Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Wil je met me neuken?

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Veilig een keiharde erectie

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Een lul zo hard als staal!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Snel sexcontact met mij!

Zou je een Moeder neuken?

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Mia mijn geile lievelings tante
Categorie: incest | donderdag 29 augustus 2013 02:19

Geile afspraakjes

Mijn laatste examendag was goed verlopen, wiskunde was een van mijn beste vakken en het was een fluitje van een cent. Voor de rest had ik een minder goed gevoel, maar nu was het afwachten. Ik was enig kind, mijn moeder ging een week naar mijn vader, die zat in de States voor zijn werk en ik zou een paar dagen mijn lievelings tante bezoeken, die zat voor een week alleen aan het strand. Even weg uit de examen sfeer en bijtanken voor de feesten begonnen. Ik was als een van de eerste klaar en de examens liepen nog bijna een week door. S'morgens vroeg weg. In Alkmaar kwam ze me halen en samen reden we naar Grote Keten, vlak bij Callantsoog. Schitterend weer, ze kon niet wachten om weer naar het strand te gaan. Eenmaal op het strand wilde ik de tassen al dumpen, maar nee, we lopen naar het stille strand, zei tante. Drie strekdammen verder, nog eentje, daar waar die planken omhoog staan. Het was er inderdaad stil, er lag een kuil achter en tante wilde het windscherm er om heen. Ze had een kort strandjurkje aan en duidelijk geen bh. Toen alles stond, handdoeken naast elkaar en voordat ik er erg in had ging ze spiernaakt op de handdoek liggen, mooie blote borsten en een kaal kutje. Dit vind ik het lekkere van het strand, lekker naakt zonnen, moet je ook eens proberen. Niet echt iets voor mij Mia, ik zou me geen houding weten te geven. Ben je bang dat je een stijve krijgt, dat ziet toch niemand hier? Jij toch wel, zei ik. Dat vind ik alleen een compliment, meestal is dat alleen in het begin, maar als het blijft, kan ik je er ook nog wel vanaf helpen, zei ze lachend.

Of ze het expres deed weet ik niet, maar de tassen stonden aan mijn kant en iedere keer kwam ze over me heen om iets te pakken of te zoeken, soms het de borsten over mijn gezicht. Liet ze een tas omvallen, stond ze wijdbeens over mij heen om de zaak te herstellen. Ik had een paal die nooit meer neer zou gaan. OK, je hebt gewonnen, zei ik, trok mijn zwembroek uit en lag met een stijve leuter naast haar. Wat een mooie, zei ze lief, aaide er over en kriebelde met de nagels over mijn ballen. Vind dat lekker? Ja dat wel, maar zo krimpt die nooit. Dat wil ik ook niet, zo zijn ze op zijn mooist, hard en klaar voor de strijd, lekker geil gezicht. je mag ook wel aan mij komen hoor, dan merk je dat ik ook geil ben. Ik werd een beetje rood, merkte ik, zulke praat verwachtte ik niet van haar, hoewel het best een flapuit was. We lagen met de gezichten naar elkaar en ik verkende haar borsten en inderdaad, ze had een zeiknatte kut. Mijn vingers gleden makkelijk naar binnen en ik speelde met haar gezwollen klit. Ze werd rood van opwinding en begon me af te trekken. Omdat ik de zaak van dichterbij wilde bekijken, ging ik tussen haar benen zitten en begon haar te beffen, dat had ik altijd al eens willen doen, maar had er nooit de kans toe. Eerst lag ze alleen te hijgen, toen ik er ook mijn vingers instak begon ze te kronkelen en kreunen en kwam met een korte gil klaar. Nog geen half uur op het strand en ik had sex gehad, maar mijn paal stond nog steeds op knappen. Ze kwam snel op adem en kroop tegen me aan. Oh, dit kan ik wel tien keer op een dag doen, fluisterde ze in mijn oor, hier kan je me altijd voor wakker maken. Ze nam mijn lekkende paal in haar hand, en speelde er weer mee. Wat wil jij het liefst, trekken, pijpen of neuken? Ik heb niets bij, zei ik verontschuldigend, hoeft ook niet hoor, spuit jij maar alles in mijn kutje, kindjes krijgen dat kan ik niet, anders zou ik ook nog wel getrouwd zijn, maar mijn ex wilde perse kinderen. Ik kroop tussen haar benen, maar was zo opgewonden dat ik haar ging neuken, voordat ik diep in haar zat, en het weke gladde vlees in haar schacht mijn eikel langs gleed, stootte ik de eerste lading naar binnen en kwam zacht kreunend klaar. Ze kuste me, dat deed je snel, jij was zeker opgewonden, nog net op tijd. Ik liet me lekker leeglopen in haar en bleef er diep in. Kom zal ik hem schoonmaken, ze rolde me van zich af en dook naar beneden, ze zoog en likte hem helemaal schoon, als ze mijn eikel bewerkte krampte mijn buikspieren nog na, ze ging lachend nog even door. Mijn paal was geen zak gekrompen. Ze kwam naast me liggen, dat doe je straks nog maar eens over als je zin hebt. We hebben de hele week de tijd, je mag me neuken wanneer je wilt, geil ben ik altijd wel en anders lik je maar geil.

Zij smeerde mij in met zonnebrand en ging op haar buik liggen om ook ingesmeerd te worden, ze roemde me over mijn jonge strakke lijf, ik haar bosten en vooral het egaal bruine kontje, zonder een streepje wit. Ik ging tussen haar benen zitten om met zorg dat kontje en kutje te doen. Ze stak een hand naar achter en voelde aan mijn paal, kwam met haar kontje iets omhoog. Je maakt me geil met die complimentjes Ron, steek hem maar in mijn kutje en smeer dan nog even mijn rug in. Ze ging zelf met haar kontje op en neer terwijl ik de zonnebrand over haar rug uit smeerde. Ze kreunde van genoegen en ik dook er nu bovenop en nam het over. Dit keer duurde het langer voor mij, maar zij kwam als eerste, ik beukte echter door en ze kronkelde en jammerde hield adem in en schreeuwde het uit. Ik neukte heerlijk door en in het slapper wordende kut spoot ik voor de tweede keer mijn lading weg, nu voelde ik hem wel krimpen. Haalde hem er uit en hield hem voor haar mond, pijp hem maar schoon Mia. Lachend deed ze het en ik genoot, voelde de laatste druppels eruit gezogen en ging naast haar liggen. Je leert het al, gewoon doen waar je zin in hebt.

Ze stond op, keek even rond naar het strand en ging tegenover me op haar hurken in het zand zitten. Voordat alles op de handdoek er uit loopt, kijk maar goed, ik pers nu jouw zaad er weer uit. Er blijft nog genoeg inzitten waardoor ik tot mogen nog nat en geil blijf. Een lange sliert wit glanzend vocht liep langzaam in het kuiltje in het hete zand. Dat is zeker een geil gezicht, zei ik beamend. Ze veegde het met haar vinger de laatste lange sliert af en stak het in haar mond. Al sabbelend op haar vinger murmelde ze over de geile smaak van onze liefdes zappen. Ik vond het ook lekker ruiken, het had iets opwindends. Ze stelde voor dat ik gezellig tussen haar benen ging liggen het mijn hoofd op haar buik als kussen. Kan je vingeren of beffen wanneer je maar wilt. 10 x zou je wel klaar kunnen komen, zei je. Ooh zeker wel, als er zo'n jonge god tussen mijn benen ligt aan mijn klitje te sabbelen zal ik het zeker wel redden. Ik weet dat mannen er meer moeite mee hebben, maar hier op het strand kan ik er de hele dag lekker op sabbelen en klaarkomen, je mag hem overal instoppen schat.

Ik nam plaats tussen haar benen, rook onze heerlijke geur en lag op mijn buik met mijn hoofd in de kom van haar heup. Ik hoefde mijn tong maar uit te steken om haar klitje te likken. Mijn vingers speelde met haar klitje, die werd na enkele aanrakingen al weer hard. Ik likte er aan, mijn vingers verdwenen diep in haar kutje en masseerde het weke vlees en verdomd, binnen enkele minuten lag ze alweer te hijgen en kreunend en Mia kwam voor de derde keer klaar. Als dank voelde ik haar vingers door mijn haar kroelen. Blijf maar lekker liggen zo schat, als jij het doet is het stukken lekkerder dan ik het zelf moet doen. Heb je dat dan al gedaan vandaag, vroeg ik nieuwsgierig. Ja zeker, eerst vanmorgen ik bed, met een kunstlul, toen fantaseerde ik dat we het hier op het strand deden, en in de auto op de parkeerplaats voor het station, ik was wat te vroeg. Toen ik je zag lopen aan de andere kant van het perron kwam ik spontaan klaar. Dus ik ben al op de helft en nog steeds heerlijk geil, inderdaad haar klitje stak er nog steeds uit. Ik nam hem in mijn mond en sabbelde al zonnend verder, ik lag me te bedenken hoe ik haar allemaal zou neuken. In haar kont, net als in de films, zou het het ook lekker vinden? ik vroeg het maar ze gaf geen antwoord, drukte mijn hoofd terug op haar kutje en merkte aan de schokken in haar buik dat ze weer klaarkwam. Ooh, het idee alleen al, zo,n jonge stier die me in mijn kont neukt deed me al klaarkomen, natuurlijk schat, maar niet hier, dan moeten we er eerst iets opsmeren om het glad te maken, maar het lijkt me geweldig, vinger ik mijzelf terwijl jij in mijn kontje ligt te beuken. Ze lag uit te hijgen en op adem te komen, ik denk dat ik die kunstlul gebruik, twee gaten gevuld dat is helemaal het einde. Ik kreeg last van mijn nek en ging weer naast haar liggen. Het was een uurtje rustig, we lagen allebei te doezelen in de hete zon toen ze me wat te drinken aanreikte. Daar werd ik weer wakker van, toen ik weer ging liggen zakte zij een stuk naar beneden, ze lag met haar hoofd bij mijn lul, als je je op je zij draait kan je hem zo in mijn mond steken, want hij is verre van stijf, ik wil nog wel een keertje geneukt worden voor dat we naar het huisje gaan.

Terwijl ik mijn deel van het flesje opdronk, verre van fris, voelde ik hoe mijn eikel werd gesabbeld. Lurkend aan het flesje begon ik zachtjes mee te rijden in haar mond. Ze verstond de kunst van het pijpen echt goed, in een mum van tijd had ze hem recht overeind en klaar om te neuken. Ze keek omhoog vol verwachting. maar ik hield het flesje op, onder het mom, ben nog even bezig en zij pijpte nog even heerlijk door, niet fanatiek maar gewoon lekker om bij de les te blijven. Het laatste restje werd uit mijn handen gegrist en ik werd op mijn rug geduwd. Mia nam plaats op mijn paal. Als je goed je best doet krijg je thuis een koud pilsje en met een vinger aan haar klit zat ze heen en weer te wiegen met haar heupen. Ik zag aan haar gezicht dat ze al helemaal in trance was en gefocust op haar eigen orgasme, die liet dan ook niet lang op zich wachten. Haar nagels krauwden pijnlijk in mijn borst en Mia kwam wederom luid kreunend klaar. Ze sidderde nog even na en terug op adem zakte ze weer af naar beneden en maakte heerlijk af zoals ze hem ook overeind had gekregen. Zonder waarschuwen, maar het gekreun was genoeg, loosde ik alles in haar mond. Ze bleef zuigen, wat er naast gelopen was, werd schoongelikt en een laatste kusje als dank op mijn eikel gaf aan dat de rest van mijn zaad niet meer hier verschoten zou worden. Met het laatste restje van ons drinken spoelde ze haar mond en keel. Alsof er niets was gebeurd stapte ze van me af en begon gelijk op te ruimen en de tassen te pakken. Breek jij het scherm even af, dan gaan we. Enkele minuten later waren we op weg terug. Ik was kapot toen ik bij het huisje was, terwijl Mia vrolijk liet te kletsen en zo fit als een hoentje voor me uit liep. Snel even eten halen, bij de bakker verse broodjes en lekkerbekjes bij de viskraam waren voor mij en zij snelde de supermarkt in. Met een half uurtje waren we weer terug bij het huisje en ik had ook honger als een paard. Vis, melk en witbrood, genoeg eiwitten voor de avond en nacht.

Mia moest lachen zoals ik zat te eten, of ik in dagen niets had gegeten. Zeelucht, een hoop sex en alleen ontbeten, sorry, ik was echt flauw van de honger. Bij mijn tweede lekkerbek zat ik langzaam bij te komen en voelde ik de krachten terug vloeien in mijn lichaam. Nu kon ik ook weer oog hebben voor Mia, die volgde met een lieve sexy blik hoe ik de laatste vis naar binnen werkte. Wil je nu je koude pilsje? Ze stond op, haalde er een uit de koelkast en zette hem naast mij neer. Zoende in mijn nek en liet har handen de vrije loop over mijn bovenlijf. Haar zachte borsten voelde ik in mijn nek. Zoende me in mijn nek en ging weer naast me zitten. Ben je nu al weer geil, Mia? Nog steeds schat, mijn kutje tintelt helemaal van het zaad wat je er als laatste in spoot. Opruimen deden we samen, terug in de kamer zag ik haar voorover de tafel afdoen, ik pakte haar slipje en trok die naar beneden. Ze schoof de spullen opzij, en lag precies met haar muis op de tafelrand, haar grote gezwollen klit stond wat naar binnen. Ik wreef met mijn eikel er langs en zou door haar zo te neuken die klit flink er van langs geven. De spier aan de achterkant van mijn paal schuurde er langs en Mia kreunde het uit toen ik hem er in schoof. Met haar neus tegen de mayonaise en haar haar bijna in de boter bleef ze plat op tafel liggen. Amper na een paar halen kwam ze al weer klaar en jammerend en kermend ging ze gelijk de tweede ronde in, want ik was nog lang niet zo ver. Ik stond heerlijk in haar kutje te roeren dan eens diep, dan eens knedend in haar kontje. Haar kutspiertjes deden goed mee, ze was heerlijk op dreef en toen ik het zaad voelde opkomen moest ik alweer door het volgende orgasme heen beuken want die geile teef was bijna alweer zover. Deze keer was ik net eerst en Mia haar orgasme zoog mijn zaad uit mijn ballen, ik stond te genieten tegen haar kontje aan terwijl haar lijf met spastische krampen mijn paal verwende. Ik liep naar de zijkant, en trok haar hoofd naar mijn paal en liet hem helemaal schoon sabbelen. Deed mijn broek omhoog, pakte mijn pilsje en ging op de bank liggen. Mia keek me na, ik weet niet hoe je dat deed, maar het was idioot lekker. Ze kwam bij me liggen en was duidelijk moe er van. De rest van de tafel doen we straks wel. We hebben zeken een uurtje zo liggen uitrusten.

Veel energie hadden we niet meer, koffie, likeur, niets hielp. Lekker op de bank wat tv zitten kijken, tot de seksreclames begonnen. Mia begon met commentaar, wat zij zou doen om te verleiden, ik begon ze ook allemaal af te kraken en juist op te hemelen. Dat bracht de stemming er weer in. Boven in bed, ze had een een glijmiddel gehaald en er ook al ingedaan, lagen we eerst lekker te tongen. Ze haalde haar kunstlul te voorschijn. Ik stelde voor om hem er in te doen en dan een stukje te gaan lopen. Maar dat lukte niet en vond ze niet fijn. Daar waren kleinere dingen voor en die zou ze wel eens gaan kopen. Ik zag aan haar ogen dat ze weer geil werd en zakte tussen haar benen. Sabbelde zachtjes op haar klit en kreunend kwam ze al weer klaar, nu was het haar beurt en ze pijpte kundig stijf en hield hem fier overeind in de vrijpartij die er op volgde. Telkens even haar tongetje onder mijn eikel en ze maakte langzaam helemaal gek. Toen ik er op wou duiden draaide ze zich om en spreidde haar benen weid, stopte de kunstlul in haar kutje en begon haar klitje te verwennen. Voor mijn paal was nog maar een gat beschikbaar en die zag er uitnodigend uit. Ik ging er met een vinger over en zag haar anus openen. Langzaam zakte ik af in haar hete strakke schacht. Eerst langzaam, zocht haar borsten en sabbelde aan haar oorlelletje. Mia werd gek van geiligheid, kreunde vloekte en ik hield het niet meer. Het moest wild, dit vroeg om geweld zo'n kont neuken. Strak, heet en op tempo. Ik kwam hald overeind, trok Mia haar kontje iets omhoog en beukte mijzelf naar een hoogtepunt. Kermend spoot ik in haar darmen, Mia hikte en kreunde en kermde het uit. Moe en voldaan liet ik mij slap over haar heen vallen, Mia trok de kunstlul er uit, probeerde me een zoen te geven en bleef roerloos onder mij liggen. Blijf maar lekker liggen schat, laat hem maar helemaal leeglopen. Ik neukte zo nu en dan nog wat na, ik zag een glimlach rond haar mond, hij wordt wat slapje zo te voelen. Toen ze haar billen samen kneep perste ze hem er uit. We stapten kort onder de douche en met enkele minuten lagen we weer terug. Sliepen tot de volgende dag. Het was bijna middag toen we aan onze eerste bak koffie zaten. Mia was nog steeds lui. De twaalf keer van gisteren ga je niet halen vandaag Mia, ze lachte terug "dat ligt niet aan mij schat, jou gaat het niet lukken. Die uitdaging stond. De eerste hele dag met Mia zat er op, nog zes te gaan...

Oude wijven zoeken een Sexdate!  Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  
rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
Kotsesextube | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisexkstube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Webcamsekstube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm
Harde Sexfilm | Geile schaamlippen | Gratis Porno Sexfilm | De Sexbioscoop | Geile Filmpjes | CreampieSex | De Sexpagina!© 2022 https://seksverhalen.org/sexverhalen/incest/1888/Mia-mijn-geile-lievelings-tante.html