Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Wil je met me neuken?

Snel sexcontact met mij!

Een lul zo hard als staal!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Zou je een Moeder neuken?

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Veilig een keiharde erectie

De moeder van mijn vriendin
Categorie: incest | zaterdag 21 september 2013 03:16

Geile afspraakjes

Al meer dan een jaar heb ik(Twan, 24) verkering met Nathalie (22), een hoogblonde slanke meid die niet vies is van een goeie pot sex. Haar ouders zijn van zeer rijke kom af en het gezinnetje woonde dan ook in een enorme villa waaraan duidelijk hun status was af te lezen. Haar moeder, Jaqueline was een niet slecht uitziende zakenvrouw van 47, en haar vader Victor reisde de hele wereld over voor zaken en was meer onderweg dan thuis. Ik had de nacht van Zondag op Maandag bij Nathalie geslapen en genoten van een halve nacht sex met deze schoonheid. Ik hoefde die Maandag niet naar mijn werk en nadat Nathalie weg was gegaan had ik me nog een keer omgedraaid. Om half tien schrok ik wakker en ervan uitgaande dat ik alleen was in de grote villa liep ik naakt met mijn dikke ochtend lul tussen mijn benen bungelend naar de badkamer om te plassen.

Terwijl ik stond te plassen keek ik naar mijn uitzonderlijke gereedschap, wat heb ik toch een geluk dacht ik met zo’n grote pik ben bedeeld. Nathalie had hem eens gemeten en in verharde staat kwam ze tot 23 cm met een dikte van 7,5 cm. Ik trok door en liep de badkamer uit toen ik in de gang tegen mijn schoonmoeder opbotste. Ooo sorry stamelde ik uit, Jaqueline schrok omdat zei waarschijnlijk net als ik dacht dat ze alleen thuis was en ik zag hoe ze naar mijn ochtend lul keek.

Haar mond viel open van verbazing bij het zien van mijn geslacht en ze stond als versteend naar mijn pik te kijken. Ik was mijn schrik te boven en bleef als een model voor haar staan en zeker een minuut was het stil. Ondertussen gleden mijn ogen over haar lichaam, ze droeg een witte jurk die laag was uitgesneden en net boven haar knieλn ophield. Haar borsten stonden stevig in deze jurk en zonder dat ik er ooit over na had gedacht begon ik me af te vragen hoe mijn schoonmoeder er zonder deze kleren uit zou zien.

Ze herpakte zich opeens, ehh wil je ook koffie vroeg ze. Ik ga het nu maken dus als je iets aantrekt dan zie ik je zo en ze liep langs me heen de trap af. Ik keek nog een keer om en zag de slanke Jaqueline de trap afdalen, schuddend met haar hoofd. Ik liep de kamer in en trok snel mijn trainingsbroek aan, een slip liet ik achterwege. Een halter shirt trok ik over mijn hoofd en daalde daarna ook de trap af en ging naar de keuken. Jaqueline had twee bakken koffie ingeschonken en had plaats genomen aan het kleine barretje in de keuken en ik nam plaats op de enige stoel naast haar.

Ik verontschuldigde me nog een keer dat ik zomaar naakt over de gang liep en ik zag hoe ze slikte toen ze zei dat ze het niet erg vond. We houden het wel onder ons zei ze met een glimlach rond haar rood gestifte lippen. Hoe bedoel je onder ons vroeg ik, er is toch niets raars gebeurd, van mij mag iedereen het weten dat ik zo stom was om naakt rond te lopen. Ze keek me aan, laten we het maar niet aan de grote klok hangen zei ze, mijn man is namelijk ziekelijk jaloers en ik heb geen zin in gezeur om niets. Wat u wilt zei ik, ik beloof dat het niet nog een keer gebeurd. Weer kreeg ze een lach om haar lippen, nou ik vond het geen onprettig gezicht hoor, je mag er best wezen, ik zou bijna jaloers op mijn dochter worden. Nu was het mijn beurt om te glimlachen, ben blij dat ik u kon bekoren zei ik dat streelt mijn ego. Ze reageerde opeens heel gevat, je hebt ook aardig wat om te strelen en sloeg gelijk haar hand voor haar mond omdat ze schrok wat ze zojuist had gezegd.

Haar gezicht verkleurde heel snel en nu maakte zij haar excuses, sorry het schoot eruit voor ik er erg in had. Ik keek haar aan, ik vind het leuk om van een vrouw met ervaring te horen dat ze mijn pik mooi vind zei ik. Dit moeten we zeker ook maar onder ons houden vroeg ik gelijk.

Heel graag Twan zei ze, ik denk dat ik in de problemen kom als iemand zou weten dat ik dit heb gezegd. Ik rook een beetje mijn kans om misschien wat verder te gaan met mijn schoonmoeder aangezien ze schijnbaar over mijn pik had nagedacht want anders had ze zoiets nooit gezegd.

Ik verplaatste mijn arm over de bar en zei dat ik het wel jammer vond dat zei de enige was die iets moois heeft gezien en dat ik het met niets moet doen en met mijn vingers raakte ik haar borsten. Ze duwde onmiddellijk mijn hand weg, Twan hou op zei ze. Ik ben je schoonmoeder en daar hoor je niet aan te zitten. Waarom niet zei ik, volgens mij zou jij ook wel aan mij willen zitten en weer drukte ik mijn hand op haar borst en voelde hoe deze onder mijn hand bewoog vlak voor ze voor de tweede keer mijn hand wegduwde. Twan stop hiermee zei ze en ze stond op en liep naar het aanrecht, wil je nog koffie? Ik keek naar mijn schoonmoeder en zag dat ze steun zocht aan het aanrecht, het is nu of nooit dacht ik. Graag en ik stond op en zette mijn mok op het aanrecht, Jaqueline begon suiker erin te doen en plaatste hem onder het apparaat. Met mijn hand gleed ik over haar heup, wat vond je nou eigenlijk echt van mijn pik vroeg ik brutaal en terwijl ik dat vroeg plaatste ik mijn andere hand op haar andere heup en duwde me zelf tegen haar kont. Twan alsjeblieft, hou hiermee op zei ze waarop ik antwoordde dat ik eerst een eerlijk antwoord wilde horen. Twan, ik ben je schoonmoeder en wat je nu doet kan niet. Je hebt inderdaad een schitterende pik, ik schrok van de grote ervan. Ben je nou tevreden? Ik schoof mijn handen langs haar heupen omhoog, wat heerlijk om dat uit de mond van een rijpe aantrekkelijke vrouw te horen. Volgens mij zou jij best wel eens willen weten hoe het voelt of zit ik er nu naast en mijn handen bereikte haar borsten en duwde met mijn handen deze omhoog.

Mmmm klonk het toen ik dit deed, Twan dat kunnen we niet maken zei ze zacht en ik bukte en likte aan haar oorlel. Waarom niet Jaqueline, we zijn toch alleen thuis en we hebben toch al een geheim, daar kon best nog wel een leugentje bij en ik kneedde nu zachtjes allebei haar borsten. Ik voelde hoe ze haar kont iets naar achter duwde en terwijl ik haar oorlel tussen mijn lippen nam fluisterde ik denk eens aan wat je zou kunnen doen met zo’n stuk jong vlees. Ik voelde hoe ze haar hoofd achterover duwde op mijn schouder en zonder protest liet ze me met haar borsten spelen. Dit is fout Twan kreunde ze en ik reageerde gelijk maar volgens mij wel erg lekker. Ja, heerlijk zei ze kort en dit gaf mij de moed op de knoopjes aan de voorkant van haar jurkje los te maken terwijl ik voelde hoe ze haar kontje verder achteruit duwde om mijn pik beter te voelen. Ik knoopte haar jurkje open tot de hoogte van haar kruis en gleed over haar verbazend strakke buik naar boven en omvatte haar in een roze kanten bh gestoken borsten weer.

Je bent een lekker wijf Jaqueline fluisterde ik in haar oor, geniet van het moment en laat je verwennen door een jonge vent. Maar ik had je moeder kunnen zijn kreunde ze terug, en ik bedrieg mijn man en mijn dochter tegelijk. Ik trok haar bh over haar borsten omhoog en toen ik naar beneden keek zag ik haar heerlijke stijve tepels die ik gelijk tussen mijn vingers nam. Ik voelde hoe haar mond opzoek was naar de mijne en toen ik mijn hoofd naar haar toe draaide sloten haar lippen zich op de mijne en voelde ik haar tong bij me binnendringen. Haar handen gleden nu langs mijn lichaam naar beneden en pakte mijn heupen beet en trok me tegen haar aan. Terwijl onze tongen in een wilde worsteling gewikkeld waren daalde ik met een hand weer over haar buik naar beneden en voelde de zachte stof van haar slip.

Ik gleed lager en hoorde hoe ze kreunde toen mijn vingers haar lipjes beroerde en ik volgde de contouren en voelde hoe het slipje van mijn schoonmoeder drijfnat was geworden van dit alles. Ik wil je neuken Jaq zei ik en jij wilt geneukt worden nadat ik mijn mond van de hare af had getrokken. Haar jurkje schoof nu van haar schouders en viel op de grond, daar stond ze dan in haar slip met haar bh over haar borsten getrokken mijn hand haar kut masserend. Oohh Twan zei ze geef het maar aan me..

Laat me voelen hoe het is om geneukt te worden door die enorme pik van jou.

Ik zakte door mijn knieen en haakte mijn vingers achter het rozen natte slipje van mijn schoonmoeder en trok deze ruw naar beneden en aanschouwde haar keurig getrimde venusheuvel. Haar schaamhaar was in een dunne V geschoren en ik zag hoe haar grote natte schaamlippen tussen haar benen hingen. Mijn god dacht ik, dit is de geilste kut die ik ooit heb gezien, wat een enorme schaamlippen en ik duwde mijn mond op haar kutje en begon te likken. Dit was duidelijk iets waar ze van genoot want ze begon te kirren toen ik haar begon te likken en ze duwde zelf haar rechterbeen opzij om me meer ruimte te verschaffen.

Ik likte over haar hard geworden klit en hoorde alleen maar, hi..hi… ooo.. iihh.mmm. Ik stopte en draaide haar om zodat ze weer met haar kont naar me toe stond en terwijl ik omhoog kwam pakte ik haar been en plaatste die op het aanrecht waardoor haar kutje nu open moest staan voor elke behandeling die ik kon bedenken. Hierna zakte ik weer en keek nu recht in het neukgrotje van mijn schoonmoeder, met mijn vingers pakte ik haar grote schaamlippen en trok deze uit elkaar en zag hoe haar kut zich voor mijn ogen opende, een druipend donker gat openbaarde zich en ik duwde zonder pardon mijn tong naar binnen. Ik voelde hoe ze haar hand op mijn hoofd plaatste en me steviger tegen zich aan trok, jaa lik mijn kutje, laat me klaarkomen op je tong. Ik neukte haar kut nu met mijn tong en Jaqueline draaide met haar kontje om me beter te kunnen voelen. Af en toe likte ik omhoog waarbij mijn tong haar kontgaatje raakte, iets wat een gilletje bij haar veroorzaakte. Minuten lang bevredigde ik mijn schoonmoeder op deze manier tot ze opeens haar spieren aanspande en haar orgasme in de vrije loop liet. Ze spoot niet maar er liep wel een dun straaltje geil tussen haar schaamlippen door naar buiten wat ik gretig begon op te likken terwijl ik mijn schoonmoeder hoorde hijgen.

Mijn god Twan, wat doe je met me vroeg ze, je maakt iets in me los wat ik nog nooit heb gevoeld. Dit is nog maar het begin zei ik en kwam overeind en trok het touwtje van mijn trainingsbroek los, en zei nu ga ik je neuken Jagueline zei ik, mijn jonge harde pik diep in dat lekkere natte kutje van je. Oohh wat praat je geil tegen me zei Jaqueline terwijl ze over haar schouder heen me aan keek. Godverdomme Twan, neuk je schoonmoeder maar laat me maar voelen wat Nathalie voelt. Ik plaatste mijn pik tegen haar kut die nog steeds openstond doordat haar been nog op het aanrecht lag en ik duwde voorzichtig mijn eikel tussen haar lippen door naar binnen. Ik voelde hoe haar kut zich strak om mijn pik spande en duwde hem langzaam bij haar naar binnen.

Ooooh mijn god wat is dit groot kermde ze, neuk me Twan neuk me met dat ding.

Langzaam begon ik mijn pik heen en weer te halen en neukte zo mijn schoonmoeder. Jaqueline begon hevig te kreunen en dit spoorde me aan om haar dieper en harder te neuken, Nathalie was vergeleken met haar moeder een hele stille en ik genoot ervan om Jaqueline te horen genieten. Ik pakte haar bij haar borsten en terwijl ik mijn pik met de volle lengte bij haar naar binnen stootte kneep ik stevig in de stukken vlees die wild heen en weer bungelde. Ik voelde haar baarmoedermond tegen mijn eikel elke keer als ik hem naar binnen ramde en het duwde niet lang voor mijn schoonmoeder gillend haar tweede orgasme onderging.

Doordat ik die nacht ervoor Nathalie drie keer had geneukt wist ik dat ik het wel een poosje zou volhouden en trok mijn pik terug uit de nog steeds natter wordende kut van Jaqueline. Ze liet haar been van de aanrecht af glijden en zakte tegen de kastjes aan op de grond, mijn god Twan wat kan jij neuken zei ze. Mijn pik stond nog steeds stijf vooruit en ik deed een stap naar voren en duwde de natte eikel teggen haar lippen, kom op Jaqueline laat me eens voelen of je net zo lekker kan zuigen als je dochter. Maarrr…..op het moment dat ze wat wilde zeggen duwde ik brutaal mijn pik haar mondje in en kon ze niets anders doen dan haar tong te gebruiken terwijl ze begon te zuigen op mijn pik.

Ik pakte haar bij haar haren, oo jaaa zuig maar op die jonge pik die je zo lekker vindt riep ik terwijl ik zag dat ze omhoog keek naar me. Na een poosje haald ik mijn pik uit haar mond en nadat ze op adem was gekomen keek ze me aan en zei, jesus Twan ik hou niet van een pik in mijn mond maar jij maakt me zou geil dat ik hem wel leeg zou willen zuigen. Ik pakte haar bij een arm, kom op Jaq zei ik steeds wat brutaler wordend omdat ik door kreeg dat ze genoot van mijn pik. Ik loodste haar de woonkamer in en nam zelf plaats op de bank, kom zak er maar een over heen en neuk jezelf naar weer een hoogtepunt. Ze plaatste haar benen aan beide zijden en mat haar hand dirigeerde ze mijn pik haar kut in en begon op en neer te bewegen. Goed zo schoonmoedertje van me, geniet jij maar lekker van de pik van je schoonzoon en ik pakte haar borsten en zoog een tepel mijn mond in. Steeds wilder werd ze en dreef zelf mijn pik diep haar hunkerende kut in, ze pakte mijn hoofd en duwde hem van haar borst af achterover en drukte haar mond op die van mij en begon me heftig te tongen. Ik plaatste mijn handen op haar kont en begon met een vinger haar sterretje te bewerken, niet doen gilde ze. Niet daar….oohhh. neee en ze wipte nog wilder op en neer.

Nu duwde ik haar opzij waardoor ze van mijn pik af rolde, over de leuning Jaqueline zei ik, en steek dat lekkere poepertje maar eens goed in de lucht. Ze stapte van de bank af en ging aan de zijkant van de bank staan, niet in mijn kont Twan, ik smeek het je. Ik duwde haar voor, knieen op de leuning en kont omhoog, ik ga je achterlangs in dat geile kutje van je neuken. Gewillig nam ze plaats op de leuning en drukte zelf haar borsten tegen de zitting van de bank waardoor haar ronde kont hoog de lucht in stak. Ik plaatste mijn handen op haar heupen en drukte mijn eikel zo haar kut in en begon haar weer te neuken. Nu kwam ik nog dieper met mijn pik in haar en het leek wel of ik haar baarmoeder neukte zo’n geil gevoel kreeg ik aan mijn eikel. Door haar zo diep te neuken maakte ik haar nog geiler dan ze al was, jaa jaa jaa, neuk me maar lekker diep met die grote pik van je riep ze en ik verplaatste mijn handen op haar roomwitte billen en trok deze uit elkaar waardoor haar sterretje zich opende voor me. Ooohhh Twan wat neuk jij me lekker, mijn god ik wordt zoooo geeiiillll kermde ze en ik spuugde een forse klodder net boven haar rozetje en begon het met mijn vinger te verspreiden.

Oo neee niet doen, ooohhh mmmmm maar het leek wel of ze haar kont nog hoger de lucht in duwde. Ik duwde hierop mijn vinger haar kont in en deze werd door haar grommend ontvangen waarop ik haar kont begon te vingeren terwijl ik mijn pik diep in haar kut stootte. Ooohh, ik ga weer komen….. oohh jaa jaaaa jaaaaaaaahhhh, gilde ze uit en begon te stuiptrekken. Ik voelde hoe het vocht langs mijn pik haar kut uitspoot, en stootte nog een paar keer stevig na waarna ik mijn pik uit haar trok. En omliep naar haar gezicht en met mijn lul tegen haar bezwete gezichtje tikte, leeg zuigen Jaqueline zuig hem leeg en proef mijn zaad. Ze keek even op maar sloot toen haar mond en begon gretig aan haar klus. Binnen mum van tijd spoot ik de inhoud van mijn zak leeg in haar hongerige mond en ik zag hoe haar gezicht vertrok toen ze mijn sperma moest doorslikken.

Heel goed lekker schoonmoedertje van me, wat ben ik trots op je zei ik spottend.

We zaten beide naakt na te hijgen op de bank toen Jaqueline ineens zei, jeetje Twan dit is zo ontzettend fout. Dit kunnen we niet maken tegenover mijn man en dochter. Ik streelde haar gezicht en lachte, maar ik geloof dat je nog nooit zo hebt genoten Jaqueline. En weet je wat, ik ga je nog veel vaker neuken je bent nog geiler dan die dochter van je. Nee Twan, dit was eenmalig, ik heb inderdaad van je genoten maar dit moeten we niet herhalen. Ik ga nu douchen zei ze en als ik weer beneden kom wil ik dat je weg bent en dan praten we er nooit meer over waarna ze opstond en zonder mijn antwoord af te wachten liep ze de kamer uit. Ik greep mijn kleren bij elkaar en verdween, hierna is er tot op heden niets meer gebeurd.

Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  Getrouwde vrouwen laten zich neuken door andere mannen!  
rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
Kotsesextube | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisexkstube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Webcamsekstube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm
Harde Sexfilm | Geile schaamlippen | Gratis Porno Sexfilm | De Sexbioscoop | Geile Filmpjes | CreampieSex | De Sexpagina!© 2021 https://seksverhalen.org/sexverhalen/incest/2113/De-moeder-van-mijn-vriendin.html