Rijpe Dames Zoeken Seks!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Veilig een keiharde erectie

Zou je een Moeder neuken?

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Snel sexcontact met mij!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Wil je met me neuken?

Een lul zo hard als staal!

Mijn dochter zag mij masturberen DEEL2
Categorie: incest | maandag 16 september 2013 02:05

Geile afspraakjes

DEEL 2 - Het eerste seksuele contact die vrijdagavond met mijn 30 jarige getrouwde dochter Anja was geheel onverwacht ontstaan,nadat zij mij in mijn huis mezelf masturberend bij een pornofilm had betrapt. Nadat ik haar op onze keukentafel had geneukt,mede op haar eigen uitnodiging en Anja daarna naar huis was gegaan naar haar man en mijn twee kleinkinderen,waren mijn gedachten en gevoelens heel dubbel. Seksueel had mijn dochter mij heerlijk verwent en voelde ik mij voor het eerst in mijn leven seksueel aangetrokken tot haar. Maar rationeel denkend die zaterdag toen ik alleen was “mijn vrouw van net een dag hiervoor op bezoek voor een week bij onze jongste dochter die in Spanje woonden” voelde ik mij heel schuldig tegenover mijn vrouw,haar man Wim, mijn kleinkinderen en verdere familie. Natuurlijk had dit nooit kunnen gebeuren als mijn dochter dit ook zelf niet had gewild,maar ergens hield ik toch in mijn achterhoofd dat zij die zondag toch niet zou komen omdat zij bij zinnen was gekomen. Als dit uit zou komen dan zou dit voor grote problemen zorgen in ons gezin en in haar eigen huwelijk,hieraan denkend gaven dit mij dubbele gevoelens en werd ik toch onzeker of zij kwam en of wij hier dan wel mee door konden gaan.

De komst van Anja die zondag bevestigde in ieder geval dat zij hier zeker mee door wilde gaan,en haar fysieke uitstraling zorgde er direct weer voor dat ik opgewonden raakte toen ik haar zag. Met twee kopjes koffie kwam ik de kamer in en ging tegenover mijn dochter zitten,waarom ben je vandaag zo netjes gekleed glimlachte ik bij mijn vraag? Ik moest een goede smoes voor Wim verzinnen zei Anja, ik heb gezegd dat ik vandaag naar een banenbeurs in Utrecht ben samen met Elise “een vriendin van mij” die dit een vrijdagavond op de fitness aan mij heeft gevraagd om met haar mee te gaan. Wim is met de kinderen vandaag bij zijn ouders en blijft daar vanavond ook eten. Wat zit er dan in je koffertje vroeg ik heel nieuwsgierig, ja lachte Anja even geheimzinnig! Zij zetten het koffertje naast haar op de bank en opende het,ik moest even slikken toen ik er in keek. Zwart glimmende rubberen en latex uitziende sexy kledingstukjes,metalen handboeien,maar ook twee verschillende dildo,s en fel gekleurde lingerie. Anja deed het koffertje weer snel dicht. Mijn eerste reactie hierop waren geen woorden,maar wel een snel opkomende erectie. Daarna vroeg ik pas gespannen,wat hier de bedoeling van was en zei dat je met deze inhoud toch niet naar een banenbeurs ging! Nee niet echt schoot Anja in de lach,zonder hierover verder iets te onthullen. Lekker kopje koffie heb je gezet pap praten zij er overheen. Anja dronk haar koffie op,stond op en zei dat zij zich even ging omkleden,dit straffe mantelpakje is voor in buitenshuis lachte zij ondeugend.

Dat er iets bijzonders stond te gebeuren besefte ik mij wel,ik hoefde ook niet meer te proberen om te praten met mijn dochter of zij op seksueel gebied met mij wel verder wilde gaan! Vanaf de eerste minuut nadat mijn dochter binnen was gekomen was ik ongelooflijk opgewonden. Toen Anja bezig was zich om te kleden ergens in huis,gingen er allerlei opwindende gedachte door mijn hoofd. Haar kleding,conservatief strenge uitstraling met die bril en haar haren op een staart en zeker ook de inhoud van haar koffertje deden mij denken aan iets met SM, iets waar ik totaal geen enkele ervaring mee had,maar ook nooit enige interesse voor heb gehad. Seks heb ik nooit kunnen zien met elkaar pijn doen doormiddel van zwepen om de andere partij te domineren en daar dan seksueel opgewonden van te raken. Dat vind ik vernederend en zeker niet opwindend, ik hoopte niet dat mijn dochter deze richting met mij op wilde gaan om dat zij wel in een seksueel rollenpatroon een soort van Meesteres over mij wilde gaan spelen waar zij opgewonden van zou gaan raken. Het waren deze gedachten die mij op dat moment bezig hielden. Met een brok in mijn keel keek ik mijn dochter aan toen zij de woonkamer weer binnen kwam. Gekleed in een zeer erotisch uitstalend zwart latex jurkje wat gegoten leek voor haar lichamelijke vrouwelijke vormen waaruit haar geweldige mooie grote stevige tieten door een uitsparing naar buiten stonden,met twee vooruit zeer in het oog springende stijve dikke tepels. Aan dit jurkje zaten bandjes die de mooiste zijde glans kousen ophielden die ik ooit bij een vrouw had gezien,daarbij droeg zij fel rode glanzende hoge naaldhakken. Ik kon net een stukje zien van had glad geschoren kutje onder dit ultra korte jurkje. Haar zwarte bril en nu loshangende haren tot ver over haar schouder,maakte deze zeer opwindende erotische uitstraling compleet. Wat mooi Anja kon ik alleen maar zeggen.

Ik hoopte dat je het mooi zou vinden papa zei mijn dochter.

Ik kick hier zelf heel erg op. Ik voel mijn compleet vrouw in deze outfit en kleed mij hier graag in als ik seks heb. Het heeft voor mij niets met SM te maken glimlachte zij,maar alles met erotiek. Dit vond ik heel fijn om te horen. Uitdagend maakte mijn dochter nog een paar rondjes in de kamer voor mij en ging op de bank zitten,ik lust nog wel een kopje koffie zei zij. Toen ik opstond om in te gaan schenken zag Anja onmiddellijk mijn opwinding in mijn broek, zo het laat u ook gelukkig niet onberoerd lachte zij, vond ik,heel geil. Lijfelijk hadden wij elkaar nog met geen vinger aangeraakt,maar in mijn gevoel werd ik al heerlijk bevredigd. In zulke erotische sferen was ik nog nooit gekomen met mijn vrouw,er kwam heel veel adrenaline in mijn hoofd en lichaam. Mijn handen trilde van opwinding toen ik de kopjes koffie voor ons op de salontafel zetten en weer tegenover mijn dochter ging zitten. Het staat je heel mooi Anja zei ik met daarbij mijn ogen over haar lichaam gaande,dit was verleiding ten top. Om over mijn stijve lul maar niet te spreken,die ging zeer doen in mijn broek. Ik vind de geur van latex alleen al heel opwindend glimlachte mijn dochter en vroeg of ik naast haar kwam zitten. Inderdaad rook ik het nu zelf ook, haar blanke tieten met grote tepels staken ook heel mooi af uit dit jurkje. Anja streelde verleidelijk mijn bovenbeen tot mijn kruis. Opende heel langzaam mijn gulp en speelde een poosje met haar hand in mijn slip,ik wil je pijpen fluisterde zij. Ik wilde op dat moment niets liever,ik vond de geur van haar latex jurkje enorm opwindend en toen ik haar warme mond over mijn eikel voelde komen kon ik een kreunt niet onderdrukken. Mijn dochter begon heerlijk op mijn lul te sabbelen en liet daarbij veel speeksel over mijn stijve lul vloeien. Dit bleek zij bewust te doen.

Anja boog verder over mijn lul heen en begon tergend langzaam met haar mooie grote stevige tieten over mijn stijve lul te draaien, het contact van het latex met mijn natte lul was heel geil om te voelen. Anja,s stijve tepels cirkelde over mijn ballen, door deze wrijvingen werd mijn eikel zo gevoelig dat ik vreesde vroegtijdig klaar te komen en tussen haar tieten en over haar latex jurkje te spuiten. Mijn dochter voelde dit gelukkig zelf goed aan,pijpen nog even zachtjes over mijn eikel en ging weer rechtop naast mij zitten. De was echt geile seks met een zeer hoog erotisch gehalte. Haar tieten waren nat,een deel van het bovenstukje van het jurkje was nat en mijn dochter bekeek mij met een geile glans in haar ogen. De aantrekking naar het lichaam van mijn dochter werd zo groot dat er creatieve gedachten bij mij opkwamen en ik iets ging doen wat ik nog nooit had gedaan of ooit aan had gedacht. Ik vroeg Anja te blijven zitten zoals zij zat en spreiden haar benen,ik keek nog even onder haar rokje naar haar kutje met perzik zachte huid. Ik begon haar schoenen te kussen en likte langzaam haar beide benen gehuld in haar kousen. Zoals mijn dochter mij een beetje had geplaagd bij het pijpen,zo deed ik dit nu bij haar,ik negeerde haar kreunen en smeekbeden om haar kutje te likken,ik stelde dit nog even uit. Zeker ook omdat ik het heerlijk vond haar kousen benen te kussen en te likken. Uiteindelijk kon ik toch niet bij haar kutje wegblijven,haar vrouwelijke opwinding hadden haar schaamlippen al goed bevochtigd en sloeg ik met mijn tong volledig op drift toe. Ik likte mijn dochters kutje zo diep ik erin kon komen met mijn vaderlijke tong, het o papa kreunde zij aan een stuk uit en haar kut spieren met gezwollen kittelaar zeiden mij dat Anja lekker op mijn tong lag klaar te komen.

Feitelijk leerde mijn 30 jarige dochter mij pas in mij 55ste levensjaar optimaal te genieten van deze hele geile seks!

Anja wist zich hiervoor zo super verzorgd tot in elk details erotisch te kleden en aan mij te tonen,dat deze lust voor het (oude) oog veel beter werkt dan een stimulerende seksueel verhoogde erectie pil. Althans bij mij was dit zeker het geval.

Dit was heel geil papa zei mijn dochter.

Mijn orgasme was top, zo lekker als je mijn kutje likte. Ik stond inmiddels weer voor haar met mij broek en slip een beetje lullig op mijn enkels,mijn voorvocht lekte opwindend uit mijn eikel en viel op het vloerkleed. Dat is zonder lachte Anja geil,en zoog mijn lul diep haar gretige mond in. Ik waarschuwde vooraf al dat zij mij zo geil had gemaakt,dat mijn orgasme voor de deur stond,laat maar komen die heerlijke pap van je murmelde zij met mijn lul diep in haar mond. Anja trok lekker hard aan mijn balzak,overal voelde ik haar vingers tot over mijn anus toe. Toen zij daarbij ook aan mijn lul begon te trekken en steeds harder op mijn eikel zoog kwam mijn sperma in een razend tempo opwellen. Ik wil je zien spuiten zei zij, met veel kracht werd mijn lul stevig door haar afgetrokken en richten zij mijn spuiten lul over haar latex jurkje,samen zagen wij dat ik haar met veel van mijn witte pap onder spoot op deze donkere achtergrond. Wat een geile dochter had ik,werkelijk tot in alle details regisseerde zij mijn orgasme.

Een douche is nu wel even noodzaak lachte zij,je heb mij helemaal onder gespoten,kom laten wij eerst gaan douchen papa was haar uitnodiging,mijn broek ophoudend liepen wij samen naar de badkamer. Ik kleden mij uit,Anja leek dit niet van plan en deed alleen haar schoenen uit en zette haar fake bril af. In haar latex jurkje en met haar kousen aan die toch al nat waren van mijn speeksel,stapte zij onder de douche waar ik naakt bij ging staan. Het water spoelde mijn sperma van haar jurkje af wat nu nog mooier en erotische glansde. Mijn dochter begon mijn lichaam in te masseren met douche gel,nadat zij mij helemaal hiermee had ingezeept trok zij mij stevig tegen haar aan en kronkelde wij als twee gladde palingen langs en over elkaar,s lichaam. Mijn lul die even in rust was gekomen schoot omhoog langs het soepel glijdende latex van haar jurkje. Met haar keiharde tepels schuurde zij door mijn borstharen en duwde voorzichtig een vinger van haar mijn anus in. Tot mijn verbazing ging dit vrij soepel en vond ik het een heel opwindend gevoel. Nooit eerder was er een vinger mijn anus in gegaan.

Papa je lul is weer zo lekker hard en groot lachte mijn dochter.

Ik zeg eerlijk,ik word elke keer weer supergeil als ik je lul zie, hij is zo lekker groot, daar kan Wim echt niet aan tippen. Nu er toch complimentjes werden uitgedeeld had ik er ook nog wel een paar voor mijn dochter. Anja ik denk niet dat je goed kan inschatten wat jij met mij doe,ik vind je lichaam heel opwindend en ook zoals wij nu samen onder de douche staan en dat jij hier bij mij ben,dit heb ik echt nooit zo met je moeder gehad,.Ze gaf mij een kus op mijn mond maar duwde ook nog een paar keer haar vinger dieper mijn anus in. Wij hadden elkaar nog niet intiem gezoend. Dit wilde ik later ook graag eens met haar doen. De vinger in mijn kont begon een beetje te branden binnen in mijn anus en het werd stroeve door het water,je vinger gaat een beetje pijn doen lachte ik, okι dan stoppen wij daar toch even mee zei ze. Help mij maar even papa om mijn jurkje uit te doen zij Anja,nu met het water zit het nog strakker om mijn lichaam maar is wel weer schoon,een paar uurtjes drogen en dan kan ik het later nog wel eens aan,ik heb nog wel een paar spannende pakjes hoor lachte zij. Eenvoudig ging het niet om het strakke jurkje over haar hoofd uit te trekken,maar het lukte wel. Anja vroeg of ik kousen uit wilde trekken,heerlijk vond ik dit om te doen en ik zag ook weer haar mooie kutje, waar het douche water langs stroomde. Ook dit was weer een nieuwe belevenis tussen ons die ik nooit meer zal vergeten. Mijn volwassen dochter te zien in haar latex opengewerkte jurkje en kousen is geil,maar haar naakte lichaam is zeker niet minder opwindend om te zien,heerlijk fris waren wij weer toen Anja met een badhanddoek omgeslagen en ik in mijn badjas weer de woonkamer in kwamen.

Ik ga wat lekkers te eten maken zei Anja. Wij hadden daarna een uurtje lunch en praat pauze met elkaar en nog bijna een hele middag voor ons samen. Anja vroeg of ik nog een opwindende pornofilm had,ja een had ik er nog niet gezien zei ik. Laten wij die opzetten,dan drinken we nog een kopje thee en gaan lekker intiem op de bank zitten zei mijn dochter. Deze pornofilm vond ik niet heel opwindend,maar lag wel lekker samen met Anja op de bank tegen haar naakte warme lichaam aan,met mijn badjas halfopen. Ik lag mij te bedenken wat en waar wij nog meer seks met elkaar zouden hebben. De film kon Anja ook niet echt bekoren,zij streelde lekker door mijn borstharen en vroeg om een zoen. Dit werd onze eerste tongzoen, o wat kon zij dit ook heel opwindend,telkens weer verraste mijn dochter mij met iets nieuws. Neukt u mama ook anaal vroeg mijn dochter, ben jij gek schoot ik in de lach,nee dat hebben wij nooit gedaan. Wij hebben de laatste jaren bijna geen seks meer zei ik,het hoef niet meer zo nodig voor je moeder. Hoe kom u dan aan u trekken vroeg Anja, ja precies wat je zeg lachte ik, door mezelf af te trekken. Echt waar vroeg zij,wil mama je dan niet even pijpen ook, nee niks van dat alles meisje zei ik naar waarheid. Dan ben ik helemaal blij dat wij het met elkaar kunnen doen zei ze en begon weer zachtjes met mijn lul in ruste te spelen. Wil je mij straks een keer anaal neuken vroeg zij,ik vind het wel geil in mijn kont,alleen weet ik niet of ik deze grote jongen daar wel zonder pijn in kan ontvangen! Ja dat wil ik graag een keer proberen zei ik gelijk weer heel geil wordende,hierop de bank of in uw slaapkamer vroeg mijn dochter. Dat maak mij niet uit zei ik,waar wij dit doen. Laten wij hierop de bank doen zei Anja,dat vind ik ook wel heel spannend.

Ik stond op en deed mijn badjas uit,Anja deed haar handdoek af en legde deze over de bank heen. Ik wil je eerst nog even pijpen zei ze en had mijn stijve lul weer in haar hand. Echt heerlijk zoals zij mij pijpte. Na een kwartiertje pijpen,spelen en likken aan mijn lul was het mijn beurt. Mijn dochter ging op haar handen en knieλn op de bank zitten,ik ging achter haar aantrekkelijke billen zitten en opende voorzichtig haar bilgleufje open. Een heel opwindend licht bruin gekleurd sterretje kreeg ik te zien met daar een klein stukje onder haar lekkere volle schaamlippen. Kon ik dit wel,zou ik mijn dochter geen pijn hiermee doen met mijn best goed geschapen 22 centimeter,ik twijfelde even. Lik eerst maar even lekker mijn kontje papa zei Anja met zachte stem,maakmijn gaatje maar lekker nat en neem mijn kontje maar,het is voor u. Over een anus had ik nog nooit gelikt,het idee alleen wond mij verder op en ik likte een paar keer voorzichtig over haar sterretje,het wond mijn dochter in ieder geval ook goed op. Ik bevochtigde goed haar ster en voelde haar sterretje kleine spier trekkingen maken over het puntje van mijn tong,doe het nu maar papa kreunde mijn dochter. Het bezorgde mij een heerlijk geestelijk geil gevoel deze uitnodiging, ik drukke mijn tot het uiterste toe gespannen eikel tegen haar anus opening aan en schoot een klein stukje naar binnen. O ja ga maar door papa kreunde Anja,druk door,neem me. Ik moest echt wat kracht zetten toen ik door drukte en mijn lul heel strak afgeklemd haar anus in zag verdwijnen. Ga door slaakte Anja een gilletje toen ik even stopte,ik kan het wel hebben,neuk mijn kont papa. Ik pakte haar bij haar heupen en begon goed haar anus te neuken,ik kon er met de volledige 22 centimeter in en uit tot mijn eikel rand toe. Het voelde wel heel strak aan maar ik kon haar al snel net zo neuken als ik haar kutje neukte,alleen was haar anus een stuk strakker en gaf een afklemmend gevoel om mijn schacht.

Anja werd er heel wild van,begon zichzelf te vingeren en probeerde steeds mijn balzak aan te raken.

Hier werd ik dus heel geil van,haar anus was een strakke neukbare tunnel die zij zelf ook terug op mijn lul begon te neuken,haar geilheid werd even tussen door bevredigt met een orgasme die zij ook uitschreeuwde. Het ging maar door,ik bleef haar snel en aanhoudend tot aan mijn ballen toe in haar kont neuken,waar zij ook nog een paar niet zachtzinnig bij aan mijn balzak trok,spuit me vol papa schreeuwde mijn dochter,of zal ik je klaar pijpen hijgde zij. Dit laatste aanbod koos ik niet voor,ik wilde wel eens voelen hoe het was om in haar anus klaar te komen,ik neukte mij in het zweet toen ik ook mijn orgasme voelde komen. Ik moest zelf nu ook overal extra zuurstof vandaan halen, haar strakke kontje kneep mijn lul nog iets verder af toen ik mijn zaad ergens diep in haar lichaam spoot. Anja ging zo te keer hierbij,kwam weer klaar en schreeuwde dat zij mij zo geil vond, je lul is super gilde zij,je heb mijn kont volgespoten papa. Ja dat had ik zeker gedaan,het was een van de geilste belevenissen en hoogste sensatie wat ik had gedaan,ik vond het heerlijk,zo strak en ook om mijn dochter zo te horen,te voelen en te keer te zien gaan, GEWELDIG. Dit was SEKS. Het terug trekken opzicht vond ik ook zo belevenis, nadat mijn eikel vrij was gekomen uit haar kont stond haar gaatje nog een stukje open,er ontsnapte wat geluid van een windje waar wij samen om moesten lachen. Je heb er lucht ingebracht lachte mijn dochter,maar o wat was dit geil papa,ik woelde je lul ook over mijn vingers in mij kutje gaan. Ik vond het ook heerlijk Anja,je ben geweldig zei ik oprecht . Haar spieren moesten duidelijk even herstellen van dit standje zag ik aan haar toen zij opstond van de bank. Ik moet bekennen dat ik ook veel energie had gegeven en ook even moest uit rusten.

Ik lek, lachte Anja, die snel een hand tussen haar benen moest doen om mijn terug lopende sperma uit haar kont op te vangen. Opnieuw werd er gedoucht. Wij bleven daarna in badjassen lekker kroelen en zoenen met elkaar op de bank in de woonkamer,een goede erectie kon ik even niet meer krijgen,ik moest hier even van herstellen. Sorry heb ik een paar keer tegen mijn dochter gezegd toen zij wel lekker met mijn lul speelde,maar deze niet meer volledig stijf werd. Dat geef toch helemaal niet papa zei ze lief en geruststellend,je ben twee keer klaar gekomen. Mijn dochter bleef heel geil en zei een paar keer nog goed haar kontje te voelen,het voel aan of je lul er nog steeds in zit lachte Anja. Ik kon het nog steeds niet goed bevatten dat wij nu twee keer geweldige seks in drie dagen hadden gehad,maar hoe zou het verder gaan aks mijn vrouw over een paar dagen weer thuis zou zijn ? Ik vroeg er naar, nu ik mijn dochter nog even bij mij had. Papa maak je geen zorgen,ik heb hier goed over nagedacht. Mijn dochter hield woord,wij hebben nu ongeveer een halfjaar verder nog steeds een keer per week een hele avond seks met elkaar in een gemeubileerd appartementje elders bij ons in de stad wat ik hiervoor speciaal heb gehuurd. Op die avonden is mijn dochter zogenaamd op de fitness club en mijn vrouw weet niet beter dan dat ik ergens een sauna avond heb. Ik hoop dat mijn dochter mij nog heel lang seksueel van haar laat genieten. Tot nu toe kijken wij , zowel Anja als ik, nog steeds met veel geile gevoelens voor elkaar uit naar onze avonden in het appartement.

Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  Wil jij een Negerin neuken?  Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  
Ik doe wat jij wil!