Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Snel sexcontact met mij!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Zou je een Moeder neuken?

Veilig een keiharde erectie

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Wil je met me neuken?

Een lul zo hard als staal!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Mijn dronken moeder DEEL4
Categorie: incest | zaterdag 14 september 2013 02:30

Geile afspraakjes

DEEL 4 - Helaas geen happy end... Na drie keer seks met mijn moeder te hebben gehad terwijl ze dronken was tijdens carnaval (waarbij mijn broer tweemaal meedeed), nu bijna een jaar geleden, konden we elkaar niet meer onder ogen komen. Ma had kennelijk toch wel iets gemerkt van onze activiteiten (Rob en ik dachten dat ze te dronken was om iets te beseffen of zich iets te kunnen herinneren), want ze gedroeg zich vreemd na carnaval. Toen we allemaal weer nuchter waren, leek het niet zo leuk als toen we dronken waren. Rob is (5 dagen na carnaval) eenmaal door ma benaderd om haar te knuffelen en haar te zoenen op haar mond, maar hij is er niet op ingegaan. Hij vond het niets meer, toen hij eenmaal nuchter was. Hij heeft het met mij besproken en ik kon alleen maar beamen wat hij ook voelde. Het was niet hetzelfde als je nuchter was en zelfs vies en pervers als je erover nadacht.

We hebben geen enkele poging meer gedaan om ma te benaderen, we ontweken haar de dagen daarna en het volgende weekend kondigde Rob aan dat hij een kamer in een andere stad had gevonden. Twee dagen later was hij vertrokken en nog twee dagen later ben ik bij hem ingetrokken. Ondertussen wonen we in een grotere flat, in een grotere stad, en het contact met ma is beperkt tot het minimum. Hoewel we beiden nooit een hele goede band met ma hebben gehad, is het wel duidelijk dat de band nu echt verbroken is. We zien ma hoogstens eenmaal per maand en dan het liefst samen, zodat we elkaar kunnen beschermen tegen eventuele dronken buien van ma.

Dit is al bijna een jaar het geval. Ik vrees dat de relatie met onze moeder voorgoed is verpest.

Maar dit jaar hebben we carnaval in Duitsland gevierd, zonder ma, dus een herhaling van 2008 is niet voorgekomen. Vorige week heeft zich echter wel weer een incident afgespeeld. Ik was op bezoek bij ma met mijn nieuwe vriendinnetje Ella (16) omdat Ella mijn moeder nog nooit had ontmoet. Ik wilde ze eigenlijk niet aan elkaar voorstellen, omdat ik best serieus ben met Ella en ik me eigenlijk schaam voor ma en zeker gezien wat er vorig jaar tussen ma en mij is gebeurd. Maar Ella stond erop en in bedacht dat ik bij ma nog een paar spullen van zolder wilde halen die ik niet had meegenomen toen ik uit huis ging.

We gingen in de middag naar ma toe en we ontmoetten haar in de tuin. Het was warm en zonnig en ma zat onder een parasol een roddelblaadje te lezen. Ik zag hoe ze eruit zag en schaamde me meteen voor haar tegenover Ella. Ma had duidelijk geen enkele moeite gedaan om er een beetje verzorgd uit te zien en in haar afgeknipte trainingsbroek en het versleten wijde t-shirt zag ze eruit alsof ze in een woonwagenkamp woonde.

Ik stelde Ella aan haar voor en we zaten een tijdje te ketsen over mijn nieuwe kamer (die ik huurde van de ouders van een vriend) en over Ella΄s vmbo diploma dat ze pas had gehaald. Terwijl ma en Ella met elkaar spraken, bekeek ik ma weer eens goed. Ik zag dat haar dikke witte benen nog steeds de spataderen had die ze altijd al had en dat ze niet de moeite had gedaan om haar dikke borsten in een BH te doen. Ze hingen slap langs haar lichaam en rustten op de bovenste van de vetrollen van haar dikke buik. Haar bruine haar vertoonde meer grijs dan eerder en het hing slap langs haar gezicht.

Ik dacht aan vorig jaar, toen ik de dikke borsten van ma bloot onder me had liggen en hoe die dikke witte benen uit elkaar gespreid waren om haar dichtbehaarde wijde grot te tonen. Ik kon er niets aan doen, maar mijn penis reageerde meteen. Ik probeerde ergens anders aan te denken en mengde me weer in het gesprek. Ella en ma konden het beter met elkaar vinden dan ik had verwacht en na enige minuten was mijn lul weer tot rust gekomen. Op dat moment ging Ella΄s mobieltje en ze nam op. Het was een vriendin van haar die problemen had met haar vriendje. Ella liep met de telefoon naar binnen om daar verder te praten.

Ma en ik bleven achter in de tuin.

Ma vroeg hoe lang ik al met Ella ging en hoe we elkaar kenden. Ik legde uit dat ik Ella kende via een vriend van Rob en dat ik al een tijdje op zoek was naar een nieuwe kamer. Ella΄s ouders hebben een huisje in tuin waar ik misschien in zou kunnen wonen. Het huisje moest eerst opgeknapt worden en dat duurde lang. Omdat ik plotseling direct mijn toenmalige kamer uit moest (het pand werd gesloopt), mocht ik bij de ouders van Ella in huis logeren totdat het huisje af was. Ik heb eerst op een logeerkamer geslapen en later bij Ella op de kamer. Zo kregen we verkering.

Ma vroeg of ik bij Ella in bed had geslapen en ik beaamde dat. Ik zei dat het sindsdien heel serieus was tussen Ella en mij. Het bleef een tijdje stil en in mijn hoofd vergeleek ik Ella en haar strakke jonge lijfje met het dikke witte lichaam van ma. Ella΄s kleine stevige borstjes met ma΄s grote slappe hangers. Ella΄s strakke kale kutje met de grote harige gleuf van ma. Mijn orgasme met Ella onder me met mijn orgasme met ma onder me. Ik beseft me opeens dat ik ma zat aan te staren en dat er een lichte bult in mijn jeans te bespeuren was. Ik vroeg me af wat ma hiervan merkte. Ze zag me in ieder geval staren. Gelukkig kwam Ella de tuin weer in.

Haar vriendin was wanhopig en Ella had een kwartier lang tegen haar aan gekletst om haar rustig te krijgen. Ella rolde met haar ogen en zei dat haar vriendin vast wel weer zou terugbellen. Dat gebeurde inderdaad, al na 10 minuten. Ella nam weer op en hoorde het geklets van haar vriendin aan. Ik zei tegen ma dat ik graag nog wat spullen van zolder wilde halen om mee te nemen naar mijn nieuwe kamer. Ma zei dat ze de zolder had opgeruimd (de zolderkamer was vroeger de kamer van Rob) en dat de spullen niet meer op dezelfde plek stonden. Ze zou wel even meelopen. Ik verkrampte, ik was niet meer alleen met ma geweest sinds ik het huis uit ben. In mijn buik kreeg ik een vreemd gevoel.

Mijn piemel werd meteen wat dikker.

We lieten Ella in de tuin en ik volgde mijn moeder het huis in. Ze ging me voor op de trap op en ik keek tegen de achterkant van de witte benen met spataderen. Hoger zat de dikke slappe kont en ik kon met het gevoel herinneren van mijn handen op haar billen. Mijn pik werd nog harder en tegen de tijd dat we bovenaan de zoldertrap waren aangekomen had ik een volledige erectie. Ik kon er echt niets aan doen. Gelukkig was het schemerachtig op de voorzolder, er was maar een klein peertje dat zwak licht gaf, dus ma kon hem niet zien.

Ze rommelde wat op de voorzolder en ik keek hoe ze bukte en haar dikke kont naar achteren stak. Haar slappe tieten hingen ver naar voren terwijl ze in dozen zocht naar de spullen die ik wilde meenemen. Ik was erg geil ondertussen en mijn penis werd alleen maar harder. Ma kon niet vinden wat ze zocht op de voorzolder en ze opende de deur van de zolderkamer. Hoewel de gordijnen dicht waren, kwam er meer licht naar binnen dan op de voorzolder en ik bleef op de drempel staan, hopende dat ze mijn stijve lid niet zou zien staan in mijn broek.

Ma rommelde ook op de zolderkamer in dozen en kastjes en na enig zoeken keek ze recht mijn kant op. Ik merkte dat ze de bult in mijn jeans nu wel zeg en ze liet haar blik er even op rusten. Daarna keek ze mij in mijn gezicht aan en ik kon aan haar uitdrukking niet zien of ze geschokt was of niet. Ze zei niets en bewoog ook niet. Ik dacht eraan hoe lekker het was om haar te neuken en stapte op ma af. Met een hand greep ik een van de dikke borsten en met de andere hand schoof ik haar trainingsbroek omlaag. Mijn hoofd rustte op een van haar schouders zodat ik haar niet hoefde aan te kijken. Haar trainingsbroek gleed op haar enkels en ik begon meteen haar grote onderbroek naar beneden te trekken. Ik gebruikte hiervoor twee handen en ook de reusachtige slip viel op de grond. Ik pakte nu met beide handen haar slappe borsten en duwde haar op haar knieλn en op de grond. Ik zelf ging ook op mijn knieλn zitten en hield mijn gezicht angstvallig naast haar gezicht, zodat we elkaar niet aankeken. Ma gaf ondertussen geen kik. Met een hand duwde ik haar op haar rug en met de andere knoopte ik mijn spijkerbroek los en trok hem van mijn kont.

Zonder mijn moeder aan te kijken ging ik tussen haar blote gespreide benen liggen en haalde ik mijn erectie tevoorschijn uit mijn boxer. Ik richtte meteen op het middelpunt tussen haar benen en ik zag dat rond haar roze gleuf nog steeds een wijd- en dichtbehaard oerwoud groeide. Ik duwde de punt van mijn keiharde rode eikel tegen de gleuf van mijn moeder en dreef meteen mijn harde penis diep in haar wijde hete grot.

Het was heerlijk om de zachte harige poes van mijn ma weer rond mijn ultra stijve paal te voelen.

Ik voelde me alsof ik nu echt thuiskwam. Ik kon me niet inhouden en begon meteen diep te stoten, hijgend met mijn hoofd naast het hare en keer op keer met mijn harige erectie tussen de roze lippen waaruit in ben geboren. Ik voelde dat ik direct zou klaarkomen en grommend bonkte ik mijn stijve lul diep in het onderlichaam van mijn moeder. Op het moment dat ik ging ejaculeren kneep ik mijn ogen stijf dicht van genot en pompte mijn sperma schokkend en zo diep als ik kon in de hete kut van ma. Ik kreunde hardop totdat de laatste druppel zaad in mijn moeder zat.

Ik bleef even zijgend op haar liggen, met mijn voorhoofd tegen het tapijt om de genieten van dit geweldige orgasme en na enige tijd moest ik mijn slang terugtrekken uit de zuigende gleuf van ma. Een grote hoeveelheid zaad droop naar buiten langs haar harige lippen. Ik trok zonder haar aan te kijken meteen mijn broek omhoog. Ma pakte haar slip en trok deze aan. Ze zei niets en ik ook niet. Toen ze haar trainingsbroek ook weer aan had, zag ik de boeken die ik zocht op zolder en pakte ze. Zwijgend liepen we naar beneden en in de tuin zal Ella nog steeds te bellen met haar vriendin.

Terwijl Ella haar telefoongesprek voortzette, gaf ik aan dat we zouden gaan en snel, zonder gedag te zeggen (Ella zwaaide wel naar ma), gingen we gauw via de tuindeur naar buiten. In mijn Opel, terwijl Ella en ik naar mijn nieuwe kamer reden, ging er van alles door mijn hoofd. Ik had in ieder geval niet het spijtgevoel dat ik vorig jaar had. Ik dacht niet dat ik ma nu ooit nog zou kunnen aankijken en met dat gevoel parkeerde ik de Opel voor mijn eigen voordeur en stapte uit. Ella was nog steeds aan het bellen toen we naar binnen liepen.

keiharde erectie door erectiecapsules veilig online kopen  Lelijke vrouwen zoeken een Sexdate!  Oude wijven zoeken een Sexdate!  
Ik doe wat jij wil!