Zou je een Moeder neuken?

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Een lul zo hard als staal!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Snel sexcontact met mij!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Wil je met me neuken?

Veilig een keiharde erectie

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Geneukt door drie mannen op het strand!
Categorie: gangbang | zondag 18 september 2016

Op een goeie avond stond Linda te wachten op de bus naar huis. Ze woonde ongeveer zeven kilometer verderop, met haar vriend Peter. Het was lekker weer geweest die dag, en Linda was naar het strand geweest. Ze had de hele dag lekker liggen zonnen en nietsdoen, een van haar favoriete bezigheden. Op het strand had ze zoals gewoonlijk alleen haar bikinislip gedragen, om haar mooie borsten nog mooier bruin te laten worden. Ze probeerde haar hele lichaam slechts een keer goed in te smeren met zonnebrand olie, te beginnen met haar benen en voeten. Daarna haar billen en buik en vervolgens haar rug en schouders. Als laatste smeerde ze dan haar borsten in en haar nek. Haar gezicht was al dusdanig bruin, dat insmeren niet nodig was. Ze dacht nog even terug aan dat moment. Net toen ze begonnen was met insmeren was er een bink naast haar neer gevallen in het zand en een praatje begonnen. Ze deed net alsof ze zijn begerige blikken naar haar borsten niet zag en ging rustig door met inwrijven. toen ze toe was aan haar rug vroeg hij natuurlijk of hij dat soms moest doen. En geil als ze altijd was, gaf ze natuurlijk toe, na enige aarzeling. Je moet ze tenslotte niet gelijk de vrije baan geven!

Geile afspraakjes

Hij begon haar rug in te wrijven vanaf de schouders, terwijl ze op haar buik op de handdoek was gaan liggen. Zorgvuldig wreef hij haar in en sloeg geen plekje over. Ook de zijkanten van haar lichaam, inclusief de plaatsen waar haar borsten begonnen wreef hij in. Ze zag uit haar ooghoeken, dat zich een lichte zwelling had gevormd in het zwembroek van de man. Hij hield zich groot, maar was zeker geil op haar geworden! Zodra hij klaar was draaide ze zich om en gunde hem zodoende weer het volle uitzicht op haar magnifieke borsten. Ze wist zelf ook best, dat haar borsten een heel belangrijk deel van haar figuur waren; niet te groot, maar vooral ook niet te klein, mooi recht vooruit stekend en getooid met een lichtbruine tepel. Deze tepels gingen bij de geringste prikkeling al staan en accentueerden dan nog eens extra de pracht van haar borsten. Ze boog zich enigszins naar hem toe, om niet alle omstanders haar woorden te laten verstaan en fluisterde hem in het oor: "Wil je de voorkant ook doen?".

Ze genoot van de reactie op het vrij knappe gezicht van de bink en reikte hem het flesje aan. Ontspannen ging ze achterover liggen op haar handdoek en stak haar tieten nog eens uitdagend naar hem toe. Het volgende moment voelde ze de ruwe handen van de knul op haar buik, die langzaam wrijvend naar boven bewogen. Even nam hij nog wat nieuwe olie en toen raakte hij haar borsten. Ze zag zijn hongerige blik toen hij haar tieten aanraakte en even later werden beide borsten stevig gekneed. Ze keek naar de jongen, die haar borsten met beide handen kneedde en zich niets aantrok van de mensen om hen heen. Hij bewoog zijn handen met zorg over haar lichaam en zorgde er steeds voor haar tepels de stimuleren, door die steeds even aan te raken. Toen hij even later beide tepels tussen zijn vingers rolde voelde ze een huivering door zijn lichaam gaan en hij had een duidelijk waarneembare bobbel in zijn zwembroek.

