Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Veilig een keiharde erectie

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Zou je een Moeder neuken?

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Wil je met me neuken?

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Een lul zo hard als staal!

Snel sexcontact met mij!

Een nacht samen met mijn broer
Categorie: incest | woensdag 25 september 2013 02:58

Geile afspraakjes

Mijn broer Leo is zes maanden gescheiden nadat zijn vrouw verliefd was geworden op een collega op haar werk. Een moeilijke tijd voor hem om alleen achter te blijven in hun huis wat zij een jaar daarvoor hadden gekocht en hun twee kinderen van 3 en 5 jaar met hun moeder te zien vertrekken. Als zus sta ik mijn broer waar ik kan bij, maar dat beperkt zich tot een luisterend oor. Leo heeft zijn werk, een drukke baan en gelukkig heeft hij daardoor geen financiλle problemen. Ik heb mijn eigen gezin met mijn man en onze twee kinderen van 8 en 11 jaar en woon helaas niet om de hoek bij mijn broer. Wij wonen ruim 100 km bij elkaar, wat ik nu best wel ongemakkelijk vindt, omdat ik hem niet zomaar even kan gaan helpen met het huishouden, schoonmaken of boodschappen kan doen.

Dit weekend werd het nieuwe slaapkamer meublement wat Leo had gekocht bij hem afgeleverd, hij heeft dit gekocht omdat hij niet meer wilde slapen in het zelfde bed waar hij samen jaren met zijn ex in had geslapen. Ik kon mij daar ook wel iets bij voorstellen, je bed is normaal een intieme plek waar je niet alleen samen in slaapt, maar ook de liefde met elkaar in wordt bedreven. Mijn man vond het overdreven dat mijn broer dit als reden voor zijn nieuwe bed vermelde, toen hij dit een paar weken geleden bij ons thuis zat te vertellen. Ik bood Leo toen aan hem te helpen met het opnieuw inrichten van zijn slaapkamer en zo is dat toen ook afgesproken. Gisteren (zaterdag) ben ik al vroeg om 8.30 uur naar mijn broer gereden om hem te helpen, mijn man bleef thuis met de kinderen en verzorgde de boodschappen met de kinderen. Voortvarend gingen wij aan de slag, Leo wilde echt alles nieuw en veranderen aan de slaapkamer zag ik, hij had ook nieuw behang, vloerbedekking en verlichting gekocht. Dat krijgen wij nooit in een dag af zei ik, nou dan doe ik er twee dagen over zei hij nonchalant, wij zien wel hoever wij komen. Na een heel de dag hard te hebben doorgewerkt, waren wij een eind opgeschoten, maar nog niet klaar. Het was al 19.00 uur toen wij toch wat moesten eten, ik maakte spaghetti, lekker snel en vullend. Onder het eten belden mijn man hoe het was gegaan en of wij klaar waren, ik zei dat wij net wat zaten te eten en het nog niet af was. Dan kan je net zo goed blijven slapen stelde hij zelf voor, anders moet je dat pokken eind ook nog in de donker terug.

Ik vroeg aan mijn broer wat hij er van vond? Ja van mijn mag je blijven slapen zei hij, dan is het morgen zeker klaar, okι zei ik tegen mijn man, ik blijf slapen en dan maken wij het morgen verder af. Daarna besefte ik pas dat ik geen enkele verschoning bij mij had, maar okι dat was ook geen groot probleem! Leo begon te lachen, wij moeten wel in de bedjes van de kinderen slapen want mijn nieuwe bed zet ik morgen pas in elkaar. De kinderbedjes lijken mij wat klein voor ons om in te slapen zei ik, Leo zei dat zien wij straks wel. Na het eten hadden wij beide geen zin meer om verder te gaan in de slaapkamer, morgen weer een dag zus zei hij, straks even lekker douchen en lekker onderuit bij de televisie zei Leo. Na het eten hebben wij koffie gedronken en ging Leo eerst douchen, ik zijn badjas kwam hij weer de kamer in, heb je voor mijn ook een badjas vroeg ik? ik heb niks bij mij, nog geen schonen slip. Zijn ex had alles wat haar kleding betrof meegenomen, hier is geen slipje van haar meer te vinden in huis lachte Leo, neem maar een overhemd van mij zei hij. Ik ging douchen, ik stond nog maar net onder de douche of Leo stond ineens voor mijn neus met een rood – zwart geblokt flanellen houthakkers overhemd in zijn hand, ik heb een badjas voor je lachte Leo. Ik zag zijn ogen ook wel over mijn naakte lichaam gaan, ik ben kaal van onderen en daar bleven zijn ogen wat langer naar kijken. Ik ben niet preuts of zo, maar mijn broer zo naar mij zien kijken, vond ik toch wel heel ongemakkelijk. Caroline je ziet er nog steeds goed uit voor je leeftijd lachte hij, kom je hier om te gluren vroeg ik? Nou vroeger thuis, bij pa en ma gluurde ik regelmatig naar je zei hij ineens voor mij overkomend als een soort bekentenis “20 jaar” later, o zei ik, daar weet ik niets van.

