Veilig een keiharde erectie

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Zou je een Moeder neuken?

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Snel sexcontact met mij!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Wil je met me neuken?

Een lul zo hard als staal!

Mijn allereerste keer met papa DEEL3
Categorie: incest | vrijdag 13 september 2013 02:26

Geile afspraakjes

DEEL 3 - Na school was mijn moeder nog steeds in een goed humeur, en ze begroette mijn vader uitgebreid toen hij uit zijn werk kwam. Na het eten vertelden we hem wat we die morgen hadden besproken en wat we gedaan hadden. "Je moet mama niet verwaarlozen, Bart, zij heeft je ook nodig , mama en ik willen graag met je neuken, maar mama heeft ook iemand erbij nodig, heb jij een idee?" Mijn vader schrok een beetje en dacht na. "Jullie hebben gelijk, ik zal mijn leven beteren, en mama mag ook best met een ander, dat doe ik tenslotte ook, maar wie, het moet wel een bekende zijn en jong, misschien een vriendje van jou, Shari? Eentje die wel zijn mondje kan dicht houden natuurlijk."

Ik dacht na, ik had natuurlijk zat vriendjes , maar ik kon ze moeilijk gaan vragen of ze met mijn moeder wilden komen neuken. Toen kreeg ik een idee. "Wat denken jullie van Sander?" Sander was ons neefje, een jaar of zeventien denk, een aardige jongen, en woonde niet al te ver bij ons vandaan met zijn moeder. Zijn vader was er al lang geleden met een ander vandoor gegaan. Tante Francien, ik noemde haar gewoon Francien, was een leuke vrouw, zag er goed uit. Ze was een zus van mijn vader.

"Laat mij maar eens voorzichtig met hem praten, maar Sander kennende, kon hij wel eens de juiste man zijn voor mama." lachte ik. "Hij is wel erg jong." zei mama, maar ik zei haar dat hij iets ouder was dan ik en papa vond mij oud genoeg om te neuken, dus???" We praatten nog wat verder, maar dit leek ons het beste idee. Ik liep naar de telefoon en kreeg tante Francien aan de telefoon, en toen kwam Sander. Ik vertelde hem dat ik iets met hem wilde bespreken en of hij morgen kon langskomen. "Als je wil, kom ik nu," zei hij en weg was ie. "Hij is onderweg, ik vang hem wel op en neem hem mee naar mijn kamer, goed?"

Tien minuten later was hij er en ik nam hem mee naar mijn kamer. Ik bekeek hem eens goed. Hij zag er goed uit. Kort donker haar, felle blauwe ogen, lang en een goed figuur. Hij was alleen wat verlegen, maar met mij viel dat wel mee. "Wat wil je met me bespreken, lieve nicht van me?" Ik pakte zijn hand en legde hem op mijn borst. "Je moet me beloven dit heel geheim te houden en met niemand, erover te praten. Niemand, helemaal niemand!" Toen vertelde ik hem ons plan. Toen ik uitgepraat was keek hij me met grote ogen aan, "Je bedoelt dat jullie met elkaar neuken en dat jullie willen dat ik met je moeder ga neuken?"

Hij keek zo verschrikt dat ik in de lach schoot. "Lijkt het je niks?" Hij dacht diep na, "Weet je Shari, ik vind het wel een lekker plannetje, maar ik heb nog nooit met iemand geneukt, en dan ineens dit. En wanneer zou dat moeten gebeuren en neuk ik alleen je moeder of jou ook?" Ik schoot weer in de lach, want daar had ik nog niet over nagedacht. "Je mag mij natuurlijk ook neuken, als je wil, kunnen wij eerst samen alleen, weet je wat het is." Hij begon steeds vrolijker te kijken, hij had er zo te zien wel zin in. Hij keek me verlegen aan. "Ik doe het, als ik eerst alleen met jou mag beginnen." Ik knikte en zei hem even te wachten. Ik liep naar de kamer en zei dat Sander er geweldig zin in had, maar dat hij ook met mij wilde neuken. Mijn vader keek een beetje zuinig, maar vond het uiteindelijk natuurlijk goed. Hij had twee vrouwen, dus Sander ook natuurlijk. Mijn moeder leek wel een beetje nerveus, maar zei niet veel. Ik liep terug naar mijn kamer. "Kom ons even niet storen. Ik ga nu met Sander neuken, het wordt zijn eerste keer." En weg was ik.

Terug in mijn kamer ging ik op mijn bed zitten. Ik zei hem naast me te komen zitten en maakte de knoopjes van zijn overhemd los en trok het over zijn hoofd. Toen maakte ik de rits van zijn jeans los en trok die ook uit. Alleen in zijn boxershort zat hij nu, ik zag een dikke bobbel in zijn broek en werd ineens nieuwsgierig om zijn lul te zien. Ik trok zijn short in een keer naar beneden en zijn pik sprong eruit en recht omhoog. Je kan het geloven of niet maar Sander had een lul die een stuk groter en zeker dikker was dan die van mijn vader. Ik stond op en trok vliegensvlug mijn kleren uit.

"Jezus, Sander, ik had geen idee dat jij zo'n lekkere pik had."

Ik duwde hem achterover en pakte zijn knots in mijn hand , langzaam likte ik zijn eikel, draaide rondjes met mijn tong en liet toen mijn mond erom heen glijden. Ik nam hem dieper en moest even stoppen, want ik moest bijna kokhalzen, ik ging op en neer , maar ik voelde aan zijn bewegingen als ik nog even door zou gaan dat hij in mijn mond zou klaarkomen. Ik liet hem uit mijn mond glijden en zei hem op te schuiven. "Ik wil die enorme pik van jou in mijn kut voelen," zei ik zacht. Ik ging op mijn rug liggen en trok hem op me. Hij was wat onhandig en probeerde zijn lul in me te brengen. Ik tilde mijn kont wat omhoog en pakte zijn lul en bracht zijn eikel recht voor mijn kut. "Stop hem er maar in, Sander, maar zachtjes, mijn kut moet even wennen aan die dikke pik van je. " Gelukkig was ik kletsnat en stukje voor stukje kwam hij bij me binnen.

Mijn kut scheurde bijna uit, overdreven natuurlijk, maar hij vulde me echt helemaal, maar het was een heerlijk geil gevoel. Ik hoefde hem verder niks te zeggen. Hij begon me wild te neuken en waar ik al bang voor was, gebeurde natuurlijk. Hij kwam na twee minuten brullend in me klaar. Hij bleef maar doorstoten en ik begon mee te doen, hij was in me klaargekomen, maar hij was nog net zo hard. "Kan je nog, wil je nog?" steunde ik. "Jaaaaaaaaaaaa," gromde hij en begon me nog harder te neuken, hij lag te bonken als een dekhengst. "Beetje rustiger, langzamer, Sander, je naait me dood," kreunde ik. Hij luisterde en hij deed het nu heel lekker. Ik draaide met mijn kont en mijn kut en hij schreeuwde van geilheid. "Oh, Shari, dit is pas lekker, ik wil je blijven neuken, geile nicht van me, je hebt zo,n lekkere kut, ik ga je geile kut weer volspuiten, voel je die grote stijve pik van me, die gaat je geile kut helemaal vullen." Ik moedigde hem aan. "Lekker Sander, je neukt heerlijk, je hebt de geilste pik die ik tot nu toe in mijn kut heb gevoeld. Spuit me maar vol. " Mijn kut gloeide en klopte . Ik was zo nat dat bij iedere stoot je het hoorde soppen. We maakten zo veel herrie dat mijn vader en moeder het zeker zouden horen. Sander bleef maar stoten en ik voelde mijn orgasme naderen. "Sanderrrrrrrrr, schreeuwde ik, ik ga komen, ga door, zo hard als je kan nu, harder, neuk me, naai me, jaaaa, jjaaa, zooooooooo, oohhhhhhhhhhh..." en toen verging de wereld. Sander kwam en schreeuwde, ik gilde en samen kwamen we. Ik dacht aan niks meer, alles draaide om me heen en vlak daarna, kwam ik weer, dat had ik nog niet eerder meegemaakt, golven van geilheid bleven komen, tot ik naar adem snakte. Heel langzaam kwam ik bij mijn positieven. Praten kon ik nog niet. Sander lag uitgeput zwaar boven op me. Zijn lul nog steeds diep in me begraven. "Genoeg even, Sander, even genoeg, jemig, ik dacht dat het met me gebeurd was. Wow, je zei dat je nog nooit eerder geneukt had. Wel, ik denk dat je een natuurtalent ben."

Een paar dagen later!

Helaas is het wat minder leuk allemaal nu, ik moet mijn ouders gaan vertellen dat ik zwanger ben, waarschijnlijk van papa. Heel misschien van Sander. Ik had een paar maanden geleden een paar dagen vergeten mijn pil in te nemen. De laatste dagen voelde ik me wat misselijk, en heb toen zo thuis test gekocht en ja hoor, positief. Aan mijn buik zie je nog niks, mijn borsten zijn wel wat gezwollen en lijken ook groter nu. Ik ben benieuwd wat hun reaktie zal zijn als ik het ze vanavond ga vertellen, ik zal het jullie morgen laten weten, als ik verder schrijf.

Nou, het hoge woord is er gisteravond dus uitgekomen. En gelukkig is het allemaal goed opgevat door mijn ouders. Mijn vader zat , echt waar, nog een beetje trots te kijken. Maar ze waren allebei sportief genoeg om te zeggen dat het net zo goed hun schuld (als je van schuld kan spreken). Ik hou dus het kind en het wordt gewoon thuis door mij en mijn moeder opgevoed. Ik word dus de moeder van mijn broertje of zusje. Gekke gedachte. Na afloop van het gesprek zijn we met zijn drieen naar bed gegaan. Mijn vader wilde eerst met mij neuken. Zoals hij zei: "Ik wil eerst de jonge moeder verwennen, lekker met mijn lul in Shari's kut, waar straks mijn kind uit gaat komen." Mijn moeder vond het best. Sinds Sander met ons meedoet, vind ze het allemaal wel best. Ze vindt het nog steeds geil om papa en mij te zien neuken. Ze moedigt ons altijd aan. Je hoort dan: "Je moet Shari even wat rustiger, neuken, Bart, toch Shari? Dat vindt ze lekker. En je moet geil met haar praten, dat doet ze toch met jou ook, en dat vind jij toch ook opwindend?"

Als ze zelf met Sander neukt, hoeven we niks tegen haar te zeggen. Sander was in het begin nogal verlegen, maar tegenwoordig pakt hij mijn moeder een paar keer in de week en dan een paar keer achter elkaar. Papa en ik kijken vaak. Het is zo'n lekker gezicht als Sander daar mijn moeder ligt te beuken. Ze kronkelt onder hem en gilt het uit. Sander hoor je alleen maar grommem en mijn moeder maar schreeuwen, "Jaaa Bart, kijk nou, hoe Sander me neukt, dat jong heeft zijn grote pik diep in mijn kut zitten, ooooohhh Sander, je bent zo lekker, neuk je tantetje, harder Sander, douw die hele pik naar binnen en ram zo hard als je kan , diep in mijn kut." En als ze klaar komt (meestal een paar keer) gilt ze het uit, ze krijst werkelijk, alleen maar kreten van "OOOhhhhh, jaaaah, Sander, niet stoppen, doorgaan, ik kom weer, ooooohhhh, jezus, Sanderrrrrr, jaaaaahh."

Papa en ik worden zo verschrikkelijk geil van het kijken dat meestal wij ook beginnen. Hij kijkt me meestal vragend aan en zegt, "Zin, ?" Meestal zijn mama en Sander dan net klaar, wanneer wij beginnen. Wij zitten dan in een grote stoel in de slaapkamer. Ik rijd op mijn vader, met mijn kont naar hem toe, dan kan ik ondertussen naar mijn moeder kijken, die daar als een jonge meid ligt te bonken met mijn verlegen neefje.

Maar goed, gisteravond dus, na ons gesprek hebben mijn vader en ik dus heerlijk geneukt. Hij was echt voorzichtig, en mijn moeder lag naast me lieve woordjes tegen me te fluisteren. Mijn vader vond ook dat mijn tieten al behoorlijk waren gegroeid en mijn tepels waren ook langer en stijver dan normaal. Hij zoog aan mijn tepels als of er al melk zou uitkomen. Maar het was een heerlijk gevoel. Hij neukte me wel diep, maar langzaam. Ik voelde zijn pik langzaam diep naar binnenkomen en dan weer langzaam omhoog gaan, Soms stopte hij en dan melkte ik hem met mijn kutspieren.

Ik weet niet hoe lang we bezig zijn geweest,, maar uiteindelijk zei ik hem,"Nu wil ik wel komen, papa Bart, laat me nu lekker komen em kom samen met mij. " Hij begon harder te stoten. "Mag ik zo hard?" kreunde hij angstig. "Ik kreunde en lachte. "Neuk me nu nog maar zo hard als je kan, neuk de moeder van je aanstaande baby, Naai je kleine meisje, naai je sletje, die een kindje van je gaat krijgen." Hij begon nu wild te stoten. Mijn moeder begon ook mee te doen en schreeuwde. "Ja, Bart, nu, je kleine meisje wil klaarkomen. Neuk haar nu en maak haar lekkerder klaar dan ook, doe het, spuit je geile dochter vol." Terwijl ik lag te neuken en bijna klaarkwam, begon ze me te zoenen, eerst ook op mijn borsten en tepels en daarna op mijn mond. We lagen heerlijk te tongen, toen ik met een schreeuw klaarkwam. . Ik begon van de spanning en geilheid te huilen, en mijn moeder ook. Mijn vader stootte nog even door en kwam diep in mijn kut klaar. Het was meer dan heerlijk. Ik bleef maar trillen en beven. Mijn vader bleef zacht nastotend in me. Mijn moeder streelde me en zo bleven we een hele tijd nagenieten.

Lelijke vrouwen zoeken een Sexdate!  Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  
Ik doe wat jij wil!