Wil je met me neuken?

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Zou je een Moeder neuken?

Veilig een keiharde erectie

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Snel sexcontact met mij!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Een lul zo hard als staal!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Mijn huwelijkscadeau!
Categorie: gangbang | vrijdag 12 januari 2018

Ik lig op bed in de donkere kamer en ben naakt, op mijn lingerie en mijn hoge hakken na. Het is in het begin van de middag. Mijn ogen en oren zijn afgeplakt. Mijn in nylons gehulde dijen zijn wijd gespreid. Zo heeft mijn kersverse echtgenoot mij neergelegd. Ik wacht af. Het duurt lang. Het is warm en het is een zwoele middag. Mijn huid is licht bezweet wat mij verkoeling brengt. Ik soes een beetje weg op de zachte muziek. Ik voel mij prettig en ontspannen, maar ook heel nieuwsgierig hoe mijn eerste gangbang zou gaan verlopen na de huwelijksnacht, die fantastisch was. Naar deze middag hebben we samen uitgekeken, vooral omdat ik nu ook anaal zal worden ontmaagd door de beste vriend van mijn man. Ik word ingewijd in de geheime gangbang feesten die mijn man, een Belg, regelmatig organiseert voor zijn relaties. Juist de anale ontmaagding waarover we afspraken hebben gemaakt is voor mij ons de ultieme climax in onze seksfantasieλn die nu werkelijkheid wordt en onze relatie verdiepen zal en mij nog verder aan hem zal geven.

Geile afspraakjes

Zijn beste vriend, een Fransman uit Parijs, was getuige van ons huwelijk en met hem hebben we precies het verloop van de middag doorgenomen en welke mannen er zijn uitgenodigd voor de gangbang. Het zijn allemaal jonge mannen, zakenrelaties van mijn man die bekend zijn met gangbangs, gezond zijn, goed geschapen en uithoudingsvermogen. Ik ben nog maar jong, 23 jaar, een Nederlands meisje en pas een dag getrouwd. Onder mijn jurk heb ik op zijn verzoek mijn uitdagende bruidslingerie aangetrokken, een sexy BH tje met veel strass steentjes waaruit mijn mooi gevormde tepels een stukje uit staken, een string met strass steentjes, een jarretellegordeltje en de witte nylons met een donkere naad. Aan mijn voetjes een paar open pumps met dunne riempjes en hele dunne naaldhakken. Die heb ik speciaal voor deze dag gekocht, en mijn man vond ze vet geil!

Alle mannen weten dat en hebben de opdracht gekregen vier dagen lang geen seks te mogen hebben. Ik word wakker als de deur van onze slaapkamer in het gehuurde huisje opengaat. Er komen mannen de slaapkamer binnen en ik hoor ze heen en weer lopen en probeer hun gedempte praten en lachen te onderkennen. Ze komen naderbij en staan naast het grote bed. Ik weet niet exact hoeveel het zijn. Ik hoor hoe ze hun kleding uitdoen. De kamer is groot en ik denk dat het meer dan vijf zijn. Een van hen is mijn echtgenoot, dat weet ik zeker. Ik voel een aantal handen strelen over de huid van mijn buikstreek. Er klinken opgewonden stemmen en de handen glijden over mijn pijnlijk harde borsten en strelen tussen mijn benen. Een hand glijdt over mijn dijen die een geweldig wellustige gewaarwording tot in mijn onderbuik veroorzaakt. Handen blijven strelen over mijn borsten en tepels en ik word met warme, geurende oliλn ingevet over mijn gladde, platte onderbuik.

