Wil je met me neuken?

Een lul zo hard als staal!

Veilig een keiharde erectie

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Zou je een Moeder neuken?

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Snel sexcontact met mij!

Gestrand op de snelweg
Categorie: gangbang | vrijdag 10 juni 2016

"Nee nee nee!" De benzinemeter van Anna's auto stond al een paar kilometer op 0 en het dashboardlampje dat ze toch snel een keer moest tanken brandde fel. Ze wist dat ze langs een tankstation zou rijden, maar de moed zonk haar in de schoenen toen ze zag dat de afrit naar het station afgezet was. Shit, waarom moesten ze juist nu verbouwen? Met een beetje wilskracht zette Anna haar gedachten bij. Ze zou het vast wel volhouden tot het volgende tankstation, toch? Alle goede moed mocht niks baten. Het enige geluk in haar ongeluk was dat er een parkeerplaats voor vrachtwagens op de route lag. Misschien dat iemand haar daar kon helpen. Ze vond het wel spannend, het vooruitzicht om zo'n grote, lompe vrachtwagenchauffeur om hulp te vragen. Wat zou hij zeggen? Wat zou hij met haar doen? Anna merkte dat haar kutje jeukte. Ze had het de afgelopen dagen zo druk gehad met school en werk dat ze te moe was om zichzelf een keer lekker te verwennen dat zelfs deze gedachte haar al opwond!

Geile afspraakjes

Haar motor sloeg net af op het moment dat ze de parkeerplaats op reed. Met de laatste vaart die ze nog had, rolde ze tussen de vrachtwagens in het terrein op. In de auto overwoog Anna haar opties. De vriendin naar wie ze op weg was zou echt geen 40 kilometer rijden om haar van een nieuwe tank benzine te voorzien, de ANWB kwam ook niet langs als je geen benzine meer hebt, en om nou 13 kilometer naar het eerstvolgende tankstation te lopen...

Zich berustend in haar lot deed ze haar deur open. De warme lucht blies haar meteen in haar gezicht. Ze stond op en keek om zich heen. Op de parkeerplaats stonden 4 vrachtwagens, waarvan er sowieso al 2 de gordijnen voor de ramen hadden getrokken. Anna merkte dat ze een beetje nerveus werd. Haar hoofd werd meteen overspoeld door gedachten van een man met een dikke bierbuik die haar bij haar haren greep naar zijn dikke lul toe om haar te dwingen om haar te pijpen en nog veel meer met haar te doen... Ze kreeg kriebels in haar buik. Beheers je, Anna, beheers je!

Op haar beste gedrag liep ze naar de eerste vrachtwagen toe. Met trillende benen klopte ze aan. Ze hoorde geluid uit de vrachtwagen komen, maar de chauffeur gaf geen gehoor. Ze klopte nog een keer, deze keer iets harder. Weer geen gehoor. Hij zal wel niet willen helpen, dacht Anna. Anna liep de twee vrachtwagens met dichtgetrokken gordijnen voorbij naar de andere vrachtwagen. Bij deze vrachtwagen hoorde ze ook geluid. Een beetje gezucht, een beetje gekreun... Hoorde ze wat ze dacht dat ze hoorde? Ze klopte aan. Het geluid stopte vrijwel direct. Een paar seconden later ging de deur open.

Een lange man keek op haar neer. De man zag er totaal niet uit hoe ze had verwacht, het was een slanke man, zelfs een beetje atletisch gebouwd, met kort blond haar en een vriendelijke blik in zijn ogen. Toen hij Anna zag staan, verscheen er zelfs een glimlach op zijn gezicht. Anna zag de blik in zijn ogen omslaan. Haar inkijk! Hij moest zo wel een bijzonder goed uitzicht hebben op haar borsten! Normaal gesproken zou ze haar decolleté wel bedekken, maar ze had zijn hulp wel nodig...

"Kan ik je ergens mee helpen?" vroeg de vrachtwagenchauffeur.

Anna voelde zijn ogen op haar huid branden! "Ja, mijn benzine is op en ik kan niet meer verder rijden. Kun je me helpen?" "Ja dat is wel een probleempje meissie." De man viel even stil. "Rijd je diesel of benzine?" "Benzine." "Aah jammer, anders had je wel wat van mij mogen hebben" zei hij met een knipoog. Hij klom uit zijn cabine. Toen hij op de grond stond, nam Anna hem goed in zich op. Het was inderdaad een lange man, hij stak makkelijk een kop boven haar uit. Hij had het duidelijk ook warm gezien hij niets meer dan een korte broek en een T-shirt droeg. Zag ze nou een bult in zijn broek? Anna dacht terug aan het geluid dat ze uit de cabine had horen komen. "Ik heb je toch niet gestoord?" vroeg ze schaapachtig. De chauffeur keek haar aan met een brede grijns. "Nee hoor" lachte hij.

"Maar heb je iets van een jerrycannetje mee of zo?" vroeg de chauffeur. Anna moest bekennen dat ze het niet wist en ze liep naar haar autootje om te kijken of ze er een had. De chauffeur volgde haar. "Ik ben trouwens Jim." "Anna", lachte Anna terug. Hij kwam tenminste wel vriendelijk over. Eenmaal bij haar auto kwam Anna erachter dat ze geen jerrycan had. "Man man man, moeten we dat ook nog voor je regelen" grapte Jim. Anna lachte. "We moeten maar kijken wat daar tegenover staat" voegde hij eraan toe. Anna's lach werd een beetje schaapachtig. Ze veinsde onschuld, maar ze wist donders goed waar hij op doelde!

Samen liepen ze terug naar Jims vrachtwagen. Als een ware gentleman hielp de chauffeur Anna zijn cabine in. Door de wind had hij een mooi uitzicht op haar slipje, bedacht Anna zich! Misschien zou hij zelfs het natte plekje in haar slipje kunnen zien... Shit, ik ben al zo lang niet meer gekomen, dacht Anna.

In de cabine keek Jim op zijn horloge. "Eigenlijk moet ik nog een kwartiertje wachten voordat ik weer mag rijden. Wat zullen we eens doen om de tijd te verdrijven?" Anna voelde de kriebels in haar buik razen, wat moest ze hier op zeggen? Ze wist donders goed wat hij wilde! Het beeld van de vrachtwagenchauffeur die haar dwong om allerlei dingen te doen kwam haar weer voor ogen, alleen was het deze keer Jim in plaats van de trucker die haar gebruikte. Anna merkte dat de gedachte haar bloedjegeil maakte. Shit, ze kende hem niet eens en ze werd er al geil van! Zou het komen doordat ze al zo lang niet meer klaar was gekomen?

"Of moet ik iets voorstellen?" lachte Jim. Hij legde zijn hand op haar been. Het was of dit, of 13 kilometer lopen naar het eerstvolgende tankstation. Ze verklaarde zichzelf voor gek, maar ze opende haar benen een klein beetje verder. Jim pakte het op als uitnodiging om haar mooie dijen te strelen. Ze liet hem zijn gang gaan, maar stiekem jeukte haar kutje zoals het nog nooit had gejeukt. Zijn hand op haar dijen voelde wel heel fijn...

Met zijn andere hand schoof Jim zijn broek en zijn boxer van zijn heupen af. Hij had al een stijve! Anna reikte naar zijn lul. Jim pakte haar hand en legde hem waar hij hem wilde hebben, het ging hem niet snel genoeg! De vrachtwagenchauffeur steunde. Hij had geen zin meer om Anna te plagen, hij greep de rand van haar slipje en trok hem naar beneden. Gewillig tilde ze haar lekkere billen op. Nog voordat ze haar slipje weg had geschopt, zat Jim met zijn vingers al weer tussen haar benen. Een schok ging door haar lichaam toen zijn vingers haar klitje raakte, wat was ze gevoelig! Anna zakte wat onderuit en zuchtte, wat voelde dit goed! Anna genoot net goed en wel van Jims vingers op haar kutje toen hij haar toehijgde, "Dat is lekker, maar ik wil eigenlijk wel meer dan dat voor een lift." Hij pakte Anna bij haar schouders en trok haar over zijn schoot.

