Zou je een Moeder neuken?

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Een lul zo hard als staal!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Snel sexcontact met mij!

Veilig een keiharde erectie

Wil je met me neuken?

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

De poedelnaakte dochter van mijn baas! [2]
Categorie: familiesex | zaterdag 1 oktober 2016

Deel 2 - Toen ik de volgende ochtend, nu ja, het was al na elven, alleen in bed wakker werd en opstond trof ik ook beneden niemand aan. Dan maar wat baantjes trekken in het zwembad, altijd goed om wakker te worden. Aan het zwembad lag een naakte Birgit te zonnen. “Hey slaapkop! Ben je er ook eindelijk?” zei ze. Ik vertelde haar dat het best een vermoeiende nacht geweest was en dat het best eens zou kunnen dat ik deze namiddag m’n energie goed zou kunnen gebruiken. “Ja, Evy vertelde het me dat het best mogelijk is dat Chloe straks ook iemand meebrengt. Jij hebt duidelijk wel zin in weer een orgietje.” zei ze wijzend op m’n ochtendstijve. ‘’Haha, ja normaal pijpt Evy me altijd even ‘s ochtends onder de douche, maar ze was al op voor me.“ antwoordde ik. “Het duurt nog wel even eer de anderen terug zijn. Mama en Bram zijn naar de supermarkt en papa en Evy naar de drankencentrale. Zal ik je anders even pijpen?” Dit aanbod van m’n toekomstige schoonzus sloeg ik niet af. Liefdevol zoog ze afwisselend op m’n eikel, liet haar tong cirkeltjes maken, en nam hem dan weer diep in d’r keel. Toen ik aangaf dat ik zou gaan spuiten opende ze haar mond en stak d’r tong uit. Ik legde m’n eikel op haar tong en spoot me leeg in haar mond. Geil toonde ze me even m’n papje en slikte dan alles in.

Geile afspraakjes

“Kom, we gaan zwemmen” zei ze. Om het eerst 10 baantjes!” Niet eerlijk natuurlijk aangezien zij al jaren bij een zwemclub is en aan competitie zwemmen doet! Toen ik m’n laatste baantje afwerkte zat zij reeds lang wijdbeens op de rand van het bad. Ik zwom recht naar haar geopende benen. “Je hebt gewonnen zei ik, als beloning krijg je een befbeurt!”. Ik trok me op aan de rand, genoot nog even van het uitzicht van dit mooie pruimpje en begon dan te likken. Met m’n duimen opende ik haar geschoren lipjes en sabbelde op haar harde clitje. Het duurde niet lang eer ze klaarkomend m’n hoofd tussen haar dijen klemde en haar lekkende kutje hard tegen me aanduwde. Een half uurtje later lagen Birit en ik nog altijd bij het zwembad elk op een ligzetel, zij muziek te luisteren en ik nog wat cijfers van het bedrijf op m’n tablet te analyseren toen Evy en Ben aankwamen. Evy gaf me gelijk een warme tongzoen. “Je kin plakt een beetje schat”. “Oeps, ja. Jij sliep nog daarstraks dus ipv jou papa zonet maar even gepijpt, al rijdend in de auto en hij heeft een beetje gemorst!” lachte ze.

Ze trok haar zwarte zomerjurkje uit waar ze verder niet onder droeg en nam naast haar zusje plaats op een ligbed. “Als ik me niet vergis proefde ik ook wat van jou op Bart’s lippen” knipoogde ze naar Birgit. Ben en ik bespraken samen even de cijfers en hij was blij te zien dat zowel de P&L als de omzet nog nooit zo hoog geweest waren. Een kwartiertje later kwamen ook Bram en Diane terug. “Kunnen jullie uitladen?” Vroeg ze aan Ben en mij. “Bram heeft me de hele rit gevingerd en nu moet hij me eerst even neuken!” en sleurde hem mee de woonkamer in. Toen Ben en ik klaar waren met uitladen zei Evy met een pruillip “Nu ben ik de enige die nog niet klaargekomen is vandaag!”