Vingers penetreren mijn gevoelige kutje. Er gaan handen over mijn schouders en armen en een andere hand streelt mijn gezicht en over mijn lange blonde haardos. De handen gaan minutenlang vloeiend over mijn hele lijf tot ik helemaal heet en glad ben, in al mijn lichaamsopeningen rekken vingers mij op. Ik kan niet nagaan hoeveel handen het zijn. Ik voel een mannenlijf vlakbij het mijne en dat hij over mij heen komt liggen. Zijn harde lijf voelt aangenaam aan en hij wrijft met de oliebalsem over mij heen. Ik neem zijn harde lul in mijn hand en trek hem af. Hij draait zich in een negenenzestig standje naar mij toe en ik blijf hem afrukken totdat hij klaarkomt. Een lange straal sperma treft mij midden in mijn gezicht Zijn zachte, hete mond likt eerst aan mijn stijve tepels en glijdt dan langzaam naar beneden naar mijn kletsnatte kutje, een nat spoor achterlatend, waardoor het kippenvel over mijn hele lichaam trekt.

Zijn vingers openen mijn gezwollen schaamlippen en dringen bij me binnen, ik voel hete adem tegen mijn klitje. Zijn tong likt me precies op mijn gevoeligste plekje. Ik maak schokkerige bewegingen als de tong dieper in mijn kutje dringt en mijn kutje begint spontaan te lekken. Hij likt me in mijn kontje en dringt met een tong mijn sterretje in. Mijn hoofd wordt opzij gedrukt en ik voelt een tweede man het bed op klauteren. Even later duwt een grote harde eikel tegen mijn lippen en ik laat hem tussen rood gestifte lippen in mijn mond komen. De eikel drukt tegen mijn gehemelte en komt ook tussen mijn wang en mijn tanden. Hup, een beetje tandenpoetsen kan er ook wel bij denk ik. De man die mijn aarsje likt stopt. Ik hoor een hard klikje, daarna een zoemend geluid.

Een dikke vibrator dringt in mijn kutje met een bewegende top die mijn binnenste heen en weer beweegt.

De lul in mijn mond schuift nog een stukje verder, ik kan mijn hoofd niet meer bewegen. Mijn neus raakt bijna zijn schaamhaar en kriebelt. Ik wil kokhalzen als de man zijn forse lul bijna achter mijn huig drukt omdat zijn grote handen mijn hoofd geklemd houdt tegen het kussen. Hij beweegt met kleine ritmische stootjes in mijn mond en het enige dat ik kan is hem dieper in mijn mond toe te laten en hem af te zuigen. Zijn forse lul ligt als het ware op mijn tong en steekt nu bijna compleet in mijn mond. Ik moet opletten dat ik te weinig adem krijg en ik probeer hem iets terug te drukken. Hij gaat meteen nog iets harder heen en weer en ik probeer mijn lippen om zijn lul heen te knijpen. Dan komt deze harde, hete lul in mijn mond klaar en ik proef het eerste sperma dat in mijn keel wordt gespoten.

Ik hoor de man kreunen, hij drukt mijn hoofd nog dichter tegen zich aan, daarna laat hij me los. Zijn nog half stijve lul zakt uit mijn mond. Ik spuug een grote hoeveelheid sperma uit mijn mond en hap naar adem. Ik proest het uit, nog meer sperma en kwijl lekt uit mijn mond over mijn borsten en op het bed. Bij het bed voel ik nu een derde man, hij buigt over mij heen en trekt mijn benen geheel naar achter zodat mijn knieλn bijna naast mijn hoofd komen. Ik kreun zacht en probeer me te ontspannen wanneer de vibrator nu dieper in mijn kutje wordt geschoven en sneller gaat snorren. Mijn benen worden stevig op hun plaats gehouden en ik hoor een tweede vibrator zoemend aan gaan die een wat zwaarder geluid maakt. Mijn hele onderlichaam ligt onbeschermd open voor de mij onbekende mannen en ik vraag zacht waar mijn man is. Hij komt bij me en zegt dat hij ervan geniet om mij zo te zien.

