Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Zou je een Moeder neuken?

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Veilig een keiharde erectie

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Wil je met me neuken?

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Een lul zo hard als staal!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Mijn nymfomane moeder neukt mijn vriend
Categorie: familiesex | woensdag 18 mei 2016

Jeff (20) was mijn eerste vriend die ik thuis voorstelde aan mijn ouders, hij viel in de smaak, (vooral) bij mijn moeder, kwam ik op een dag achter. Jeff mocht alleen in het weekend bij mij blijven slapen, omdat ik nog aan mijn opleiding bezig was, wilde mijn ouders dat door de weeks niet hebben. Ik was in die tijd 18 jaar. Ik dacht ook echt dat wij voor altijd bij elkaar zouden blijven! Ik was super verliefd op Jeff, mijn ouders zagen dat ook, alleen mijn moeder was juist degene die tegen mij zei dat ik het rustig aan moest doen. In het begin is altijd alles leuk, je zit nu nog elke dag op een roze wolk kreeg ik te horen, maar daar kan je ook hard afvallen Sabine zei ze dan. Ik voelde toen al een soort jaloezie van haar, ze deed vaak in mijn ogen overdreven aardig tegen Jeff, als wij ergens over kibbelde waar zij bij was, had Jeff altijd gelijk. Dat overdreven gedoe liet zij ook steeds vaker zien aan haar manier van kleden, ze ging in strakke shirts en truitjes lopen waarin haar tieten goed in uitkwamen. Haar rokjes werden steeds korter als Jeff bij ons was, dan kon je gewoon de kleur van haar string of slip zien als zij bukten. Ik zag Jeff heus wel naar haar kijken met een bepaalde in zijn ogen! Het viel mij ook op dat als zij er zo sexy bijliep, mijn vader dan niet thuis was.

Geile afspraakjes

Zeg maar gewoon Astrid hoor zei ze al snel tegen Jeff als hij haar aansprak met mevrouw, anders voel ik mij al zo oud joh. Je ben toch oud merkte ik dan op, nou ik vind 42 jaar niet oud hoor Sabine viel Jeff haar dan ook nog bij. Je zag haar dan opfleuren. Zo zagen wij haar s, morgens ook wel naakt van de badkamer naar haar slaapkamer lopen. Jeff zei dan tegen mij dat hij een streepje schaamhaar ook wel erotisch en geil vond staan, want dat zagen wij dan bij mijn moeder. Maar mijn kale kut vond hij de mooiste zei hij er toen achteraan. Je kon ook zien wanneer zij wel of geen bh aan had, Jeff zei dan dat moet je ook meer doen, als je dan ook geen slipje onder een leuk kort rokje aandoet schat, is het helemaal spannend. Dit hadden achteraf wel signalen voor mij moeten zijn.

Mijn vader heeft een winkel in elektronische apparatuur waar hij zes dagen per week mee bezig is, zondags gaat hij meestal naar zijn voetbalclub. Toen ik nog geen verkering had met Jeff deden wij vaak leuke dingen samen, dan beklaagde ma zich wel dat pa zo weinig thuis, maar ik was eraan gewend. Als Jeff en ik in het weekend ergens naar toegingen wilde ze mee, nou no way. Jeff probeerde mij dan nog weleens over te halen, maar ik deed het niet. Ja, en toen kwam ik op een vrijdagmiddag rond 13.00 uur thuis, en betrapte ik Jeff samen met mijn moeder omdat er drie lesuren waren uitgevallen. Het rolluik van de woonkamer was wel naar beneden toen ik aan kwam, maar dat kwam vaker voor. Ik ben thuis riep ik nog in de hal, een paar seconden kon ik even niets meer uitbrengen. Mijn moeder lag poedelnaakt met haar benen wijd op de bank met Jeff zijn hoofd er tussen in. O, Sabine schrok zich kapot, Jeff vloog als een speer omhoog.

Jeff was helemaal naakt, mijn moeder had tenminste (zeg ik cynisch) nog wat aan. Zij had nog een push up bh aan, haar stijve tepels stonden in de lucht. Verder had zij haar zijde witte kousen aan met jarretelgordeltje en ordinair rode lakschoenen met hakken van boven de tien centimeter. Er was paniek in de tent, Jeff had een stijve toen hij haar lag te likken, maar kroop snel terug in zijn schulp. Mijn moeder had nog het lef om te vragen wat ik kwam doen? Dat heb ik hun goed duidelijk gemaakt. Fuck you begon ik natuurlijk kwaad te gillen, smerige slet. Jeff werd ook nog even bijdehand, schatje doe rustig, het is wel je moeder hé. Ja, precies, het is mijn moeder die jij neukt, klootzak. Wij zijn toch niet aan het neuken reageerde hij weer totaal verkeerd. “Pleur” op, ik wil je nooit meer zien riep ik, en ben naar mijn kamer gegaan. Kort hierna hoorde ik hem weggaan.

Ik lag op mijn bed toen mijn moeder in haar badjas binnenkwam.

Sabine wij moeten erover praten zei ze. Rot op, er valt niet over te praten zei ik vol haat jegens haar. Het is mijn schuld, ik ben fout bezig probeerde ze toch op mij in te praten. Je wil praten zei ik pissig, nou hoelang is dit al aan de gang dan wilde ik toch wel weten. Dit was de tweede keer dat wij samen waren zei ze, hebben jullie geneukt vroeg ik? Ja, de eerste wel bekende ze met rood gezicht. Jij ben gewoon een Bits, ga weg zei ik helemaal naar de klote, wat een kutgevoel had ik dat valt niet te beschrijven. Ik sprak geen woord meer met mijn moeder, bleef zoveel mogelijk op mijn kamer. Jeff heb ik daarna nog één keer gezien in de stad, hee schatje hoe is het, vroeg die lul. Was het lekker met mijn moeder, heb ze een geil kutje zei ik. Echt Sabine, ik ben verleidt. Volgens hem had ze hem gebeld op zijn mobiel en gezegd dat ze een mooie jeans en shirt voor hem had gekocht, of hij even kon komen passen!

Ja, en toen is het gebeurt, sorry zei hij. Jullie zoeken het maar uit, ik hoef je niet meer zei ik. Daarna ben ik weer doorgelopen, ik was er klaar mee. Een week later zag ik hun weer samen in de auto van mijn moeder voorbij rijden langs een ijs zaak waar ik met een vriendin op het terras zat. Het ging gewoon door dus, maar het deed mij niks meer. Ik vond het wel klote voor mijn vader, die wist van niets “dacht ik toen nog”. Ze gaat gewoon vreemd met mijn ex, was 22 jaar ouder en dacht dat ze nog twintig was! Natuurlijk zon ik op wraak, maar wist nog niet hoe. Mijn vader had niks in de gaten, ik had hem wel verteld dat het uit was met Jeff. Het viel hem ook niet op dat ik al weken niet tegen mijn moeder praten, s, avonds als hij uit de winkel kwam was ik op mijn kamer, hij dacht denk ik, dat ik liefdesverdriet had en dit zo verwerkten. Mijn moeder probeerde steeds wel contact te maken, maar ik zei alleen het hoognodige tegen haar. Ze ging ineens veel meer de deur uit, maar een vriendin zei ze dan tegen mijn vader. Ja, ja wist ik wel beter, ze ging ergens neuken met Jeff.

Op een zondagmorgen, pokkenweer weer buiten, ging mijn moeder al vroeg de deur uit, (met een vriendin naar een beurs) mmm, zal wel dacht ik. Pa lag nog in zijn bed naar de televisie te kijken toen ik onder de douche vandaan kwam. Ik liep in mijn blootje, wilde eigenlijk naar mijn kamer gaan, maar liep per ongeluk expres hun slaapkamer in. Goedemorgen, moet jij niet naar de voetbal vroeg ik? Pa keek mij aan, uh nee het seizoen is voorbij zei hij. O, weet ik dat lachte ik nog een stukje dichterbij bij zijn bed, ik heb niets met voetbal. Mag ik er even bij komen liggen vroeg ik, van mijn wel was zijn reactie. Ik schoof naast mijn vader onder het dekbed, ik lag op ma’s plaatsje. Wij keken met een schuin oog naar de televisie, pa vroeg of ik nog plannen had voor deze dag, nee, niet echt zei ik en schoof nog een stukje dichter naar hem toe. Lekker even zo hé zei ik en sloeg spontaan mijn arm om zijn middel. Daar schrok zowel hij als ik van, ik voelde even zijn lul tegen mijn arm, hij was stijf!

O, sorry zei ik, pa glimlachte en zei, kan gebeuren.

Ik kreeg er een kriebel van in mijn lichaam, hij had dus niets aan en lag met een erectie naast mij. Het is nu of nooit schoot het door mijn hoofd, ik liet mijn arm een stukje zakken en raakte met mijn open hand zijn lul aan. Hij keek mij aan, sorry zei hij zich verontschuldigend, kan gebeuren herhaalde ik zijn eigen woorden. Ik kreeg een super opwinding in mij, pa lag daar met een stijve en die krijg een man niet zo maar, daar moet een gedachten of een aantrekkingskracht aan vooraf gaan. Ik krijg ook nooit zo maar een nat kutje! Ik kroop onder het dekbed, wat doe je hoorde ik hem nog wel zeggen, maar toen had ik hem al in mijn mond. Ik voelde geen weerstand bij hem, integendeel hij liet mij mijn gang gaan, en streelde mijn billen met zijn hand. Ik voelde een grote spanning in mijn lichaam, een geile spanning, het was geen angst. Zijn lul was lekker hard, kleiner geschapen dan Jeff, maar wel lekker geil om diep in mijn mond te pijpen.

Pa bleef mijn billen strelen, hij was denk ik nog wat afwachtend. Ik heb toen mijn benen verder voor hem open gespreid, zijn hand gepakt en naar mijn kutje geleidt. Ja, en toen hij mij begon te vingeren en ik hem bleef pijpen liep de geile spanning tussen ons verder op. Ik vond het vingeren geil, maar wilde meer, ik ben toen over hem heen gekropen, en voelde voor het eerst zijn tong lekker door mijn kutje gaan. Ik kwam het eerst klaar, nog geen minuut later kreeg ik zijn sperma in mijn mond, wat ik ook doorslikten. Allebei moesten wij hiervan weer even op adem komen, ik lag in zijn armen toen hij zei, dit kan eigenlijk niet hé Sabine. Ik lag er nog na van te genieten, er mogen zo veel dingen niet reageerde ik erop. Nee, dat weet ik, maar je bent mij dochter zei hij. Je moeder sprak hij uit, maar ik onderbrak hem gelijk “die gaat zelf vreemd gooide er uit”. Ja, dat weet ik sprak hij tot mijn verbazing uit. Het was niet wat ik op dat moment graag wilde, “ik wilde verder seksen, neuken”, maar pa begon over mijn moeder en hun seksleven te praten. Wat ik mij er nog van herinner is het volgende.

Toen ik zes jaar was en elke dag naar de basisschool ging, heeft mijn moeder twee jaar lang een geheime seksuele verhouding gehad met de boekhouder van mijn vaders B.V. Die man was zelf getrouwd, tien jaar jonger dan mijn moeder en kwam 1 a 2 keer per week bij ons thuis om met haar het bed in te duiken. Daar is mijn vader achter gekomen, hij had ze betrapt in hun bed. Dat is toen bijna op een echtscheiding uitgelopen, maar omdat ik nog zo jong was hebben zij uiteindelijk besloten om niet te scheiden. Mijn moeder heeft toen beloofd dat dit nooit meer zou gebeuren. Hij is er altijd vanuit gegaan dat ze af en toe nog steeds vreemd ging. Nadien is hun huwelijk nooit meer zo geweest zoals het voordien was. De laatste tijd kreeg mijn vader weer signalen, vermoedens dat ma toch weer vreemdging. Ze ging weer meer de deur uit, hij vond vieze slipjes en kledingstukken van haar in de was, nadat hij dit was gaan controleren. Haar gedrag veranderde weer naar hem toen, hij voelde dat het weer niet goed zat.

Je moeder kan niet zonder seks vertelde hij verder, vroeger was dat nog veel erger, ze moest elke dag seks en bevrediging hebben. Hij wist ook dat zij zichzelf nog elke dag moest bevredigen, “Je moeder heeft een witte lever glimlachte hij daarbij” toen hij mij dit openhartig vertelden. Hij had daar elke dag de energie niet meer voor met de zaak, en schikte zich in haar dagelijkse zelfbevrediging. Het afgelopen halfjaar hadden zij samen helemaal geen seks meer gehad zei hij die zondag tegen mij in hun bed. Hij wist dan ook zeker dat ze weer vreemdging, maar nog niet met wie! Ik vond het erg wat ik te horen kreeg, had medelijden met hem en gooide het eruit. Ik heb mijn vader toen de waren reden verteld waarom Jeff en ik uit elkaar waren, omdat ik hun had betrapt. Hij geloofde mij gelijk, maar vond het moeilijke voor mij, dan voor zichzelf. Hij moest het toen wel even, stil zwijgzaam naast mij verwerken. Doe je dit uit wraak naar Astrid toe vroeg hij. Ik reageerde er toen niet op.

Ik had geen zin meer om te praten, ik wist gewoon dat mijn moeder zo in elkaar stak, ik wilde weer verder seksen. Begon zijn slappe lul weer te strelen, speelde er net zolang mee tot hij weer stijf was. Ik moest nog wel even op hem inpraten voor wij gingen neuken, ik overtuigde hem dat ik het zelf graag wilde. Daarna heeft pa mij lang en goed geneukt, ik kreeg meerdere orgasmes, voor hij zijn orgasme in mijn kutje kreeg. Ik bezwoer dat dit tussen ons zou blijven. Vanaf die dag kreeg ik een hele hechte band met mijn vader, in het begin vond hij het moeilijk om met zijn eigen dochter te seksen, maar ik wist hem toch steeds weer te verleiden. Ik stond dan ook geheel achter zijn beslissing om van mijn moeder te scheiden, uiteindelijk stemde mijn moeder daar ook mee. Zij betrok een eigen woning in een andere stad. Ik bleef samen met mijn vader in ons huis wonen, 's avonds na 18.00 uur leefde wij spreekwoordelijk als man en vrouw, ma’s plek in bed werd mijn plek!

Voorgaande gebeurde in 2005 en 2006. In 2007 heb ik het eerste halfjaar veel geleerd van mijn vader, zeker ook op seksueel gebied. Ik vond het dan ook moeilijk om te accepteren dat mijn vader een vrouw had leren kennen in zijn winkel, wat al snel serieus werd. Ik begreep het natuurlijk wel, ik was in die tijd 20 en pa 45 jaar, wij moesten allebei weer een eigen leven opbouwen. De nieuwe vrouw in pa’s leven is Sonia, toen (43) een halfbloedje, 1.60m 53kg met lang zwart haar tot bijna op haar mooie ronde billen. Zij heeft een Indische vader en Nederlandse moeder. Sonia was ook gescheiden, ik kreeg er in (2007) op een presenteerblad twee bloedmooie stiefbroers bij, Jamai (22) en Milo (19). Eind 2007 kwam Sonia met de jongens bij ons wonen. Het was passen, meten en verbouwen, ik sliep (helaas) s, nachts weer in mijn eigen kamer, de jongens deelde samen een kamer. Het was best moeilijk om mijn plaats naast mijn vader aan Sonia af staan, wij geen seks meer hadden, maar zo nam het leven wel weer zijn normale verloop. Alhoewel!

Ik kon goed overweg met de boys, wij gingen regelmatig stappen met zijn drieën in de stad, ik voelde mij dan veilig met hun. Met Sonia kreeg ik ook een hecht contact, zij was top, zorgde elke avond voor heerlijke maaltijden, en tussen pa en haar zat het ook goed. Ik hoorde hun s, nachts in hun slaapkamer goed te keer gaan, Sonia had een exotische uitstraling, was heel verzorgend voor ons en ook op zichzelf. Zij was altijd vlot, sexy gekleed, wat zij ook goed kon hebben met haar nog steeds meisjesachtig super slanke figuur. De jongens hadden ook veel respect voor haar, dolde met haar en maakte opmerkingen tegen haar, waarvan ik dacht, nou die durven. Naar mij toe was mijn stiefmoeder ook heel open, gaf mij goede tips en kledingadviezen, en wij zagen elkaar ook wel zonder enige schaamte naakt in de badkamer. Wij manicuurde en pedicuurde elkaar, heel anders dan met mijn moeder vroeger. Sonia had ook een positieve invloed op pa, door haar gingen zij weleens een weekend weg, pakte ergens een hotel, of deden een sauna dag samen. E.a. kon ook omdat Jamai zaterdags bij pa in de winkel ging werken en leidinggevende taken van hem overnam.

In zo’n weekend (mei 2008) verbleven pa en Sonia twee nachten in een hotel, ik was toen op een zaterdagavond samen met Jamai en Milo thuis. Wij hadden lol, dronken te veel alcohol en ik werd behoorlijk uitgedaagd door hun. Ik zou niet durven te strippen voor hun op de muziek die wij draaide, en nog meer van die opmerkingen. Het was Milo die mij toen als eerste vol op mijn mond pakte, wij begonnen te tongen en ik werd daarbij door Jamai onder mijn rokje werd gegrepen. Door hem werd ik gevingerd en door zijn jongere broer verder uitgekleed. Ik werd daar natuurlijk goed geil van, liet het ook allemaal toe en had wel zin een geil feestje met de jongens. Ik was al helemaal naakt in de woonkamer toen ik als eerste bij Milo zijn jeans losmaakte, ik werd nog veel geiler toen ik zijn stijve lul zag. Niet echt heel groot, maar hij bleek besneden te zijn, ik had dat nog nooit gezien. Hij vroeg mij of ik hem wilde pijpen, natuurlijk wilde ik dat. Toen ik even later op mijn knieën voor de bank op de grond zat mijn zijn lul in mijn mond, kleden Jamai zich naast ons ook helemaal uit.

Ook hij was besneden, zijn lul stond stijf kaarsrecht in de lucht.

Jamai bleek een flink stuk grote en dikke geschapen dan Milo. Dit wordt mijn avond, nacht wist ik toen al met mijn twee licht getinte stiefbroers die er nog eens goed uitzagen. Gelukkig vonden zij dit van mij ook, alleen had ik volgens Jamai wel even mijn kutje mogen gladscheren zei hij toen hij mij achterlangs begon te likken, en ik zijn broer zat te pijpen. Ik had dit niet zien aankomen of verwacht, maar zorgde daarna dat ik dagelijks gladgeschoren was. Wat mij toen al opviel was dat zij geen enkele schaamte naar elkaar toe hadden, en mij samen goed aanpakten. Toen Milo bijna kwam werd er snel van plaats gewisseld, ik werd door Milo toen ook voor het eerst goed klaar gelikt toen ik met volle teugen genot van Jamai ’s grote, dikke besneden harde lul in mijn mond. Hij liet het niet toe dat ik hem lekker in mijn mond klaar pijpte. Ik moest toen over zijn stijve lul schuiven met mijn natte kutje, nou dat heb ik gedaan.

Ik vond hem super, kon hem maar net hebben, maar hij was echt geil om lekker diep door geneukt te worden. Milo was naast ons op de zitbank komen staan, hem pijpte ik er weer toen ik mijn orgasme uitgilde. De boys gingen net als ik helemaal los. Jamai kon zich goed inhouden, ik mocht niet van zijn lul af, hij zei tegen Milo dat hij mij in mijn kont moest nemen. Ben je weleens in de dubbel genomen vroeg Jamai aan mij, nee zei ik eerlijk. Pa had mij wel leren genieten van anaal neuken, maar dat zei ik natuurlijk niet. Nadat ik door Milo over mijn kontgaatje was nat gelikt, kreeg ik zijn stijve lul in mijn strakke kontgaatje erbij. Ik werd voor het eerst van mijn leven dubbel gepenetreerd door twee super geile jongens die mij hiermee helemaal gek maakten. Zo geil gevoel, ook wel even wennen, had ik nog nooit gevoeld in mijn lichaam. Ik weet echt niet meer hoeveel keer ik achter elkaar ben klaargekomen, maar het was veel, ongekend en super geil om zo geneukt te worden.

Milo kwam toen als eerste klaar in mijn kont!

Ik voelde hun lullen langs elkaar heen gaan in mijn kutje en kont, en hem ook spuiten in mijn kont. Zijn lul zat nog diep in mijn kont toen uiteindelijk ook Jamai zich in mijn kutje leegspoot. Ik was helemaal van de wereld, kon daarna amper nog op mijn benen staan. Hun sperma zat overal, ook op de bank en op de grond hadden zij hun zaadsporen achter gelaten. Het was mij eerste sandwich ervaring die ik nooit meer zal vergeten. Nadat wij alle drie een douche hadden genomen zijn wij verder gegaan tot diep in de nacht in het bed van pa en Sonia, scherp als zij altijd was, sprak zij mij daar een dag later na hun thuiskomst ook over aan. Zij had gezien dat hun bed dat weekend verschoon was, ik had toen wel wat uit te leggen.

