Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Veilig een keiharde erectie

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Snel sexcontact met mij!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Zou je een Moeder neuken?

Wil je met me neuken?

Een lul zo hard als staal!

Mijn neefje Tom DEEL2
Categorie: incest | donderdag 29 augustus 2013 02:50

Geile afspraakjes

DEEL 2 - Tom lag op zijn gemak naar de t.v. te kijken onder de lakens verscholen.Wij gaan nu geen t.v meer kijken he Tom, doe die maar uit. Ik stapte uit mijn badjas en hiel mijn slipje aan. Tom lag op het plekje waar mijn man altijd lig en staarde (waarschijnlijk toch ook zenuwachtig) naar het plafon. Er viel een kille stilte, ik ging op mijn zij liggen tegen Tom zijn warme lichaam aan, mijn borsten drukte tegen zijn lichaam. Langzaam begon ik hem over zijn borstkas te strelen terwijl hij doodstil bleef liggen, die jongen heb echt totaal geen ervaringen dacht ik, dit speelde hij niet.Ik streelde over zijn gespierde platte buik en een klein stukje door zijn korte schaamhaar. Dit deed ik minuten lang toen ik afdaalde naar zijn lul die ik al kort in mijn hand had gehad. Keihard, zeer groot en dik is zijn lul, Tom is veel groter geschapen als dat ik gewent was van mijn man. Ik kon bijna mijn hand niet goed om zijn lul sluiten, en raakte nu toch ook behoorlijk opgewonden hoe verwarrend ik in deze situatie ik ook was. Ik ging met mijn hoofd onder de lakens en pijpte zijn eikel een stukje mijn mond in, o wat is dit al weer lang geleden en het wond mij steeds meer op, ik pijpte mijn neefje zo diep ik zijn enorme lul in mijn mond kon hebben en streelde hem daarbij over zijn glad geschoren ook al grote ballen. Ik was hier nog geen drie minuten mee bezig of ik voelde de onrust in Tom naar boven komen, o jee die kom wist ik, snel stopte ik, uh ja tante Dina ik voelde het bijna komen zei hij schoor. Dat voelde ik jongen zei ik daarom stop ik ook even en gelijk kwam ik met mijn hoofd onder het lakens vandaan. Tom het is de bedoeling als mensen seks met elkaar hebben zij hier zolang mogelijk van genieten, elkaar naar een kookpunt brengen, dan stoppen en dat bijna gevoel van een orgasme daarna vasthouden en als het iets af is gezakt weer opnieuw beginnen.Vooral voor een man geld dit legde ik uit, omdat een vrouw nu eenmaal meerdere orgasmes achter elkaar kan krijgen, en een man meestal na zijn orgasme even moet herstellen zei ik bijna schooljuf achtig. Het had wel wat merkte ik aan mijzelf om hem een beetje onderwijs hierover te geven, maar dit was natuurlijk ook een stukje eigen belang.

Speel jij wel eens met jezelf vroeg ik hem, uh u bedoel trekken, ja dat bedoel ik. Ja dat doe ik wel zei hij. Vaak vroeg ik verder, uh ja bijna iedere dag de laatste twee jaar antwoorden Tom, zo dat had ik niet verwacht flapte ik het eruit. Dus om een vrouw echt zolang mogelijk van jou piep te laten genieten zei ik hem, dan moet je altijd proberen je orgasme zolang mogelijk uit te stellen, ik zal het je wel leren hoe je dat moet doen jongen. Oke dat vind ik tof van u. Tom streel mijn borsten en tepels maar eens zei ik, zijn hand kwam over mijn borsten en hij speelde met mijn harde tepels, af en toe moet je er zachtjes in knijpen zei ik, en ook tussen door een tepel in je mond nemen, hij was leergierig en deed precies wat ik hem vroeg.Tom zoog eerst te wilt en te hard op mijn tepels, iets minder hard en wilt doen Tom, mijn tepels zijn zeer gevoelig.Hij vond het prettig om met mijn borsten te spelen, en ik niet minder, maar verder maakte hij geen enkele aanstalten om andere lichaamsdelen te bezoeken of te ontdekken.Mijn kutje ging te keer als en gek, ik voelde wel aan dat deze eerste nacht geen niet zou uitlopen in uren seks met elkaar, daar was hij veel te opgewonden voor en te onervaren, maar dat gaf niets ik leer het je wel ging het door mij gedachte.

