Veilig een keiharde erectie

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Zou je een Moeder neuken?

Wil je met me neuken?

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Snel sexcontact met mij!

Betrapt door zijn echtgenote
Categorie: incest | donderdag 29 augustus 2013 03:31

Geile afspraakjes

Ik ben Sonja, 17 jaar en een lekkere brunette al zeg ik het zelf. Heb aardige tietjes met kleine vooruit stekende tepels, die nogal erg gevoelig zijn. Op school weten sommige jongens dat inmiddels ook wel, wat niet echt in goede aarde bij mijn vriendinnen valt, maar ja als je jeuk heb moet je krabben... Maar dat laat ik juist meestal aan de jongens over om te doen en dan blijft het niet bij krabben, ik hou er wel van om een flink potje te neuken, wat dan ook regelmatig gebeurt als ik de kans krijg. Om een zakcentje bij te verdienen en mijn uitgaansavonden te bekostigen, pas ik wel eens op bij bekenden en vrienden. Alleen deze keer die ik hier beschrijf heb ik wel en toch ook weer niet opgepast. Laat ik beginnen met het echtpaar te beschrijven waar ik zou gaan oppassen, ze gingen die avond naar een personeelsfeestje van haar werk. Zij Eva is een stevige blonde vrouw 31 jaar met een boezem waar zelfs ik jaloers op ben, ik hoop dan ook dat de mijne nog wat gaan groeien. Heeft een aardige goed betaalde baan heb ik begrepen, want ze is hoofd personeelszaken op een groot bedrijf. Hij echter is een man van 34 jaar met een sportief figuur, maar hij heeft er dan ook een hobby van gemaakt om regelmatig op de sportschool te zijn. Ook was hij actief voetballer in het eerste team van het dorp waar wij woonden. Gert haar man werkt als timmerman voor een kleine aannemer in het onderhoud. Omstreeks 7 uur in de avond stond ik bij hen voor de deur zoals afgesproken, waarna Eva me binnen liet. Hoi Sonja ik ben blij dat je er bent kunnen wij gelijk zo gaan. Na nog even snel wat doorgenomen te hebben waar alles stond en de kleine knul van 16 maanden oud in zijn bed gelegd te hebben vertrokken ze dan ook naar het feestje.

Omdat de kleine goed sliep en geen problemen gaf, begon ik maar met mijn schoolboeken uit de tas te pakken. Het mezelf makkelijk makend trek in mijn schoenen uit en ga met mijn benen half opgetrokken onder me billen op de bank zitten. Omstreeks 9 uur echter hoorde ik de voordeur al open gaan en Gert kwam binnen. Hij liep naar de badkamer en pakte een aspirientje welke hij innam met een slok water. Sorry hoor zei hij, maar ik kreeg last van mijn knie, die heb ik verdraaid met voetballen. En zo een feestje waar je hoofdzakelijk mag staan en hossen is dan ook niet echt bevorderlijk voor wat rust en wou naar huis omdat het zeer begon te doen. Maar Eva wou niet mee komen die zou wel vervoer regelen en anders nam ze een taxi. Dus wat mij betreft Sonja, wil ik je wel je geld nu geven en mag je naar huis gaan, ik ben er nu toch. Terwijl hij zijn portemonnee pakte om me te betalen zag ik dat hij niet alleen naar mijn gezichtje keek. Zijn ogen dwaalden naar beneden en ik zag dat mijn rokje wat omhoog gekropen was en hij net mijn bloemetjes slipje kon zien zitten. Snel trok ik het rokje wat naar beneden en ging rechtop op de bank zitten. Gert pakte een biljet van 20 euro om me te betalen, maar ik zei " als U het goed vind maak ik eerst deze opdracht voor school af"? want ik had erop gerekend vanavond mijn huiswerk hier te maken. Nou dat vind ik prima zei Gert, maar ga dan maar aan de tafel zitten dan ga ik op de bank wat tv zitten kijken, als die te hard staat en het je stoord zeg je het maar.

Omdat het een vrij grote woonkamer is stond de tafel aan de achterkant maar wel zo dat ik schuin op de bank kon kijken. Het tv beeld kon ik echter net niet zien, dus dook ik maar weer in mijn boeken en ging verder met studeren. Ik hoorde dat hij wat aan het rond zappen was maar niks kon vinden dat hem interessant genoeg leek. Op een gegeven moment hoorde ik dat hij een ander apparaat inschakelde en zag dat hij opstond om er een dvd in te doen. Toen hij de dvd opstarte klonk er zachtjes muziek door de kamer, maar dat was maar heel even, gekreun klonk nu boven de muziek uit en een dames stem riep, oooohhhh kom op Gert ram hem erin ik ben al zo geil ik wil nu genaaid worden...stop met likken anders kom ik nu al aacchhh ooohh ik kom, ik kom jaaaaaaaa. Klik en het was weer rustig, Sorry zei Gert terwijl hij opstond om de dvd eruit te halen, maar die zelf gemaakte dvd,s gooi je nog wel eens door elkaar he.. ik wou een voetbalwedstrijd bekijken maar pakte weer eens de verkeerde. Heeft U die dvd zelf opgenomen dan vroeg ik onschuldig. Ja Eva en ik vinden het wel spannend om terug te kijken hoe we bezig zijn geweest. Oh mag ik dat ook eens zien, ik ben wel een meisje van 17 maar heb nog niet veel meegemaakt en thuis hoef ik niet te proberen om zoiets in huis te halen. Maar meisje zei Gert, weet je dat zeker, het is maar een opname van mij en Eva, Ik heb ook wel prof films in huis hoor. Nee die hoef ik niet te zien, zei ik, die zien er altijd zo onecht uit he... Nou kom op dan maar zegt Gert en nestelt zich weer op de bank onderwijl de dvd weer opstartend.

Vlug ging ik ook op de bank zitten met een kleine afstand tussen ons in en keek naar het scherm, daar kwam Eva in beeld die schommelde wat heen en weer in een soort van tuigje waar in ze achterover met haar benen half opgetrokken lag. Gert zag ik op zijn knieen ervoor zitten met zijn snuit in haar poesje, met twee handen ondersteunde hij haar benen en duwde haar zo een beetje heen en weer steeds wat sneller. De muziek klonk weer en nu riep Eva ook weer oooohhhh kom op Gert ram hem erin ik ben al zo geil ik wil nu genaaid worden...stop met likken anders kom ik nu al aacchhh ooohh ik kom, ik kom jaaaaaaaa ohhhh. Gert stond nu op en zijn pik zwiepte heen en weer op de tv, hij liep om haar heen en pakte haar hoofd vast en ik hoorde dat hij zei, "eerst even zuigen schat de druppels geil lopen uit me lul"?. Eva deed gelijk haar mond open en begon te zuigen aan die lul als of haar leven er van af hing, ho ho zei Gert zijn lul uit haar mond trekkend, ik wil niet nu al klaar komen ik ga je zo eerst eens flink neuken, jij geile snol van me. Klik klonk het en Gert had op pauze gedrukt, het beeld stond nu stil, Eva hangt met slierten geil in haar mond en Gert die zich net omdraait waardoor zijn pik uit het beeld verdween.

Sorry zei Gert verontschuldigend tegen me, maar de taal de we gebruiken is natuurlijk niet echt bedoeld zo, maar tijdens het spel he... In liefde en oorlog is toch alles geoorloofd en dit is vast geen oorlogs film hihihhi. Maar heb je expres zo gestopt dat ik je pik niet meer ziet op TV, ik vond hem wel mooi om naar te kijken, ziet hij er in het echt ook zo uit, wijzend op zijn pik zeg ik, sorry hoor ik zie dat je een aardige bult al begin te krijgen in je broek, dat doet je wel wat zo je eigen terug zien op tv he. Ach zegt Gert opstaand van de bank, ik denk dat het jouw toch ook niet onberoerd laat, je zal vast ook je bloemetjes op je slipje, water aan het geven zijn. Wil je wat drinken want ik krijg er wel een droge keel van, nou uhhh het lijkt me wel wat om ook eens aan die pik te zuigen en dat geil in me mondje te proeven, heb ik gelijk wat te drinken. Maar Sonja wat zeg je nu, jij bent pas 16 of zoiets en ik een man van 34? Nou en? Roep ik, ik ben ten eerste al 17 en weet ook wel waar de mosterd vandaan komt hoor. Ik vraag er toch zelf om, terwijl ik zijn rits neer trek steek ik gelijk mijn hand in zijn broek en voel de dikke natte lul. Nou dan moet je het zelf maar weten zegt Gert terwijl hij de broek verder los knoopt, hij laat de broek en slip nu helemaal zakken en staat nu met zijn ontblote onderlijf en pik recht voor mijn neus. Gelijk hap ik die lul naar binnen en trek hem aan zijn billen naar me toe, Gert valt bijna door deze aktie naar voren en kan zich nog net tegen houden aan de leuning van de bank, hierdoor krijg ik toch wel iets meer lul in me mond geschoven dan ik verwacht had. Ooorrgg gorgel ik bijna kokhalsend, jeeeee toch wel iets groter als ik dacht te zien op tv.

Gert trekt zijn lul nu uit mijn mond en schopt zijn broek aan de kant, gaat op de bank zitten, zo zegt hij voordat er ongelukken gebeuren. Neem hem nu nog maar eens zachtjes in zijn mond ondertussen met zijn pik spelend, nou laat los dan roep ik en pak hem over terwijl ik op mijn knieen voor hem gaat zitten, ik lik eerst langs zijn stam omhoog tot aan het pisgaatje waarna ik weer naar beneden ga ondertussen alle druppeltjes speeksel en geil oplikkend. Zachtjes bijt ik hem in zijn zware ballen wat hem een kreun van genot en pijn doet slaken, ohhh jaaaa dat doe je lekker meisje, nu weer terug naar me eikel want die stroomt over. Al likkend en zijn ballen masserend, voorzichtig beweeg ik de knikkers heen en weer in zijn zak, dan ga ik weer terug omhoog zachtjes zet ik nu mijn lippen tegen de eikel en laat mijn tong over het pisgaatje gaan lekker het geil opslurpend, voorzichtig laat ik hem nu in mond glijden steeds verder en verder glij ik nu om de lul naar beneden tot hij tegen mijn huigje komt en ga weer langzaam terug, nu begin ik even snel heen en weer te gaan net over zijn eikel en dan weer terug naar het puntje, ondertussen de huid strak houden om zijn stam, dit word teveel voor hem ik voel de pik alsmaar dikker worden en steeds harder gaan schokken, nu probeert hij mijn tempo te volgen en wil me in mijn mondje gaan neuken, maar dat wil ik niet dus duik ik ineens weer naar voren en slik nu de drijfnatte lul weer naar binnen. Arrrgggg klinkt het jee wat doe je dat lekker ik hou het echt niet meer zo, ohhh ga door nu, maak me klaar ik wil spuiten in dat mondje van je pijpen moppie, pijpen jaaaa ohhhh hij pakt nu mijn hoofd vast en ik kan nu alleen maar doen wat hij wil hierdoor krijgt hij toch zijn zin en begint nu te wippen op de bank, hij neukt me nu in me mondje wat toch ook wel erg geil is. Hij stoot nu zover door dat hij tegen me huigje tikt wat, wat mij weer doet gorgelen en het geil langs me mondhoeken over me handen en zijn dijen stroomt. Die lul begint nu te trillen en daar vliegen de klodders sperma in me keel, de ene golf zit gelijk in me slokdarm zo diep als die zit en de andere golf vliegt bijna uit me mond en loopt langs zijn lul op zijn ballen. Me kut is nu toch wel heel erg nat geworden en ik voel dat het nog net niet door me slip heen druppelt, Gert komt nu langzaam over eind en laat mij nu op de bank gaan liggen. Hij trekt mijn kousjes uit en komt met zijn tong steeds hoger richting mijn kutje en begint het sap door mijn slip heen te zuigen, hij trekt de slip nu opzij en plakt ineens zijn lippen op mijn zeiknatte kale kutje. Al slurpend hoor ik hem mijn spleetje leeg lebberen, wat al een lekker gevoel is maar ik wil meer dus trek ik zelf me slip maar naar beneden onder me kont door en laat hem naast de bank vallen. Op dat moment klinkt er een ijselijke kreet. @#$@%@ WAT FLIK JE ME NU, GERT !!! En een briesende Eva komt de kamer ingestormd....

Oude wijven zoeken een Sexdate!  keiharde erectie door erectiecapsules veilig online kopen  Wil jij een Negerin neuken?  
rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
Kotsesextube | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisexkstube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Webcamsekstube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm
Harde Sexfilm | Geile schaamlippen | Gratis Porno Sexfilm | De Sexbioscoop | Geile Filmpjes | CreampieSex | De Sexpagina!© 2022 https://seksverhalen.org/sexverhalen/incest/1896/Betrapt-door-zijn-echtgenote.html