Zou jij een oudere vrouw neuken?

Snel sexcontact met mij!

Wil je met me neuken?

Zou je een Moeder neuken?

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Veilig een keiharde erectie

Een lul zo hard als staal!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Samen met mijn zus heb ik mijn nichtje Lien ontmaagd
Categorie: incest | maandag 2 september 2013 01:48

Geile afspraakjes

Deze zomer ben ik bij mijn zus gaan klussen. Hier en daar was er wat werk aan haar huis en omdat haar man bijna nooit thuis is en ik dankzij mijn baan als leraar, twee maanden vakantie had, besloot ik na haar aanbod een maand bij haar te gaan logeren. Dit is ook gemakkelijker vermits zij aan de andere kant van het land woont en ik toch nog vrijgezel ben, gratis eten dus! Mijn zus heeft ιιn dochter, Lien, die net 16 jaar geworden was. Ik ben 12 jaar jonger als mijn zus die er veertig geworden is dit jaar. Maar dit verhaal gaat over Lien. Tot vorig jaar een braaf voorzichtig meisje. Maar toen ik deze zomer aankwam was ik toch wel wat verrast, Lien is een knappe tiener geworden, ze heeft haar blonde lokken flink laten groeien en haar groene ogen schitteren je tegemoet. Haar borsten hebben ook een flinke groeistoot gekregen dacht ik bij mezelf. Haar slanke lichaam bewoog heerlijk door het huis. Vrijwel vanaf de eerste dag klikte het tussen ons, we keken samen tv en gingen samen boodschappen doen.

Op het einde van de eerste week zei mijn zus dat haar man eens een lang weekendje samen met haar weg wou maar dan moest Lien bij een vriendinnetje kunnen blijven slapen. Zowel Lien als ik vonden dat ze maar moesten gaan en dat wij samen wel ons plan zouden trekken. Zo gezegd zo gedaan en de vrijdag namiddag vertrokken ze.

Pizza? vroeg ik,ja zei Lien en een half uurtje later waren we die aan het verorberen. Die avond waren we gezellig tv aan het kijken toen Lien naast me in de zetel kwam zitten en zich tegen me nestelde. Ik lag mijn arm om haar heen en ze drukte haar lichaam nog meer tegen me. Haar linkerhand lag om mijn buik en ze zakte beetje bij beetje naar beneden. Mijn pik was al aan het reageren en dat begon zich in mijn short af te tekenen.

Ze legde haar hand op mijn kruis en nam mijn pik door mijn short vast. Ze draaide haar hoofd naar me en glimlachte. Ik boog mijn hoofd naar voren en onze monden vonden elkaar. Ze smaakte zoet! We openden onze monden en onze tongen verkenden elkaar. Ik wil met je vrijen zei ik en ze keek me aan en antwoordde onmiddellijk met een oprechte ok!!

Ik stond recht, nam haar hand vast en we gingen naar mijn zus haar slaapkamer,daar was het enige tweepersoonsbed. In de kamer aangekomen kuste ik haar en duwde haar op het bed. Ze trok haar shirt uit terwijl ik dat ook deed en zag haar mooie glimmende lichaam voor mij zitten op het bed. Bloedmooi !! Ze trok mijn short en onderbroek tegelijk naar beneden en mijn pik sprong zowat uit zijn gevangenis, ze nam hem vast in haar hand en trok mijn voorhuid naar achteren. Ze keek omhoog naar me en ik zei haar dat ze er aan mocht likken. Ze glimlachte en nam mijn eikel in haar mooie mondje en zoog er zachtjes aan. Wat een lekker gevoel, zo'n jonge meid die aan je pik zit te sabbelen,man!!

Ik stapte uit mijn short en onderbroek en zij deed haar bh uit, ik zag voor het eerst haar mooie perfecte borstjes, niet klein,niet groot maar wel mooi en stevig. Ik ging op handen en knieen boven haar zitten en begon haar terug te zoenen terwijl zij aan mijn pik stond te trekken. Ik kuste haar nek,schouders,borstjes,buik en lies. Toen ik tussen haar benen lag trok ik met beide handen haar joggingsbroek en slipje uit. Ik duwde haar benen terug uit elkaar,even hield ze me tegen maar haar zin overwon haar angst denk ik. Ze had mooie lipjes en was heel lichtjes behaard. Ik likte aan haar poesje en smaakte daar ook zoet!! Ze liet een licht gilletje. Ik begon haar heviger te beffen terwijl ik mijn middenvinger bij haar binnen duwde. Ze kreunde meer en meer. Haar handen zaten in mijn haar te wroeten. Ik keek op en zag dat ze op haar lip aan het bijten was. Wil je neuken, vroeg ik en ze knikte. Ik heb wel geen condooms bij zei ik maar ik zal me op tijd terug trekken, ok? Dat vond ze blijkbaar goed want ze antwoordde niet. Ik ging op haar liggen en begeleide mijn kloppende pik naar haar kutje. Ik plaagde haar een beetje door mijn eikel tegen haar lipjes te duwen en terug te trekken.

Door mijn bef en vingerwerk was ze al wat nat doch ik voelde weerstand toen ik bij haar binnendrong. Ik spande mijn spieren op en duwde mijn heupen naar voren. Plots voelde ik iets knappen en ze liet een schreeuw. Verdorie! Dacht ik, die meid was nog maagd !! Ik keek haar aan en zag dat er een paar traantjes over haar wangen rolde. Ik kuste haar en nam haar stevig in mijn armen terwijl ik stilletjes haar verder begon te neuken. Haar ademhaling werd heviger en dat was het sein voor mij om haar heviger beginnen te neuken. Even veranderen zei ik en duwde haar benen naast haar omhoog en neukte haar zo lekker verder. Ze kreunde en snakte af en toe naar adem. Ik moest opletten dat ik niet klaar kwam in haar net ontmaagde nauwe kutje. Ik trok me terug en ging op haar middel zitten en trok een paar maal goed aan mijn pik. Ik voelde mijn zaad koken en met een kracht naar buiten geduwd worden. Een paar hevige stralen kwamen op haar gezicht en bovenlichaam terecht. Ik hield mijn pik tegen haar mond en ze likte er even aan. Wordt je wel gewoon dacht ik, daar zal ik wel voor zorgen.

Ik liet me naast haar ploffen en samen lagen we daar te bekomen van haar ontmaagding. Ik zag dat er aan mijn schaamhaar een beetje bloed hing. Ik keek naar het laken en zag dat er een vlek van geil en bloed gevormd had. Een souvenier dat we tegen maandagavond moesten wegkrijgen.

Lien en ik genoten wanneer we konden,wanneer mijn zus niet thuis was vooral, van elkaars lichaam. Telkens ik met haar vrijde moest ik haar prachtige jonge tiener lichaam bewonderen. Ondertussen had ze al wat meer ervaring, dankzij mij dus, en werd er ook al wat geexperimenteerd.

Ondertussen had ik al wat beter kennis gemaakt met de poetsvrouw, een Poolse, Maria, 27 jaar oud en een typische Oostblok schoonheid, donkerblond, blauwe ogen en geen mis figuurtje. Ze woonde een paar dorpjes verder op een flat. Ze kwam per fiets werken en op een dag was het echt met bakken uit de hemel aan het gieten toen ze naar huis wou gaan. Mijn zus vroeg of ik ze met de wagen naar huis wou doen, ok, zei ik en we staken de fiets in de wagen en maakten aanstalten om te vertrekken toen Lien riep dat ze mee ging, konden we ook even naar de supermarkt gaan. Zo dus vertrokken we met zijn drieen voor de rit van amper een kwartiertje.

Maria eiste dat we iets mee kwamen drinken in haar flat. Deze was niet groot maar wel gezellig, Lien en ik plofte ons neer in de zetel en Maria kwam uit de keuken met en fles cola en glazen. Ze nestelde zich tussen ons twee in en keek ons beide aan, willen jullie een trio, vroeg ze. Lien en ik keken haar met open mond aan niet goed beseffend wat ze zei. Jullie neuken toch met elkaar, zei ze, dus waarom doen we het niet samen eens? Euuuhh, stamelde ik, hoe weet je dat? Oh, zei ze, ik heb jullie eens bezig gezien toen ik aan het poetsen was. Ik keek Lien aan en die knikte, ok, antwoordde ik. Fantastisch !! Riep Maria, kom, we gaan naar de slaapkamer.

Daar aangekomen trok ze Lien direct op het bed en begon haar te zoenen. Tot mijn verbazing begon Lien haar kussen innig te beantwoorden en haar hand zat zelfs onder Maria"s t-shirt! Wel, dacht ik, die staat heet ! Ik kleedde me uit en ging naakt mee op het bed zitten, mijn pik wees dankzij dit geil lesbisch spelletje reeds naar de hemel. Lien zag mijn pik en nam deze onmiddellijk in haar mond. Man, die kan toch goed pijpen dacht ik, en amper 2 weken geleden heeft ze haar eerste lessen gekregen.

Ondertussen was Maria, Lien's short en slipje aan het uittrekken.

Daarna trok ze snel haar kleren uit. Terwijl Lien me nog steeds aan het pijpen was bewonderde ik deze Poolse meid, juist op gewicht, een flinke boezem, zeker een c cup maar de aantrekkingskracht van de aarde heeft nog geen invloed gehad op deze mooie borsten dacht ik. Haar kutje was ontdaan van elk haartje, mooi zo dacht ik, daar gaan we dadelijk eens op verkenning uit!! Maria keek me aan en lachte, je mag me likken en vingeren zei ze, maar niet neuken. Oh, zei ik, waarom niet? Eigenlijk ben ik lesbisch, zei Maria wat blozend, en ik wou al lang met Lien vrijen maar het is er nooit van gekomen, en nu zag ik mijn kans, weliswaar met jou maar dat vind ik wel leuk, begrijp je? Ik keek naar Lien die me nog steeds aan het pijpen was en die knikte, ok, zei ik, vrij jullie maar, ik zal wel me wel met Lien bezig houden.

Lien draaide zich op haar rug en Maria kwam op haar liggen en die twee zoenden er lustig op los. Lien trok haar bloesje en bh uit en Maria kuste haar borstjes en tepels en zakte af naar haar poesje. Lien trok haar benen omhoog zodat Maria een prachtig zicht kreeg, namelijk een 16 jarig kutje, glinsterend in het daglicht en klaar om ontdekt te worden door een Poolse tong. Maria aarzelde niet en begong Lien haar kutje lekker te bewerken met haar mond en tong. Lien begon te kreunen van genot. Hι, dacht ik, en ik? Ik besloot toch maar Maria's kut te gaan proeven en dat viel best mee. Ze liet haar lekker beffen alhoewel ze de voorkeur aan vrouwen geeft dacht ik. Haar geil smaakte zoet en mijn pik nam nog steeds grotere vormen aan.

Ik wil neuken, dacht ik, en alsof Maria gedachten kan lezen ging zij op haar rug liggen, nam Lien bij haar hoofd vast en kuste haar. Lien beantwoorde haar kussen, proefde haar eigen geil en zakte op haar beurt af naar Maria haar kut, even verkende ze het en toen likte ze voor het eerst aan een poesje. Maria trok Lien"s hoofd nog steviger tegen haar kut aan en het tienermeisje deed wat Maria verwachte, haar een lekkere befbeurt geven!! De geile meid!!

Mijn pik begon al hevig te kloppen bij dit schouwspel en zo dus nestelde ik mij tussen Lien's benen en zette mijn pik tegen haar kutje. Vermits dit al lekker gesmeerd was door Maria ging ik gemakkelijk binnen en begon haar op z'n hondjes te neuken. Ik vertraagde mijn ritme om niet te snel te komen, ondertussen lag Maria te kreunen en te krollen dankzij Lien's werk. Lien's kreunen werden gesmoord in Maria's kut, best geil dacht ik, leuk verlof dat ik toch heb, ik lig hier te neuken met mijn nichtje en die zit hier een Poolse teef te beffen!!

Ik stak een vinger in Lien haar kontje en ze liet een gilletje, wisselen van gaatje, zei ik en duwde mijn dikke eikel tegen haar sluitspier. Ze verkrampte even maar beetje bij beetje verdween mijn pik in haar gaatje. Toen hij er helemaal in zat begon ik beetje tempo te maken en al snel zat ik Lien's kontje lekker te neuken. Alhoewel we al een paar keer anale seks hadden verbaasde het me steeds hoe nauw ze wel is, ongelooflijk!! Ik voelde mijn pik in haar darmen zitten, geil man!!

Maria's ademhaling begon heviger en heviger te worden en ze kwam tot een orgasme, Lien bekeek haar met opengesperde mond, was zij verantwoordelijk voor dit? Waaauww, zei ze, nooit gedacht dat ik een vrouw en orgasme zou likken. Maria kwam recht en kuste Lien op haar mond en tongde haar geil uit dit tienermondje. Ondertussen was ik nog steeds in haar kontje aan het neuken. Maria installeerde zich onder Lien zodat de twee meiden in een 69 positie lagen terwijl ik Lien neukte. Maria begon Lien's kutje te likken terwijl ik in haar kontje zat, de tienermeid werd bijna gek van geilheid !! Ze schreeuwde het uit toen ze een orgasme kreeg, haar geil vloeide over Maria's gezicht, deze likte verder en de arme tienermeid kreeg zowaar een tweede orgasme in amper evenveel minuten. Ze trilde helemaal. Ik voelde mijn zaad beginnen te koken en een eerste salvo baande zich een weg in Lien's darmen. Ik trok me uit Lien uit en de volgende stralen belanden op haar kutje en op Maria's gezicht. Maria begon Lien's kutje en haar kontje uit te likken, wat een geile teef dacht ik, niet te doen zo mijn zaad en Lien's geil aflikken, geil !!!!. Lien lag nog steeds op Maria en ik besloot Lien ook wat van mijn zaad te laten proeven, zo dus ging ik voor haar zitten en ze nam mijn nog voor drievierde stijve pik in haar mondje en zoog de laatste druppels zaad uit mijn lul. En zo lagen we daar, Lien mijn pik aan het schoonlikken en Maria hetzelfde aan het doen met Lien's kutje en kontje. Even later lagen we in als lepels bij elkaar, Lien voor mij en zij Maria in haar armen. Het was ondertussen opgehouden met de wolkbreuk, het zonnetje scheen binnen en verwarmde onze vermoeide lichamen.

Wat een vakantie dacht ik terug en kuste Lien's hoofd. Ze draaide haar hoofd en kuste me op de mond. Maria richtte zich op, gaan we douchen, vroeg ze. En enkele ogenblikken stonden we samen in de douche. We kleedde ons aan en namen afscheid van Maria, we moesten nog naar de supermarkt, weet je nog?

Alvast een zomernamiddag om niet te vergeten... Maria zouden we trouwens de vrijdag terug zien. En wie weet...

Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  Getrouwde vrouwen laten zich neuken door andere mannen!  Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  
rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
Kotsesextube | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisexkstube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Webcamsekstube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm
Harde Sexfilm | Geile schaamlippen | Gratis Porno Sexfilm | De Sexbioscoop | Geile Filmpjes | CreampieSex | De Sexpagina!© 2022 https://seksverhalen.org/sexverhalen/incest/1927/Samen-met-mijn-zus-heb-ik-mijn-nichtje-Lien-ontmaagd.html