Hij tongt me fel. Hij zegt sperma te proeven en meldt me dat de gangbang nu echt gaat aanvangen. De deur gaat weer open en er komen nog meer mannen de kamer binnen. De tweede vibrator wordt tegen mijn aars gedrukt, wordt er trillend tegen aangehouden en dringt dan langzaam in mijn aars. Hij draait met roterende kringetjes om mijn aars te verwijden. Met de vibrator in mijn kutje en die in mijn aars kom ik in no time tot een hoogtepunt en ik slaak diepe steunen als er ook handen mijn klitje prikkelen en natte monden zich om mijn harde tepels bekommeren. Ik roffel met mijn handen op het bed en al mijn spieren spannen zich als het orgasme me overweldigt. Dan worden beide vibrators verwijderd. Veel handen tillen mij op en even zweef ik door de kamer. Mijn lichaam is nog steeds half gevouwen met mijn kont naar onder. Mijn billen komen tegen de staalharde lul van een van de vrienden van mijn man die op het bed heeft plaatsgenomen.

Ze leggen mij op zijn harde buik neer en ik voel tussen mijn nylonbenen dat zijn stijve lul ferm omhoog steekt. Dit is het moment dat waarschijnlijk zijn beste vriend die fenomenale lul in mijn kont stoot om mij voor de eerste keer op dat plekje te ontmaagden. Mijn man komt bij me en ik voel zijn bedrijvige vingers die een dot vaseline in mijn reet smeren. Hij zegt me stil te zijn en er vooral van te gaan genieten. Hij zegt dat hij trots op me is dat ik mijn kontje wil opofferen voor zijn liefde. Hij duwt mij langzaam tegen de keiharde lul van zijn vriend. Deze drukt eerst tegen mijn kleine sterretje dat helemaal glad is en ik probeer mijn sluitspieren te ontspannen en iets te drukken. De dikke harde eikel schiet in een keer door mijn sluitspier en een scherpe pijn schiet door mijn kont. Ik stop even met drukken en dan stoot zijn vriend die fenomenale lul van hem dieper in mijn kont.

Mijn man pakt mij bij de voorkant van mijn heupen en drukt mij tegen zijn vriend aan, hij voelt met zijn hand hoever de lul van zijn vriend al in mijn kont zit. Zijn vriend geeft een harde opwaartse stoot en dan zit zijn lul tot aan zijn balzak in mijn kont. Ik voel samen met de hand van mijn man dat mijn geile kont helemaal om de grote lul van zijn vriend zit. Ik leg een hand op de borst van mijn man en hij komt dichterbij me. Op het moment dat ik hem helemaal heb opgenomen in mijn ontmaagde kontje komt mijn man ook tussen mijn dijen. Hij likt mijn kutje en ziet, zoals hij later vertelde, hoe diep zijn vriend mij anaal neukte. Ik zie hem nog dieper met zijn hoofd tussen mijn benen gaan en begrijp dat hij de ballen van zijn vriend likt. Het zijn echte vrienden en ik ben blij dat ik ze mag hebben op dit bijzondere moment als ik ook door zijn vriend wordt opgevuld en geneukt.

Ik voel zijn harige benen over mijn nylons schurend tegen mijn dijen aan komen en mijn zoekende hand duwt zijn grote lul naar mijn wijd openstaande kutje. Nu word ik in mijn kutje en in mijn nog maar net ontmaagde kont geneukt. Mijn man blaast zijn hete adem in mijn oor en zijn adem gaat heel snel en gejaagd. “We gaan je neuken! roept hij hard. We gaan je volspuiten in je kont, in je kutje en in je mond en je komt hier niet eerder vandaan dan dat je helemaal bent uitgewoond, geile teef van me! We zullen je te pakken nemen!” Hij is zo geil dat hij lieve woordjes kreunt, zoals wat heb je een geil kontje en wat een sappig kutje, lekker neukertje van me. En zo gaat hij maar door. Hij neukt me en zijn vriend zit in mijn kont en ik pijp een vreemde vent.

Zijn lul wordt zo hard en geil, hij stoot maar tegen me aan en dan voel ik hem dat hij op het punt staat om klaar te komen! Zijn lichaam heeft hij niet meer onder controle en het is een geoliede machine van seks die me compleet bediend en van me gebruik maakt om op klaar te komen. Een andere man leidt zijn dikke lul in mijn gulzige mond en begint mij in mijn rode mond te neuken, mijn lippen rollen over de lul in mijn mond. Mijn kont wordt diep doorboord en schuift op en neer over de keiharde lul van zijn vriend. Mijn man stoot zijn lul in mijn kutje en in een opwindende cadans word ik meegenomen in een wilde paring die minutenlang duurt en steeds feller wordt. Ik hoor de nadere mannen ritmisch klappen en de mannen aanmoedigen en het gaat steeds sneller en mijn lichaam verkrampt en verstrakt en al mijn spieren en vezels werken mee aan het opkomen van mijn orgasme, samen met de mannen die me in alle gaatjes neuken.

Mijn borsten worden nog harder en worden beetgepakt.

Vingers dringen in mijn mond en er wordt aan mijn haar getrokken. Handen knijpen me in mijn billen en alles in mijn lichaam is er op gericht de mannen te bedienen vanuit alle lichaamsopeningen maar ook zelf klaar te kunnen komen. Op het laatst word ik woest geneukt in al mijn openingen en davert een enorm orgasme door mij heen als ook mijn man en zijn vrienden zich in mij leeg spuiten en alles er uit spuiten wat ze als sperma in hun ballen kunnen opwerken. Ze verkrampen en nog lange tijd zitten we aan elkaar vast om het complete hoogtepunt over ons hen te laten komen en af te laten zakken en elkaar langzaam los te laten. Ik lig languit op het bed en wil even niet aangeraakt worden. Ik wil me even opfrissen, wat drinken en eten. Ik krijg daar helaas niet veel tijd voor.

Er komen nieuwe mannen in groepjes die met elkaar een constante stroom van de komende en gaande mannen vormen die mij keer op keer in mijn kutje, kont en mond neuken. Ik hoor op de achtergrond het gestommel van mannen die zich uit en aankleden en met elkaar praten en lachen. Soms hoor ik de stem van mijn man die aanwijzingen geeft en die er steeds bij is als ik weer tot een orgasme kom en me aanmoedigt er mee door te gaan. “Je mag pas weg als je zwanger bent,” grijnst hij tegen me als ik al lang mijn oogdoekjes heb afgedaan en al die geile mooie mannen om heen zie en daar weer opgewonden van wordt als ze hun harde lichamen laten voelen en van me gebruik willen maken.

Mijn orgasmes gaan op en neer en soms verlies ik het bijna het bewustzijn als ik weer wordt genomen of soes ik even weg onder strelende handen en vingers. Een enkele keer word ik door een man alleen geneukt, meestal in mijn kontje of soms wordt ik alleen in mijn mond geneukt en spuit hij een grote hoeveelheid sperma mijn keel in. Regelmatig komen er ook mannen bij me die zich alleen op mij aftrekken. Ik voel hun bewegingen als ze me vingeren in mijn kutje of kont. Hun sperma voel ik tegen me aan spatten en met mijn handen veeg ik het sperma van me af of slik het door als ware het vloeibaar voedsel. Het duurt tot diep in de avond voordat de gehele seance voorbij is en ik uiteindelijk weer alleen op de kamer ben. Compleet uitgeput lig ik in een plak van opgedroogd sperma van de mannen die het in mij hebben laten lopen. Ik was me en kleed me aan. Als ik weer in de kamer kom zie ik mijn man die mij bewonderend aanstaart. “Het waren er zesendertig,” zei hij, en ik knik uitgeput maar voldaan naar hem.

Getrouwde vrouwen laten zich neuken door andere mannen!  Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  Oude wijven zoeken een Sexdate!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm