Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Een lul zo hard als staal!

Wil je met me neuken?

Zou je een Moeder neuken?

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Veilig een keiharde erectie

Snel sexcontact met mij!

Mijn broer zijn slappe penis DEEL3
Categorie: incest | zaterdag 31 augustus 2013 03:26

Geile afspraakjes

DEEL 3 - Te ver?? Als er iemand te ver was gegaan was ik het wel. Nee ! Niet stoppen, ik ben van jou ... en ik zie je graag ... ons geheim ok ? Wees gerust, ik zie je ook graag, geen reden voor paniek, en als er ooit iets ontdekt wordt draai ik wel graag voor alles op, je bent dit waard. Je weet dat dit nergens voor nodig is, ik zou hetzelfde doen. Ja maar jij hebt een leven en een toekomst, maar ik heb veel minder te verliezen. Zijn negativisme kwam daar naar boven en had al spijt dat ik even had getwijfeld over wat ik gedaan had, nu was de sfeer terug serieus. Jij hoeft dit niet te doen, zei hij, jij kan elke dag seks hebben, ik daarentegen ben content dat er nog eens iemand aan mijn lijf komt. Dit werd iets te zielig naar mijn mening, tijd voor wat peptalk. Ela, stop, luister eens, je weet goed genoeg dat je geen sukkel bent, alles op zijn tijd. Je hebt je eigen zus zo heet gemaakt als boter, wat zeg je daarvan, over straffe toeren gesproken ! Ik ben er om je helpen, en om eerlijk te zijn heb jij me vandaag al minstens evenveel geholpen, zonder dat je het misschien beseft, hierover praten kunnen we later nog, dus nu waar waren we? Ik richtte me wat op, gaf hem een kusje op de lippen en draaide me om zoals hij eerder had gevraagd in de hoop dat deze onderbreking snel vergeten zou zijn. Bij zijn eerste aanraking van zijn handen op mijn schouders was ik al terug helemaal verkocht. Zet je maar op uw zusters kont, lekker zacht ! Dat deed hij dan ook, al hij hij niet veel andere keuze. Waarom maken ze zo geen bureaustoelen, misschien een gat in de markt ! Een gat zeker ja! Maar ja, mannen zouden spontaan de drang voelen aan hun spel te beginnen trekken als ze er zich zouden in plaats nemen. Leuk complimentje vanuit het niks, geweldig. Doe maar gerust ! zei ik stoer. Ik heb mijn handen ergens anders voor nodig. Hij trok beide bh-bandjes over mijn schouders en zei toen opeens : Of wacht, ik kan me toch niet houden! Ik was even niet mee, hij stelde zicht recht op het bed, ik hoor hem zijn broek openritsen en voelde zijn broek op mijn benen terechtkomen. Hij zette zich terug op mijn kont en werkte onhandig de broek uit het bed met zijn voeten. Grapje eh, zus, ik kom er niet aan hoor, maar nu voelt het nog beter, vind je niet? Hij schoof enkele keren heen en weer, ik voelde duidelijk zijn ballen tegen mijn billen ondanks de lagen textiel. Je zal het nog beter voelen als ook mijn jeans weg is. Haha, goed geprobeerd, maareuh ik probeer je hier een massage te geven, als ik uw broek uittrek ga ik teveel stappen overslaan. Het lukte me maar niet het verlangen klaar te komen, te verminderen, het overtrof alles. Maar ik probeerde het te onderdrukken en hem zijn gaan te laten gaan. Mijn schouders en nek werden behandeld en al snel was het tijd voor de rug ... en het obstakel genaamd "bh-sluiting".

Sorry dat gaat hier open moeten, zus. Alsof het je echt spijt zeker, gij sloeber. Indeed, een van mijn favoriete momenten ! Veel moeite had hij er niet mee, de bandjes werden naar de zijkant geduwd, hij bracht zijn handen daarna naar mijn hals, ik voelde zijn nagels tegen mijn vel en hij begon traagjes en zacht in mijn hals te krabben en ging toen zo verder langs de schouders helemaal tot beneden en herhaalde dit enige keren. Dit deed werkelijk deugd, maar dit was niet genoeg om bij te dragen tot mijn graad van geilheid. Zalig ... doe gerust wat harder, opwarming is voor mij al lang gepasseerd. Hmmmmmm. Zo, veel beter, harder en iets sneller gingen zijn handen van boven naar beneden. Nog! zei ik. Geen nagels meer maar nu werd krabben terug wrijven en hoe ... hij duwde al zijn vingers tegen mijn vel helemaal onderaan mijn rug en begon een optocht, heel mijn vel opkrullend voor zijn vingers en ging zo door tot aan de hoogte van mijn borsten, dus ik had het goed toen ik hem aan het masseren was, alles richting het hart. Steeds opnieuw van beneden beginnend, ik kon het kreunen niet inhouden en liet mezelf gaan : Meer ! Meer ! bleef ik maar uitkreunen. En of ik meer kreeg, ineens voelde ik in plaats van zijn vingers op mijn onderrug zijn vingers beide zijkanten van mijn jeans vastgrijpen, geen seconde twijfelde ik en hief mijn kont wat de lucht in en liet me verlossen, hij kroop achteruit tot het bedeinde en sleurde mijn broek in een grote haal zover hij kon, nam dan beide broekspijpen vast en trok die half wild over mijn voeten. Zijn handen gingen toen van mijn enkels, over de binnenkant van mijn knieλn tot aan mijn billen, waar hij even stilviel en zijn handen van mijn lijf haalde. Hij kroop weer naar voren en zette zich terug op mijn kont neer. Close one, bijna had ik daar ongelukken begaan, zusje. Ik wist wat hij bedoelde en wat hij wou, maar ik wou iets anders veel meer. Tijd om me om te draaien, dacht ik ... Ik deed een poging me om te draaien, maar mijn kont zat serieus geklemd onder zijn volle gewicht, ik voelde hem zelfs tegenwerken. Elaba, wat ben je van plan, zus?

Mijn voorkant wil ook gemasseerd worden, dus laat me even omdraaien okee? Jamaar ik was nog niet klaar eh. Ik steunde op mijn linker elleboog en wou me zo nogmaals proberen omdraaien. Dit zou geluk zijn, ware het niet dat hij het smerig begon te spelen, zijn rechterhand ging naar mijn oksel en begon me te daar kriebelen. Daar kon ik niks tegen beginnen en ik plofte terug in mijn kussen. Das vals spelen ! Sinds wanneer zijn er regels, zus? Sinds je in mijn appartement bent ! Eat that ! Eat that ! zei hij terug en kriebelde me ineens op een nog ergere plaats : de zijkant van mijn buik, de overgang naar mijn rug, aan beide kanten tegelijk. Nu kon ik helemaal niks meer normaal doen en schudde in een poging hem van me af te schudden. Dit lukte niet, integendeel, hij maakte hier misbruik van de situatie door mijn rechter bh-bandje vast te grijpen en het over mijn arm te trekken. Stop, pleeeeease, schat ! Schat? Hij ging terug door, nu weer met beide handen, dat was eruit voor ik het wist, niet echt mijn slimste zet. Ok ok, sorry, broer! Ga je niet meer proberen omdraaien voor ik het wil? Dan stop ik met kriebelen ! Ok ok! En dit krijg je ook. Ik graaide naar het linkerbandje en snokte het wild van mijn arm, hief mezelf wat op en trok mijn bh met 2 rukken van onder mijn lijf en hield het in rechterhand zover omhoog als ik kon. O, merci ! Hij nam hem aan, en op dat moment duwde ik mijn kont zo hard omhoog als ik kon, hij was uit balans en probeerde met zijn beide handen steun te vinden op mijn kussen, aan beide kanten van mijn hoofd. Nu was het moment om me echt te proberen draaien, nog een hoop gewicht op mijn lijf viel dat niet mee, maar ik ging door, schuurde met mijn kont tegen de binnenkant van zijn dijen en ook mijn hoog stootte hier en daar tegen zijn armen. Zo, en nu jij ! Och jij leugenaar, je broer zo op het verkeerde been zetten, ben je niet beschaamd? zei hij al lachend. Zie ik er beschaamd uit dan? En wat vind je er nu van? Ik duwde mijn borsten wat bij elkaar, ik bood ze hem gewoon aan, wat was ik aan het doen? Maar hij durfde nog steeds niet echt kijken, maar had ze zeker al gezien tijdens het gevecht. Allez, kijk eens goed, wat vind je van de tepels, groot genoeg naar jouw goesting? Hij liet zijn hoofd wat zakken en keek toen weg van mijn gezicht in de goede richting. Enkele seconden stilte... Perfect ... zus ...

Aanvallen komaan ! Ondertussen had ik al eens gekeken hoe de situatie tussen mijn benen eruit zag ... erger dan ik had gehoopt, je kon nauwelijks nog zien dat het een wit slipje was, al het haar scheen erdoor, zeiknat, en ik dacht zelfs dat mijn clitoris daar al zichtbaar was, waarom had ik nu net vandaag een wit slipje aan. Ik lag daar nu praktisch open en bloot en had net gevraagd om mijn borsten aan te vallen, wat wou ik dat hij alles aanviel nu. Hij legde zich nu naast mij neer aan mijn rechterkant, plaatste zijn linker elleboog op bed en legde zijn hoofd op dat hand. Zijn andere hand bracht hij onder mijn rechterborst en begon er zacht mee te spelen. Stoer bracht ik uit : Noem je dat aanvallen? Aanvallen zou enkel meer problemen voor mezelf geven, als ik nu iets wil voorkomen is het wel nog eens schieten voor je dat jij ... je weet wel eh. Alsof dat erg is, ik wek je wel weer tot leven indien nodig. Neenee, nu is het jouw beurt, ik zie het in je ogen dat je wil, en niet alleen je ogen, ik zal eerlijk zijn ... Hij had het ook al allemaal gezien, hopelijk stootte hem dat niet af.