Linda keek even opzij, waar een aantal jongens met meer dan normale belangstelling naar haar keken. Ze zag hoe sommige van hen een zwelling in hun broek hadden en ze werd een beetje geil bij het idee dat haar lijf die jongens zo kon opwinden! Toen boog hij zich voorover naar haar en fluisterde: "Ik weet een veel mooier plekje als dit! Daar zijn we alleen!". Ze keek hem aan en voelde de wellust in zich opkomen. De bink was duidelijk opgewonden, en keek met onverholen geilheid naar haar, toen ze haar T-shirt over haar borsten trok en met hem mee ging. Hij ging haar voor naar een boothuis, iets verderop op het strand en maakte de deur open.

"Ik beheer dit gedeelte van het strand!"

Sprak hij verklarend en maakte een gebaar naar binnen. Binnen gekomen zag Linda een aantal luchtbedden en wat kleding langs de wanden, maar geen enkele boot. Ze kreeg echter niet de kans daar lang over na te denken, want de bink stond al achter haar en stak zijn armen onder die van haar door. Een rilling trok door haar lichaam, toen ze zijn handen door de stof van het T-shirt heen op haar borsten voelde. Hij kneedde haar borsten en weer gingen haar tepels staan. Nu draaide hij haar om en keek begerig naar de stijve tepels in het shirtje. Ze wist dat haar zware borsten er verleidelijk uit zagen, alleen maar in een dun wit T-shirtje. De bruine tepels waren duidelijk te zien door de dunne stof en gaven een extra accent aan de vorm in het shirtje. Ze trok haar shirt nu uit en zag hoe hij zijn zwemslip uittrok en daarmee een forse, zwartbehaarde penis onthulde. Hij trok haar aan haar arm naar zich toe en fluisterde schor in haar oor...

"Pijp me, lekker stuk, pijp me met dat lekkere bekkie van je!"

Vervolgens liet ze zich zachtjes op haar knieλn duwen en zag ze de lul uitnodigend voor haar in de lucht bengelen. Ze zag hoe de rode eikel de gezwollen top vormde van zijn keiharde pik en vreesde dat het niet lang zou duren of hij ging spuiten! Aangezien ze echter gek was op de smaak van sperma bedacht ze zich geen moment en stulpte haar lippen om zijn eikel. Kreunend pakte hij haar hoofd en duwde zijn pik verder naar binnen. Ze begon neukende bewegingen te maken met haar mond en voelde hoe de penis begon te zwellen. Hij had zijn ogen gesloten en neukte haar nu letterlijk in de mond. Af en toe verdween de pik zelfs in haar keel, wat hem nog een extra sensatie bezorgde. Ineens trok hij zijn pik uit haar zuigende mond, met een slurpend geluid en ze zag hoe het ding begon te schokken. Vlug opende ze haar mond en vervolgens spoot het zaad voor haar ogen uit de pik van de man. Enkele golven zaad vlogen haar mond en keel in, maar het grootste deel spoot over haar gezicht en in haar haar. Hij pakte de pik nu beet en kneep de laatste klodders eruit, die zij met geopende mond opving.

Kreunend zakte hij neer op de grond en vlug begon ze nu zijn pik af te likken. Ze voelde hoe het gezwollen ding snel begon te krimpen, tot hij tenslotte als een verschrompelde garnaal op zijn buik lag. Toen veegde ze haar gezicht af aan een daar hangende handdoek en ging naast hem op de grond zitten. Hij keek haar wat vreemd aan en trok vervolgens zijn slip weer aan. Teleurgesteld omdat haar geiligheid niet was geblust, trok zij vervolgens haar T-shirt aan. Hij zei echter, dat ze heel even moest wachten en stapte vervolgens naar buiten.

Binnen de minuut was hij weer terug, maar deze keer was hij niet alleen! Nog twee kerels stapte het gebouwtje in en keken haar aan. "Nou, nou, dat is zeker niet mis!", zei de ene, een lange slanke man met zwart haar, ook alleen gekleed in een zwembroek. De andere keek haar met onverholen geilheid aan. Hij was gekleed in een korte witte broek en zijn huid was pikzwart. Zonder omwegen haalde de neger zijn pik uit zijn broek en ze moest even slikken, toen ze die zag. Het ding was minstens 24 centimeter lang en stond stokstijf overeind. De mannen vroegen niet of ze wel wilde, maar ze voelde dat ze er toch niet onderuit kon en dan was er ook nog dat geile gevoel, dat ondanks alles sterker werd. Ze trok dan ook haar T-shirt weer uit en ging achterover liggen. De neger kwam dichterbij en pakte met beide handen haar bikini slipje beet. Een tel later had hij het uitgetrokken en onthulde zo haar blond behaarde kutje in het enige lichtgekleurde stukje huid op haar lichaam. Hij voelde met zijn vingers in haar kut, die natuurlijk nog steeds drijfnat was.

Vervolgens duwde hij zonder omhalen haar benen uit elkaar en kwam op haar liggen. Ze verwachtte dat hij gelijk zijn grote apparaat in haar natte kutje zou duwen, maar dat gebeurde niet. Hij wreef zijn dikke eikel heen en weer tussen haar schaamlippen, zodat haar klitje enorm werd geprikkeld. Hij hield in elk van zijn grote handen een van haar borsten en kneedde deze, terwijl hij droogneuk bewegingen bleef maken. Ondanks de min of meer verkrachting, die haar ten deel viel, begon ze zich toch wellustig te voelen en kronkelde onder zijn vakkundige handen. Plotseling drukte de neger zijn apparaat tussen haar binnenste lipjes en in ιιn stoot was hij tot aan zijn zak binnen. Haar adem stokte toen ze de pik tegen haar baarmoeder voelde rammen. Hij begon haar direct met grote halen te neuken en ze voelde dat ze elk moment klaar kon gaan komen. De anderen hadden intussen ook niet stil gezeten. Beiden hadden zich uitgekleed en ook hun pikken stonden nu rechtop, ook die van haar eerste vriendje weer. De nieuwe man ging op zijn knieλn zitten bij haar en maakte een gebaar naar de neger. Die trok gelijk zijn penis uit haar druipende kutje en ze maakte een teleurgesteld geluidje, omdat ze op het punt stond klaar te komen. De neger draaide haar om en zette haar op handen in voeten in de hondjesstand.

Ze keek nu naar de pik van de andere man, die niet zo lang was, maar wel dik, en getooid met een brede eikel. Intussen was de neger ook op zijn knieλn achter haar gaan zitten en kneedde haar billen. Zonder omhaal deze keer duwde hij zijn pik weer in het natte poesje van Linda. Ze moest even slikken en voelde haar geilheid weer terug komen toen hij haar wild begon te neuken met zijn grote apparaat. Hij had haar billen beet, trok deze steeds iets van elkaar en gaf dan weer een stoot, waardoor zijn penis tot aan de wortel in haar blonde kutje verdween. De andere man trok haar hoofd aan haar haren omhoog en bracht haar mondje bij zijn dikke ding. Ze opende gewillig haar lippen en gelijk schoof de lul in haar keel, door een goed ge-time-de stoot van Sambo. Ze werd nu in twee gaten tegelijk geneukt en moest steeds kokhals neigingen onderdrukken als de pik in haar keel schoof.

Ineens voelde ze echter een onbeheerste siddering opkomen en rillend en steunend kwam ze klaar. De neger verhoogde onmiddellijk zijn tempo en weer kwam ze klaar. Slap als een vaatdoek liet ze de pik uit haar mond glijden en plofte op haar buik. De neger haalde zijn pik uit het glibberige, klaargeneukte kutje en ging bovenop haar liggen. Ze voelde de harde stang op haar billen. Hij bleef echter niet liggen, maar wentelde zich van haar af en bracht zijn hoofd ter hoogte van haar billen. Het volgende moment voelde ze een vinger in haar anus schuiven, gevolgd door een likkende tong. Vreemd voelde dat, maar niet onprettig. Nog nagenietend van haar orgasmen voelde ze nu twee vingers, die stotend in haar kontje bewogen en er vervolgens uit werden gehaald. De neger was nu weer op haar gaan liggen en plotseling voelde ze wat hij van plan was.

Hij zette zijn eikel tegen haar enigszins openstaande anus!

Toen duwde hij hem vervolgens naar binnen. Ze wilde schreeuwen, maar hij drukte meteen zijn pik naar binnen, waardoor het overging in een soort gereutel. In een soort pijnscheut voelde ze hoe hij zijn pik over de volle lengte in haar darmen drukte. De neger voelde een soort macht in zich opwellen, toen hij zijn pik tot aan de zak zag verdwijnen in het strakke kontje van dat blonde stuk. Hij trok hem er even uit en genoot van de aanblik van die openstaande anus. Meteen stootte hij hem weer tot aan de wortel in haar kont en voelde haar weerstand tegen het onnatuurlijke gevoel van een pik in haar kont. Ze trok een verbeten gezicht, toen hij met een serie snelle stoten in haar lekkere reetje zijn pik prikkelde. Al neukend trok hij haar weer in de hondjeshouding. Hij gebaarde de andere man en deze schoof op zijn rug onder Linda. Ze had gelijk door wat de bedoeling was, maar kon en wilde daar niets aan doen.

De neger trok even zijn neukapparaat uit haar geterroriseerde kontje en gaf de andere man zo voldoende ruimte om zijn pik in haar drijfnatte kutje te steken. De man begon gelijk stotende bewegingen omhoog te maken, terwijl hij in haar borsten graaide. Ondanks zichzelf voelde ze weer een wellustige prikkeling door haar lijf lopen, die niet verdween toen de neger zijn ding weer in haar hol stak. Ze kon nu elk moment de sensatie ondergaan, die ze als voyeur zo lekker vond! De eerste man, die ze al klaar had gepijpt, keek geil naar het tafereeltje van het goedgevormde, blonde stuk dat door twee van zijn vrienden tegelijk werd geneukt in haar kont en haar kutje. Ritmisch stotend brachten ze het meisje tot opperste geilheid en even later kwam ze brullend klaar en weer en weer! Ze was helemaal slap, toen de neger eindelijk met een serie felle stoten zijn zaad in haar kont spoot. Hij verkrampte en stootte, totdat zijn pik helemaal leeg was. De andere man wentelde haar vliegensvlug om, toen de neger van haar af was gegaan, en stootte nog een paar keer in haar kletsnatte kutje. Haar fraaie borsten schudden onder zijn geweld. Toen trok hij zijn pik uit haar kutje en spoot zijn zak leeg over haar buik, borsten en in haar gezicht. Het duurde echt even totdat de zak eindelijk leeg was en ze onder het sperma zat. De neger zat ondertussen bij haar hoofd en duwde zonder omhaal zijn pik in haar mondje.

Gehoorzaam likte ze zijn bitter smakende reuzenpik schoon!

Totdat deze normale proporties aannam en er geen zaad meer uitliep. De andere man had ondertussen zijn pik schoongeveegd en zijn broek weer aan. Toen ook de neger zijn broek weer aanhad, bekeken beiden nog eenmaal met welgevallen haar lijf, waar het sperma vanaf droop. Daarna verdwenen zij door de deur.

Alleen haar oorspronkelijke makker was er nu nog, ze keek belangstellend toe hoe hij zichzelf aan het aftrekken was, bij het aangezicht van haar lijf. Plotseling kwam hij klaar en spoot het zaad op de grond. Verlegen glimlachte hij naar haar en veegde zijn pik af. Hij trok ook zijn broek aan en verdween. Linda veegde zich zo goed mogelijk schoon en kleedde zich aan. Toen ze later in zee zichzelf schoon spoelde dacht ze nog een keer aan de gepasseerde gebeurtenissen en had er een tevreden gevoel over. Ze was weliswaar nog nooit in haar reet geneukt, maar echt erg kon ze het niet vinden! Het was even wennen, maar ze zou Peter ook eens vragen het te proberen!

Oude wijven zoeken een Sexdate!  Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  
rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm