Veilig een keiharde erectie

Wil je met me neuken?

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Een lul zo hard als staal!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Zou je een Moeder neuken?

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Snel sexcontact met mij!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Mijn schoonmoeder wil wel
Categorie: incest | woensdag 25 september 2013 02:37

Geile afspraakjes

Kerstavond 2012: Een jaar geleden ben ik getrouwd met Marieke (25) en kwam in een warme, gezellige familie terecht, vooral mijn schoonmoeder Gerda vond ik heel aardig. Zij is echt zo verzorgend type die met iedereen in de familie begaan is en ziet er ook nog eens heel aantrekkelijk uit. Gerda is 50 jaar geworden dit jaar, maar kleed zich nog steeds als een jongen vrouw heel modieus en vaak ook nog heel sexy. Vooral als zij rokjes draagt zie je hoe lekker slank zij nog is met mooi benen, een stel goede tieten die bijna siliconen strak leken, maar het was nog puur natuur bij mijn schoonmoeder. Ik ben 26 jaar, maar kon soms lekker in mijn fantasieλn op haar geile als ik haar in rokjes, of in de zomermaanden in bikini zie. Een super mooie rijpe vrouw en ook wel chic in andere gelegenheden,zoals ik haar op kerstavond bij hun thuis zag in een lange zwarte avondjurk, waarin haar tieten zich goed aftekende en ik af en toe even door de lange spleet van haar jurk naar haar benen loerde. Haar tikkende naaldhakken op de plavuizen vond al iets om geil van te worden.

Maar ja, je schoonmoeder, daar kan je stiekem op afstand seksueel over fantaseren en geil van worden, ik had echt het lef niet om een keertje met haar te flirten, behalve dan met mijn ogen. Op deze kerstavond leek zij ineens mijn aandacht voor haar door te hebben, de manier waarop zij ook soms naar mij keek, bevestigde dat. Ik was samen met Marieke bij mijn schoonouders, het was ouderwets gezellige en iedereen dronk alcohol en er werden lekkere hapjes door mijn schoonmoeder klaar gemaakt. Mijn schoonmoeder ging steeds meer zo zitten dat de spleet van haar jurk open viel en je haar benen zag, gehuld in een zwarte panty of kousen, ik verbeelde het mij niet. Op een gegeven moment moest ik zelfs een beetje raar gaan zitten, zodat niemand kon zien dat ik een stijve lul had. Ik keek een paar keer onopvallend naar Marieke, maar die had gelukkig niets door.

Mijn schoonmoeder stond ik de keuken weer een paar hapjes klaar te maken toen mijn schoonvader Cees aan mijn vroeg, Ronald haal jij nog even twee biertjes uit de koelkast. Marieke zat met haar vader diep in een kerstfilm waar ik niet zo veel mee had. Ik ging naar de keuken, zag mijn schoonmoeder staan in haar mooie avondjurk en zag toen echt goed, dat zij stijve tepels had en haar spleet stond lekker open. Ik kreeg er ter plaatsen weer een stijve lul van, wat heb jij lachte zij, ik voelde me ineens betrapt, shit ze heb het door dat ik op haar geil ging er door mijn hoofd. Wat bedoel je vroeg ik? Toen gebeurde het, mijn schoonmoeder stak haar hand uit en greep mij vol in mijn kruis, dit bedoel ik glimlachte zij, jij denk toch niet dat ik gek ben. Je zit heel de avond al naar mij te kijken Ronald ging ze verder, maar had ook nog steeds mijn lul vast in mijn broek, ik meende zelfs te voelen dat ze daar in stond te knijpen. Ik was zo verbaasd dat zij dit zei en deed, dat ik er bijna verlegen van werd, maar ineens had ik ook zo iets van, ze wil wel wat anders grijp zij mij niet zo in mijn kruis? Ja ik vind u er inderdaad heel geil uitzien vanavond fluisterde ik bijna, alleen vanavond vroeg ze en kneep gelijk nog iets harder in mijn stijve lul, nee al een poosje zei ik eerlijk.

Mijn schoonmoeder deed haar hand van mijn kruis, haar tepels zagen er nog grote uit in haar jurk, wacht maar op een geschikt moment zei ze met een mysterieus lachje. Ik durfde haar niet even aan te raken, maar vond het wel heel spannend dat zij zei, wacht maar op een geschikt moment! Ik pakte twee biertjes en liep terug naar de kamer, Marieke en haar vader zaten nog steeds diep in de film. Mijn schoonmoeder had net als ik helemaal geen interesse meer voor de film toen zij met de hapjes terugkwam, wij hadden meer aandacht voor elkaar, bloedlink zoals zij erotisch ging zitten. Haar interesse voor mij was er vanaf dat moment ook duidelijk, ze zat echt te kijken of ik nog steeds een stijve lul had, ik kreeg het er bloedheet van, maar was ook bang dat het op ging vallen. Ineens vroeg zij aan haar man, Cees zal ik alvast met Ronald naar het gourmetstel zoeken in de garage voor morgen, het moet toch ergens in een doos staan. Ja dat kan je doen zei mijn schoonvader, als het niet in de garage staat, dan moet het ergens op zolder staan. Jullie zitten toch niet in de film zei Marieke, dus doe maar zei ze tegen mij. Mijn hart bonkte als een gek toen ik achter mijn schoonmoeder door de tuin aanliep naar hun garage aan de zijkant van het huis.

Wij waren nog niet binnen of zij pakte mijn vast, ik wil ook wel klonk haar stem opgewonden. Ik trok haar strak tegen mijn lichaam en drukte mijn stijve lul die daar het antwoord opgaf in haar kruis, wij hebben niet veel tijd hι Ronald lachte mijn schoonmoeder voor het eerst dat ik dit van haar zag, een beetje zenuwachtig. Ik geilde al heel lang op mijn schoonmoeder, maar toen wij zo in de garage stonden, wist ik even niet goed hoe ik het met haar moest aanpakken. Zij is een rijpe volwassen vrouw, stond daar chic gekleed tegen mij op te rijden met haar heerlijke lichaam wat ik nog nooit naakt had gezien, en is wel mijn schoonmoeder. Ik voelde wel dat zij het zelf ook wilde,anders stonden wij er niet, zij had het zelf verzonnen om samen naar de garage te gaan. Ik vond het alleen jammer dat ik haar niet al te uitgebreid kon pakken en helemaal naakt kon zien, ik kon mijn schoonmoeder niet uitkleden in de garage, maar spannend werd het toen zij zelf mijn gulp opende en opzoek ging naar mijn stijve lul. Ga een beetje bij het raam staan vroeg zij, dan kan jij de deur in de gaten houden, het licht moest wel aanblijven. O, zo mmm hoorde ik haar zeggen toen zij mijn lul in haar mond liet glijden, oei wat geil was dat, en dat het een rijpe vrouw met ervaring was voelde ik gelijk. Mijn schoonmoeder zat gehurkt voor mij, ik probeerde naar buiten te blijven kijken.

Maar ze ging zo te keer, heel lekker hoor, dat ik het juist ook heel geil vond haar zo voor mij te zien zitten, jammer dat zij niet naakt kon zijn en ik ook niet. Toch maakte ik mijn broek verder los, ik wilde haar ook aan mijn ballen voelen en haar alles laten zien, ik zag en voelde wel dat mijn schoonmoeder dit geil vond. Ze likte toen ook over mijn ballen en lul, ik vroeg mij af of het ook de bedoeling was dat ik klaar mocht komen? Is het nog rustig aan de overkant vroeg zij? Ja maar niet bij mijn zei ik. Wil je klaarkomen in mijn mond vroeg ze? Ja graag zei ik, ze keek mijn lachend aan, een mooi moment lachte zij om de boel dan maar op te bergen, geen loze woorden want mijn schoonmoeder propte mijn stijve lul terug in mijn onderbroek. Wat is dat nou vroeg ik mij af, waarom deed zij dit? Ze kwam omhoog en gaf mijn een zoen op mijn mond, wij kunnen hier niet al te lang blijven Ronald zei ze. Ik vond het kut, ik had graag lekker in haar mond willen spuiten, ze had mij bijna tot het uiterste gebracht en stopte heel abrupt. Het was gelukkig nog niet voorbij, ze tilde haar lange avondjurk omhoog, ik zag toen dat zij kousen aanhad en een kleine rode string, lekker sexy bij al dat zwart.