“Kunnen wij helpen?” hoorden we een mannenstem van achter ons zeggen. Het waren Chloe en Davy die net aangekomen waren. Wel, verlegen was hij in elk geval niet en de bult in z’n broek gaf aan dat hij zeker hulp kon bieden. Evy vloog recht en omhelsde haar zus. “En hoe was het?, Vertel!” “Straks, zei Chloe, eerst jou even geven wat je nodig hebt!” knipoogde Chloe. Evy kneep even in Davy’s pik en ging dan door de knieën om z’n broek te openen. Chloe kleedde zichzelf uit en even later zagen we de drie naar een van de luchtmatrassen in de tuin stappen. Evy ging op d’r rug liggen en Davy dook gelijk met z’n mond tussen haar wijd gespreide dijen terwijl Chloe op Evy’s mond ging zitten. Wij bekeken het vanop afstand. Even later zagen we Davy omhoog komen en al zoenend met Chloe, z’n lat langzaam in m’n schatje's strakke kutje duwen. Al snel was hij in hoog tempo aan het stoten, we hoorden z’n ballen tot bij ons tegen haar billen kletsen en voor hij zelf z’n zaad op haar buik spoot hadden we Evy al twee keer horen klaarkomen. We gaven hen een applausje toen ze gedrieën weer bij ons kwamen. Diane likte het zaad van Evy’s buik.

“Lekker! Dat wil ik ook wel eens vers van de bron proeven!” sprak ze.

Chloe zei dat dit geen probleem zou zijn. Davy had haar die nacht wel zes keer volgespoten tot ze samen terwijl hij haar op haar zij in d’r kontje neukte in slaap gevallen waren. We besloten natuurlijk wel om ook met Davy één ander te bespreken. We waren heel blij hem te leren kennen, zeker aangezien hij Chloe zo blij maakte. Maar we waarschuwden hem ook dat wat hier gebeurde geheim moest blijven en hij dit aan echt niemand mocht vertellen. Dit zou door de goegemeente veroordeeld worden en ons – en ook hemzelf - echt in de problemen brengen.

Chloe onderbrak even en zei: “Dat zal echt geen probleem zijn hoor.Vertel het hen Davy.” En zo vertelde Davy dat wij echt niet het enige gezin zijn waar dit gebeurt. Zelf woonde nog thuis, hij samen met z’n 42-jarige moeder Bianca, z’n vader was al even terug overleden en met z’n zus Ilse. Op een gegeven dag had hij z’n moeder betrapt in de badkamer hoe ze zichzelf verwende met de douchekop en had hij zich, stiekem door de op een kier staande deur kijkend afgetrokken – er niet bij nadenkend dat ook z’n zus thuis was. Die had alles gezien en sprak er hem later toen ze alleen thuis waren op aan. “Vond je het geil om je op ma af te trekken?” “Geeft niet hoor! Ik vond het ook wel geil om jou te zien rukken. Mag ik het nog eens zien?” had ze hem gevraagd. Eraan toevoegend: “ Dan mag jij kijken hoe ik m’n vingers in m’n kutje steek...” En zo gebeurde het dat ze eerst naar elkaar kijkend zichzelf aan het bevredigen waren, maar nog geen kwartiertje later z’n zus reeds op z’n paal zat te wippen op de sofa.” Intussen was echter ook hun moeder terug thuis gekomen. Toen ze zag wat er in de woonkamer gebeurde was ze niet binnengestormd om het te stoppen, maar bekeek ze het vanop afstand en liet haar hand onder haar jurk verdwijnen. Toen hoorde ze de wippende Ilse vragen...

“En broertje, lekkerder dan kijken naar mama? Zou je dit ook met haar willen doen?”

“O ja, met jullie twee samen!” Had Davy gekreund! “Kan geregeld worden” sprak Ilse plots, haar moeder recht in de ogen kijkend. “Ze staat al even te kijken”. Kom mama, jij hebt het ook nodig en Davy is beter dan zo’n douchekop of je vingers.” Bianca was toen schoorvoetend, een beetje bang maar bloedgeil binnengestapt en stond toen naast hen aan de bank. Ilse was van Davy afgestapt en tilde haar moeders jurk over d’r hoofd en trok haar slipje uit. Davy verwijderde haar BH zodat haar D-Cup borsten vrij kwamen en nam gelijk een van haar tepels in de mond. Ilse duwde haar moeder op de bank en begon haar kut te likken.

“Dit is zo fout...” kreunde Bianca, terwijl ze haar zoons paal in de hand had. “Niet stoppen!!!” Even daarna had Ilse plaats geruimd tussen haar moeders benen zodat Davy haar kon neuken. “Die nacht hebben we met ons drieën gevreeën tot het alweer licht werd.” Vertelde Davy. “En we neuken nu ook nog dagelijks samen. Ilse laat zich ook wel af en toe neuken door een van haar vrienden vanop de unief, maar die mogen van niets weten. Daarom dat mama en ik gisteren in de AC waren – zij liet zich trouwens door meerdere mannen neuken in de darkroom toen ik Chloe gisteren ontmoette. Zo kon Ilse een avondje ongestoord neuken met een van haar vriendjes die zou langskomen. “Gisteren heeft mama een taxi naar huis genomen zodat ik Chloe mee kon nemen zonder dat het uitkwam dat ik er met m’n moeder was. Het was pas in de wagen onderweg naar hier dat Chloe me vertelde wat ik hier mocht verwachten en ik doorhad dat die geheimzinnigheid eigenlijk niet nodig was.”

