Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Veilig een keiharde erectie

Zou je een Moeder neuken?

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Een lul zo hard als staal!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Wil je met me neuken?

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Een geile moeder en dochter
Categorie: incest | vrijdag 30 augustus 2013 01:50

Geile afspraakjes

Ik lag naast mijn vriend in bed, nog uit te hijgen. Hij had me net hard en vooral lekker geneukt. Niet dat dit bijzonder was, want gelukkig houdt hij net zo van seks als ik. We "doen" het dan ook vaak en op allerlei manieren. Wat wel bijzonder was dat ik iedere keer als we lagen te neuken het idee had, dat iemand ons stond te beloeren. Ik zei dat tegen mijn vriend, maar hij lachte die weg. "Allemaal verbeelding, joh." Maar laat me eerst uitleggen wie we zijn hier. Vriend is vriend, hij wil liever niet dat ik zijn naam gebruik. Hij is 49 en daarmee dik 10 jaar ouder dan ik, dan is er mijn dochter Lisa, 16 jaar nu. Al een hele dame. Ze is mijn dochter uit een eerdere relatie. Langer dan ik, maar toch wel ongeveer hetzelfde figuur. Haar borsten zijn nog niet zo groot als de mijne. Maar zijn de laatste tijd snel en behoorlijk aan het groeien. Ze is ook blond net als ik en dan bedoel ik ook echt blond, niet uit een flesje. Allebei hebben we helblauwe ogen en we zijn vaak geοnteresseerd in dezelfde dingen ..Ze is misschien niet echt wat mensen mooi vinden, maar ze mag er zijn, die dochter van mij. Begrijp me niet verkeerd, ze is zeker niet lelijk, maar meer het sportieve type, als jullie begrijpen wat ik bedoel. De laatste tijd heb ik gemerkt dat ze meer en meer geinteresseerd in jongens raakt. Logisch, ze heeft de leeftijd. Ik was er zelf ook nogal vroeg bij.

Dan woont ook mijn broer Peter bij ons. Hij is mijn oudere broer, we schelen bijna 10 jaar. Ik was een nakomertje en ik ben meer door hem opgevoed dan door mijn ouders. We waren onafscheidelijk en ik heb zelfs kort een "verhouding" met hem gehad. Stel je voor, je eigen broer., maar het was altijd heel natuurlijk. Maar daarover later misschien meer. Toen mijn vorige relatie stuk liep, was hij ook bezig met zijn scheiding en moest zijn huis uit en hij is toen bij ons ingetrokken. Tot grote vreugde van Lisa die dol is op haar oompje. Ze noemt hem natuurlijk gewoon Peter. Zo hebben we ongeveer iets meer dan een jaar met zijn drietjes geleefd. We waren ook echt een gezinnetje. We hebben toen weer even samen echt als man en vrouw geleefd. We hadden allebei behoefte aan af en toe seks en we hadden en hebben een goede tijd samen. We neuken niet meer, soms wel jammer, want het was heerlijk samen, maar toen ik mijn huidige vriend leerde kennen, zijn we uit respect voor hem gestopt. Jammer dus, maar zoals eerder gezegd heb ik niets te klagen, ik kom niets tekort.

Dan tenslotte ben ik er, Fien, heb dus een leuke vriend, een goede en fijne baan, een lieve, geile broer, een schat van een dochter en een last but not least een vriend die ik niet meer kwijt zou willen. Moet ik nog een ding bekennen, eerlijk duurt het langst zeggen ze. Vriend heeft een baan waar voor hij soms dagen, en soms zelfs weken van huis is. En ja, dan willen Peter en ik nog wel eens bij elkaar in bed kruipen. Ik zie dat niet alsof ik vriend bedonder. Ik hou van mijn broer , maar op een andere manier dan dat ik van vriend hou.

Goed, we waren gebleven bij het feit dat ik toch vaak het idee had dat we werden bespied als we lagen te neuken. Ik kon het idee niet van me afzetten. Ik zette de gedachte van me af , inmiddels had ik weer zin gekregen. Ik wilde nog wel een keer, ik voelde vriend zijn pik ook weer aardig hard worden. Ik streelde hem en beet zachtjes in zijn tepels, hij vindt dat heerlijk en begon te reageren. We zoenden en wreven onze onderlichamen tegen elkaar. Heerlijk. Ik was ook weer nat aan het worden, vriends zaad kleefde nog aan mijn bovenbenen en druppelde nog af en toe uit mijn kut. Ik was weer geil en klom op mijn vriend, met mijn rug naar hem toe. Hij vindt dat een lekker standje omdat hij dan met mijn kontje kan spelen. Ik liet me langzaam over zijn geile paal zakken en begon langzaam op en neer te gaan. Heel langzaam omhoog en dan weer langzaam naar beneden tot ik zijn lul diep in mijn kut voelde. Ik had mijn ogen dicht en kreunde zacht van genot. Geiler en geiler werd ik en het kreunen werd langzaam harder. Ik hoorde en voelde mijn vriends lul in mijn kut soppen. Langzaam voelde ik dat we beiden naar ons hoogtepunt groeiden. Ik kneedde mijn tepels, die gezwollen waren, lang, bruin en hard. Even stopte ik met zijn pik diep in mijn kut. Ik hield hem daar en kneep met mijn kut, masseerde zijn lul. Ik voelde hoe hij verstijfde en ik wist dat dat het sein was dat hij ging komen. Ik hield hem nog even diep in me en ging toen tergend langzaam omhoog en hij kwam, en hoe, hijgend en grommend begon hij wild te stoten. Ik voelde zijn warme zaad binnen in mijn kut spuiten. En met een schreeuw kwam ik ook. We moedigden elkaar aan. "Ohhh, jaa, ooooohhhh, ik blijf komen, jaaaahhhh, jaaa, niet stoppen nu, ga door, blijf me neuken,” gromde ik. Ik voelde hoe hij zijn vinger in mijn kontgat duwde. Hij weet dat ik dat lekker vind. Op dat moment kreeg ik weer dat gevoel dat iemand ons bespiedde. Ik deed mijn ogen open en zag onze slaapkamerdeur langzaam worden dichtgetrokken. Mijn nieuwsgierigheid won het van de geilheid. Ik sprong op, en met het sperma druipend uit mijn kut liep ik stil naar de deur en rukte hem open. Daar stond mijn dochter, Lisa, met een knalrood hoofd. Gek genoeg werd ik niet eens boos. Daar stond ik, naakt, zaad nog steeds druipend uit mijn kut tegenover mijn dochter. "Wat moet dit betekenen, sta jij naar ons te kijken als we het doen, je weet wel wat en dat doe je vaker, zeg het maar, Lisa, je doet het vaker, waarom meid?" Mijn vriend had zich inmiddels met een laken bedekt en bekeek het allemaal van een afstandje. "Kom even binnen, Lisa, je hebt wel wat uit te leggen. Je moeder en ik horen graag je uitleg van je nogal vreemd gedrag." Ik liep terug naar het bed en Lisa kwam achter me aan en ging naast me op het randje van het bed zitten.

We wachtten af en na een poosje begon ze haperend, maar allengs vlotter te praten. "Sorry, sorry, ik weet dat het achterlijk is, maar het begon dat ik lag te luisteren als jullie bezig waren. Jullie maken nogal veel geluid en ik weet altijd als jullie aan het eind zijn." Even lachte ze. "Nogmaals sorry, maar sinds kort krijg ik zo,n kriebel in mijn kutje als ik jullie hoor en een paar dagen geleden ben ik voor het eerst stiekem naar jullie gaan gluren. En heb ik jullie een paar keer zien neuken.” Ik vond het zo geil, dat elke keer als ik terug in bed kwam met mijn kut ging spelen en met mijn tieten. Mijn kut was helemaal nat geworden, mam. Dus dat is het eigenlijk. ik vond het geil om te horen en nog geiler om te kijken. Boos?” Vragend keek ze ons aan. Ik keek naar mijn vriend en tegelijk schoten we in de lach. Lisa keek ons opgelucht aan. "Nee, dus, he, gelukkig maar. Mag ik voortaan dan gewoon kijken als jullie bezig zijn?" Eerlijk is eerlijk, ik werd er door verrast, maar ik vond het zo’n geile gedachte, dat het eruit schoot voor ik het besefte. ""ja hoor , ach ja, ik vind het niet erg, beetje spannend zelfs." Ik keek opzij naar mijn vriend die bedachtzaam knikte. "Lijkt me een vreemd, maar aantrekkelijk idee. Jezus, ik bedoel, ja, dochter, geil, leuk. Kijk maar wat je wilt, misschien kan je als je wat gewend ben een beetje meedoen." Hij lachte geil. "Mmmm, twee vrouwen, wie heeft het?" We spraken af dat een volgende keer ze gewoon binnen zou komen en erbij kruipen. "Naakt, mam?" vroeg Lisa.

We gierden het alle drie uit. Ze wilde de kamer uitgaan, maar ik hield haar tegen, kom vannacht tussen ons in slapen, kunnen we een beetje wennen." Lisa liet het zich niet tweemaal zeggen. Ze kleedde zich uit en stond aan het voeteneind. Het was al weer een tijd geleden dat ik mijn dochter naakt had gezien. Ze was prachtig. Ik ben niet echt bi, maar als ik zo dat tengere, lichaam van mijn dochter zag kreeg ik zin in haar, haar borsten waren toch wat groter dan ik dacht. Ze stonden recht vooruit. Ik zag dat haar tepels net als de mijne lang en donkerbruin waren. Ook waren ze gezwollen, terwijl ik me realiseerde dat de mijne ook weer stijf waren. Ze keek me zo lief aan, met haar parmantige blonde paardestaartje. Ze leek zo smal, zo onschuldig, Ik bedacht dat mijn vriend dit ook lekker zou moeten vinden. Ik keek hem aan en hij staarde naar Lisa en had geen oog voor iets anders. Ik wenkte haar. "Kom," Lisa stapte in bed en kroop dicht tegen me aan, tussen ons in. Ze draaide zich naar me toe en drukte zich dichter tegen me aan. Ik voelde hoe onze tieten elkaar raakten. Ik pakte haar van achteren bij haar kont en trok haar zodat nu ook onze kutjes elkaar raakte. Ik gloeide helemaal, haar jonge naakte lichaam tegen het mijne. We bewogen langzaam onze lichamen tegen elkaar. Ik voelde hoe haar tepels over de mijne wreven en hoe onze kutjes elkaar raakten. Het was allemaal zo natuurlijk en het ging zo vanzelf. Ik liet mijn hand tussen haar bilspleet glijden. Ik zocht met mijn vinger haar sterretje. Ze was droog daar en ik kon mijn vinger niet ver naar binnen krijgen, maar ik merkte aan Lisa's reactie dat ze het lekker vond. Ze duwde haar kontje naar achter en begon mijn vinger te neuken en ik voelde mijn vinger wat verder naar binnen schuiven. "Wacht," zei ik, helemaal hees van de geilheid. Ik tastte naast mijn bed en vond de pot met nightcream, ik nam een flinke lik eruit en bracht mijn vinger weer naar Lisa's poepgaatje. Het ging wat makkelijker nu en voor ik het wist lag Lisa mijn vinger met haar kontje te neuken. Wat later zat ik diep in haar. Ik bracht nu mijn linkerhand naar haar kutje en begon met haar klitje te spelen. "Lekker Liesje, vind je het fijn?" fluisterde ik. Ze bracht alleen een soort gesteun uit,"Jaaaa, mam, niet stoppen, ga door, lekker, mmmmm...."

Ze neukte mijn vingers nu in haar kont en in haar kut. Ze was nat beneden en mijn vingers gleden soepel in en uit haar kut. Spontaan zochten onze monden elkaar op hetzelfde moment. Ik kuste haar op de lippen en zonder aarzeling beantwoordde ze mijn kus en haar tong zocht de mijne. Even liet mijn mond de hare los om Lisa te laten weten dat ze mij ook moest vingeren. Ik voelde hoe haar hand naar beneden tussen mijn benen naar mijn kut zocht. "Ohhh, ja daar Liesje, daar precies, zo jaaaa" Ik weet niet hoe lang we zo bezig waren. Het leken uren. Uren van puur geil genot. Tot ik Lisa steeds wilder voelde bewegen, ze ging bijna komen en dat voelde je. Ze begon te schokken en beven,"Ik ga klaarkomen, mam, echt klaarkomen, eerste keer...., " hoorde ik haar nog stamelen en toen begon ze te schreeuwen, "Jaaaaaaaaa, ja, ja,ja,ja,ja, ooooooh, ja...." Ze huilde bijna. Ik moedigde haar aan terwijl ik haar in mijn armen nam, "Kom maar meid, kom , mama houdt je vast. Kom lekker klaar. Laat het gebeuren." Langzaam nam het schokken en beven af. Ze kroop dicht tegen me aan. "Wow, mam, heerlijk, dankjewel. Go, ik ben echt gekomen he?" Ze keek me stralend aan. "Jij niet, he?" Nee, ik was niet gekomen, ik gunde het Lisa op dat moment meer, maar ik was nog wel verschrikkelijk geil.

Ik werd uit mijn dromen gewekt door de stem van mijn vriend. Ik was hem werkelijk kompleet vergeten. "Jezus, dat was supergeil, godallemachtig, mooi en verschrikkelijk geil om te zien.” Hij had op zijn zij naar ons liggen kijken. Zijn lul stond harder en rechter overeind dan ik ooit had gezien. Ik schoof Lisa van me af. "Je wens wordt vervuld, Lisa, je gaat ons nu zie neuken. "Kom," zei ik tegen mijn vriend, die weinig aansporing nodig had. Hij kroop over Lisa heen, ik opende en deed mijn benen omhoog hij knielde tussen mijn benen en ramde zijn pik in een keer diep in me. Ik gilde en hij stootte een oerkreet uit. We neukten als twee beesten. Hard, grommend, schreeuwend en vloekend. We waren in een paar minuten zover. "Ik kommmm," schreeuwde ik. "Ik ook," bracht hij hijgend uit, nuuu...!" We kwamen tegelijk, beter dan ooit. Ik voelde zijn geile, warme zaad mijn kut vullen. "Mmmmm, dat was the best ever!", mompelde ik. Hij maakte bevestigende geluiden. Ik voelde zijn pik mijn kut uitglijden en zijn warme zaad op me druppelen. Even lagen we alledrie stil naast elkaar. Toen hoorde ik een klein stemmetje. Lisa, "Mam, dat wil ik ook, dat wil ik, neuken, ik wil echt neuken , mam.

Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  keiharde erectie door erectiecapsules veilig online kopen  
rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm