Een lul zo hard als staal!

Snel sexcontact met mij!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Wil je met me neuken?

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Veilig een keiharde erectie

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Is dit chantage of gebruik maken van
Categorie: incest | donderdag 29 augustus 2013 01:46

Geile afspraakjes

Op de parkeerplaats van onze sportvereniging in Leiden zag ik het verleden jaar gebeuren, Rene onze keurige, saaie verenigings man samen met een jong mollig meisje/vrouw .De man is vader van drie dochters,boekhouder van beroep en altijd gedecideerd bezig volgens strakke normen en waarde. Rene is spreker op vergaderingen van onze vereniging en staat bij ons bekend als een fatsoensrakker, nooit in voor een listige financiele constructie waar de club een voordeeltje uit kan halen. Ik kreeg daar wel eens de pest over in en klaagde daarover bij onze voorzitter die Rene wat beter kenden, de man is onkreukbaar en absoluut niet in om creatieve boekhouding te verrichten zei de voorzitter, dus stel dergelijke dingen gewoon niet meer voor in een vergadering,hij is nog in staat om ons dan aan te geven bij de fiscus merkte de voorzitter op. Mijn vriend was het dus zeker niet die Rene, maar goed hij had een positie en goede reputatie in de samenleving en aanzien op de club.

Na een vergadering het afgelopen jaar liep ik op de parkeerplaats tegen middernacht naar mijn auto, het was pik donker en ik zag de auto van Rene tegen de uiterste rand van de bosjes staan met de binnen verlichting aan, duidelijk zaten er twee personen in de auto. Ik stapte in mijn eigen auto en zag de binnen verlichting in zijn auto uitgaan, maar hij maakte geen aanstalten om weg te rijden waardoor ik ook nog even niet starten. De laatste mensen kwamen uit de kantine en verlieten de parkeerplaats, nu stond ik er nog alleen met de auto van Rene. Ik was nieuwsgierige geworden omdat hij daar maar bleef staan, stapte uit en liep langs de zijkant half in de bosjes richting zijn auto. Toen ik de zijn auto naderde waren de ramen beslagen, ik had al gezien dat hij niet alleen in de auto zat en zachtjes stond ik nu schuin achter de auto, waarvan het achterraam een stukje open stond, waardoor ik wel in de auto kon kijken. Op de passagiersstoel lag een jonge beetje mollige vrouw geheel naakt,Rene lag schuin in zijn stoel te lurken op haar dikke spenen en kneedde hierbij haar grote zware tieten.Ja ja dacht ik gelijk,,een echte fatsoensrakker die Rene, ik weet dat hij is getrouwd, vader is van drie dochters in de leeftijd van een jaar of vijftien tot 21 a 22 jaar. Zijn vrouw had ik zelden gezien samen met hem op de club, een gewoon type vrouw, slank met kleine tietjes voor zover ik mij haar kon herinneren.

Gesproken werd er niet in de auto, ik hoorde het meisje/vrouw alleen licht kreunen en af en toe een gilletje slaken als hij schijnbaar te hard in haar tieten kneep.Rene kwam omhoog, zat zelf nog geheel in zijn kostuum. Hij frommelde wat, ik zag hem omhoog komen en weer terug zakken in zijn stoel, pijpen zei hij kortaf.Haar lichaam kwam in beweging, zij boog voor over en begon hem te pijpen. Ik kon zijn lul niet zien omdat ik tegen haar achterhoofd keek wat ik steeds vlugger op en neer zag gaan, maar dat Rene hier gepijpt werd was wel duidelijk.Echt lang kon hij het ook niet volhouden want al na een paar minuten hoorde ik zijn stem, slik het in he Esme, slikken ja ik kom hijgde hij, de jonge vrouw slikte alles keurig in zijn opdracht in, mmmmm lekker hoorde ik haar zegge toen zij weer omhoog kwam.Nu kon ik wel zijn stijve natte lul in de lucht zien staan, best wel een behoorlijke grote lul zag ik, mijn zicht was van korte duur want Rene trok zijn slip en broek weer aan. Doe je stoel nog iets verder onderuit zei hij dan zal ik je even lekker klaar vingeren, het is al laat en wij hebben niet veel tijd meer zei hij.Het meisje/vrouw spreiden haar benen die zij nu tegen het voorraam drukte, Rene begon haar te vingeren, je kutje is weer lekker nat kleine slet van me. Ik loop heel de avond al zonder slipje he zei het meisje, ik heb mij keurig aan de opdracht gehouden. De meiden hadden niets door toen wij in de film zaten begon zij te hijgen, maar af en toe heb ik toch even lekker over mijn kutje gestreeld en aan u gedacht. Ik kon door haar uitspraak wel opmaken dat Rene ook bij haar aanzien had, minnaars spreken normaliter niet in de u vorm tegen elkaar als zij met seks bezig zijn, althans volgens mijn optiek, maar ja die Rene is een geval apart wist ik, maar nu kreeg ik geheel onverwachts en tot mijn grote verrassing toch een heel ander beeld van de saaie Piet, die dus een dubbelleven heeft.

Het was een heel apart gezicht ook, Rene die in stropdas en kostuum nu deze vrouw heftig vingerde, die wel helemaal naakt in zijn auto lag, heb je thuis gezegd dat je met je vriendinnen naar de film ging vanavond hoorde ik hem vragen, ja ja hijgde zij, vinger mij harder en dieper aub, ik sta op het punt om klaar te komen. Een orgasme was het gevolg, o ja lekker, o wat geil ik wil je lul nog even in mij hijgde zij na haar orgasme, sorry maar dat moet een andere keer zei Rene, het is al 00.30 uur en wij kunnen niet diep in de nacht thuis komen, ja ja dacht ik, jij kan niet diep in de nacht thuis komen, vreemdgaander met zo jong meisje/ vrouw.Wanneer neukt u mij dan weer vroeg zij, zodra daar de gelegenheid voor is beloof ik je lachte hij.De laatste keer ging het bijna mis he toen onverwachts je moeder thuis kwam. De schoft bedacht ik mij, dat kind woond nog bij haar ouders thuis, is misschien hooguit een jaar of twintig en hij heb nog de brutaliteit omdat kind in het huis van haar ouders te bezoeken en daar te gaan liggen neuken.Het meisje begon zich aan te kleden, ik ging snel naar mijn auto terug en besloot hem te volgen waar hij dat kind af ging zette, je weet maar nooit waar ik dat nog eens tegen hem voor kan gebruiken bedacht ik mij, als ik hem ergens mee kon pakken zou ik het zeker doen, die vuile dwarsligger en fatsoensrakker, met al zijn mooie praatjes altijd over normen en waarde. Al snel moest ik wegduiken toen hij langs mijn auto de parkeerplaats verliet. Ik volgde op gepaste afstand, tien minuten later reden wij een woonwijk in en zag ik hem parkeren, die gaan vast nog even zoenen en uitgebreid afscheid dacht ik ! Maar niets was minder waar, ik zag hen samen uit stappen en een woonhuis binnen gaan. Nu was ik even het lijntje kwijt, snapte het even niet. Ik wachten nog een paar minuten en stapte toen ook uit, liep naar de voordeur toe en keek op het naambordje, de familie Dam zag ik staan.

Eenmaal terug in de auto overdacht ik dit, hij heten Rene Dam, moest hier dus wonen en dit moet een dochter van hem zijn, waarschijnlijk de oudste dochter, zoals gezegd ik kon zijn gezin niet heel goed, maar dat zou zeker veranderen na deze avond/ nacht stond voor mij al gelijk vast. Misschien niet helemaal netjes, maar ik was die vent spuug zat met zijn eeuwige gelul over normen en waarde als ik eens iets voorstelde in de vergaderingen kon het nooit, dat mocht niet, was niet verantwoord en wij zouden de samenleven en of de overheid schaden als wij af en toe eens om een voordeeltje te behalen buiten de wet traden.Ik voelde woede in mij opkomen, nee dit mag wel, je eigen dochter neuken, vuile viespeuk. Onderweg naar huis bedacht ik hoe ik die Rene erin kon laten lopen, misschien kon ik dit wel via zijn vrouw doen of een van zijn dochters, maar het stond voor mij vast, pakken zal ik hem, hoe dan ook.In dat weekend verscheen hij weer bij ons op de club, vriendelijk, altijd even formeel en netjes. Ik begroeten hem normaal en liet uiteraard niets merken.

Wat ik de afgelopen dagen wel had gedaan was een paar keer wezen posten bij zijn huis, ik kwam daardoor aan de weet dat hij s,morgens al vroeg vertrok naar zijn werk, zijn vrouw 4 dagen in de week de trein nam vanaf Leiden c.s om 7.09 uur naar Amsterdam. Hij had inderdaad drie studerende dochters waarvan in nu ook wist op welke scholen zij zaten.Hun namen en leeftijden had ik, 17-19 en 22 de laatste was inderdaad dat wat mollige meisje waar hij in ieder geval seks mee had, maar dat kon net zo goed ook met de andere kinderen zijn. Zijn vrouw zag er steeds verzorgd uit als ik haar schaduwde, donkerbruin lang haar, een smal postuur met een brede kont en kleine tietjes.Ik bekeek haar nu toch met heel andere ogen, zij moet hier totaal niet van op de hoogte zijn, ik moest mij gaan bedenken hoe ik met mijn verkregen info macht over dit gezin kon krijgen.Die fatsoensrakker moet een lesje worden geleerd. Haar voornaam wist ik nu ook, twee keer heb ik haar stem gehoord toen ik s,avonds opbelde en zogenaamd verkeerd was verbonden.Een prettige stem nam ik waar, ik besloot eerst mijn zinnen op haar te zetten.

Zoals beschreven in het eerste deel betrapte ik Rene 52 geheel onverwachts op de parkeerplaats tegen middernacht bij onze vereniging in Leiden na een vergadering die wij hadden gehad. Rene liet zich pijpen door een jonge vrouw die later zijn eigen dochter Esme 22 blijkt te zijn.Ik ben daarna informatie over hem in de privesfeer gaan vergaren om die fatsoensrakker zoals hij bij ons bekent stond hiermee (eens) een keer mee te gaan confronteren,puur om hem een hak te zetten voor zijn gedrag en tegenwerkingen die ik al jaren van hem kreeg op de club.

Tijdens het posten wat ik weer deed bij het huis van Rene en zijn vrouw Erna om hun gangen na te gaan om een goed inzicht te krijgen van het gehele gezin, werd er plotseling op mijn auto raam geklopt. Ik keek in het breed lachende gezicht van een oude kennis van mij, Piet. Wat doe jij nou hier Ronald vroeg hij mij, ja lachte ik dat ken ik net zo goed aan jou vragen, nou vriend zei Piet ik woon hier al een tijdje, dat heb ik weer dacht ik. Kon even binnen joh zei Piet spontaan dan laat ik Ingrid (zijn 15 jaar jongere vrouw) een bakkie zetten.Ik kon niet anders dan maar mee lopen en samen gingen wij zijn huis binnen. Op dat moment kwam Ingrid fris gedouched met natte haren de trap aflopen, zowel Ingrid als ik stonden aan de grond genageld, Ingrid had namelijk alleen maar een kleine rode string aan en was verder naakt, maar een lichaam mensen waar je niet omheen kan, mooie grote stevige tieten en een perfect figuur. De situatie was even heel confronterend, Piet altijd al een branie man schoot hard in de lach, hij bijt niet hoor schat zei hij tegen zijn vrouw, Ronald toch he vroeg zei onzeker, ja zeker lachte ik,dat is lang geleden he Ingrid. Hoe kon jij nou hier verzeild vroeg zij, daar gaan wij het onder een bakkie even over hebben schat zei Piet, zet jij maar een goede pot koffie. Oke reageerde Ingrid, maar dan schiet ik even iets aan, helemaal niet nodig lieverd zij Piet, Ronald heb je heerlijke geile lichaam nou toch al gezien,dus zet zo maar even koffie, ik zag haar twijfel maar Ingrid ging toch bijna naakt de koffie zetten terwijl ik met Piet aan de keukentafel gingen zitten.Wat ik en Ingrid van elkaar wisten, had Piet totaal geen kennis van. Jaren geleden toen zij net kennis had aan Piet, die net gescheiden was, heb ik geile Ingrid een paar keer liggen neuken, Ingrid was voor in de twintig en ik 10 jaar oude, daar is toen eigenlijk ook mijn kennis met Piet ( nu 52 jaar)mee ontstaan in die periode. Ingrid is op dit moment 37, maar nog steeds een heerlijkheid om te zien, en neuken kon zij als de beste,ik had voor dan zelden zo geile vrouw in mijn leven meegemaakt, en was bovendien zelf ook getrouwd in die periode, maar dat maakte Ingrid totaal niet uit.

Hoe kon iets lopen bedacht ik mij aan de keukentafel waar ik Ingrid wel wat nerveus zag kijken, waarschijnlijk bang dat ik over vroeger ging beginnen, maar uiteraard hield ik daar mijn mond over, alhoewel mijn lul nog steeds wel op Ingrid reageerde, terug denkende aan die periode en hoe zij nu na al die jaren weer voor mij stond in de keuken.Ik zat met een keiharde lul daar in hun keuken met Piet tegenover mij. Er werd over van alles en nog wat gesproken onder de koffie, Ingrid zat nog steeds naakt naast mij en Piet lulde zoals ik van hem gewent was 2 uur in een uur. Kevin en Patty hun kinderen kwamen in het gesprek voor. Maar hoe kom jij hier nou terecht vroeg Ingrid, nou dat zal ik je eerlijk zeggen zei ik. Ik heb wat problemen met de Rene Dam, onze buurman reageerde Piet, wat voor problemen vroeg hij. Dat wil ik nog even voor mij houden weerde ik af en is voor jullie helemaal niet interessant om te weten. Oke wat jij wil zei Piet, ik vind het toch een eikel die Rene, een echte boekhouder lachte hij, zo saai als de pest en alles volgens de rechte lijn lachte Piet. Zonder dat ik wat zei ging hij verder, zijn wijf ook joh,een saaie platte kut van de bovenste plank, geen geur of kleur aan, dat is volgens mij echt zo'n frustie kip, ja maar wat wil je met zo,n vent glimlachte Ingrid.Die meiden van hun hebben wel wat contact met onze kinderen, en Erna en hij zijn op afstand wel aardig hoor, maar ik vind haar ook vaak erg afstandelijk en die lul probeer altijd wel zijn best te doen in de straat om toch goed over te komen. Maar jij vergist je wel zei Piet, hij heet geen Rene hoor, maar Gerard en werkt ergens in Rijswijk volgens mij, ik reageerde er maar niet op.Ik maak wel eens een praatje met Erna zei Ingrid en zie dan altijd haar ogen op een bepaalde manier naar mij kijken, ja vind je het gek lachte Piet, die geil volgens mij wel een beetje op jou, doe normaal joh zei Ingrid. Ik voelde ineens haar hand op mijn bovenbeen komen onder de tafel, wist even niet waar ik het had, Piet tegenover mij bleef maar door lullen en naar mij kijken.

Volgens mij he zei hij, is het zo mannetje die bij zijn wijf niks meer kan klaar maken en af en toe onder de wol kruipt bij een van die meiden van hun, bewijzen kan ik het niet maar zo type is het, een mooi weer voor de buitenwereld maar volgens mij speel zich daar tussen de muren wel eens wat af, en vandaar dat zijn wijf gefrustreerd in de rondte loopt. Ingrid kwam hoger met haar hand en wreef nu over mijn kruis, even was er een kort oog contact tussen ons toen zei mijn stijve lul voelde.Piet lulde door terwijl Ingrid nu wel heel erg ver ging en mijn gulp open maakte, haar hand kwam in mijn slip en ik voelde haar warme hand om mijn lul komen.Schenk nog eens in Ingrid zei Piet, onmiddellijk haalde Ingrid haar hand uit mijn slip, mijn stijve lul stak boven de rand van mijn slip uit en mijn eikel kwam een stuk mijn gulp uit, als die Piet nu opstaat en hij ziet mij zo dan denk ik dat hij in staat is mij total los te slaan ging het door mij heen, gelukkig gebeuren dat niet.Aan de andere kant wie laat zijn vrouw nou zo koffie inschenken en naast mij zitten. Wij zijn vrij in ons doen en laten lachte Piet, genieten nog volop van de seks met elkaar en soms ook wel eens met ander erbij, niet met de buren hoor lachte hij nu hardop, haar zou ik voor mijn verdriet nog niet willen neuken, nee en hij mag niet niet maar mijn kut kijken haakte Ingrid in toen zij de koffie op de tafel zetten en weer naast mij kwam zitten. Ik denk dat ik van die vent spontaan vaginisme krijg lachte zij, wat een eikel zeg.De taal was opzwepend en de hele situatie hoe ik hier nu zat natuurlijk ook,het was pas tegen negenen in de ochtend.Ingrid graaide weer naar mijn nog steeds hard staande lul, Piet stond ineens op en keek vanaf de zijkant onder de tafel, wat een geil wijfie ben je toch he lachte hij, terwijl ik het behoorlijk benauwd kreeg.

Laat haar maar even spelen Ronald zei hij, ik vind het niet erg en best wel geil, ze is er weer eens aan toe zei hij. Het is al weer twee maanden geleden dat wij naar een parenclub zijn geweest en ik weet hoe mijn vrouwtje soms kan genieten van seks, en met twee kerels is zij helemaal super. Nou ben ik zelf ook wel wat gewent maar dit moest ik toch even over mij heen laten komen, wilde ik dit wel. Ingrid nam gelijk verder het initiatief, schoof de keukentafel en stukje opzij en ging door haar knieen op de keukenvloer zitten, maakte mijn broek los en trok deze vrij van mijn kont, Piet, een grote brede vent stond bijna lachend toe te kijken hoe zij mij aanviel.Ingrid begon mij ongelooflijk geil te pijpen, haar grote warme stevige tieten gingen op en neer over mijn bovenbenen, Piet die hierna stond te kijken kreeg ook een grote bult in zijn broek, hij maakte op nog geen meter afstand van mij zijn gulp open en viste er een enorme dikke lul uit, nou ben ik zelf ook goed geschapen met een besneden eikel en zullen wij in lengte niet veel verschillen zag ik, maar Piet had wel een dikkere lul dan ik.Hij ging nu allemaal snel, Piet sjorde een paar keer aan zijn lul en zei tegen zijn vrouw dat zij met haar kont naar hem toe moest komen zitten, maar je moet Ronald wel door blijven pijpen he schat zei hij, nou en dat deed Ingrid vol overtuiging.

Met die grote handen van hem trok hij haar string uit, waardoor kort het pijpen werd onderbroken, Piet hield zijn broek gewoon aan, alleen zijn joekel stak eruit, ging op zijn knieen achter zijn vrouw zitten op de keukenvloer en stoten in een keer achterlangs haar kut in, o wat ben je weer zeiknat sletje zei hij. Ja ik ben zeker geil man neuk dat kutje van je maar eens flink, ik ben er klaar voor. Ingrid pijpte mij heel stevig door, haar tieten en harde tepels gleden over mijn benen en Piet pompte zijn vrouw achterlangs goed door. Wat een geile totaal onverwachtse situatie was ik nu in beland, eigenlijk opzoek naar info over hun buren, waar ik via hun nu toch ook weer iets meer te weet over was gekomen, althans zeker in hun denkbeeld over hun. Piet zei ik, de buren die langs lopen kunnen ons wel zien he als zij naar binnen kijken, wat kan mij dat verrotten zei hij onverschillig en zijn vrouw door neukte, dan zien zei ook nog eens wat, bij die Erna zullen zij het niet te zien krijgen knipoogde hij naar mij. Ingrid kreunde over mijn lul heen, Piet je neuk mij klaar in dit tempo hijgde zij, dat is toch wat je wil geile hoer van me reageerde hij, ja ja meer schat harde, toe maar geef het je vrouwtje maar moedigde zij hem nog eens extra aan, nou dat dit een geil echtpaar was kon niet ontzegd worden.En pijpen dat die Ingrid kon, ik kan het goed inhouden maar dit geile vrouwtje deed na zoveel jaren verstreken weer mijn lul alle geweld aan.

Ingrid ging klaarkomen voelde en hoorde ik, als een speer naderde haar orgasme, mijn lul glipte even uit haar mond om naar adem te happen en Piet gaf zijn vrouw er vol van langs, beukte hard in haar kut op en neer en mevrouw kwam gillend in haar eigen keuken klaar. Piet zweten als een otter, maar hiel het vol en bleef haar kut neuken, Ingrid greep hard in mijn ballen en liet mijn lul zover zij kon weer in haar keel verdwijnen. Ik wilde graag haar tieten pakken maar kon er niet bij, Piet beukte in haar kut en zei zo te gaan spuiten, nou ik stond ook op het punt dus dat kwam mooi uit. Op het moment dat Ingrid voor de tweede keer klaarkwam en even mijn lul uit haar mond moest laten gaan, trok Piet zich iets achter haar terug en spoot een paar ferme stralen van zijn sperma over haar rug. Ik kwam ook klaar, voelde mijn sperma uit mijn lul schieten, vol in het gezicht van Ingrid die nog haar best deed om een beetje in haar mond op te vangen. Haar haren en hele gezicht zaten onder van mijn sperma, haar rug droop van het sperma van haar man dus die kon weer een douche nemen.Ingrid kwam voldaan toch ook wel een beetje moe omhoog, jezus wat een genot lachte zij.Uit de eikel van Piet lekte nog wat sperma, Ingrid zag dit en twijfelde geen moment, ging weer door haar knieen voor haar man en pijpte ook zijn laatste restje nog even weg, waardoor ik het sperma van haar rug af zag lopen haar billen in.Daarna stond zij op, sorry heren maar Ingrid moet even douchen lachte zij en ging weer naar boven, Piet borg zijn lul op en ik deed hetzelfde. Zo vriend lachte hij, dat is nog eens geil en onverwachts te noemen he, ja dat mag je wel zeggen zei ik.

Eenmaal weer zittend aan de keukentafel zei Piet tegen mij,kom van de week nog eens terug Ronald, dan praten wij nog wat. Ik heb misschien nog wel wat informatie over onze buurtjes, maar dan wil ik ook wel eerlijk van jou weten waar het je om te doen is zei hij.Ik ging er niet op in, maar zei wel van de week s,avonds nog terug te komen wat ik ook deed. Vooral via Ingrid kreeg ik de perfecte ingang om bij die familie Dam waar het mij om te doen was binnen te komen.

Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  keiharde erectie door erectiecapsules veilig online kopen  Oude wijven zoeken een Sexdate!  
rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
Kotsesextube | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisexkstube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Webcamsekstube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm
Harde Sexfilm | Geile schaamlippen | Gratis Porno Sexfilm | De Sexbioscoop | Geile Filmpjes | CreampieSex | De Sexpagina!© 2022 https://seksverhalen.org/sexverhalen/incest/1887/Is-dit-chantage-of-gebruik-maken-van.html