Voel even hoe geil je mij heb gemaakt zei ze.

Ik liet mijn hand in haar string glijden en voelde gelijk haar warme natte schaamlippen. Snel duwde ik een vinger haar kut in, ze was echt heel geil. Ik begon haar te vingeren, ze kreunde al snel en zei het lekker te vinden zoals ik haar vingerde, ze gaf mij daarbij voor het eerst een echte tongzoen. Ik vingerde haar snel en ook lekker diep, ze neukte mee op mijn vinger, o mmm, lekker kreunde ze, stoppen hijgde ze, stoppen Ronald anders kom ik klaar, lekker toch lachte ik, maar ook zij wilde niet in deze omgeving klaarkomen. Alles was heel snel gegaan en ik vond het heel spannend om seks met mijn schoonmoeder te hebben, maar ik wilde veel meer met haar doen, al besefte ik ook wel dat wij op dat moment in de garage niet elkaar konden uitkleden. Ik deed mijn broek weer dicht en mijn schoonmoeder zei dat wij even naar de zolder in het huis gingen, zij wist ook zeker dat zij daar het gourmetstel had staan. De garage was gewoon een verzonnen plek om even met elkaar samen te kunnen zijn, ik wilde dan ook graag mee naar de zolder. Marieke lag tegen haar vader aan op de bank nog steeds naar de film te kijken, in de garage is het gourmetstel niet te vinden zei mijn schoonmoeder. De film duurde nog een halfuur zei Marieke, kijken jullie dan maar op de zolder, wij willen morgen (eerste kerstdag) wel gourmette toch!

Mijn schoonmoeder ging voor, twee trappen omhoog naar de tweede etage, daar liet ik de trap zakken uit het plafondluik, zij ging voor. Ik was wat zekerde geworden en wist toen wel dat zij net zo geil was al ik, daarom ging ik op de zoldertrap uitdagend met mijn hoofd helemaal tussen haar benen onder haar jurk, net bovenaan de trap bleef zij even stilstaan. Ik snoof expres luid tegen haar kruis aan, met een natte neus stonden wij samen op de krappe zolder ( 1.50 m sta hoogte), haal de trap omhoog en doe het luik dicht Ronald zei ze. Vanaf dat moment nam zij de regie, legde een daar opgeslagen dekbed uit over de vloer en het luik en ging op haar rug liggen. Ergens in de hoek aan de nok hing een peer verlichting wat schemerig de zolder verlichten, mijn schoonmoeder deed haar kontje omhoog en haar chique avondjurk en schoof haar string naar beneden. Ik zat op mijn knieλn naast haar en zag voor het eerst haar mooi geschoren kutje met een klein streepje donkerblond schaamhaar, doe je broek naar beneden zei ze met een wel heel opgewonden wat schoren stem. Maar ik wilde haar wel even lekker likken, haar kutje zag er zo geil uit dat ik ook onmiddellijk tussen haar opgetrokken benen dook met mijn hoofd, haar kousen schuurde langs mijn haren.

