Veilig een keiharde erectie

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Zou je een Moeder neuken?

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Een lul zo hard als staal!

Snel sexcontact met mij!

Wil je met me neuken?

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Mark neukt geile Angie in het toilet van de kroeg!
Categorie: hardcore | donderdag 2 februari 2017

Angie deed de deur van de kroeg open en stapte naar binnen. Terwijl ze even bleef staan om rond te kijken, trok ze haar jas uit. Daarmee gaf ze de andere gasten de kans haar te bekijken. Ze was misschien wel 44, maar met haar lange benen, die ze in sexy kanten panty's had gestoken, superkort zwart rokje en strak zwart topje zag ze er zeer appetijtelijk uit. Haar borsten waren nog heerlijk stevig, dus ze had haar BH fijn thuis gelaten. Mannen van alle leeftijden namen haar goedkeurend op. Angie liep naar de bar en bestelde een wit wijntje. Al snel raakte ze in gesprek met een paar mannen, maar die waren niet haar type. Ze vond wat meer intelligentie prettig dan zij hadden en bovendien hadden ze ook al aardig wat gedronken. Nadat ze haar wijntje op had, stond ze op en ging lekker dansen op het kleine dansvloertje achterin de kroeg. Angie was gek op dansen en ze wiegde met haar heupen op de muziek. Toen ze rond zwierde, stond ze ineens tegenover een aantrekkelijke man. Niet Adonis knap, maar iets in hem sprak haar aan. Donker haar, zo te zien heerlijke lippen.

Geile afspraakjes

Hij grijnsde naar haar en danste met haar mee. Na een paar liedjes kwam er een schuifelnummer en hij spreidde zijn armen met een vraag op zijn gezicht. Angie lachte naar hem, duidelijk gecharmeerd, en gleed in zijn armen. Ze sloeg haar armen om zijn nek en zijn handen streelden haar rug. Hun neuzen raakten elkaar bijna en Angie viel zowat in katzwijm van de indringende, sexy blik in zijn ogen. De vlinders fladderden in haar onderbuik en ze voelde dat ze nat werd. Ze was al in geen maanden meer lekker geneukt, sterker nog, ze was al in geen maanden meer geneukt en deze man liet haar niet bepaald onberoerd.

Zijn handen dwaalden over haar rug naar beneden en omvatten haar billen. Hij drukte haar tegen zijn kruis aan en ze voelde zijn erectie tegen haar onderbuik drukken. Een kreuntje ontsnapte haar lippen. Hij was echt keihard, wat zou ze die pik graag in haar voelen! Diep en hard, zo had ze het graag. Voor ze wist wat er gebeurde, drukte hij zijn lippen op de haren en met een kreun opende ze meteen haar mond voor hem. Uitgebreid stonden ze elkaar te tongen op de dansvloer. Jemig, wat kon die man kussen! Haar poesje was nu kletsnat, ze werd altijd zo opgewonden van zoenen. En als de 'zoenchemie' klikte, wilde ze ook genomen worden. Ze wist uit ervaring dat de chemie er in bed dan ook zou zijn.

Hij liet haar lippen los en hijgend en met half geloken ogen van geilheid leunde ze tegen hem aan. Haar benen leken wel van gelei, ze trilde bijna van opwinding. “Drankje?” fluisterde hij in haar oor. Ze knikte en hij manouvreerde haar door de drukte heen naar een rustig hoekje in de kroeg. Nadat hij bij de bar een wijntje en een Desperado's had gehaald, ging hij op de kruk naast haar zitten. Angie draaide om zodat ze elkaar aan konden kijken. Verlegen glimlachte ze en bedankte voor de wijn. Ze voelde zich toch wel opgelaten nu, nadat ze hem als een uitgehongerde slet op de dansvloer had getongd en genoten had van zijn harde paal tegen haar aan. Haar kutje was kletsnat en dat wist hij dan niet, hoopte ze dan toch, maar ergens geneerde ze zich nu toch.

Hij boog zich naar voren en nam haar lippen weer voor een diepe zoen. Angie dacht niet eens meer na, ze gaf zich er helemaal aan over. In geen jaren was ze zo diep en en zo lekker gekust. Ze hapte naar adem toen ze zijn hand over haar borst voelde strijken en realiseerde zich ineens dat haar tepels mega stijf waren. Met het strakke topje was dat natuurlijk goed te zien. Angie wilde zich terugtrekken, maar hij hield haar hoofd met een hand vast en verdiepte de zoen terwijl hij zachtjes in haar tepel kneep. Angie kreunde in zijn mond. Al kussende voelde ze hem grijnzen en even later pakte hij haar andere tepel vast en trok er zachtjes aan. Angie kon amper nog stil blijven zitten op de kruk. Ze was zo geil, ze wilde meer. Rustig trok hij zich terug en hield haar haar wijnglas voor en liet haar een slok nemen.

“Lekker?” vroeg hij.

“Hmmm,” antwoordde ze verdwaasd. Had ie het over de kus en haar tepels of de wijn? Hij lachte zachtjes, vond haar verwarring blijkbaar leuk, stak toen zijn hand uit en zei “Mark.” Angie keek even naar zijn hand, pakte hem toen en zei met een verlegen glimlachje “Angie.” “Je bent mooi. En lekker.” zei Mark. “Jij ook.” zei ze, en kon zich wel voor het hoofd slaan. Hoe kon ze zoiets stoms zeggen. Mark lachte zacht, hij vond haar verlegenheid wel geil. Dit was duidelijk een dame die wist hoe aantrekkelijk en sexy ze was en genoeg lef had om alleen de kroeg in te stappen, een vertoning van zichzelf te maken bij haar binnenkomst. En genoeg lef om in haar eentje uitdagend te gaan dansen, maar dan plotseling wat bleu en verlegen worden als een zelfverzekerde man op het toneel verscheen. Lekkere combi! En die prammen waren zeker ook heel lekker. Mark schatte op een flinke C-cup. Hij zou er zijn handen vol aan hebben en hij had toch grote handen. Hij had die heerlijke bollen met die stijve tepels al tegen zijn borstkas aan gevoeld met het dansen. Zijn pik was bijna uit zijn broek geklapt. Het liefst had ie haar midden op de dansvloer op handen en knieën gezet om haar heerlijk diep te neuken.

Allemachtig, wat zou dat een mooi gezicht zijn geweest! Haar topje naar beneden rukken zodat die lekkere grote tieten flink op en neer zouden schudden terwijl hij zijn volle lengte in haar natte kut ramde. Want nat was ze, dat wist hij zeker. Een vrouw die zo hitsig reageerde, kon toch niet droog zijn tussen haar lipjes. Het volgende kwartier praatten ze wat over ditjes en datjes en gedurende het gesprek legde hij zijn hand losjes op haar dij. Zijn duim draaide zachte cirkeltjes over haar been en stukje bij beetje schoof hij zijn hand wat omhoog.

Angie's ademhaling ging snel. Verdorie, die hand op haar been wond haar op. Zijn duim streelde de binnenkant van haar dij, nu al halverwege en de genotsgolven schoten regelrecht naar haar klit. Ze hoorde amper waar hij het over had, haar hersenen waren gesmolten, het enige waar ze nog aan kon denken was hem. In haar. Op haar. Achter haar. Ze was zo opgewonden dat haar stijve tepels gewoon pijn deden. Ze keek naar zijn lippen. Damn, wat wilde ze die graag om haar tepels voelen. Hard zuigend en likkend, dan omlaag, omlaag omlaag, tot zijn lekkere volle lippen zich om haar klit sloten. Zijn tong over haar genotsknopje, een paar vingers in …

“Wil je nog wat drinken?” vroeg Mark.

Jemig, ze kon zowat klaarkomen zonder stimulatie. Hij zou wel denken. De blik in zijn ogen maakte echter duidelijk dat ie precies wist wat er door haar heen ging. “Ikke … ik moet even naar de toilet.” stamelde Angie. Ze moest even weg voor ze zichzelf hier voor gek zette in een kroeg. Ze was wel kinky en licht exhibitionistisch aangelegd, maar er waren grenzen. Bijna klaarkomen op een barkruk was er één. Mark hield haar tegen en boog voorover. “Ik denk niet dat je de 4 meter kunt halen naar de toilet zonder een orgasme te krijgen.” fluisterde hij grijnzend in haar oor. Angie kleurde tot onder haar haarwortels. “Ja maar … ik moet … Mark ...” stamelde ze. Mark keek haar even in de ogen, nam zonder pardon bezit van haar mond en hongerig sloeg ze haar armen om zijn nek. Hij trok haar naar de rand van de kruk en duwde met zijn benen haar benen uit elkaar. Ze voelde vaag zijn handen over haar dijen omhoog glijden. Ruw rukte hij haar panty open in het kruis, daarna haar kanten stringetje.

“Stil zitten nu, anders val je met kruk en al om en we willen niet dat heel de kroeg dit ziet,” mompelde Mark hijgend in haar oor. Angie knikte en zocht weer zijn lippen. Haar kreun werd gedempt door zijn mond toen hij twee vingers in één keer in haar kutje liet glijden. Hij gromde toen hij voelde hoe nat ze was. Zijn paal klopte en bonkte in zijn broek. Hij neukte haar lekker met zijn vingers en liet zijn duim langs haar klitje gaan. Angie kantelde haar heupen, ze wilde hem op haar genotsknopje voelen, niet er naast. “Stil zitten,” gromde Mark in haar oor terwijl hij haar bleef vingeren. “Ik ga je klaar maken, hier midden in de kroeg.” “Dat kan toch niet ...” bracht Angie uit. “Wil je dat ik stop?” vroeg Mark zacht terwijl hij haar in de ogen keek.

God, ze was zo geil. En het idee om hier met deze sexy man in de kroeg te zitten vozen met een hoop mensen vlakbij. Ze kwam al bijna klaar bij het idee alleen. Ze zat hier met een blote, natte kut op een kruk, twee vingers er in van een ongelofelijk sexy man, en het enige wat haar uit het zicht onttrok van al die mensen, was zijn gespierde bovenlijf. Als hij iets zou gaan verzitten, kon iedereen zo tegen haar natte poes aan kijken. Een schok van geilheid schoot door haar heen.

“Nee,” fluisterde ze hees, “Doorgaan! Ik ben zo geil.”

Goedkeurend knikte Mark haar toe en zijn duim ging verder met cirkeltjes draaien om haar klit en dan naar beneden om een cirkeltjes over haar gezwollen kleine lipjes te draaien en dan weer omhoog. Langzaam voerde hij de druk op naast haar klit en tegen de zijkanten. Angie voelde haar hele poes zwellen. Ze was nog nooit zo lekker gevingerd door een man. Meestal deden ze haar alleen maar pijn en wisten ze niet eens wat ze deden, ragden maar wat over haar gevoelige knopje heen. Mark wist echter precies hoe hij een vrouw moest bespelen. Haar klit zwol op en toen hij eindelijk met zijn duim over haar klit ging, viel ze bijna van haar kruk van genot. Ze kermde in zijn mond.

Hij voelde haar kutspieren om zijn vingers spannen en knijpen. God, wat zou hij dat graag om zijn paal voelen. Verdomd als hij haar niet een keer aan zijn pik zou rijgen! Zo'n lekkere geile vrouw kwam hij niet elke dag tegen. Met zijn ene hand kneep en molk hij haar tepels en met zijn andere neukte hij haar hard en snel. Met zijn duim nog een paar keer langs en over haar klit en hij voelde het orgasme aankomen. Snel trok hij haar op schoot, met zijn vingers nog diep in haar kut, en hield haar stevig vast terwijl ze hevig schokkend klaar kwam. Hun monden dempten haar kermen en kreunen en even later zakte ze slap tegen hem aan. Mark gaf haar even de tijd om bij te komen, maar tilde haar toen van zijn schoot af en trok haar rokje weer wat naar beneden. Voor ze de kans had om wat te zeggen, pakte hij haar bij de arm en trok haar mee naar de toiletten. Angie wilde tegensputteren toen hij haar de herentoilet mee in nam, maar één blik van hem legde haar het zwijgen op. Mark deed de deur op slot, ritste zijn broek los en haalde zijn harde paal er uit. Een flinke jongen van 19 cm schatte ze en ook dikker dan gemiddeld. Een flinke eikel er op, precies zoals ze een lul graag zag.

“Zuigen,” zei hij, streng!

Angie knipperde met haar ogen. Nu ze klaar was gekomen, was ze volledig ontnuchterd en het besef van wat ze had gedaan en waar ze nu was, drong tot haar door. Oké, ze had een mega orgasme gehad op zijn vingers, hij was super sexy, maar om nu een man te gaan pijpen die ze niet eens kende. Mark glimlachte en streelde door haar haren en over haar wang. “Lieverd, ik denk dat wij nog heel veel plezier met elkaar kunnen beleven,” zei hij. “Een geil wijf als jij wil ik graag vaker zien. Zou je dat ook willen?” Gedachten raasden door Angie's hoofd. Ze was al jaren op zoek naar een vaste minnaar, iemand die haar echt kon bevredigen. Maar ergens was ze altijd bang voor een commitment en anderzijds vond ze ook nooit een man die haar kon geven wat zij zocht. Misschien kon Mark dat wel. Zou ze dan zo stom zijn om nu “Nee” te zeggen? Eén blik op hem, zijn donkere haar en felblauwe ogen, zijn brede schouders, mooie mannenhanden en ze werd alweer geil. En zoals hij zoende, goeie genade, ze was in jaren meer zo gezoend! De chemie tussen hen was duidelijk. Met het schaamrood op de kaken knikte ze.

“Ik wil een lekkere geile slet, Angie,” zei Mark zacht. “Een vrouw die dingen durft te doen die misschien niet zo gebruikelijk zijn. Als je dingen niet durft, trek ik je die grens over. Maar alleen als je dat wilt.” Een genotsschok schoot door Angie's kruis. Ze wilde nu al weten wát hij precies wilde doen, maar ze kreeg de kans niet om het te vragen, want hij sprak verder. “Als je dat wilt, zien we elkaar vaker en zuig jij nu mijn lul leeg en drink je alles op. Geen druppel er naast. Als je dat niet wilt, ga ik je nu genadeloos afneuken, want ik ga niet met een harde pik naar huis. Aan jou de keuze.” Angie keek hem recht in zijn ogen aan, zakte door haar knieën terwijl ze hem aan bleef kijken.

“Ik wil je pik proeven,” zei ze hees. “Ik wil alles wat je me te geven hebt.”

Terwijl ze hem aan bleef kijken, stak ze haar tong uit en likte om zijn eikel, zijn voorvocht proevend. Bij de aanraking schoot er een schok door Mark heen. Plagend likte ze over zijn eikel, zoog hem toen in haar mond en genoot van Mark's grom. Ze trok zijn voorhuid terug en liet haar mond zuigend over zijn paal heen glijden. Ze bewoog op en neer terwijl ze met haar handen zacht zijn ballen kneedde. “Dieper,” kreunde Mark, “Helemaal in dat geile bekkie van je.” Angie nam hem nog dieper in haar mond tot ze zijn eikel achterin haar keel voelde. Bijna kokhalsde ze, maar ze genoot om hem zoveel genot te geven. Hij was niet bepaald klein geschapen, dus zo'n grootte paal helemaal er in werken was toch best wat! “Heerlijke eikel!” mompelde ze langs zijn paal heen. Zo lekker, een pik met een flinke, brede eikel er op. “Helemaal van jou, schat, helemaal van jou,” kreunde Mark.

Hij keek naar beneden, zag zijn pik telkens in en uit haar lekkere mondje schuiven, die volle lippen strak om zijn schacht. Hoe ze hem aan bleef kijken met die geile zaad vragende ogen. Heerlijk wijf! Angie voelde zijn ballen en pik verstrakken en wist dat hij bijna ging komen. Ook zijn heupbewegingen en gekreun maakte dat meer dan duidelijk. “Alles, ik wil alles,” zei ze met zijn lul nog in haar mondje. “Hebberige slet,” hijgde Mark. “Je mag het allemaal hebben. Elke druppel. Zuigen! Zuig mijn pik leeg!” Angie bewoog sneller over zijn paal en met een diepe kreun schoot zijn zaad omhoog uit zijn ballen. Heet vuur schoot door zijn lendenen, via zijn pik omhoog en zijn zaad vloog uit zijn eikel, diep achterin haar keel. Mark greep haar hoofd en neukte met zijn heupen in haar mond, straal na straal. Angie slikte en zoog en slikte. Omdat hij al zo lang zo geil was, was het een flinke lading en Angie was niet zo van het doorslikken. Maar ze vond het zo geil, dat ze haar best deed. Ze was al blij dat hij niet van die dikke fluimen produceerde, maar wat dunner sperma. Eindelijk voelde ze zijn pik verslappen en hijgend zakte Mark tegen de wastafel aan.

“Mijn god, wat ben je een lekker wijf!”

Angie was van het pijpen weer geil geworden en ze liep naar Mark om hem diep te zoenen. Mark voelde aan haar lichaam dat ze weer opgewonden was. Maar na wat drank zat er voor hem nu geen tweede ronde in. Buiten dat liet hij deze mooie, hete dame liever lekker heet en verlangend achter. “Tijd om te gaan, Angie.” Teleurgesteld keek ze hem aan. Zacht drukte hij een kus op haar lippen. “Zaterdagavond ben je hier. Ik zie je hier weer.” Ze fatsoeneerden hun kleding waarna Mark haar de toilet uit leidde. Na nog een innige, intense zoen die haar in vuur en vlam zette, verdween hij de kroeg uit.

Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  Wil jij een Negerin neuken?  
rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
Kotsesextube | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisexkstube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Webcamsekstube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm
Harde Sexfilm | Geile schaamlippen | Gratis Porno Sexfilm | De Sexbioscoop | Geile Filmpjes | CreampieSex | De Sexpagina!© 2022 https://seksverhalen.org/sexverhalen/hardcore/3157/Mark-neukt-geile-Angie-in-het-toilet-van-de-kroeg!.html