Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Veilig een keiharde erectie

Een lul zo hard als staal!

Wil je met me neuken?

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Snel sexcontact met mij!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Zou je een Moeder neuken?

Stiekem en een beetje verboden DEEL1
Categorie: incest | dinsdag 3 september 2013 01:40

Geile afspraakjes

DEEL 1 - Mijn naam is dus Barbara getrouwd met Willem. Samen hebben wij een zoon die zestien die Kevin heet. Ik ben een vrouw die nu steeds meer gaat ontdekken. Mijn leeftijd is 38 en ben rood harig van mijn eigen. Willem mijn man is 42. Onze zoon Kevin is 16 en heeft het zelfde haar als zijn vader blond. Willem en ik zijn gelukkig getrouwd alleen er ontbreek iets aan. Er is geen vonk meer in onze relatie, en dat is vooral op het sex gebied te merken. Als wij seks hebben dan is dat 1 of 2 keer per maand. Mijn man is bezig met zijn hobby en niet zo zeer met mij. Willen doet aan de vissport mee, een zo genaamde prof visser. hij doet aan elke competitie mee, die binnen zijn club valt. En dat is elk weekend zowat. De laatste maanden gaat hij zelfs naar het buitenland daar voor. Het is de laatste jaren nog nooit zo erg geweest. Vooral in het weekend mis ik Willem steeds meer, alleen in dat grote bed. Ik heb bijna geen vriendinnen, dus kan ik daar bijna met niemand over praten.

Mijn leventje bestaat nu de laatste tijd uit werken, huis houden doen en met mijn zoon naar het voetbal gaan. Kevin zit op voetbal en vanaf het begin dat hij op voetbal zit ga ik naar zijn wedstrijden kijken in het weekend. En nu is er op vrijdag avond iets gebeurd. Ik lag in mijn bed om 11 uur en begonnen te fantaseeren over sex. Zacht lag ik met mijn poesje te spelen onder de deken. En mijn fantasie een beetje de vrije loop op ging. Ik zag al die jongens van het voetbal elftal van mijn zoon onder de douche staan. Steeds meer sloot ik mijn ogen en fantaseerde hoe die jongens gekke spelletjes deeden onder de douche. Mijn poesje werd steeds natter. Ik verdween in mijn fantasie, die jongens zag ik naakt staan. En 1 voor 1 gingen er steeds meer weg onder de douche vandaan. Toen het moment kwam dat er 1 jongen over bleef. Hij begon zijn eigen zacht aan zijn lul te trekken. In mijn fantasie had hij een behoorlijke lul staan. Ik kwam de kleedkamer in lopen om mijn zoon te halen. Ik stond oog in oog met zijn team genoot. Zijn harde lul stond recht vooruit. De jongen begon te stotteren, het is niet wat u ziet mevrouw. De deur viel dicht en ik gelijk het slot erop draaide. Binnen no time stond ik bij de jongen. En ik zei, draai je om kerel. De jongen was geschrokken en draaide zich om als een speer. Ik gaf deze jongen een klap op zijn bil, en riep schaam je eigen. Maar ik pakte met mijn hand zijn lul beet en begon er aan te trekken. Als jij je zelf wil aftrekken in een voetbalkleedkamer dan verdien jij een strafbeurt. Met grootte lange halen begon ik die jongen af te trekken en binnen no time voelde ik zijn zaad over mijn hand heen spuiten. Ik stuurde hem weg om zijn eigen aan te kleden, maar onder tussen dat hij weg liep likte ik zijn zaad van mijn hand.

Het was op dat moment klaar, mijn poesje begon te trillen en ik voelde mijn orgasme komen. even later merkte ik in bed dat ik super geil was geworden van zo'n jonge vent. Mijn fantasie was geiler dan ooit. Ik deed dit vaker en ik keek ook heel anders naar die jongens van voetbal. Mijn sekslust was gestilt, ik verwende mijn eigen steeds vaker in het weekend als mijn man weer weg was. Op een zaterdag hadden de voetbal jongens gewonnen en ik tegen mijn zoon zei. Waarom nodig jij niet Tim niet uit voor een gezellige avond bij ons thuis. Tim was de jongen die ik in mijn fantasie had.