“Wel, die Ilse en Bianca wil ik dan ook wel eens ontmoeten!” lachte Ben. “Ik wist wel dat je zo zou reageren.” sprak Chloe. “Ze komen eraan binnen een half uurtje, Davy heeft hen gebeld van in de auto – maar ze weten wel nog nergens van. Ze denken dat het gewoon een bbq is bij het vriendinnetje van Davy”. “Ik bén toch je vriendinnetje hé?” zei ze, hem lief langs achter omhelzend. Davy draaide zich om en zoende haar op de mond. “Zeker weten, jou laat ik nooit meer gaan!” Diane zei: “Dan zullen we ons toch beter even aankleden voor ze aankomen. We zien wel hoe het verder verloopt eens ze hier zijn.” “Ok, maar hopelijk hoeven we die kleren niet té lang aan te houden” lachte Birgit. Een half uurtje later zaten we allen netjes gekleed in de tuin toen de bel ging. Davy, Ben en Chloe gingen samen opendoen en even later kwamen ze gevolgd door Ilse en Bianca ook de tuin in. Ben met een fles wijn die hij van Bianca gekregen had in de hand. Davy stelde ons z’n zus en moeder voor waarop Chloe de rest aan hen voorstelde. “Kennen jullie elkaar al lang?” vroeg Ilse aan Davy, doelend op diens nieuwe vriendin.

“Pas sinds gisteren, maar het voelt alsof we voor elkaar gemaakt zijn.” Antwoordde Davy. “Ja. Dat kon ik wel horen vannacht.” floepte Ilse eruit. Haar moeder keek haar streng aan maar dat was van korte duur toen ze zag dat zowel Davy, Chloe als de rest erom moesten lachen. “Hoe kon jij dat dan horen?” Vroeg Chloe. “Davy vertelde me dat de kamer naast die van hem die van Bianca was... was jij daar dan?” Bianca bloosde.... Zij en Ilse hadden inderdaad samen en luisterend naar de twee in de kamer naast hen, maar stiller dan, heerlijk gevreeën met elkaar. “Je ziet er een beetje betrapt uit...” sprak Diane. Ilse en Bianca keken zwijgend en rood oplopend naar de grond... Ilse kreeg tranen in de ogen. Diane voegde eraan toe “Het lijkt me toch wat vreemd dat moeder en dochter alleen het bed delen met elkaar wanneer hun dekhengst van een zoon in de kamer naast hen bezig is.... alsof hij te oud is om jullie er ook bij te kunnen nemen. Da’s toch een kans die jullie laten liggen hebben hoor.”

Toen keken ze vreemd op. Chloe stond recht en ging achter Bianca staan. Ze omhelsde haar, drukte een zoen op de wang en zei: “Jullie hadden best mee mogen doen hoor... Ik ben niet egoïstisch opgevoed.” Toen drukte ze haar lippen op Bianca’s mond en ze begonnen een lange tongzoen. Chloe liet gelijk een hand in Bianca’s jurk glijden en kneedde een van de grote en stevige borsten. Ilse keek er met open mond naar. Chloe trok de nog steeds sprakeloze Bianca rechtop en zei “Mama, papa, komen jullie me helpen om haar te verwennen?” En ze verdwenen naar binnen. Birgit nam Bram en Davy bij de hand en zei: “jullie zijn voor mij momenteel.” En ook zij gingen naar binnen. Ilse zat intussen naar mij te kijken, nu ja, naar de paal die ik intussen in m’n broek had... “Heb je zin in m’n vriendje? “ Vroeg Evy die intussen haar jurkje al had afgegooid.

“Ik... Ik heb wel zin in jullie alle twee...” sprak het schatje.

Evy stond op en zei “Kom, we doen het op het luchtbed!” Hand in hand liepen de twee lekkere dames voor me uit en toen Ilse zich neerzette op het luchtbed opende ze gelijk haar lippen zodat ik met m’n pik haar mond binnenliep. Evy zette zich achter Ilse, kneedde de harde harde tietjes van de jonge vrouw en gaf me een knipoog. Na enkele minuten vroeg Evy of ze haar mocht likken. Ilse ging enthousiast liggen en spreidde haar opgetrokken benen. Zelf vatte ik post achter m’n lieve schat en drong door in haar warme kutje. Ilse keek me recht in de ogen en steunde: “Die pik wil ... ik ook... overal... straks.” Ze werd vakkundig gelikt door Evy, die ook reeds een vinger in Ilse’s kontje liet verdwijnen. Ze wist dat ik dit schatje ook anaal zou willen nemen en deed nu reeds het voorbereidende werk.

Nadat Ilse even later schreeuwend was klaargekomen droeg Evy haar op om van plaats te wisselen en zo zat het geile grietje nu met gespreide benen voor me op de knieën. Met m’n pik in de hand liet ik m’n eikel enkele keren door haar kut glijden om dan in één keer diep door te stoten. “Aaah!” kreunde ze, om zich dan terug aan het likken van Evy’s kutje te wijden. Aan Evy’s schokken en steunen te merken deed ze dat donders goed. Ilse’s geil druipte intussen langs m’n snel stotende pik op het luchtbed waar we gelukkig enkele handdoeken op gelegd hadden. Na een vijftal minuten verplaatste ik m’n eikel naar haar licht geopende sterretje en zonder enige moeite gleed m’n pik dit jonge aarsje in. Hoe strak ze ook was, ze was al vaker in d’r kont genomen, dat merkte je wel. Slechts een viertal minuten later spoot ik mezelf, knijpend in Ilse’s tepels leeg in haar heerlijke kontje. Tevreden, maar nog lang niet uitgeblust besloten we de anderen daarna binnen te vervoegen en toornde Evy Ilse mee naar de badkamer zodat ze Ilse’s nog van m’n zaad lekkende kontje konden uitspoelen.

In de woonkamer waren de anderen nog volop aan het genieten. Bianca en Diane lagen er op het dikke tapijt zijdelings elkaars kutje te likken terwijl Ben z’n pik afwisselend in Bianca’s kut, kont en z’n vrouw's mond stopte. Davy werd aan hoog tempo bereden door Birgit en Chloe zat op de knieën, zichzelf vingerend, haar broer Bram die op de bank zat te pijpen. Ik besloot plaats te nemen achter Chloe en liet m’n pik in d’r soppende kutje glijden. Zonder ook maar om te kijken wie het was beantwoordde ze m’n stoten met haar kontje. Toen Bram Evy en Ilse ook binnen zag wandelen stond hij snel op. Hij wilde dat nieuwe grietje ook wel eens op z’n pik hebben. En Ilse ging reeds glimlachend met de benen open op het tapijt liggen toen ze hem aan zag komen. Ze keek haar moeder die nog steeds Diane likte aan toen Bram in haar stootte aan en zei gelukzalig lachend: “Zo veel lekker vlees heb ik nog nooit gehad op een bbq”. “En lekker fruit!” zei Evy die over Ilse heen stapte en haar sappige pruimpje weerom op Ilse’s mond liet zakken.

Dit hebben nog zo’n 20 minuten vol gehouden, maar toen was iedereen wel even aan een rustpauze toe en besloten we buiten eindelijk die bbq maar eens te gaan gebruiken. Ben, Davy en ik ontfermden ons over het vuur en het vlees en Bram bood iedereen wat te drinken aan terwijl we dames lieten uitrusten aan de tuintafel. Ilse gaf aan jaloers te zijn op Diane, Birgit, Evy en Chloe omdat zij dagelijks zoveel pikken ter beschikking hadden terwijl zijzelf en haar ma er maar ééntje hadden. Bianca beaamde, maar voegde er lachend aan toe “Gelukkig is het er één die onverzadigbaar is!” Chloe reageerde “Wel, aangezien ik nu ook nog eens zo vaak mogelijk van die pik gebruik wil gaan maken, lijkt het me maar eerlijk dat jullie vanaf nu ook vrij toegang krijgen tot de andere die hier aanwezig zijn.” “Deal!” zeiden Bianca en Ilse. “Deal!” riepen Ben, Bram en ik in koor. “hahaha, de democratie heeft gesproken, mama, Birgit en ik zullen ons erbij neer moeten leggen.” Lachte Evy “Neerleggen met de benen open dan toch?” Antwoordde Ben.

“Voor jou altijd papa! Voor jou altijd!” knipoogde ze.

“Hoe zijn jullie er eigenlijk toe gekomen om zo... euh... vrij om te gaan met elkaar”? Vroeg Bianca, waarop Diane uitlegde hoe het begonnen is. “Wel, Ben en ik zijn altijd wel erg ruimdenkend geweest. We hebben elkaar leren kennen toen we tieners waren, op een naaktstrand in Frankrijk. Hij was er alleen en ik met een goede vriendin. Hij had ons vanop een kleine afstand al een tijdje zitten bekijken toen ik hem wenkte bij ons te komen zitten. Hij leek toen nog vrij verlegen maar kwam toch af.” Begon ze te vertellen. “Ben? verlegen???” Onderbrak ik. Iedereen lachte – behalve Ben, die z’n middelvinger naar me opstak. Diane vertelde verder: “M’n vriendin Cathy en ik zaten in kleermakerszit voor hem, zodat hij vrij zicht had op onze kutjes en hij kreeg dan ook direct een erectie, wat natuurlijk onze bedoeling was. Op het strand waren ook enkele koppeltjes aan het vrijen en we vroegen hem of hij dat niet storend vond.” “Tuurlijk niet” antwoordde hij toen, “enige storende is dat ikzelf hier alleen heen gekomen ben en niet mee kan doen.”

Daarop wees ik hem er hem op dat hij er toch helemaal niet alleen zat, “of zijn wij niet goed genoeg misschien?” Cathy had me toen aangestoten met zo’n blik van “doe normaal”. Zij was enkel van plan geweest om Ben uit te dagen, maar ik was inmiddels kletsnat en heb Ben toen bovenop me getrokken en me door hem laten neuken waar Cathy naast zat. Zo zijn we uiteindelijk met elkaar begonnen.” Diane onderbrak even: “Ok, maar dat verklaart toch niet hoe jullie met jullie kinderen ook...” “Neuken?” zei Diane. “Nee, maar dat komt nog. Cathy en ik zijn altijd goede vriendinnen gebleven en voor en ook tijdens dat ik met Ben was speelden we vaak lesbische spelletjes met elkaar. Ben wist dat, maar haar vriendje niet. En ook al zagen Ben en ik het wel zitten om eens een trio te doen met haar, wou ze - al leek het haar wel boeiend en had ze best zin Bens pik, haar vriendje niet bedriegen – toch niet met een man. Wel, die vriend, Danny, werd later ook haar man en regelmatig spraken we nog wel eens af voor een etentje en zo. Zo waren ze hier een jaar of 10 geleden ook. De kinderen waren toen een weekend bij de grootouders. Die avond werd er na het eten nog redelijk wat gedronken en vroeg haar man aan Ben waar en wanneer hij mij eigenlijk had leren kennen waarop Ben eerlijk antwoordde. Toen reageerde Danny: Daar was jij dan toch ook bij? Dat was toch net voor wij elkaar leerden kennen en je met Diane samen op reis was?

Cathy bloosde toen, bang dat haar man boos zou zijn. “Dus jij hebt mijn vrouw reeds poedelnaakt gezien en ik de jouwe niet?” lachte Danny – niet boos dus. “Je hebt een streepje voor op mij!” Ik heb toen gezegd dat ik best wel uit de kleren wou gaan als ik daarmee de score gelijk kon zetten, en heb zonder antwoord af te wachten m’n jurkje uitgetrokken. Danny zei toen niets maar staarde me met open mond aan terwijl ik naakt een pirouette maakte. De bult in z’n broek sprak boekdelen. Ik moedigde Cathy aan om ook haar jurkje uit te trekken en begon haar te zoenen. Ze was al helemaal ontdooid nu ze merkt dat haar man het helemaal niet erg vond... Ontdooid en drijfnat. De twee heren hadden zich na enkele ogenblikken toe te kijken hoe Cathy en ik elkaar zoenden en vingerden ook uitgekleed.

“Hebben jij en Cathy dan ook geneukt, die keer op het strand?” vroeg Danny aan Ben, waarop Ben ontkende, maar toevoegde “Maar ik had het zeker gewild. En had ze jou niet leren kennen was het later wel nog gebeurt ook denk ik.” “Ik denk dat je dromen dan nu gaan uitkomen... tenzij Diane en Cathy dat niet zien zitten...”. Ik trok toen Danny bij de hand en begon hem te zoenen terwijl Ben hetzelfde deed met Cathy. Dat was de eerste keer dat we partnerruil deden. Danny heeft me toen heerlijk in m’n kutje geneukt en Ben idem bij Cathy. Op het einde hebben we toen de heren nog een showtje gegeven door elkaars volgespoten kutjes leeg te likken.”

Einde Deel 2


Getrouwde vrouwen laten zich neuken door andere mannen!  Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  
rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm