Een lul zo hard als staal!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Zou je een Moeder neuken?

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Snel sexcontact met mij!

Wil je met me neuken?

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Veilig een keiharde erectie

Hoe ik mijn schoondochter neukte!
Categorie: familiesex | donderdag 15 juni 2017

Deze bizarre waar gebeurde belevenis wil ik hier delen, mede omdat ik er met niemand over kan en mag praten. Mijn naam is Folkert, jawel uit het hoge Friesland, 49 jaar ben ik en al een aantal jaren gescheiden, best wel sportief ben ik dus slank en van anderen hoor ik wel dat er niets mis is met mij. Af en toe heb ik een vriendin maar niets van langdurige aard dus ben ik eigenlijk gewoon single maar heb daar geen moeite mee. Ook heb ik een zoon Tjeerd van 24 die woont samen met Annelies, een mooie en aardige meid van 26 jaar, we komen regelmatig bij elkaar en dat is altijd leuk en gezellig. Tijdens een feestavond in de voetbalkantine rond de kerstdagen had mijn zoon Tjeerd een prijs gewonnen een lang weekend in een bungalow park in het dorp America.

Geile afspraakjes

Er werd een hele hoop gein over gemaakt en veel gelachen maar hij was er we blij mee, toen hij enkele dagen later bij mij was stelde hij voor dat we met zijn drietjes zouden gaan, hij, Annelies en ik, na wat over en weer kletsen ging ik akkoord, weer een week later liet hij weten een tweede huisje er bij te gaan huren en dat er ook drie vrienden dan mee zouden gaan. Dat vond ik allemaal best, ik vind mijn weg daar wel en vermaak me wel was mijn gedachte. Bij Annelies merkte ik wel dat ze niet geheel enthousiast was zoals Tjeerd het aan het regelen was. Nu weet ik dat Tjeerd als hij met zijn maten is nogal stevig kan drinken en dat Annelies daar helemaal niet van houdt. Dat probeerde ik bij haar wat te sussen met de woorden dat hij zich wel zou gedragen als wij er bij zijn nu.

Op vrijdagochtend vertrokken we, toch een rit van een aantal uren maar veilig en wel kwamen we op tijd aan in het park, het oorspronkelijke huisje zag er super uit twee kleine slaapkamers, leuke keuken, je weet wel hoe zo’n huisje eruit ziet. De andere bungalow stond tien minuten lopen verder op. We besloten eerst rond te gaan kijken wat er zoal was allemaal dat was helemaal goed, een groot zwemgebeuren, terrassen, eet tentjes, een barretje sauna ruimtes aan niets ontbrak het daar.

In het barretje dronken we wat en na een poosje liep ik alleen naar ons huisje, daar zocht ik wat zwemspullen bij elkaar want na het avond eten wilde ik een poosje gaan zwemmen. We appten wat over en weer en sprak met de rest af bij een eet tentje, daar gezellig met zijn allen gegeten, Annelies gaf aan dat ze ook we even me wilde gaan zwemmen met mij, de rest ging weer naar het barretje, aan Annelies haar gelaat uitdrukking kon ik wel zien dat ze dat niet leuk vond.

Eenmaal in het zwembad zag ik Annelies in haar bikini een paar prachtige zeg maar hand vol tieten zag ik in haar topje en haar best kleine broekje stond gespannen rond haar vermoedelijk kale kutje “sodeju wat ben jij een lekkertje” bedacht ik mij zelf, maar het is wel mijn schoondochter dus moet ik mij gedragen. We zwemmen wat. Liggen even op een lig stoel, dan gaan we even weer het water in e probeert ze mij onder water te duwen, zo stoeien we wat en ik denk toch zeker te voelen dat ze mij een paar keer in mijn kruis pakte. Dus pak ik haar ook brutaal bij een tiet en knijp er even in, wat en heerlijke stevige volle tiet voel ik daar en ze weert me niet af. Ik maak me geen illusies maar wel heel erg lekker om zo even met haar te stoeien, als we weer naar ons huisje willen gaan en naar de kleedhokjes en douche ruimte gaan zijn er natuurlijk meerdere die ook weg gaan en stapt ze zonder iets te vragen bij mij onder de douche, we houden onze badkleding aan maar ze staat wel lekker met haar kontje tegen mijn pik.

In het huisje aangekomen ga ik vrij vlot naar bed en hoor de andere gasten luidruchtig binnen komen, toch val ik in slaap en krijg er niets meer van mee tot hoe laat ze blijven zitten. De volgende morgen loop ik op mijn gemak naar een winkeltje waar ze broodjes verkopen en sla een ruime hoeveelheid in en ook neem ik het nodige beleg mee. Thuis in het huisje zet ik koffie en hoor de eerste stommelende geluiden en zie Annelies met alleen een kleine string aan en met haar blote tieten naar het toilet lopen. Op de terugweg komt ze rustig naast me staan. Mijn ogen kan ik niet van haar prachtige volle tieten houden en zeg zacht : “wat een prachtige tieten heb je meid” ze drukt een kus op mijn wang en loopt weer weg.

We eten broodjes en drinken koffie als Tjeerd aangeeft na dat hij gedoucht is naar het huisje van zijn maten gaat dan geef ik aan dat ik naar het zwembad ga. Gelijk geeft Annelies aan dat ze met mij mee gaat dan en dat vind Tjeerd prima. We ruimen alles op en vertrekken samen naar het zwembad, daar aangekomen zie ik haar gezicht weer wat opklaren, we kletsen wat zwemmen wat en gaan weer wat stoeien in het water, dan pakt ze mij vol in mijn kruis en knijpt in mijn pik. Ik kijk haar aan en onder water schuif ik brutaal mijn hand in haar bikini slip en pak haar bij haar blote kut, die zo voel ik helemaal kaal is.

Ik knijp wat in haar kut en zeg zacht : “Wij spelen een gevaarlijk spelletje, meid!”

Dan zwemt ze weg waardoor ik haar los moet laten, maar ik ben natuurlijk bloed geil inmiddels doordat ik haar blote kut voelde. Omdat niemand ons hier kent en die gasten ook niet hier zijn komt ze even later voor mij staan en gaat in het water in mijn zwembroek en pakt mijn pik in haar hand, zacht zegt ze : “jij hebt een heerlijke dikke Pa” ik laat haar begaan en voel hoe ik een stijve paal krijg, ik weet me met moeite te beheersen om haar niet te pakken weer bij haar kut.

Na even zeg ik : we kunnen beter even uit het water gaan en wat drinken, dan laat ze mijn harde paal los en gaan we uit het water. We zitten wat te kletsen en dan zegt zo alsof het de gewoonste zaak van de wereld is : “Pa je hebt wel een heerlijk dikke paal voelde ik” toch wel wat ongemakkelijk voel ik me bij die uitspraak van Annelies en stel voor dat we ons wat proberen te gedragen. Als we later weer in het water zijn zit ze steeds aan me en op een moment druk ik ze met haar voorkant tegen de zij muur en schuif haar bikinitop omhoog en pak met mijn handen haar blote volle tieten en zeg ik haar oor : “jij hebt ook wel een paar lekker dikke tieten meid” en knijp speels even in haar tepels, om vervolgens weg te zwemmen, hoe fout het ook is mijn schoondochter en ik zijn elkaar vreselijk aan het opgeilen.

De rest van de middag stoeien en doen we met elkaar en geen mogelijkheid slaat Annelies over om mij bij mijn pik te pakken, en daar heb ik natuurlijk geen moeite mee, wel loop ik natuurlijk permanent met een stijve paal. Als we besluiten naar ons huisje te gaan halen we onze spullen uit het kluisje en lopen naar de kleed cabines. Als ik er bij ééntje naar binnen ga duwt Annelies mij verder naar binnen en komt ook de kleedcabine in en doet de deur op slot. Ze kijkt me aan als ik mij op het bankje laat zakken en trekt langzaam haar top en erna haar bikinibroekje uit, en komt met haar benen aan weerszijde van mijn benen op mij zitten.

Ze pakt mijn hand en legt die op haar prachtige kale kut en zegt : “voel eens hoe nat en geil ik ben” natuurlijk pak ik haar bij haar kut en duw er een vinger in en voel hoe strak en nat ze is, ondertussen heeft ze mijn paal ook bloot en is die natuurlijk gruwelijk stijf gelijk. Langzaam is ze mij aan het aftrekken en ik vinger haar lekker als ze vraagt...

“Pa zou je me nu even willen neuken ik ben zo geil door jou nu!”

Met grote ogen kijk ik haar aan en geef aan dat het eigenlijk fout is dat we dit doen. Met een geile blik in haar ogen zegt ze : “niemand hoeft dit te weten, doe je zwembroek uit” snel weet ik mijn zwembroek uit te krijgen en met haar hand om mijn paal komt Annelies boven mijn harde paal hangen en voel hoe mijn blote eikel tegen haar kut drukt, met haar warme hand om mijn paal houdt ze hem voor haar kut en met haar ogen dicht laat ze zich zakken. De druk voel ik toenemen en merk hoe mijn paal haar kale kut open drukt en ze er langzaam overheen zakt. Met open mond zit ik te kijken hoe mijn grote harde paal langzaam in Annelies haar kale kut verdwijnt , met mijn handen pak ik haar bij haar billen en begin haar langzaam op en neer te bewegen, een hemels strakke kut voel ik om mijn harde paal, mijn mond zet ik op een tepel en begin daar op te zuigen.

Zacht zegt ze in mijn oor : “oh Pa wat verlangde ik naar je paal in mijn kut wat ben je dik en groot” omdat Annelies inmiddels drijf en drijf nat is schuift mijn paal soepel in en uit haar geile kut. Heerlijk zit ze op mij op en neer te wippen zuig en bijt op haar tieten en af en toe zoenen we ook, we gaan ongegeneerd te keer met elkaar, wel opletten dat we stil zijn natuurlijk. Maar haar kut is zo goddelijk lekker heet en strak dat ik na even aangeef dat ik er bijna ben, hijgend zegt ze in mijn oor dat ik mag komen en zij dan ook komt, met mijn handen op haar billen druk ik haar een paar keer zo ver mogelijk omlaag zodat mijn hele paal diep in haar kut zit en dan hou ik het niet meer. Met een stoot omhoog van mijn onderlichaam spuit ik de eerste straal zaad diep in de kut van mijn schoondochter, haar kut begint ook harder te knijpen en met onze monden op elkaar komen we beide klaar, straal na straal sperma spuit ik in haar klaarkomende kut.

Naschokkend hangen we hijgend tegen elkaar aan en ik kneed ondertussen haar heerlijke billen, ze kijkt me aan en zegt : “dit was helemaal geweldig Pa, wat een heerlijk grote paal heb jij dit was echt genieten” ik geef ook aan dat ik het geweldig heb gevonden, als ze op staat van mijn paal loopt het zaad uit haar volgespoten kut. Als ik ze bezig zie is dat zo mooi en geil dat ik ze weer op mijn schoot trek, nu met haar rug tegen mijn buik en pak ik haar beide heerlijke tieten en kneed deze, Annelies speelt gelijk weer met mijn paal en ballen, wat een goddelijk lekkere vrouw is dit. Zacht zeg ik haar : “speel er niet te lang mee als hij weer stijf is ga ik je nog een keer neuken” ze draait haar gezicht naar mij geeft me een kus en zegt : “we doen het snel weer een keer over” en we kleden ons aan en lopen voldaan naar het huisje. Daar zitten de overige gasten naar buitenlands voetbal te kijken en bier te drinken, ik geef aan dat ik even ga douchen en als ik gekleed weer in de kamer komt gaat Annelies douchen.

We overleggen even daarna en besluiten Chinees te gaan halen en dat hier gezamenlijk op te eten. Zo vordert de avond en de voetbal heren drinken rustig verder en zie wel dat ze behoorlijk aan hun taks zitten en dat Annelies dat ook alles behalve leuk vind, als ze later naast mij momt zitten fluistert ze in mijn oor : “als hij straks bezopen op bed ligt kom ik naar jou en gaan we lekker nog een keer neuken Pa” met open mond kijk ik haar aan en na even antwoord ik in haar ook : “dan wil ik ook aan je kut likken geile slet van me”.

Lachend steekt ze haar duim op!

Eindelijk gaan de gasten van het andere huisje weg Tjeerd geeft aan dat hij naar bed gaat en ik kruip ook naakt onder mijn deken wachtend op de dingen die komen gaan... Ik hoor Tjeerd en Annelies nog wat praten en even later is het stil, een klein lampje brand er bij mij en even later stapt Annelies naakt mijn slaapkamer binnen en kruipt naakt tegen mij aan, we zenen, strelen en voel hoe haar warme hand weer mijn harde paal omvat, zo liggen we een poosje van elkaar te genieten en ondertussen vinger ik haar inmiddels lekker natte kut weer. Voor de zekerheid loopt ze nog even naar Tjeerd zijn kamer om daar te kijken als ze terugkomt geeft ze aan dat hij volledig in coma ligt als ze naast mij ligt duw ik haar op haar rug en geef aan dat ik haar geile kut wil aan likken. Gewillig trekt ze haar benen op en biedt mij haar prachtige kale kut aan de mooiste en geilste kut ooit zie ik vlak voor mijn gezicht, als ik haar begin te likken proef ik hoe heerlijk ze smaakt.

Het rijkelijke geil wat ze produceert lik ik gulzig op en duw ook een paar vingers in haar strakke kut. Ik lik, zuig en bijt op haar harde klit en wild ligt ze onder mijn behandeling te draaien en te bewegen. Hier droomt toch elke man op mijn leeftijd van om een gewillig geile schoondochter van 26 jaar te mogen beffen... Met haar handen op mijn achterhoofd drukt ze me nog steviger tegen haar kut, mijn vingers beweeg ik zo diep mogelijk in haar drijfnatte kut steeds harder begint ze te kreunen en te grommen en met haar onderlichaam stoot ze wilder en wilder omhoog. Haar lichaam voel ik aanspannen en met een rauwe kreet komt ze klaar, het overtollige geil loopt uit haar kutje en ik lik het heerlijke sap op natuurlijk.

Dan keert de rust bij Annelies terug en ligt ze helemaal ontspannen uit te hijgen en bij te komen, een beetje half ga ik op haar liggen met mijn hoofd ter hoogte van haar grote volle tieten. Zacht zuig en bijt ik wat op haar tepels als ze vraagt of ik haar even wil zoenen dan kan ze ook haar kutje even proeven, dus gaan we heerlijk aan het tongen, ondertussen kneed ik haar heerlijke tieten. Als we even adem halen kijkt ze mij met haar prachtige ogen aan en zegt : “nu is het de hoogste tijd dat je me weer goed gaat neuken Pa” mijn paal die al staalhard is wordt zo mogelijk nog stijver als ik haar hand er omheen voel en ze mij langzaam aftrekt. Ik antwoord : “met of zonder jouw medewerking zeker weten dat ik je ga neuken meid, hard en diep ga je hem krijgen”.

Een stuk richt ik mij op en zeg : “trek die geile kut van je open dan krijg je hem” haar benen trekt ze verder op en met haar handen trekt ze haar drijfnatte kut open, mijn blote paarse eikel wrijf ik een paar keer tussen haar kale schaamlippen door en dan met weinig druk zie ik hem in mijn schoondochters goddelijke kut verdwijnen... Alsof hij naar binnen gezogen wordt zo soepel en makkelijk druk ik mijn hele paal in haar hete en strakke kut. Wat is het weer een gekmakend geil gevoel hoe deze hete en strakke kut zich om mijn paal klemt en diep in Annelies haar goddelijke kut zit. Met haar handen op mijn heupen zit ik tussen haar benen en beweeg mijn paal langzaam in en uit haar kut, glimmend van haar kut geil die ik hem er in en eruit gaan.

“Kom op me liggen Pa en neuk me hard en diep!”

Geeft ze aan dus laat ik mij voorover zakken zodat ik op haar lig. Omdat ik natuurlijk bloedgeil ben moet ik mijzelf inhouden om niet te snel klaar te komen, maar met stevige bewegingen stoot ik mijn paal steeds met de volle lengte in haar. Prima kan ze hem hebben en kreunend ligt ze met opgetrokken benen onder mij en geeft aan dat ze hem harder en dieper wil hebben. Et mijn hoofd naast het hare zeg ik haar in haar oor dat ik uit moet kijken om niet te snel te komen waarop ze gelijk aangeeft dat ik door moet neuken en zij dan ook wel gaat komen. Tussen het kreunen en hijgen door zegt ze dan : “nog heel vaak moet je mij gaan neuken Pa neem me goed te pakken nu” dan heb ik zoiets van dan ga ik er voor.

Dus begin ik ongeremd hard en diep in mijn geile schoondochter te stoten en goedkeurend kreunt ze dat ze dit wil voelen en hard stoot ze omhoog tegen mijn stoten in. Geiler dan ooit ben ik, en voel mijn harde paal in haar strakke kut bewegen met haar handen op mijn rug trekt ze mij hard tegen zich aan... Na even zo heftig geneukt te hebben geef ik tussen mijn kreunen en hijgen aan dat ik er bijna ben en zeker niet ga stoppen...

“Doorneuken Pa zo hard je kan wil ik je voelen, ram die paal diep in mijn kut” roept ze uit, met haar voeten slaat ze op mijn billen en aan het harder knijpen van haar kut voel en weet ik dat ze er ook tegenaan zit. Bij elke harde stoot blijf ik even op zijn diepst in haar kut en als ze dan weer meer knijpt hou ik stil en jaag de eerste straal zaad diep in Annelies haar kut, gorgelend kreunt ze en schokkend ligt ze ook onder mij klaar te komen. Bij elke stoot pomp ik weer meer zaad in haar buik en als twee ongecontroleerde wezens liggen we klaar te komen.

Hoe erg of hoe luidruchtig we zijn hebben we geen idee van wel weet ik dat ik zelden zo heftig en intens ben gekomen en dat ik mij voor mijn gevoel zo heb leeg gespoten... Bezweet lig ik op haar uit te hijgen als ze later in mijn oor zegt : “je hebt het weer voor elkaar gekregen door mij op deze geweldige manier klaar te maken geil vadertje” een kus geef ik haar en ga naast haar liggen. In stilte liggen we zo naast elkaar na te genieten als ze even later half over mij heen komt liggen, mijn arm sla ik om haar heen en leg mijn hand op een bil van haar en zeg dan : “wat ben jij een goddelijk lekker ding om mee te sexen Annelies” met haar hand om mijn slappe pik zegt ze : “ook ik heb er enorm van genoten, ook wil ik je zaad een keer proeven, dus we gaan het nog veel vaker doen hoor”.

Met dat heerlijke vooruitzicht kan ik wel leven, na een poos gaan we douchen en kruipt zij bij haar slapende vent in bed en ik alleen in mijn eigen bed, tevreden en bevredigd lig ik na te denken over het vooruitzicht dat we het nog vaak gaan doen samen.

Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  Lelijke vrouwen zoeken een Sexdate!  Oude wijven zoeken een Sexdate!  
rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm