Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Wil je met me neuken?

Zou je een Moeder neuken?

Snel sexcontact met mij!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Veilig een keiharde erectie

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Een lul zo hard als staal!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Mijn zoon zijn aftrek verslaving
Categorie: incest | dinsdag 24 september 2013 01:50

Geile afspraakjes

Als men er later eens goed over nadenkt kan men soms met moeite geloven hoe het leven soms loopt. Het gebeurde bijna 20 jaar geleden, ik was toen zelf nog maar 41, gelukkig getrouwd, en moeder van een 16 jarige zoon. Mijn man werkte toendertijd als chef kok in ιιn van Brussels top restaurants, financieel hadden we het heel goed, en Dirk, onze zoon, was mee ιιn van de beste leerlingen van zijn klas. Mede dankzij een kleine toelage die ik kreeg langs vaders kant konden wij ons veel permitteren en ik maakte er dan ook de gewoonte van minstens 2 maal per maand naar de schoonheidsspecialiste te gaan. Altijd verzorgde nageltjes, glad velletje, goed gekapt haar en een ideaal gewicht. Ik mat 1 meter 65, was nogal slank maar droeg toch een C-cup en vond voor mezelf dat mijn poep er best mocht wezen. Gedurende de week, ik had de luxe niet te moeten werken, droeg ik meestal een jurk, niet te laag uitgesneden, niet te kort, en schoentjes met een weinig hak. Ik ging regelmatig winkelen, of een terrasje doen en voor de rest hield ik me bezig met het huishouden. Poetsen deed de poetsvrouw, 1 keer per week, en zo kabbelde mijn leven rustig door. Marc begon pas om 11 uur 's morgens en omdat hij nogal dikwijls laat werkte, zo gaat dat nu eenmaal in restaurants, sliep hij meestal tot 10 uur.

Ik had net Dirk opgeroepen, het was bijna half acht, en was bezig aan zijn ontbijt. Flinke jongens hebben een flinke appetijt en ik stond naarstig te roeren in de pan, Dirk at graag eitjes 's morgens, toen ik hem de trap hoorde afkomen. De laatste weken was hij dikwijls nogal moe, ook 's morgens, en ik vond zijn kleurtje ook al niet erg gezond. We hadden nog nooit problemen gehad met hem maar nu lagen zijn ogen dieper en waren zijn anders volle wangen een ietsje ingevallen. Hij strompelde de keuken binnen en liet zich op een stoel vallen. "Goede morgen ma." "Morgen Dirk, goed geslapen" Ik draaide me naar hem toe en glimlachte. Dirk was van nature vrolijk en actief, en menig keer kon hij me met een enkele opmerking doen lachen. "Niet bijzonder." "Dat dacht ik al. De laatste tijd zie je er niet zo goed uit en ik vraag me af of het niet eens tijd wordt om een dokter op te zoeken." "Dat hoeft toch niet ma. Ik ben gewoon een beetje moe, dat is al. Binnen 4 weken beginnen de examens en dan hebben we vakantie. Je zal zien, dan zal het wel direct beter gaan." Hij glimlachte terug en ik bedacht dat hij waarschijnlijk wel gelijk had. De druk in de scholen is tegenwoordig nogal hoog en uiteindelijk diende die lange vakantie toch voor iets. We spraken er verder niet meer over.

6 weken later, aan dezelfde ontbijttafel, de vakantie was al meer dan een week bezig, leek het mij alsof hij nog was vermagerd en deze keer liet ik het hem niet uit mijn hoofd praten en stond ik erop dat hij naar de dokter ging. Ik had er ook met Marc over gepraat en hij zei dat het hem ook was opgevallen. Dirk nam een douche, maakte zich klaar, en stapte met tegenzin in de auto. "Een grondig onderzoek zal waarschijnlijk niet nodig zijn. Waarschijnlijk een bloedproefje en nadien misschien wat vitamientjes en zon. Je eet gezond, gaat niet te laat slapen, maar ergens moet er toch een reden zijn waarom je zo vermagerd." Ik zei het nogal koeltjes en wou hem vooral niet ongerust maken maar in mezelf was ik er helemaal niet gerust op. Ik had telefonisch een afspraak gemaakt met onze huisarts, een man die we trouwens ook privι kenden, en die regelmatig in het restaurant van Marc kwam eten. Ik had hem brief uitgelegd wat er scheelde en hij had vrijwel onmiddellijk een plaatsje gevonden in zijn agenda om ons te ontvangen. Ik bleef in de wachtzaal wachten, probeerde me te concentreren op een artikel in de Flair, maar de ongerustheid bleef en de 10 minuten die het duurde voordat Dirk terug uit de consultatie kwam duurden voor mij veel te lang. De dokter had hem tot aan de deur begeleid en gaf hem een hand. "Dus Dirk, denk aan wat we besproken hebben, en ik wil je binnen 14 dagen terugzien, opgeknapt, wakker en alert." "Komt in orde dokter" antwoordde hij tamelijk kleintjes en kwam naar me toe. Ondertussen deed de dokter, achter zijn rug, teken dat ik hem later op de dag even moest bellen en aan zijn gebaar begreep ik opgelucht dat er waarschijnlijk niets ernstigs aan de hand was.

Dirk bleef stil op de terugweg en antwoordde ontwijkend op al mijn vragen. Ik besloot het erbij te laten en probeerde hem een beetje op te beuren door hem te vertellen dat we er weldra eens een paar dagen zouden op uit trekken. "Dokter, Linda hier." "Ah Linda. Goed dat je me belt. Hoe is het met onze jonge patiλnt?" "Geen idee, hij wou me niets vertellen en is na onze thuiskomst direct naar zijn kamer vertrokken. Ik hoop dat er niets ernstigs is?" "Ja en nee, in elk geval niets om je nu zorgen over te maken." Alleen al het feit dat hij zei dat er nu nog niets was om me zorgen over te maken impliceerde voor mij dat we ons later misschien wel zorgen moesten maken en dus, zoals waarschijnlijk elke moeder, maakte ik me direct al zorgen. Klinkt dat logisch?

"Het ligt nogal een beetje gevoelig. Linda luister eens, spreken jij of Marc soms met Dirk over seks en dat soort dingen?" "Euh... nee, niet speciaal. Hij weet wat hij moet weten maar voor de rest wordt er hier thuis niet over gepraat. Is dat belangrijk. Is er iets mis, wat heb je ontdekt bij het onderzoek?" Ik kon me niet onmiddellijk voorstellen wat seks ermee had te maken. "Onderzoek? Er was geen onderzoek. Dirk wou niet... maar hij heeft de direct verteld wat er aan de hand is." "Tiens. Tegen ons laat hij altijd doorschemeren dat er totaal niets aan de hand is." "Je zoon heeft een probleem. Masturbatie." "Masturbatie? Versta ik het goed? Je bedoeld dat hij niet kan....." "Neenee, hij kan wel, hij kan zelf zeer goed." "Wat......." "Hij kan het misschien te goed.

Je zoon masturbeert ongeveer 5 ΰ 6 keer per dag, elke dag.

Veel te veel. Zijn hele penis is gevoelig als gevolg daarvan en pijnlijk. Daardoor slaapt hij ook praktisch niet en door het vele masturberen is ook bijna alle energie opgebruikt die zo'n tiener eigenlijk nodig heeft." Ik liet het nieuws even op me inwerken. Onze zoon was oversekst. Ik had er nog nooit iets van gemerkt, hij maakte nooit seksueel getinte opmerkingen of vertelde ook nooit eens iets over meisjes of vriendinnetjes. "Ik veronderstel dat hij het nu wat rustiger aan moet doen en dat dan alles weer vanzelf in orde komt?" "Ja inderdaad. Maar zo gemakkelijk zal het niet zijn. Ten eerste heeft hij ondertussen een bepaald patroon opgebouwd en is het zowiezo lastig met een gewoonte te breken en ten tweede... blijkbaar raakt hij niet genoeg bevredigd en verlangt zijn lichaam steeds opnieuw naar die bevrediging waardoor Dirk bijna automatisch opnieuw gaat masturberen." "Gebeurt zoiets regelmatig?" "Nee, slechts af en toe. Hij komt blijkbaar alleen lichamelijk maar raakt mentaal niet bevredigd. Lichamelijk doet het hem goed, niet zoveel natuurlijk, maar zijn geest raakt er niet door getroffen en de honger blijft. Ik heb hem de raad gegeven het rustig aan te doen en binnen 14 dagen zien we wel of het betert. Doe de groeten aan Marc, wil je?" "Ja zeker, dank u dokter."

Ik ging even zitten en moest het nieuws even verwerken. Dirk zat met problemen en dan nog net in verband met iets waar we thuis eigenlijk nooit over praten. Geen wonder dat de jongen er niets van had gezegd. Hij moet nogal gefrustreerd hebben rondgelopen, nergens terecht kunnende. Ik wist niet goed wat de volgende stap moest worden. Hoe begon je in hemelsnaam een gesprek met je zoon over masturberen en klaarkomen. Even dacht ik eraan Marc daarmee te belasten maar eigenlijk was dat geen optie. Marc was een koele kikker, zelf al niet erg sexueel aangelegd, en bovendien was het waarschijnlijk al meer dan een jaar geleden dat Marc nog eens een goed gesprek had gevoerd met Dirk. Neen, dit was iets wat ik zelf moest doen maar ik had nog tijd. Ik zou het een weekje op zijn beloop laten en zien of Dirk zich een weinig herstelde. Indien wel, was het misschien helemaal niet nodig hem ermee te confronteren en loste de zaak zich helemaal vanzelf op.

De gehele daaropvolgende week hield ik Dirk nauwlettend in de gaten maar ik zag weinig of geen verbetering in zijn toestand en uiteindelijk moest ik er dan maar aan beginnen. Dirk had net goed ontbeten, het was wel al bijna 11 uur, ik had hem eens goed laten uitslapen, en Marc was al vertrokken. Dirk zat in T-Shirt en korte broek en genoot van zijn tweede tas koffie. Ik zette me tegenover hem aan tafel, de ellebogen op het tafelblad en het hoofd tussen mijn handen. "Dirk, we moeten eens praten." Hij bootste mijn houding na, eveneens met zijn hoofd in zijn handen rustend antwoordde hij gewoontjes "Zeg het es." Ik moest glimlachen, het was typisch Dirk, met alles de draak steken. "Ik weet dat je het misschien niet graag hebt, en dat je er waarschijnlijk niet graag over praat, maar we moeten het eens hebben over je doktersbezoek van verleden week." Hij haalde de schouders op. "Niet veel van te vertellen. Het komt wel in orde, maak je maar geen zorgen." Hij knipoogde. "Nee, het komt niet in orde. Ik heb toch ogen in mijn hoofd. Het is al een week geleden en je loopt nog steeds rond als een zombie." "Geeft het wat tijd ma." "Als je had gedaan wat de dokter heeft gezegd dan was je nu al stukken beter."

Het moet op dat moment tot hem doorgedrongen zijn dat ik wist waar het probleem zat. Toen, ten lange leste, viel zijn frank dat ik op de hoogte was van alles en even plots werd hij heel kleintjes en durfde hij me niet meer aankijken. "Dirk, ik weet dat je veel masturbeert. Dr Jans heeft me alles verteld." "Ik wil er niet over praten ma, alsjeblieft." Hij stond recht en vertrok naar zijn kamer zonder me nog aan te kijken. Maar een week, een doktersbezoek en een gesprek met de dokter later zaten we opnieuw aan tafel. Volgens Dr. Jans was er niets veranderd. "Ik kan hem toch moeilijk 24 uur op 24 vastbinden om te zorgen dat hij niet .... je weet wel." had ik hem gezegd waarop hij had geantwoord dat de kwalieteit van masturberen automatisch zou verlagen als de kwaliteit zou verbeteren. Volgens hem zat Dirk met een minderwaardigheidscomplex. Zijn penis was slechts 14 centimeter, in volle erectie, en dat was de oorzaak dat hij niet omging met meisjes. Tijdens het masturberen, weeral volgens de dokter, dacht Dirk veelal aan de meisjes van zijn klas maar omdat hij nooit verder was gekomen dan een 'Goeie dag' en 'Goeie avond' raakte hij door masturbatie nooit helemaal bevredigd.

