Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Veilig een keiharde erectie

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Wil je met me neuken?

Snel sexcontact met mij!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Zou je een Moeder neuken?

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Een lul zo hard als staal!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Mijn zus betaald me in natura terug
Categorie: incest | dinsdag 24 september 2013 02:33

Geile afspraakjes

Max is zestien en een harde werker. Hij heeft een baantje bij de vulploeg in een supermarkt bij hem in de buurt en heeft al twee jaar een krantenwijk. Max vindt werken leuk. Hij wast ook regelmatig auto`s van buren en helpt mee met het onderhoud van hun tuin. Hij doet het niet omdat hij het geld nodig heeft maar gewoon voor de lol. Het geld geeft Max niet uit maar hij spaart het. Max heeft ondanks zijn leeftijd al een paar duizend euro`s op zijn rekening staan. Op school is hij een van de betere leerlingen en vooral in wiskunde blinkt hij uit. Ook wiskunde vindt hij gewoon leuk. Max is een pietje precies!

Zijn oudere zus Cindy van achttien jaar is het tegenovergestelde van Max. Zij geeft al het zakgeld dat ze krijgt uit aan kleding en uitgaan. Cindy heeft een gat in haar hand en komt dus altijd geld te kort! Maar werken wil ze niet, Cindy heeft een te druk sociaal leven en dus geen tijd voor zoiets stoms als werken in een supermarkt! Cindy is slordig en niet zo goed op school. Wie wil al die stomme dingen nou leren! Wat heb je in god`s naam aan zoiets saai`s als wiskunde! Ze heeft het druk met de leuke jongens op haar school en in de buurt waar ze woont. Cindy is een mooie meid en zeer populair bij de jongens.

Max en zijn zus zijn dan ook niet de beste vrienden al zou Max het graag anders zien. Max vindt zijn grote zus een echt lekker stuk. Max is niet de enige die er zo over denkt. De vrienden van Max vinden zijn zus ook een echte babe! Met haar lange haren en sexy lijf is ze een echte blikvanger! Cindy vindt Max een brave sukkel, een nerd, ook al ziet hij er best leuk uit.

Op zaterdag ochtend, als Max zijn kranten rondbrengt, loopt Cindy geeuwend naar de voordeur. Verveeld raapt ze de post van de grond op. Cindy baalde! Ze wilde naar de stad maar had zelfs geen geld meer voor de tram. Gisteravond was ze uit geweest en had flink wat breezers gedronken en verwacht dat Jordy, een van haar aanbidders, wel voor haar zou betalen. Maar toen Jordy ontdekte dat hij haar die avond toch niet kon versieren was hij ineens vertrokken. Cindy had nog net genoeg geld bij zich gehad om te kunnen betalen. Ze baalde en Jordy kon haar nu zeker vergeten! Gedachteloos scheurde ze de enveloppe van de ABN Amro bank open en kijkt naar haar saldo. Wat vierentwintighonderd euro! Cindy was verbijsterd! Wat een geld! Maar toen keek ze nog eens goed en zag de M voor haar achternaam staan. `Fuck! Wat heeft supernerd een hoop poen!`dacht Cindy. Max was klaar met de krantenwijk. Hij fietste het achterpad op en stopte bij het schuurtje. Hij reed zijn fiets naar binnen en haalde de grote kranten tas van zijn fiets en deed die op zijn vaste plek in de muurkast. Max had dorst en liep door het schuurtje naar achterkant en opende de keukendeur. Cindy zat aan de keukentafel en smeerde net een boterham. “Hey Sin! Lekker uitgeslapen?”informeerde Max die een glas uit het keukenkastje pakte. Hij opende de koelkast en schonk zichzelf een glas melk in.”Jij ook?”vroeg hij aan Cindy. “Ja, lekker”zei Cindy die al van plan was om een glas melk te pakken maar er te lui voor was geweest. Max pakt nog een glas uit het keukenkastje en schonk zijn zus, die zelfs nu ze net uit bed was er geweldig uitzag, een glas melk in

“Sorry Max. Ik heb per ongeluk je bankafschrift open gemaakt. Dat jij al zoveel gespaard hebt met die stomme baantjes!”zei Cindy. “Het zijn geen stomme baantjes! Het is leuk werk en wie wat bewaard heeft wat!”zei Max die de melk in de koelkast had terug gezet en tegenover zijn zus aan tafel ging zitten. “Zeg Max, wil je niet wat geld geven aan het red je zus fonds?”zei Cindy liefjes. “Ik dacht het niet zus! Ik werken en jij het geld snel verbrassen!”zei Max. “Kan ik dan misschien wat van je lenen?”vroeg Cindy terwijl ze hem haar allerliefste lach toonde. “Ik weet het niet hoor sin! Zo aardig ben jij niet voor mij!”zei Max die bedenkelijk naar zijn zus keek. “Please? Je kunt het best wel missen. Je doet er toch niets mee! Help mij nou alsjeblieft!”smeekte Cindy bijna. Max kon Cindy als ze zo naar hem keek niets weigeren, haar mooie smekende ogen maakte hem week. Max zei:”Okay dan. Vooruit dan maar. Je kunt wel wat lenen en het dan met rente terug betalen!”.

“Jezus! Rente vragen aan je eigen zus!”zei Cindy verontwaardigd.

“Als ik je geen rente bereken is er voor jou geen reden om mij terug te betalen! Dan kan ik fluiten naar mijn geld. Als ik je rente bereken loopt de schuld op en dan moet je mij wel terugbetalen voordat het te hoog oploopt!”verklaarde Max.”Nou Sin, Ik hoor het wel als je wat wil lenen. Ik ga mij omkleden en naar de Veenstra`s. Ik help ze vanmiddag met hun tuin.”zei Max die opstond en zijn glas in de vaatwasser zette. Max ging naar boven en liet Cindy achter in de keuken. Max had zich net omgekleed toen Cindy zijn kamer binnenstapte. “Jesus Sin! Kan je niet even kloppen? Dat doe ik toch ook als ik bij jouw kamer binnen wil!”zei Max geërgerd. “Sorry hoor! Volgende keer klop ik okay? Zeg ik wil toch wel wat geld van je lenen. Met rente dan maar.”vroeg Cindy nu poeslief. “Hoeveel wil je lenen?” Vroeg Max die achter zijn pc ging zitten. “Tweehonderd euro, kan dat?”. “Zo! Dat is veel geld, maar dat kan wel hoor. Voor hoelang wil je het lenen?”vroeg Max die zijn pc aan had gezet en Windows word opstartte. ”Hoe lang?”vroeg Cindy niet begrijpend.

”Luister Sin, als ik weet voor hoelang je het wil lenen kan ik een terugbetaal plan voor je maken. Stel je wilt tweehonderd euro voor een maand lenen en ik wil tien procent rente, dan moet je mij tweehonderd en twintig euro terug betalen. Dat is dus vijfenvijftig euro per week! Mocht je de termijnen niet elke week op tijd betalen krijg ik per dag tien procent strafrente. Snap je?”legde Max uit. “Okay hoor, lekker makkelijk allemaal. Ik vind het best!”zei Cindy die er niets van begreep maar het allemaal wel geloofde. Die sukkel moest niet zo zeuren met zijn stomme regeltjes!

Max typte even en printte toen een schuldbekentenis uit. “Lees het even door en als je hier dan even ondertekend krijg je gelijk je geld. Okay?”vroeg Max. Cindy tekende gelijk en zag Max een la in zijn Buro opendoen en er een metalen kistje uithalen. Hij pakte een sleuteltje uit zijn pennenbakje en opende het kistje. Het kistje zat vol geld! Cindy had nog nooit zoveel geld gehad! Max haalde er vier briefjes van vijftig euro uit en gaf die aan Cindy.”Okay Cindy, volgende week zaterdag krijg ik dus vijfenvijftig euro van je. Niet vergeten hé! Anders kost het je een hoop geld en ik houd je aan dit contract!’zei Max waarschuwend. “Ja hoor, komt wel goed. Bedankt”zei Cindy die blij was dat die sukkel haar toch het geld had geleend waardoor ze toch nog naar de stad kon.