Ik had een super geile party die nacht met Jamai en Milo gehad, hun weer allebei tegelijk gepijpt, en het ook nog met Jamai anaal gedaan. De boys bleken er ook geen moeite mee te hebben om met elkaars stijve lullen te spelen, elkaar te pijpen en af te trekken, en mij dit gewoon te geil voor woorden lieten zien. Ik vond het in het begin wel even shocking om dit te zien gebeuren in al onze geilheid en opwinding, maar deed al snel met hun mee. Mijn eerste trio was dan ook een top ervaring, smaakte zeker naar meer, zo kon ik het makkelijke accepteren dat ik geen seks meer kon hebben met mijn vader, die super gelukkig met Sonia was. Het bleef zo wel in de familie, allemaal happy onder één dak! Ik moest hier wel alert mee omgaan en op het oog afstand houden van Jamai en Milo, in het bijzijn van pa en Sonia. Ik hoopte maar dat ik en de boys dit zouden kunnen.

Ja, en toen werd ik door mijn stiefmoeder na dat weekend aangesproken over hun verschoonde bed, wat ik in eerste instantie natuurlijk ontkenden gedaan te hebben. Sabine, lul niet, jullie hebben hier gesekst met zijn drieën glimlachte Sonia. Met zijn drieën bonsde het gelijk in mijn hoofd, hoe weet zij dit nou? Ik ken mijn zoons van binnen en van buiten zei ze dubbelzinnig, ik zie elke dag hoe ze met jou omgaan en naar je kijken, ik ben niet gek hoor. Sonia keek dwars door mijn ziel met haar bijna zwarte stralende ogen, ik voelde mij heel klein worden bij haar op dat moment, nee echt niet stamelde ik ervan. Lieg niet tegen mij, ik heb met je vader allang openlijke gesprekken gehad over onze rugzakjes, wij weten alles van elkaar Sabine zei ze zelfverzekerd, maar nog steeds mysterieus.Ik kon echt even niets meer uitbrengen, “rugzakjes” openlijk met je vader gesproken, ik kon mij niet voorstellen dat mijn vader over onze seksuele relatie met Sonia had gesproken?

Sonia pakte mij vast, gaf mij plotseling een zoen op mijn mond, relax Sabine lachte zij. Ik voelde haar sexappeal, haar erotische warme doordringende ogen glansde, overvielen mij. Ze kwam weer met haar mondlippen op mond, ik was compleet overrompeld toen wij elkaar begonnen te tongen. Ik had een onverwacht super geil weekend met mijn stiefbroers nog maar net gehad, zoende op dat moment intiem en heel opwindend met mijn stiefmoeder, ik wist het echt niet meer! Sonia onderbrak onze minutenlange tongzoen “voor mij de eerste keer dat ik intiem met een vrouw zoende” en zei toen heel overtuigd dat zij er van op de hoogte was dat ik seks met Paul (mijn vader) heb gehad. Ik kon niet meer aan haar doordringende blikken ontkomen, het ging allemaal nog veel verder die maandagmiddag. Ik heb Jamai en Milo de afgelopen jaren ook niet alleen met de paplepel groot gebracht glimlachte zij. Na mijn scheiding heb ik (ook) voor ik je vader leerde kennen, met de jongens een incestueuze seksuele relatie gehad, biechtte mijn stiefmoeder aan mij op.

Het kwam even goed binnen bij mij, maar ik besefte ook gelijk dat dit serieus was. Mijn vader was een echte éénheid, vol passie, liefde en seks met deze exotische vrouw geworden. Zoiets biecht je anders nooit aan elkaar op! Wat (kon) moest ik dan nog ontkennen nu mijn stiefmoeder mij in zo groot vertrouwen nam! Ja, ik heb het gedaan met Jamai en Milo zei ik. Er kwam weer die betoverende glimlach op haar gezicht, ook wij werden die middag een éénheid in alle emotie en diepste gevoelens. Wij gaan dit eerlijk en openlijk bespreken met zijn alle Sabine zei ze. Na samen een heerlijke Indische rijsttafel te hebben gemaakt voor ons (incestueuze seksuele gezin) hebben wij met zijn vijven die avond een lang gesprek aan de keuken tafel gehad. Sonia zat daarbij tussen Jamai en Milo in, tegenover pa en mij. Halve wegen dit gesprek kwam pa weer voor het eerst na lange tijd met zijn hand onder mijn rokje terecht, en streelde mijn opgewonden natte kutje. Sonia zat daarbij ook niet stil meer op haar stoel toen zij aan het woord was, de jongens hadden hun erectie onder de tafel ook weer aan haar beschikbaar gesteld. Er volgde in het weekend daarop in mei 2008 een seksuele familie reünie waarover ik in deel twee verder zal schrijven op deze site. Sabina v. d. V.

keiharde erectie door erectiecapsules veilig online kopen  Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  
Ik doe wat jij wil!