"Ik weet dat Dirk nogal schuchter is van aard en dat hij het zelf nooit zou doen wat ik je nu voorstel, daarom vraag ik jou of jij, of Marc misschien, niet enkele goede seksboekjes zou willen aanschaffen. De foto's en verhalen zullen hem misschien meer prikkelen dan zijn eigen fantasie en hopelijk raakt hij daardoor meer en beter bevredigd. Ik heb hem deze keer wel lichamelijk onderzocht en het is tamelijk ernstig. Hij riskeert ιιn van dees dagen bloed te plassen als hij zo verder doet en een ernstige beschadeging is ook niet ondenkbaar. Iets wat trouwens voor de rest van zijn leven problemen zou kunnen opleveren." Nog diezelfde avond had ik Marc erover aangesproken en zoals je wel kan denken kwam die volledig uit de lucht vallen. Hij wou wel enkele boekjes gaan kopen maar wou er zich verder niet mee bemoeien. Zoiets gaat wel vanzelf over, had hij gezegd, en hoezeer ik hem ook probeerde ervan te overtuigen, ik kon hem de ernst van de zaak niet aan zijn verstand brengen. Ik had de boekjes duidelijk zichtbaar op Dirk's nachtkastje gelegd, nog ingepakt in folie en nu, drie dagen later, lagen ze nog steeds volledig ingepakt op hetzelfde nachtkastje. "Ik heb gezien dat je de boekjes niet hebt bekeken." begon ik voorzichtig. Dirk keek me niet aan en zat wat aan zijn T-Shirt te frunniken. "Och ma, ik moet minder ..... en niet meer. Ik ben al opgewonden genoeg en loop al genoeg met een .... harde rond." Ik dacht te weten hoe moeilijk het voor hem was om erover te praten. "Minder ja, maar beter. Daar zit het probleem." "Beter, beter. Ik kom, genoeg, veel beter als dat zal het wel niet worden." Zo viel het gesprek opnieuw stil en eenmaal terug alleen kon ik het probleem niet naast me neerleggen. Even had ik eraan gedacht om iemand in te huren, betaalde liefde zo gezegd, maar als hij de boekjes nog niet wou bekijken zou hij zeker geen hoer willen. Op Marc kon ik ook al niet rekenen en ik besloot eens goed na te denken, weer helemaal van in het begin. Ik wou zeer zeker zijn toekomst niet hypothekeren, er moest een oplossing zijn. Ik analiseerde nog even het probleem en uiteindelijk leek mij de oplossing tamelijk simpel, toch qua logica, minder qua uitvoering. Dirk moest mentaal worden gestimuleerd, moest met meisjes omgaan en moest bevredigd geraken. Dus stimulatie was het toverwoord. Hoe kan je nu iemand stimuleren? Seksboekjes, seksfilms. Geen oplossing, hij zou er niet naar kijken, dus moest ik gewoon iets vinden waar hij wel wou naar kijken. En zelfs al hij niet wou, iets wat plots gewoon voor zijn neus stond. Het draaide maar door in mijn hoofd en uiteindelijk dacht ik de oplossing gevonden te hebben. Ik belde mijn beste vriendin en legde haar het probleem voor.

"Zie je Monica, zou jij eens niet een avondje kunnen komen, gewoon gezellig eens komen eten bij je vriendin? Een beetje sexy gekleed, iets korter gerokt? Misschien kan je hem even pushen, hem per ongeluk in je dιcoletι laten kijken of in de zetel wat minder opletten of je benen wel goed gesloten zijn?" Het was meer een smeekbede dan een vraag maar Monica wou er niet van horen. Alhoewel ze een erg goede vriendin was ging dit haar veel te ver en ze kwam er dan ook recht voor uit. Ik was radeloos en wou net de pijp aan Maarten geven toen de oplossing zich begon te vormen in mijn hoofd. Hoe ik het in mijn hoofd haalde weet ik niet precies maar het idee met Monica was goed, alleen wou Monica het niet doen en dus.... moest ik het doen. Ik dacht er even over na en verwierp toen onmiddellijk het idee maar eenmaal iets in het hoofdje krijg je dat er niet zomaar terug uit en dus liep ik bijna de ganse dag rond, erover denkend en het weer verwerpend. Even wou ik het er zelf met Marc over hebben maar ook die gedachte verwierp ik want Marc zag zelfs het probleem niet. Diezelfde avond in bed stond ik mezelf dan toch toe erover na te denken en net voor ik eindelijk in slaap viel had ik mijn beslissing genomen.

Het was nog steeds vakantie en ook die morgen liet ik Dirk rustig uitslapen. Ik wachtte geduldig tot Marc naar zijn werk vertrok en ging terug naar boven om me om te kleden. In plaats van het gebruikelijke kleedje nam ik een iets gewaagder modelletje uit de kast, een puur wit zomers jurkje, de zon scheen toch en dus zou het waarschijnlijk zelf niet misplaatst zijn, en trok het aan. Ik liet speciaal mijn bh uit, het kleed had al wel een forse dιcoltι, en ik trok, ook weer bewust, een zwart slipje aan. Ik wist dat zo'n donker broekje duidelijk zichtbaar moest zijn in het lichte witte kleedje en hoopte zo dat het Dirk misschien zou opvallen. Ergens, diep vanachter in mijn hoofd wist ik dat het niet correct was. Ik zag echter geen andere uitweg en tenslotte kon het zien van een slipje en bh-loze borsten geen enkel kwaad. Ik riep Dirk door de deur wakker en ging naar de keuken, een beetje zenuwachtig betreffende zijn reactie.

Hij had het onmiddellijk in de gaten. Ik zag hoe zijn wenkbrauwen zich even fronsten, hoe zijn ogen mij keurden en hoe ze langer dan normaal bij mijn borsten bleven hangen. Toen ik me omdraaide naar het aanrecht om de thermos te pakken zag ik nog net in een flits hoe zij naar mijn achterste keek waar zich erg duidelijk het zwarte broekje moest aftekenen. Toen ik hem zijn koffie uitgoot bukte ik mij veel dieper dan normaal, onopvallend, zo dacht ik toch, en goot ook wat langzamer dan normaal. Vanuit mijn ooghoeken zag ik hem turen en ik wist dat hij bijna mijn volledige borsten kon zien. Het kleed was nogal los en viel zeer zeker enkele centimeters open.

Hij keek naar zijn tas koffie toen ik me zette, een beetje rood aangelopen, en begon te eten. Ik dacht al dat het zijn uitwerking had gemist, hij gedroeg zich zoals altijd maar toen zijn tas leeg was ging hij niet naar boven zoals gewoonlijk maar vroeg hij om een tweede tas. Dat deed hij anders nooit. Blij als een kabouter die net zijn lievelings puntmuts teruggevonden heeft, herhaalde ik het gebeuren, misschien nog iets dieper gebukt en misschien nog iets langzamer gietend. Het liet me niet onverschillig, een lichte tinteling ging door mij heen maar ik was zeker dat het enkel vreugde was voor hem, blij dat dit voor hem misschien het verschil was tussen herstellen of aftakelen. Dirk vertrok nadien goed gezind naar boven en even stond ik erbij stil wat hij nu wel zou doen. Het bedrukte me wat te weten dat hij nu tijdens zijn masturbatiesessie aan mij zou denken, maar het doel heiligt de middelen en tenslotte had ik echt niets verkeerds gedaan. Verder had ik me al voorgenomen hem enkel s'morgens te prikkelen, de bedoeling was niet hem de ganse dag geil te maken waardoor hij weer de ganse dag zou trekken. Misschien, als ik het goed aanpakte, hem genoeg kon aanbieden, zou hij de ganse dag wel wachten met trekken tot de volgende morgen, tot ik hem weer trakteerde op een aanlokkelijk zicht. Ik herhaalde elke morgen hetzelfde stukje toneel maar na een paar dagen zag ik het alweer niet meer zitten. Dirk bleef bleek en moe en ik besefte dat er nog niets was veranderd. Hij vond me niet aantrekkelijk genoeg. Nu wat? Ik zat in zak en as maar realiseerde me dat het misschien niet aan mij lag. Misschien raakte Dirk nog steeds niet genoeg geprikkeld. Misschien moest ik nog wat franker worden en ik besloot het te proberen. Aan Marc vertelde ik daarvan niets, hij zou het niet erg appriciλren dat ik mij liet bekijken, binnen grenzen welliswaar, door onze zoon en zo bleef me alleen de mogelijkheid het stiekem te doen. dat ging natuurlijk zolang het vakantie was maar als de school opnieuw begon zat Dirk aan de ontbijttafel terwijl Marc nog thuis was. Komt tijd komt raad.

De volgende morgen liet ik ook het slipje, hopende dat dit hem wat meer zou stimmuleren. Ik zag hem kijken, net zoals ik had gehoopt maar zag voor de rest geen verandering in zijn gedrag. Hij zou nu wel weten dat ik niets droeg onder het kleed maar uiteindelijk kon hij daar niets mee. In plaats van mijn slipje te zien zag hij nu helemaal niets meer, begreep ik plots. Slechte zet, Linda, slechte zet. Het kletteren van zijn vork op de grond bracht me terug naar de realiteit. Dirk keek even naar beneden, schijnbaar verwonderd dat hij zijn vork had laten vallen en dook toen onder tafel om het op te rapen en zo snel hij ook dook zo snel ook opende ik een weining mijn benen, eigenlijk zonder erbij na te denken, wetende dat dit hem een zicht zou geven op mijn naakte kut. Ik hoorde het vork opnieuw kletteren, blijkbaar had hij het opnieuw laten vallen, of.... zocht hij een reden om nog iets langer onder tafel te blijven en ik opende mijn benen nog enkele centimeters meer. Een warm gevoel schoot vanuit mijn bekken naar mijn buik, ik had het gedurfd en misschien was dit wel de juiste remedie.

