Een lul zo hard als staal!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Zou je een Moeder neuken?

Wil je met me neuken?

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Veilig een keiharde erectie

Snel sexcontact met mij!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Het is mijn kleine broertje
Categorie: incest | donderdag 26 september 2013 03:45

Geile afspraakjes

Het speelde al een jaar in mijn hoofd om een keertje echt te neuken met mijn broertje Albert, hij was verleden jaar nog maar zestien toen ik aan bepaalde dingen ging merken (en voelen) dat hij seksueel zich aan het ontwikkelen was. Ik was toen 21 jaar en had al meer dan twee jaar verkering met John die 24 was en meestal in het weekend bij mij mocht blijven slapen van mijn ouders. Wij zijn redelijk vrij opgevoed en zowel mijn vader als moeder hebben nooit moeilijk gedaan over naaktlopen in huis als zij, of ik en mijn broertje in of uit de douche kwamen. Ik ging ook tot mijn twaalfde regelmatig samen met zowel mijn vader als moeder onder de douche. Toen mijn lichaam ging veranderen, ik kreeg tietjes, schaamhaar en werd rond mijn 13de ongesteld,ging ik alleen douche of ook weleens samen met mijn kleine broertje.

Wat ik vaak vervelend vond was dat ik vijf jaar ouder ben, meestal overal de schuld van kreeg en altijd van mijn ouders te horen kreeg, wees jij nou de wijste Suze als mijn broertje mij gewoon zat te zieken. Ik moest ook altijd op mijn kleine broertje passen, hem meenemen om hem bezig te houden waar ik vaak geen zin in had en thuis als onze ouders ergens naar toe moesten, dan moest ik op Albertje passen. Fysiek is mijn broertje rond zijn 16de jaar sterk veranderd, volgens mijn moeder was hij twee maten in zijn kleding gegroeid. Hij voetbalt en train twee avonden per week en is vaak met sport bezig samen met zijn vrienden. Zelf ben ik natuurlijk ook niet meer die puber van 16 jaar, toen was mijn broertje 11 jaar en vond ik hem soms onuitstaanbaar,maar dat is nu heel anders. Hij begon mij op zijn manier een beetje te beschermen, kijk je uit zus zeg hij altijd als ik ergens alleen naar toegaat, tegen John zegt hij meestal pas goed op mijn zus. Hij kwam ook s,avond steeds meer bij mij op mijn kamer, wij luisterde dan samen naar muziek of deden een spelletje op mijn computer of ik hielp hem met zijn toetsen van school. Meestal ga ik na het eten douchen als ik niet meer weg gaat en trek dan wat makkelijks aan, vaak alleen maar een nacht japonnetje of een lang wijd shirt. Mijn broertje begon daar ook interesse voor te krijgen, hij kon mijn tepels weleens stijf zien of tussen mijn benen kijken als ik even niet opletten hoe ik ging zitten. Bij hem zag ik dan ook wel dat hij een stijve in een van zijn trainingsbroeken had gekregen,maar ging er niet vanuit dat dit door mijn kwam.

Achteraf was dat natuurlijk best wel naοef van mezelf, maar ik stond er gewoon niet bij stil dat ik hem opwond omdat hij bijvoorbeeld zicht had op mijn kale kutje of stijve tepels, hij was in mijn ogen toch nog steeds mijn kleine broertje. Hij kwam ook wel tegen mijn aan liggen op mijn bed als wij samen naar de televisie lagen te kijken, soms voelde ik dan weleens tegen mijn lichaam dat hij een stijve had. Dat zakte wel weer af omdat ik daar natuurlijk niet op reageerde, ik had seks met mijn vriend en mijn broertje was mijn broertje! Toen het een paar keer was voorgekomen en hij weer naar zijn eigen kamer ging om te slapen, begon ik daar wel over na te denken, misschien moest ik maar niet meer doen en mijn wat beter aankleden. Albertje werd natuurlijk ook steeds meer Albert en was zelf volgens mij ook wel al met meiden aan het rommelen, dat deed ik ook met jongens op mijn 16e jaar. Wij stoeide ook weleens op mijn bed, hij pakte dan mijn tieten vast of zijn hand kwam even tussen mijn benen, maar het ging nooit te ver. Mijn ouders vonden het normaal dat wij als broer en zus met elkaar optrokken, een filmpje keken of wat op de computer samen deden, die hadden echt geen argwaan dat wij iets deden wat niet kon, zo zag ik het zelf ook. Op een avond lagen wij weer op mijn bed naar een film te kijken toen Albert wel verder ging als al die keren daarvoor, ik had niet door dat mijn nachtpon over mijn billen was opgeschoven. Hij lag achter mij en keek tegen mijn blote billen aan, waar ik wel al een paar keer even zijn hand over had gevoeld. Toen ik voorover bukte om een slokje van mijn cola vanaf mijn nachtkastje te nemen, voelde ik zijn hand tussen mijn benen, wat doe vroeg ik? Ik duwde hem niet gelijk weg toen hij met zijn vinger aan mijn kutje zat, ik was te verbaasd.

Waarom doe je dit Albert heb ik hem gevraagd?

Je heb een mooie geile kont zei hij, ik zie je kale kutje,zoiets had hij toen gezegd. Toen hij zijn vinger echt in mijn kutje probeerde te duwen heb ik zijn hand daar weggehaald en gezegd dat hij dat niet moest doen. Hij deed het die avond ook niet meer, maar er was ineens een spanning voor mij voelbaar, die ik eerder nooit zo had gevoeld. Het was een opwindende spanning met een seksueel gevoel voor mezelf. Vanaf die avond begon ik in te zien en te voelen dat mijn kleine broertje zich seksueel tot mij aangetrokken voelde, iets wat ik niet wilde, maar wel zo was. In die tijd begon ik ook wel te fantaseren als ik geil was hoe het zou zijn als ik hem verder liet gaan? Ik had een lieve en geile vriend, al twee jaar en wij waren gek op elkaar, nog steeds. Waarom ging ik seksueel fantaseren over mijn zestien jarige broertje? Dat kon en mocht natuurlijk niet. Daarbij als mijn ouders daar ooit iets van zouden merken, dan zou het huis te klein zijn en kon ik mijn koffers pakken, zo dacht ik er ter minsten toen over! Een paar maanden daarna, Albert bleef mij wel opzoeken op mijn kamer en zat vaak aan mij, gebeurde er iets wat ik niet kon rijmen en zeker niet vertrouwde. Ik had op een woensdagmiddag vrij genomen van mijn werk zonder dat thuis gezegd te hebben, ik wilde een ander model in mijn haar laten knippen en op zaterdag was het meestal te druk bij de kapper. Ik ben eerst naar huis gegaan om nog even te douchen, toen ik binnenkwam liep mijn moeder s,middags om 13.00 uur in alleen haar string met natte haren door het huis ?? Albert bleek onder de douche te staan.?? Ik zag ook aan mijn moeder dat zij nerveus was en wel een paar keer aan mij vroeg, wat ik thuis kwam doen? Douchen zei ik.

Ik ben naar de badkamer gelopen, mijn moeder had al gezegd dat mijn broertje op dat moment stond te douchen! In de badkamer stond Albert inderdaad onder de douche en schrok zich ook rot toen hij mij zag, zo schrok hij echt nooit als ik binnenkwam, dat vond hij juist altijd leuk. Hij had een stijve lul zag ik, die hij ingezeept had? Ik zag een bh van mijn moeder op de vloer liggen voor de douche?? Ik had een afspraak staan bij de kapper om 13.45 uur, ik kon niet meer wachten en ben toen naar de kapper gegaan. Op de stoel bij de kapper begon ervan alles door mijn gedachte te gaan, vooral seks tussen mijn moeder en mijn broertje, maar dat kon ik mij gewoon niet in het echt voorstellen, dat zou mijn moeder nooit doen?? John had een paar weken hiervoor wel tegen mij gezegd toen hij in het weekend bij mij sliep, dat hij op een zondagmorgen mijn moeder naakt had gezien in de badkamer toen hij vroeg moest plassen. Mijn moeder stond naakt haar tanden te poetsen toen mijn vriend ook naakt binnenkwam, hij ging er vanuit dat iedereen nog lag te slapen. John schrok toen hij mijn moeder zag en verontschuldigde zich, hij wilde teruglopen naar mijn kamer, maar mijn moeder had gezegd dat hij gerust kon plassen. Hij hoefde zich nergens voor te schamen had zij met een lachje volgens John gezegd en daarbij naar zijn lul gekeken. Hij heeft toen geplast waar mijn moeder vlak bij stond, dit heeft hij mij verteld toen ik wakker was geworden, maar bij de kapper op de stoel moest ik daar weer aan terug denken. Wij hebben het er niet meer over gehad, ik besloot wel om mijn broertje die avond na de kapper uit te horen over mama en hem.

Ik ging ineens hele rare dingen over mijn moeder denken, zou ze op jonge jongens geile vroeg ik mij af? Die avond bleef mijn broertje op zijn kamer, ik ben toen maar bij hem gaan zitten op zijn bed waar hij al in lag en televisie keek. Moest jij niet naar school vandaag vroeg ik? Hij was vrij geweest heel de dag zei hij, mama liep ook alleen maar in haar string door het huis en jij stond onder de douche met een stijve lul glimlachte ik, hebben jullie iets gedaan vroeg ik?? Albert keek mij niet aan en deed net of hij mij niet hoorde, hij bleef naar de tv staren. Ik had heel die middag al een geil gevoel in mijn lichaam gehad, omdat er van alles door mijn gedachte ging.

Mama's bh lag voor de douche zei ik! Wat wil je nou zeggen reageerde hij ineens? Niks zei ik, maar ik vond het vanmiddag allemaal een beetje vreemd toen ik even thuis kwam om ook even te douchen. Ik had alleen en wijd T. shirt van John aan, ik keek over mijn eigen stijve tepels heen toen ik daar zat, ben je geil of zo Suze vroeg hij? Zonder verder ergens op in te gaan. Ik was zeker geil, zag ook ineens zijn grote stijve dikke lul in het schuim onder de douche weer voor mijn ogen, misschien wel zei ik! Onder zijn dekbed was duidelijk iets gaande, ik sloeg zijn dekbed op en ja hoor, mijn broertje lag naakt met een stijve lul in zijn bed. Wat mij toen bezielde kwam alleen maar door eigen geile fantasieλn van die middag, ik pakte zijn stijve lul vast en keek hem aan, doe maar zei hij.

Ik begon mijn broertje af te trekken.

Hij ging er goed voor liggen, hij was zeker met zijn lul niet meer mijn kleine broertje, hij was zelfs grote dan John. Ik ging helemaal op van het trekken aan zijn lul, zijn ballen klotste mee en ik ging steeds snelle trekken, zei eikel begon te glimmen en hij kreunde, neem hem in je mond Suze, dat deed ik niet. Ik bleef wel door trekken en werd er zelf heel geil van, heb je seks met mama gehad vroeg ik heel opgewonden?? Hij bleef stil, trekken kreunde hij, ik voelde wel aan zijn lul dat hij klaar ging komen. Een minuut later was het zover, mijn broertje spoot zijn sperma eruit, over zijn buik en het kwam op mijn hand terecht. Albert probeerde met zijn hand onder mijn shirt te komen, hij had heus wel gezien dat ik geen slipje aanhad, ik moet gaan zei ik en liep snel naar mijn eigen kamer. Ik was vreselijk geil en ben naakt in mijn bed gaan liggen, met mijn vingers en hand vol sperma van mijn broertje heb ik mezelf onwijs geil en lekker klaar gevingerd, daarbij heb ik ook een vinger in mijn kont gedaan, zo geil was ik. Mijn vingers heb ik afgelikt, ik wilde toch wat van mijn broertjes sperma proeven, ik had hem (nog) niet gepijpt, maar kreeg zo wel wat sperma van hem in mijn mond. Zijn lul was echt heel geil. Hij spoot onwijs gaaf behoorlijk ver en ik was zelf ook heel lekker klaargekomen. Een ding bleef ik maar aan denken en daar had ik geen antwoord op gekregen, had mijn broertje die middag ook seks met mijn moeder gehad?? Ik had er geen spijt van, maar vroeg mij wel af hoe het verder kon gaan?? Wilde ik ook echt een keer met hem neuken?? Had hij dat weleens gedaan??

Drie dagen later, begin februari 2013 zaten wij met zijn drieλn op een zaterdagmiddag op de bank een film te kijken waarin een moeder haar zoon een vrij intieme zoen gaf. Ik keek naar mijn moeder die op dat zelfde moment naar Albert keek, ik zag het gewoon in hun ogen, zij dachten ook ergens aan! Mijn vader was nog een paar dagen op zakenreis, ik maakte een opmerking over die zoen van die moeder en vroeg aan mijn moeder, doe jij dat ook met Albert? Ik heb mijn vriend John afgebeld en gelogen dat ik doodziek op mijn bed lag, mijn moeder wilde met ons praten zei ze nadat ik haar die vraag over de zoen had gesteld....

Getrouwde vrouwen laten zich neuken door andere mannen!  Lelijke vrouwen zoeken een Sexdate!  Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  
rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
Kotsesextube | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisexkstube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Webcamsekstube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm
Harde Sexfilm | Geile schaamlippen | Gratis Porno Sexfilm | De Sexbioscoop | Geile Filmpjes | CreampieSex | De Sexpagina!© 2021 https://seksverhalen.org/sexverhalen/incest/2165/Het-is-mijn-kleine-broertje.html