Wil je met me neuken?

Veilig een keiharde erectie

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Een lul zo hard als staal!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Zou je een Moeder neuken?

Mijn geile moeder
Categorie: incest | zondag 22 september 2013 01:44

Geile afspraakjes

Mijn vader overleed toen ik 14 was en daarna was mijn moeder alleen. Ze had wel is een vriendje maar dat was meestal van korte duur. Mijn moeder is nu 36 jaar. En heeft een lekker figuur. Ze is niet mager maar eerder lekker vol. Heerlijk die dikke billen voor mijn neus en haar tieten mogen er ook zijn. Ze was zwanger geworden van mij toen ze 17 jaar was en daarom was ze nu nog zo lekker jong. Ik was net 17 jaar geworden toen ik op een ochtend vreemde geluiden hoorde uit de kamer van mijn moeder. Ik ging is kijken wat er aan de hand was en zag mijn moeder met haar benen wijd en haar kut in mijn richting op het bed liggen. Ze zat met 3 vingers in haar kut en met haar andere hand wreef ze langs haar klitje. Ik had wel is een vriendinnetje geneukt maar deze kut zag er echt heel lekker uit. Mijn vriendinnen konden mijn grote zware pik nooit hebben en als het me al lukte om er in te komen dan lagen ze te piepen.

Zachtjes sloop ik de kamer in en nam een paar foto’s. We woonden in een zeer kerkelijk dorp en mijn moeder was lid van wat in de volksmond de zwarte kousenkerk genoemd werd. De foto’s zou ik zoals later blijkt goed kunnen gebruiken. Als ze klaarkomt ben ik inmiddels weer terug in de kamer maar nu helemaal naakt. Voordat ze iets kan zeggen lig ik al tussen haar benen en duw mijn lange staaf in een keer in haar zeiknatte kut. Ze gilt maar ik druk haar terug in de matras. O wat is het toch lekker in zo’n doos te zitten zeg ik. Ze gilt ga van me af maar dat vergeet ze al gauw haar protesten worden al snel minder. Het duurt niet lang of ik voel mijn ballen koken en de hete massa uit mijn pik spuit ver haar kut in tegen haar baarmoeder aan.

Ik maak snel een paar foto’s en zeg haar vanaf nu ben je mijn neukmaatje. Ik ben inmiddels al weer lekker hard en zeg haar op haar knieλn te gaan zitten. Ze wil het niet maar ik vertel haar dat ik mooie foto’s heb van haar met haar handen tussen haar benen. Ik kan de foto’s ophangen in het dorp…. Snel voldoet ze aan mijn vraag en gaat op haar handen en knieλn zitten. Heel voorzichtig steek ik 2 vingers in haar kut en masseer met mijn andere hand haar klit. Al snel geniet ze ervan. O ja zegt ze steek er nog is een vinger bij. Ik doe wat ze vraagt maar steek ongevraagd ook een vinger in haar kont. Ze is zo geil dat ze het niet eens lijkt te merken. Ik doe er nog een vinger bij in haar kutje en nu begint ze echt te schudden het geil loopt langs haar dijen. Gauw doe ik mijn laatste vinger erbij en heb nu mijn hele hand in die geile spleet zitten.

Ik bewoog mijn hand rustig heen en weer in en uit haar kut en zei haar dat ik met mijn hele hand in haar geile spleet zat. Ze kwam hard gillend klaar. Op dat moment deed ik nog een vinger erbij in haar kont ze gilde: O ja, heerlijk steek je vingers maar lekker in dat gaatje. Ik vroeg haar of ze wel eens in haar geile kont geneukt was. Ze vertelde dat ze dat nog nooit had gedaan maar het wel graag zou willen. Ik smeerde haar geil rond haar kontgaatje zodat mijn vingers er makkelijker in en uitgleden. Ik ging achter haar zitten en duwde mijn eikel tegen haar sterretje. Even werd ze bang en zei nee niet doen jou lul is veel te groot. Ik scheur helemaal uit.Ik wreef met mijn vingertop over haar dikke klitje en meteen vergat ze alles. Ik ging lekker door en liet mijn eikel tegen haar kontgaatje rusten.

Ik zag naast het bed op het nachtkastje een potje staan met massage olie en pakte het en smeerde haar kont er lekker mee in. Ook mijn pik smeerde ik in met het goedje. O wat was het lekker glad. Mijn vingers liet ik er door glijden en wreef haar klitje daarmee. Met mijn andere hand liet ik wat olie op haar sterretje lopen. Ze gilde het uit en kwam alweer klaar. Ik wachtte niet langer en drukte mijn dikke eikel door haar kringspier naar binnen. Daar wachtte ik even zodat ze kon wennen aan die dikke staaf van mij.

Ik begon haar te neuken en bewerkte met mijn andere hand haar klitje.Niet lang erna spoot ik haar lekkere geile kont vol. Ze draaide zich naar me om en zei : “oh wat was dat lekker, dat heb ik lang niet meer gehad.”. Ik besloot dit te gebruiken en vertelde haar dat ze vanaf nu mijn persoonlijke slaaf zou zijn als ik thuis was. Zolang ze alles deed wat ik vroeg zou ik haar heerlijk blijven neuken.

De volgende dag vroeg ik haar lekker naakt op bed te gaan liggen om 4 uur zodat ze klaar lag als ik thuis kwam uit school. Ze moest een theedoek om haar ogen doen zodat ze me niet zou kunnen zien maar wel voelen. Eerst moest ze zich echter overal lekker scheren alleen een driehoekje haar mocht ze laten zitten dat vond ik wel geil. Om 4 uur kwam ik thuis en ging meteen naar boven om te controleren of ze gedaan had wat ik haar had gevraagd. Ik vroeg haar op haar knieλn en armen plaats te nemen en bond haar vast aan de buizen van het bed met touw wat ik speciaal had meegebracht.

Ik vertelde haar dat ik even ging douchen en ze maar even moest wachten tot ik klaar was daarmee. Ze rilde van opwinding.Inmiddels liet ik mijn 2 beste vrienden het huis binnen en we gingen rustig douchen. Ze lag daar echt mooi met haar dikke kont naar achteren. We hebben een alleenstaand huis dus niemand zou haar horen als ze lawaai maakte. We slopen naar het bed en ik opende haar mond en duwde mijn lul in haar mond. Ik zei haar dat ze lekker moest pijpen en dat ik geen tanden wilde voelen dan zou ze straf krijgen van me. Mijn vrienden vonden het echt geil en stonden allebei al snel met een dikke lul te trekken. Ze hebben net als ik een hele dikke pik die toch gauw de 18 cm haalt bij alle drie. De langste is die van mij met 22 cm.

We hebben ze wel is opgemeten.

Ik gebaarde een van hen achter haar te gaan staan en lekker zijn lul in haar kut te steken. Meteen probeerde ze mijn lul uit haar mond te duwen, maar ik hield haar aan haar haren vast. De ander begon haar kittelaar te bewerken en al gauw hoorde je haar kut soppen. Ik vroeg Jan die haar klitje aan het wrijven was mijn plaats in te nemen. Ik pakte een camera en legde vast hoe ze door de jongens werd geneukt. We wisselden iedere keer van plaats en al snel droop het geil uit alle drie haar gaatjes. Ik ging onder haar liggen en drukte haar vast op mijn pik daarna gebaarde ik Jan haar kont te vullen en Joep ging met zijn lul haar mond in. Zo neukten we haar nog is goed door. Toen we klaar waren moest ik nodig piesen en piste over haar heen. De andere twee volgden al snel mijn voorbeeld. We maakten haar los en lieten haar zo liggen. Afgeneukt en ondergepist. Ze was te moe om overeind te komen en viel bijna meteen in slaap.

De volgende morgen was het vrijdag en ik vertelde mijn moeder dat we een weekendje weg zouden gaan. Morgenochtend om 7 uur moest ze klaar staan en ze hoefde zich alleen maar te kleden in de lange jas die ik zou klaarleggen ze mocht voor de rest niets dragen. Wij waren niet van plan haar na het weekend al weer te laten gaan maar dat zou ze later wel merken. Het was voorjaarsvakantie die week en ze hoefde ook niet naar haar werk. Ze had net als ik een weekje vakantie. Die week zouden we goed gebruiken.

