slaapkamer. Ik stond daar maar een beetje te dartelen, nog steeds niet goed wetend wat ik moest doen. Ik kleden mij uit, nam een douche en waste mijn kutje zorgvuldig. Ik weet niet hoe andere meiden dit ooit hebben ervaren die de zelfde gedachte in hun hoofd hadden op zo spannend moment, maar ik beefde alsof ik voor een zwaar examen stond toen ik naakt naar mijn vader ging. Hij deed het dekbed voor mijn open, ik zag dat zijn lul heel groot was toen ik naast hem ging liggen. Ik was waar ik wilde zijn, bij mijn vader in bed en hij was net zo opgewonden als ik. Hij kwam tegen mijn lichaam aanliggen, onze eerste lange tongzoen vertaalde onze eerste seksuele aantrekking voor elkaar. Daarna is papa begonnen om heel lang en afwisselde hard op mijn tepels te gaan zuigen, mijn kutje kriebelde en ik had nog nooit zo geil gevoel gekregen van het zuigen op mijn tepels. Ik durfde het nog steeds niet aan om met mijn hand naar zijn lul te gaan.

Ik lag te genieten van zijn aandacht voor mij, ik kreeg overal kleine kusjes over mijn buik, op mijn kleine streepje schaamhaar, maar ik kwam pas echt goed in beweging toen ik zijn warme adem en zijn tong over mijn kutje voelde komen. Heel langzaam likte papa mij, zijn tong kwam steeds een stukje verder mijn kutje in, mijn hartslag kwam volgens mij boven de twee honderd slagen uit. Wat voor mij toen al meteen duidelijk werd was zijn ervaring, hij concentreerde zich vooral op mijn knopje, iets waar de jongens waar ik seks mee had gehad nog een puntje aan konden zuigen. Papa zoog zo opwindend op mijn klitje en masseerde zijn vinger daarbij voor in mijn kutje dat ik al snel lag te kreunen en te hijgen. Ik was ook nooit eerder zo snel en heftig klaar gekomen als op dat moment, mijn vader wist precies hoe hij mij voor zich moest winnen, ik was ik alle staten en super geil.

Papa draaide mijn om na mijn orgasme.

Ik kwam plat op mijn buik te liggen en voelde dat hij met zijn grote handen mijn billen opende. Ik werd zachtjes in mijn billen gebeten wat ik lekker vond, maar zijn tong over mijn aarsje te voelen likken maakte mij pas echt gek, o wat geil papa kreunde ik, mijn kontje hijgde ik er zelf verbaasd van. Vond hij dit niet vies ? kickte hij er op? hoorde dit zo? Ik vond het in ieder geval heel geil. Ik voelde twee van zijn vingers weer mijn kutje inkomen, ik werd gevingerd en over mijn aarsje gelikt, ik kon daarbij alleen nog maar denken aan mijn vaders lul, ik wilde hem zien, voelen, proeven en lekker pijpen, dat wilde ik. Maar zover was het nog niet, papa was bezig om mijn heerlijk te verwennen, zijn vingers gleden soepel door mijn kutje en ik vocht tegen mijn orgasme. Als dit mijn vaders tactiek en voorspel was, dan begreep ik mijn moeder zeker niet waarom zij zich de laatste jaren fysiek zo onaantrekkelijk voor mijn vader had gemaakt.

Ohh papa ik wil jou ook verwennen riep ik op een moment dat ik het bijna echt niet meer kon houden, zijn vingers hoorde ik soppen in mijn kutje en zijn tong was echt een paar keer mijn aarsje ingedrongen, te gek zoiets! Hij luisterde naar mij, zijn vingers gleden mijn kutje uit, zijn handen en tong gingen bij mijn billen weg, toen mijn vader uitgestrekt naast mij ging liggen wist ik wat mij te doen stond. Ik draaide mij naar hem toe, gaf hem eerst een lange tongzoen en kon zo eerst nog even daarbij stiekem opzij naar zijn stijve lul kijken. Een machtige rechtop staande lul, zo groot had ik hem niet voor mijn ogen gehad of kunnen inschatte in zijn normale ruststand. Ik moest, ik kon mij niet meer bedwingen, ik wilde dat mooie opwindende stuk vlees zo graag in mijn mond voelen.

Ik liet mij zakken langs zijn gespierde krachtige mooi lijf, feitelijk alleen aan zijn wat grijs wordende borstharen kon je zien dat mijn vader geen twintig meer was. De adrenaline pompte door mijn lichaam, mijn kutje dreef toen ik voorzichtig zijn lul in mijn hand nam. Ik keek er even naar zo vlak voor mijn gezicht, ik stroopte langzaam zijn vel af en kreeg zijn dikke eikel te zien, super toen ik daarbij onmiddellijk voorvocht uit zijn eikelspleet zag komen. Ik likte de heldere druppel over mijn tong, proefde hem letterlijk, maar raakte in extase toen ik meer voorvocht van mijn vader in mijn keel kreeg. Ik pijpte hem langzaam, dit was toch heel gek, zoveel spanning en opwinding had ik niet eerder gevoelt bij een jongen waar ik seks mee had gehad. Dit was mijn vader, een rijpe mooie ervaren man die mijn seksuele al even zo heerlijk verwent had, toen begon ik hem te verwennen.

Ik mocht mijn gang gaan, ik pijpte zijn harde lul, zijn ballen waren groot, zacht en ook lekker om afwisselend in mijn mond te zuigen, ik likte ook hem overal, tot aan zijn aarsje toe. Hij lag ontspannen te kreunen, zei dat ik het lekker deed en dat hij mij zo geil vond. Ik vond hem juist geil, hij liet alles toe wat ik deed en liet zich ook volledig gaan toen ik hem zeker na een kwartier heftig pijpen in mijn mond voelde klaar komen. Ik wist even niet of ik alles moest inslikken of weer uit mijn mond moest laten glijden langs zijn lul, ik deed het laatste. Zijn sperma vloeide langs zijn stijve lul langzaam naar beneden en kwam op zijn ballen terecht, minuten lang heb ik het op liggen likken en alsnog allemaal ingeslikt.

Super om dit te mogen doen, ook mijn vader vond dit duidelijk heel geil.

Wij namen een rust moment, ik ging in zijn armen liggen en hij streelde heerlijk mijn stijve tepels, afwisselend zoende wij elkaar. In deze heerlijk roze zag ik zijn ogen soms dichtvallen, ik vond het niet erg want ik wist dat wij samen nog een week voor ons hadden voor mama weer thuis zou komen. Mijn vader viel in slaap, ik lag tegen hem aan en heb nog wel een uur naar hem liggen kijken, hoe hij ademde, licht snurkte en zijn lul in ruste tussen zijn benen op zijn balzak lag. Uiteindelijk ben ik ook in slaap gevallen en werd de volgende morgen nog steeds in zijn armen wakker. Het was zaterdag, papa hoefde niet naar zijn werk en lag nog lekker te slapen toen ik mij voorzichtig los worstelde uit zijn armen om even een pasje te gaan doen. Toen ik terug kwam sliep hij nog steeds en kon ik het niet laten om mijn hand op zijn lul en ballen te leggen, heerlijk warm voelde het aan, ik werd weer geil.

Zal ik hem even pijpen lag ik mij te bedenken, hoe zou hij daar op reageren? Ik deed het, maar op het moment dat zijn lul daarop reageerde in mijn mond, gingen zijn ogen open. Hι ook een goede morgen Jeannette zei hij, je bent erg vroeg bij meisje. Ik had mijn mond alweer bijna vol, ik kon nog even niets zeggen en was alleen maar trots dat ik zijn lul zo snel stijf had gemaakt. Papa was ook gelukkig gelijk weer geil, mijn plannetje had ik toen al in mijn hoofd, ik wilde neuken met hem. Ik pijpte nog even door voor ik omhoog kroop op zijn lichaam, goedemorgen zei ik en gaf hem een zoen. Ik zat goed, ik voelde zijn harde lul tegen mijn kutje drukken, met een eenvoudige handbeweging kon ik zijn stijve lul bij mij naar binnen duwen, het moment suprκme kon beginnen.

Dat werd het ook, het kosten mij wat moeite en concentratie om zijn grote ochtend erectie helemaal in mijn kutje te krijgen, papa liet het mij zelf regelen, maar ik had hem gevangen. Een onbeschrijflijk gevoel overspoelde mij, ik begon zijn lul te berijden, maar kon (toen) nog niet helemaal diep en rechtop op zijn keiharde lul zitten. Mijn kutje was nog niet gewend aan zo grote lul, maar niet al te wilt begonnen wij lekker te neuken, het was 8.30 uur zag ik op de wekker weet ik nu nog. Ik vond het super, geil en bijna in trans gleed ik over zijn lul. Papa liefkoosde mijn tepels, masseerde mijn tieten en deed steeds even op mijn stijve tepels zuigen. Jij houd dit niet Jeannette lachte hij, natuurlijk hield ik dit niet zonder een orgasme, en kwam klaar alsof dit voor het eerst in mijn leven was en ik niet wist wat er gebeurde. Zo lekker die grote geile staaf in mijn kutje, ik gilde het ook uit dat ik zijn lul super vond.

Ik wilde doorneuken, maar papa had een andere idee, ik moest van hem af. Waarom ?

Hij wilde dat ik met mijn natte open geneukte kut op zijn gezicht kwam zitten, ik mijn opperste opwinding zei ik dat ik ook al geplast had, ga zitten lachte mijn vader. Wat een geile man ben jij dacht ik toen ik zijn tong diep en flitsend in mijn kutje voelde komen, ik zat rechtop op zijn face en kon alleen maar hijgen en hiervan genieten. Ik keek op zijn nat glimmende lul neer vanuit deze positie, nog steeds lekker stijf met een verscholen eikel in zijn ruime vel. Die wil ik flitste het door mijn hoofd, pijpen, neuken ik wordt gek gilde ik toen hij ook nog een vinger in mijn aarsje probeerde te duwen. Dat ging niet soepel, maar wel toen ik ook op mijn prooi aanviel. Ik liet mij over zijn lichaam heen vallen, zijn stijve lul ving ik op in mijn mond, de ruimte kwam er en zijn vinger kwam langzaam mijn aarsje in.

Gelikt worden in je kutje waar een paar minuten daarvoor zijn lul nog had ingezeten en daarbij gevingerd worden in je aarsje, daar had ik geen ervaring mee en kwam dan ook weer veel te snel klaar. Ik had mijn vader amper kunnen pijpen en voelde mij op dat moment een beetje egoοstisch. O pap sorry hijgde ik, hij lachte tussen mijn benen en duwde zijn vinger nog dieper mijn kont in, je ben super geil, kom op niet praten maar pijpen zei mijn vader. Dat deed ik, ik pijpte hem misschien nog wel beter dan de eerste keer, ik voelde mij zo geil dat ik alles wilde doen. In zoog en trok hem stevig af, ik kon mij op een gegeven moment nog beter concentreren op zijn lul omdat hij zijn vinger uit mijn aarsje had gehaald en mijn alleen nog likte. Alhoewel, ik kwam weer klaar, ik kon er gewoon niets aan doen, alles wat hij deed was gewoon te geil en onbekend voor mij.

Daardoor kon er ook gebeuren wat er gebeurde, papa kwam zelf ook klaar tijdens mijn orgasme en dat voelde ik pas toen hij zijn warme zaad tegen mijn tieten spoot, shit dit had ik echt niet gemerkt. Het was verder geen punt, mijn vader zei dat hij nog nooit in zijn hele leven zo geil was wakker gemaakt, zijn zaad droop van mijn tieten en lichaam af op zijn lichaam. De warme douche die wij daarna samen hebben genomen spoelde alles weer fris en schoon. Maar ik besefte die morgen wel samen aan het ontbijt dat onze ziel voor altijd bevlekt was en wij geen normale vader- dochter relatie meer hadden. Dat bleek ook wel in de week die ons toen nog voor stond en tot op de dag van vandaag. Inmiddels zijn papa en ik seksueel volledig op elkaar ingespeeld, wij nemen misschien wel bewust risico,s om elkaar op allerlei plaatsen zowel in huis als buitenshuis te bevredigen. Soms denk ik weleens dat mijn vader het opzoekt, het stiekem doen, de opwinding en de lust , daar hebben wij elkaar zeker in gevonden...

keiharde erectie door erectiecapsules veilig online kopen  Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  
rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
Kotsesextube | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisexkstube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Webcamsekstube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm
Harde Sexfilm | Geile schaamlippen | Gratis Porno Sexfilm | De Sexbioscoop | Geile Filmpjes | CreampieSex | De Sexpagina!© 2021 https://seksverhalen.org/sexverhalen/incest/2176/Stiekem-Spannend-en-Lust.html