Ik ben al twintig jaar de deur uit bij onze ouders, mijn broertje was toen 13 jaar, wij schelen ruim 7 jaar en ik ben nu 40 jaar. Hij bleef maar lullen en naar mij kijken onder de douche, ik zag ook dat zijn badjas ter hoogte van zijn kruis wat begon te bollen, daar schrok ik echt van. Leo laat mij even rustig douchen vroeg ik, hij luisterde toen nog wel naar zijn grote zus en legde het overhemd neer, okι lachte hij en ging weg. Later op de avond luisterde hij niet meer toen ik zei dat ik mijn slipje niet voor hem uit wilde doen! Mijn slipje ging uit, nadat mijn broer even daarvoor het nodig vond om zijn stijve lul aan mij te tonen. Ik had onder de douche hier nog wel over nagedacht, wie weet hoelang het alweer was geleden dat hij met zijn ex voor het laatst seks had gehad en over andere vrouwen na zijn scheiding had ik nooit iets gehoord. Het was voor mij wel duidelijk toen hij naar mijn lichaam stond te kijken, hij opgewonden raakte. Ook weer niet zo heel vreemd voor een gezonden man die misschien al een tijd geen seks had gehad, maar hij was wel mijn broer. Na het douchen had ik het overhemd aangedaan en mijn niet al te frissen slipje wat ik s,morgens vroeg thuis had aangedaan, maar beter iets dan niets dacht ik. Voor de zekerheid knoopte ik het overhemd maar tot bovenaan dicht om Leo niet weer in enige verleiding te brengen. Toen ik de kamer binnenkwam had hij overal kaarsen aangestoken en een wijntje voor mij ingeschonken, zo lachte hij, je ziet er sexy uit in mijn overhemd, ik ging maar snel zitten. Ik zag hem steeds naar mij kijken, wat zit je nou naar mij te kijken zei ik, ja weet je hoelang ik al geen mooie naakte vrouw heb gezien lachte hij met pret oogjes.

Ik kon mijn broer wel begrijpen, ieder mens heeft genegenheid en seks nodig in zijn leven, maar dat kreeg ik genoeg bij mijn man. Leo wekte nog meer medelijden bij mij op toen hij over seks begon te praten, weet je Caroline, het jaar voor mijn scheiding hadden wij al bijna geen seks meer, zij had toen al een geheime relatie met haar collega was hem duidelijk geworden toen het uitkwam zei Leo. Ik moest aan mijn lul trekken als ik het kwijt moest, hij luchten zijn hart en ik luisterde. Je ben me zus lachte hij, maar toen ik je onder de douche zag staan werd ik gelijk geil en kreeg ik bijna een stijve van je, Leo doe even normaal zei ik. Nee echt, nu wordt mijn lul ook weer stijf, ik kan er ook niets aan doen en hij stond op van de bank, overduidelijk zag ik zijn opwinding in zijn badjas. Ik wist even niets te zeggen toen ik naar mijn broer keek, maar voelde dat ik daar toch ook een beetje opgewonden van raakte. Ineens opende hij zijn badjas, vlak voor mijn ogen zag ik zijn grote erectie, Leo doe dat nou niet zei ik. Doe jij je slipje ook uit Caroline vroeg hij, ben jij gek begon ik er zenuwachtig van te lachen, ik ben je zus. Hij reageerde daar alleen maar op door zijn badjas helemaal uit te doen, ik kan niet anders zeggen dat hij er goed uitzag, mijn broer heeft een mooi gespierd lichaam en zijn lul met grote balzak zagen er nog grote uit, als in zijn badjas. Kom op Caroline moedigde hij mij aan, Hans is thuis met de kinderen en wij zijn vannacht samen.

Ik ben zo geil en heb je nodig.