De volgende morgen stond ze nerveus klaar toen wij haar met het busje kwamen halen. Jan is een jaar ouder dan ik en heeft zijn rijbewijs al. We vertrokken maar ze kon niet zien waar we naar toe reden. De achterramen van het busje zijn te donker. We reden goed 3 uur en toen kwamen we aan op de plaats van bestemming. Een mooi landelijk gelegen boerderijtje. Zonder auto kwam je hier nergens. We stapten uit en werden verwelkomt door Rien en zijn vrouw Riekie. Ze zijn allebei ervaren in het seksgebeuren. Mijn moeder echter zag 2 nette mensen die haar vriendelijk aankeken en haar hartelijk verwelkomden.

We werden naar binnen meegenomen en we kregen wat te drinken en eten aangeboden. Het was inmiddels ook wel koffietijd. Na de koffie nam Riekie mijn moeder mee en zou haar voorbereiden op wat komen ging. We zouden rustig aan beginnen. Ze moest er wel van genieten, maar zou misschien toch wat tegenstribbelen. Daarom kreeg ze een halsband om en een blinddoek voor zodat ze niet kon zien wat haar te wachten stond. Ze werd daarna meegenomen naar de zolder. Daar wachten haar wat verrassingen.

Boven werd ze vastgemaakt op een speciale stoel en daarna werd haar blinddoek weer afgedaan. Ze kon nu om haar heen kijken maar ze kon nergens heen. Ze lag in een soort doucheruimte. Riekie begon haar tussen haar benen te likken. Even moest ze slikken dit had ze nog nooit met een vrouw gedaan, maar ze vond het wel heerlijk. Toen ze nat genoeg was werd haar sterretje op dezelfde manier behandeld en even later voelde ze iets tussen haar billen schuiven. Het was een slangetje. Vanuit een zak werd er een liter lauw warm water naar binnen gebracht. Al gauw had ze het idee dat ze zou barsten. Tegelijk maakte dit haar hartstikke geil. Riekie zei haar laat maar gewoon lopen wat er uit moet ik spoel het hier zo weg.

Al snel kwam er een stortvloed van water en poep uit haar kont stromen.

Riekie herhaalde de bewerking nog is en spoelde haar helemaal schoon naderhand. Ze droogde me helemaal af. Zo, zei Riekie kom met me mee. Ze nam me met stoel en al mee naar de ruimte ernaast. Daar was het vrij donker en kon ik niet veel om mee heen zien. Ze begon nog is lekker mijn kontje te bewerken, maar nu met een glijmiddel. Met een grote spuit spoot ze ook een lading naar binnen. Zo zei ze dat is makkelijker zometeen.

Even later ging ze weg en kwamen mijn zoon de 2 vrienden en Rien binnenlopen gevolgd door 4 mannen die ik niet kende. Nu werd ik toch wel bang. Ze stelden me gerust en zeiden dat ik gewoon moest genieten en het over me heen moest laten komen. Mijn zoon zei tegen me je bent mijn sletje dus je doet nu wat ik je zeg. Ik lag helemaal vast en kon dus geen kant op. De mannen kwamen naar me toe en warmden me al snel op. Ik werd echt geil van die dikke pikken om me heen. Ze gingen me nu een voor een neuken zeiden ze en zouden mijn kut lekker volspuiten. Het was toch wel heel lekker zo geneukt te worden door 8 mannen. Het geil droop al snel uit mijn kutje. Toen ze allemaal lekker gespoten hadden haalden ze mee los van de stoel. Ik werd nu op een matrs neergezet. Ik werd nu aan alle kanten tegelijk gevuld en volgespoten.

Zo ging het nog lekker door. Aan het eind van de middag zeiden ze zo je zal nu wel moe zijn en we hebben nog een verrassing voor je voor morgen. Dus rust nu maar lekker uit. Ga je lekker douchen dan eten we nog wat en dan kan je lekker naar je bed.

De volgende morgen werd ik wakker gemaakt door Riekie het was nog donker om me heen. Ik vroeg haar hoe laat het was en ze vertelde me dat het half zes was en tijd voor mijn verrassing. Ik werd weer meegenomen naar de zolderkamer en daar vertelden ze me dat ik mijn ontbijt hier zou krijgen. Daarna moest ik de hele dag naakt blijven lopen zodat ik geneukt kon worden als er iemand zin had.

Ze maakten me weer vast op de stoel en blinddoekten me daarna begonnen ze me te likken. Om me heen begonnen de mannen zichzelf af te trekken hoorde ik. Doordat ik niets kon zien werd ik erg geil van de geluiden. Ik kreeg een compliment van Rien voor mijn kletsnatte kut. Op dat moment gaat de deur open hoor ik. Ik kan het immers niet zien alleen maar horen. Even later hoor ik de stem van Riekie zo hier is hij dan. Even later voel ik een hand op mijn kut en wordt ongewild nog natter van de spanning. Hij zegt niets tegen me.

Er gaan een aantal minuten zo voorbij en ik weet echt niet meer wat ik er van moet denken. Ik hoor mannen klaar komen om me heen en snap er nu echt niets meer van. Op dat moment voel ik iets enorms tegen mijn kut drukken. Ik verga van de pijn als hij doorduwt maar omdat hij even wacht trekt de pijn al snel weer weg en wint de geiligheid het.

Ik wordt geneukt door iets onmogelijk groots.

Op dat moment haalt iemand mijn blinddoek weg. Ik zie een monsterlul in en uit mijn kut gaan. Ik wordt echt bloedgeil van het idee dat zo’n grote lul in mijn kut zit. Ik kom klaar en op dat moment begint de neger te briesen en spuit alles in mijn kut.

Voordat ik iets kan zeggen wordt ik iets rechter op gezet met stoel en al en krijg ik een glas aan mijn lippen gezet. Mijn zoon zegt : zo drinken slet. Ik krijg het geil te drinken van de 8 mannen die hebben staan trekken om me heen. Zo dat is je ontbijt voor vandaag. Zoals je weet sta je vandaag ter beschikking van ons allemaal. Ik heb nog nooit zoveel geil bij elkaar gezien laat staan geproefd, maar ik vind die mannenpap echt heerlijk.

Die dag word ik op verschillende plaatsen door verschillende mannen geneukt. Ook de neger die een lul heeft van 25 cm bij 8 cm neukt me nog is goed door. Het geil mag ik er niet afspoelen en ’s avonds zit ik van boven tot beneden onder het geil. Net als Riekie die ook overal geneukt is. Ik vind dit echt lekker en vind het niet vervelend mijn zoon’s slet te zijn. Hij heeft me iets gegeven waar ik al die jaren alleen maar van heb kunnen dromen. Mijn man was iemand die me alleen maar een beurt gaf om kinderen te krijgen. Hij heeft mij nooit laten klaarkomen. Hij dacht alleen maar aan zichzelf. Dat was een van de redenen dat wij uit elkaar gegaan zijn.

De volgende ochtend wordt ik al vroeg wakker uit mij zelf en mijn vingers liggen op mijn klitje. Mijn lakens zijn kleddernat onder mijn kont dus ik moet me in mijn slaap hebben liggen vingeren. Ik lig nog ff lekker wakker te worden als Riekie in mijn kamer komt gevolgd door de neger. Zijn naam is trouwens Alexei. Hij vraagt me of hij met ons 2 mag geilen. Het wordt een heerlijk halfuurtje het eindigt er in dat hij mij lekker volspuit. We liggen nog ff te genieten van het geil dat uit onze kutjes druipt.

Dan komt mijn zoon binnen met Rien en ze nemen ons mee voor de volgende verrassing.

keiharde erectie door erectiecapsules veilig online kopen  Wil jij een Negerin neuken?  Oude wijven zoeken een Sexdate!  
rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
Kotsesextube | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisexkstube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Webcamsekstube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm
Harde Sexfilm | Geile schaamlippen | Gratis Porno Sexfilm | De Sexbioscoop | Geile Filmpjes | CreampieSex | De Sexpagina!© 2021 https://seksverhalen.org/sexverhalen/incest/2117/Mijn-geile-moeder.html