Snel sexcontact met mij!

Veilig een keiharde erectie

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Een lul zo hard als staal!

Wil je met me neuken?

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Zou je een Moeder neuken?

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Bianca helpt haar vader
Categorie: incest | dinsdag 10 september 2013 03:27

Geile afspraakjes

Bianca was jarig komende zondag en haar moeder was voor haar werk een week op reis, zoals heel vaak gebeurde, waarschijnlijk neukte ze weer met die advocaat in Brussel waar haar vader niets van wist dacht Bianca. Bianca wilde haar vader er steeds over vertellen, maar dan dacht ze weer dat het beter was zich er niet mee te bemoeien. Ze vermoedde dat haar ouders al in geen maanden meer seks hadden gehad en ze vond dat haar vader de laatste tijd met een wat vreemde blik naar haar had gekeken. Haar vader was een erg knappe vent met donker haar met wie haar vriendinnen steeds probeerden te flirten, ondanks het feit dat hij al 42 was. Hij was voorzitter van de surfclub en deed een paar keer in de week aan fitness, van beroep was hij advocaat en medefirmant van een succesvol advocatenkantoor.

Bianca was een verbluffend mooie jonge vrouw met weelderige vormen. Ze was al op haar twaalfde in de puberteit gekomen en nu aan de vooravond van haar verjaardag was ze 1,70 lang met prachtig lang blond haar, eerder een elegant dan een knap gezicht, volle natuurlijke lippen, een atletische gestalte, niet zo'n mager spichtig ding, maar echt vrouwelijk figuur dat bovendien getuigde van haar als een bekwaam hockeyspeelster. Haar verleidelijk figuur werd gecompleteerd door volle stevige weelderige borsten, welke nauwelijks in haar D-cup beha's pasten.

Bianca was op haar tiende begonnen met masturberen en op haar dertiende had ze haar moeders 18 centimeter lange rubber vibrator ontdekt. Nu nog niet zo l geleden had ze per ongeluk haar maagdelijkheid verloren tijdens een wat erg heftige masturbatieessie. En in de afgelopen maanden had ze stap voor stap de vibrerende rubberlul helemaal in haar hongerige jonge poesje weten te krijgen.

Maar langzaam aan was ze naar een echte lul gaan verlangen, die van haar vader. Ze had zijn halfstijve op een ochtend gezien een paar weken geleden toen hij op weg was naar de badkamer. Bianca had zich verwonderd over de lengte, de dikte en de schoonheid van haar vaders rozige lul met zijn grote paddestoelachtige kop die verlokkelijk uit zijn voorhuid stak. Sedert dat moment had ze gemasturbeerd met haar vaders lul in haar gedachten die niet het poesje kreeg wat hij zo verdiende.

Drie weken geleden had Bianca een onderbroekje van haarzelf ontdekt in de wasmand dat doorweekt was met een lading warm sperma, dat van haar vader! Hij moest zich er waarschijnlijk in afgetrokken hebben vlak voordat zij uit school thuis kwam. Sedert toen vroeg Bianca zich af of haar vader over haar fantaseerde terwijl hij zijn lekkere grote lul aftrok.

Ze had sindsdien iedere dag in de wasmand gekeken en bijna elke dag had ze wel een gedragen slipje van zichzelf in de wasmand gevonden doordrenkt met zaad, soms stijf en droog (waaruit bleek dat hij zich er in 's-ochtends in had afgetrokken nadat ze naar school was gegaan) en soms nog warm en nat (waaruit bleek dat hij zich kort daarvoor had afgetrokken). Bianca kon het niet laten om altijd die met sperma doordrenkte onderbroekjes onder haar neus te houden en het geur van haar vaders mannelijk zaad in te ademen, er naar verlangend dat ze het had zien spuiten.

Ze wilde zo graag die grote papa-lul hebben.

Het was zaterdag ochtend en haar moeder was nog niet terug. Bianca stond vroeg op en ging naar de keuken in haar korte doorzichtige nachthemdje. Ze maakte vers sinaasappelsap, koffie, toast met jam voor zichzelf en haar vader en nam het meee op een dienblad naar haar vaders slaapkamer. Haar vader lag half wakker in bed en ging rechtop zitten toen Bianca binnenkwam. Hij had er van genoten dat hij op deze zaterdagmorgen wat langer in bed had kunnen blijven liggen en hij had zachtjes zijn lul liggen aftrekken waar hij een lichtblauw satijn met kanten onderbroekje van Bianca omheen had gedraaid wat hij de avond tevoren alvast uit de wasmand had gehaald terwijl hij er aan dacht hoe het poesje van zijn jonge teenage dochter er uit moest zien.

Hij keek naar Bianca terwijl ze een dienblad met ontbijt er op vasthield en door de deur naar binnen kwam en hij een eerste glimp in jaren zag van de tieten en poesje van zijn dochter. Alhoewel ze een nachthemdje droeg kon hij er bijna helemaal doorheen kijken, wat hem een uitdagende, maar toch deels bedekte, blik op haar tieten en poesje verschafte. Haar dikke trotse tepels, temidden van de donkere vijf centimeter grote cirkels, staken ver uit haar stevige globes. Tussen haar dijen kon hij een dik donkerbruin bos zien dat haar hemelse lippen verborg die hij zo graag zou willen zien en aanraken.

Bianca zette het dienblad met het ontbijt erop, op het tafeltje naast zijn bed, ze ging op zijn bed zitten en kuste hem zachtjes op zijn wang. Terwijl ze dat deed viel ιιn van haar borsten uit haar open nachthemdje, maar die werd weer bedekt toen ze rechtop ging zitten. Hoewel zijn lul (nog steeds met haar onderbroekje er omheen gedraaid) bij haar binnenkomst was gaan krimpen, leefde die weer helemaal op bij het zien van haar tepels, de donkere bos in haar nachthemdje en nu ook nog de korte blik op haar linker tiet. Binnen de kortste keren stond hij weer keihard.

"Goeiemorgen pappie, ik heb een ontbijtje voor je," zei ze met een glimlach die zijn ziel deed smelten en zijn liet kloppen. "Dank je wel schoonheid" zei hij terwijl hij voorover leunde en haar een kus gaf op haar zachte volle lippen en een snelle blik wierp in de voorkant van haar nachthemdje en daarbij beloond werd met een kort onbelemmerd uitzicht op haar grote fraaie tepels.

Bianca verraste hem vervolgens door vlug naast hem in bed te glippen, waarbij haar nachthemdje tot aan haar middel omhoog schoof en hem kort een onbeperkt zicht gaf op haar behaarde poesje voordat ze de dekens omhoog kon trekken. Vervolgens pakte ze het dienblad, en samen zaten ze gezellig te eten, te drinken en te kletsen. Ze was nu naakt tot aan haar middel en hun blote dijen raakten elkaar terwijl ze zaten te kletsen. Zijn lul bleef stokstijf en het was maar goed dat het dienblad zijn zijn erectie verborg.

Bianca had haar vaders erectie onder de dekens bemerkt toen ze de kamer binnenkwam. Ze meende ook een glimp van haar lichtblauw satijnen onderbroekje gezien te hebben in de buurt van haar vaders kruis toen ze de dekens opsloeg om naast haar vader in bed te kruipen. Terwijl ze het voor deed komen om wat gemakkelijker in het bed te kunnen zitten slaagde ze er in om kort met haar dij dicht langs haar vaders lul te schuiven waarbij ze onmiskenbaar zacht satijn voelde. De lakens waren van katoen. Bianca was er nu zeker van dat haar vader haar licht blauwe onderbroekje, dat ze de vorige avond uit had gedaan en in de wasmand gegooid, nu om zijn stijve mannenlul zat gedraaid. Ze zag nu haar kans.

Bianca pakte het dienblad en zette het op het nachtkastje, draaide zich om en steunde naast haar vader tegen de kussens. "Pappie, herinner je je die dure zwarte Armani-jurk nog die ik aangepast heb in het winkelcentrum toen wij daar gisteravond waren, denk je dat jer die voor mijn verjaardag zou willen kopen?" vroeg ze terwijl ze verleidelijk met haar ogen naar hem knipperde.

"Oh lieverd, dat weet ik nog niet. Die is wel erg duur, 900 Euro voor een jurk." Bianca draaide zich meer naar hem toe, met opzet liet ze ιιn schouderbandje van haar nachthemdje af glijden. Haar vader was uit het veld geslagen en had even een gebrek aan woorden toen Bianca's nachthemdje aan ιιn kant van haar schouder schoof en haar beeldschone rechterborst in zijn blikveld verscheen en zijn lust tot het kookpunt aanwakkerde. Hij nam aan dat Bianca het niet bemerkte en hij wilde het haar niet meteen vertellen omdat hij van de vlammende aanblik van haar tiet genoot.

"Oh, en pappie, wat vind je van die prachtige zwarte parelsnoer, die zou ik ook heel graag willen hebben, en dan met die prachtige Gucci schoenen." Hij kwam even terug in de realiteit toen hij zich realiseerde dat Bianca het over cadeautjes van in totaal meer dan 3000 Euro had. Ook al kon hij het gemakkelijk betalen, het was meer dan hij van plan was haar te geven.

"Oh lieverd, het is zo'n hoop geld weet je." Bianca keek naar haar vader en lachte omdat ze een plannetje had, een plannetje waarmee ze haar vaders lul en de dure spulletjes kon krijgen. Met een plotselinge beweging trok ze de dekens weg van hun beiden.

Haar vader werd begroet door een ononderbroken blik op zijn dochters grote en volle bos schaamhaar en hij was een kort moment zo sterk afgeleid door die lieflijke blik op haar behaarde poes dat hij vergat wat hij zelf nu liet zien. Bianca blikte in een combinatie van voldoening, genoegen en lust naar haar vaders grote en stijf opgerichte lul. Die zat half verstopt in haar blauwe satijnen onderbroekje dat om het prachtige voorwerp van haar verlangen was gedraaid, maar de kop van zijn lul was goed zichtbaar, voorvocht druppelde er uit en een donkere vlek toonde aan waar het in haar broekje was getrokken.

"Oh pappie, pappie, wat doe je nu, je hebt mijn onderbroekje om je piemel gedraaid?"

Haar vader werd verlamd door een combinatie van ontsteltenis en angst. Ondanks de schok van deze situatie weigerde zijn lul kleiner te worden. Hij had nog steeds een prachtig uitzicht op zijn dochters rechter tiet en haar harige doosje. Bianca boog zich voorover en pakte met haar hand zijn met het onderbroekje bedekte lul vast en die dikke lul begon bijna onmiddelijk krachtig te kloppen. "Komt dit door mij pappie... ben ik degene aan wie je denkt als je jezelf aftrekt... koop voor mij die spulletjes en al je verlangens gaan in vervulling pappie, je mag alles bij me doen pappie wat je graag wilt... en ik zal het niet tegen mama vertellen." Hij was eerst totaal verbouwereerd en vervolgens geschokt en dan, binnen een paar seconden, zijn lul, zijn lust, namen het over.

"Oh lieverd, lieverd, ik wil je zo graag neuken. Je mag het allemaal hebben lieverd, laten we vanochtend heerlijk seks hebben samen en alles wat je wilt krijg je." Hij begreep het nog niet, maar Bianca wilde meer dan alleen maar ιιn ochtend papa-seks, ze wilde hem steeds weer opnieuw voor zich hebben en ging er voor zorgen dat dat ook zou gaan gebeuren. In feite wist ze dat hij haar seks-slaaf zou worden. "Okay pappie, doe het ...doe het nu bij me, zo lang als je maar wilt, mama komt toch pas vanavond laat thuis."

Hij gromde en trok de rest van de dekens weg en trok haar naar zich toe. Zijn mond ontmoette de hare en ze opende haar lippen om zijn tong te ontvangen. Hun monden ontmoetten elkaar met een natte passie en hun tongen streelden elkaar en ze proefden elkaar. Bianca voelde haar kutlipjes dik worden en ze kon voelen dat ze erg nat was en klaar om haar vaders massieve lul in haar op te nemen. Hij duwde zichzelf met zijn armen omhoog en ging over haar heen liggen met zijn dijen tussen die van haar.

Hij keek wellustig omlaag en rukte haar nachthemdje af, scheurde het in tweeλn met de haast van zijn verlangen om een onbelemmerd zicht te hebben op haar beide flinke tieten. Hij viel aan op haar rechter tiet en zoog er aan, daarna zoog hij aan haar linker tiet, steeds liefkozend, grijpend en zuigend. Hij schoof omlaag en viel aan op haar harige kutje. Hij zocht zachtjes een weg door haar bos en vond haar natte hemelse lipjes, glinsterend door haar sappen en opgezwollen door haar opwinding. Haar klit was groot en opgezet als een klein lulletje van een paar centimeter lang. Hij zoog er aan, kuste er op en stak zijn tong in haar... hij proefde haar, ze smaakte goddelijk ... sabbelde aan haar klit en schaamlipjes als een bezetene. Hij was bezeten, bezeten van een onverzadigbaar verlangen om op zijn dochter in te rammen.

Bianca spreidde haar dijen en riep uit; "Stop hem er in papa ... steek je dikke papa-lul in me, vlug."

Hij schoof haar stevige hunkerende lichaam omhoog en plaatste zijn monsterlul tegen de ingang van haar tunnel van hemels plezier, zijn dochters kut. Ze keek naar beneden met lust en verlangen, om haar grote vaders-lul haar spleetje en klit te zien en te voelen duwen en strelen, "Doe het pappie! Doe het! Doe het bij me! Neuk je lul in me, dieppppp!!" Hij stootte en duwde, en 20 kloppende centimeters incestueuze papa-lul schoven bij haar naar binnen, in haar warme natte kloppende dochter-kut.

"Oh pappie, pappie ik houd van je lul, seks is heerlijk, neuk me hard pappie! Neuk me de hele dag pappie!"

Hun opwinding samen was zo groot dat ze beiden al bijna klaar kwamen. "Ik kom lieverd... kan het niet meer houden lieverd... moet hem er uit trekken... moet hem er uit trekken want ik kom bijna klaar." Bianca greep zijn billen met haar beide handen stevig vast, zijn harde zacht gespierde duwende kont, en riep uit; "Kom klaar in me pappie! Vul me met papa-room nu! Spuit me helemaal vol! Vul me met je kwakken pappie!! Een heleboel papie-kwakken!! Kom op, doe het bij me!!"

Dat werd hem teveel. Hij kon geen weerstand meer bieden, ondanks de angst dat hij zijn dochter zwanger zou maken. Zijn lul had nu de controle over genomen. Hij slaakte een oerkreet en gromde, ramde krachtig op haar in, trachtend zijn lul en zijn ballen in haar kut te krijgen. De eerste dikke sliert sperma spoot met de kracht van een vuurstorm naar buiten. Ze voelde het. "Oh ja pappieieie... mijn pappie spuit zijn sperma in me... maak een baby in me papa... maak een baby."

Hij gromde en bereed haar als een jockey terwijl hij zich ontlaadde met de ene na de andere dikke sliert romig sperma. Zijn dikke balzak bevatte een enorme hoeveelheid sperma. Bianca telde 15 dikke stralen sperma, een verder nog zijn dikke nadruipende slierten; zijn romige ontlading duurde wel een minuut.

Ze werd zwanger dat weekend. Bianca's moeder stelde haar thuiskomst uit van zaterdag avond naar maandag ochtend. Tegen die tijd hadden Bianca en haar vader zo'n twaalf keer geneukt en had hij liters romig sperma in haar vruchtbare kutje gespoten.

Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  Oude wijven zoeken een Sexdate!  Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  
rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
Kotsesextube | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisexkstube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Webcamsekstube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm
Harde Sexfilm | Geile schaamlippen | Gratis Porno Sexfilm | De Sexbioscoop | Geile Filmpjes | CreampieSex | De Sexpagina!© 2022 https://seksverhalen.org/sexverhalen/incest/2013/Bianca-helpt-haar-vader.html