Snel sexcontact met mij!

Veilig een keiharde erectie

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Zou je een Moeder neuken?

Een lul zo hard als staal!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Wil je met me neuken?

Mijn stiefvader verzorgen!
Categorie: familiesex | donderdag 2 november 2017

September 2017 was het toen de door mij aan het papier toevertrouwde gebeurtenis begon. Mijn moeder Anne, 56 jaar, is enkele jaren geleden hertrouwd met Bert 47 jaar, leuk stel, kan prima met hun opschieten, zo heel erg vaak zie ik hun niet, een uur met de auto woon ik bij hun vandaan, maar door de diverse Social Media wel vaak contact. Mijn naam is Annemiek, 26 jaar, slank, woon alleen op een flatje, heb het prima naar mijn zin, best wel tevreden dus. In de tweede helft zouden mijn ouders met een bevriend echtpaar twee weken naar zuid Spanje gaan. wat ze elk jaar doen, alles geregeld, krijgt mijn stiefvader in de week ervoor een auto ongeluk, loopt best af alleen een heel vervelende breuk in zijn onderbeen, en krijgt een zogenaamd "haloframe" om zijn onderbeen, kortom vliegen en vakantie zit er voor hem niet in. Koortsachtig wordt er over en weer gebeld met reisorganisatie, verzekeringen enzovoort.

Geile afspraakjes

Uiteindelijk spring ik bij en stel voor : "Jullie gaan met zijn drieλn op vakantie, en ik kom naar jullie huis en verzorg mijn stiefvader". Na wat praktische zaken geregeld te hebben is het zover dat ik met de nodige spullen bij me in de auto op weg ben naar het zuiden des lands. Zullen best gezellige weken worden, heb tijd voldoende om wat oude bekenden in de streek op te zoeken, en Bert is ook een leuke kerel, kortom, ik heb er best wel zin in. Nadat het hele spul vertrokken is richting luchthaven, ga ik eerst en bakje doen met Bert, hij ligt boven op de slaapkamer, een klein beetje ervaring heb ik met de verpleging, een niet afgemaakte opleiding zeg maar. Stel aan Bert voor dat we proberen dat hij overdag beneden kan zijn en dan in de avond weer naar boven, ik regel een paar krukken en dat gaat prima. is ook veel gezelliger. Hij kan dan ook zelf naar het toilet dus ik kan ook makkelijker even weg op deze manier.

In de avond weer naar boven, de volgende morgen blijkt dat douchen niet zo handig gaat, het gips en dat frame wat niet nat mag worden. Dus resoluut zeg ik : "Uitkleden dat wassen doe ik wel even op het bed, erna ga je toch naar beneden dan verschoon ik het wel". Hij kijkt wel een beetje moeilijk maar beseft dat ik geen tegenspraak duld. Tijdens het wassen valt mij op dat zijn pik in slappe toestand best wel erg flink is, probeer er niet naar te kijken, maar kan het niet laten. Als ik voor het wassen in de buurt kom neem ik hem toch even zogenaamd om te wassen in mijn hand, voel hem iets groeien, laat hem snel los, maar het formaat... Er gebeurt verder niets, maar kan het niet uit mijn gedachte zetten, mijn kut kriebelt er door.

De hele dag spookt dat beeld door mijn hoofd, maar dit kan en mag niet, het is de man van mijn moeder. Toch wil ik er meer van weten en zien, tijdens het eten 's avonds zeg ik : "vanavond komt er een film die ik graag wil zien, vind jij die ook leuk ?" Die wil hij ook wel kijken, dus stel ik voor. als we nou voor die tijd naar boven gaan, dan kom ik bij jou liggen en kijken we samen, dat vind Bert prima, dus doen we het zo. Nadat Bert op bed ligt geef ik aan dat ik even snel onder de douche spring en dan ook koffie zal halen. Even scheer ik mijn kutje mooi kaal, je weet maar nooit... het enige wat ik aan doe is een lang shirt met korte mouwen, het komt tot halverwege mijn bovenbenen.

Mijn tepels prikken mooi door de stof, zo loop ik rond en doe wat dingen, zijn ogen voel ik op mijn tieten en kont. De dekens heb ik een stuk weg geslagen, Bert in zijn boxer en t-shirt naast me, laat mijn shirt wat omhoog kruipen.... tijdens een reclame schenk ik nog een keer koffie in, wel zo dat hij behoorlijk inkijk heeft, zo weet ik zijn aandacht wel te hebben, een stukje verder in de film ga ik wat tegen hem aanliggen en zeg : "wel knus en gezellig zo voor de buis" en geef hem een kus op zijn wang. De film interesseert me geen fuck meer, hoe ver kan ik het spel spelen... dat is veel leuker, mijn hand leg ik op zijn bovenbeen dan zie ik een eerste kleine reactie, zogenaamd door de spanning in de film beweeg ik mijn hand wat, dan is het zichtbaar dat zijn pik groeit...

Als ik dan nog iets verder naar boven ga kijk ik hem aan en zeg : "Hier gebeurt ook iets spannends" zonder iets te zeggen legt hij zijn hand op mijn hand zodat deze stil blijft liggen, zonder mijn blik van de TV af te wenden zeg ik : "mag mijn hand niet hoger meer ?" Zonder zijn antwoord af te wachten leg ik mijn hand op zijn steeds harder en groter wordende paal, zacht kneed ik hem, hij doet en zegt niets, langzaam ga ik in zijn boxer en heb zijn blote paal in mijn hand... OMG denk ik, wat is dit voor een wapen... Met kleine geile oogjes kijk ik hem aan en zeg : "pak mij maar gerust ook bij mijn kut". we blijven elkaar aankijken, langzaam trek ik hem af en gaat hij mijn drijfnatte kut vingeren...

"Mag ik hem in mijn mond nemen" vraag ik met zachte stem?!

Als ik hem bekijk denk ik : "jeetje mina, wat een formaat eikel staat er op die paal" Al vrij snel kreunt hij "Annemiek stoppen dit is te lekker" helemaal stop ik niet, met twee handen heb ik zijn paal beet en zuig en bijt op zijn eikel. met mijn twee handen maak ik trekkende bewegingen, ik wil zijn sperma in mijn mond voelen spuiten... Als hij begint te schokken, dan schiet hij plotseling met zijn onderlichaam hard omhoog, en krijg ik de eerste straal warm lekker zaad in mijn mond, teveel is het om te kunnen slikken alles, maar heerlijk lekker is het, zijn paal blijft gewoon stijf in mijn handen staan... "dat was heel erg lekker" zeg ik. en wrijf mijn mond schoon met mijn shirt wat ik gelijk maar uit doe.

Mijn stiefvader bekijkt mijn kale kut en mijn blote tieten!

Met een hand heb ik zijn nog steeds harde paal vast, zonder iets tegen hem te zeggen ga ik met mijn natte kut boven zijn paal hangen, en heel langzaam laat ik mij erover zakken... Dat moet ook wel langzaam, zo'n formaat moet ik even aan wennen als die in mijn kut zit. Maar wat een goddelijk gevoel zo'n dikke paal in mijn kut, elk plekje binnen in mij raakt hij, langzaam begin ik op en neer te gaan, dit is ongekend voor mij, al heel wat palen heb ik in mijn kut gehad, maar zo dik nog nooit.

"Bert wat een machtige neuk paal heb jij, die wil ik vaker in mijn kut voelen" zo wip ik heerlijk op en neer, al snel komt mijn eerste orgasme, een paar keer nog laat ik mij diep op hem zakken, dan giert het door mijn lijf, op zijn paal blijf ik zitten, echt heerlijk kom ik klaar, na een poosje stil gezeten te hebben begin ik weer met hem te neuken.

Keer op keer komt hij zo diep dat hij mijn baarmoeder raakt!

Wat is dit heftig, wat is dit geil, als ik weer even mijn ogen open doe vraag ik : "Ga je ook nog een keer klaarkomen, wil je dan in mijn kut spuiten ?" hij speelt met mijn tieten nu erg lekker. Dan met horten en stoten begint hij aan te geven : "Annemiek, wat heb jij een strakke kut, ik ga zo komen, mag ik in je..." Heerlijk stevig wip ik nu op en neer en zo mogelijk wordt zijn eikel nog dikker, dan voel ik de stralen heet sperma diep in mij gespoten worden, dit is weer voldoende voor mij om ook weer gigantisch op die grote spuitende paal klaar te komen.

Nu hang ik wel even uitgeteld tegen mij stiefvader uit te hijgen, wat was dit vreselijk lekker en erg heftig, als ik van zijn paal afga, loopt mijn kut leeg, zoveel heeft hij in mij gespoten.... "Pa, dit was vreselijk lekker, bedankt daarvoor"zeg ik en ga lekker tegen hem aan liggen. Hij streelt heerlijk over mijn hoofd en rug, in stilte lig ik na te genieten, wat een heerlijk neukbeest mijn stief Pa is, en dat hij mij elke avond mag dekken... Na een poosje duwt hij mij op mijn rug op het bed, nu gaat hij mijn tieten en mijn buik strelen, en begint mij ook te kussen, hij is zijn schroom duidelijk kwijt, na even zegt hij : "ga proberen of ik met dat been op je kan komen dan ga ik je nog even lekker neuken" verbaast kijk ik hem aan en bedenk dat dit een echt neuk beest is, hij ziet me kijken en zegt : "morgen vertel ik je alles, maar ga je nu nog een keer vol spuiten" daar verleen ik alle medewerking aan, heel graag die paal nog een poos in mijn kut...

"Kom maar Pa, neuk je stiefdochter nog maar een keer goed!"

Zeg ik hem, met mijn benen zo wijd mogelijk help ik hem op mij, dan voel ik hem binnenkomen, onvoorstelbaar hoe dik zijn paal is, "neuk me lekker diep en stevig, ik kan hem goed hebben" hijg ik in zijn oor... Heerlijk die grote heipaal in mijn kut te voelen stoten, "Pa als ik klaar ga komen moet je door blijven neuken, neuk me helemaal suf" roep ik in zijn oor, met zijn volle gewicht ligt hij op mij en beukt zijn paal in mijn kut, ik ga voor de eerste keer klaarkomen nu, ik tril en schok, maar door het beukende lichaam kan ik geen kant op, zijn diepe stoten moet ik opvangen met mijn klaarkomende kut, het orgasme stopt nu ook niet, wordt wel iets minder maar blijft door razen.

Die paal blijft maar in mijn kut beuken, hij is mij echt aan het afneuken op deze manier. Dan begint hij te kreunen, en zegt tegen mij : "Ik ga zo je kut volpompen, ik ga weer klaarkomen" dan gaat hij nog harder in mijn kut rammen, dan voel ik weer zijn zaad in mij spuiten, mijn orgasme zet nog even aan, dan komt Pa ook tot rust, met mijn armen en benen wijd blijf ik liggen als hij van me afgaat, hij heeft me kapot geneukt, wat een beurt heb ik gehad.

"Pa, bedankt, je was fantastisch maar ben nu echt verrot en kapot" zeg ik met een wazige blik in mijn ogen. Hij dekt mij wat onder en geeft aan dat hij het ook geweldig heeft gevonden. Daar zeg ik op : "morgen wil ik weer zo'n beurt van je hebben" nog even lig ik na te genieten, val dan moe en voldaan in slaap.

De volgende morgen werd ik met een prima humeur wakker, het eerste wat ik zag was mijn naakte stiefvader, en gelijk wist ik weer wat er gisteravond was gebeurt. Hij was zeg maar tussen slapen en wakker worden, snel stapte ik uit bed om even naar het toilet te gaan, toen ik mijzelf in de spiegel zag besloot ik maar even onder de douche te springen, en alle sperma weg te wassen, erna liep ik naar beneden om twee koffie te maken. Zo kwam ik naakt en met twee koffie de slaapkamer ingelopen, Bert was wakker inmiddels en keek lachend naar mij.

Toen ik naast hem lag gaf ik hem een kus, wenste hem goedemorgen en vroeg : "geen spijt van gisteravond ?" "Zeer zeker niet, heb geweldig van en met je genoten" zei hij lachend, hij sloeg een arm rond mijn nek, en trok mij tegen zich aan, en had ook weer een tiet in zijn hand. "Als vadertje zich vandaag netjes gedraagt mag je mij misschien vanavond weer wel gebruiken" antwoordde ik hem, maar gaf ook aan dat we eerst gingen wassen, dan beneden wel wat eten.

Heerlijk naakt bleef ik rondlopen, trof de nodige voorbereidingen om Bert te gaan wassen, we waren lekker bezig, bij het wassen van zijn paal kon ik het niet laten om hem even heerlijk vast te houden, gelijk begon hij weer te groeien..... "Hι, gedraag je een beetje" zei ik lachend, maar toen ik zijn ontblootte eikel zag moest ik hem even in mijn mond voelen, jeetje, wat heerlijk weer. Heerlijk pijpte ik mijn stiefvader even, na even keek ik hem aan, zonder iets te zeggen knikte hij ja, links en rechts zette ik een been en liet mij omlaag zakken, met mijn weer natte kut boven zijn harde dikke paal, hij hield hem voor mijn kut en ik zakte erover...

Onwijs heerlijk zoals ik hem binnen voelde komen, even zat ik stil te genieten van dit hemelse gevoel van die grote paal diep in mijn kut. Mijn stiefvader zat ook vreselijk te genieten : "wat heb jij toch een hete en erg strakke kut lekker geil wijf" langzaam begon ik op en neer te gaan, dit was genieten zo de dag te beginnen.

"Dat is jou schuld dat ik zo geil ben" zei ik terug!

Mijn tieten wipte op en neer, mijn kut sopte weer zo nat en geil was ik alweer. "ga je me weer volspuiten geile stiefvader ?" vroeg ik aan hem, al wist ik het antwoord wel, hij zou mij vast en zeker weer wel met zijn zaad volpompen... "Ik ga je klaar neuken Pa, spuit mijn kutje weer vol" steeds sneller ging ik op en neer, deze paal was geschapen voor mijn kut, zo heerlijk vulde hij mij op. Met onverstaanbare kreten begon hij te komen, ik liet mij ook gaan, daar voelde ik weer een grote hoeveelheid zaad ik mijn kut spuiten, zo heerlijk, zo geweldig, dat warme zaad in mijn buik, heerlijk moe en loom hingen we tegen elkaar, in zijn oor fluisterde ik : "Elke dag moet je mij een paar keer volspuiten deze twee weken".

Nadat we weer gewassen waren deed ik een trui aan en een rok tot net over mijn knieλn, maar er verder niets onder aan : dan kan je altijd bij mijn kut en tieten" zei ik lachend tegen hem. Nadat we wat gegeten hadden, ging ik even naar de supermarkt, voordat ik de deur uitging vroeg hij of ik met mijn blote kut naar de winkel ging, "wen maar aan het idee dat ik hier geen slipjes meer draag" en trok de deur achter mij dicht. Die middag kwam we bezoek voor stiefvader, was wel gezellig, toen die weg was wilde hij dat ik even op zijn harde paal kwam zitten, dat ging makkelijk natuurlijk, maar hij mocht me niet vol spuiten.

Tijdens het eten die avond vroeg ik of ik zijn paal kaal mocht scheren, dat is lekkerder, daar had hij wat bedenkingen tegen, wat zijn vrouw, mijn moeder dus zou zeggen als ze thuiskomt. Dan verteld hij dat ze heel veel van elkaar houden en erg gelukkig zijn, maar dat Anne, mijn moeder dus, zijn paal niet meer kan hebben, en daardoor geen echte sex meer hebben. Nu weet ik ook waarom hij zo geil op mij is, omdat ik zijn paal prima kan hebben, en mij dus goed kan neuken.

"Deze twee weken mag je mij zo vaak als je wil neuken en volspuiten, jou paal is gemaakt voor mijn kut" zeg ik hem...

"Dan gaan we opruimen, en help mij dan maar naar boven, ik wil je weer gaan neuken" zegt hij nu brutaal. "Nee, nee, eerst ga ik je paal kaal scheren, dan moet je mij klaar likken, daarna mag je me neuken"zeg ik hem, ga hem eerst een poosje vreselijk opgeilen. Als hij naakt op bed ligt staat zijn paal als een mast recht omhoog, het liefste zou ik er op gaan zitten, maar doe dat niet. Terwijl ik hem scheer, neem ik af en toe zijn eikel in mijn mond, en trek hem een beetje af, als hij er dan bijna is stop ik weer zijn ballen voelen warm en zwaar aan, waar mag hij deze lading laten bedenk ik mij.

"Twee weken zal ik het geile hoertje van mijn stiefvader zijn" vertel ik hem!

Hij is zo vreselijk geil, zijn eikel is donker paars gekleurd, en super gevoelig "zal je geile hoertje je even klaar pijpen" vraag ik hem. "Jaaaaa, geile slet maak me klaar, zuig me leeg" als ik met twee handen om zijn stam hem aftrek, en met mijn mond om zijn eikel ga, maakt hij een zwaar grommend geluid, en straal na straal warm zaad krijg ik i mijn mond, die machtige paal vind ik helemaal geweldig, wat kan hij hiermee spuiten, en mij ook heerlijk neuken... Met mijn hoofd blijf ik op zijn buik liggen, en streel zijn ballen en paal, hij wrijft over mijn rug, zo liggen we heerlijk even van elkaar te genieten, na even vraag ik of hij mijn kut wil gaan likken. Met mijn gezicht naar de muur ga ik op zijn gezicht zitten, met mijn handen steun ik tegen de muur, heerlijk beweeg ik met mijn kale kut over zijn gezicht, met zijn handen kneed hij mijn vrij hangende tieten, heerlijk voel ik zijn tong tussen mijn kut lippen heen en weer gaan. Echt wel bloedgeil wordt ik hier van, zijn handen voel ik overal, op mijn tieten, op mijn kont dan weer trekt hij mijn kut verder open, steeds komt hij even met zijn tong tegen mijn klit.

Het voelt alsof er stroom op mijn klit staat, als hij die aanraakt, schok ik omhoog, "ooooohhhh Bert, wat doe je dit lekker, zo geil maak je mij...", echt ik heb het niet meer, zo geil ik op hem, en zo lekker likt hij mij. Dan hevig schokkend kom ik klaar, wat een genot om zo klaar gelikt te worden. Als ik uitgeraasd ben schuif ik naar beneden, wil mijn stiefvader nu zoenen, dan proef ik mijn lekkere geil op zijn gezicht. Als ik verder omlaag ga voel ik zijn harde paal al weer tegen mijn kut, omdat ik net ben klaargekomen ben ik nat en staat mijn kut open, dus glijdt hij zo naar binnen, wat heerlijk weer, even kijk ik hem aan en zeg : "jij bent onverzadigbaar geil nu alweer een stijve paal" maar ik wil hem wel weer in mij voelen, dus helemaal goed.

"Wat denk je als er zo'n gewillig geil sletje op me zit" zegt hij, terwijl hij mij met zijn handen op mijn heup dieper op zijn paal duwt, weer helemaal voel ik hem in mij zitten nu. "Heerlijk weer Pa dat je zo diep in mij zit, beweeg me op en neer dan voel ik je zo lekker in mij bewegen" terwijl zijn gezicht plakt van mijn kut vocht. "Lekker geil sletje van me, wat heb je een heerlijk strakke kut" zegt hij hijgend in mijn oor, die grote paal van hem die past zo geweldig in mijn kut, doordat hij mij op en neer beweegt slingeren mijn maat C tieten heen en weer. Elke keer voel ik zijn grote eikel tegen mijn baarmoeder aan drukken, zo diep komt hij in mij, deze paal daar raak ik verslaafd aan, even rustig aan geeft hij aan, hier willen we zo lang mogelijk van genieten.......... Het geil druipt uit mijn kut zo geil ben ik weer, als ik even aan mijn kut voel, dan voel ik mijn klit zo groot en hard omhoog staan, mijn orgasme nadert inmiddels.

We kijken elkaar aan en ik zeg : "Pa, spuit je geile stiefdochter weer lekker vol, ik wil je zaad in mijn kut" sneller beweegt hij me nu op en neer, met mijn 67 kg is dat een makkie voor hem, zo diep komt zijn paal in mijn kut, mijn armen liggen om zijn nek en hijgend en kreunend neukt hij me klaar, met mijn kut ga ik dan ook knijpen, en perst hij zijn heerlijke zaad diep in mijn kut, schokkend en stoten bewegen we tegen elkaar in, zo geweldig, deze machtige grote paal, die dan spuitend in mijn klaarkomende kut te voelen................. Uitgeteld blijf ik op hem liggen, zijn half stijve pik weet ik nog in mij te houden, dit is geneukt worden zoals het hoort en dit is ook het ultieme klaar komen.

"Heerlijk Pa, om je warme zaad weer diep in mij te voelen, dank je" zeg ik en kus hem, zo heerlijk, zo close, zo intens genieten we van elkaar. "Elke keer geniet ik weer als ik je strakke kut om mijn paal voel, dan moet ik je volspuiten, lekker geil sletje van me" krijg ik van mijn stiefpa te horen.

Als ik rechtop ga zitten met nog steeds zijn half slappe pal in hem, ga ik een beetje met mijn kut knijpen, kijk hem aan en zeg : "ik ga er vanuit dat je me nog wel een keer gaat neuken?" door mijn knijpen voel ik al vrij snel dat hij weer een beetje dikker wordt. "Dat wil ik wel ja, lang geleden dat ik zo heerlijk kon neuken met een geile slet" zeg hij lachend, terwijl ik met mijn kut blijf knijpen, en ook met mijn onderlichaam ga bewegen. Al erg snel voel ik het reeds bekende formaat in mijn kut staan, heerlijk strak zit hij weer in mij.

"Pak je telefoon, dan moet je filmen dat ik op je paal zit en je neuk" dat doet hij, dit is vreselijk geil om zo gefilmd te worden. Stevig wip ik op en neer mijn maat C tieten springen flink op en neer, met mijn ene hand hou ik mijn kut open, met mijn ander hand kneed ik mijn tieten en trek aan mijn tepels.

In de camera kijk ik en zeg : "Ik wordt heerlijk geneukt door mijn stiefvader" echt mega geil dit, het maakt me zo mogelijk nog geiler, dan roep ik in de camera : "Pap, ik ga bijna klaarkomen, spuit je dochter weer vol, ik wil je zaad in mijn kut voelen" als ik nog sneller op en neer ga pompt hij met een oerkreet weer een lading zaad in mijn kut, weer een hemels orgasme onderga ik, wat kan deze man mij klaar laten komen, ongekend is dit.

Als ik van hem af ga maakt hij nog en paal foto's van mijn openstaande kut waar zijn zaad uit druipt, zo onvoorstelbaar geilen we op elkaar. Begin een angstig voorgevoel te krijgen dat ik aan het einde van de vakantie een probleem heb. Als we naast elkaar liggen bekijken we het filmpje even, echt super vet gaaf is het "morgen zet ik het op je laptop" zeg ik. Dan schiet mij te binnen dat we morgen op controle moeten in het ziekenhuis, Pa weet dat we daar om 14 00 uur moeten zijn. Hoog tijd om te gaan slapen en onze moe geneukte lichamen rust te gunnen...

Heerlijk in zijn armen val ik in slaap.

Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  Wil jij een Negerin neuken?  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm