Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Veilig een keiharde erectie

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Zou je een Moeder neuken?

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Wil je met me neuken?

Snel sexcontact met mij!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Een lul zo hard als staal!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Begluurd door de buurvrouw
Categorie: gluren | zondag 6 oktober 2013 02:44

Geile afspraakjes

Het gebeurde dus vorig jaar in de zomer. Het was een heerlijke warme zomerdag die dag. Tot in de late uurtjes nog lekker warm. Ik vind het wel fijn, die zomer. Mensen zijn veel vriendelijker en zijn ook luchtiger gekleed. Ook ik doe daar aan mee. Als het warm is kan ik tenminste mijn zomerjurkjes en de rokjes weer aantrekken. Lig zelfs vaak in de tuin met alleen maar een bikini aan, of soms topless. En ik schaam me dus ook niet voor mijn lichaam, want volgens vrienden en bekenden mag ik er zeer zeker wel zijn, ondanks dat ik al 47 lentes tel. Heb een slank postuur, lekker strak nog in het vel. Een paar stevige borsten, niet te groot en niet te klein, net iets meer dan het bekende 'handje vol'. Lekkere strakke billen. Ben een brunette met halflange golvende haren en grijze ogen. Ben ongeveer 1.78 groot en zie er altijd goed verzorgd uit en ben ook iemand die met de tijd meegaat. Hou van leuke kleding en van mooie sexy lingerie. Want lingerie maakt een vrouw echt compleet. Het liefste draag ik rokjes of leuke jurkjes maar ook een leuk pak met een pantalon staat me leuk.

Ik vind het ook mooi als ik overal egaal gebruind ben. Maar wel gebruind door de zon en geen zonnebank bruin dus. Ik had helaas nog geen vakantie, daar moest ik nog even op wachten, hoewel de bouwvakvakantie wel al begonnen was. Bij ons in de buurt was het rustig. Veel zijn er vertrokken op vakantie en sommigen zijn lekker thuis gebleven.

Deze zaterdagmiddag lag ik dus weer lekker in de tuin. Hebben op het gras in de tuin een ligbed staan waar ik op lag. Had wat tijdschriften verzameld die ik wat doorbladerde. Er stond weinig interessants in natuurlijk. Frank zat een stukje van me af, aan de tuintafel, met zijn laptop. Zo nu en dan keek hij naar mij en als ik dan knipoogde dan lachte hij lief terug. Ik dacht nog van, 'wat is hij toch een kanjer en wat heb ik het met hem getroffen.' Het fijne gevoel bekroop weer mijn lichaam toen ik weer eens besefte dat ik zo gelukkig met hem ben. Want sinds mijn scheiding was, en is, hij er altijd voor me. Iemand van wie ik wιl liefde en aandacht kreeg, en nog steeds krijg. En ook al is hij dan nog maar 19 is hij al heel volwassen voor die leeftijd. Heeft korte donkerblonde stekelharen en grijsblauwe ogen, die je heel lief aan kunnen kijken. Is een klein stukje langer dan ik. Flink gespierd lichaam met een gladde borstkas. Gelukkig maar want ik vind al die beharing maar niks. Een leuk guitig koppie waar veel vrouwen/meisjes dol op zijn. Kan volgens mij ook elke vrouw om z'n vinger winden.

Ik lag lekker in bikini, een witte, met klein broekje en een bovenstukje wat maar amper mijn tieten bedekten. En de zon maakte heel mijn lichaam lekker warm. Ik geniet dan met volle teugen. Ik droomde wat weg terwijl ik in de bladen keek. Ik had daarom ook niet eens in de gaten dat Frank achter me was komen staan. Tot ik opeens in zijn lachende ogen keek toen hij half over me heen hing. Ik lachte naar hem en tuitte mijn lippen waarop Frank meteen zijn lippen op de mijne perste. Hij begon me heerlijk te zoenen waarop ik het nog warmer kreeg. Vurig cirkelde zijn tong in mijn mond op en neer. Ik voelde dat hij iets van plan was. En inderdaad, ineens trok hij mijn bovenstukje opzij en begon hij in mijn borsten te kneden. Mijn tepels reageerden direct en werden uiterst gevoelig. Ze werden hard en wezen fier recht vooruit. Met gesloten ogen genoot ik toen hij mijn tepels tussen zijn vingers rolde. Hij wilde me heet maken, hij wilde me geil maken en hij wilde me nat maken, en dat lukte hem aardig.