Ik hou van mijn broer en heb altijd een goed contact met hem, maar seks met hem daar heb ik nooit aan gedacht. Ik was natuurlijk ook nog nooit in zo situatie met Leo terecht gekomen en deze confrontatie alleen met hem in zijn huis, maakte het voor mijn ook heel spannend en ik werd er zelf ook heel geil van om zijn grote stijve lul te zien. Leo kwam voor mijn staan, ik werd geleid door de spanning die razend snel in mij opkwam en pakte zijn lul vast. Zonder nog iets te zeggen begon ik mijn broer te pijpen, hij was heel geil en stond in mijn mond mee te neuken, o wat geil Caro (mijn roepnaampje in de familie) zei hij. Ik pijpte Leo en hij ging met zijn handen het overhemd in, een Bh had ik niet aan en hij kneden mijn tieten opwindend, mijn tepels waren toen al heel hard en ik liet al mijn verstandelijke remmingen los, ik vond het heel geil om zijn grote warme kloppende lul in mijn mond te voelen. Dat mijn broertje seksuele bevrediging nodig had werd een paar minuten laten wel heel duidelijk toen ik voelde aan zijn lul en aan zijn lichaamstaal,dat hij klaar ging komen. O Caro kreunde hij, wat doe je dat geil, ik hou het niet meer. Ik pijpte hem zo goed ik kon, iets zeggen was niet meer mogelijk want zijn sperma spoot met kracht in mijn mond en slikte ik hier zelf ook heel opgewonden van, in. Het was veel wat ik inslikte, het was heel spannend om te doen en op dat moment zegde mijn gevoel dat ik ook met hem wilde neuken, maar eerst moest ik hem weer even op kracht laten komen en liet zijn lul pas los en uit mijn mond gaan toen hij iets slappe werd.

Leo opende het overhemd en deed heel langzaam mijn slipje uit, wat een mooi kutje heb jij glimlachte hij en vond dat het mijn beurt was om lekker verwent te worden. Ik vond dat zelf ook en zakte verder onderuit op de bank, met mijn benen voor hem gespreid, ging mijn broer tussen mijn benen zitten op de grond. Zijn eerste aanrakingen met zijn tong over mijn schaamlippen waren al zo opwindend, dat ik zeker wist dat het een hele geile nacht met elkaar zou worden, ik ging ook helemaal voor de seks met mijn broer. Bizar ook om je broer seksueel met je man te gaan vergelijken terwijl ik het deed puur om de seks en ook wel uit compassie, omdat mijn broer al een poosje geen seks met een vrouw had gehad. Leo likte mij heel geil en ook heel anders dan mijn man, mijn broer likte ook over mijn anus en zoog op mijn kittelaar, precies zoals ik het lekker vond. Bij Leo kwam ik hierdoor ook sneller en heftige klaar, dit orgasme voelde ik van top tot teen door mijn lichaam trekken. Het zal ook wel de combinatie zijn geweest van spanning, lust en omdat wij elkaar seksueel niet konden, dat ik zelf ook alles wat mijn broer deed, intense bij mij aanvoelde. Mijn eerst orgasme was een feit en ik vond het allemaal heel geil wat er gebeurden. Zijn lul stond ook alweer in volle glorie, tijdens het likken had ik zelf het overhemd uitgedaan en wij gingen naakt naast elkaar op de bank wat drinken. Je heb een geil kutje Caro zei Leo en jij heb een geile lul zei ik, ook verbaal konden wij elkaar aan.

Als ik lekker geil ben vind ik het altijd opwindend als mijn man mij voor alles en nog wat uitmaakt, ik ben dan zijn geile hoer, slet en ga zo maar door, mijn broer deed dit dus ook.

Ik kon echt niet van zijn lul en ballen afblijven en speelde er mee.

Leo zoog tussen door op mijn tepels en vingerde mij daarbij, zo bleven wij elkaar opgeilen. Toen hij mij wilde tongzoenen liet ik dat ook toe, het wond ons weer totaal op en ik moest zijn hand tussen mijn benen weghalen om niet weer klaar te komen. Ik ben mijn broer toen weer even gaan pijpen en hij gaf mij daarbij gezien de positie waarin ik over hem heen lag, een paar behoorlijke harde tikken op mijn billen, iets wat ik ook altijd opwindend vind, maar dat kon hij niet weten! Ik ben gestopt met pijpen en ben bovenop hen gaan zitten, sensationeel om zijn lul voor het eerst in mijn kutje te voelen, hard en groot. Wij zoende en streelde elkaar overal, toen ik bovenop hem heen en weer zat te wippen en zijn vinger bij mijn kontgaatje voelde, kreunde ik dat hij zijn vinger in mijn kont moest doen. Hij had mij daar al gelikt en moeiteloos duwde hij zijn vinger mijn kont in, mijn kutje werd daar nog strakker van om zijn dikke lul. Wij neukte met elkaar alsof wij dit zo gewent waren, ik geilde super op mijn broer en samen neukte wij naar mijn orgasme toe. Ik kwam super klaar en neukte Leo harde dan dat hij mij deed, zijn vinger bleef diep in mijn kont en met zijn andere hand kreeg ik telkens een paar gevoelige, maar heftige harde tikken op mijn billen, o Leo hijgde ik, wat gebeurt er, ik kon weer klaar. Twee keer kort achter elkaar kwam ik klaar op zijn lul, zijn vinger in mijn kont vond ik helemaal het einde en zorgde er voor dat ik onverzadigbaar werd, ik wilde niet van zijn lul af, maar moest wel stoppen met neuken toen hij het vroeg, mijn broer stond ook bijna weer op het punt om klaar te komen en wilde dat nog even uitstellen. Mijn blaas was ook volgelopen, dus dat was een goed moment om even te stoppen.

Ik ging naar het toilet, toen ik daar zat was mijn kutje open geneukt en was zelf het ledigen van mijn volle blaas heel geil. Ineens ging de toilet deur open en stond Leo voor mijn neus, zijn lul was nog half in erectie, ik moet ook pissen zei hij, ik ben zo klaar zei ik. Blijf zitten Caroline lachte hij, onbegrijpend keek ik hem aan, en dan vroeg ik? Ik vind het geil om over je kutje te plassen zei hij, dan neem je toch niet zei ik echt verbaasd, dat is vies! De douche is er goed voor lachte hij en begon echt te plassen, de eerste urine stralen kwamen over mijn schaamheuvel en schaamlippen, Leo je bent pervers riep ik. Hij bleef zijn warme harde spuitstraal tussen mijn benen op het toilet richten, ik vond het niet echt normaal, maar het voelde ook niet verkeerd aan. Ik kon mezelf niet bedwingen en opende mijn schaamlippen, zijn urine spoot over mijn handen en kwam warm over mijn kittelaar en in de vooropening van mijn kutje terecht, zoiets smerigs had ik nog nooit gedaan, maar het wond mij vreselijk op, mijn broer stond er ook echt van te genieten. Smeerlap lachte ik toen zijn laatste urine uitdruppelde over mijn kutje, dit was echt het opwindendste wat ik ooit seksueel had gedaan. Hoe kon je erop vroeg ik, dit is niet normaal, vond je het vies dan vroeg Leo? Ja ik vind het vies zei ik, maar ook heel geil, mijn kut staat nu echt in brand en ik moet douchen smeerpijp zei ik. Wij zijn samen gaan douchen, Leo zei het wel meer te hebben gedaan met zijn ex, die vond het ook geil en ging weleens naakt in de badkuip voor hem liggen, samen deden zij dan aan plasseks waar zij allebei heel geil van werden. Het was gebeurt, het had mij ook wel opgewonden maar het was niet echt mijn ding, ik weet ook niet of ik dit ooit nog een keer zal doen.

Na deze tweede douche hebben wij nieuwe matras van zijn bed in de woonkamer neergelegen en heb ik het opgemaakt voor de nacht,de slaapkamer stonk nog te veel naar verf en hebben wij de andere dag verder afgemaakt. Ondanks dat ik toch ook wel moe was van het werken hebben wij nog uren met elkaar liggen spelen op het geοmproviseerde bed – matras in mijn broers woonkamer. In diverse standjes heeft mijn broer mij geneukt, hij wilde op het laats ook in mijn kont neuken,maar dat heb ik geweigerd omdat ik zijn lul daar toch echt te groot voor vond. Meerdere keren ben ik die nacht nog klaar gekomen en heb Leo op het laats ergens om 03.00 uur s,nacht lekker in mijn kutje laten klaarkomen, daarna zijn wij in slaap gevallen en werden pas om 10.00 uur wakker. Wij hebben de slaapkamer helemaal afgemaakt een zondag en ik heb na het douchen nog samen met mijn broer gegeten voor ik naar huis ging. Er bleef een opwindende spanning tussen ons, af en toe zoende wij elkaar tussen het werk door intiem en konden niet van elkaar afblijven. Toen ik al met mijn jas aanstond om naar mijn man en kinderen terug te rijden stonden wij nog even te tongen in de keuken als afscheid van een heerlijk geil weekend wat wij samen hadden gehad. Leo ging daarbij nog even met zijn hand onder mijn rokje en begon mij weer op te geile door mij te vingeren, ik had geen weerstand toen hij mij op de keuken tafel duwde en mijn slipje weer uitdeed.

Geheel aangekleed alleen met mijn slipje ergens op mijn enkels opende Leo zijn gulp en duwde zonder pardon zijn lange dikke stijve lul mijn kutje in, ik lag met mijn billen op de rand van de keukentafel en werd had geneukt door mijn broer. Erg romantisch was het allemaal niet en zo zag het er ook niet uit, het leek eerder op een verkrachting waarbij mijn broer nog even zijn zaad wilde lozen.

Ik werkte volledig met hem mee, ik was nog steeds heel geil terwijl ik toch echt al wel een portie had gehad de avond en nacht hiervoor. Ik wist ook niet wanneer ik mijn broer weer zou zien en vond het heerlijk om zo op de valreep van mijn vertrek nog even door hem te worden geneukt, al was het op de keukentafel. Wij waren nog zo geil op elkaar dat wij samen tegelijk klaar kwamen, spuit me vol hijgde ik, dan neem ik je daarmee naar huis, ik was echt een tienersletje in mijn hoofd geworden zo gedroeg ik mij. Leo spoot mijn kutje vol en niet zo zuinig ook, hij trok zich snel terug en deed net zo snel mijn slipje weer aan toen ik nog lag na te hijgen en te genieten van mijn orgasme bovenop de keukentafel. Nou mag je gaan lachte hij, jouw kutje zal nu zeker heel de weg naar huis nasmelten in de auto, je ben echt een schoffie lachte ik toen ik van de tafel ging, onmiddellijk voelde ik zijn sperma mijn slipje inlopen. Nog een lange tongzoen en toen ben ik op weg gegaan naar huis.

Ik heb nog even een tussen stop moeten maken om een handdoek uit de kofferbak te pakken, waar ik op ben gaan zitten tijdens de autorit naar huis. Ik was een halfuurtje op weg toen mijn mobiel ging, het was mijn broer die informeerde hoe het er voor stond, nog steeds heel geil en warm tussen mijn benen zei ik lachend, Leo bedankte mij voor mijn hulp en het geile weekend wat wij samen hadden gehad. We bellen zei hij en hing op. Ik werd met open armen thuis door mijn man ontvangen, hij wilde uiteraard weten hoe het was geweest en of wij klaar waren gekomen? In mijn geval een dubbelzinnig antwoord toen ik zei, ja schat wij zijn klaar gekomen. Het sperma van mijn broer plakte nog tussen mijn benen, toen mijn man een glaasje wijn voor ons inschonk en zei dat hij geil was en nog wel even lekker wilde neuken voor wij gingen slapen, ik heb je gemist lieverd dit weekend zei hij.

Ik zei dat ik erg moe was en hard had gewerkt bij mijn broer, geen leugen dus,ik ga even douchen en wil je wel even lekker pijpen zei ik. Dat vond mijn man ook prima “dat weet ik natuurlijk wel” na meer dan twintig jaar bij elkaar te zijn, dat mijn man dat ook heel bevredigend vind. Zo is het ook gebeurt, toen wij op bed lagen heb ik mijn man gepijpt en moest daarbij aan mijn geile broer denken die ik natuurlijk nog langer dan mijn man ken, maar seksueel had mijn broer mijn een nieuw impuls gegeven het afgelopen weekend. Ik moet constant aan mijn broertje denken de afgelopen dagen, ik voel onrust in mijn hoofd en lichaam. Ik kan deze onrust maar moeilijk onderdrukken en weet natuurlijk dat er gigantische problemen in ons gezin en familie zullen ontstaan, als deze seksuele relatie met mijn broer uitkomt. Leo heeft mij inmiddels al met een paar geile sms(jes) laten weten dat hij aan mij denkt en mijn snel weer wil zien. Ik lees en weet dat er meer broers en zussen seks met elkaar hebben, ik zou het waarderen als er mensen zijn die mij misschien een paar goede adviezen kunnen geven hoe je hier mee om moet gaan, vanuit jullie eigen ervaringen. Of moet ik hier echt mee stoppen? mijn seksuele gevoelens voor mijn broer onderdrukken en het bij deze ene keer laten??? Ik weet het op dit moment echt even niet meer, wie heeft er goede raad?

Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  keiharde erectie door erectiecapsules veilig online kopen  
rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
Kotsesextube | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisexkstube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Webcamsekstube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm
Harde Sexfilm | Geile schaamlippen | Gratis Porno Sexfilm | De Sexbioscoop | Geile Filmpjes | CreampieSex | De Sexpagina!© 2021 https://seksverhalen.org/sexverhalen/incest/2153/Een-nacht-samen-met-mijn-broer.html