Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Veilig een keiharde erectie

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Snel sexcontact met mij!

Wil je met me neuken?

Zou je een Moeder neuken?

Een lul zo hard als staal!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Stiekem gluren kan soms zo vreselijk geil zijn
Categorie: gluren | woensdag 17 juni 2015

Geile afspraakjes

Ik woon aan de rand van de stad, het is een buiten wijk met verschillende flats van vijf verdiepingen en daar tussen staan eengezinswoningen. Ik woon samen met mijn vrouw op de bovenste verdieping en heb een heel mooi uitzicht over de wijk die onder ons ligt. Wij zijn na jaren in een eengezinswoning, in een dorpje te hebben gewoond, een paar jaar geleden hier naar toe verhuisd. Onze kinderen wonen op zich zelf, vandaar dat wij het kleine dorpje een beetje zat waren. Wij hebben elkaar een aantal jaren geleden de vrijheid gegeven om met andere mensen om te gaan en seks mee te hebben. Er is wel een ding wat we hebben afgesproken, altijd vertellen wij elkaar wat en waar we geweest zijn. Ook vertellen we wat we hebben meegemaakt.

Ik heb al een paar aardige ontmoetingen gehad met opgewonden vrouwen. Ze waren niet echt knap, dat maakt mij niet zo veel uit. Het gaat om de seks en niet om het uiterlijk. Ik heb een baan waar ik bijna nooit weet wanneer ik werk, het is erg onregelmatig. Ik sta in mijn onderbroek op het balkon en kijk de wijk onder mij in. Het is gelukkig niet zo heel ver, ik zie verschillende mensen op straat lopen en in een paar tuinen zie ik mensen liggen zonnen. Mijn fotocamera heeft een heel grote telelens en die gebruik ik nogal eens als verrekijker. Met de camera in mijn handen bekijk ik alle huizen en tuinen onder mij, in een tuin blijf ik hangen. In deze tuin heb ik al vaker een heerlijk vrouw zien zitten. Soms ligt ze zonder bikini bovenstukje te zonnen. Ze heeft een paar mooie borsten, de vrouw schat ik rond de vijftig. Ze ziet er nog heel goed uit, er is soms weleens een man in de tuin maar of het haar man is weet ik niet.

Het is stil in de tuin, er staat wel een ligbed met een handdoek erop.

Ook hangt er aan de waslijn wat wasgoed te drogen in de zon. Ze komt weer naar buiten, op de rand van het bed doet ze haar bovenstukje los en legt het op de grond. Achter haar zonnebril kan ik niet zien waar ze naar kijkt, als ik even naar de andere tuinen heb gekeken draai ik weer terug naar de tuin met de vrouw. Haar handen strelen over haar buik en verdwijnen een stukje in haar broekje. Met haar tong likt ze haar lippen nat, ze glinsteren in de zon van het vocht. De andere hand streelt haar harde tepels, de hand verdwijnt nog verder in haar broekje. Ik zie dat een vinger in haar spleetje schuift, de vingers in het broekje maken rustige bewegingen, deze bewegingen brengen haar naar een bepaalde top van genot. Heel even drukt ze haar lichaam strak omhoog dan zakt ze terug op het bed. Er vormt zich een vochtige plek in haar broekje, de hand komt weer uit haar haar broekje de vingers worden naar haar mond gebracht. Ze likt haar vingers langzaam af en zakt dan ontspannen terug op het bed.

In mijn broek heb ik een lichte zwelling gekregen tijdens het gluren naar haar spel, de vrouw blijft ontspannen met haar benen wijd op het bed liggen. Ik draai me om en leg de camera in de kamer en neem rustig plaats op een ligstoel op het balkon. Mijn vrouw moet vandaag tot laat werken en is waarschijnlijk niet eerder thuis dan een uur of elf. Mijn handen laat ik over mijn borst glijden, mijn tepels groeien zachtjes en worden hard. Ik laat een hand in mijn onderbroek glijden, streel zachtjes mijn groeiende lul. Ik haal mijn hand eruit en trek de zijkant van mijn onderbroek opzij. Mijn lul krijgt de vrijheid en valt naar buiten, de warme zonnestralen bezorgen mij een heerlijk gevoel. Ik til mijn billen op en trek de onderbroek uit. Ik gooi hem op een stoel naast mij en strek mij heerlijk lang uit in de zon. Langzaam wordt mijn lul verwarmd door de zon, er groeit een lekker gevoel.

Mijn lul is nu helemaal hard geworden, ik kijk er even naar en ben tevreden met wat ik heb. Mijn hand streelt zachtjes over mijn lul. Er gaat een trilling door mijn lichaam, het is alweer een poosje geleden dat ik iets met een vrouw heb gehad. Meestal trek ik mezelf dan regelmatig af, mijn vrouw wil graag seks maar is vaak op andere momenten thuis, en als ik wil heeft zij soms geen zin. Als ze eens met een ander weg is geweest dan heb ik daarna een heerlijke week. Ieder moment van de dag is ze dan wel bereid om seks te hebben. De afgelopen weken zijn erg druk geweest op het werk, als ik dan thuis kwam lag ik vrij snel in bed en sliep ook erg snel. Mijn hand sluit zich rond de harde stam, met trage bewegingen begin ik langzaam mezelf te verwennen. Het zaad begint al snel te koken in mijn ballen, ik weet dat het nu bijna zover is. Ik wil met een paar snelle halen mijn zaad de vrijheid geven.

Ineens gaat de bel, het genot zakt iets weg, ik laat mijn lul los, trek mijn slip aan en loop naar de deur. Als ik hem open zie ik een mooie vrouw staan, ze heeft donker haar, een zonnebril voor ogen. De haren hangen los op de schouders, de mond is vrolijk. Het lichaam zit in een luchtig zomerjurkje, aan haar voeten heeft ze luchtige schoenen met een klein hakje. De vrouw kijkt mij vriendelijk aan, ik merk dat in mijn onderbroek de opwinding nog goed te zien is. De vrouw kijkt mij aan en opent dan langzaam haar mond. “Ik zou graag even van uw tijd gebruik maken, we zijn bezig met een buurtonderzoek. Zou ik even wat vragen aan u mogen stellen?”

“Natuurlijk mag dat, alleen blijf ik niet in de deuropening staan. Komt u binnen dan gaan we op het balkon zitten, lekker in de zon.” Ik bied haar iets te drinken aan, als ik in de keuken sta voel ik dat de erectie niet echt weg wil. Met de glazen fris loop ik het balkon op, de vrouw is gaan zitten in de stoel waar mijn slip daarstraks in lag. Ik ga ook zitten en moet een beetje oppassen dat mijn half stijve lul niet boven de rand uit komt. Eigenlijk kan het me niet veel schelen, toen ik langs de vrouw liep keek ze heel strak naar mijn kruis, nu ik in de stoel tegenover haar zit merk ik dat haar blik regelmatig naar mijn kruis afdwaalt. De vragen worden in een snel tempo afgewerkt, de vrouw blijft gezellig zitten en praten over van alles, het gesprek gaat langzaam over in andere dingen. Haar blik dwaalt weer naar mijn kruis, ik kan haar ogen niet zien door de donkere zonnebril. Met haar tong gaat ze bijna onzichtbaar over de lippen, inwendig begin ik te lachen mijn lul groeit ook langzaam weer verder. “Bevalt het wat je ziet?” Vraag ik haar, ze richt haar hoofd op en kijkt mij over haar bril strak aan. “Wat ik zo kan zien bevalt wel, maar ik zie niet veel.” “Wil je meer zien?” “Lijkt me een goed plan, ik wil graag zien wat erin je slip zit. Volgens mij is die wel de moeite waard.” Ik sta op en ga naast haar staan, mijn lul komt net niet boven de rand uit.

“Trek mijn slip maar uit.”

Zonder moeite of terughoudendheid pakt ze de randen van mijn slip beet en trek die naar beneden. Als ze hem helemaal uit heeft gedaan richt ze zich weer op, haar lippen zijn vlak bij mijn lul. Ik voel haar warme ademhaling over mijn blanke eikel strelen. Ik voel haar vingers zich rond mijn ballen sluiten, met zachte bewegingen begint zijn mijn ballen te masseren. Ze geeft een zacht klein kusje op mijn eikel. De eerste druppel voorvocht likt ze er van af, dan verdwijnt mij hele lul tussen haar lippen. Over de rand van haar zonnebril kijkt ze mij strak aan, met haar vingers maakt ze haar jurk los. Met een beweging van haar schouders laat ze die in de stoel glijden, mijn hand glijdt over haar rug. Met een handige beweging maak ik haar bh los, deze valt gelijk op de grond. Ze laat mijn lul uit haar mond glijden en kijkt mij strak aan, ik zak voor haar op de grond, mijn vingers strelen haar warme grote borsten. De tepels staan hard naar voren, met mijn tong streel ik ze zachtjes. Er komt een kreunend geluid uit haar mond, mijn vingers glijden verder over haar buik, als ik het slipje raak tilt ze haar billen een stukje op. Ik trek het slipje zachtjes van haar billen af, even houd ik het vast en leg het dan op de grond. Mijn vingers blijven haar buik strelen, langzaam laat ik ze naar onderen zakken.

In haar gesloten ogen is een bepaalde opwinding te zien, mijn vingers glijden over haar kale lipjes. Er is geen haartje bij haar te vinden, met mijn tong druk ik haar natte lipjes verder uit elkaar. Er ontsnapt een gesmoorde diepe kreun uit haar keel als mijn tong het harde klitje heel even aanraakt. Haar kutje is warm en smaakt erg goed, twee vingers trekken voorzichtig haar lipjes verder uit elkaar. Er komt een heerlijke geur naar buiten, ik druk mijn mond strak op haar kutje. Met twee vingers in haar grotje en mijn tong op haar klitje komt ze schokkend klaar. De sappen stromen mijn mond in, haar handen drukken mijn hoofd hard tegen haar kutje aan. Langzaam laten haar vingers mijn hoofd los, ik kijk haar aan en zie een gelukkige tinteling in haar ogen. Met haar vingers trekt ze mij omhoog, onze lippen vinden elkaar voor een lange passievolle zoen.

Ik voel haar vingers over mijn rug strelen, een hand verdwijnt tussen ons in en pakt mijn harde pik beet. Met haar duim streelt ze zachtjes over de gevoelige eikel, met zachte drang drukt ze mij iets naar achteren. Met een lichte beweging laat ze mijn lul voor de helft in haar natte grotje verdwijnen. Haar lippen laten mij los, haar ogen kijken mij genotvol aan. Langzaam drukt ze haar heupen naar voren, mijn lul verdwijnt steeds verder in haar mooie lichaam. Ik moet me heel erg concentreren om niet gelijk klaar te komen. Aan de uitdrukking in mijn ogen weet ze precies hoe ver het is bij mij. “Ik zal jou eens helemaal leeg laten lopen, mmmm dit is lekker en zo lang geleden”.

Ik kijk haar aan, de woorden zijn heel stil gezegd en hebben een zeer erotische opwinding tot gevolg. Met haar vingers streelt ze mijn billen en met haar grotje knijp ze ritmisch in mijn lul. “Oooo meisje dit is te lekker ik ga je zo vol spuiten mmmm. Ik houd dit niet lang meer uit”. Haar ogen lachen en haar lichaam begint zachtjes te schokken, heel even is het knijpen van haar grotje een stukje minder.“Mmmm ik ga ook zo komen, nog heel even en dan mag jij mij volspuiten ooojaaaa”. Zachtjes begint het kutje weer te knijpen, ik voel dat ze nu anders met haar lipjes knijpt.

In haar ogen begint het genot tot een kookpunt te komen.

Met een harde duw van haar heupen en haar nagels die zich in mijn billen boren kreunt ze heel zachtjes. “Jaaa ik kom ooo spuit me vol met je warme zaad mmmmm zalig jaaaa”. Ik spuit mijn zaad schokkend in harde stralen haar grotje in, ze blijft naschokken waardoor het lijkt of ik ook blijf komen. Straal na straal verdwijnt in haar lichaam. Even blijven we op elkaar liggen, dan richt ik mij langzaam op. Mijn lippen vinden de warme lippen van haar weer. In een rustige lange zoen voel ik mijn lul langzaam uit haar grotje zakken. Ik sta op en pak haar hand, samen lopen wij de kamer in en gaan de badkamer in. Als we even later na een verfrissende douche weer op het balkon zitten kijkt ze mij stralend aan, in haar ogen is het genot nog steeds te lezen. “Lieve Ronald dat was lekker, dit moeten we vaker doen. Als we beiden denken dat we vreemden zijn is het genot vele malen hoger. Wat heb ik genoten en wat was ik hier aan toe”.

Ik kijk haar lachend aan, al vele jaren kijk ik iedere keer weer met plezier naar haar en geniet van iedere aanraking. Dit was een idee van haar om eens te kijken of wij beiden in de huid van een ander konden kruipen als we seks zouden hebben, dit is heel goed gelukt en ik weet zeker dat mijn vrouw het nog vaak zal overdoen en iedere keer weer met een ander onderwerp erin en misschien ook wel op andere plaatsen.

Getrouwde vrouwen laten zich neuken door andere mannen!  Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  
Ik doe wat jij wil!