Veilig een keiharde erectie

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Een lul zo hard als staal!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Snel sexcontact met mij!

Zou je een Moeder neuken?

Wil je met me neuken?

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Haar tuintje is weer gesnoeid en besproeid!
Categorie: familiesex | zaterdag 11 februari 2017

Ik studeer bosbouw en door die opleiding werk ik bij bosbedrijven en bij hoveniers om een paar cent bij te verdienen en wat ervaring op te doen. Ik verdien leuk bij om mijn studie te kunnen betalen. Maar af en toe moet ik ook thuis bij mijn ouders aan de slag. Mijn moeder gaat over de tuin en met haar maak ik de afspraak. Ik krijg er niet voor betaald. Maar onlangs kreeg betaald in natura. Een manier van betalen waar ik met veel plezier aan terug denk en die mij nog lang zal heugen. En ik hoop er in de toekomst meer gebruik van te maken. Op een maandag morgen in de vakantie zou ik de tuin bij mijn ouwelui weer een grote beurt geven. Toen ik kwam vertrok mijn vader naar zijn werk met de opmerking. “Het zal wel laat worden vanavond.” Ik wist wat ik moest doen, dus na een handdruk ging ik aan de slag.

Geile afspraakjes

Na verloop van tijd riep mijn moeder dat er koffie was. Ik was gekleed in een wijde korte broek en een ontbloot boven lichaam want de zon scheen volop. We zaten op het terras en tot mijn verbazing was mijn moeder nog gekleed in de ochtendjas, die ze ook aan had bij het afscheid van mijn vader. En iedereen weet hoe dat gaat met ochtendjassen die sluiten niet al te strak. Mijn moeder is een bewegelijke prater, dus geleidelijk viel de badjas open. Ik woon niet meer thuis dus ik had geen idee hoe mijn moeder er naakt uitzag. Het is misschien wel 10 jaar geleden, toen ik nog een puberende tiener was met geile gedachten, dat ik haar voor het laatst naakt heb gezien. Maar wat ik zag onder de openhangende ochtendjas bezorgde mij spontaan een stijve. Ze had volle nog redelijke stevige borsten en voor zover ik kon zien een strak lichaam. Kortom een lekkere meid op leeftijd. Ik kick een beetje op oudere vrouwen dus als ik haar in de kroeg was tegen gekomen zou ik geprobeerd hebben haar te versieren en een beurt te geven.

Mijn moeder zag dat ik met een begerige blik keek, maar trok zich daar weinig van aan. Ze ging gewoon door met haar verhaal en liet de badjas lekker open hangen. Even later stond ze op om koffie in te schenken. Toen ze zich staande voorover boog waren haar borsten natuurlijk niet te missen. Een harde erectie en een bult in mijn zomerse tuinbroek waren het gevolg. “Vind je ze mooi Trian?” “Hmm,” was mijn reactie met een hoog rode kleur. “Als baby was je er gek op, nu niet meer?” “Kom op ma, houd op, dit kan toch niet, pa is van huis en jij toont al je heerlijkheden aan mij. Ik heb een vriendinnetje ik kom dus niets te kort, dus doe die badjas dicht!” Mijn moeder schrok van mijn felle reactie en sloot haar badjas. Ze ging tegen over me zitten en praatte gewoon door of er niets was gebeurd.

Al pratende spreidde ze haar benen, waardoor de badjas van haar benen gleed. En al pratende spreidde mijn moeder af en toe haar benen. En tot mijn niet geringe verbazing en opwinding zag ik dat ze geen slipje droeg. Dus ik keek met enige regelmaat vol tegen haar kale kut met plukje haar op haar venusheuvel. Mijn erectie zwol, zo mogelijk ,nog verder. Ik zag hoe haar kleine kutlipjes lekker naar buiten hingen. En van zo’n aanblik word ik alleen maar geiler. Ik verbeelde mij ook kutsappen te zien glinsteren op haar kutlipjes. Ik kreeg het warm, mijn hart ging tekeer als een heimachine.

Mijn moeder slechts gekleed in een badjas die regelmatig open viel. Dit was geen toeval, zij wilde meer en ik besloot het spel terughoudend mee te spelen om te zien waar het schip zou stranden. “Ma je hebt een lekkere vagina, met lekkere naar buiten hangende kleine schaamlippen maar sluit je dijen en doe je badjas er overheen, want hier kan ik niet tegen. Kijken en niet aankomen is een ondragelijke kwelling.”

Maar bij mijn moeder gingen plotseling alle remmen los.

Ze spreidde haar benen maximaal en liet de badjas op de grond vallen. En daar stond ze in volle glorie. Wat een lijf wat een geil lijf. Ik kreeg dan ook een geweldige stijve. Mijn broek bolde op en mijn moeder zag dat. Ze greep me vol in mijn kruis. “Jongen wat een heerlijke pik.” “Ma houd op. Voor dat soort klusjes heb je pa, ik kom alleen voor de tuin.” “Trian je vader is een lieve man, die hard werkt, maar nauwelijks belangstelling meer heeft voor seks. Het is wel vier maanden geleden dat ik een beurt heb gehad. Hij brengt veel geld in het laatje, maar geen sperma in mijn gleufje.” Mijn moeder greep haar borsten en duwde ze in mijn richting. “En als ik nu de buurvrouw was geweest, had je dan wel toegehapt.”

“Ma ik doe het niet ik heb een vriendin, die ik voor ik hier heen kwam nog een beurt heb gegeven. Haar kutsappen zitten nog onder mijn voorhuid achter mijn eikel en om nu op jou te klimmen dat gaat mij te ver. En ja, als je de buurvrouw was geweest, had ik je een onvergetelijke beurt gegeven. Maar ik ga weer in de tuin aan het werk.” En zo ging ik weer aan de slag met de klus waar ik voor gekomen was, de tuin een grote beurt geven. Maar mijn hitsige moeder met haar geile opwindende lichaam was geen moment uit mijn gedachte. De rest van de dag was de sfeer tussen ons wat gespannen. Toen, aan het eind van de middag, het werk klaar was, haalde ik mijn tas uit de auto en liep zoals gebruikelijk na de tuinklus naar de douche.

“Ma ik ga even douchen.” “Prima jongen, ik zet vast koffie.”

Na het douchen stond ik in mijn oude kamer om mij aan te kleden. Plotseling voelde ik twee armen om mij heen. Mijn moeder duwde haar naakte lichaam tegen mijn rug en billen. “Trian, ik ben de buurvrouw, neuk me, neuk me, please neuk me.” Ze liet haar armen zakken en omvatte mijn lul die keihard overeind stond. Ik was ook ontzettende geil. Mijn moeder ging langzaam met haar hand open neer en masseerde zo mijn pik. Ik draaide mij om. Mijn moeder boog zich voorover en nam mijn eikel in haar mond. “Oh ma wat een heerlijk gevoel, wat lekker, jah pijp me.”

Het was duidelijk alle remmen waren los en we voelden dat we voor elkaar bestemd waren dat we elkaar naar grote hoogten zouden brengen. “Trian ik wil gewoon weer lekker ouderwets geneukt worden. Ik onder en jij boven op mij. Kom we gaan naar onze slaapkamer. En zo lagen we even later te vrijen op het ouderlijk bed.

Mijn moeder spreidde haar benen en ik duwde mij eikel in haar natte grot. “Kom diep in mij neuk me, neuk me.” Maar ik wachtte, alleen mijn eikel was in haar kut. Ik merkte dat mijn moeder geiler werd. Ze duwde haar heupen omhoog om mij helemaal in zich te voelen maar ik trok mij terug. Alleen mijn eikel in haar gleuf en mijn moeder werd steeds geiler. En langzaam begon ik op en neer te bewegen. “Oh jongen wat heb je een heerlijke dikke pik. Ik voel hem helemaal, ik voel me helemaal open gaan voor jou. Ja, neuk me neuk me.” Ik bleef langzaam op en neer gaan en het laatste stukje stootte ik met kracht zodat mijn lul tot aan de wortel diep in haar onderlichaam kwam. Ik dacht haar baarmoeder te voelen. Ik voelde hoe mijn moeder bij iedere stoot haar kutspieren spande. “Oh jongen wat lekker, wat vul je me heerlijk met die grote dikke pik van je. Je hebt een paar maatjes meer dan je vader. Auw, auw, mijn baarmoeder. Ik heb me de laatste jaren niet meer zo vol gevoeld. Ik heb het gevoel te zullen barsten of te scheuren.

Jaahh neuk me diep, neuk me klaar!” hijgde mijn wellustige moeder.

We lagen heerlijk ritmisch te neuken ik stootte en mijn moeder ving mij met een tegenstoot op. Weldra kwamen we geweldig klaar. Ik spoot mijn zaad schoksgewijs in haar wellustige kut, die droop van het vocht. Mijn moeder duwde haar heupen met kracht om hoog. “Oh ja ik voel je zaad ik voel je spuiten heerlijk.” ”Ma, ik komm, ik komm”. Mijn moeder sloeg haar armen en benen om mij heen. Ik voelde mijn sperma schoksgewijs in haar warme kut stromen.

Ik lag op mijn rug na te genieten. Mijn pik stond nog recht omhoog. Mijn moeder kwam overeind. “Trian ik ga je bereiden als een cowgirl.” “Heerlijk ma, dat is mijn favoriete standje. Jij neukt mij ik zie je gezicht als je klaar komt en kan lekker met je tieten spelen.” Mijn moeder ging over mij heen zitten. Mijn harde lul schoof zonder problemen in haar druipende natte kut. Haar kleine schaamlippen omsloten mijn pik. Ik voelde hoe mijn geile moeder zich langzaam liet zakken. Ik pakte haar borsten en begon haar tepels te masseren, die snel hard werden. Telkens al ze omhoog kwam zag het nat uit haar kut langs mijn harde lul naar benden lopen. Mijn moeder ging heerlijk langzaam op en neer en als ze tot haar kutlippen op mij gezakt was stootte ik nog wat omhoog. Een diepere penetratie was nauwelijks denkbaar. En bij elke stoot meende ik haar baarmoeder te voelen. Ik had mijn handen vol op haar borsten ik kneep en masseerde haar tepels, die lekker hard waren.

Mijn moeder zuchtte en hijgde. Ik merkte dat ze sneller begon te bewegen haar kutspieren begonnen samen te trekken. We stonden op het punt weer heftig klaar te komen. Mijn moeder kwam met een felle stoot naar beneden en ik stootte zo mogelijk nog feller naar boven. Sidderend, trillend en hijgend kwamen we klaar. “auw, auw, mijn baarmoeder.” Mijn moeder greep zich vast in mijn haar en ik kneep hard in haar tieten. “we gilden van genot en pijn. We verkrampten van genot en geilheid. Mijn moeder zakte voorover ik voelde haar harde tepels op mijn borstkast. Ik gleed met mijn hand over haar billen en masseerde haar sterretje. “Jaah ik komm, ik komm, heerlijk, ik voel je spuiten ohh, Trian wat lekker, heerlijk.” Grommend en stoten duwde ik mijn pik zo diep mogelijk in haar natte kut ik voelde mijn sperma schoksgewijs spuiten. We bleven lekker liggen. Mijn moeder zuchtte en hijgde, ik masseerde haar rug en haar billen en gleed met mijn vingers over haar sterretje. “Anaal”, fluisterde ik in haar oor. Op die vraag kreeg ik geen antwoord.

“Hallo, ik ben al thuis, ben je boven?” Allemachtig, mijn ouwe heer was eerder thuis gekomen. Mijn moeder schoot omhoog. Mijn half slappe lul floepte uit haar kut. De druppels kutgeil en zaad spatten rond. Zij viste ergens een handdoek vandaan, wikkelde die om, stak haar hoofd om de slaapkamer deur en riep, “Leuk dat je zo vroeg bent. Ik ben net klaar met douchen na een warme dag. Zet maar vast koffie. Ik kom er zo aan.”

Ik schoot als een speer de douche in, de enige plaats waar ik even onzichtbaar zou zijn voor het geval mijn vader de slaapkamer binnen zou komen. Mijn moeder deed een badjas en wat ondergoed aan en ging naar beneden. Ik wachtte tot het stil was en liep naar mijn oude kamer waar ik me snel aankleedde. Pakte mijn tas in en liep naar beneden. “Hallo pa, het klusje is geklaard hoor,” zei ik met een vette knipoog naar mijn moeder. “Haar tuintje is weer gesnoeid en besproeid. Na de koffie en een boterham vertrek ik en hebben jullie het rijk weer alleen.”

Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  Lelijke vrouwen zoeken een Sexdate!  Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  
rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
Kotsesextube | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisexkstube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Webcamsekstube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm
Harde Sexfilm | Geile schaamlippen | Gratis Porno Sexfilm | De Sexbioscoop | Geile Filmpjes | CreampieSex | De Sexpagina!© 2022 https://seksverhalen.org/sexverhalen/familiesex/3159/Haar-tuintje-is-weer-gesnoeid-en-besproeid!.html