Ik ging weer met mijn hand onder de lakens en had al snel zijn nog steeds keihard staande lul in mijn hand, nu helemaal nat van zijn eigen voor geil. Hij zoog nu teder en opwindend op mijn beide tepels, ik durfde hem nu even niet te pijpen of al te stevig aan zijn lul te trekken daar ik nu wel wist dat hij dan te snel zou klaarkomen, en een ding wilde ik deze eerste nacht zeker met hem! ik wilde zijn lul in mijn overlopende geile kutje voelen, de gelegenheid hiervoor was geboden door mijn eigen man en op dit moment wilde ik niet anders.Tom zei ik, ik blijf op mijn rug liggen, dan moet jij bovenop mijn lichaam komen liggen en heel voorzichtig je lul tussen mijn schaamlippen duwen. Hij stopte met het zuigen op mijn tepels en kwam met dat grote warme al licht transpirerende lichaam op mij liggen, voor mij was mijn neefje net reus Goliath met zijn 1.96 m, ik ben zelf 1.64 m dus dat is wel een verschil.Hij maakte ook geen aanstalten om mij te zoenen dus ik liet dat ook nu maar zo, dat leerde ik hem later wel. Nu was ik ook een beetje te egoistisch gericht met mijzelf bezig, ik was zo geil geworden dat ik een orgasme via mijn kutje nodig had om weer een beetje in rust te komen in mijn seksuele drang.

Een echte lul had ik meer dan een jaar niet gevoeld in mijn kutje, kon Tom probeer het maar voorzichtig spoorde ik hem aan terwijl ik zelf met beide handen mijn schaamlippen opende,dat ging een paar keer mis doordat ik zo opgewonden en nat was dat precies op het moment dat ik Tom zijn eikel tegen mijn schaamlippen voelde komen ,mijn lippen uit mijn vingers glipte door mijn eigen vocht.Ik voelde zijn eikel binnen dringen, een enorme vulling waar ik even aan moest wennen, stop even jongen stop hijgde ik al,doe ik het niet goed vroeg die lieve schat, of hard. Nee jongen je doe het heel goed, maar ik moet even aan de grote en dikte van je lul wennen, anders scheur je mij straks uit hijgde ik weer, ik merkte dat hij er niets van begreep.Toe maar voorzichtig proberen dieper in mij te komen hijgde ik. Tom deed het nu echt teder en kwam langzaam centimeter voor centimeter in mijn kutje, een sensationeel gevoel, ik kon hem met veel moeite en met zoveel mogelijk ontspanning van mijn kutspieren hebben. Tom nu moet je in mij gaan stoten zei ik, maar niet dieper als dat je nu in mij zit anders doe je mijn pijn hijgde ik. Ik legde mijn beide handen om zijn billen en probeerde zo een beetje het ritme te bepalen, gepaald werd ik nu zeker, niet normaal wat heerlijk, maar ook wat een groot ding had mijn neef (je) aan zijn kont hangen.

Dit ging mis voelde ik al heel snel toe hij in mij begon te stoten, zijn aderen zwelde na een paar stoten al op, stop stop blijf even stil op mij liggen Ton Hijgde ik als een gek, o grrr ik hou het niet tante Dina schreeuwde hij het uit, warme stralen kwamen mijn kutje in, het was helaas te laat om hem nog te kunnen stoppen. O wat is dit een lekker gevoel zei hij, ja he jongen zei ik maar helaas iets te snel, maar je deed het heel goed hoor stelde ik hem gelijk gerust. Kom even uit mij vroeg ik, terwijl hij zich terug trok, werden mijn schaamlippen pijnlijk mee naar buiten getrokken, auw gilde ik, waarop hij schrok wat doe ik vroeg hij gelijk, niets jongen niets verkeerds zei ik. Zijn sperma gutste in grote hoeveelheden uit mijn wijd openstaande kutje en bevlekte het onderlaken.Ik pakte een handdoekje van mijn nachttkastje en depte mijn kutje een beetje droog, hierna de natte nog steeds hard staande glimmende lul van Tom. Het is nog niet over zag ik terwijl ik zijn lul afdroogde.Met mijn man neukte ik graag in doggy styl, maar dit durfde ik nu nog niet aan, daar was zijn lul te lang en te dik voor en dit vereist toch wel enige ervaring, anders zou hij zeker mijn baarmoeder verkrachten.

Tom ga eens op je rug liggen zei ik, dan ga ik bovenop jou zitten, dat is ook een lekker standje voor een man, je mag dan met mijn tieten spelen terwijl ik jou lul melkt, wat bedoel u met melkt vroeg hij, ga nou maar liggen jongen. Ik ging boverop mijn neef zitten, pak mijn tieten onderwees ik hem.Ik zetten zijn lul tegen mijn kutje die nog steeds wagenwijd open stond, het voordeel was wel hiervan dat het een stukje makkelijke ging als zojuist, heel zijn lengte kon ik nu nog niet hebben.Tom speelde lekker met mijn tieten en ik genoot heerlijk op zijn lul, ik kwam dan ook heel snel en intens klaar. Heerlijk na een jaar weer eens een orgasme te krijgen op een echte lul. Ik neukte door en smeekte Tom mijn tepels te zuigen, ik hijgde en krijste het uit, Ben zal dit zeker in de logeerkamer gehoord hebben. Mijn tweede orgasme kwam in aantocht, Tom,s lul zetten weer krachtig uit, ik kom weer steunde hij in uw flamoes. Ik ook ik ook jongen samen samen hijgde ik en dat gebeurde ook, voor de tweede keer binnen hooguit 20 minuten kreeg ik zijn jongens zaad in mijn hele gevulde geile KUT.

Ik viel bevredigd " voor dit moment" voorover op zijn grote lichaam, kuste hem op zijn lippen en knuffelde nog even door, een tongzoen zat er nog niet in. Ik ging onder de douche terwijl Tom zich aan de wastafel verzorgde, kort hierna vielen ik in zijn armen in slaap. Het ontbijt werd die zondagmorgen gedrieen ontspannen genuttigd, al vroeg in de avond laggen wij met zijn drieen voor het eerst in ons bed. Tom kreeg de juiste aanwijzingen nu van mijn man die zelf ook zeer actief mee deed binnen zijn mogelijkheden en vanuit zijn ervaringen waarvan hij precies wist hoe hij mij waanzinnig geil en volledig los kon krijgen, en los ging ik........

Die zondagmorgen werd ik al vroeg wakker naast mijn neefje Tom 18 die nog rustig lag te slapen.Ik bleef nog even naar hem kijken en kreeg gelijk de beelden en het gevoel terug van wat ik met hem had beleefd deze eerste nacht dat ik seks met Tom had gehad,terwijl mijn man een kamer naast ons in het logeer bed sliep.Mijn man Ben had hier wel bewust en weloverwogen op aangestuurd wist ik nu zoals u kunt lezen in het vorige deel.Het was voor ons neefje de eerste keer in zijn leven dat hij een vrouw neukte,of gepijpt werd. Ik vond het natuurlijk reuze spannend,had ook weer het afgelopen jaar de sterke behoefte in mijn lichaam gevoeld naar een echte harde warme mannen lul in mijn van tijd tot tijd geile kutje,maar dat ging nu eenmaal niet meer na de operatie van Ben.Dat ik ooit met de lul van ons neefje in aanraking zou komen had ik nooit kunnen bedenken of ooit maar een fantasie over gehad, Ben en ik hebben Tom bijna vanaf zijn geboorte opgevoed omdat mijn zus het altijd druk had (en nog) in de zaak van haar man.