Sorry daarvoor... je moest per se op witte slipjesdag langskomen eh ... Maakt allemaal niet uit, nog een geluk dat ik mijn rode slipje niet aan heb! Hebt gij een rood slipje?? Hmmmmmmmm, voor deze gelegenheid had je dat wel mogen aandoen eh ! Mja, het het zat gratis bij enkele zwarte, t was dat of wit ... dan maar rood, wit past niet op mijn vel. Jammer, ik had gehoopt dat hij dat speciaal had gekocht, mannen mogen ook eens sexy ondergoed dragen wat mij betreft, maar ja ik ken hem al lang genoeg, en wat uiterlijk betreft deed hij net genoeg moeite. Ik wist dat hij ook nooit parfums en zo gebruikte, natuurlijke jongen mijn broer, en dat kwam hier nu wel van pas, een ander parfum in mijn bed zou problemen kunnen opleveren. En t is niet dat ik naar hier kwam met de bedoeling mijn slipje te showen eh zus... antwoordde hij op mijn tweede vraag. Echt niet? Wees eens eerlijk, kwam je echt enkel voor de massage of hoopte je op meer. Dat weet je ondertussen toch wel eh, ik ben geen heilige ... en wat hormonen soms veroorzaken... Zeg dat wel... Hij kneep enkele keren zachtjes in mijn tepel, die extreem gevoelig stond en ik kon een kreun niet onderdrukken. Waarom kreunen andere meisjes nooit als ik aan hun tepels kom ... Die waren duidelijk niet zo geil als je zus, of konden het beter wegsteken, maar ik wil het niet meer wegsteken, ik kan het ook niet meer, als je niet snel je hand in mijn slipke gaat steken doe ik het zelf ! Daar, het was eruit, had ik misschien niet mogen doen, maar goed. En wie gaat er dan voor uw tepels zorgen? Dit wat iets te doorzichtig, ik zou hem slechts deels zijn zin geven daar, ik schepte mijn linkerborst in mijn linkerhand, zijn hand wegduwend, begaf mijn rechterhand wat onhandig naar zijn achterhoofd en drukte het hiermee richting mijn andere borst. Daar, opgelost. Zijn lippen begaven zich rond mijn tepel die ik naar binnen voelde gezogen worden, hij ging zachtjes op en neer met het hoofd, mijn borst zover meer omhoog proberen zuigend, bleef daar even hangen en liet mijn tepel toen los, mijn hand bleef op zijn hoofd liggen, zachtjes krabbend om hem niet te laten stoppen. Zijn tong cirkelde rond en over mijn tepelhof, kreunen was nu op mijn ademhaling gebaseerd. Dit ritme werd verstoord toen zijn rechterhand op mijn zeiknatte slipje belandde, Aaaah ja! bracht ik als reflex uit, deze aanraking deed heel mijn onderlijf schokken, ja dit zou het worden! Zijn andere hand legde hij zachtjes op mijn hoofd, lichtjes aaiend door mijn haar. Toen hij zijn hand dat op mijn kut lag bewoog bracht ik weer enkele keren Jah! uit, echt meer weet ik niet meer en besefte ik toch zelf ook niet. De wrijvingen werden regelmatig en vormden een gleuf waar een vinger door gleed. Ik bleef door zijn haar krabben terwijl hij de gleuf langer en dieper maakte. Ik liet mijn borst los en pakte de zijkant van mijn slipje los en trok die wat naar beneden en hief mijn kont op, ik wou het uit en wel nu. Hij nam mijn hand vast en duwde het terug naar mijn borst.

Laat mij maar zei hij zacht. Hij trok de andere kant ook wat naar beneden met dat hand, ging toen tussen mijn benen en nam het slipje beet aan mijn bilspleet, ik plaatst mijn voeten dichter naar me toe zodat hij niet te ver zou moeten reiken, hij trok het omhoog over mijn knieλn en toen terug helemaal naar beneden, over mijn voeten. Hij verfrommelde het slipje in zijn hand, loste zjn mondgreep en wrong het slipje uit boven de vrijgekomen borst, dit was werkelijk bijna pervers, maar tegelijk veel te opwindend om er iets op te zeggen. Een behoorlijke klad vocht kwam op mijn vlees terecht en deed mijn lijf schokken. Na enkele seconden wringen wierp hij het over het bed einde. Ik liet mijn knieλn weer een beetje zakken, en liet ze toen naar de buitenkant zakken zo ver ik kon, ik bood mijn zeiknatte grot gewoon aan hem aan. De eerste aanraking aan mijn naakte geslacht bracht terug een schokgolf en gekreun teweeg. Ik duwde zijn hoofd half wild tegen mijn borst, dwingend het vocht van mijn tepel te likken. Mest hij nu zijn tong en lippen op mijn openstaande vagina loslaten ik zou het niet erg gevonden hebben, zo heet stond ik, maar hij deed ook geen aanstalten zijn hoofd los te maken. Zijn handpalm drukte tegen mijn schede en daarmee ging hij toen op en neer, mijn clitoris volledig meenemend. "Kom maar binnen" dacht ik bij mezelf, wachtend op een vinger naar binnen kwam. Hij moest zelfs moeite doen om niet zomaar naar binnen te glijden, vochtig stonden mijn lippen volledig open. Niet veel later gebeurde dat dan ook, zijn middelvinger gleed binnen en weer buiten op het zelfde ritme. Heel snel erna voegde een tweede vinger zich erbij, allicht zijn wijsvinger. En hij bleef mijn clitoris beroeren, met een zalige druk en op het zelfde ritme, een orgasme was niet ver meer. Ik begon ondertussen ook mee te bewegen op het ritme, zodat het allemaal nog iets wilder werd. Hij had ondertussen zijn lippen gelost van mijn borst, mijn hand intussen niet meer in staat tegen te werken liet zijn hoofd los dat hij iets omhoog bracht. Maar hij maakte nog steeds geen aanstalten zich oraal te gaan moeien, in plaats daarvan keek hij in mijn ogen, wat hij echt heel weinig deed normaal. Ik keek terug in de hoop dat hij er kon uit opmaken dat ik bijna aan een hoogtepunt was. Vier.. bracht ik enkele tellen later uit zuchtend uit. Even moest hij het ritme staken, maar bracht toen vlotjes zijn vier vingers naar binnen en plaatste zijn duim tegen mijn clitoris en zette het ritme verder. Ik vechtte niet tegen mijn orgasme maar na ongeveer een minuut was het er nog steeds niet, en ik wou meer, harder. Acht ! riep ik uit. Wablief? vroeg hij verwonderd. Acht, kom, nu !

Euh ... Hij vertraagde het ritme, ik was weer bezig het zelf om zeep te helpen. Niet stoppen, alstublief! Terug ging hij op het goede tempo door en maakte aanstalten om te doen wat ik vroeg. Ik nam zijn linkerarm vast met beide handen en bracht zijn wijsvinger in mijn mond en begon die af te zuigen, ging toen verder met alle overige vingers. Niet bang zijn, doe het voor je zusje, ik kan een boomstam aan, wees gerust, komaan, alstublief, alstublief. Ik bleef dit laatste woord herhalen op het ritme van zijn handstoten, mijn kont werkte ondertussen nog veel harder mee en ik moest het even bedaren om zijn andere hand de kans te geven binnen te dringen. Ik had al een vuist in me gehad, en ook 2x 4 vingers, dit laatste vond ik wel aangenamer, vandaar dat ik er nu om smeekte. Zeker nog bijna twintig stoten gingen voorbij tot hij stopte met stoten.

Even proberen stilliggen... Ik probeerde zo veel te kalmeren als ik kon, maar ik wou het orgasme niet laten verloren gaan dus in mijn gedachten ging hij gewoon verder, tot ik het aantal vingers in me voelde verdubbelen slaakte ik tussen de vele "alstubliefs" een Jaaaaaaa, kom erbij! uit. Hij zat op zijn knieλn tussen mijn benen, en daar had ik uiteraard om gevraagd, ik moest het weer ingewikkeld maken, maar nu zat hij daar uiteraard wel met een uitzicht met alles erop en eraan. Mijn clitoris werd zorgvuldig geklemd tussen zijn twee duimen. Na een luidere alstublief van mij begon hij weer het ritme op gang te brengen. Mijn kont bewoog al snel terug mee. Zijn duimen losten mijn clit nogal snel, maar ze raakten het nog elke stoot. Ik bleef het uitzuchten, uitkreunen... nu voelde ik de climax echt dichtbij, "alstublief, jaaah, bijna, niet stoppen" waren de afwisselende woorden die ik uitbracht. Ik weet niet meer hoe lang het nog duurde, maar toen het zover was riep ik het uit, mijn knieλn sloegen tegen zijn lijf en een poging mijn holte dicht te doen, Bram haalde zijn rechterhand eruit, waarschijnlijk was de druk te groot. Het orgasme bleef aanhouden, in mijn hoofd leken het wel minuten, terwijl het bed kraakte van de schokken en het slaan van mijn benen. Laat je maar gaan... Hoorde ik Bram zeggen, en dat deed ik ook. Toen mijn benen weer rust hadden gevonden begon hij weer zachtjes met een vinger in me te spelen. Ik besefte toen dat ik alstublief had blijven zeggen, kreunen, schreeuwen en dacht toen opeens aan wat ik had gevraagd hem te doen, maar hij was niet blijven stoten terwijl ik aan het klaarkomen was, dus ik dacht dat hij het verkeerd had begrepen, meervoudig betekende tegelijk, maar misschien had ik dat wel ervaren, het duurde tenslotte erg lang, ik wist het niet meer, maar ik liet hem doen. Toen ik besefte dat ik dat ene woord constant had uitgekraamd begon ik erop te letten. Zusje, dat was geschift, en dat was maar ιιn orgasme. Leuke truuk met die twee handen, heb ik nog nooit gedaan hoor! Bram jong, ik weet het zelf niet, het doet er ook niet toe, lang geleden dat ik me nog zo heb gevoeld, en het ergste is, ik wil meer. Dat komt dan goed uit, ik ben pas net begonnen. Meende hij dat nu of was hij aan het opscheppen. Toen zag ik dat hij zich wat wou bukken, Nee, Bram... zei ik, ik zag dat hij zou beginnen likken.

Oei, sorry zei hij. Is niet erg, dat geeft me nog altijd een minder goed gevoel, das zo vies. Ik vind dat ook, ik kan dat enkel doen als ik echt heet ben, maar dat is dan geregeld, ik doe niks wat je niet wil, wees gerust. Ik was nog steeds aan het bekomen en besefte ondertussen weer waar ik was, daarom hield ik hem dan ook instinctief tegen, 2 minuten geleden zou ik hem niet tegengehouden hebben en dat zei ik hem dan ook. Jah, niet zo al te slim van mij dit nu te proberen... Je niet schuldig voelen eh, jij bent nu even heter dan mij, en dan zou je veel doen eh... Zeg dat wel, ik ben weer volop aan het vechten tegen allerlei vunzige gedachten, maar ik wil je meer geven, hetgeen je me gevraagd hebt. Jamaar, je hoeft dat niet zo letterlijk te nemen, je hebt al meer getoond dan mijn stoutste verwachtingen, meervoudig of niet, wat doet het er toe, het was geweldig Toen ik dat zei besefte ik wel dat ik geen meervoudig had gehad, dat was mij nog maar een tweetal keer overkomen en toen deed mijn kut rare dingen, en ergens verlangde ik er erg naar dat Bram dit zou kunnen doen bij mij. En daarbij, t is nog niet afgelopen eh ! Kom eens hier. Ik klopte op mijn bed naast me, en hij kwam daar op zijn zij liggen, zijn vinger bleef stilletjes in mijn grot zijn gang gaan. Ik draaide me ook op mijn zei en keek hem in de ogen. Zeg eens, wat waren die vunzige gedachten van daarnet. Terwijl ik dat zei gaf ik een vrij natte kus op zijn onderlip en legde ik mijn hand op zijn staaf die nog in zijn broekje zat en begon met de toppen van mijn vingers zijn ballen te aaien. Altijd nieuwsgierig eh, zelfs nu !

Mag ik het niet weten misschien? Hij had het al verklapt daarnet, hij wou in mijn kont, ik zou er hem zeker nog mee plagen. Jawel, maar zo verpruts je toch half de fun, niet? Ah zo, he zijn dus dingen die je nog in petto hebt ! Ik bracht mijn hand nu in zijn slipje en begon over zijn gevoelige plekje te wrijven dat uiteraard weer glad was van het voorvocht. Als je het zo wil noemen, zoals je net zei, we zijn nog niet klaar eh, ik bedoel ik ben zeker nog niet klaar met jou, zusje. Met mij ben je zelden klaar, da weet je toch... alhoewel daarnet, dat was nogal klaarkomen... Ik gaf hem een likje over zijn neus, ik wou het niet te serieus laten worden en bracht er weer wat luchtigheid in. Amai, en ik dan daarnet, je hebt ver heel mijn kanon leeggeschoten, stoute meid ! En jij hebt net enkele tsunamis op mijn woud losgelaten... Voor wat hoort wat eh zusje. Hij kwam met zijn neus tegen de mijne en wreef zo enige keren over en weer. Klaar voor de volgende ? Klaar wel, maar bang dat ik daarna mijn wilde plannen niet meer ga willen of kunnen uitvoeren en met een schuldgevoel vertrekken wil ik niet, ik vecht dan nog liever tegen mijn verlangens en laat u genieten, wat ik trouwens veel belangrijker vind. Jamaar dat geldt voor mij ook eh broer, dus veel schuldgevoelens mag je van mij niet hebben, je weet het he ! Het kan mij niet schelen hoeveel keer je klaarkomt. Reanimeer-zusje is in de buurt ! Jamaar t is niet dat ik oneindig veel keer kan komen en terug beginnen eh, op den duur doet dat pijn weet je ! Kom, als je klaar bent voor volgende beurt, mijn lippen beginnen wat droog te staan ... Zusje toch, wat ben je mijn kop helemaal aan het overhoop gooien... Sshh, en leg je een beetje hoger. Ik hield zijn lul vast en trok zo wat naar me toe als teken dat hij dichter moest komen liggen. Hij kroop dan ook wat dichter en ik kroop dan ook wat verder naar beneden tot zijn glimmende eikel voor mijn gezicht kwam liggen. Ik graaide de zijkant van zijn slipje vast en trok die wat naar beneden, hij hief gewillig zijn heup omhoog, wat me de gelegenheid gaf heel het broekje uit te trekken. Net zoals vorige keer, vecht er wat tegen, maar wees gerust, je zal klaarkomen, maar niet voor de laatste keer vandaag dus je kans komt nog, als je die echt nodig vindt !

Het smaakt beetje naar noten... of wist je dat al... Kastanjes zei ik cool, wat hij insinueerde was wel duidelijk, maar ik was het toch al van plan deze keer. Ik sloot mijn lippen zond zijn eikel en begon traagjes te pijpen. Met mijn rechterhand vond ik zijn linkerhand en nam het goed vast, mijn linker legde ik op zijn heup. Hij kneep vastberaden terug, alsof hij het nooit meer zou lossen. Ik hield echt van mijn broer, ik wou niet dat hij schuldgevoelens had, hij genoot en ik misschien zelfs nog meer, dit was niet bedriegen, ooit zou ik het Dieter ook vertellen als de tijd er klaar voor was, en ik zou die tijd vanavond nog beginnen beοnvloeden, ik heb ook een geweten... Hij zou het ooit moeten aanvaarden want dit is wie ik ben en mijn taak bestond erin dit te laten verlopen zonder slechte gevoelens tegenover gelijk wie, ik wou geen van beide verliezen. Bram begon heel zachtjes mee te bewegen met zijn heup op het ritme, ik liet zijn staaf telkens ietsje dieper gaan tot zijn eikel langs mijn verhemelte schuurde, oh wat hield ik van zijn grote eikel. Zijn bewegen werd nu eerder stoten, ik liet zijn eikel langs mijn lippen glijden en terug tegen mijn verhemelte duwen, het was erg gecontroleerd, ik was niet bang dat hij ineens te ver zou stoten. Ik verschoof mijn hand van zijn heup naar zijn bil en nam die iets steviger vast, ik hoorde hem kreunen. Ik begon weer heter te worden, het binnen en buitenglippen van zijn eikel wond me op, kan me niet meer herinneren dat ik ooit zo stevig verlangde naar een lading warm zaad in mijn mond. Ik liet dat ook merken door nu ook te beginnen knijpen in zijn bil op regelmaat van zijn stoten. Ineens biepte mijn GSM, waardoor de volgende stoot van beide kanten ongecontroleerd was en ik hoestend naar lucht moest happen. O sorry, gaat het? Ja hoor geen probleem, ik heb het zelf gezocht, zo pijpen is om problemen vragen. Je hebt een SMSje, zus! glimlachte hij naar mij. Dat interesseert me niet, wat mij interesseert is je warme zaad in mijn maag ! Wat was dit uitdagen leuk ! Ik kan het er ook langs achter proberen in schieten, maar daar zit iets teveel darm tussen zeker ? Nu vroeg hij erom. Je mag altijd proberen ! Dat zal wel ... Nadat je het de normale weg gedaan hebt en zelf ook direct proeft van je eigen zaad, en niet met minuten ertussen deze keer ! Warm zaad ga je proeven of mijn kont zal niet voor je opengaan ! Stoere praat zus, je wil het zelf ook graag, geef maar toe ! Blufte hij, ik zat er niet echt op te wachten, maar zon eikel wou ik wel eens overal voelen.

Maak dat jezelf maar wijs ! Trouwens hoe denk je zon eikel in zon gaatje te krijgen? Waarom was dit zo leuk om te blijven uitdagen, ik wist het niet meer. Condooms genoeg die daarbij helpen hoor zus. Condooms? Hij gaat er in zonder extra hulp of je kan de boom in, broertje ! Ah, je wil pijn ? Liever pijn dan plastiek in mijn kont ! Ik begon er nu echt wel naar te verlangen. Kom eens hier. Ik ging met mijn gezicht voor het zijne liggen. We hielden nog steeds elkaars hand vast. Genoeg geplaagd zus, ik was maar aan het grappen. Ik zie je graag. Hij kuste me kort op de mond. Ik zie je ook graag, veel te graag. Verkeerd graag ? Misschien. Ik weet het ook niet meer, het begon allemaal puur seksueel in mijn hoofd, maar nu dat we zo bezig zijn, ik heb de indruk dat het zowaar nog een veel beter voelt dan ik ooit heb ervaren bij seks. Ik heb zoveel zin in jouw op dit moment, ik heb geen zin in morele zever, jij toch ook niet ? Neen, grrrr lekker ding ! Arrrrr, je mag er ook zijn hoor. Ik wreef over zijn arm en deel van zijn borst. Er was een extra gevoel aanwezig aan beide kanten, maar erover praten nu zou alles verprutsen. Ik liet zijn hand los, duwde Bram op zijn rug en ik vleide mezelf op hem neer, zijn hals en borst kussend en likkend. Sluit je ogen en geniet, broertje. Ik had zoveel zin dit eens te doen, zijn lichaamsgeur opsnuiven en aflikken zoals kersverse geliefden. Minuten gingen voorbij, mijn handen gingen steeds wilder over zijn lichaam en door zijn haar. Hij kreunde zacht om te laten merken hoeveel hij ervan genoot. Ik liet me volledig opnemen door zijn lichaam, ook af toen mijn borsten over zijn borst glijdend. Zijn lul gleed door de bewegingen van mijn lichaam over mijn buik en ook af en toe door de hete zone. De zin om me te laten zakken over zijn staaf met werd steeds groter. Een enkele goed geplaatste beweging zou gewoon zijn penis laten binnenglijden, ik kon er nog tegen vechten, maar hoe lang nog? De tijd moest aan het voorbij vliegen zijn. Toen ik nog eens zijn oorlelletje aan het aflikken was hoorde ik hem ineens fluisteren : Dit voelt te goed, maar je mag niet stoppen. Dit was het moment verder te gaan, ik begon met mijn onderlijf te draaien over zijn hete zone tot ik zijn eikel tegen mijn schaamlippen voelde, ik bewoog alles traag naar beneden en voelde zijn eikel langs mijn lippen en dan tegen mijn voorwand glijden.

En hoe voelt dit ...
Veel te goed ... Hij opende zijn ogen en ontmoette direct de mijne. Ik bracht mijn lippen naar zijn voorhoofd en gaf er een natte plakker op. De stilte was ontzettend aangenaam. Heel zacht begon ik hem te berijden, wetende dat het hoogstwaarschijnlijk niet heel de namiddag zou duren. Hij bewoog zachtjes mee, zijn handen belandden op mijn schouders, die erna zacht krabden over heel mijn hals en rug en door mijn haar woelden. In maanden had ik niet zon goed gevoel gehad, dit was werkelijk verkeerd, maar niks kon ons toen nog tegenhouden. Toen ik mijn borsten wilder en wilder tegen zijn borst begon te duwen kwam zijn climax opmerkelijk dichter bij, dus ik besloot toen rechtop te gaan zitten om het nog wat langer te rekken en om met mijn hand de wortel van zijn schaft te kunnen bereiken zonder mij te forceren. Nu werden de stoten eerder circulaire bewegingen door mij ingezet, wat me te tijd gaf druk uit te oefenen op de wortel met 3 vingers. Jah, het zal nodig zijn, bracht Bram uit.

Ssshhhhh Met zijn ogen gesloten probeerde hij mijn borsten te zoeken, ik nam met mijn andere hand zijn rechterhand vast en bracht het richting onze ontmoetende geslachtsdelen. Hij vond mijn clitoris zonder problemen. Mijn drie vingers hielpen goed de zaadstroom tegen te houden op dit moment. Dit ging zo nog 2 minuten door tot hij liet blijken aan zijn het loslaten van mijn clitoris dat het einde nader was, snel bracht ik dat losse hand naar mijn andere borst en zei : Laat nu maar alles los ! Ik plaatste mijn 2 handen op de matras om hard op en neer te kunnen bewegen, en toen ik Bram na een harde snelle soot of acht Nee, nee ! hoorde brullen sprong ik wild van hem op, kwam terecht op mijn beide knieλn tussen zijn benen, graaide met mijn 2 handen naar zijn haar en nam het wild vast, nam zijn eikel in mijn mond en omsloot hem goed met mijn lippen en liet alles daarbinnen exploderen zonder hem ook maar even te lossen, ondanks de ongecontroleerde bewegingen van zijn heup en het luid gejammer van Bram. Ik voelde de warme vloeistof tegen mijn verhemelte schieten. Ik slikte het meeste door en zoog hem nog een second of 20 af in een poging hem toch iets te laten herstellen voor hij wat van zijn eigen zaad zou innemen, ja de belofte hield nog stand. Hier komt het broertje, zusje anaal of niet het ligt in jouw handen. Kom hier, de korte pijn, hij bracht een hand onder mijn kin als teken dat ik voor hem moest komen liggen. Toen nam hij met beide handen mijn hoofd zowat vast en begon met een intense tongkus. Ik had erom gevraagd, was dit een goed idee geweest? Ik werkte mee met het gedacht dat het inderdaad kort zou zijn, maar het bleef duren, hij moest zijn zaad wel proeven dat nog zeker niet allemaal weggeslikt was. Het bleef duren, en wat kuste hij zalig, waar haalde die de moed vandaan dit te doen na net te zijn klaargekomen. We deden een rol naar rechts waardoor hij op mij kwam te liggen. Zijn ene hand begon door mijn haar te wrijven, hij loste de kusgreep nu en dan, een van mijn lippen opzuigend om dan vervolgens weer zijn tong te gebruiken. Ik wou niet dat hij stopte en liet dit merken door nu zelf ook zijn hoofd wat vast te nemen met een hand en met de ander over zijn rug te wrijven. Hij ging zo nog een hele tijd door, loste dan even om aan mijn oorlelletje te likken en mijn hals te kussen om dan de kus te hervatten. Nu voelde ik voor het eerst dat dit echt verkeerd was, niemand had me ooit zo intens gekust, althans dat was mijn ervaring. Na nog een minuutje of zo hield hij er mee op fluisterend in mijn oor..

Heb ik nu je lekkere kont verdiend?

Je moet eens proberen eh, zien of het wil meerwerken, antwoordde ik stoer, hopend dat hij dit ergens gedeeltelijk gefaket had om die reden. Ik voelde dat zijn lul weer keihard stond, duwend in mijn behaarde zone onderaan. Hij begon enkele stootbewegingen te maken en in een mum van tijd gleed zijn staaf moeiteloos mijn kutje binnen. Grote goedheid, ik was totaal weer het noorden kwijt. Jah doorgaan Bram. Maar ik heb gemist van opening, zus ... glimachte hij naar mij en dit deed me ondanks de geilheid erg lachen. Toon mij je billen, zus, zien of je nog zo stoer zult zijn met een eikel in je poepgaatje. Hoor eens wie hier stoer is, meneer de ervaren aarsridder ! Kom, hup hup, omdraaien. Ik draaide me op mijn buik en ging dan op mijn knieλn voorovergebogen zitten, zo geil als boter klaar voor alles wat komen ging.

Aargh zus, je wilt niet weten hoeveel keer ik ben klaargekomen op het verlangen naar dit beeld van je lekkere achterste.

Pervert! Weet je dat nu pas? lachte hij. Neem je perverte zusje in de kont, plant je eikel tegen mijn sterretje zoals in je dromen. Ik kon nauwelijks zelf geloven dat ik zo aan het praten was. Vier van zijn vingers verdwenen snel in mijn kutje, terwijl ik zijn duim langs mijn bilspleet voelde gaan, halt houdend aan mijn sterretje. De vier vingers verlieten mijn grot en wreven vocht op en rond het kontgaatje. Ik kreunde het al uit van genot, het moment afwachtend. Zijn duim hield nu terug halt aan het gaatje en duwde er tegen, geleidelijk het gaatje breder makend, tot het er aan het eerste gewricht in zat, toen vanuit het niks stootte hij zijn lul in mijn kutje, ik kon niet anders dan het uitkreunen. Ik was met moeite bekomen van deze verrassing of zijn duim boorde zich met een fixe duw helemaal in mijn aars. En toen gebeurde het onwaarschijnlijke, de zoemer van de bel klonk als en hels lawaai door het appartement. Godverdomme! riep ik uit. Half in paniek haalde Bram zijn lul en duim uit mijn lijf. Ik strompelde naar de parlefoon en probeerde zo rustig mogelijk "Ja" te zeggen. "Ja ik ben het, om te zeggen dat ik de lift naar boven ga laten komen met gerief. Ok, laat maar komen. zei ik zo rustig mogelijk. Shit, wat komt die hier nu zo vroeg doen ?, riep ik, Jij moet hier weg, langs de trap ! Nu ! Fuck, fuck... is het enige dat hij kon uitbrengen, hij had zijn slipje al terug aan en stond met een hoop kleren in zijn handen. Ik zag zijn kousen nog naast het bed liggen, wees ernaar en liep met hem naar de deur en fluisterde : Wacht gewoon 2 verdiepen lager tot je hem hoort binnenkomen, ik regel dit wel, het komt goed. Ik stond daar volledig naakt, met een ongelooflijk rottig gevoel van geilheid en paniek die ik beide moest bedwingen. Bram ging het eerste verdiep zo rustig mogelijk naar beneden op zijn blote voeten. Ik liep snel de slaapkamer in deed broek en trui aan, gooide snel het ondergoed in de wasmand, geen tijd om een bh of zeiknatte slip aan te doen, effende het bed en liep dan naar de liftkoker, een smoes bedenkend voor straks. Mijn oog viel op mijn GSM, las snel het berichtje dat ik daarnet had gekregen dat uiteraard van Dieter was waarin stond dat hij net vroeger vetrokken was van zijn werk. Hoeveel pech kan je hebben, dat is in de laatste 3 maand nooit gebeurd. Mijn jeans schuurde lichtjes ruw tegen mijn naakte kutje eronder terwijl ik naar de lift liep.

Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  Getrouwde vrouwen laten zich neuken door andere mannen!  Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  
rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
Kotsesextube | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisexkstube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Webcamsekstube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm
Harde Sexfilm | Geile schaamlippen | Gratis Porno Sexfilm | De Sexbioscoop | Geile Filmpjes | CreampieSex | De Sexpagina!© 2022 https://seksverhalen.org/sexverhalen/incest/1915/Mijn-broer-zijn-slappe-penis-DEEL3.html