Zou je een Moeder neuken?

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Wil je met me neuken?

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Snel sexcontact met mij!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Veilig een keiharde erectie

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Praten over seks met mijn ouder broer
Categorie: incest | vrijdag 27 september 2013 02:56

Geile afspraakjes

Lag ik gisteren mezelf heerlijk te vingeren, en was bijna aan het komen, toen ik dacht iets te horen. Ik was zo geil dat ik er verder niet op lette en even later kwam ik al kreunend en hijgend klaar. Ik lag met mijn ogen dicht nog na te genieten toen ik schrok van een sten vlak bij mij. "Jee, Dieneke, zijn kleine meisjes tegenwoordig al zo vroeg bezig met dit soort dingen. Was het lekker?" Ik keek op en staarde recht in het gezicht van mijn oudste broer. Hij is al 30 en ik pas 16. Ik heet dus Dieneke zoals je al begrepen hebt. Veel wist ik niet te zeggen en ik lachte maar een beetje schaapachtig. Hij kwam bij me op bed zitten en pakte mijn hand. "Geeft niks hoor, Dien, heel normaal om jezelf eens lekker te verwennen. Doe ik ook vaak genoeg. " Je bent toch getrouwd, dan doe je dat toch niet meer?" vroeg ik hem. Hij lachte maar wat en vertelde me dat hij eigenlijk niet met zijn kleine zusje over dit soort dingen zou moeten praten. "Nog een paar jaartjes en je vindt al dat soort dingen zelf wel uit."

Ik werd nieuwsgierig, natuurlijk wist ik al zo,n beetje alles over seks, maar echt meegemaakt had ik nog niet veel. Niks eigenlijk. Ik was nog maagd en had nog geen vriendje. Ik had wel uitgevonden dat ik mezelf heerlijk kon klaarmaken en als ik dan kwam dacht ik wel eens hoe het zou zijn om echt te neuken.

Ik vertelde het aan Max, mijn broer dus heet Max. ik vertel geloof ik een beetje verward. In ieder geval begonnen we te praten over seks. Ik vertelde hem dat ik het nog nooit gedaan had en hoe ik me afvroeg hoe het zou zijn. Ook dat ik best een beetje er tegen op zag om het de eerste keer te doen. "Doet het pijn?", vroeg ik hem. Hij schudde zijn hoofd. "Wel nee, de meesten voel niks en als je een beetje voorzichtig ben valt het allemaal reuze mee, beter zelfs, het is heel lekker. "

We bleven maar praten, ik voelde me al echt groot dat hij zo serieus met me sprak. "Eigenlijk kwam ik voor mam en pa, maar die zijn zeker uit?", zei hij na een hele tijd. Ik knikte. "Ze komen pas laat thuis." hebben ze gezegd. "Dan moest ik ook maar weer eens gaan," zei hij en stond op. Ik vond het jammer dat hij wegging en vroeg hem of hij nog niet even wilde blijven. "Blijf nog even hier, ik schenk wat lekkers voor je in," zei ik. Max gaf al snel toe.

"Okey, kleine zus, schenk me maar een glaasje wijn in, drink je zelf ook al?"

Ik rende naar de keuken en kwam even later terug met twee grote glazen witte wijn. We proostten en de glazen klonken tegen elkaar. "Zit ik hier met mijn kleine zus op haar slaapkamer wijn te drinken. Wat moeten de mensen wel niet denken als ze ons zouden zien?"

We waren een tijdje stil en mijn gedachten gingen terug naar wat Max had gezien toen hij binnenkwam en wat hij had gezegd. "Max, mag ik wat geks vragen?" vroeg ik hem verlegen. Toen hij van ja knikte zei ik, "Je zei dat je het nog steeds bij jezelf doet, aftrekken bedoel ik, waarom , je neukt toch zeker met je vrouw?" Hij dacht na, "Klopt ja, maar mannen zijn geloof ik vaker geil dan vrouwen en als ik er behoefte aan heb, en ik weet dat ik voorlopig niet met haar kan neuken, help ik mezelf. Snap je?"

Ik dacht wel dat ik het begreep. Ondertussen had al dat gepraat over neuken en zo me weer behoorlijk geil gemaakt. Ik vertelde het aan Max en hij gaf toe dat hij zelf ook een beetje opgewonden was geraakt. "Maar," ze hij, " Het mag dan wel logisch zijn, maar het hoort natuurlijk niet. Je bent mijn kleine zus. Je ziet er al wel lekker vrouwelijk uit, maar je blijft mijn zus. En broer en zus worden niet samen geil." Het antwoord van mij was er uit voor ik het wist. "Maar broer en zus zijn dus wel samen geil. Dat zeg je toch eigenlijk?" En toen gebeurde het. Mijn broer van 30, getrouwd en al werd knalrood. Ik begon te lachen en trok hem overeind en trok hem naar de spiegel. Ik stond achter hem en wees. "Kijk Max, je bent vuurrood.. Ik sloeg mijn armen om hem heen en samen lachten we. Toen werden we stil en bleven zo staan. Ik was helemaal schor van de zenuwen toen ik hem vroeg.

"Max, wil je je voor mij aftrekken en mag ik dan kijken?

Ja, Max, alsjeblieft? Doe je het?" Max keek me aan in de spiegel. Hij zei niks maar ritste zijn ritssluiting open en trok zijn lul uit zijn broek. Hij was al helemaal stijf. Ik heb er geen verstand van, maar het leek me dat hij een flink grote pik had.

Hij pakte hem in zijn vuist en begon langzaam te trekken. "Praat tegen me, Dien, praat geil tegen me," fluisterde hij. Ik wist niet precies wat hij verwachtte, maar begon tegen hem te praten. "Wat een lekkere pik heb je, grote broer van me, trek je lekker af, ik vind het zo geil om je bezig te zien. Jouw lul is de eerste die ik zie en ik heb nog nooit een man zien aftrekken. Ga door, trek lekker, ik wil je zien spuiten, dat heb ik ook nog nooit gezien.

"Ga je voor je kleine zusje spuiten?"

Hij kreunde nu hard en ik verstond iets waar ik even van schrok. Hij draaide zich om en bleef rukken. "Ga op je knieen zitten, Dien, mag ik in je mond spuiten?" Het was allemaal eng en nieuw voor me maar ik deed wat hij zei. Ik zat op mijn knieen voor hem en deed mijn mond open. Hij had zijn lul er vlak voor, maar er nog niet in. Ik wachtte met mijn ogen dicht op wat er ging gebeuren. Ik was nu ook verschrikkelijk en geil en voelde hoe mijn kut kletsnat was geworden. Toen voelde ik zijn keiharde pik tegen mijn lippen en ik sperde mijn mond wagenwijd open. Hij stootte zijn pik naar binnen. Ik zoog hem verder naar binnen en maakte hem nat met mijn spuug. Hij smaakte lekker, een beetje zout. Ik kon niets meer zeggen, ik sloeg mijn armen om zijn kont en trok hem zo dicht als ik kon tegen me aan. Ik voelde hoe hij steeds wilder begon te bewegen en hij stoote allerlei geluiden uit. Toen schreeuwde hij. "Jaaaaaaaaa, Dien, Ik kommmmmmmm, ooo, god, jaaaaa, jaaa, jaaa"

Ik voelde zijn pik in mijn mond samentrekken en voelde hoe zijn sperma in stralen mijn keel inspoot. Ik hield het zo lang mogelijk in mijn mond, maar het was zo veel. Ik moest even mezelf overwinnen, maar besloot toen om het door te slikken. Niet eens zo vies was het. Ik pakte nu zijn pik en duwde hem langzaam uit mijn mond. Ik deed mijn mond open en zei, "Kijk Max, alles op." Ik hield zij pik in mijn handen en begon hem langzaam schoon te likken. Hij had zijn handen op mijn hoofd en ik hoorde hem mompelen. "Mmmm, Dien, dat was lekker, heel lekker, en heel verkeerd. Ik keek omhoog en lachte lief naar hem. "Ja, Max, misschien verkeerd, maar heel heel erg geil, ons geheim, niemand hoeft het toch te weten. En Max, ik wil nu meer.."

We zaten een hele tijd naast elkaar op bed en zeiden niets. Allerlei gedachten schoten door mijn hoofd. Hoe kan het dat ik als 16 jarige net mijn oudere broer had laten klaarkomen in mijn mond. Hoe was het in hemelsnaam begonnen. Ik kon mezelf net in de spiegel zien. Een blond meisje met een paardenstaartje keek me nogal treurig aan. Mijn broer merkte het en keek me van opzij aan. "Wat zit je allemaal te denken, kleine zus? Misschien hetzelfde als ik. Dit hadden we nooit mogen doen. Of eigenlijk ik. Ik ben de oudste en had wijzer moeten zijn." Ik kroop een beetje tegen hem aan. "Eigenlijk vond ik het erg fijn, Max. Ik proef je nog in mijn mond. Nee dus, eigenlijk heb ik geen spijt en eerlijk gezegd wil ik best nog meer. Maar als jij niets meer wil, begrijp ik dat wel." Hij sloeg zijn arm om me heen. "Natuurlijk wil ik, Dieneke, maar het is niet goed wat we doen. Als mensen er achter komen is de wereld te klein."

Zo begonnen we weer te praten. We kletsten over alles en nog wat, maar hoofdzakelijk over wat we gedaan hadden. Mijn broer vertelde me dat hij het ontzettend geil had gevonden wat hij met mij had gedaan. "Weet je, Dien, het maakt de seks heel apart als je weet dat je seks hebt met je eigen familie. En dan ook nog met een jong meisje. Ik geloof dat ik nooit geiler bent geweest. Ik hou van mijn vrouw, maar met jou was heel speciaal. Alleen weet ik niet of jij er eigenlijk al wel aan toe was.

Je hebt nog kleine tietjes en je bent nog maagd.

Dan zou je broer niet de eerste moeten zijn. Ik moest lachen en vertelde hem dat ik het eigenlijk wel lekker vertrouwd vond met hem en nogal verontwaardigd zei ik hem dat ik al best flinke tieten had. "Moet je ze zien?" Ik wachtte niet eens op antwoord maar trok mijn T-shirt over mijn hoofd uit en deed mijn bh los. Mijn tieten sprongen parmantig naar voren. Mijn opgezwollen tepels staken donker af tegen het witte vlees.

Max keek me aan . "Jee, Dien, ja, je hebt al lekkere.... maar zo maak je weer geil, wil je dat? Je bent al een hele vrouw en je maakt dat ik meer wil, terwijl ik net heb gezegd dat dat niet goed is." Die broer van mij is niet dom, maar hij begreep er dus niets van. "Grote broer, " zei ik, Ik wil juist meer. Ik wil dat je me neukt, zo, nou goed, duidelijker kan ik het niet zeggen." Hij keek me geschokt aan. Zijn mond viel open, maar hij zei niets. Keek alleen maar. Eindelijk zei hij..

"Neuken, ik met jou, je bent niet goed wijs. Wil je dat echt?"

Ik besloot nog duidelijker te worden. Ik trok mijn spijkerbroek uit. Trok mijn slip uit en stond naakt voor hem. "Kom Max, ik wil het dolgraag. Ik wil dat jij de eerste ben. Doe het met me. Doe wat je wil, ik weet dat je heel lief met me zal zijn." Ik liep naar het bed en ging op mijn rug liggen. Deed mijn benen wijd uit elkaar en wachtte.

Ik zag Max in tweestrijd. Toen schudde hij met zijn hoofd. Begon te lachen en kleedde zich uit. Stiekem zag ik dat zijn lul alweer behoorlijk stijf was geworden. "Schuif een beetje op." Ik schoof wat op en Max kwam naast me liggen. "Wil je ook zoenen?" fluisterde hij. Ik schudde met mijn hoofd. "Nee, straks misschien, nu nog niet."

Max trok me tegen zich aan en liet zijn handen over mijn tietjes glijden. Speelde met mijn tepels. Het was een heerlijk gevoel. Ik wilde zijn pik pakken, maar hij duwde me zachtjes weg. Hij liet zich zakken, en deed mijn benen verder uit elkaar. Toen voelde ik zijn tong met mijn klit spelen. Hij legde zijn handen onder mijn kont en ik voelde hoe hij met zijn vingers mijn kontgaatje bevoelde. Even trok hij een hand weg en ik zag hoe hij zijn vingers in zijn mond stak. Toen voelde ik zijn hand weer en zijn vinger een klein stukje naar binnen komen. Het deed niet erg veel pijn en het was een heerlijk gevoel. Hij bleef me likken en zijn vinger zacht op en neer bewegen. Het deed nu helemaal geen pijn meer en iedere keer voelde ik hem wat dieper in me komen. Ik was geil, ik voelde hoe mijn kut nat was geworden en ik duwde mijn heupen omhoog, zodat hij met zijn tong een stukje in mijn kut kon gaan. We waren zo een tijd bezig en ik voelde dat ik er klaar voor was. Ik lag zacht te kreunen en ik wilde zijn pik in me voelen. "Nu Max, kom in me, ik wil je voelen.

Ik wil je lul in me. Neuk me nu!"

Max kwam omhoog en pakte me bij de onderkant van mijn dijen en duwde mijn benen omhoog en uit elkaar. Ik voelde hoe hij zijn pik voor mijn kut bracht. Ik pakte zijn pik en geleidde hem zodat hij precies goed ervoor zat. "Nuuu, Max, duw maar, kom maar." Max deed voorzichtig. Ik voelde hoe hij een heel klein beetje in me zat. "Toe maar Max, dieper, het doet geen pijn. " Ik werkte zoveel mogelijk mee en ineens voelde ik hoe zijn keiharde paal naar binnen schoof. Ik zal het mijn hele leven niet meer vergeten. Het heerlijkste gevoel dat ik ooit had gevoeld. Zo lekker was het. Ik kon een schreeuw niet onderdrukken. Max schrok. "Doet het pijn, Dien, moet ik stoppen?" "Neeeeeeeeee, Max, ga door, het is zo lekker.

Neuk me grote broer, neuk je kleine zusje."

Max ging langzaam op en neer en ik begon met hem in hetzelfde ritme mee te neuken. Het was geil, het was onbeschrijfelijk geil. Langzamerhand begon Max harder te stoten. Met iedere stoot hoorde ik hem kreunen en ik kon ook niet stil blijven. Max kreunde bij iedere stoot en iedere keer antwoordde ik. "Ja, ja, oh god, jaaaa." We werden luider en geiler. We leken wel beesten. We kreunden, neukten, zweetten, het leken wel uren. Langzaam voelde ik mijn hoogtepunt nadere. Het schoot door me heen dat ik eigenlijk niet eens wist wat dat was. Maar zoiets voel je dus gewoon. "Ik ga komen, Max, ik ga klaarkomen," kon ik uitbrengen. "Ja Dien, ik ben er ook bijna,"dacht ik dat ik Max hoorde zeggen. We gingen door en opeens hoorde ik Max met een soort dierlijk gebrul. "Nu Dien, ik kommmm, ik ga je kutje volspuiten, kleine zus. Jaaaaaaaaaaa, oooohhh, God, jaaaaaa. " Max pompte hard door en even later begon ik te komen. Eerst een beetje, zal ik maar zeggen, maar toen kwam er een tweede golf en weer en weer. Ik moet geschreeuwd hebben, maar wat ik weet dat ik bijna flauw viel, ik was even helemaal van de wereld. Ik voelde Max zijn pik in mijn kut kloppen. Mijn tepels waren stijf gezwollen en deden pijn. Maar wat was het lekker. We bleven een hele tijd nog in elkaar, Max bleef zacht bewegen. Hij had mijn benen losgelaten en we waren op zij gerold. Hij zat nog steeds in me. Ik wilde dat hij nooit uit me ging. "Blijf in me, Max, zo heerlijk. Dank je wel, mijn eerste keer was heerlijk dank zij jou."

Max keek me lief aan. "De eerste keer was heerlijk. Wil je gelijk een tweede keer?" Hij rolde op zijn rug en ik zat nu boven op hem. Zijn pik nog hard en stijf in mijn druipende kut...

Oude wijven zoeken een Sexdate!  Getrouwde vrouwen laten zich neuken door andere mannen!  Wil jij een Negerin neuken?  
rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
Kotsesextube | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisexkstube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Webcamsekstube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm
Harde Sexfilm | Geile schaamlippen | Gratis Porno Sexfilm | De Sexbioscoop | Geile Filmpjes | CreampieSex | De Sexpagina!© 2021 https://seksverhalen.org/sexverhalen/incest/2172/Praten-over-seks-met-mijn-ouder-broer.html