Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Snel sexcontact met mij!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Veilig een keiharde erectie

Een lul zo hard als staal!

Wil je met me neuken?

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Geile reunie van Henk en Linda
Categorie: incest | maandag 9 september 2013 02:59

Geile afspraakjes

Het was vrijdagmiddag en samen met mijn zus Linda zat ik in de auto op weg naar het vakantiehuisje van mijn ouders. We hadden veel bij te praten en hadden gelukkig de tijd ervoor omdat het anderhalf uur rijden is naar Zeeland. Ik had Linda jaren niet gezien omdat ze in het buitenland woont. We gingen naar het huisje op verzoek van Pa en Ma, om de boel leeg te ruimen. Zelf zagen ze het niet meer zitten om dit te doen. Linda, nu 34, ziet er met haar halflange donkere haar jeugdig uit en ik kan me voorstellen dat ze door menig man nagekeken wordt, slechts wat kleine rimpeltjes rond haar ogen en mond verraden haar echte leeftijd. Zelf ben ik 35 en zie er voor mijn leeftijd niet slecht uit, maar de haarlijn trekt al wat terug en ik moet oppassen geen buikje te krijgen. Ik ben getrouwd met Miranda en heb een zoontje van vijf en een dochtertje van van drie. Ons seksleven staat op een laag pitje sinds onze dochter geboren is. Ze staat soms meerdere keren per nacht voor ons bed, waardoor wij, als we in bed liggen, willen slapen. Als we wat doen lijkt het meer op een verplicht nummertje dan op een geile vrijpartij.

Bij het huisje aangekomen worden we triest van de aanblik. We zijn er al lang niet meer geweest. Het ruikt er muf en er zitten schimmelplekken op de muren. De laatste slaapkamer is door de plaatselijke jeugd, die door een geforceerd raam binnen zijn gekomen, als liefdesnestje gebruikt , gezien de grote hoeveelheid gebruikte condooms op de grond. Voorlopig moeten we er toch minimaal een nachtje slapen en we besluiten om de keuken, badkamer en voorste slaapkamer schoon te maken, zodat we daar in elk geval gebruik van kunnen maken.

Ik zie Linda op handen en knieen voor het bed om de dozen eronder vandaan te trekken. Als ik haar zo zie, haar broek strak gespannen om haar billen en haar borsten duidelijk zichtbaar in haar blouse, dwalen mijn gedachten af naar een periode van bijna vijftien jaar geleden. Ik voel de kriebel in mijn kruis en draai me snel om. "Wat geweest is is geweest en komt niet meer terug," denk ik, maar onwillekeurig flitsen de herinneringen aan ons laatste weekend samen in dit huisje door mijn hoofd.

Die avond gaan we voor het gemak maar uit eten. Gezellig pratend zitten we tegen over elkaar.Haar grijze ogen twinkelen. Ze is duidelijk geen achttien meer maar heeft zich ontwikkeld tot een volwassen vrouw, haar borsten en billen zijn voller en ik probeer me voor te stellen hoe ze er nu naakt uitziet. Soms raken onze benen elkaar, het tafeltje is niet al te groot.

Terwijl we aan het eten waren en honderduit praatten, raakten onze benen elkaar. Ik trok niet terug en oude herinneringen flitsten door mijn hoofd. Ik vroeg me af of Henk op dezelfde manier er aan terugdacht als ik. Het is lang geleden, maar eens hebben we samen seks gehad. We waren jong nog, maar vergeten heb ik het nooit. Ik bekijk mijn broer is goed. Hij ziet er nog goed uit, beetje ouder natuurlijk, maar hij ziet er nog goed uit. Ik ben ook geen achttien meer natuurlijk, wat voller, niet meer dat slanke mooie meisje van vroeger. Onwillekeurig vroeg ik me af, of mijn broer me nog steeds zou willen. Zou hij er nu anders over denken? Hij was getrouwd en heeft twee kindertjes. Ik heb wel een vriend, en geen kinderen. Zou ik hem nog wel willen? Eigenlijk wist ik het antwoord wel, ja dus. Eerlijk gezegd was ik nog steeds wel geil op mijn broertje. "Waar zit je aan te denken, je bent met je gedachten heel ver weg." zei hij, en bracht me terug in de werkelijkheid. Ik bloosde, "Aan vroeger, je weet wel wat ik bedoel, denk jij er nog wel eens aan?" Het bleef even stil, toen knikte hij wat verlegen, "Ik denk er nog vaak aan , Linda, was het verkeerd wat we toen deden?" We babbelden nog wat door, tot het tijd werd naar huis te gaan. Henk rekende af en we liepen naar huis. Een wandeling van een half uurtje door de duinen. Henk sloeg een arm om me heen en als twee geliefden, met mijn hoofd tegen zijn schouder, liepen we zwijgend naast elkaar. Het was een heerlijke zomeravond en Henk stelde voor een stukje over het strand te lopen. "Wil je seks op the beach?" plaagde ik. Hij stopte en draaide zich naar mij toe. "Jij? Ik weet niet of je een grapje maakt, maar ik loop aan niks anders te denken. Sorry, Lin, maar ik ben geil, geil op jou. Ik wil niks liever dan net als vroeger met jou, nou ja, je weet wel,.." Ik keek hem aan, zoende hem op zijn mond en zei,"Kom, laten we een plekje zoeken."

Op het strand vonden we aan de voet van de duinen een beschut plekje. Het strand was verlaten en je hoorde alleen de wind en de zee. Linda sloeg haar armen om me heen, even twijfelde ik, of ik Miranda kon bedriegen, maar ik was geil en Linda duwde haar lichaam dicht tegen me aan. De twijfel ging snel over in een hefige tongzoen en onze handen verkenden elkaars lichaam. Mijn vingers trilden van opwinding toen ik de knoopjes van haar bloes openmaakte en tot mijn verrassing geen b h aantrof. Ik voelde hoe ze mijn broek losmaakte en haar handen gleden mijn slip in en gleden over de lengte van mij harde paal en voelden aan mijn ballen. Even later stonden we naakt tegenover elkaar, haar harde tepels prikten tegen mijn borst en mijn harde lul voelde warm tussen onze buiken. Met haar armen om mijn nek trok ze mij me naar beneden naar het nog warme zand.

Zo geil was ik, ik voelde Henk's keiharde lul tegen mijn buik, net als 15 jaar geleden. We vielen op het zand en ik trok hem boven op me. Ik had geen zin in voorspel. ik wilde hem in me voelen. "Ik kan niet wachten, lief broertje van me, na al die jaren, neuk me, neuk me net als vroeger en neuk me hard." Ik voelde hem in me komen en kon een schreeuw van geiligheid niet onderdrukken. Henk vulde mijn kut, hij zat diep in me en begon langzaam te stoten. Ik bewoog mee met zijn rhytme. "Harder nu, Henk, naai je zus, net als vroeger, neuk me, schatje, woon me uit, doe met me wat je wil." kreunde ik. Ik zag in het donker zijn ogen die me aankeken. Hij neukte me nu met harde stoten. "Ohh, zus, net als vroeger, zo lekker ben je, je kut voelt zo heerlijk, ik ga je vullen met mijn geile sperma, oooohhhhh, ik ga al komen, sorry, zo vlug, maar aaaahhhhh." Ik voelde hem in verkrampen, hij ging komen en ik vond het goed, ik wilde hem in me houden, mijn kut heet om zijn pulserende pik. "Kom maar, lief broertje, kom maar lekker in je zusjes geile kut, ik vind het heerlijk om je in me te voelen komen." Ik kreunde met hem mee, masseerde zijn heerlijke lul met mijn kut en toen explodeerde hij in me. "Jaaaaahhhhh, Lin, ik kommmm, ik komm," schreeuwde hij en ik gilde met hem mee. "Ja, kom maar Henk, kom maar lekker klaar in me, ik voel je spuiten, jjja, jaaa, ga door, niet stoppen, oohhh.."

Bezweet en voldaan steunde ik zwaar op haar lichaam, mijn harde lul nog steeds naschokkend in haar heerlijke strakke natte kutje. Dit was lust en passie geweest die ik de laatste jaren had gemist. Ik voelde haar ademhaling en hartslag en werd mij weer bewust van haar. Haar handen streelden mijn rug en haar grijze ogen straalden en onze lippen vonden elkaar. Mijn handen vonden haar borsten. Ze waren zacht, maar nog stevig. Ze kreunde toen ik ze masseerde en gilde van genot toen ik op haar grote harde tepels zoog. Haar buik rilde toen ik haar navel kuste en verder langzaam naar beneden ging. Haar schaamhaar was een keurig getrimd driehoekje van donker haar. Ik vind dit vrouwelijker dan helemaal kaal. Ik snoof haar geur op, die heerlijke geur van een opgewonden vrouw . Haar gezwollen lippen glommen van haar en mijn vocht. Plagerig likte en kuste ik haar, haar meest gevoelige plekje expres vermijdend. Ze kreunde van genot en vroeg om meer, haar heupen bewogen en haar handen duwden aan mijn hoofd zodat ik haar het genot zou geven wat ik haar onthield. Twee vingers ontving ze kreunend in haar natte grotje en ik likte en proefde haar vocht vermengd met mijn zaad.. Plotseling gaf ik haar wat ze wilde. Ik likte een paar keer over haar gezwollen klit, ze schreeuwde van plezier en wilde mij aanmoedigen door te gaan. "Henk, ga...." en ging toen over in een hoge gil toen ik haar klitje tussen mijn lippen zoog. Haar dijen klemden zich om mijn hoofd en haar lichaam schokte ongecontroleerd, haar kutje trok samen en ze schreeuwde, "Heeeeenk, yeeesssssssssssssssss" Haar lichaam leek niet meer te kunnen stoppen, maar uiteindelijk viel ze slap , hijgend en bezweet achterover in het zand. Steunend op mijn armen lag ik op haar, mijn weer harde lul tikte tegen haar drijfnatte spleetje.

Ik was drijfnat, niet alleen mijn kut, maar mijn hele lichaam.

Uitgeput lag ik achterover naast Henk. Hij had me geplaagd, steeds mijn hoogte punt uitstellend en had me dan eindelijk bevredigd, nadat ik hem schreeuwend en bijna huilend had gesmeekt. "Please Henk, laat me komen, laat me alsjeblieft komen, ik kan niet meer." Zijn vingers vonden mijn klit precies daar waar het moest, en al schokkend, bevend, gillend was ik klaargekomen. Golf na golf ging door min lichaam. Ik had geen idee hoe lang het geduurd had, het leek eeuwen. Heerlijk loom en tevreden voelde ik me. Ik wilde wel meer, maar eerst moest ik nagenieten van dat intense orgasme. Languit op mijn rug, mijn benen nog wijd open, mijn kut gloeiend mijn schaamlippen gezwollen, lag ik daarnaast mijn broer.

Toen voelde ik Henk weer bewegen. "Nog een keer, lief broertje van me, doen we het nog een keer, maar nu langzaam." Op zijn handen steunend zag ik hem boven mij. Ik voelde hoe zijn pik nog steeds of alweer stijf was. Hij boog zich dicht naar me toe, beet zacht in mijn nog steeds stijve bruine tepels en fluisterde toen, met zijn lippen nu op de mijne, "zou je het fijn vinden als ik je in je kontje neuk?" "Alles mag, ik wil het graag, als jij dat lekker vindt." Ik had wel eerder anale seks gehad, maar niet met hem en eerlijk gezegd, vond ik het meestal niet erg lekker en het kon best pijnlijk zijn. Ik vertelde hem dat en hij zei gelijk bezorgd, "dan doen we het toch niet, Lin." Ik lachte en duwde hem van me af, toen draaide ik me om en ging op mijn knieën zitten. Met mijn kont omhoog nodigde ik hem uit me van achter te nemen. "zal je voorzichtig zijn?" vroeg ik hem, toch een beetje verlegen. Ik voelde hoe hij een vinger in mijn kut bracht en toen, met zijn nu natte vinger voorzichtig in mijn sterretje draaide. Ik probeerde te ontspannen en hij gleed een stukje verder naar binnen. Het was een lekker gevoel, geen pijn en het maakte me weer geil, Voorzichtig drukte ik mijn kont verder naar achter en weer verdween hij wat verder naar binnen. Hij draaide zijn vinger en ging langzaam op en neer. Ik voelde hoe mijn bruine holletje zich verwijdde.. Hij speelde door tot ik zijn vinger uit mijn kont voelde glijden. Ik voelde nu hoe hij zijn stijve lul voor mijn poepgaatje zetten en langzaam duwde. Ik denk dat hij zijn pik met spuug nat had gemaakt, want hij zat al een aardig stuk in me en het voelde verrukkelijk. Ik duwde verder tegen zijn staaf aan en half achteromkijkend fluisterde ik, "Kom maar Henk, het voelt goed, kom er maar helemaal in, stoot maar in een keer." Hij trok zijn pik een stukje terug en stootte toen hard, ik ving hem op, door mijn kont stijf naar achter te duwen. "Auhh, ja, zoooo, lekker, je zit erin, oooohhhhh, geil, jaaa, neuk me in mijn reet, viezerik, doe maar, lekker, neuk je jongste zus lekker in haar kont." Dit laatste gilde ik uit. Henk gaf ook een schreeuw vertelde me hoe lekker strak mijn kont was en dat hij me ging volspuiten in mijn vieze reet. We ontdekten eigenlijk toen dat we het allebei lekker vonden om vies met elkaar te praten. Ik wist dat allang van mezelf natuurlijk, maar ongemerkt was ik ook zo met mijn broer gaan praten. Het hek was nu van de dam. Hij noemde me zijn gore hoerenzus en ik noemde hem bij nog veel meer smerige namen.

Ik maakte haar voor dingen uit die ik normaal nooit zou zeggen, zou het erfelijk zijn? Terwijl ik langzaam uit haar strakke kontje terugtrok om weer hard en diep in haar te stoten, haar billen trilden bij elke stoot. Langzaam voerde ik het tempo op en ik bepaalde het tempo door haar ook bij haar heupen vast te pakken, wat zij mij allemaal noemde ga ik niet herhalen maar zij gaf van schrik een gil toen ik haar een harde klap op haar bil gaf. Ik boog voorover en fluisterde in haar oor “zusje je bent een geil teefje en ik zal je ook zo behandelen” ondertussen leunde ik zwaar op haar rug en stootte weer in haar kontje en mijn handen omsloten haar borsten en kneep even gemeen in haar harde gevoelig tepels en voelde haar lichaam onder mij schokken terwijl zij kreunde. “teefje vinger jezelf klaar voordat ik je kontje volspuit of anders…..” fluisterde ik in haar oor. Ik haalde mijn gewicht weer van haar rug en ik zag haar lekkere billen weer trillen van de volgende stoot, ik had geen haast en hield even stil mijn harde staaf lekker diep in haar verborgen. Haar billen trilden en haar lichaam schokte van de klap die erop gaf en er verschenen rode vlekken!

“vinger jezelf teefje en snel een beetje hoerenzusje van me”

steunende op 1 arm begon ze zichzelf te vingeren. Ik begon weer in haar te stoten en zij maakte mij uit voor van alles uit en vervloekte mij, ik wist dat ik dit niet meer lang vol ging houden “sneller teefje ik wil je voelen klaarkomen met mijn harde pik diep in je kontje”, voor haar was de ontlading ook niet ver meer en ik spoorde haar nog meer aan tot ik haar kontje strakker voelde worden en zij haar hoofd achterover gooide en gilde van genot, haar lichaam schokte en toen voelde ik dat het zover was. Schokkend spoot mij lul diep begraven in haar strakke kontje zijn lading in haar darmen en ik leunde voorover “het was geweldig lin, je bent een geweldig geil hoertje” ze keek even om en een glimlach verscheen op haar bezwete gezicht ze probeerde wat te zeggen maar kwam niet goed uit haar woorden en zei toe “en jij bent een erg geil broertje”.

De wind trok wat aan en blies nu over onze bezwete lichamen, het voelde niet meer zo warm aan. Ik trok mijn slapper wordende lul uit haar en zag enkele druppels van mijn zaad uit haar kontje komen, we pakten onze kleren onder onze arm en liepen omarmd naar het huisje. Zwijgend liepen we die 10 minuten door de duinen, onze naakte lichamen dicht tegen elkaar aan. In het huisje lieten we de kleren op de grond vallen en trok ze mij mee naar de douche, de douche was klein en het warme water stroomde over onze lichamen. De enige spons deelden we, vandaag hadden we al zoveel gedeeld, we sopten elkaars lichaam. Soms klonk er een kreun of zucht verder waren we stil, nog onder de indruk van wat we gedaan hadden. Als laatste waste ik haar rug en haar stevige billen, mijn lul was alweer hard en plaatste mijn gezwollen eikel tegen haar goddelijke spleetje. Moeiteloos gleed ik in haar glibberige kutje tot haar billen mijn buik raakte. Lin zocht met haar handen steun bij de muur en keek even over haar schouder.

Terwijl Henk mijn rug stond te wassen, voelde ik zijn hand alweer naar mijn billen dwalen. Eigenlijk had ik het idee dat hij wel even genoeg had gehad en dacht na het douchen lekker te kunnen gaan slapen. Misschien nog een glaasje wijn en dan heerlijk met mijn broertje dicht tegen me aan in slaap te vallen. Henk dacht er anders over, ik voelde hoe hij nu met zijn alweer stijve pik mijn kut zocht. Ik keek half om, steunde met mijn handen tegen de muur en bukte voorover, hij ramde zijn pik in een keer mijn kut in. Ik voelde zijn en ballen tegen mijn billen aan, hij zat diep in me. Ik voelde ook mijn zin weer groeien. "Laatste keer, Henk.", kreunde ik, "nog een keertje wil ik lekker klaarkomen, maar samen met jou." Henk was heel lief nu, hij neukte me langzaam en ik bewoog met hem mee. We neukten langzaam, genietend van iedere stoot, meekreunend op de maat. Langzamer werden onze bewegingen weer heftiger, en onze geluiden harder. Ik wreef en speelde met mijn klit. Als ik gelijk met mijn broertje wilde klaarkomen moest ik mezelf een beetje meehelpen. Ik voelde hoe Henk mijn haar vastpakte en met iedere stoot mij naar achter trok. Ik boog zo ver als kon voorover en Hij naaide me nu als een hond zijn teef. Ik voelde me mijn broers geile teefje. "Ja, Henk, doe maar, naai je teef, naai je geile slet." riep ik. Hij wist natuurlijk niet wat ik dacht, maar ik denk dat hij het raadde. ".Ik neuk je, teef, ik wil je reu zijn, ik wil je dekken." Ik voelde dat ik kon komen en gilde het uit. "Ik ga komen, Henk, ik kom bijna, hoe ver ben jij?" Henk stootte wat wilde klanken uit en ik kon hem niet verstaan, maar voelde dat hij ook zo ver was. "Kom, Henk, kommmmmm." en toen raakte ik buiten zinnen, ik voelde hoe hij zwaar schokkend in me klaarkwam en ik had moeite niet te vallen, zo overweldigend was mijn orgasme. We schreeuwden het samen uit. "Blijf doorgaan, Henk, lief broertje, niet stoppen nu, langzaam doorgaan, ooohhh, jaaahh, zooo, doorgaan, het houdt niet op." stamelde ik, diep voorover gebukt stond ik nog een paar minuten, met Henk zijn lul diep in me begraven. Zijn stoten kwamen nu langzamer en rustiger, tot ze uiteindelijk ophielden. Hij hing zwaar hijgend over me heen. "O, Jezus, zus, dat was lekker, dit was supergeil, het beste tot nu toe." hijgde hij. Ik lachte, en ging rechtop staan, zodat hij uit me gleed. "Tot nu toe, dat zeg je goed." zei ik. Maar nu ga ik weer douchen, en dan naar bed. Morgen is er weer een dag. Het weekend is nog niet voorbij.

Toen ik de slaapkamer in liep lag ze al te slapen, haar naakte lichaam half onder het laken, haar borsten bewogen langzaam op en neer met haar trage ademhaling. Als ik niet beter wist zou je bijna niet geloven dat zij zo’n geil heet vrouwtje was, heel rustig zonder haar te storen ging ik naast haar liggen en lag nog even vol bewondering naar mijn zusje te kijken.

Wil jij een Negerin neuken?  Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  Oude wijven zoeken een Sexdate!  
rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
Kotsesextube | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisexkstube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Webcamsekstube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm
Harde Sexfilm | Geile schaamlippen | Gratis Porno Sexfilm | De Sexbioscoop | Geile Filmpjes | CreampieSex | De Sexpagina!© 2022 https://seksverhalen.org/sexverhalen/incest/2006/Geile-reunie-van-Henk-en-Linda.html