Rijpe Dames Zoeken Seks!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Een lul zo hard als staal!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Veilig een keiharde erectie

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Wil je met me neuken?

Snel sexcontact met mij!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Zou je een Moeder neuken?

Esme neukt met haar vader DEEL2
Categorie: incest | maandag 26 augustus 2013 02:36

Geile afspraakjes

DEEL 2 - Ik heb altijd met groot respect tegen mijn vader aan gekeken, ook mijn jongere zusjes Madelon 17 en Natasja 19 jaar.Mijn moeder Erna 48 heeft het leeuwendeel van onze opvoeding gedaan en papa was veel voor en met zijn werk onderweg als boekhouder, feitelijk is mijn vader een saaie conservatieve strenge man, regels zijn regels altijd geweest in ons gezin en zo zijn wij ook opgevoed door mijn ouders. Er werd niet over seks gesproken bij ons thuis,alles verliep altijd netjes in het gareel. Sinds kort is dit dus volledig veranderd nu papa mijn in vertrouwen had genomen dat hij een vermoede had dat mijn moeder vreemd ging, in ieder geval contacten had op internet en via de email met vreemden mannen chatten en foto,s uitwisselde. papa had mij hiervan het e.a laten zien op de computer van mama waardoor wij steeds dichter tot elkaar kwamen en op een geheel onverwachts moment voor mij ik seks kreeg met mijn vader.Inmiddels heb ik hem nu een paar keer gepijpt, papa heeft mijn gevingerd en is een keer tussen mijn tieten klaar gekomen net op het moment dat mama van haar werk thuis kwam, het scheelde een haartje of wij waren op heterdaad betrapt. Met het sperma van mijn vader nog in mijn BH schonk in daarna een kopje thee in voor mijn moeder.

Een week na dit gebeuren was ik samen met papa thuis,mijn zusjes waren op school en mama op haar werk.Esme riep hij kom eens hier,ik liep naar de computer waar papa achter zat.Hij zat een email te lezen gericht aan mama waarin het volgende stond.

Lekker sletje dat kale kutje op de foto, je ben echt een overspellige hoer aan het worden, als Meester geniet ik van je. Heb die saaie vent van je jou van de week nog geneukt of is hij weer in slaap gevallen, zo ging het nog wel even door, ik voelde mijn kutje weer helemaal warm worden staande naast de computer. Onvoorspelbaar dat dit mijn moeder is, maar het wond mij toch reuze op dit te lezen.Het liefs zou ik willen dat mijn vader mij nu mee naar de slaapkamer had genomen en mij voor de eerste keer in de seks contacten tussen ons die er waren geweest goed in mijn kutje zou neuken, ik droomde er zelfs s,nachts van zijn grote lul diep in mij te voelen.Ik kan nog niet bewijzen Esme zei papa dat je moeder zich ook daad werkelijk in het echt door deze man laat neuken, maar dit verklaar al zat zei hij.

Wat je moeder ken kunnen wij beter he meisje lachte hij tegen mij, ja papa ik droom er zelfs van zei ik eerlijk. Daar gaan wij snel eens even wat aan doen dan Esme zei hij, wij zijn nu samen,kom op wij gaan naar boven ik wil met je naar bed, ik was al eerste boven zo verlangde ik nu naar mijn vader.Snel kleden ik mij uit in de slaapkamer van mijn ouders,ik stond net naakt toen papa binnen kwam, o meisje wat een geil lichaam heb je waren zijn eerste worden, zijn woorden alleen al waren heel bijzonder om van hem te horen. Kleed mij uit Esme vroeg hij, ik trok snel zijn trui uit en knoopte zijn pantalon los, een enorme bult stond al in zit slip, zijn voorvocht bracht al een natte plek te voorschijn. Nadat ik iets door mijn knieen ging en zijn slip naar beneden trok floepte zijn erectie tegen mijn gezicht en kwam er een sliertje van zijn vocht op mijn wang, o papa wat is hij groot kon ik alleen maar uitbrengen.

Papa had zeker een uur achter de computer gezeten,ik weet niet wat hij nog meer had gelezen en gezien van mama, maar hij was er toch erg opgewonden van geraakt en begon ook zelfs grof tegen mij te spreken, wat ook weer een effect op mij had.Neem hem in je geile mondje sletje zei hij, ik nam zijn natte grote lul op in mijn mond en begon hem zo goed ik kon te zuigen naast het bed van mijn ouders. Na een paar minuten zei hij stop even, daarna liep hij naar een lade waar het ondergoed van mama in lig,pakte er een BH en een slipje uit,trek dit aan zei hij. Dit is veel te klein papa reageerde ik verbaasd, mama heeft een klein b-cupje en ik dubbel D ook mijn postuur is veel grote als dat van mijn moeder,trek nu maar aan zei hij weer. Het was feitelijk geen gezicht dat kleine behaatje en kleine slipje om mijn lichaam, mijn harde tepels staken ver boven de rand van haar BH uit en het slipje knelde om mijn billen. papa raakte nu nog meer opgewonden,legde mij op hun bed neer en begon aan mijn tepels te zuigen en zachtje te bijten, hierbij schuurde zijn harde lul tegen het kruisje aan van het slipje van mijn moeder en af en toe lekte er een druppel van zijn vocht op het slipje.papa ging steeds harde zuigen op mijn tepels en zakte daarna af op mijn lichaam tussen mijn wijdt gespreide benen, hij begon over de stof van het slipje te likken en raakte daarbij mijn opgezwolle schaamlippen, wacht dan doe ik het weer uit papa hijgde ik, nee nee dit vind ik zo geil Esme je moet het nog even aan houden hijgde hij nu ook.Je maak mij zo geil Esme,ik maak je tot mijn hoertje ging hij al likkende door. Draai je om en ga op je knieen zitten zei hij,daarna voelde ik papa de stof van het slipje door mijn bilnaat trekken en kwam zijn tong over mijn poepgaatje, dit bracht mij helemaal in verwarring, dit had ik nog nooit beleefd.

Een stukje kwam zijn tong nu zelfs mijn poepgaatje in wat een heerlijk gevoel gaf, o papa kreunde ik wat is dit lekker, neuk mij aub neuk mij nu ik ben zo geil pap. Rustig meisje reageerde hij, jou beurt kon heus wel. Plots voelde ik zijn grote vinger mijn poepertje in komen en begon papa mij daar van achteren met zijn vinger te neuken, ik gilde het uit,eerst deed het een beetje pijn en branden het,maar papa zei steeds, ontspannen Esme ontspannen en inderdaad begon ik het lekker te vinden en supergeil. Toen papa met zijn vinger diep in mijn kont ook nog eens het slipje weer iets opzij trok en over mijn harde klitje begon te likken kwam ik binnen twee minuten gillend klaar op zijn tong.Nu ga ik op mijn knieen zitten Esme zei hij en dan moet jij onder papa gaan liggen, mij gaan pijpen en ook eens proberen na eerst je vinger een beetje nat te hebben gemaakt mij ook in mijn reet te vingeren. ( weer de grove taal).

Ik wilde alles doen wat papa mij vroeg en hem zeker nergens in teleurstellen, toen ik dan ook met zijn keiharde lul in mijn mond onder hem lag stak ik mijn natte vinger erbij in zijn anus, heel strak voelde dit om mijn vinger maar het wond mij allemaal gruwelijk op. Neuk mijn reet begon hij steeds luider te kreunen, harder met die vinger zo diep je kan hoer zei hij, ik voelde steeds meer voorvocht van papa mijn keel ik komen.................. Toen kwam de shock voor ons alle twee, de stem van mijn zusje Natasja vulde de slaapkamer van mijn ouders,waar zijn jullie mee bezig vroeg zij hevig ontdaan, papa sprong snel van het bed,mijn vinger floepte uit zijn anus en zijn lul vloog letterlijk uit mijn mond, jezus hoe kan dit gebeuren, Natasja zou op school moeten zijn.

Wat doen jullie stamelde zij weer, papa liep naar haar toe en pakte haar vast, rustig maar Natas zei hij,dit is niet goed maar deze gebeuren kindje, ja maar verder kwam mijn zusje niet, pak eens een glasje water Esme voor haar zei papa,vlug stond ik op en liep naar de badkamer. Jezus wat een shitt bedacht ik mij terwijl ik naar mijzelf in de spiegel keek in dat veelste kleine slipje en Bh van mijn moeder, de plekken van papa,s voorvocht zaten goed zichtbaar op het kruis.Ik hoorde Natasja snikken en huilen,die is zich te pletter geschrokken. Ik heb zelf twee keer seks met mijn zusje gehad in mijn bed, wij lagen toen bij elkaar en hebben elkaar toen getongzoend en gevingert, wij hadden geheimpjes over vriendjes uitgewisselt en van het een was het ander gekomen,maar meer was er tot nu toe tussen ons niet gebeurd, ook uit angst dat onze ouders hier iets van zouden merken.Ik ging met een glaasje water terug naar de slaapkamer, papa streelde door haar haren en zat nu op de rand van het bed op haar in te praten,zijn lul stond nog steeds stijf zag ik.

Natasja pakte het glaasje water aan en keek ook mij nu aan, wat heb jij nu aan zei zij tussen haar tranen door,dat is toch van mama. Ik wende mijn hoofd af zei niets,papa pakte het gesprek weer op,luister Natas,jij heb ons nu betrapt en dat je geschrokken ben kan ik begrijpen, maar je moet weten dat ik bij jou moeder al jaren veel seks tekort kom en dat dit kom omdat je moeder vreemd ga, Esme weet het ook betrok hij mij er nu weer bij en daardoor zijn Esme en ik naar elkaar gegroeid en is dit ontstaan tussen ons. Ik geloof het niet van mama reageerde zij, toch is het zo zei ik,wij kunnen het je zelfs bewijzen.Dat het je overval Natasja zei ik kan ook ik goed begrijpen,maar doe niet zo hypocriet keek ik haar nu indringend aan, waarschijnlijk begreep zij nu waar ik op doelde "hetgeen er tussen ons was gebeurt" en zij hield op met huilen, keek nu zelfs vluchtig naar de grote nu half stijve lul van papa. Pak hem maar vast hoor zei ik om de spanning verder te breken of misschien wel verder op te voeren.

In haar verwarring nu pakte ik haar hand vast en legde deze op de lul van papa, die hiervan zelf iets opschrok maar ook zijn hand om de hand van Natasja deed, die hierdoor haar hand niet meer kon terug trekken, vrijwel onmiddelijk kwam papa's lul weer in beweging een kwam met schokjes snel weer omhoog.papa liet zich achterover vallen op het bed,maar Natasja hield hierbij toch zijn bijna stijve lul stevig vast, zonder een woord te zegge keek papa mij aan, ik kwam ook in actie, ging op mijn knieen naast mijn zusje voor het bed zitten en nam de eikel van mijn vader weer op in mijn mond,Natasja keek mij hierbij aan en begon lichte trek bewegingen te maken aan de lul van papa.Kennelijk was haar schrik omgeslagen in geilheid want uit zichzelf zag ik dat zij haar hand om de balzak van onze vader deed en deze begon te masseren,hierdoor kon ik zijn lul weer lekker diep in mijn mond nemen.papa voelde nu helemaal keihard aan in mijn mond, ik zei tegen Natasja neem het over,pijp jij papa ook maar eens goed. Ik liet zijn lul uit mijn mond glijden en zonder spoor van twijfel boog mijn zusje zich naar beneden en nam papa,s lul van mij over.

Even bleef ik ernaar kijken en zag zijn lul steeds diepe in haar mond verdwijnen, ik kroop ook op het bed en wilde het strakke slipje van mama van mijn billen doen, nee aanhouden zei papa, kom maar met je onderlichaam zo bovenop mijn gezicht zitten Esme.Ik was weer helemaal geil geworden en wilde alles doen,kroop vlug op zijn gezicht en voelde al snel papa,s tong weer over het slipje en mijn uitpuilende dikke gezwollen schaamlippen gaan, doe ik het goed papa hoorde ik mijn zusje nu ook vragen, ja heerlijk meisje je verwen papa goed reageerde hij.Mijn vader was super nu,begon hard op mij klitje te zuigen en stak een vinger langs het slipje door in mijn drijfnatte kutje.Natasja stopte met pijpen en stond op, deed haar jeans en slipje uit en kroop tot mijn verbazing boven op papa, die hierdoor ook even stopte met mij te likken en keek naar Natasje met grote ogen.Mijn zusje friemelde wat tussen haar benen en bracht de keiharde lul van papa tegen haar schaamlippen, ik kon alles goed zien wat ik zat in de positie bovenop het gezicht van mijn vader dat ik het goed kon volgen.

Dat geile kreng zakte langzaam over de grote lul van papa heen en begon hem te berijden met haar kutje,haar blousje en Bh had zij nog aan anders zou ik zeker haar tieten hebben gepakt, ik was nu in alle staten geraakt.papa zoog nu weer telkens mijn stijve klitje diep in zijn mond naar binnen,vingerde mij hard, terwijl Natasja haar ritme op zijn lul had gevonden, wilt neukte zij onze pa met haar kutje.Ik stond op springen, hijgde, kreunde, gilde en toen mijn zusje ook nog eens aan mijn tepels begon te trekken was het gebeurt met mij en kwam ik heftig klaar. Natasja volgde snel even als papa, die twee kwamen bijna gelijktijdig klaar, o papa gilde Natasja je spuit mij helemaal vol met je warme zaad hijgde zij.Mijn vader schokte hevig en maakte nog een paar stoot bewegingen in het kutje van mijn zusje.

Ik stapte van papa's gezicht af en Natasja kwam ook omhoog en ging tergend langzaam van zijn lul af, het sperma gustste uit haar kutje zag ik en wond mij vreselijk op, rot meid dag ik een beetje jaloers,nu ben jij nog eerder door papa geneukt als ik, ik heb zijn lul nog steeds niet in mijn kutje gevoeld. Meiden lik mijn lul schoon hoorde wij papa vragen, beide gingen wij elk aan een kant op het bed naast hem zitten, Natasje likte zijn ballen schoon en ik nam zijn dikke stam voor mijn rekening, soms raakte onze tongen elkaar hierbij, wat ook weer heel opwindend was. De tijd was voorbij gevlogen, wij moesten nu weer rekening gaan houden met ons jongste zusje Madelon 17 die straks uit school zou komen.Deze trio met papa ging zich vervolgen in de dagen hierna, maar ook over mama kwamen wij steeds meer te weten van papa, die ons dingen liet zien die wij bijna niet konden geloven van haar. Maar voorlopig zouden wij mama hiervan niets laten merken.

Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  Lelijke vrouwen zoeken een Sexdate!  Wil jij een Negerin neuken?  
Ik doe wat jij wil!