Mijn zoon vond het een leuk idee en hij had het geregeld. Tim ging mee naar huis en hij bleef ook slapen. Het was een gezellige avond en het was bed tijd, het was inmiddels al 1 uur s'nachts. Ik ging naar bed en de jongens gingen ook gelijk naar boven. Het was stil en ik was bezig met mijn te ontkleden. Het enigste wat ik nog aan had was mijn slipje. Ik moest mijn tanden nog poetsen en twijfelde. Zal ik mijn ochtend jas aan doen of ga ik zo naar de badkamer toe. Het was wel spannend zonder badjas naar de badkamer. Daar ging ik dus zonder badjas. En of het zo moest zijn, ik deed de deur open van de badkamer en daar stond Tim. Hij stond naakt, spiernaakt. Hij was ook zijn tanden aan het poetsen. Hij keek om en zag mij staan. Zijn ogen gingen van onder naar boven. Binnen no time had hij mijn begluurd.Ik stapte stout de badkamer binnen en zei, hallo jonge man. Zijn je tandjes al mooi schoon. Laat mij je tandjes maar eens controleren. Toen Tim zijn eigen ineens omdraaide en zijn mond opende. Stond ik wel even verstijfd. Mijn ogen gingen ook van onder naar boven. Tim was niet klein geschapen, ik zag zijn piemel hangen en vergeleek hem gelijk met die van mijn man. En mijn man was ook niet klein geschapen en het was ongeveer het zelfde formaat.

Ik stapte dichterbij en keek in zijn mond. Maar op dat moment zag ik Tim zijn pik groeien. Binnen enkele secondes stond zijn pik stok stijf. Ik stapte stiekem naar voren en deed net of ik schrok. Stiekem deed ik of ik moest huilen van schrik. En Tim mij beet pakte om mijn te troosten. Alleen zijn lul was nog steeds keihard en prikte in mijn buik. Ik fluisterde in Tim zijn oor dat ik ook nog pijn in mijn rug had. Tim troostte en had mijn stevig beet. Ik pakte zijn hand en wees de plek aan op mijn rug. Wacht zei ik. Ik draaide mij om en bukte voorover. Met mijn handen op de wc pot stond ik voorover gebukt en zei dat de pijn onder de rand van mijn slipje zat. Tim stond achter mij, en ik deed stiekem mijn slipje lager. Zijn handen gingen over mijn rug en hij steeds lager ging. Omdat ik een los slipje aan had lied ik het steeds meer zakken van mijn benen. Ik stond in mijn blote kontje.

Nu vroeg ik of hij hoger kwam met zijn handen en hij dus ook dichter met zijn lul kwam. Zijn lul voelde ik tegen mijn kontje aan komen en ik nu ook mijn benen begon te spreiden. Stiekem deed ik mijn kontje naar achter en zijn lul tegen mijn kutje aan kwam. Tim was niet meer te remmen.

Hij duwde ineens zijn lul naar binnen.

Zijn handen verdwenen van mijn rug en hij mijn middel beet pakte en begon te stootten. Ik werd geneukt door het leeftijd genootje van mijn zoon in mijn eigen badkamer. Jammer genoeg duurde het niet lang, Tim begon al naar een paar minuten te spuiten. Ik had nog geen orgasme gekregen. Tim was te on ervaren. Hij schaamde zijn eigen ook en begon steeds zijn excuus te maken. Ik probeerde hem nog op te geilen, maar dat was ter vergeefs. Tim ging naar de kamer en ik moest in de slaapkamer het werk nog even af maken. Het was spannend geil geweest, maar uiteindelijk viel het toch een beetje tegen.

Een week of twee later gaf ik een party een lingerie party. Ik had drie vriendinnen uitgenodigt en er zou een vrouw komen voor de lingerie te laten zien. Alleen mijn zoon was thuis, Willem mijn man was weer eens weg dit weekend. De avond was bezig en de meiden hadden het bijzonder naar hun zin. er werd veel lingerie gekocht, vooral hele mooie en nette. Het was het einde van de avond toen de vrouw nog wel even de ordi dingen lied zien. Er zaten echt hele erge dingen tussen. Openkruis slipjes, open bhtjes,hoerige kleuren, latex, van alles. Ik was de eerste die een paar dingen kocht van die dingen. Ik wilde wel mijn man weer eens op de kast krijgen. Het zat erop de avond, de meiden gingen naar huis. En ik was alleen, ik begon wat dingen voor te houden. Het voelde lekker aan. Ik werd opgewonden , vooral toen ik het slipje pakte zonder kruis. Het was een knal rode string. Ik kon het niet weerstaan om het even aan te trekken, het bij passende BH deed ik ook maar aan. De geilheid kwam naar boven. Ik pakte alles bij elkaar en ging naar boven. mijn idee was om mijn eens heerlijk te verwennen in dat geile spul. Op de trap kwamen mijn tepels al uit het BH. Alle spullen gooide ik in mijn kamer en ging snel naar de badkamer. De spiegel, ik wilde mijn geile lichaam zien. Opeens ging de deur open van de badkamer en daar stond Kevin. Hij stond alleen in een slip. ik schrok mij kapot, wat moest mijn zoon wel niet denken. Je hoef niet te schrikken hoor, ik heb alles gehoord van jullie. Wie zei ik onschuldig? Van tim en jou!

Ik heb je horen kreunen en Tim hoorde ik hijgen als een paard. Ik zag hoe mijn zoon een stijve pik kreeg zijn slipje kwam steeds meer omhoog. Kevin zei, Nu doe je het voor hoe jij Tim verleiden. Anders zeg ik het tegen pa. Ik stond perplex. Overrompeld als dat ik was, ging ik gebukt staan met mijn handen op de wc. En zei wat Tim deed, mijn zoon kwam achter mij staan en begon Tim na te doen. Ik vond het dood eng, maar toen Kevin zijn blote lul te voor schijn haalde keek ik gelijk voor mij. Ik sloot mijn ogen en vertelde verder wat er gebeurde. Op het moment dat ik zei, dat Tim zijn pik naar binnen drukte.

Voelde ik mijn zoon's pik naar binnen glijden.

Dit voelde heftige aan. Kevin's pik vulde mijn kutje helemaal. Mijn eigen zoon begon mij nu te neuken, Zijn pik ging steeds dieper en hij ging steeds harder stootten. Ik kon mij niet meer in houden en begon zacht te gillen en te kreunen. Kevin bromde onder het stootten, lekker he zo'n dikke pik in je hete kutje. Ik keek om en kon niet anders zeggen, neuk je moeder, neuk je geile moedertje. Kevin ging wilder en wilder te keer. Ik begon te komen. Gillend en kreunen spande ik mijn kutje en mijn orgasme eraan kwam. Precies op het zelfde moment begon Kevin zijn pik leeg te spuiten in mijn kutje. Ik was in jaren niet meer zo lekker geneukt als door mijn eigen zoon.

Sindsdien is de relatie met mijn zoon is alleen maar beter geworden, nadat hij mij heeft geneukt in de badkamer. De man waar ik zo veel van heb gehouden is bezeten van vissen, en zijn zoon heeft zijn taak volledig over genomen. Het was een dag of tien nadat ik geneukt was geworden door mijn zoon. En ik liep met een vriendin op de markt en had het gezellig over de seks. Dat kwam trouwens omdat zij weer eens als gewoonlijk bij de lingerie kraam stond.Dit keer was het niet onterecht, dat zij stopte. De man van de kraam had dit keer hele nieuwe setjes liggen. Het was misschien een beetje ordi wat hij had liggen maar wel leuk. Wij kochten ook precies het zelfde van de kraam. En vroegen korting aan de man.Haha lachte hij, alleen als jullie het even showen. Dan volgt er korting. Het was trouwens een lelijke vent, dus dat was gauw bekeken. Dan maar zonder korting.

Thuis bij mijn vriendin aan gekomen, vroeg zij. Vertel nou eens waar je het op de markt over had, onder een kopje thee vertelde ik haar dat mijn man steeds weg was en dat ik ook mijn gevoelens had. En dat ik mij heb laten gaan bij mijn zoon. Eerst bleef zij mij stil aan kijken,maar begon stieken toch een beetje te lachen.Hij is wel lekker zei mijn vriendin.En laten we eerlijk wezen,jong vlees is altijd het beste.ik moest haar tot in de kleine puntjes vertellen hoe het gekomen was.Jeetje wat een mazzel heb jij zei mijn vriendin.Mag ik ook eens blijven slapen bij jouw als je man weg is. Mijn vriendin was duidelijk jaloers op mijn seksuitspatting met mijn zoon. Ik vertelde haar dat het eenmalig was en dat het nooit meer voor zou komen. Ik geloofde er zelf ook niets van, maar goed dat kon ik toch niet anders vertellen tegen haar. Ik kon moeilijk vertellen dat ik zeker mijn zoon nog wel eens zou uitdagen.

Het was een uur of 5 en ik was thuis aan gekomen.En of de duivel er mee speelde. mijn man stond al klaar met zijn vis spullen. Schatje ik ga dit weekend weg met wat vrienden naar Belgie om daar mee te doen aan een vis wedstrijd. Jajajaja ik weet het al, het is altijd het zelfde liedje. hij verdween de deur uit en ik liep de trap op om even wat anders aan te doen.Ik ging toch nergens meer heen. Ik trok mijn kleren uit en stond in mijn slip en bh voor de spiegel.Ik kon het niet helpen maar ik was behoorlijk geil.In mijn kastje lag mijn lingerie en ik ook mijn slip en bh uit deed.Ik pakte het geilste setje wat ik had en trok het aan. Het was een rode string wat eigenlijk te hoerig was voor worden.Nu trok ik mijn bh aan, nou ja bh een lapje stof wat mijn tepels bedekte.Mijn borsten puilde eruit.Het zag er hoerig uit, daarop trok ik een nachtjurkje aan. Wat zwart en heel doorschijnend was. Het rode setje knalde eruit. Het kon gewoon niet hoeriger. In mijn gedachte kwamen de meest ordinaire , geile stoute dingen in mijn op.

Beneden kwam er geluid uit de keuken vandaan.Het moest mijn zoon zijn.Die was altijd bezig in de keuken.Stiekem sloop ik naar beneden en keek om de hoek van de keuken deur. Er stond een jongen die ik nog nooit had gezien. Hij keek recht in mijn gezicht en ik geen kant meer op kon. Goedemiddag mevrouw, ik ben Ruud, een vriend van u zoon. Ik kom dit weekend hier slapen, wij hebben puberruil gedaan.Heeft u zoon het niet verteld tegen u.ik stond met een mond vol tanden. Voor dat ik het wist kwam hij met zijn hand naar voren en hij vlakbij stond. Nu stond ik werkelijk in mijn nakie, de jongen keek dwars door mijn nachtjurkje heen. Hij gaf mij een hand en bekeek mij werkelijk van top tot teen. Zonder te verblikken of te verblozen stapte hij terug en zei vriendelijk, mijn naam is Ruud, ik zit op school bij Kevin en hij heeft mij nooit verteld dat hij zo'n mooie moeder had.

Woorden schoten mij te kort, en ik zelfs een beetje begon te hakkelen.Hij draaide zich om en ging gewoon verder waar hij op dat moment mee bezig was.Mijn schaamte was eigenlijk gelijk weg en ik de keuken in liep als een zelf verzekerde vrouw. Nou, prettig kennismaken dan maar, Ruud. Ik ben de moeder van Kevin. Ik noemde mijn naam niet, ik vond het juist erg spannend dat de jongen mij de moeder van Kevin noemde. Hij vertelde mij dat hij ook 15 jaar was en dat hij geen vriendin had. Het klonk allemaal erg spannend. Een jongen uit de klas van mijn zoon, die een heel weekend in mijn huis was. En dan ook nog helemaal alleen.

Ik liep naar de kamer en besloot ook niets anders aan te trekken. De jongen bleef in de keuken, hij was brood aan het maken.Snel tilde ik mijn borsten nog wat op en ging in de bank zitten.Het duurde niet lang of de jongen kwam de kamer binnen met een boord vol brood met eieren.Zo zei ik, weet je dat eieren niet zo goed voor je zijn.Hij keek en lachte, weet u dat ik gek ben op eieren. Ze zeggen dat je daar meer kracht van heb.En voordat ik het wist Floepte er bij mij uit. Ja en je krijg er ook meer zaad door. Hij keek met een blik van hummm lekker. Maar verder bleef hij gewoon zitten en zat te smikkelen.Onder het eten keek hij wel steeds naar mijn borsten en ik moet zeggen,die waren ook niet te missen.De avond brak aan en wij gezellig de hele avond door brachten op de bank, steeds meer voelde ik mij op mijn gemak bij de knaap. En ik ook zo ging zitten,dat hij steeds meer kon zien van mijn lichaam.Onder een glaasje wijn werden de gesprekken tussen ons ook steeds meer gewaagder. Met een beetje zappen kwam de tv op Veronica en daar begon Sexcetra. Hij was degene die de tv liet staan op die zender en er al snel een gesprek ontstond over jonge mannen met oudere vrouwen. Dat was het onderwerp waar het over ging. Hij vroeg op een moment aan mij, of ik dat ook spannend vond. Ik stond op en deed net of ik zijn vraag niet had gehoord. Ik liep langs hem om nog wat wijn te pakken. Toen ik terug kwam uit de keuken bukte ik recht voor zijn gezicht om zijn glas wijn in te schenken.Hij moest wel kijken naar mijn blote kontje en mijn poesje. Mijn slipje zat totaal in mijn kutje.ik deed net of ik wat achterover viel en zat ineens op schoot bij de jongen.ik voelde zijn stamper staan in zijn broek.Zo zei hij,dat is lekker zo.zonder meer om te kijken ging ik wat draaien met mijn kontje op zijn schoot.Zijn lul werd harder en harder.Hij begon in mijn borsten te knijpen en mijn tepels harder werden. Zijn jongen handen zakte naar beneden en ik voelde dat hij zat te wrijven over mijn kutje.mijn benen deed ik iets uit elkaar en gaf hem de ruimte. Zijn lul drukte tegen mijn kontje. Op de tv zagen wij hoe er een man net zijn lul naar binnen drukte bij een vrouw. Ik stond op en hij begreep wat ik wilde. Met zijn handen over mijn kontje bukte ik voorover en zei tegen de jongen.Maak je heerlijk paal bloot.Zijn handen verdwenen van mijn kontje en hij nu zei, kom lekker zitten. Hij trok mijn nachtjurkje omhoog en ik moest gaan zitten.Zijn lul stak tegen mijn schaamlipjes aan. Het glijden langs mijn buitenste schaamlipjes was super heet. En zijn hand ging van voor onder mijn jurkje naar mijn kutje toe. Hij trok mijn string van voor omhoog en het nu echt helemaal in mijn kutje zat getrokken. Zijn lul zat onder tussen nu tussen mijn slipje en mijn schaamlipjes in.En zijn eikel tegen mijn klit aan kwam.Ik keek naar beneden en zag zijn glimmende knop tegen mijn klit aan drukken. Zacht bleef ik wrijven met mijn kutje over zijn lul heen en de jongen mij beet had aan mijn tieten. Hij duwde mij zacht naar voren en zei, pak je wijn. Zijn hand ging tussen mijn slipje, terwijl ik mijn wijn pakte. Hij trok mijn slipje opzij en ik zacht weer ging zitten op zijn grote dikke lul. Neem een slok,zei hij. Zacht liet ik de wijn langs mijn lichaam lopen en het zo naar beneden zakte over mijn poesje heen. Ik keek en zag hoe het tussen mijn lipjes liep en over zijn dikke eikel. Hij trok nu zijn lul zacht terug en hij zocht mijn kutgaatje. Zacht gleed zijn lul naar binnen in mijn natte kutje. Het voelde koel en geil aan van de wijn.

Mijn GOD wat had die jongen een heerlijke lul.

Hij vulde mijn kutje totaal met zijn dikke lul. Zacht ging ik raden op zijn lul,het leek wel of ik op een paard zat.met mijn natte kutje schuurde ik over zijn lul heen en hij ook steeds dieper ging in mijn kutje.Mijn kutje begon nu ook nog soppende geluiden te maken.Zijn vinger ging naar mijn klitje en hij ging spelen met mijn klit onder het neuken.Mijn hoogtepunt kwam er aan.ik ging steeds wilder wrijven met mijn lichaam over zijn lul heen.En het gesop van mijn kutje was heerlijk om te horen. Oja, ik ga komen gilde ik zacht.Hij ging nu mij optillen heen en weer om laag en omhoog.Zijn lul leek wel een lul van een paard, het voelde aan als een boomstam in mijn kutje. Ik hield het niet meer en begon on gecontroleerd te gillen van genot. Mijn orgasme was bezig, mijn lichaam begon te schudden en te trillen. Hij riep, ik ga komen. Zijn zaad voelde ik mijn kutje in spuiten. Ik moest wel een beetje gaan staan want mijn kutje branden als vuur. Maar de jongen trok mij steeds zacht omlaag tot dat hij zijn lul helemaal leeg had gespoten in mijn kutje.

Met een brandend kutje stond ik op en keek de jongen aan.Ik kon niet meer denken als? Wat een superneuker ben jij. Mijn kutje was totaal uitgewoond door zijn lul. Ik liep naar de douche en kon het gewoon niet geloven, een heel weekend zo'n geile jongen in mijn huis. Dat beloofd wat!

Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  Lelijke vrouwen zoeken een Sexdate!  
rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
Kotsesextube | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisexkstube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Webcamsekstube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm
Harde Sexfilm | Geile schaamlippen | Gratis Porno Sexfilm | De Sexbioscoop | Geile Filmpjes | CreampieSex | De Sexpagina!© 2022 https://seksverhalen.org/sexverhalen/incest/1937/Stiekem-en-een-beetje-verboden-DEEL1.html