Max stopte het kistje en de sleutel weer terug en zei:”Kom ik moet gaan”. Samen verlieten ze zijn kamer en Max ging naar benden en Cindy ging naar haar kamer om zich klaar te maken voor de stad. Cindy nam de tram en belde onderweg naar Nathalie haar vriendin. Ze spraken af elkaar bij de H&M te ontmoeten. Gezellig shopte ze samen en toen Cindy met Nathalie weer naar huis ging was het meeste geld al uitgegeven. Cindy ging zaterdag avond uit en gaf het laatste geleende geld uit aan de tram en twee breezers. Zondag ochtend was Cindy al vergeten dat ze geld van Max had geleend.

De week vloog voorbij en de volgende zaterdag ochtend toen Max zat te lunchen en Cindy de keuken in kwam voor haar ontbijt vroeg Max haar om de eerst afbetaling. Cindy schrok heel even! Ze was het compleet vergeten. Ze had belangrijkere dingen aan haar hoofd! “God, sorry Max. Stom van mij! Helemaal vergeten! Je krijgt het van middag oké?”zei Cindy luchtig terwijl ze dacht: `Sukkel`. “Oké Sin, Dat is goed hoor! Ik ben zo wel weer weg. Ik ga de auto van de Lakermans wassen”. Die zaterdag zagen ze elkaar niet meer maar op zondagochtend klopte Max op Cindy`s deur. “Ja, kom maar binnen hoor!”riep Cindy slaperig. Max ging haar kamer in en zag zijn mooie zus bijna naakt in bed liggen. “Mogge Sin. Lekker geslapen? Heb je mijn geld nu wel?”vroeg Max die zijn mooie zus goed bekeek. Ze kwam overeind in bed en leunde op haar ellebogen en hield haar dekbed met een hand vast zodat haar borsten bedek waren. Haar lange mooie benen waren bloot en Max kon een klein stukje van haar onderbroekje zien. Haar lange haar zat slordig en ze zag eruit alsof ze poseerde voor een seksblaadje. Max werd geil van zijn mooie zus. Hij voelde zijn piemel reageren op haar sexy uitstraling. Nog nooit was Max zo dicht bij een naakte vrouw geweest als nu bij zijn zus. Cindy geeuwde en hield haar hand voor haar mond waardoor het dekbed wat opschoof en Max een stukje van een van haar blote borsten zag. Max hield zijn adem even in.

“O, God! Helemaal vergeten! Ik pin het straks voor je oké?”zei Cindy zwoel.

Cindy was het helemaal niet vergeten maar was eigenlijk niet van plan om die supernerd zijn geld terug te geven! “Natuurlijk Sin, maar bedenk je wel dat ik nu al een dag boete rente van je krijg!”zei Max die nu eigenlijk wel wilde dat ze in natura betaalde. “Slaap maar lekker verder!”zei Max die zich omdraaide en naar de deur liep. Bij de deur gekomen keek hij nog even om naar zijn mooie zus die nu weer was gaan liggen. “Doei”zei Max en hij sloot de deur zachtjes achter zich.

De zondag ging voorbij en toen de maandag en dinsdag en Cindy gaf geen geld aan Max! De volgende zaterdag brak aan en Max klopte weer op de deur van zijn zus. `Wat wil die nerd nou weer`dacht Cindy geërgerd. “kom maar binnen!”riep ze geïrriteerd. Max ging haar kamer binnen en zag Cindy voor haar spiegel staan. Cindy had alleen haar ondergoed aan. Ze stond haar haren te kammen voor de spiegel. Ze had een hipster aan met bijpassende Bh. Max staarde naar zijn mooie zus. ”Jezus Sukkel! Wat sta je daar nou te staren man! Zeg wat je wilt en rot op nerd!.”viel ze naar hem uit. “Rustig maar zus! Ik wil je er alleen maar aan herinneren dat ik nu al vierhonderdtachtig euro van je krijg!”zei Max.

“Jij bent gek man! Je krijgt helemaal niets van mij! Ga weg!’schreeuwde ze terug.

“Ik heb anders wel een getekend contract! Zal ik zo wel even aan pa en ma laten lezen! Kijken wat er dan gebeurd!”zei hij rustig terug. Cindy besefte dat dit niet de bedoeling was! Pa en Ma waren streng en rechtvaardig en zouden haar dwingen het geld te betalen. “Sorry hoor, zo bedoel ik het niet ik heb een kater! Is het echt al zoveel opgelopen?Ik pin zo wat geld voor je oké?”zei ze sussend. “Als je dat dan maar ook doet! Ik ga mijn krantenwijk lopen!”een beetje kwaad ging hij haar kamer uit. Op zijn kamer ruimde hij zijn spullen op en zette zijn bewakingssysteem aan. Sinds kort had hij een bewegingssensor met de webcam en zijn pc verbonden. Hij was zo stom gewest Cindy te laten zien waar zijn geld lag en hij vertrouwde haar toch niet helemaal. En haar reactie van daarnet was nou niet echt vertrouwenwekkend! Max ging de gang op en sloot de deur van zijn kamer. Hij liep de trap af en ging via de keuken naar het schuurtje om zijn fiets te pakken.

Cindy had helemaal geen geld op haar rekening. Toch moest ze nu iets doen want als Max naar hun ouders ging met die schuldbekentenis was ze de klos! Cindy hoorde de keukendeur en wist dat Max nu weg was. Ze twijfelde, moest ze dit wel doen?. Cindy stond op en ging naar de kamer van Max. Even stond ze stil op de gang voor de deur van Max kamer. Aandachtig luisterde ze maar hoorde niets. Cindy opende de kamerdeur en ging naar binnen. Ze werd zenuwachtig. Stel je voor dat ze betrapt werd! Cindy zocht even naar de schuldbekentenis maar ze had niet verwacht die te vinden. Max had hem vast heel goed verstopt! Nerveus opende ze de la in het Buro van Max en pakte het kistje eruit. Snel pakte ze het sleuteltje uit het pennenbakje en opende het kistje. Haar hart bonkte in haar keel. Dit was niet oké dat wist ze donders goed! Als haar ouders dit zouden horen! Jezus wat veel geld! Snel telde ze hoeveel geld er wel niet in het kistje zat. Negenhonderdvijfenveertig euro! Cindy haalde honderdvijftig euro uit het kistje en stopte het snel weer terug in de la. Dit zou hij vast niet missen! Ook het sleuteltje ging weer in het pennenbakje terug. Even keek ze rond, stopte het geld weg en ging gauw weer terug naar haar kamer. Trillend ging ze op haar bed zitten. Wat had ze gedaan! Ze had geen keus!

Max kwam thuis van zijn krantenwijk. Hij zette de fiets in het schuurtje en ruimde zijn tas weer op voordat hij de keuken inging. Max had honger en smeerde een paar boterhammen en nam die op een bordje mee naar boven naar zijn kamer. Hij ging op zijn bed zitten en zette de tv aan. Er werd op zijn deur geklopt.”Kom binnen”riep hij. De deur ging open en Cindy kwam zijn kamer binnen. Ze zag er weer heerlijk uit. Cindy droeg een kort zwart rokje met daarboven een strak zwart T-shirt en lage zwarte pumps. “Hoi sin! Wat zie je er leuk uit zeg!”zei Max gemeend. “Doe niet zo stom! Ik heb hier wat van je geld”zei Cindy terwijl ze Max de honderd vijftig euro gaf.”Van de week krijg je de rest”zei Cindy die nerveus met haar haren speelde. “Bedankt, je weet dat het elke dag oploopt hé! Ach, weet je wat? Geef mij maar gewoon mijn geleende geld en vergeet de rente maar!”zei Max die het zijn sexy zus niet te moeilijk wilde maken. “Bbedankt”zei Cindy die zich geen houding wist te geven. “Ik ga weer’zei Cindy die zich omdraaide en naar de deur liep. God wat had zijn zus toch een heerlijke Kont in dat zwarte rokje!

Max had het geld nog in zijn hand. Hij keek ernaar en kreeg een raar gevoel. Cindy had zich zonet vreemd gedragen. Iets klopte er niet! Max zette zijn pc aan. Hij opende de la van zijn Buro en haalde het kistje eruit. Hij opende het kistje met het sleuteltje en telde het geld dat er in zat.

Verdorie! Hij miste honderdvijftig euro! Ze had hem gewoon zijn eigen geld terug gegeven! Hij opende het bestand waar de opnames van zijn bewegingssensor in werden opgeslagen. Er was een videobestand opgeslagen. Hij dubbel klikte erop en dar verscheen zijn zus in beeld! Hij zag hoe zijn zus even zocht naar iets en toen het geld uit zijn kistje pakte! Ze had natuurlijk naar de schuldbekentenis gezocht! Max stond op en liep boos zijn kamer uit en gooide de deur van Cindy`s kamer open.

“Verdomme Cindy! Hoe kun je! Je eigen broer bestelen! Je pikt mijn geld en doet dan alsof je mij terug betaald! Jij bent echt slecht! Ik heb alles gefilmd! Vanavond laat ik alles aan pa en ma zien!”schreeuwde hij woedend. ‘Waar heb je het over?”protesteerde ze zwakjes. Max greep haar ruw bij haar arm en sleurde haar mee naar zijn kamer. Cindy stribbelde wat tegen maar liet zich toch meetrekken naar zijn kamer. Max klikte op Play en daar verscheen Cindy in beeld. Verslagen staarde Cindy naar het beeldscherm. “waarom! Cindy Waarom!’vroeg Max beschuldigend. “Alsjeblieft Max! Zeg het niet tegen pa en ma! Alsjeblieft zeg het ze niet!’smeekte Cindy. “Wat denk je nou! Jij hebt echt geen respect voor mij! Je besteelt mij en denkt dat ik dat dan gewoon vergeet! Ik ben geen sukkel!”zei Max nog steeds erg boos.

“Alsjeblieft Max! Toe nou! Ik smeek het je! Zeg niets tegen ma en pa!”smeekte Cindy wanhopig. “Jij denkt zeker dat jij mij kunt dollen met je mooie ogen en zielige smoel hé! Geef mij een goede reden waarom ik het niet aan pa en ma zou zeggen! Nou!”brulde Max. Cindy huilde nu en zei:“ Alsjeblieft Max! Ik doe alles wat je wilt maar zeg alsjeblieft niets tegen pa en ma! Echt ik doe alles voor je als je maar niet tegen pa en ma zegt!” “Trek je kleren maar uit!”zei Max. “Wat zeg je Max?”zei Cindy. “Trek je kleren maar uit!’zei Max weer. “Max! Doe normaal!”zei Cindy verbouwereerd. “Oké, Ik praat straks wel met pa en ma. Als je dat liever hebt!”zei Max schouderophalend. “Waarom wil je dat ik mijn kleren uittrek?”vroeg Cindy die het niet begreep. “Jij hebt geen respect voor mij, dan heb ik geen respect voor jou! Trek jij je kleren nog uit of moet ik het filmpje aan pa en ma laten zien! Heb je dat liever?”hield Max vol. Aarzelend trok Cindy haar strakke T-shirt uit en liet het op de grond vallen. Max keek naar de mooie volle borsten van zijn zus verstopt in een bloemetjes Bh. “Kom op je rokje ook!”spoorde hij haar aan. Verlegen keek Cindy naar haar broertje terwijl ze het ritsje van haar rokje open ritste en het rokje op de grond liet vallen. Cindy had alleen nog haar ondergoed en lage zwarte pumps aan. Max keek bewonderend naar zijn zus. Wat een lekker wijf! Cindy stapte met haar lange benen uit het rokje dat nu naast haar T-shirt lag. “Okay, nu de rest nog!”zei Max ongeduldig. “Kom op Max! Zo is het wel weer genoeg hé!”probeerde Cindy. “Verdomme Cindy! Schiet op!”schreeuwde Max ongeduldig. Hij kon niet meer wachten. Hij verlangde ernaar haar naakt te zien. Zijn pik was keihard en schreeuwde om aandacht.

Cindy schrok van de heftige reactie van Max en ging met haar handen maar de sluiting van haar Bh. Geroutineerd wipte ze de sluiting open. Cindy hield de Bh met een hand aan de voorkant vast. Ze wilde haar borsten zo lang mogelijk bedekt houden. “Cindy!”Zei Max.

Toen liet ze de Bh op de grond vallen. Max zuchtte diep. Cindy keek hem vreemd aan. Langzaam liet ze nu ook haar hipster zakken. Ze deed een stap opzij en bedekte haar borsten en kruis elk met een hand. “Zo goed? Zo is het genoeg?”vroeg ze weifelend. “Laat mij naar je kijken! Haal je handen weg!”zei Max gebiedend. Cindy deed wat hij haar vroeg. Daar stond ze spiernaakt voor haar jonge broertje! Max knoopte zijn broek open en liet die op de grond zakken. Zijn onderbroek sprong naar voren nauwelijks in staat om zijn erectie binnen te houden.

Max liet nu ook zijn onderbroek zakken en toonde zijn stijve pik aan zijn zus.

“Max? Ben jij geil op mij? Zei Cindy verbaasd. Cindy had niet verwacht dat Max opgewonden van haar zou worden. Ze had gedacht dat hij boos was en haar alleen maar wilde vernederen. Cindy staarde gebiologeerd naar de grote stijve lul van haar jongere broertje. Het was een fraai exemplaar, groot dik geaderd en zo te zien keihard! “Okay, nu wil ik dat je hier op zuigt!”zei Max terwijl hij naar zijn stijve pik wees. “Jezus Max! Ik ben je Zus! Dit kan niet waar zijn!”protesteerde Cindy zwakjes, ze wist dat ze geen keus had, en ze liep op haar broertje af. “O, Max! Dit kan echt niet!”zei Cindy terwijl ze door haar knieën zakte en de lekkere pik vastpakte. Ze trok de voorhuid naar achteren en ontblote de eikel van haar broertje.

“Max, dit is fout, dit mag niet! Dit is incest!”protesteerde Cindy opnieuw.

“Cindy! Zeur niet zo! Zuig! In god`s naam!”kreunde Max. Cindy keek omhoog en zei:”Dus als ik je klaar zuig en je zaad doorslik vergeef jij mij die stomme actie en zijn wij weer vrienden? Dan vertel je niks aan pa en ma en ben ik je geen geld meer schuldig?”. God, wat was het een geil gezicht om zijn mooie zus zo te zien. Ze had zijn lul vast en trok hem langzaam af. “O,God ja! Cindy als jij dat doet ben ik de gelukkigste broer op aarde en is alles vergeven en vergeten”zei Max die vreselijk opgewonden was. Cindy bewonderde de grote pik van haar broer en likte plagerig aan zijn eikel. Zelfs de geur en smaak van Max`s pik was lekker. Cindy had dit nooit kunnen dromen maar nu ze deze heerlijke pik zag en voelde kriebelde het toch in haar kutje. Seks met haar jongere broer! Hij geilde op zijn eigen zus! Ze keek Max aan en terwijl ze hem bleef aankijken gleed ze met haar volle lippen over zijn harde piemel. Langzaam nam ze de hele pik in haar mond. Zachtjes pijpte ze haar broertje. Met een hand pakte ze zijn ballen en speelde er mee. Met haar andere hand had trok ze hem al pijpend langzaam af. Even stopte ze en zei:”Vind je het lekker broertje! Vind je het lekker als je grote zus je pijpt?”. “O, Cindy. Je maakt me gek!”kreunde Max. Cindy werd er zelf ook geil van. Dit was zo kinky en fout! Ze had de stijve lul van haar kleine broertje in haar mond! Ze proefde zijn geil in haar mond!

Cindy vingerde zichzelf en besefte hoezeer deze bizarre situatie haar opwond.

Max zag het geile mondje van zijn zus om zijn stijve lul. Haar volle sensuele lippen om zijn pik! Ze pijpte hem! Max was blij dat Cindy zijn geld gestolen had! Zonder dat was dit nooit gebeurd. Cindy zag hem normaal niet eens staan en nu zoog ze op zijn piemel alsof ze ervan genoot! Alsof ze minnaars waren! Steeds dieper en fanatieker pijpte Cindy haar broertje. Geil rukte ze aan zijn stijve lul. Cindy kreunde en vingerde zich klaar. Max hield het niet langer. Cindy voelde dat Max klaar ging komen, hij ging zijn zus volspuiten met sperma! Max lichaam schokte en Cindy liet zijn stijve pik uit haar mondje glippen en rukte wild aan zijn tamp. Trillend en kreunend kwam Max klaar, zijn zaad spoot over het naakte geile lijf van zijn zus. Bij elke ruk van Cindy aan zijn pik kwam er weer een straal zaad uit dat op haar lijf terecht kwam. Cindy die nog steeds op haar hurken zat glom van het zaad van haar broertje. “O, God wat heb je mij geil gemaakt Max!” zei Cindy die met haar vrije hand haar lijf streelde en zo Max`s zaad uitsmeerde over haar borsten en buik. “Jezus, Cindy wat heb ik hier naar verlangd!”zei Max nog hijgend. “Echt waar Max? Daar heb ik nooit wat van gemerkt! Dat je geil op mij was dan!”zei Cindy een beetje verbaasd. “Je ziet mij ook nooit staan, ik ben maar je kleine broertje!”antwoordde Max. “Nou, nu zie ik je wel staan hoor!”zei Cindy lachend terwijl ze naar de nog steeds keiharde piemel van haar broertje keek. “O, Max! Dit is zo fout dat ik er bloedgeil van wordt! Ik wil dat je mij met je lekkere lul neukt! Zei Cindy terwijl ze de hand van Max vastpakte en hem mee naar haar bed trok.

Max stond nu naast het bed van zijn zus en zag hoe zij op handen en voeten op het bed ging zitten. Max keek bewonderend naar het heerlijk strakke kontje dat ze zijn kant op stak. Cindy keek achterom en wiebelde uitnodigend met haar billen. “kom je Max? Steek hem maar in mijn klein kutje!”zei Cindy met een geil stemmetje. Max dacht dat hij droomde! Hij ging zijn heerlijke zus neuken! Max pakte zijn pik vast en keek naar het heerlijke kontje. Hij zag haar poepgaatje en zelfs dat zag er uitnodigend uit! Voorzichtig plaatse hij zijn eikel tegen haar kutjegaatje daaronder en perste voorzichtig zijn eikel het strakke kutje in.

Cindy kreunde zachtjes toen de lul van haar broer bij haar naar binnen gleed. Max kreunde ook van genot! Voor het eerst in zijn leven zag hij zijn pik in een kutje verdwijnen. Langzaam en genietend neukte hij zijn grote zus. Beide kreunde elke keer dat zijn pik diep in haar stootte. Cindy was geiler dan ooit! Dit kon niet dit was verboden! Dit was incest en het gebeurde toch! Ze had zich door haar kleine broer laten chanteren en moest hem nu neuken! Haar eigen broertje! God! Wat was dat een geil makende gedachte! En Cindy kwam nu klaar van pure geiligheid! “Kom op Max! Harder! Sneller! Dieper!”spoorde Cindy haar broertje aan. “Ik neuk je zus! Ik neuk je zus!”zei Max die het tempo opvoerde en zichzelf verloor in het opwindende gevoel dat bij neuken hoort. Steeds sneller nam hij zijn zus. Cindy voelde bij elke stoot haar orgasme aankomen. Steeds luider ging Cindy kreunen. Hoe harder Cindy kreunde hoe harder Max ging stoten.

Wild neukend kwamen broer en zus klaar. Max sidderde van genot toen hij zijn zaad diep in het kutje van zijn mooie zus spoot. Cindy voelde terwijl ze klaar kwam hoe haar broertjes zaad diep in haar kutje werd gespoten.. Hijgend viel Max op het bed naast zijn zus. Ze lagen nu zij aan zij en kuste elkaar teder. “O, Cindy”. “O, Max”. Beide wisten ze dat alles vanaf nu tussen hen anders was. Cindy had nu respect voor haar broer en ze deelde een intimiteit die je slechts enkele malen in je leven ervaart.

Wil jij een Negerin neuken?  Oude wijven zoeken een Sexdate!  Lelijke vrouwen zoeken een Sexdate!  
rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
Kotsesextube | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisexkstube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Webcamsekstube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm
Harde Sexfilm | Geile schaamlippen | Gratis Porno Sexfilm | De Sexbioscoop | Geile Filmpjes | CreampieSex | De Sexpagina!© 2021 https://seksverhalen.org/sexverhalen/incest/2142/Mijn-zus-betaald-me-in-natura-terug.html