In het schemerlicht en deze wel warme ruimte, ging ik ook languit liggen en begon eerst over haar schaamlippen te likken, ik voelde al snel dat haar kittelaar keihard was en daar reageerde mijn schoonmoeder heftig op toen ik haar daar overal lekker likte. Marieke is meestal ook al snel lekker geil, maar mijn schoonmoeder vond ik nog geile, haar kittelaar is groter en haar schaamlippen zijn lekker dik, dit was echt een rijpe kut. Toen ik bij haar naar binnen likte stond daar al een kuiltje vol gelopen vocht wat lekker smaakte, ze werd heel geil en streelde snel door mijn haren, o ja kreunde zij, dit is lekker. Uiteraard deed ik mijn uiterste best om gelijk een goede indruk op haar te maken, ik wilde scoren en haar eerst goed klaar laten komen voor ik haar ging neuken. Dat lukte perfect, mijn schoonmoeder kon zich niet voluit laten gaan, maar aan haar lichaam en kutje te voelen kwam zij heel goed klaar. O heerlijk Ronald kreunde zij op zachte toon, neuk me even, wij kunnen hier ook niet al te lang blijven, maar ik wil je nog wel even in me voelen, dit vond ik heel geil om uit haar mond te horen. Haar kutje was er in ieder geval klaar voor, zij was heel geil en nat geworden. Ik deed mijn broek en onderbroek naar beneden, mijn lul was zo hard dat ik toen nog maar een ding wilde, ik wilde haar doormidden neuken, haar geile kutje hard palen.

Ik ging bovenop haar liggen.

Jammer was het wel dat het toch niet al te luidruchtig kon en dat wij niet helemaal naakt konden neuken, maar ik vond het allemaal zo ook al reuze geil en spannend. En dat gold ook zeker voor mijn super ondeugende schoonmoeder die dit toch maar mooi met mij wilde doen, wij namen wel samen een groot risico. Ik heb haar nog niet kunnen vragen of zij ook al langer aan seks in haar gedachte met mijn had gedacht, maar zij pakte wel mijn stijve lul gelijk vast en leiden mij bij haar naar binnen. Ik zweefde, wat een geil warm kutje voelde ik om mijn lul, niet zo strak als van Marieke waar ik altijd even rustig aan mee moet beginnen, bij mijn schoonmoeder gleed ik er makkelijk tot aan mijn ballen toe in. Ik weet van mezelf dat ik goed bedeelt ben met 21 cm in volle erectie en dat mijn lul ook vet dik is, dat vond mijn schoonmoeder ook en zei dat ook. Neuk me maar lekker hard Ronald met je grote dikke lul kreunde zij in mijn oor, ik voelde dat zij met haar kutje begon te knijpen bij elke stoot die ik haar gaf, ben ik nog lekker strak voor je,vroeg ze? Ik lag haar toen al volop te pompen en kon goed voelen dat zij een eigen neuktechniek had waarbij zij heel goed haar kutspieren kon aanspannen. Daardoor moest ik ook even een paar keer stoppen, zij neukte heel goed mee.

Ik heb voor ik met Marieke verkeringen kreeg tussen mijn 16de en 21ste toch zeker wel met 10 verschillende meiden geneukt, maar met mijn schoonmoeder vond ik het toch wel het geilste neukpartijtje op dat moment, stiekem samen op de zolder deelde wij iets, waar misschien een hoop mensen heel hun leven alleen maar over mogen fantaseren of van dromen. Je mag niet in me klaarkomen hijgde ze, wij moeten zo weer naar beneden, haar neukervaringen zeiden haar vast dat ik er niet ver meer bij vandaan zat. Maar eerst wilde ik mijn schoonmoeder klaar beuken, ik neukte haar keihard en hoorde het echt soppen in haar geile natte kut. Ik moest weer even stoppen en probeerde dit te verbloemen door haar een tongzoen te geven, kijk uit voor mijn make-up hι hijgde zij met mijn lul tot het uiterste in haar kutje. Wij zoenden elkaar, ik bleef even zo stil mogelijk op haar liggen, maar zij lag onwijs met haar spieren te spannen en kwam ineens zonder neukbewegingen klaar onder mijn. Dit heb ik echt ook nog nooit meegemaakt, maar gelijk begon ik haar ook weer te neuken, ik ging er ook voor en had al bedacht dat ik mij snel terug zou trekken op het moment dat ik klaar zou komen, dan spoot ik het maar tussen haar benen op het dekbed op de zoldervloer.

Maar dat ging niet door, ik lag mijn schoonmoeder weer vol te neuken en zij mijn met haar opgetrokken gespreide benen toen wij samen voetstappen op de trap op ons af hoorde komen. Sst..Cees, fluisterde zij en wij bleven gelijk stil op elkaar liggen. Hij was al onder ons genaderd, schat heb je het (…) hoorde wij hem vragen onder het trapluik, ik voelde mij even niet prettig op dat (ook) spannende moment. Mijn schoonmoeder kon zichzelf beter onder controle houden, zij begon met haar handen op de vloer te kloppen, alsof wij nog zoekende waren en over de zoldervloer liepen, terwijl mijn lul nog diep in haar kutje vastgezogen zat. Ja Cees riep zei, wij hebben het gevonden, wij moeten nog een paar dozen terug zetten, okι hoorde wij hem zeggen, dan ga ik terug naar de kamer en zal nog een glaasje inschenken. Tot mijn grote opluchting hoorde wij hem de trap weer afdalen, gelukkig had hij niet gevraagd waarom het zolderluik dicht was. Of het van de schrik was weet ik niet, maar mijn schoonmoeders kutje bleef waanzinnig aanspannen terwijl zei met hem sprak, ik had mijn controle verloren en voelde dat ik strak en diep in haar kutje klaar lag te komen. Ohh.. kreunde zij zachtjes, je houd het niet en begon ook nog even haar kutje op mijn lul te neuken, toen kwam ik alsnog volledig in haar klaar, maar zij ook nog een keer.

Ohh.. Ronald wat geil kreunde zij.

Het was toen echt voorbij, wij moesten ons fatsoeneren en niet vergeten het gourmetstel te pakken, wat zij precies wist te staan in een doos. Ik deed mijn nog natte en stijve lul terug in mijn onderbroekje en broek, mijn schoonmoeder hield haar jurk omhoog en vroeg of ik haar string omhoog wilde doen. Mijn sperma zag ik uit haar mooie rijpe geneukte kutje komen, haar kruisje ving wel wat op, maar mijn sperma zat ook aan de randen van haar kousen, nou ja lachte zij, ik moet er wat voor over hebben en gaf mij nog een laatste zoen op de zolder. Wij moesten toen echt gaan, met de gourmet doos kwam ik de kamer weer in waar Marieke en mijn schoonvader niets vermoedend naast elkaar zaten, ook mijn schoonmoeder was er kort, want zij moest nodig plassen zei ze. Ja, ja plassen ging het door mijn kop, je geneukte kutje schoonmaken zal je bedoelen! Maar ik had een paar spannende geile momenten met mijn schoonmoeder gehad en lekker met haar geneukt, een geheim tussen ons ,wat mijn betreft zeker snel een vervolg zal hebben. Ik weet ook wel zeker dat mijn schoonmoeder dat zelf ook wil. Toen zij van het toilet terug kwam hebben wij nog een halfuurtje zitten praten met zijn vieren en ons glas leeg gedronken, daarna zijn Marieke en ik terug gereden naar ons eigen huis. De andere dag, eerste kerstdag, waren wij er weer om bij mijn schoonouders met Marieke's broer en zijn vrouw aan het kerstdiner te gaan.

Marieke zat onderweg naar ons huis in de auto al lekker over mijn kruis te strelen, ik was echt even bang toen mijn lul daarvan al snel weer stijf in mijn broek stond, dat zij hem uit mijn broek zou halen om mij tijdens het autorijden alvast even te pijpen voor wij thuis kwamen. Dat doet zij wel vaker als ze lekker geil is en ik vind dat natuurlijk ook altijd heel geil, maar toen even niet. Ik zou gelijk een groot probleem hebben als zij mijn nog plakkende lul uit mijn broek had gehaald, gelukkig gebeurde dat niet. Thuis ben ik als eerste gaan douchen, ik was een uurtje daarvoor al een keer lekker in haar moeders kutje klaar gekomen, maar was nog zo geil van de seks met mijn schoonmoeder dat ik Marieke ook nog lekker uitgebreid wilde neuken. Dat is ook gebeurt toen zij ook uit de douche vandaan in ons bed kwam. Ik vond haar kutje zelfs ineens een beetje vreemd toen zij geil op mij sprong en vroeg of ik haar lekker wilde likken, ze zat bovenop mijn gezicht en het voelde even aan of ik haar kutje voor het eerst befte, terwijl wij al meer dan vijf jaar bij elkaar zijn.

Ik had natuurlijk nog geen uitgebreide seks met haar moeder gehad, maar ik ging toch al vergelijken, wat natuurlijk niet ken. Gevoelsmatig was het daarna haar moeders mond die mij pijpte en haar moeders kutje en kont die ik die nacht neukte, Marieke zou mijn bij wijze van spreken vermoorden als zij had geweten toen ik in haar kont klaarkwam, dat ik ook haar moeders kut lekker vol had gespoten die zelfde avond.

Het kerstdiner bij mijn schoonouders was heel gezellig onder elkaar, mijn schoonmoeder kon alles wat er tussen ons was gebeurt net als ik, goed verbergen. Wij keken elkaar wel eens even aan, wat voor ons een veel betekende blik was, maar wat de andere totaal ontging. Het enigste wat zij aan het eind van deze gezellige eerste familie kerstdag tegen mijn zei toen ze mij een normale afscheid kus gaf was (…) ik bel je snel lieverd. Ik liep daarna alweer met een stijve lul in mijn broek samen met Marieke naar de auto, op weg naar ons huis. Ik was de straat bij mijn schoonouders nog niet uit of ik maakte mijn broek los, heb je te veel gegeten schat vroeg mijn vrouw met een ondeugende lachje?

Nee jij ga mij even lekker pijpen schat zei ik en dat wilde mijn lieve schat gelukkig graag en geil doen. Vijf minuten later stonden wij stil voor een stoplicht in de stad, mijn vrouw was hard aan het werk en lag mij onderuit gezakt heerlijk te pijpen. Ik keek in een auto naast ons, daar keek een vrouw van ongeveer de zelfde leeftijd als mijn schoonmoeder mij ook aan, ik voelde mijn orgasme gelijk opkomen. Ik bleef de vrouw strak aankijken toen ik in mijn vrouw,s mond heerlijk klaarkwam, ik zag de vrouw weer optrekken en hoorde getoeter achter ons, ik trok toen ook maar snel op. Ik weet nu nog niet hoe het verder gaat met mijn geile schoonmoeder, maar een ding weet ik nu al wel zeker en dat is, dat ik dit vandaag geschreven verhaal (27-12-2009) haar ook een keer op de computer zal laten lezen. Ik denk constant aan haar en blijf zo geil als de pest. Ik weet nu ook dat een vrouw van middelbare leeftijd nog heel geil kan zijn, terwijl ik hiervan nog maar een heel klein beetje heb mogen ontdekken. Ik dacht altijd, als je vijftig ben doe je niet meer aan seks, idioot en een stom vooroordeel weet ik nu uit eigen ervaring. Ik hoop op een geil vervolg met mijn schoonmoeder en dat ik haar snel, geil helemaal naakt mag zien. Dit is dus mijn kerstverhaal, ik ben er heel geil van…

Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  Wil jij een Negerin neuken?  
rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
Kotsesextube | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisexkstube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Webcamsekstube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm
Harde Sexfilm | Geile schaamlippen | Gratis Porno Sexfilm | De Sexbioscoop | Geile Filmpjes | CreampieSex | De Sexpagina!© 2021 https://seksverhalen.org/sexverhalen/incest/2151/Mijn-schoonmoeder-wil-wel.html