Nu het er toch van is gekomen laat ik het maar over mij heen komen bedacht ik mij op deze ochtend.Ik voelde mij weer geil worden,het idee om Tom alles te leren vanaf de basis wond mij ook op,zijn zeer aantrekkelijke grote dikke jongens lul voor een vrouw bood hiervoor vele mogelijkheden,ik ging naar de 40 jaar maar zo grote lul had mijn geile kutje nog niet eerder naar binnen gekregen. Ik werd weer onrustig bij deze gedachte,ik moet het bed uit,voelde mij volle blaas en wilde Tom niet direct laten merken hoe hard ik zijn lul nodig had.Na mijn plasje ging ik naar de keuken in de veronderstelling dat Ben ook nog lag te slapen, in de keuken zat mijn man al aan de tafel met een vette glimlach op zijn gezicht, hij pakte mij vast en gaf mijn een lange tongzoen, genoten vannacht Dina vroeg hij. Ik probeerde in eerste instantie zijn intense blik naar mij af te wenden, ik heb je wel te keer horen gaan meisje zei hij,het kan niet anders dat Tom je geil geneukt heeft zei Ben.

Ja die poging heeft hij zeker gedaan zei ik, maar hij is totaal maagd Ben wat vrouwen aangaat en heeft een lul van een reus begon ik zelf nu ook te giechelen, dat hoef je mij niet te zeggen lachte mijn man,dat had ik al lang gezien en de wetenschap dat hij nog maagd is sprak mij ook aan, vandaar dat hij de juiste minnaar in mijn ogen voor jou is mijn geile vrouwtje,ik hou heel veel van je en gun je alles,wat ik zelf niet meer kan moet Tom dan voorlopig maar aanvullen op opvullen zei Ben lachend.Ik vertelde mijn man wat er was gebeurt tussen ons, zag de twinkeling in zijn ogen en wist dat hij het mij intens gunde en van jaloezie geen spraken was, integendeel zelfs Ben zag allerlei mogelijkheden op seksueel gebied voor ons, maar speciaal voor jou benadrukte hij nog eens. Wij zien straks wel hoe de dag verloop schat zei hij, Tom is tot morgenochtend hier in huis.

Ik liet Tom nog maar lekker slapen, maakte ons ontbijt klaar en ging daarna douchen, trek wat spannends en geils aan schat stimuleerde Ben, laat je slipje en BH maar lekker weg vandaag en geil hem maar eens flink op dan zien je vanzelf hoe hij daar op reageer. Het idee sprak mij wel aan, na het douchen trok ik het kortste rokje aan wat ik had,deed een licht doorschijnend blouseje aan waar mijn tepels door heen prikte.Tom was inmiddels ook opgestaan en zat samen met Ben in de keuken,ik gaf hem een aai over zijn bol en maakte een heerlijk ontbijtje voor hem. Ben stond op en ging ook douchen,samen met Tom aan de keukentafel gezeten merkte dat hij wat stil en bijna verlegen was,vond je het fijn vannacht Tom vroeg ik hem, ja best wel zei hij kortaf. Ik stond op om hem wat te ontspannen en te laten zien en voelen dat ik er vandaag weer voor hem wilde zijn.Ik pakte zijn hand waar net nog een broodje in had gezeten en deed deze onder mijn rokje, drukte zijn hand stevig tegen mijn schaamlippen aan, even keek hij op en ik keek op hem neer, zag zijn ochtendjas wijken en zijn paal snel omhoog komen, dat zit wel goed vandaag wist ik.

Duw je vinger maar een stukje in mijn natte gaatje moedigde ik hem aan,zijn vinger gleed soepel mij nu al opgewonden natte kutje in, op en neer doe Tom zei ik, hij begreep de bedoeling en vingerde stevig mijn geile kut. Zijn lul zag ik weer in volle erectie uit zijn ochtendjas omhoog staan, op het moment dat wij mijn man weer boven hoorde lopen haalde Tom snel zijn vinger uit mijn kutje, ga maar gewoon door hoor probeerde ik nog, maar kennenlijk vond het dit toch moeilijk met zijn oom Ben in aantocht. Ben kwam de keuken in, zag mijn naast Tom staan en zag ook zijn grote lul uit zijn ochtendjas steken,ik ging weer zitten.Tom stond niet veel later op.ik ga ook even douchen zei hij en ging snel naar boven.Mijn man kwam naar mij toe lopen, spreidde mijn benen en stak zijn hand onder mijn rokje, zo zo mevrouw is alweer goed geil lachte hij, heb je je even snel laten vingeren door ons neefje vroeg hij, ja zoiets zei ik. Ben knielde voor mij neer op de vloer, deed mijn benen wagenwijd en ging met zijn hoofd onder mijn rokje, daar begon hij mij, zelf ook opgewonden heerlijk geil te likken, binnen een no time kwam mijn orgasme op,ik hijgde en pufte als een gek toen ik mijn eerste orgasme van deze dag op de tong van mijn man ontving.

Toen mijn man weer omhoog kwam zei ik hem dat ik had gemerkt aan Tom dat hij er toch wat moeite mee had als Ben in de buurt was en vertelde hem wat er zojuist was gebeurt toen Tom, Ben aan hoorde komen.Jij zal het in deze begin fase zelf moeten doen Dina zei mijn man, dus wat denk jij dan wat de beste aanpak is om hem relax en geheel open te krijgen voor jou vroeg hij.Ik denk dat het het beste is al jij vanmiddag een paar uurtjes uit de buurt ben, dan ben ik met hem alleen en zie wel wat er gebeurt als ik hem uitdaagd zei ik, dat is prima meisje zei mijn man, dan ga ik een paar uurtjes naar het voetbalveld en laat jullie lekker begaan.Tom kwam aangekleed en fris gedouched weer naar beneden, Ben zei hem vanmiddag weg te moeten, iets voor de zaak doen loog hij welbewust, anders zou Tom zeker met hem mee zijn gegaan naar het voetbal.Tegen 13.00 uur vertrok Ben, Tom zat op de bank in de woonkamer een boekje te lezen toen ik naast hem ging zitten,wat ben je stil jongen zei ik, nee hoor ik zit alleen even te lezen reageerde hij hierop.Ik wist heel goed dat ik zelf zou moeten beginnen daar hij daar toch nog iets te bleu en onervaren in was. Ik ging dichter tegen hem aanzitten en streelde langzaam over zijn kruis,weldra voelde ik een verdikking bij hem opkomen.

Ik ging met mijn mond richting zijn lippen, een zoentje op mijn lippen volgde, maar van tongen was geen spraken van zijn zijde, ik trachte telkens mijn tong in zijn mond te duwen, je moet je mond wat openen Tom zei ik hem dan kunnen onze tongen wat met elkaar spelen legde ik geduldig maar steeds opgewonder uit, ik was nu echt aan het les geven in seksuele benadering. Hij was leergierig,eest nog wat onwennig maar weldra kreeg hij het door hoe hij een vrouw kon tongzoenen,al die tijd bleef ik stelend over zijn kruis gaan waarbij het aanvoelde of zijn lul elk moment uit zijn broek kon ontploffen of misschien wel in zijn broek zou exploderen,wat ik natuurlijk niet wenste.Hij greep nu naar mijn keiharde tepels, dit gaat de goede kant op wist ik,ik maakte zijn gulp open en streelde zijn warme harde vlees.Ik liet even zijn lul los en knopte zelf mijn blouse open, steel mij maar lekker jongen zei ik hem, ik bleef wat rechtop naast hem zitten, hij kwam voorover en hapte ombeurten mijn harde spenen zijn mond in. Ik zag zijn lul lekken van zijn kennerlijk vele voorvocht, ik raakte hierbij en door het likken over mijn tepels zo geil dat ik zijn broek begon los te maken, wurmde hem er uit en deed zijn slip geheel van zijn kont, o lekker Tom hoorde in mijzelf.

Ik wil je neuken tante Dina zei hij met hoge stem, rustig jongen zei ik je mag mij zo heerlijk verwennen, maar je weet wat ik je gisteravond heb uitgelegd, je moet je ook af en toe kunnen inhouden en je orgasme zolang mogelijk proberen uit te stellen. Ik liet hem nog even goed met mijn tieten spelen en deed het voorzichtig aan met het strelen en trekken aan zijn enorme grote dikke lul, ik kon het nog bijna niet geloven hoe hij geschapen was. Laat mijn tieten maar even met rust Tom zei ik en ging onderuit op de bank liggen om zijn voorvocht wat weg te pijpen, dit kwam nu met kleine straaltjes zijn eikel uit. Ik moest mijn mond weer tot het uiterste spreide om zijn eikel langs mijn lippen op te kunnen nemen in mijn mond, zijn mooie geschoren ballen wipte voor mijn neus op de neer.Ik zag ook dat er inmiddels voorvocht langs zijn ballen zijn bilnaad in was gelopen, met zijn lul zover ik hem kon hebben in mijn mond begon ik dit natte goedje onder zijn ballen verder uit te smeren en kwam bij zijn anus terecht, ineens bekroop mij het geile gevoel om zijn anus te vingeren terwijl ik zo bezig was hem te pijpen, dit moet helemaal en sensatie voor hem zijn dacht ik liefdevol voor mijn lieve neef(je, maar zelf was ik ook nieuwsgierig geil naar zijn reactie.Ik had zijn gaatje al een paar keer goed nat gemaakt met zijn eigen voorvocht toen ik in een keer mijn vinger krachtig door zijn kringspier drukte, even schokte hij op, zei niets en liet zich weer terug vallen in de bank.Zoals ik mij zelf soms vingerde begon ik dit nu in zijn anus te doen, mijn mond nog steeds geheel gevuld met zijn vette lul vlees.De kracht en het samentrekken van zijn kringspier maakte het niet echt soepel om zijn anus te vingeren.Ik voelde hierbij nu ook zijn lul verder uitzetten en wist natuurlijk wat er te gebeuren stond, haalde snel mijn mond van zijn lul af maar vingerde zijn anus wel goed en diep door, wat ik op dat moment niet verwachte maar wel gebeurde, zag ik een enorme lading sperma uit zijn lul schieten waar bij geen hand of mond aan te pas kwam.

Zijn vette krachtige jongens zaad vloog in het rond, kwam gedeeltelijk in mijn gezicht en haren terecht, op de bank en op de vloer. Het gezicht van Tom zelf glom helemaal van deze ontlading, het leek wel of mijn vinger in zijn anus hierbij bijna afgeklemd werd en moeilijk haalde ik mijn vinger uit zijn strakke anus, een beetje lucht kwam hierbij vrij wat een wind tot uitvoer bracht, o sorry stamelde hij, geef niets stelde in hem gerust dat is normaal jongen, kan gebeuren lachte ik, maar ging nu wel zelf weer rechtop zitten, want zijn geurtje was wel wat strek wat per ongeluk uit zijn anus vrij kwam, beide moesten wij er om lachen.Alles inclusief mezelf zat onder van zijn hoeveelheid sperma, ik was zo geil geworden dat ik nu nog maar ee ding wilde en dat was zijn knuppel even in mijn kutje voelen. De kracht en de potentie van zijn jonge lichaam bleef aanwezig na zijn orgasme,ik stond op van de bank, ging met mijn rug naar Tom toe staan en pakte zijn paal beet,zette deze onder mijn rokje tegen mijn gevoelige kutje aan en probeerde mij iets te laten zakken over zijn eikel, die moest ik eerst maar een voorzichtig naar binnen zien te krijgen, zonder mij eigen te veel geweld aan te doen.Maar het ging nu al een stukje soepeler als vannacht en zijn dikke eikel ging een stukje mijn kutje in, door dit kleine stukje in mijn voor opening voelde ik mij zelfs al helemaal opgevuld, jeetje wat een lul heb die jongen.

Ik kon het zelf nu sturen, wipte langzaam met mijn kutje over zijn lul en ging steeds een stukje dieper, mijn blouse hing open en Tom pakte nu uit zijn eigen mijn tieten beet, ik drukte op zijn schoot en ging heel voorzichtig op zijn schoot zitten.Voor de helft zat hij nu in mij, ik steunde met met armen naast hem op de bank en begon ritmisch op en neer te bewegen.Zijn warme vlees vulde mij op,ik begon te transpireren over heel mijn lichaam, mijn tepels knalde gevoelsmatig bijna van mijn tieten af. Tom begon terug te stoten in mijn kutje voelde ik, voorzichtig hoor maande ik hem anders doe je mijn pijn, is dat altijd pijnlijk vroeg hij. Nee jongen reageerde ik, maar jou lul is zo groot en dik voor een vrouw, daar moet je langzaam aan wennen anders gaat het wel pijn doen en is het niet echt genieten voor een vrouw zei ik.Blijf jij maar stil zitten Tom dan bepaal ik wel het ritme, ik voelde mezelf naar een orgasme glijden op het moment dat de telefoon ging die in de afstand houder vlak naast ons stond op een hoektafel, instinctief voelde ik het bijna aan dat dit mijn man moest zijn en besloot dan ook op te pakken.Hallo zei ik hees van alle opwinding, ja hoor het was mijn lieve echtgenoot die informeerde hoe het allemaal ging. Het warme vlees van Tom voelde ik hierbij diep gedrongen in mijn geile kutje zitten, ik zit op ons neef(je) lieverd zei ik eerlijk en open, aha dus je ben lekker gevuld schat zei Ben, ik begon weer op en neer te wippen en zei dat ik bijna tot een orgasme aan het komen was,maar op dat moment bel jij mij lieverd, en nu wilde Ben weten, ja nu neuk ik door riep in door de telefoon, lekker Dina laat het mij horen hoe je klaarkom hoorde ik hem zeggen, Tom reageerde er gelukkig niet op en besefte wel dat dit zijn oom was. Het was voor mij allemaal teveel aan het worden, geil van ons voorspel, de lul van de zoon van mijn eigen zus diep in mij neukend en mijn eigen geile vent aan de telefoon deden mij een orgasme bezorgen die ik nog nooit zo geil had meegemaakt.

Door dat ik zelf te wilt hiervan werd deed ik mijn eigen een beetje pijn toen ik tijdens mijn orgasme Tom iets te diep in mij opnam, mijn baarmoeder kreeg hiervan een pijnlijke kopstoot wat mij deed beseffen het rustiger aan te moeten doen, je kom he je kom he hoorde ik de opgewonden stem van Ben door de telefoon, jajaaaaaa hijgde ik het uit.Ik ben over een uurtje thuis geile schat en dan bouwen wij vanavond een geil feestje met zijn drieen waren zijn laatste woorden toen Ben ophing.De telefoon gleed uit mijn handen omdat ik mij weer snel moest opvangen om niet te diep Tom,s nog steeds keiharde lul in mijn geile kutje te krijgen, ik stapte van zijn lul af die wel soepel uit mij gleed. O wat doe u nou vroeg het met grote wazige ogen, ik kwam ook weer bijna stamelde hij. Ik wilde hem zeker nog een keer laten genieten en weer met iets nieuws kennis te laten maken, deed mijn blouse voor de bank nu helemaal uit terwijl ik ondertussen mijn geil en zijn voorvocht uit mijn kutje voelde lekken.Ik vroeg Tom op te staan van de bank, ging er zelf plat op liggen en zei hem bovenop mij te gaan zitten, zijn lul tussen mijn tieten te steken terwijl ik die voor hem bij elkaar hield, ik zag dat hij het een vreemd voorstel vond maar hij nam toch op mijn lichaam plaats. Zijn warme vlees drukte ik stevig tussen mijn tieten en zei hem dat hij nu neuk bewegingen moest gaan maken.Hij leerde snel en reed tussen mijn warme bollen, ik kneep hierbij hard in mijn beidde tepels, een mooi gezicht die krachtige lul zo tussen mijn tieten te voelen en te zien gaan, soms kwam zijn natte eikel hierbij tegen mijn kin, te snel eigenlijk zag ik dat hij bezig was zijn tweede orgasme over mij uit te storten. Weer kwamen er warme stralen over mijn gezicht en kin waar nog resten van even hiervoor op zatten, geweldig dit mee te maken, ik voelde mij op en top vrouw, hoerig was mijn hele lichaam geworden, verlangend naar mijn 18 jarige neef(je) en uitzien naar vanavond met zijn drieen...

Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  Wil jij een Negerin neuken?  
rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
Kotsesextube | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisexkstube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Webcamsekstube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm
Harde Sexfilm | Geile schaamlippen | Gratis Porno Sexfilm | De Sexbioscoop | Geile Filmpjes | CreampieSex | De Sexpagina!© 2022 https://seksverhalen.org/sexverhalen/incest/1891/Mijn-neefje-Tom-DEEL2.html