Toen hij even stopte met zoenen keek ik toevallig opzij en zag hoe de buurvrouw ons gade sloeg vanachter haar slaapkamerraam. Omdat ik dus weinig tot geen contact heb met haar is zij ook ιιn van de weinige die (volgens mij) nog niet weet dat ik een relatie heb met Frank. Hoewel ik denk dat ze wel vermoedens heeft. Ze ziet natuurlijk wel dat Frank bijna altijd bij me is en dat er geen andere mannen hier over de vloer komen. En wie weet hoort ze ook de geluiden die Frank en ik maken als we seks hebben. Want thuis hou ik me echt niet in als ik een orgasme krijg. Ik kan ooit hard gillen en kreunen. En als zij weet dat Frank op dat moment de enige man is hier in huis, is dat optelsommetje snel gemaakt.

In ieder geval stond ze ons te bekijken en ik deed net alsof ik dat niet zag. Ik vertelde daarom ook niks aan Frank. Ze had nu toch al gezien dat Frank en ik stonden te tongen met elkaar. Ik vond het wel een geil idee dat we bespied werden. Het gaf me een vreemd maar ook een geil gevoel in mijn buik. Normaal zou ik stoppen en binnen verder gaan, maar nu vond ik dit gewoon geil. Is eigenlijk typisch kijken van hoever ik durf te gaan. En dat komt grotendeels door Frank die me laat inzien dat het daardoor alleen maar spannender word en geiler. En Frank is zo iemand die dus graag die grenzen opzoekt en dus ook meer durft dan ik. Met Frank doe ik dingen samen die ik met mijn ex niet eens durfde te doen. Frank maakt onze relatie spannend en dus is ook geen enkele vrijpartij hetzelfde.

Frank drukte nu tegen mijn rug. Ik moest rechtop gaan zitten zodat hij mijn bovenstukje kon uittrekken. Met een simpele beweging maakte hij het los en kregen mijn borsten de vrijheid. In het zicht van de buurvrouws blikveld pakte Frank mijn tieten weer beet en kneedde ze zacht. Vanuit mijn ooghoek zag ik hoe Frank uit de ijskoeler een ijsklontje viste. Zonder enige waarschuwing drukte hij het ijsklontje tegen mijn tepels. Toen het ijs mijn huid raakte leek het eerst een branderig gevoel te geven. Daarna kreeg ik kippenvel over heel mijn lichaam. “Vind je het lekker?” vroeg Frank nu zacht. Ik keek hem geil aan en knikte van ja. “Is echt een sensationeel gevoel schatje.” antwoordde ik. En sensationeel was het toen hij daarna voorover boog en een tepel in zijn mond nam. Die afwisseling was enorm. Van het koude ijs naar die warme lippen. En toen hij ook nog met zijn tong over mijn tepels ging had ik het helemaal niet meer. Het ijs viel nu op de grond maar Frank bleef aan mijn tepels zuigen en likken. Terwijl hij mijn tepels likte, masseerde hij met zijn handen mijn tieten. De handen waren nat en koud wat ook weer een heel speciaal gevoel teweeg bracht. Ik kreunde van de opwinding die zich van mij meester maakte.

Het lijkt wel alsof het elke keer lekkerder en lekkerder wordt als Frank en ik sex hebben. Hij weet me steeds weer opnieuw te verrassen. Het was zo lekker nu dat ik alleen maar zou willen dat hij me niet meer los zou laten. Ik klemde mijn dijen tegen elkaar aan en voelde hete scheuten door mijn onderlijf trekken. Ik werd overspoeld door allerlei gevoelens. Ik voelde liefde, ik voelde tederheid en vooral voelde ik geiligheid, ongekende geiligheid. Een gevoel dat ik nog kende toen Frank mij voor de allereerste keer verleide en verwende, en toen we voor de allereerste keer seks hadden met elkaar.

Frank stopte even en liep vanaf achteren naar de voorkant. Hij zakte langzaam door de knieλn. Ik zag hoe de buurvrouw nog steeds naar ons keek. Zou ze van dit geile spel ook hitsig worden? Zou ze zichzelf nu misschien staan te vingeren terwijl ze naar ons gluurde? Frank legde nu zijn handen op mijn benen. Hij boog zich voorover en ik voelde zijn hete lippen op mijn huid. Zijn vingertoppen dansten over mijn dijen en kwamen steeds dichter bij mijn kut. Toen zijn vingers het kruisje raakten kreunde ik luid. “Oh ja Frank wat is dit fijn.” hijgde ik zacht. Zijn handen gleden nu omhoog tot ze bij het randje van mijn bikinibroekje waren aanbeland. Vervolgens pakte hij dat vast en trok het naar omlaag. Daar lag ik dan, poedelnaakt, op mijn ligstoel. Gadegeslagen door mijn buurvrouw. Maar daar stond ik niet langer bij stil omdat ik Frank's mond nu op mijn gladgeschoren kut voelde. Wat was dit weer geil. En zijn tong danste op mijn kutje, drukte geraffineerd op mijn klit, en baande zich een weg door mijn inmiddels drijfnatte gleuf. Zijn handen streelden nog steeds de binnenkant van mijn dijen. Toen ik in de verte iemand hoorde gillen besefte ik niet eens dat ik het zelf was. Ik was volkomen buiten zinnen terwijl zijn tong inmiddels als een razende tekeer ging. Het leek wel alsof hij mijn hele kut wilde leeg likken en zuigen. Ik kreeg orgasme na orgasme, wat was dit weer heerlijk zeg. Was intussen maar opgehouden met tellen.

Het duurde een poosje voordat ik weer een beetje bij zinnen was. Maar veel tijd kreeg ik niet van Frank. Hij had alweer een ijsblokje te pakken en daar wreef hij nu mee over mijn kutje. Ik beleefde weer dat zelfde gevoel als toen bij mijn borsten, maar nu veel intenser. De koude golf dat nu op mijn kutje kwam was zo heftig. Het was weer dat soort van branderig gevoel gemengd met vurige warmte en die ijzige koude. Het leek alsof mijn schaamlipjes werden verdoofd door de koude. En elke plekje dat hij raakte met het ijsblokje werd daarna door die warme tong beroerd. Ik kende dit gevoel helemaal niet. Ik had er ook geen worden voor, zo lekker als dit voelde. Hoe kwam Frank toch elke keer weer op die spannende en geile ideetjes?

Voorzichtig wreef hij met het klontje over mijn klit. Wow, dit was echt een geil gevoel. Ik voelde dan ook heel mijn lijf trillen van genot. Toen Frank mijn harde knopje tussen zijn lippen nam kwam ik weer lekker klaar. Dit orgasme leek vanuit mijn tenen omhoog te komen, zo intens lekker was dit. En het bleef maar aanhouden. Alles schokte en trilde en het leek alsof mijn lichaam niet meer onder controle te krijgen was. Dat het nu een eigen leven leidde. En het is zo prachtig om te zien hoe Frank naar me kijkt als hij me weer een orgasme heeft bezorgt. Hij straalt dan helemaal.

Nadat ik weer wat tot bedaren was gekomen gebood ik dat Frank moest gaan staan. Heel even keek ik weer naar het slaapkamerraam van de buurvrouw. Schijnbaar vond ze het leuk (of geil) om Frank en mij zo bezig te zien, want ze stond er nog steeds. Ik liet Frank iets draaien zodat de buurvrouw precies kon zien wat ik ging doen. Ik trok Frank's short omlaag en greep naar zijn harde pik die nu tevoorschijn was gekomen. Met mijn hand omsloot ik die harde staaf. Zijn paarse eikel glom in het zonlicht en er parelde al een paar druppels voorvocht uit. Met langzame bewegingen begon ik de voorhuid op en neer te stropen. “Wat ben je toch een lekker pijpsletje. ” kreunde hij zacht, toen ik met mijn lippen die harde pik omsloot. Ik vind het wel wat hebben als hij me zo nu en dan een beetje ordinair toespreekt. Ik wil ook maar wat al te graag zijn pijpsletje zijn. Vanaf de eikel liet ik zijn staaf diep in mijn mondje glijden. Ik likte en zoog en raakte elk gevoelig plekje. In al die jaren dat wij nu samen zijn weet je intussen precies wat we lekker vinden en wat niet. En ik weet dus precies wat te doen om Frank zo lekker mogelijk te pijpen. Met mijn vrije hand kneedde ik zacht in zijn geschoren balzak. Ik voelde zijn pik nu kloppen tussen mijn lippen. Ik liet geen plekje onberoerd met mijn tong.

Maar ik zorgde er wel voor dat hij niet te snel zou gaan spuiten. Het is misschien maar het idee, maar ik denk dat hoe langer ik zorg dat hij niet klaar komt, des te meer zaad hij kan spuiten, en des te heftiger zijn orgasme is. Als een wulps teefje slokte ik zijn pik steeds in mijn mond. Zorgend dat de buurvrouw dat goed kon zien. En toen was daar het moment. “Oh ja , ik ga klaar komen, oh jaa ik kom.” hijgde Frank nu. Ik sperde mijn mond ver open maar was net iets te laat. Een flinke klodder sperma kwam op mijn wang terecht. Maar ik herstelde me snel en de rest ving ik behendig op met mijn mond. Mijn mondje werd goed gevuld met dit heerlijke warme witte goedje. Ik noem het wel eens ooit 'het witte goud'. Ik stak mijn tong nu uit om Frank , en de buurvrouw, te laten zien dat er aardig wat sperma in mijn mondje terecht was gekomen. Gulzig slikte ik het nu door. Het smaakte weer heerlijk, een ietwat ziltige maar vooral zoetige smaak die mijn papillen tot het uiterste lieten werken. Het gleed zonder moeite door mijn keeltje. Ik stak mijn tong nogmaals uit om te laten zie dat alles was verdwenen in mijn keel.

Zou de buurvrouw daar nou ook geil van zijn geworden?

Ik bleef nog even aan die heerlijke pik zuigen en likken tot hij langzaam begon te slinken. Het sperma wat nu nog op aan mijn wang kleefde wreef ik met mijn vinger ook mijn mond in. Ik vind het zonde om iets verloren te laten gaan. Het warme zoetige goedje gleed behendig door mijn keel en ik genoot ervan. Ik draaide me nog ietsje zodat ik zeker wist dat mijn buurvrouw zag wat ik gedaan had. Iets wat ik normaal niet gedaan zou hebben, maar het gaf me dat extra geile gevoel. Wat zou er nu in haar omgaan? Stiekem hoopte ik wel dat ze zou blijven kijken want ik wilde ook nog dat Frank me zou gaan neuken, en dat zou me dan ook weer een extra stimulans geven.

En mijn wens bleek in vervulling te gaan want de buurvrouw maakte alsnog geen aanstalten om te gaan en bleef, beetje achter het gordijn staand, naar ons kijken. Toen Frank weer een beetje was bekomen nam ik zijn pik weer in mijn hand en begon ik 'm weer te masseren. Binnen een mum was hij weer op volle sterkte. Daar prijs ik mijn schatje enorm in, dat hij vaak achtereen kan klaar komen, wat natuurlijk een lust is voor een vrouw. En komt natuurlijk ook omdat hij nog zo lekker jong is. Toen zijn pik weer als een speer vooruit prijkte was het mijn beurt. Ik liet Frank nu gaan liggen, op het ligbed, en ik ging over hem heen zitten met mijn rug naar hem toe. Ik nam zijn pik vast en stuurde die naar mijn inmiddels smachtende hete kutje. Langzaam zakte ik omlaag en voelde hoe zijn pik tussen mijn schaamlipjes door gleed recht mijn hete natte grotje in. Beetje bij beetje zakte ik nu over zijn dikke harde neukstaaf heen die dus steeds dieper in me verdween. Weer een blik naar boven gewend zag ik dat de buurvrouw nog steeds naar ons keek en dus heel goed kon zien dat Frank's pik nu in mijn kutje gleed. Als zij hier niet botergeil van werd dan was ze toch wel een hele 'kouwe' in mijn ogen.

Ik boog iets achterover zodat ik Frank's pik nog dieper in me kon voelen en waarbij de buurvrouw het nog beter kon zien. Het bekeken worden en tegelijk de pik van Frank in mijn spleetje maakten mij bloedje geil. Zo geil dat ik vrijwel meteen klaar kwam. Ik schudde en schokte weer met heel mijn lijf. Ik moest me goed vasthouden aan de leuningen van de ligstoel anders zou ik er vast vanaf vallen. Ik kreunde maar ging wel in een gestaag tempo door met neuken. Ik was echt drijfnat en voelde mijn sappen mee naar buiten stromen en het maakte Frank's pik en ballen zeiknat. Telkens tot aan zijn ballen toe schoof zijn staaf bij me naar binnen. Daar voelde ik Frank's hand via de voorkant naar mijn kutje toe glijden. Met een vinger begon hij nu mijn klit te bewerken. Hij doet dat zo fijn en soms dan lijkt het alsof hij met zijn vinger tegen mijn klitje tikt. Een heel speciaal maar oh zo lekker gevoel is dat. En als hij dat bij me doet dan is succes verzekerd en is een orgasme snel aanstaande. Dus ook nu en binnen een mum had hij het voor elkaar dat ik weer klaar kwam. Weer zo'n spetterend orgasme dat zijn weerga niet kende.

En ik bleef intussen zijn pik berijden als een ware amazone. De soppende geluiden zweepten me nog meer op. Soms dan stopte ik, als hij weer helemaal in me zat, en dan genoot ik met volle teugen van die harde staaf zo lekker diep in mijn hete natte kut. Na een poos werd het nu voor Frank teveel en riep hij dat hij ging komen. Ik begon nog beter mijn best te doen en nog harder over zijn pik te glijden. En daar was dan de ontlading, daar was dan die explosie. Ik voelde hoe zijn warme zaad mijn kutje vulde. Straal na straal gutste er uit zijn pik, en dreef tot diep in me. Ik voelde het in mijn buikje stromen. Heel even keek ik opzij. Was ze nou weg? Kon ze dit echt niet meer aanzien? Want ik zag mijn buurvrouw nergens meer staan. Maar ja hoor....ze was er nog. Met grote ogen keek ze onze richting in. Nog een poos bleef ik op Frank's pik zitten die ik nog lekker diep in me voelde. Ik bewoog mijn mijn spiertjes zo op en neer dat ik, als het ware, elke druppel zaad uit zijn pik zoog. Dit was weer zo'n moment waarbij ik me heel gelukkig voel dat ik dit mee mag maken.

Ik ken mensen, die je veroordelen als je seks hebt met een veel jonger iemand, want ons leeftijdsverschil is namelijk ook 28 jaar. Maar sinds ik er mee te maken heb wil ik niets anders meer. En als je dan zo'n minnaar hebt die een paar maal achtereen klaar kan komen dan is dat toch heerlijk. Das puur genieten.

Langzaam voelde ik Frank's pik weer slinken. Ik ging weer omhoog tot zijn pik uit me floepte. Het geil dreef langs mijn benen mee naar buiten. De slierten sperma dropen op zijn ballen en plakten aan mijn kutje. Kon de buurvrouw dit goed zien zo? Mijn jongen, mijn liefje was weer in mij klaar gekomen. Wat een heerlijke sensatie weer. Zo onbevangen en niet wetend dat wij werden bespied door de buurvrouw. Ik nam een tissue van tafel en veegde me schoon, wat Frank ook deed nu. Hij lachte lief naar me. Ik boog mijn hoofd en zoende hem. Een hete lange tongzoen volgde. In mijn blootje liep ik de woning weer in om me op te gaan frissen. En de buurvrouw was getuige geweest van live-porno. Wat zou ze er van gevonden hebben? Was het shockerend geweest voor haar? Of zou ze het geil gevonden hebben. Ze had in ieder geval tot het einde toe staan kijken en was getuige geweest hoe mijn zoon Frank mijn kutje had volgespoten met zijn sperma.

Ik friste me wat op in de badkamer en toen ik wat later weer de tuin in kwam, in mijn blootje, bleek de buurvrouw ook weg te zijn. Ik vertelde nu tegen Frank wat ik had gezien en Frank kon het bijna niet geloven. Hij vond het wel knap van me dat ik gewoon door was gegaan onder toeziend oog van de buurvrouw. Maar toen ik vertelde wat het met me deed, dat ik er extra geil van werd, begreep hij het.

Velen kunnen het maar niet begrijpen dat ik seks heb met mijn eigen zoon maar er zijn er ook die mij groot gelijk geven dat ik dat doe. Ik heb ook een kennis die wel eens zegt dat het niet uitmaakt of je seks hebt met je zoon want een lul is een lul en daar voel je toch niks van. Ik vind dat een beetje een lulverhaal. Ik ervaar dat toch heel anders. Voor mij is een lul geen lul. Ik vind het zelfs heel speciaal dat de lul van mijn zoon mijn kutje verwend en vult. Het voelt toch duidelijk anders dan destijds met mijn ex. Voor mij voelt elke sekspartij heel speciaal. Voor mij voelt het elke keer weer anders als ik Frank's pik in me voel glijden. Komt dat dan door het idee dat je weet dat hij je zoon is die jouw kutje voelt? Nee...vind ik niet. Het heeft er wel deels mee te maken maar voor mij voelt het toch steeds weer heel speciaal. Zo speciaal dat ik dat gevoel maar amper uit kan leggen.

Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  Getrouwde vrouwen laten zich neuken door andere mannen!  Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  
rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
Kotsesextube | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisexkstube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Webcamsekstube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm
Harde Sexfilm | Geile schaamlippen | Gratis Porno Sexfilm | De Sexbioscoop | Geile Filmpjes | CreampieSex | De Sexpagina!© 2023 https://seksverhalen.org/sexverhalen/gluren/2248/Begluurd-door-de-buurvrouw.html