Zou jij een oudere vrouw neuken?

Veilig een keiharde erectie

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Een lul zo hard als staal!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Snel sexcontact met mij!

Wil je met me neuken?

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Spannende seks met mijn vader DEEL1
Categorie: incest | woensdag 28 augustus 2013 02:31

Geile afspraakjes

DEEL 1 - Ik huilde mijn verdriet uit in mijn kamer, toen Joost mijn vriend (20) onze verkering had uitgemaakt.Volgens mijn moeder moest ik mij niet zo aanstellen, er kwam wel weer een ander vriendje ” lachte zij mijn verdriet uit. Je ben pas 18 Miranda, wat weet je nou helemaal van het leven predikte ze, je ken die Joost een paar maanden, doe normaal en gedraag je niet als een puber kreeg ik te horen. In plaats van een arm om mij heen, of een beetje medeleven van mijn moeder, vond ze mij een aansteller. Al mijn vrienden vond ze maar niets, altijd heeft ze overal commentaar op wat ik ook doe of zegt, het is nooit goed in haar ogen. Onze relatie als moeder – dochter werd er zeker niet beter op. Mijn vader is daar heel anders in, als ik iets voor elkaar moest krijgen waarvan ik al wist dat het van mijn moeder toch niet mocht, of een hoop gezeur en gedoe vooraf opleverde,..) dan vroeg ik het aan pa. Vaak leverde het ruzie op tussen hun als het van hem wel mocht, woest kon mijn moeder dan op hem worden, zo ruzie duurde dan wel eens dagen. Ik was dan natuurlijk de klos en dan gaf ma mijn geen blik waardig meer. Zak lekker zelf in de stront dacht ik natuurlijk ook, als ze mij ergens voor nodig had. Nadat het met Joost was uitgegaan medio mei 2013 werd onze relatie nog slechter, dan die al was, ik had het helemaal met mijn moeder gehad, je bekijk het maar ging ik ook net zoals zij denken! Elke dag was er wel weer wat, hup ruzie, boos weglopen en schelden, bah wat een trut zoals ze ook tegen pa te keer ging. Alles draaide om haar, ik zag mijn vader steeds stiller worden in huis.

Ik vond het klote voor hem, steeds vaker hoorde ik hun ook ruzie maken in hun slaapkamer, en dan werd het weer stil. Vroeger hoorde ik daar andere geluiden uitkomen, dan waren zij aan het seksen, maar dat kwartje viel pas bij mij, toen ik zelf seks kreeg met jongens, op mijn 16e ben ik ontmaagd. Joost is twee jaar ouder, juist onze seks misten ik, hij was de beste in bed geweest van al mijn vriendjes. Joost leerde mij nieuwe dingen, door hem ben ik ook anaal ontmaagd, hij was zo lekker! Ergens begin juni waren pa en ik alleen een dagje thuis, het was op een zaterdag en mijn moeder deed een dagje Amsterdam, shoppen met haar vriendinnen, ja daar is ze wel dol op. Ik had tot 11.00 uur geslapen en liep naar onze badkamer om een plasje te doen, ik schrok best wel even toen ik pa onder de douche zag staan, hij was bezig zijn haren te wassen en stond daar met zijn ogen dicht. Hij hoorde mij wel, want hij riep goedemorgen Miranda. Ik wenste hem het zelfde en ging op het toilet zitten om mijn plasje te doen. Ik keek naar hem, zag zijn piemel weer eens, dat was lang geleden.

Even later had hij ook zijn ogen weer open, keek naar mij en zag natuurlijk dat ik daar ook naakt op de pot zat. Hij glimlachte naar mij, moet je ook douche vroeg hij? Ik dacht er verder niet bij na, veegde staande met een stukje papier mijn kutje droog , en deed de douchedeur open. O je kom gelijk douche zei hij, en zo stonden wij ineens heel dicht tegen elkaar aan. Het was best vreemd, maar ik vond het ook ineens heel spannend worden toen zijn lul tegen mijn buik kwam. Pa bleef gewoon tegen mij aanstaan, zijn lul werd een beetje stijf en hij pakte een stukje zeep waarmee hij mijn schouders begon in te zepen. Ik ging expres op mijn tenen staan, zijn handen met het stukje zeep kwamen op mijn tieten terecht, en toen gingen mijn tepels ook stijf staan. Ik raakte daar erg opgewonden van, heel brutaal ging ik met mijn hand naar zijn lul, ik voelde hem nog grote worden in mijn hand. Dit mag niet hé zei pa, maar kneep wel even in allebei mijn stijve tepels. Voor mij een teken dat hij het wel wilden, ik stond te trillen op mijn benen van de spanning toen ik zijn vel over zijn eikel trok. Mijn vader liet het toe, hij begon met mijn tieten te spelen toen ik hem langzaam begon af te trekken. Zijn stijve lul voelde keihard aan in mijn hand, ik vond het geweldig geil om hem zo groot te zien worden, hij was nog weer een stukje grote en dikker dan die van Joost.

Verder dan mijn tieten ging hij niet, ik heb hem even mogen aftrekken, maar na een paar minuten vroeg hij mij tocht te stoppen, hij wilde eruit zei hij en liet mij daar alleen afdouchen. Pa droogde zich snel af zo zag ik, en ik zag hem weer terug in de keuken, waar hij een ontbijt voor ons klaar maakten. Hij sprak er met geen woord meer over onder het ontbijt, ik durfde het ook niet, maar ik voelde wel de spanning die er tussen ons bleef hangen. Ik ben daarna naar mijn kamer gegaan, achter mijn computer of liggend op mijn bed, bleef ik er aan denken, hij zal vast elk moment binnen komen dacht ik! Hij kwam niet,.. ik begreep er niks meer van, ik had wel even aan zijn stijve lul mogen trekken en hij had met mijn tieten gespeeld, ma was er niet, en hij bleef toch uit mijn buurt. In mijn fantasieën zag ik mezelf hem al pijpen zoals ik het goed van Joost had geleerd, pa mocht mij in elk gaatje neuken met zijn grote lul. Alleen het beeld al, van zijn stijve lul steeds terug te zien maakte mij bloedje geil. Heel dat weekend gebeurde er niets meer toen mijn moeder s ‘avonds gepakt en gezakt thuis kwam, wist ik het zeker, dit wordt het niet meer. Ik ging er vanuit dat mijn vader er zelf van geschrokken was, ik ben natuurlijk wel zijn eigen dochter “en daar heb je geen seks mee, dat begreep ik zelf ook wel! Ik kon het zelf niet zo maar loslaten, ik voelde mij juist enorm tot pa aangetrokken.

Ik droomde er geil van, zag de wildste fantasieën voor mij met pa, ik vingerde mij in de dagen hierna suf s ‘avonds in mijn bed, ook mijn vibrator maakte overuren. Pa is dan wel 44 jaar, maar hij is nog steeds een mooie rijpe grote man in mijn ogen, zijn haren zijn wel wat grijze geworden maar hij is nog steeds erg sportief. Hij gaat twee avonden per week sporten (hard lopen) of naar de sportschool en is nog slank, zonder buikje. Mijn moeder zit meer op haar dikke reet, die sport niet, ja of het moet naar de frituurpan zijn, die traint alleen maar haar mond s ‘avonds op de bank bij de televisie met chips en wijn. Die dikke trol zag sporten of diëten niet zitten, en weeg inmiddels 80 kg. Ik sport ook om slank en fit te blijven, soms loop ik ook wel met pa s ‘avonds mee, daardoor blijf ik wel slank, ik weeg 58 kg en ben 1.70 m. Ik wist ook zeker dat pa mijn liever ziet sporten, dan haar zien vreten. Ik werd er wel heel onzeker van, dat pa de dagen na onze douche samen zo afstandelijk tegen mij deed. Toen hij de donderdag avond daarna dan ook weer ging hard lopen, had ik mijn trainingspak in mijn kamer ook al aan. Ik had er verder helemaal niet onderaan gedaan, maar had ook niet gezegd dat ik mee ging lopen, dat zag hij pas toen ik beneden kwam en hij net de deur uit wilden gaan. O ga je mee zei hij, als het mag zei ik. Dat mocht, mijn moeder lag op de bank en wij gingen samen de deur uit.

Wij wonen vlakbij een grote bos waar wij ons in het zweep liepen, het was een warme zomerse avond en toen wij even op een bankje gingen zitten om op adem te komen, had ik mijn trainingsjasje al een stukje open gedaan. Mensen waren er niet te zien of te horen, het enigste wat je kon horen, waren de vogels in de bomen. Pa zat naar mijn te kijken, ik keek zogenaamd stil voor mij uit, maar in werkelijkheid keek ik naar zijn kruis, waar ik spannend zijn boom ook weer in zag opkomen. Ik keek hem met een glimlach aan, wij dachten waarschijnlijk aan het zelfde, want ineens gaf hij mij een kus op mijn mond. Kom maar op dacht ik, deze kans moest ik aangrijpen, dagen had ik eraan gedacht en mezelf opgegeild in mijn hoofd, ik zoende hem met mijn tong in zijn mond terug. Ik legde mijn hand op zijn kruis, pa was duidelijk geil want zijn lul stond stijf in zijn trainingsbroek. Ik liet er geen gras meer over groeien, dit was het moment om het te doen, ik deed mijn hand in zijn broek. Hij had er tot mijn vreugde ook geen broekje onderaan, toen ik zijn lul in mijn hand had, pakte ik zijn hand en deed deze in mijn broek. Zwijgzaam hadden wij beide een vette glimlach op onze gezichten, ik begon met zijn stijve lul te spelen, en pa bevoelde met zijn vingers mijn schaamlippen, die al vochtig waren.

De opwinding was er gelijk weer bij ons allebei, ik voelde zijn vinger een klein stukje mijn kutje ingaan en ik begon hem steeds snelle af te trekken, wat niet heel gemakkelijk ging in zijn broek. Laten wij een stukje verder het bos in lopen zei hij, wij zaten daar op een bankje langs een voetpad en er kon altijd iemand langskomen. Zo liepen wij verder het bos in, maakte een eigen opening tussen de krakende takken van de bomen en kwamen zo op een open plekje in het bos terecht, hier kon niemand ons zien. De spanning gierde door mijn lichaam toen ik zijn broek naar beneden deed en zijn grote stijve lul te zien kreeg. Ik knielde voor pa neer en nam zijn lekkere harde lul in mijn mond. Ik pijpte hem zoals ik het van Joost geleerd had, met één hand om zijn lul, en met mijn andere hand om zijn grote ballen. Ik ging ervoor, daardoor trok ik hem misschien net iets te stevig en te snel af terwijl ik daarbij ook hard op zijn eikel zoog. Pa vroeg al snel het een stukje rustiger aan te doen, dat deed ik natuurlijk, want ik wilde er ook nog wel even wat langer van genieten. Er kwam steeds meer voorvocht uit zijn eikel, die ook vurige en dikker werd, ik wist dat ik hier niet te lang meer mee kon doorgang, althans als ik hem nog niet wilden laten klaarkomen. Zelf stond ik ook in brand, dit was zo vreselijk spannend en geil voor mij om te doen, ik zat mijn eigen vader te pijpen en dat is niet echt normaal!

Pa vond het even genoeg, hij keek om zich heen en deed zijn trainingspak helemaal uit, ik moest het zelfde doen zei hij. Wij waren allebei spiernaakt toen ik op onze twee uitgespreide jasjes op de zachte bosgrond ging liggen. Waar ik op hoopte ging hij ook doen, pa ging op zijn knieën tussen mijn gespreide benen zitten, hier diep in het bos kreeg ik voor het eerst zijn tong in mijn kutje te voelen. Dit was toch weer heel anders dan Joost mij altijd gebeft had, pa ging veel diepe met zijn tong in mijn kutje en had zijn beide armen uitgestrekt op mijn lichaam liggen. Met zijn handen speelde hij tegelijk met mijn tieten en stijve, super gevoelige tepels, hij zoog zijn mond telkens bijna vacuüm op mijn doos. Hij zoog ook mijn schaamlippen lekker geil zijn mond in, mijn klit werd er helemaal super gevoelig van, waar pa zich nog had kunnen inhouden, kwam ik heerlijk geil klaar op zijn mond. Ik wilden neuken, mijn kutje was er helemaal klaar voor toen pa na mijn orgasme weer was opgestaan, en zo op mij neer keek. Neuk me papa kreunde ik geil, ik voelde daarbij even aan mijn kutje, ik was kletsnat en wilde geneukt worden, zijn lul stond er nog steeds heel groot en strak bij. Tot mijn teleurstelling zei hij dat hij dit hier in het bos niet wilden doen, ik vond het juist een spannend plekje om te doen, maar daar dacht mijn vader anders over. Wij hadden hier niets, geen doekjes, geen water en moesten nog wel terug naar huis lopen zei hij. Daar had hij natuurlijk wel een punt.

Ik ging overeind zitten, ik wilde hem toch ook wel lekker bevredigen en geen haar op mijn hoofd, (op mijn kut heb ik geen haar) die eraan dacht om pa zo opgewonden terug te laten gaan naar mijn moeder. Ik greep zijn stijve lul vast, ik ga je helemaal gek pijpen dacht ik bij mezelf, en zoog zijn staaf weer lekker diep mijn mond in. Ik heb hem alleen met mijn mond gepijpt, met mijn ene hand had ik strak zijn ballen vast, en mijn andere hand gebruikte ik een stukje onder zijn ballen. Ik had deze nodig om hem super geil te maken, ik wilden hem laten voelen, dat ik best wel wat ervaring had met seks. Hij spande zich eerst wel even aan toen ik daar mijn vinger in zijn anus duwde, maar ontspanden zich al snel toen ik zijn anus diepe begon te vingeren, dat vond hij zo te merken, toch zelf ook heel geil. Zo heb ik mijn vader lekker lang kunnen pijpen, ik neukte hem in zijn reet met mijn vinger, trok aan zijn ballen en sabbelde soppend tot in mijn keel, op zijn dikke eikel. Ik voelde zijn hoogtepunt goed aankomen, voor mijn stond toen al vast dat hij alles wat hij had, in mijn mond mocht spuiten. Toen ik zijn warme sperma mijn keel in voelde spuiten, had ik op dat moment mijn vinger nog lekker diep in zijn anus, zijn gaatje werd daar heel strak van. Pa kreunde er ook zo geil bij toen hij stond te spuiten, mijn kutje liep er helemaal van leeg, zo geil vond ik het, ik lekte geil uit mijn kut, en slikte zijn sperma allemaal in. Ik wist dat hij mij daar niet wilden neuken, maar van mij had hij mijn helemaal verrot mogen neuken daar in het bos. Zo geil was ik tot dan toe nog niet geweest, dit was heel spannend, maar ook veel belovend voor de toekomst vond ik. Pa had het gedaan, hij wees mij niet meer af!

Wij hebben onze trainingspakken weer aangedaan en hebben daar nog even lekker geil staan te tongzoenen. Voor de vorm en voor die trol thuis hebben wij het laatste stuk naar huis toe, nog hard lopend en een stuk achter elkaar gedaan. Pa stond al met een glas water in zijn hand in de keuken toen ik bezweet en heel verhit binnen kwam, maar dat was niet alleen van het lopen wist ik, maar mijn moeder ‘die nog steeds languit op de bank lag niet. Ik ben als eerste gaan douchen, daarna heb ik mezelf nog even lekker klaar gevingerd in mijn bedje en ben heerlijk in slaap gevallen. Ik moest bijna een week wachten om echt goed geneukt te worden door mijn vader, maar tussen door hadden wij elkaar wel opgegeild en gepakt, terwijl mijn moeder gewoon in huis was. De volgende dag gebeurde dit al toen mijn vader s ‘avonds in de garage bezig was om een stoel te lijmen, waar ma met haar dikke kont doorheen was gezakt onder het avond eten. Ik heb mijn slipje toen in mijn kamer onder mijn rokje uitgedaan, een BH draag ik zo ie zo zomers al bijna niet. Dat is nog niet echt nodig met mijn 85B en ben toen even bij pa in de garage gaan kijken. Hij zat op zijn knieën toen ik binnen kwam en dicht bij hem ging staan, hij zag het gelijk en moest lagen, je bent ondeugend schat zei hij. Pas wel op voor je moeder, als die hier lucht van krijg, zijn de rapen gaar.

Ze ruik mij niet lachte ik terwijl ik mijn rokje verder voor hem optilden, ruik maar, hij is schoon lachte ik ook. Pa liet gelijk het werk even voor wat het was, hij gaf mij een paar warme kusjes op mijn kutje, ik werd er nog veel geile van. Even heeft hij mij gelikt en heb ik hem een paar keer lekker in zijn stijve lul geknepen, meer hebben wij niet gedaan, wij konden geen gekke risico’s nemen. Geil ben ik weer naar mijn kamer gegaan waar ik mezelf heb geneukt met mijn vibrator, twee keer kwam ik klaar en kon er wel weer een paar uur mee vooruit. Ik wilden neuken met mijn vader, maar de gelegenheid daarvoor kwam maar niet door die trol, die ook steeds thuis was. Ik heb pa drie dagen nadat wij even samen in de garage waren geweest, wel op een avond nog een keer op de bank in onze woonkamer klaar gepijpt, toen mijn moeder boven onder de douche stond. Pa heeft mij toen ook met zijn vinger klaar gemaakt, wat ook wel weer heel spannend allemaal was. Ik kleden mij er op en zorgde er voor dat ik geen slipje of string onder mijn rokje aan had. Zo kon het eindelijk gebeuren op een zaterdag morgen nadat mijn moeder de deur uit was gegaan om boodschappen te doen, langer dan een uur zou zij hiervoor niet weg blijven. Mijn vader zat zijn krant te lezen op de bank in de woonkamer, ik had mijn kortste rokje aangedaan en wij hebben eerst even lekker gezoend.

Ondertussen had ik zijn broek open gemaakt, hij heeft zijn broek zelf verder naar beneden gedaan en ik ben bovenop zijn stijve lul gaan zitten met mijn kutje. Nat was ik genoeg, geil ook, maar toch ging het in het begin niet echt soepel, pa is een beetje te groot geschapen. Inmiddels ga het prima en kan ik zijn stijve lul goed hebben, de eerste keer was even wennen voor mij. Toch hebben wij elkaar lekker geil geneukt op de bank, het kon allemaal nog niet te hard, dat voelden mijn vader natuurlijk ook wel. Het speelden ook mee dat wij niet wisten wanneer mijn moeder er weer zou zijn, ik bleef ook echt wel door onze vitrage naar buiten kijken, van buiten naar binnen kan dit bijna niet. Mijn eerste orgasme op zijn stijve lul zal ik niet snel meer vergeten, pa zoog toen ook hard op mijn stijve tepels, heel de bank bewogen mee. Supeeeeeeeeeeeeeer hijgde ik, de laatste paar stoten na mijn orgasme, kwamen toen nog net te diep in mijn geile volle kutje, daarom ben ik ook van zijn lul afgegaan, hoe geil ik ook was. Ik wilden mijn vader niet teleurstellen en ook hem minimaal één keer laten spuiten voor mijn moeder weer terug kwam, ik ben hem toen onwijs geil gaan pijpen. In mijn mond klaarkomen had gekund, maar hij wilden het zelf niet. Nadat hij mijn kutje nog even had gelikt, waar hij net daarvoor met zijn grote lul nog had ingezeten, drukte pa mij voorover met mijn handen steunend op de salontafel, en heeft hij mij ( wel lief) voorzichtig en zeker niet te diep geneukt.

Achterlangs geneukt worden vind ik altijd heel geil, toen vond ik het nog veel geiler omdat pa mij neukte. Hij liet mij eerst nog twee keer klaarkomen voor hij zelf zijn lul uit mijn kutje en onder mijn rokje vandaan terug trok. Ik keek over mijn schouder wat hij ging doen, ik zag zijn bloeddruk naar zijn hoofd stijgen toen hij de laatste gang voor zijn orgasme, zelf in zijn hand had! Hij trok zich snel en hard af, en spoot toen zijn sperma tegen mijn rokje en nog een beetje tegen mijn blote billen aan. Om geen enkel risico te nemen dat mijn moeder ineens weer voor onze neus zou staan, ben ik lekker in bad gaan zitten. Pa zat weer achter zijn krant toen ma met de boodschappen terug kwam. Hierna is de seks met mijn vader echt goed opgang gekomen. Ik kreeg van hem ook te horen dat mijn moeder amper nog zin had in seks, ik vond het prima zo, ik had elke dag zin in seks. Pa gelukkig ook, thuis blijf hij wel voorzichtig als mijn moeder in de buurt is (en dat is ze helaas meestal) maar ik zorg er echt wel voor dat hij regelmatig spuit, uit zijn mooie grote geile PIK. Wij moeten alleen wat creatieve zijn, de plekjes en momenten er voor uitzoeken, maar dat vind ik juist heel spannend en geil. Gelukkig werkt het mooie weer de afgelopen twee maanden ook goed mee, de laatste tijd gaan wij in plaats van twee keer per week drie keer hard lopen, en vaak ook een keer in de weekenden.

Mijn moeder heeft totaal niets door, ja ze klaag alleen maar dat wij steeds vaker samen trainen, maar ze weet lekker niet welke trainingen wij doen, en ik van pa krijg. Ik leer elke keer weer meer geile dingen van mijn vader, die hier natuurlijk zelf ook van geniet. Laats zijn wij een hele zaterdag middag samen in het bos geweest, pa had een rugzak op zijn rug bij zich, wat hij normaal nooit om heeft als wij gaan hard lopen. In het bos aangekomen liepen wij naar ons favorieten plekje in het bos waar niemand komt. Daar opende hij zijn rugzak en kwamen er allerlei spannende seksspeeltjes uit tevoorschijn. Zoals hand en beenboeien, tepelklemmen, touw, een grote dildo, glijmiddel, en een deken waar ik even later op moest gaan liggen. De grootste verrassing vond ik een mooi ingepakt cadeau die hij speciaal voor mij had gekocht. Ik mocht het pas uitpakken nadat ik mijn trainingspak had uitgedaan. Met trillende handen van de spanning opende ik mijn cadeau, er kwam een zwart latex sexy bodystocking uit, met twee openingen voor mijn tieten en kutje, die daar gelijk super nat van werd. Het zat als gegoten strak om mijn lichaam, het was precies mijn maat 36-38...

Wil jij een Negerin neuken?  Getrouwde vrouwen laten zich neuken door andere mannen!  Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  
rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
Kotsesextube | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisexkstube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Webcamsekstube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm
Harde Sexfilm | Geile schaamlippen | Gratis Porno Sexfilm | De Sexbioscoop | Geile Filmpjes | CreampieSex | De Sexpagina!© 2022 https://seksverhalen.org/sexverhalen/incest/1882/Spannende-seks-met-mijn-vader-DEEL1.html