Toen Dirk dan toch terug boven water kwam, hij kon moeilijk onder de tafel blijven zitten, leek hij meer op een tomaat en ik kon met de beste wil van de wereld niet zeggen dat hij nu een slechte kleur had. Hij vermeed alle oogcontakt, net zoals ik trouwens, en voor de rest verliep de maaltijd in alle stilte. Dit gebeurde vanaf nu bijna elke morgen, zoals een vast ritueel, ik schonk hem tergend langzaam koffie in, hij gaapte, ik ging zitten en hij liet zijn vork vallen, ik opende mijn benen, elke dag wat verder, zijn vraag voor tweede tas enz... Ik had mijn kleed ondertussen geruild voor een andere jurk, iets donkerder maar wijder. Je kon maar zolang achter elkaar een wit kleed dragen, ooit moest het toch in de was, en trouwens nu ik geen slipje meer droeg was ook het effect van dat witte kleedje volledig weg. Het voordeel van het andere kleedje was dat als ik me maar genoeg bukte het zodanig ver open viel dat niet alleen mijn volledige borsten zichtbaar werden maar dat hij tussen mijn borsten door zelf nog veel lager kon kijken en waarschijnlijk zelf mijn schaamhaar moest zien. Ik was tevens van oordeel, na zoveel dagen, dat hij ondertussen moest weten dat ik het bewust deed, maar hij zweeg in alle talen.

En ik ook. Soms als zijn vork viel bleef hij wel volle vijf minuten ondergedoken en ik liet hem en deed alsof ik het niet merkte. Op een dag, bijna op het einde van de vakantie was ik er even niet bij met mijn gedachten en toen hij zijn vork liet vallen vergat ik mijn benen te openen. Plots voelde ik zijn hand ter hoogte van mijn knie, een zachte druk, en zonder schroom opende ik mijn benen volledig en liet hem kijken. Stilzwijgend, elk met onze gedachten bij hetzelfde onderwerp, keken we elkaar even aan nadien. Er werd niets gezegd maar ik had ondertussen al wel in de gaten dat het de goede kant uitging met Dirk. Zijn ogen lagen belange niet meer zo diep in zijn hoofd en stillaan kwam ook de energie wat terug die ik zo had gemist de laatste weken. De laatste dag van de vakantie brak aan. "Dirk, morgen begint de school terug." Hij knikte. "dan kan ik dit niet meer dragen." Het was de eerste keer dat iemand van ons twee iets zei over ons ritueel. Weer knikte hij. "Vanaf morgen zal ik dit 's avonds dragen. Pa komt toch nooit voor middernacht naar huis. Okι?" Nog een knikje. "Maar dan moet je blijven volhouden waarmee je bezig bent. Niet teveel masturberen en zorgen dat je hersteld. Hebben we een deal?" Ik kon niet geloven dat ik hem zo'n voorstel deed, net als hijzelf trouwens want die morgen kwam er geen woord meer uit.

Het was de eerste avond na de eerste schooldag. De ganse dag al had ik kriebelingen in mijn buik. Het zou de eerste keer zijn dat ik openlijk liet merken dat hij naar me keek en tevens was het de eerste keer dat Dirk zou moeten toegeven dat hij keek. Verder zou het ook de eerste keer zijn dat zoiets gebeurde terwijl Marc niet thuis was. Het was half vijf voor ik het wist en ik hoorde de voordeur dichtslaan. Ik had niet goed geweten wat ik moest aantrekken en droeg nog steeds mijn normale kledij van overdag. Meteen zag ik een weinig ontgoocheling in zijn ogen toen hij mij ontwaarde. "Dag ma." hij gaf me zoals gebruikelijk een zoen op de wang. "Dag jongen. Ik weet het. Je had iets anders verwacht maar ik wist eigenlijk niet wat. Daarom heb ik gewacht. Ik doe dit om je te helpen, en blijkbaar helpt het ook echt." "Ik weet het, dank je." hij keek naar de grond. "Zeg me eens waarin zou je me het liefste zien? Wat zou je nu het meest kunnen opwinden?" "Je morgenmantel." "Wat? Die dikke blauwe ochtendjas. Die is zo dik, daar zie je toch niets door." "Nee, maar je zou hem kunnen laten openhangen..... je weet wel, vergeten dicht te doen.... allee" Even overdacht ik die optie. Het zou dan ook meteen voor de eerste keer zijn dat ik me zo volledig zou blootgeven. Anders had ik toch nog altijd het idee van gekleed rond te lopen maar eigenlijk had hij ondertussen al alles gezien en dit zou echt niets veranderen. Het belangrijkste was dat hij zich terug normaal gedroeg en daar was het me om te doen. "Komt eraan jonge man." zei ik vriendelijk en vertrok gelijk naar boven om hem te plezieren. En plezier had hij. Natuurlijk was ik totaal vergeten mijn ochtendjas toe te doen en dus liep ik de ganse avond bijna naakt rond. Ik eiste van hem dat hij rond acht uur zijn pijama al zou aandoen omdat dit mij meer het gevoel zou geven van slaaptijd, iets wat mijn kledij zou kunnen verklaren als er iemand kwam.

"Je hebt prachtige borsten..;" begon hij schuchter.

"Het is de eerste keer dat ik ze zo zie. Anders zie ik ze alleen als je gebukt staat." Ik stak mijn borst nog wat verder naar voor. Het voortdurende gluren, mij al meer dan een maand blootgeven, had de grens verlaagd. Waar het vroeger ondenkbaar was leek het nu eerder onschuldig en langzaam aan begon mijn rol in het spel mij ook te behagen. Ik wou dat hij keek en ik verlangde naar zijn blikken. Tot nu toe was altijd alles in stilte gebeurd, alsof we het niet toegaven aan elkaar wat er gebeurde maar die periode lag nu definitief achter ons. Ik zag ook duidelijk zijn erectie in de pyjamabroek en toen hij iets later naar de keuken ging en ik hem nakeek viel het me op dat ik geen aftekening zag van zijn onderbroek, iets wat ik toch had moeten zien door die dunne stof. Ik begreep, gefascineerd, dat hij waarschijnlijk geen onderbroek droeg en tevens merkte ik dat het me nieuwsgierig maakte. De dokter had gesproken van 14 centimeter en eigenlijk was ik wel nieuwsgierig. Ik kon het hem niet vragen, ik kon moeilijk zeggen dat ik zijn lul wou zien, maar algauw bedacht ik een plan welk hij niet onmiddellijk zou doorzien. We zaten gezellig te keuvelen, ik bijna naakt, hij met een flinke erectie, toen ik het voorstel lanceerde. "Dirk, ik weet dat je nu meer opgewonden bent dan vroeger en dat je meer bevredigd klaarkomt. Dat betekent dat je je minder moet aftrekken en dat betekent dan weer dat het beter is voor het lichaam." Dirk antwoordde niet. Wat moest hij daar in hemelsnaam op zeggen.

"Ik zou willen dat je nog beter klaarkomt."

"Ik zou willen dat je je hier aftrekt, hier in de stoel dan kan je ondertussen naar mij kijken. Zou dat niet nog beter zijn?" Zijn ogen lichtten op. "En wat doe jij ondertussen?" Zover had ik nog niet gedacht. "Wat zou je willen dat in ondertussen deed?" "Dat je je ook masturbeert." Zijn stem klonk onvast. Hij was niet helemaal zeker van zijn zaak, wist niet goed of hij nu toch te ver ging en ik bleef even sprakeloos. "Gaat dat niet wat ver?" "Toe ma, het lijkt me echt geil. Als er nu iets is wat me opwindt, is het de gedachte aan een vrouw die zichzelf klaarvingert. Als je dat doet dan zweer ik dat ik me nog maar ιιn keer per dag moet aftrekken." Ik zag hoe gespannen hij wachtte op mijn antwoord en heel even liet ik het scenario door mijn hoofd gaan.

"Ok, als je dat beloofd." Ik was eigenlijk niet echt zeker of ik wel zou durven en vooralleer de moed me volledig in de schoenen zou zinken opende ik snel mijn benen en begon mijn clitoris te strelen. Dirk was verrast door dit initiatief maar liet er ook geen gras over groeien, trok zijn broek naar beneden en begon met zijn spel te spelen. Hij was inderdaad iets kleiner als die van Marc maar nu ook niet echt minuscuul. Hij had ervaring, je zag het direct, en kundig trok hij van leer terwijl ik veranderde van tactiek en een vinger in mijn vagina duwde. Even hield hij daarop de adem in en als in een trance begon ik mezelf te vingeren, goed wetend wie daar naar mij zat te kijken. Ik was blijkbaar ook veel opgewondener dan ik zelf wist want snel, razend snel, voelde ik mijn orgasme al aankomen. Gelukkig leek Dirk al even opgewonden want toen ik spetterend voor de eerste keer in mijn leven klaarkwam op eigen vingers, terwijl er iemand toekeek, zag ik hem spuiten. Zijn ogen brandden op mijn kutje en voldaan sloot ik mijn ogen.

Enkele weken gingen zo voorbij. op een avond, wij waren er nog niet aan begonnen, begon hij schuchter "Ma, mag ik je wat vragen?" "Dat weet je toch, je mag me alles vragen." "Mag ik vandaag eens voelen. Het ziet er allemaal zo erotisch uit, zo spannend. Ik zou je graag eens aanraken." Alhoewel dit weer een stap verder was wist ik al lang dat dat er zou aankomen. Het was gewoon een logische stap verder. "Maar dat is dan ook de laatste stap die we kunnen zetten, dat begrijp je toch. We zijn eigenlijk al veel te ver gegaan." Hij knikte en gedwee opende ik mijn benen toen hijl angs mij kwam zitten. Eerst schuchter, toen driester, speelde hij een tijdje met mijn borsten vooralleer hij afzakte naar mijn gleuf.

Hij wreef er zachtjes over, toen wat harder en tenslotte spreidde hij mijn lippen wat me een dusdanig goed gevoel gaf dat ik daar ter plaatse klaarkwam. En nog niet een beetje ook. Ik kon niet stil blijven zitten, de tintelingen overspoelden mijn lichaam en kiekevlees verscheen op mijn armen en benen. Dit was enorm. Wat een ontlading. "Oooooooooooh schatje, oooooooooh, ik kom klaar, zo maar..... oooooooooh voel je het? Ik................... aaah." spontaan sloot ik de benen en klemde zijn hand ertussen.

"Oh ma, wat enorm geil, laat het komen, doe maar."

Een tweede orgasmegolf trok door mijn lichaam." AAAAAAhh nog ιιn, ooooooooooo, schat, ooooooooooooo" In de hitte van het orgasmus had ik, weer zonder erover na te denken, zijn lul in mijn hand genomen en was ik beginnen trekken en, ergens best verstaanbaar, Dirk was zo opgehitst dat ik hem klaartrok in amper 2 minuten, nog terwijl mijn tweede orgasme voortduurde. "Ik kom ook maaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ma, ik kom, ik kooooooooom" en tegelijkertijd spoort hij alles in de lucht. We hadden alletwee wat tijd nodig om bij te komen en te verwerken wat er was gebeurd. Maar erg lang bleef hij niet passief. "Zo ben ik nog nooit gekomen "begon hij hijgend. "Ik ook niet, zo intens, zo machtig, ik geloof dat ik dat kan gewoon worden." "Wil je nog eens komen?" vroeg hij zacht. "Nu? Ja eigenlijk wel" en uitnodigend opende ik terug mijn benen. "Wil je op je knieλn gaan zitten ma, ik wil eigenlijk eens zien hoe je kontje samentrekt als je komt." "Als je dat heet vind." Ik draaide me om in de zetel maar Dirk vroeg me recht te staan en me over tafel te buigen. "Dichter bij de venster, dan kan ik beter zien." Hij graaide naar mijn kut, vingerde me zoals een beroeps, trok zijn vinger weer weg, kwam opnieuw in me en bespeelde me als een volleerd artiest. Hij trok mijn lippen uit elkaar, erg ver zodat er wat spanning kwam op mijn clitoris en ik bijna opnieuw klaarkwam, trok zich weer terug en verlangend stak ik mijn billen verder achteruit op zoek naar zijn vingers.

Nu gebruikte hij zijn duim. Ik voelde duidelijk het verschil en toen nam hij mijn heupen vast in beide handen en vingerde door. Beide handen. Beide handen? Hoe kon hij me dan vingeren? Ik begreep dat hij in me was binnengedrongen met zijn 14 centimeter, voelde hoe hij het tempo opdreef, hoorde hem steunen en kreunen. Ik was zo heet, het kon me allemaal niet schelen. Ik wilde hem voelen, ik wilde dat hij kwam, niet zomaar, maar diep in mij, ik wilde zijn stijve lul voelen spuiten in mijn alle even het kut. Bij elke stoor kwam ik hem tegemoet. "OOoooooooooh ma, ooooooooooooooooooh ik ga opnieuw komen, zoals nog nooit, aaaaaaaaaaaaaaaaah ik ga spuiten." "Spuit maar, diep, spuit me vol." Ik had alle remmingen laten varen, ik was bloedheet, geil en klaar om te komen. "Ik kooooooooooooooooooooooooom oehhh aaaah" stotend kwam hij diep in mij en ik voelde hoe zijn lul in me ontplofte en hoe zijn sperma zich een weg baande naar mijn baarmoeder en ongelooflijk maar waar ik kwam ook opnieuw en deze keer terwijl mijn zoon me neukte. "Ja, ja, ja, nu, spuit, spuit, ja, laat het komen ik.................ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah"

Lelijke vrouwen zoeken een Sexdate!  Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  
rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
Kotsesextube | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisexkstube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Webcamsekstube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm
Harde Sexfilm | Geile schaamlippen | Gratis Porno Sexfilm | De Sexbioscoop | Geile Filmpjes | CreampieSex | De Sexpagina!© 2021 https://seksverhalen.org/sexverhalen/incest/2139/Mijn-zoon-zijn-aftrek-verslaving.html