"Ohhh blijf me vingeren alsjeblieft" zuchtte Anna.

Jim zei niks. In plaats daarvan schoof hij haar jurkje omhoog, zodat hij haar lekkere volle billen goed kon bewonderen, en duwde hij haar hoofd naar zijn stijve lul. Anna nam hem in haar mondje. Jim sloeg met zijn vlakke hand op haar billen. "Dat bepaal ik zelf wel" lachte hij. Ondanks zijn ferme tik liet hij zijn vingers toch weer tussen haar benen glijden. Zijn wijsvinger en middelvinger, dikke worstenvingers, gleden moeiteloos haar kletsnatte kutje in. Zijn duim bleef zwerven bij haar klitje. "Ohhh" zuchtte Anna. Uit ongeremde geilheid nam ze zijn pik zo diep in haar mondje als ze kon. De jongens met wie ze afsprak waren er vaak over verbaasd dat ze kon deepthroaten. Aan Jims gesteun te horen kon hij het ook wel waarderen.

Jim had niet goed de ruimte om haar te vingeren, maar het lukte hem toch goed om haar te verwennen. Ze wilde zo graag klaarkomen, het hoefde niet lang te duren voordat ze weer heerlijk klaar zou kunnen komen op zijn dikke vingers. Bonk bonk bonk! Anna schrok op! Ze keek omhoog, recht in de ogen van een andere vrachtwagenchauffeur! Shit, betrapt met zijn lul in haar mondje! Ze kon wel door de grond zakken. De man brulde het uit van het lachen. "Lekker bezig Jimmy!" lachte de man. Jim voelde blijkbaar geen schaamte, hij lachte luidkeels mee met de man. Anna liet Jims pik uit haar mondje glijden.

Wat Anna nog niet was opgevallen, was dat er nog twee andere truckers achter hem mee stonden te kijken! Ze voelde zich zo betrapt, wat moest ze doen? De voorste man maakte de opmerking die Anna nog het meeste verwachtte. "Kom je straks ons ook lekker verwennen?" Boven haar hoorde ze Jim lachen. "Eigenlijk is dat best wel een goed idee meissie! Wat vind jij?" Anna keek omhoog, Jims ogen in. Stomverbaasd keek ze hem aan, ze wist niks te zeggen.

"Wie zwijgt, stemt toe!" riep een andere trucker. De rest van de mannen beaamden hem. "Nou kom maar mee dan", zei Jim. Alsof er niks aan de hand was, trok hij zijn broek weer even omhoog. Hij klom de cabine uit en hielp Anna ook mee naar beneden, die als een mak schaapje met hem meeging. Samen met de drie andere mannen liepen ze naar een picknicktafel die verdekt stond achter de vrachtwagens. Onderweg verklaarde Anna zich voor gek! De hele situatie was zo bizar, zo onwerkelijk, dat ze niet wist wat ze anders moest doen. Tegelijkertijd stond haar kutje nog steeds in brand, Jim had haar bijna over het randje gekregen en haar laten komen maar de andere chauffeurs hadden het verpest!

Bij het tafeltje werden de mannen toch nieuwsgierig. "Hoe heb je dat zo voor elkaar gekregen Jimmy?" vroeg de man die Anna als eerste in de ogen had gekeken. "Ja nou ja, haar tank was leeg en ze wilde een lift. Die wilde ik haar wel geven voor een tegenprestatie" antwoordde hij met een vette knipoog. "Mwoa dan willen wij wel meehelpen!" riep een van de mannen. Anna nam ze in zich op. Ze zagen er stuk voor stuk niet verkeerd uit, ze waren niet de knapste, maar zeker ook niet de lelijke dikke vette trucker die ze in haar hoofd had. Toen ze de bobbels in hun broeken zag, wist ze dat ze ook wel allemaal voorzien waren van een dikke lul...

Versuft als ze was, zei Anna niks.

De mannen wachtten ook niet op haar antwoord. Een van de mannen had haar jurkje al beet en trok hem over haar hoofd uit. Een andere man haakte haar beha al los. Toen Anna's beha voor haar tieten weg viel, hoorde ze de mannen tegelijkertijd zuchten. "Het is wel echt een lekker ding dat je hebt gescoord" verwonderde een van de mannen. "Ja ja" lachte Jim. Stiekem genoot Anna wel van de aandacht van de mannen. Ze durfde het niet te bekennen, maar de combinatie van dagenlang niet klaar hebben kunnen komen en nu op het randje van een orgasme te hebben gezeten en de begerende blikken van de mannen maakte haar bloedgeil!

Overmand door geilheid vroeg Anna, "Willen jullie me alsjeblieft laten komen?" De mannen keken elkaar, ze wreven zich in de handjes! "Maar natuurlijk!" brulde een van de mannen. Voor ze er erg in had, werd ze op het tafeltje getild en op haar rug geduwd. Een van de mannen knielde tussen haar benen in en lachte, "Laat me eens dat lekkere kutje proeven". Het gevoel van zijn tong over haar klitje was al bijna genoeg om haar over het randje te krijgen. Toen hij ook nog eens twee vingers haar kutje in duwde, kwam Anna onverbiddelijk klaar. "OOOHHH" kreunde ze het uit! Anna kwam binnen een paar tellen schokkend klaar op de tong en de vingers van de vrachtwagenchauffeur. Zo makkelijk en zo intens was ze nog nooit klaargekomen!

Toen Anna weer een beetje bij zinnen kwam, was ze omsingeld door drie pikken. Ze wist direct wat er van haar verwacht werd. Ze pakte twee van de pikken vast en ze reikte met haar mondje naar de derde. Hij wilde maar wat graag gepijpt worden door dit geile meisje, want hij ging op zijn knieën op het picknickbankje zitten zodat Anna bij zijn lul kon. Ik heb nog nooit zo veel mannen tegelijkertijd gehad, dacht Anna. Ik laat me straks gebruiken door vier wildvreemde truckers!

"Hmm ja, dat doe je lekker meisje" zuchtte een van de mannen die ze aftrok. Anna verwonderde zich over de grootte van de pikken, ze waren stuk voor stuk de grootste lullen die ze ooit in haar handen had gehad. Ondertussen was de man tussen haar benen gestopt met haar likken. Met een schuin oog keek ze wie het was, het was Jim! Hij stond op. Anna zag dat zijn lul nog steeds op volle oorlogssterkte stond!

Anna had haar ogen gesloten, ze vond het altijd lekker om met ogen dicht te pijpen om zich alleen te concentreren op de man die ze pijpte. Nu had ze echter nog twee andere pikken in haar handjes om haar aandacht tussen te verdelen! Tot slot kwam daar nog Jims pik bij, die ze tussen haar lipjes voelde drukken.

Met een pik in haar mondje kreunde Anna zachtjes. Jim duwde zijn pik dieper en dieper haar kutje in. Ze was nog zo gevoelig van haar orgasme dat ze moeite moest doen om de andere drie mannen te blijven aftrekken en pijpen. Jim stootte steeds harder in haar kletsnatte kutje, steeds harder, steeds dieper, steeds sneller... Anna's lekkere grote borsten deinden heen en weer met iedere stoot, wat voor alle vier de mannen een prachtig uitzicht opleverde. Een geil meisje met lekkere vrouwelijke rondingen, grote borsten, een lief onschuldig koppie, en vier pikken in haar handen, haar mondje en haar kutje!

"Je hebt zo'n lekker kutje" zuchtte Jim.

Anna voelde hoe hij nog harder zijn lul in haar beukte, ze voelde zijn lies tegen haar dijen kletsen, ze hoorde het zelfs! Wat ze ook hoorde, was hoe haar kutje sopte. God, wat was ze nat! Jim drukte zijn duim weer op haar klitje zoals hij dat in de vrachtwagen deed. Deze keer raakte hij precies het juiste plekje! Binnen de kortste keren voelde ze weer een orgasme opkomen! Met een paar stoten en zijn duim op haar opgezwollen klitje kwam Anna voor de tweede keer klaar. Met een pik in haar mondje kreunde ze van orgastisch genot. Anna's kutje kneep samen door haar orgasme, ze molk Jims pik! Daar was Jim ook niet bestand tegen. Hij kwam grommend klaar, hij spoot zijn hete zaad diep Anna's kutje in...

Anna hoorde de andere mannen bulderen van het lachen. Ze voelde ze lachen aan de pikken in haar handjes en haar mondje. "Dat heb je ook niet lang volgehouden vriend" grapte een. "Doe het zelf dan eens beter!" antwoordde Jim. "Nou kom maar hoor!" De man stapte weg, waardoor zijn pik uit Anna's handje glipte. Het duurde niet lang voordat Anna zijn pik ook tussen haar lipjes voelde drukken. Jims sperma had nog niet eens de tijd gehad om uit haar kutje te sijpelen of ze werd alweer opgevuld door de volgende pik!

De man die haar neukte zuchtte "Zo kerel, je hebt wel gelijk, dit is wel echt een lekker kutje!" Deels door haar eigen geil, deels door het sperma dat Jim al in haar had gespoten, gleed de nieuwe pik moeiteloos in en uit haar kutje. Haar tieten gingen weer heen en weer onder zijn stoten. Anna's schuddende tieten brachten de man die ze pijpte op een idee. Hij stapte weg van het geile meisje, waardoor zijn stijve pik uit haar mondje wipte. In plaats daarvan ging hij op haar zitten, met zijn lul tussen haar borsten. Anna liet de laatste pik in haar handje los, die dankbaar van de gelegenheid gebruik maakte om zijn lul naar haar mondje te brengen. Terwijl ze gretig de trucker pijpte, drukte ze haar borsten bij elkaar. De man op haar neukte haar borsten! "Wat heb je heerlijke tieten meisje" zuchtte hij.

Ondertussen werd ze nog steeds snoeihard geneukt! Anna was in de zevende hemel, ze had pikken in haar mondje, tussen haar borsten en in haar kutje! Ze voelde hoe de man die haar neukte zijn tempo opvoerde. Hij ging ook komen! Anna hoorde hem snuiven, hij deed zijn best om het zo lang mogelijk vol te houden! Anna lachte van binnen, hij wilde vast niet onderdoen voor Jim. Desalniettemin neukte hij haar zo lekker...

Ook al was ze al twee keer gekomen binnen een paar minuten, het voelde nog steeds heerlijk om hard gepakt te worden. De keiharde paal stootte genadeloos snel en diep in haar kutje, totdat hij het ook begaf. "Ohhh ja! Ik ga komen!" zuchtte hij. Anna had verwacht dat hij haar ook vol zou spuiten, maar hij trok zijn lul uit haar kutje en spoot zijn lading over haar kutje en haar venusheuvel. Wat een bende! Het voelde alsof er geen einde kwam aan zijn sperma!

Het voelde alsof haar hele kutje en haar dijen waren bedekt met heet zaad toen de man die haar had geneukt eindelijk stopte met spuiten. Met een volmondige zucht liet hij zich vallen op het bankje aan de picknicktafel, tegenover Jim. "Nu is het mijn beurt!" brulde de man die ze pijpte. "Ga maar lekker op mijn lul zitten!" De man die haar borsten neukte had blijkbaar geen bezwaar, hij liet zijn lul tussen haar borsten glippen. Bij wijze van afscheid likte hij Anna's stijve tepels. "Ik kan niet wachten om over je tieten te spuiten", fluisterde hij haar toe. Anna rolde bijna van de tafel af, gelukkig hield Jim haar tegen!

De man die ze had gepijpt ging op de tafel liggen, waarna Jim haar weer op hem duwde. Gewillig liet ze zich over zijn staalharde lul zakken. Nu pas druipte het zaad haar kutje uit en over de tafel en zijn dijen! Het maakte hem niks uit. Hij greep Anna met een hand bij haar heupen en drukte met zijn andere hand zijn eikel tussen haar lipjes. Het was bijna alsof ze was vergeten hoe lekker het was om bovenop te zitten! Anna vroeg zich af waarom de man niet direct begon met stoten, zoals Jim en de andere man dat hadden gedaan. Haar vraag werd beantwoord toen ze een tweede pik tegen haar kontje voelde. "Je tieten waren niet het enige wat ik wilde neuken" hoorde ze een stem achter haar hijgen. "Ohhh ja, vul me maar lekker op" zuchtte Anna. Ze meende het!

Ze wilde geneukt worden!

Maar al te graag deed de man achter haar wat Anna van hem vroeg. O zo voorzichtig drukte hij zijn eikel tegen haar sterretje aan. Ze hoorde hem op haar gaatje spugen. Met een dikke worstenvinger smeerde hij zijn spuug uit over haar sterretje. Toen ze eenmaal nat was, drukte hij hem in haar. “Ohhh jaaa” zuchtte Anna. Ze een een pik in haar kutje en in haar kontje en het voelde heerlijk! Ze werd volledig opgevuld!

Langzaam begon de man onder haar in haar kutje te stoten. De man achter haar stootte zijn lul steeds dieper haar kontje in. Met iedere stoot gingen ze sneller, harder, dieper. “Oh ja neuk me” smeekte Anna. Ze was zo geil! In haar ooghoeken zag ze Jim en de man die op haar klaar was gekomen met hun pikken bezig. Ze waren zichzelf aan het aftrekken! Sterker nog, ze waren alweer stijf! Stiekem hoopte ze dat ze weer mee zouden doen. Steeds harder, steeds dieper, steeds sneller neukten de truckers Anna in haar kutje en haar kontje. Ze hield het niet voor mogelijk, maar ze voelde alsof ze haar weer klaar zouden kunnen neuken! Ze voelde de kriebels in haar kutje. Anna lachte, dagenlang was ze niet klaargekomen en nu zou ze voor de derde keer klaargeneukt worden door een viertal vrachtwagenchauffers, ze zouden haar weer heerlijk klaar laten komen!

“Ik ga komen” steunde Anna tussen de stoten door. De mannen waren haar zo hard aan het neuken dat ze de adem uit haar longen neukten! “Eerst ons even lekker verwennen” zei Jim, die demonstratief voor haar ging zitten met zijn lul voor haar gezicht. Gretig nam ze hem in haar mondje. De laatste man pakte haar handje beet en deed die om zijn stijve lul. Zonder erbij na te denken trok ze hem af. Vier pikken tegelijkertijd!

Ze neukte vier mannen!

Even liet ze Jims pik uit haar mondje glippen om de mannen in haar kutje en haar kontje aan te moedigen. “Neuk me klaar, alsjeblieft neuk me klaar…” “Oh dus jij wilt klaargeneukt worden meisje?” Met Jims pik weer in haar mondje stemde ze toe. “Dan gaan we je klaarneuken!” De mannen die haar neukten zetten nog een tandje bij. Anna voelde hoe de mannen haar volledig uitwoonden. Uit extase nam ze Jims pik nog dieper in haar mondje, ze deepthroatte hem als een volwaardige pornoster, en trok ze de laatste pik nog steviger en sneller af.

Ja! Het ging gebeuren! Anna voelde haar kutje kriebelen, ze stevende onverbiddelijk af op een enorm orgasme! Ze wilde schreeuwen dat de mannen haar nog harder moesten neuken, maar ze hield Jims pik in haar mondje. Toch gaven de mannen gehoor. Ze neukten haar als beesten! Met een kreun die vanuit het diepste van haar lichaam kwam liet Anna de vier mannen weten dat ze klaarkwam. Het was dat ze Jims pik in haar mondje had, anders hadden ze haar nog vanaf de snelweg klaar kunnen horen komen! Haar hele lichaam schokte, de mannen bleven maar in haar stoten! Zo was ze nog nooit klaargekomen! De mannen stootten zo hard dat Jims lul toch uit haar mondje glipte. “OOOHHH JAAA!” schreeuwde ze het uit. “NEUK ME!” Ze hoorde de mannen snuiven, ze deden hun best om haar zo lang mogelijk door te neuken!

Toen haar orgasme was weggeëbd, werd ze van de picknicktafel af geduwd en op de grond geleid. Ze kon niks anders dan op haar knieën op de grond zitten. Dat was precies waar de mannen haar wilden hebben!

Nog versuft van haar orgasme werd Anna omsingeld door vier stijve pikken. De mannen trokken zichzelf af, maar al snel nam Anna het initiatief om de mannen omstebeurt te pijpen en af te trekken. Vol overgave nam ze de pikken in haar mondje en haar handje. Ze wilde hun sperma overal hebben!

Grommend kwam de eerste man klaar in haar mondje. “Ohh jaaa slik maar lekker door sletje” zuchtte hij. Tijdens zijn orgasme stootte hij zijn pik zo diep als hij kon Anna’s mondje in. Ze liet hem toe, ze wilde hem zijn sperma diep haar keeltje in laten spuiten! De mannen die ze aftrok waren daarna aan de beurt. Bijna tegelijkertijd voelde ze hun pikken schokken. Ze trokken haar handen van hun pikken af om het zelf af te maken. Anna sloot haar ogen, ze gaf zich over aan de mannen. “Ohh ik wil op je tieten komen” hijgde een van de mannen. “Jaaa kom maar lekker” antwoordde ze. Ze meende het, ze wilde zijn zaad op haar tieten. Ze voelde hoe het hete sperma op haar grote borsten spetterde.

“Ik wil over je gezichtje spuiten” hoorde ze Jim kreunen.

Ze opende haar ogen en zag Jim voor zich. Gewillig opende ze haar mondje. Met woeste halen liet hij zijn vuist over zijn staalharde pik glijden. Binnen een paar tellen zag ze hoe het eerste salvo zaad uit zijn eikel schoot. “Jaaa” zuchtte ze verrukt. Ze liet jongens zelden over haar gezicht komen, maar Jim mocht haar hele gezicht onderspuiten! Ze lachte toen ze voelde dat een paar spetters haar mondje in vlogen. Giechelend proefde ze zijn zaad en slikte ze het door.

Toen alle vier de mannen klaar waren gekomen, opende Anna weer haar ogen. Ze zag vier mannen uithijgend op de picknickbankjes zitten. “Dat was… zo geil…” hijgde een van de mannen. Anna kon alleen maar enthousiast ja knikken. Het was retegeil!

Anna wilde meer zaad! Ze haalde een vinger langs haar gezicht en stopte het in haar mondje. Zo likte ze het sperma van haar appelwangetjes, van haar grote tieten en haar dijen. Eenmaal bijgekomen klom een van de truckers zijn vrachtwagen in om Anna een handdoek te geven. Dat laatste beetje sperma dat ze niet van haar lichaam af had gelikt, veegde ze op. Met een beetje hulp van de mannen, die graag nog een laatste keer haar verrukkelijke lichaam wilden voelen, fatsoeneerde ze zichzelf.

Met een enigszins schoon lichaam en haar kleren weer aan bracht Jim haar naar het dichtstbijzijnde tankstation, waar hij een jerrycan met benzine voor haar regelde. Volledig uitgewoond en bevredigd reed ze verder naar haar vriendin. Met een grijns bedacht ze dat ze misschien wel vaker ‘zonder benzine’ zou willen staan...

Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  Lelijke vrouwen zoeken een Sexdate!  
rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
Kotsesextube | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisexkstube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Webcamsekstube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm
Harde Sexfilm | Geile schaamlippen | Gratis Porno Sexfilm | De Sexbioscoop | Geile Filmpjes | CreampieSex | De Sexpagina!© 2023 https://seksverhalen.org/sexverhalen/gangbang/2951/Gestrand-op-de-snelweg.html